hits

GUDDOMMELIGHET.

Man slutter aldri å prøve å finne ut hva guddommelig er og ikke minst prøve å forstå hva det er.Man tror ,feilaktig,at det er noe som er forbeholdt de ytterst få,og hvem det er forbeholdt for,er helt opp til hvem  man snakker med om det.Alle har en mening om det,avhengig av vår tro.Vi tror at Guddommelighet er noe utenfor oss selv,adskilt fra oss selv og at det er noe vi må gjøre oss fortjent til.Her er en liten,nydelig historie som beskriver hva Guddommelighet er og hvor enkelt det virkelig er.Guddommelighet er våre egne handlinger når vi ikke tenker over at vi gjør dem.

En kvinne står opp midt på natten.Hun hører at spedbarnet hennes skriker.Hun er utkjørt.Det har vært en lang dag,og den holder på å bli lenger.Men hun tenker ikke på det nå.Hun beveger seg raskt,kjærlig,hjertet står på vid vegg.Dette er en mor,og det finnes ikke maken i universet.Her er et vesen som handler på Guddommelig impuls.Hun er det Guddommelige som uttrykker seg impulsivt.Hun smiler til barnet i armene sine,og smilet er ikke skapt i hennes sinn.Det kommer direkte fra himmelen.Dette er å tjene livet gjennom alt i livet - før og forut for noen tanke på det.Det er å tjene før man i det hele tatt tenker på å tjene.Det er sånt man gjør når man er fra "vettet"Man sitter ikke fast i "vettet" her.Man kommer fra et helt annet sted.

Så enkelt..    Denne historien er fra boken "Morgendagens Gud" skrevet av forfatteren Neale Donald Walsch.                 Hilsen synskepeggy.

33 kommentarer

Anneli

07.12.2010 kl.16:28

Hei synskepeggy :) Klarer du å finne ting? Jeg har mistet gifteringen min, å vet ikke lengre hvor jeg skal lete :(( Kan du hjelpe meg?? :) Har prøvd mange ganger å gå i senter å se etter den men klarer d ikke :(

Vennlig hilsen Anneli :)
Er du virkelig synsk?

Kan jeg stille deg om et spørsmål?

Spørsmål:

Jeg mistet beskyttelsen for objektet mitt hjemme hos Eline Christiansen Indal, kan du si hvor den er om du kan finne ting?

iceman

08.12.2010 kl.20:27

Hei :-) Fint beskrevet.

Perlen

08.12.2010 kl.22:21

Jeg tror guddommelighet er en form for kjærlighet. Som den guddommelighet man kun finner i en mors hjerte og øyne skapes av hennes naturlig skapte kjærlighet til sitt barn. Den kjærlighet er hevet over noe annet og derfor guddommelig. På samme måte som Guds kjærlighet til mennesket også er guddommelig. Det er det mottakende objektet som "skaper" gudommeligheten i kjærligheten. Det er i barnet en mor er guddommelig og det er i mennesket Gud er guddommelig.

Kanskje ikke det du var ute etter, men mine umiddelbare tanker etter å ha lest innlegget.

Og ja, jeg er enig i en ting: At man FORSTÅR handlingen betyr ikke at man godtar den. Jeg forstår HVA han tenker men ikke hvorfor....

IbelieveIcan

08.12.2010 kl.23:40

Sett fra et kristent ståsted, er guddommelighet klart adskilt fra menneskene, dvs. at det, ifølge Bibelen, bare er Gud selv som er guddommelig. For meg er det bare logisk, slik Bibelen sier det: Gud er guddommelig. Om vi er skapt i hans bilde, innebærer ikke det at vi også er guddommelige.

Mht. begrepet kjærlighet, er ordene som brukes på gresk:

Agape: Gudskjærlighet

Storke: Morskjærlighet

Filadelfia: Broderkjærlighet

Perlen

09.12.2010 kl.08:18

Ja, fra et kristent ståsted. Jeg ser ikke på meg selv som en kristen person, men jeg har oppdaget en form for tiltro til en Gud. Jeg tror på mennesket og kjærligheten:)

Synskepeggy

09.12.2010 kl.09:33

Perlen:Du har rett.Den største "feilen"man på et tidspunkt har gjort er å oppfatte Gud som adskilt fra seg selv.Det har bla. fratatt mennesker å se det Guddommelige i alt,selv de aller minste ting.Hvorfor det har skjedd kan man spørre seg,men en teori kan være at om man hadde visst dette ville all makt,skremsel,redsel,helvete osv.ikke hatt noen grobunn noen steder og heller ikke hos noen,for da hadde man visst hva man er og hvor man kommer fra.Gud er kjærlighet og når ingen og ingenting er adskilt fra Gud,er alle og alt kjærlighet,alt annet ville betydd lite om man forsto dette,og man ville forstått at alt annet er noe andre har funnet på.Hilsen synskepeggy.

Filosnofen

09.12.2010 kl.15:09

Hei, Synskepeggy!

Jeg har en kommentar til begrepet Guddommelig som du skriver om og siterer om. Det står i sitatet at der ikke finnes en maken, en maken til akkurat den moren. Skal jeg vri og vende på det, og filosofere om det (eller kverulere) , så tyder mye på at det faktisk finnes en maken, en 100,0% maken, faktisk uendelig mange, helt like. Hvordan? Vel, det har med begrepet uendelig å gjøre, med kvantefluktuasjoner, og parallelle univers :) Dette ble høytsvevende, men du virker klok nok til å sjekke dette og kommentere det. Men for all del, jeg oppfatter Guddommelig som et "alt", det er absolutt alt som eksisterer, det er alt vi ser, hører, smaker, lukter, føler, osv.,og i tillegg alt vi ikke ser, hører,...

--> Filosnofen

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2010 kl.21:20

Filosnofen:Ja,dette er bare et eksempel av uendelig mange,og samtidig et eksempel på at man trenger ikke leite lenge før man finner Guddommelighet,du har rett,Guddommelig er alt og over alt,på et tidspunkt har man "glemt" eller valgt å "glemme" at man selv er en del av dette alt og at dette alt er evig.Hadde man fortsatt å vite dette hadde ikke noen religion hatt den makt som de har,religionene har hatt som mål at det Guddommelige og Gud er noe som er adskilt fra oss selv,og at det er noe man må fortjene å være en del av.Ingen tenker at man allerede er Guddommelig og en del av Gud.Hilsen synskepeggy.

I

09.12.2010 kl.23:02

Hei! Skrev en melding til deg, håper du kan gjøre noe med det!

Vi burde nok ha kommet inn med en definisjon på "guddommelig" på et tidligere tidspunkt, for uenighet kan bunne i ulik oppfattelse av hva begrepet rommer.

Livet mitt som klarsynt.

13.12.2010 kl.08:41

Anneli:Hei,hei,Jeg har prøvd flere ganger å "lokalisere" ringen din,og lykkes ikke,dessverre.Derfor tenker jeg,er det mulig at noen kan ha tatt den(stjålet) den?Det skjer at når noe har blitt tatt så får jeg lite eller ingen informasjon.Allikevell var det første som slo meg at et barn kan ha "tatt" den,ikke for å stjele den,men heller låne og så har dette barnet lagt den fra seg et annet sted.Dette var ikke lett,men prøver videre i håp om å finne ut hvor den er.Hilsen synskepeggy.

Bialk

21.12.2010 kl.12:31

Vakkert skrevet :) Jeg tror også det er noe gudommelig med hver enkelt menneske.

Jeg har et spørsmål til deg. Hva er det første du tenker på om du ser for deg meg? :)

Realist

07.11.2013 kl.13:25

Jeg skal pøve å skrivwe denne kommentaren på en like smart måte som de over meg

-øKSRBØøksjdnvøkjnøskdngøkj<snv.ZDbPGIØsjøvOjzødkjGh<

Livet mitt som klarsynt.

07.11.2013 kl.19:53

Realist:
Ja,denne kommentaren forteller lite om andre og mest om deg - om du skjønner.....
Hilsen synskepeggy.

Synskpeggy_BullshitBlogg

09.12.2014 kl.11:03

Du er latterlig! Du hører til på psykiatrisk om du tror på det du sier selv, det du egentlig er er en sleip dritt av en dame som prøver å skaffe seg penger på å blogge! SLEIP ER DU! FLAUT!

Dette er like fornuftig som det du sier! "fdfsdfsdzxcdfsvfdvcefsdrfcsdfd"

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2014 kl.12:07

Synskpeggy_BullshitBlogg:
Du er selvsagt i din fulle rett til å mene hva du vil - og jeg er i min fulle rett til å ikke mene noen ting som helst om slike uttalelser.
Hilsen synskepeggy.

05.01.2015 kl.12:25

Kommer jeg til å vinne i Lotto en gang i livet mitt?

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2015 kl.12:39

Anonym:
Spiller du Lotto så er det jo en sjanse for det,ja - men,hvor stor den sjansen er kan man vel kalle relativt.....
Hilsen synskepeggy.

Tommy

08.01.2015 kl.10:35

Hei jeg tror ikke på at du er synsk det er bare bulshitt

anonym 921

08.01.2015 kl.10:36

Hei, jeg klarer ikke og finne igjen graven til han jeg drepte for noen år siden. kan du bruke dine synske evner til å finne han?

Alexander myklebust

08.01.2015 kl.10:36

hei jeg har mustet meg selv hvor kan jeg finne meg selv tilbake

Nora

23.01.2015 kl.12:43

Jeg føler meg overvunnet av en makt større en meg selv, kan du hjelpe meg vinne sjela mi tilbake?

Malin Emilie Greni Fjeld

23.01.2015 kl.12:45

Hei, jeg tror jeg er guddommelig, kan du bekrefte dette? Hilsen Malin Emilie Greni Fjeld.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2015 kl.23:20

Nora: Hei,hei :)
Jeg utøver ikke og tar sterk avstand fra alt som har ordet "isme" i seg,det er fks.eksorsisme,sjamanisme,satanisme,spiritisme osv. I tillegg tar jeg sterk avstand fra all "maning" som fks.åndemaning.
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2015 kl.23:21

Malin Emilie Greni Fjeld:
Føler du at du er guddommelig så er vel det en bra ting,eller.....Med tanke på din kommentar fra "Nora"....
Hilsen synskepeggy.

tove kensen kilgreen

09.11.2016 kl.18:37

Å være synsk, er vel ingen som er,, Men man kan ha mye kunnskap om ting,, slik at vi kan se utviklingen gjennom en 10 års periode,, eller lengre tid, Forskere kan forutse utvikling fremover tid,, Slik var profeten på Jesus tid også , De ble tillært mye kunnskaper om de forskjellige emner, Å kunne derfor si hvordan utviklingen ble på ett senere tids punkt,,

Det er ikke å være synsk,, men da er det store kunnskaper og mye forskning som gjør at man kan "se" inn i frem tiden,, ved det som kommer,

Man kan ha visshet om en del ting, Å kan veilede i rett retning, Men man kan ikke se inn i fremtiden å finne svar i fremtiden, bare ved visshet at man tror man er synsk, Da er du forsker eller ett geni, som arbeider med store prosjekter,, Utfallet av oppgaven kan man aldri vite Hvordan det blir mottatt av mennesker, , Mennesker tror ingen ting før de ser det, Så enten er man trylle kunster som bygger på illusjoner, som alle vet, Eller er vi mennesker med en mengde kunnskaper som kan forutse verdens utvikling,, Men den som leter,,,,, finner ,,,,,

Livet mitt som klarsynt.

09.11.2016 kl.19:59

tove kensen kilgreen:

Jeg er enig med deg,faktisk.
En velkjent klarsynt sa en gang til meg at "synsk" først og fremst handler om vår evne til å resonnere og vår evne til å se aktuelle temaer og problemstillinger i et større bilde,objektivt,generelt og bort fra seg selv og sitt eget ego.
De færreste klarer det og har den evnen,det er fordi at de fleste av oss tar alt for mye alt for personlig.
Har man derimot den evnen så er det forbløffende hvordan hjernen jobber og (som oftest) konkluderer med riktige løsninger,svar og "spådommer".
Og tar man med det faktum at alt fra adferd til arv,miljø og påvirkning gjentar og gjentar seg,så har man kommet et godt stykke på vei til å bli "synsk".Og har man i tillegg en velutviklet intuisjon,ja - da er det ikke grenser altså.
Og,bare for å ha det sagt så har jeg aldri påstått at jeg er "synsk".
Klarsynt,ja,men det er noe helt annet enn det de fleste forstår som "synsk".
Vitenskapen har aldri,på en troverdig måte,klart å forklare hvorfor noen få mennesker "har det" og andre ikke.
Må også huske at det ikke er lenge siden at vitenskapen kategorisk og bastant avviste tanken om at det kanskje er "noe mer" der ute
Hilsen synskepeggy.

LISE ER REDD

17.01.2017 kl.13:07

hei eg lurer på om 3 verdskrig kommer i nærmeste frAMTID

Livet mitt som klarsynt.

17.01.2017 kl.14:17

LISE ER REDD:
NEI !
Ikke 3.verdenskrig slik vi tror den vil bli.....
Hilsen synskepeggy.

Tove Kilgreen Jensen

18.03.2017 kl.14:24

Visst man skal være klar synt, må man ha en viss informasjon om det emne man jobber ut i fra Det får man når man ankommer stedet ,de klarsynte er gode historikker, som ser klart hva som har foregått på stedet, og hvilken skikkelser som fore kommer, De ser klart, å oppfatter ting rett, De ser ting som andre overser, å kan uti fra det tolke ett sted rett, Man kan vel hatt den følelsen når man ankommer ett gammelt ned lagt kloster, når noen ånder kommer på stedet har de fortalt sin historie,, De er veldig begavede mennesker, Som har evner folk i minste tall har Det er bare å akseptere, Det er en enkel forklaring på dette at noen mennesker er klar synte, De ser ting andre oppfatter som uro Å hjelper dem til å komme videre i livet, Det som vi ikke kan forklare kaller vi fenomener også i forsker verden, De er trodd der, Men de kan ikke gi en eksakt forklaring hvorfor noen mennnesker har denne evnen

Tove Kilgreen Jensen

18.03.2017 kl.14:43

Du er nok ett menneske som har mye kunnskap om historie til våre forfedre, Evnene dine tror jeg på, det er kommet naturlig, fordi historie om vår nåtid og tilbake tid opptar deg, Du er belest om emne, men noen ting kommer helt klart for deg, I svært mange tilfeller er du treff sikker, Å bruker din instuttisjon for å komme frem til de eksakte resultater, Du har begrep om emne,

Du vier ditt liv til andre, å gir dem en helt naturlig forklaring på det som uroer eller det de ikke forstår, Du er i sannheten kunnskaps rik, som bruker dine evner positivt

Rex Kelvin

21.11.2017 kl.08:02

Hallo,

Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.

Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

Irrua-spesialistundervisningssykehus.

Livet mitt som klarsynt.

22.11.2017 kl.19:01

Rex Kelvin:
Prøver du å svindle meg for en nyre,eller prøver å svindle meg til å kjøpe en,så kaster du bort tiden - jeg har rimelig god helseforsikring - og,ja,jeg er rik !
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv