Utfordring.

En kvinne går ut på en balkong sent en kveld for å se på en himmel fylt av diamanter,hun har tårer i øynene og leter etter svar på spørsmålene sine,søker lindring for sitt knuste hjerte mens hun saumfarer himmelhvelvingen.Hun kjenner seg aleine,desperat."Gud" sier hun,"hvis du er her,vis deg da for meg.Jeg kan ikke fortsette slik,helt alene." Brått farer et stjerneskudd over fløyelshimmelen.Kvinnens hjerte hopper over et slag.Hun kan ikke tro sine egne øyne.   Så er utfordringen/spørsmålet:Var det Gud som FIKK det til å skje? Eller var det Gud som SKJEDDE ?

Tenk nøye over dette nå,kan hende at man kommer til et svar man ikke hadde forventet.

Dette sitatet er lånt fra boken "Morgendagens Gud" av forfatteren Neale Donald Walsch,boken anbefales.

                                                                                                                                                Hilsen synskepeggy.

5 kommentarer

Janne C.R. Larsen

06.12.2010 kl.01:20

Jeg tror det var Gud som SKJEDDE, dog jeg ikke tror på Gud.. hehe

Synskepeggy

06.12.2010 kl.07:52

IbelieveIcan:Det er jo dette som er så spennende,en helt annen definisjon av hva Gud er,og det trenger ikke være mer komplisert enn dette eksempelet her.For å forstå dette eksempelet må man tro på at Gud er både årsaken og det som blir forårsaket,Gud er både skaperen og det skapte.Forstår man det så har man ingen problem med å forstå at det var Gud som SKJEDDE.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy

06.12.2010 kl.08:00

Janne C.R.Larsen:Jeg også forstår det slik at det var Gud som SKJEDDE,det er rart hvordan et slikt eksempel som dette fører til så "store" diskusjoner,men mitt mål er som det alltid er,at man kanskje kan åpne for muligheten for at man kan vurdere sin egen oppfatning av Gud og hva/hvem Gud er.Hilsen synskepeggy.

iceman

08.12.2010 kl.21:55

Hei :-) Slik jeg ser det, var det GUD som fikk det til å skje for å vise kvinnen at hun ikke er alene og at selve hendelse også var GUD.Litt vanskeligt å forklare, men håper det er forståelig.

Perlen

08.12.2010 kl.22:14

Gud skjedde og fikk det til å skje. Gud er Alt, så derfor var det han som skjedde OG fikk det til å skje...

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits