DAGENS BESTE...

Jeg satt nettopp og såg et program på nrk om John Lennon.Han blei ikke omtalt og portrettert i så veldig rosende og sympatiske ordelag,akkurat.Men det var jo flott at jeg gjennom dette programmet gjennoppdaget  den fantastiske musikken hans.

Av mange gode poenger og uttalelser i programmet,toppet Yoko Ono det hele da hun på spørsmål om hun hadde en jobb svarte "ja,jeg tenker på eikenøtter".Den kommentaren synest jeg var bare helt konge!

Jeg har tent et lys for John Lennon og hans pårørende i kveld.

                                                                                                                Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

IMAGINE

08.12.2010 kl.22:42

Den var god den,og veldig dyp,når jeg tenker etter.

allis

09.12.2010 kl.13:34

Hehehe!!! Det må eg si .. jobben med og tenke på eikenøtter må vere litt av en jobb !!!

John Lennon var bare helt knall, musikken er jo helt tidløs og like flott i dag som på den tiden.

Ha en fin dag videre

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2010 kl.21:25

allis:Jeg, som den "hobbyfilosofen" jeg er kan ikke dy meg,jeg må bare legge noe dypere i svaret hennes,det blir ikke helt svart/hvit for meg,det var bla derfor jeg merket meg svaret.Dessuten,å tenke er en jobb det også og til tider kan tenking være slitsomt.Hilsen synskepeggy.

Janne C.R. Larsen

13.12.2010 kl.03:22

Hei. Jeg har spurt deg om noe ang. faren min tidligere. Jeg vil bare veldig gjerne vite ting som om du kan se/høre ham, om han har det bra, om han følger med på meg, om det er noe han vil fortelle meg, o.l. Jeg fant aldri svaret ditt på bloggen min, så jeg lurer på om du bare kan sende det på e-post. Janne-chr@hotmail.com. Jeg hadde blitt veldig glad om du kunne gjort det, for jeg er så nysgjerrig, siden jeg aldri ble kjent med faren min pga jeg var så ung da han døde.

Synskepeggy

13.12.2010 kl.08:56

Janne C.R Larsen:Når man prøver å oppnå kontakt med sine avdøde kjære er det ikke alltid den personen man ønsker skal komme som kommer,så selv om du ønsker din far kan det være en annen som dukker opp,det finnes flere grunner til at slikt kan skje og det betyr ikke at din far ikke er i ditt liv,passer på deg og våker over deg,jeg får bekreftelse på at han er i høyeste grad tilstede i livet ditt.Din far har det fint der han er.I dette tilfellet her(denne gangen)er det en mannsperson som kommer,han gir tydelig inntrykk av at han tilhører farsiden av familien.Dette betyr ikke at man aldri får kontakt med den man ønsker,hadde man prøvd igjen er det mulig at din far hadde kommet da.Denne gangen skjedde det ikke,men jeg ser det slik at man fikk de bekreftelsene man ønsket å få.Hilsen synskepeggy.

Angelica

13.12.2010 kl.12:46

sv: Godt å lese andre som og har positive erfaringer med dette :) Skal sette meg ned å lese, hyggelig å dele erfaringer med andre som har like erfaringer! - Angelica

Janne C.R. Larsen

14.12.2010 kl.21:07

SV: Takk for et godt besvart svar. Er aldri sikker på om jeg skal tro på sånt som dette, men jeg prøver. Og siden jeg selv aldri ble kjent med ham, så har jeg alltid en trang til å få en synsk person til å prøve..

RagnaRock

15.12.2010 kl.20:09

John Lennon er helt fantastisk, og særlig musikken hans.

sv: Hvordan var det helt umulig å lese? Jeg ser det helt klart. Hva slags nettleser bruker du?

Tuva

16.12.2010 kl.21:36

Hahaha, å tenke på eikenøtter er jo ikke det kjipeste jobben:)

Du har så rett, man vet ikke ordentlig hva det er å leve hve dag som om den var den sidte før man virkelig sitter der i saksa og har mista noen.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits