Dette blei jeg provosert av,altså.

Jeg leste på teksttv at hun der Eli Hagen hadde uttalt seg om pelsdyrnæringen som har hatt stort fokus i media en stund,og det med rette.Hennes bidrag er "Det er helt grusomt at de behandler dyr på den måten,men i Norge er det kaldt,og hvis ikke jeg hadde kjøpt den pelsen hadde noen andre kjøpt den".Hvordan er det mulig å bli så kynisk og følelseskald og det i en debatt som har som mål å bedre levevilkår for dyr.Helt skandaløst.Etter min mening burde hun som profilert kjendis og vil helst fremstå som et godt medmenneske virkelig gått foran med et godt eksempel som feks.brenne pelsen(e) sin offentlig.Om hun da mener det hun sier,at dyrene lever under uverdige og grusomme forhold.Hilsen synskepeggy.

5 kommentarer

dreammaster

04.11.2010 kl.00:45

Pels og pelsdyrnæringen skulle vært forbudt. Så mye lidelse er forferdelig. Men samtidig har jeg skinnjakke og sko laget av skinn så jeg sitter kanskje litt i glasshus. Hvor trekker man grensen? Ikke så lett..... Men er ellers enig med deg

Haven Of Ace

04.11.2010 kl.03:07

Idiotisk svar av fru Hagen. Intellektet var visst ikke helt intakt her. Som om ikke vi kan varme oss på andre måter (!) og med andre klær. Hun skulle forresten ha bodd ei stund i finnmark. Der bruker de ikke pels, men fryser ikke ihjel.

Krelitos

04.11.2010 kl.11:46

Huff! Ja, det var tankeløst av Eli Hagen. Jeg fikk vondt inni meg da jeg så dokumentaren og bildene fra pelsoppdretteren. Stakkars dyr! Jeg er enig med deg!

Ønsker deg en kjempefin dag videre!:)

iceman

04.11.2010 kl.13:19

Hei. Jeg er også helt enig med deg! Forferdelig hvordan disse dyrene må lide..

Therese

08.11.2010 kl.01:09

Helt enig. Det er et dårlig argument å si at hvis ikke man selv kjøper det så vil noen andre gjøre det. Det blir som å si at hvis man ikke selv banker et mobbeoffer på en skole, så vil uansett noen andre gjøre det.

Man kan like gjerne produsere falske pelsjakker som varmer like godt som ekte pelsjakker, slik vil ingen dyr lide. Om de så er nødt til å lage klær av ekte pels/skinn, så bør de avlive dyrene på et humant vis, og ikke la dem lide så grusom smerte som så mange stakkars dyr gjør.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits