Mye selskap på kirkegården ikveld. ORBS og andre energier.

Vi var på kirkegården for å minnes våre nære og kjære, julaften 2010 kl 17.00 når julen ringes inn som vi pleier hvert år. Datteren min knipset bilder i hytt og vær og bare se på motivene hun fikk! Er dette bevis på at man har sine nære og kjære ved seg? Ett familiemedlem som har vært meget skeptisk, blei faktisk overbevist nå ikveld fordi at vi kunne kjenne igjen en "energi" på ett av bildene. Vi anser fantastisk heldig som fikk dette flotte beviset på bilder. God Fornøyelse.

Hilsen synskepeggy.

 
Dette var en vindstille og stjerneklar kveld.


Dette er et sårt savnet viktig familiemedlem som gikk bort så alt for tidlig. Sommeren 2005 i en tragisk ulykke.

48 kommentarer

jolmag45

24.12.2010 kl.23:53

GOD JUL og fredsamt NYTT ÅR til deg ,ja ein savner sine kjære når julen kommer ,savner dem alltid men i høgtider blir det ekstra sterk eg mistet min yngste bror for 10 år siden 27 okt,sønnen til min yngste søster 20 des,samme år ,min tante 23 des,2003 ,min kjære svoger 3/1 2006 så vi mistet mange i juletider,savner mamma og som døde brått 29 april 2006 men trur dem er her med oss ,KLemmer fra Magnhild

fivrel

25.12.2010 kl.00:18

Så fine bilder, takk for at du delte dem. Savnet etter våre kjære blir ekstra sterkt i høytidene.

25.12.2010 kl.03:32

Hva er ORBS?

Camilla

25.12.2010 kl.04:15

Hei!

Det var veldig kule bilder :)

Jeg lurer på om det kanskje spøker hjemme hos meg;o Vet ikke om du kan svare på dette da men.

Nå i de siste dagene så har det skjedd mye merkelig hjemme hos meg.. En juletrefot var borte og et par timer senere var den tilbake og en blomter som hanj på veggen datt plutselig ned på gulve..

Jeg hører lyder når jeg skal legge meg, sånn dunking på en måte, og jeg føler at det er noe/noen på rommet mitt når jeg prøver å sove ;s Jeg er redd for å sove på grunn av dette og vet ikke hva jeg skal gjøre... Bestefar døde for et par år siden, og han bodde i dette huset før meg og familien min, jeg trodde kanskje det var han først, men i såfall er han slem på en måte, noe jeg ikke kan tenke meg at han vil være.. Jeg blir rett og slett livredd av dette når jeg ikke vet hva det er ;s Både moren min og søstra mi så at blomsteren datt ned, men kanskje det bare er jeg som er paranoid å hører ting i hodet mitt når det gjelder den dunkinga når jeg skal sove.. Bestemor sier at hun har sett bestefar her etter at han døde, og mamma tror det er Synnøve som er her, altså oldemoren min. Jeg håper du kan hjelpe meg med dette :)

gladjentaa!

25.12.2010 kl.12:12

Utrolig fine bilder. Hvertfall det opperste var vell egentlig det fineste. Hm spennende dette her. Hilsen gladjentaa.

MINANONYM.BLOGG.NO

25.12.2010 kl.13:04

liker bildene!:)

Synskepeggy

25.12.2010 kl.13:54

Jolmag45:Huff,ja,man kjenner på seg at noen mangler best når hele familien samles.Det er nesten som man ønsker unngå slike dager.Du har mistet mange,vi har mistet tre på bare noen få år,men vår familie er ikke så stor lenger og da er tomrommet etter dem som er borte større.Men håpet er gjenforening med våre kjære og i mellomtiden ønske alle tegn vi får på at de fremdeles er med oss velkommen.Mye tyder på at de er med oss videre.Du må ha en fortsatt god jul.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy

25.12.2010 kl.14:30

Fivrel:Jeg er helt sikker på at det er åndelig aktivitet vi var så heldige å få på bildene,av alle bildene vi såg noe på var dette de beste synest vi,men kan legge ut flere av dem etterhvert,vi har tatt bilder på kirkegården før mange ganger og alltid fått "rare" ting på dem som vi ikke ser med øyet.Selv om aktiviteten på kirkegården var stor,spesiellt i går,føltes det ikke ubehageligt eller skremmende,tvert imot,det var en rolig og god atmosfære,men veldig kaldt.Ha en fortsatt god jul.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy

25.12.2010 kl.14:37

Anonym:En orb er ett av mange klassiske tegn på at det er åndelig aktivitet i nærheten.De er oftest runde,store eller små,grå eller gullskinnende.På disse bildene her viser de seg som lys.På det tredje bildet er den meget klar.Kunne tatt feil av den og månen hadde det ikke vært for at månen var bak oss og at man ser trærne tydeligt bak lyset.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy

25.12.2010 kl.14:48

Gladjentaa!:Ja,fine bilder og så spennende.Vi lurer jo på hvem det kan være og håper at det er noen av "våre" egne kjære som viser seg på denne måten.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy

25.12.2010 kl.15:02

Camilla:Det er nok "spøkerier" hjemme hos deg,ja.Men det er absolutt ikke noe å være redd for,det er ikke noen dårlige spøkelser i ditt hus,de er kanskje litt ivrige etter å få oppmerksomhet og det kan oppleves for deg som skremmende.De er ikke slemme og de vil deg ikke noe vondt.Du må prøve å ikke være redd,bli heller nysgjerrig,da vil du få en helt annen opplevelse av det som skjer.Redsel og engstelse er alltid en effektiv stopper for gode opplevelser av det åndelige nærværet.Om du har et rolig forhold til det,vil det tilnærme seg deg på en rolig måte.Jeg kunne ha forklart mye om hvorfor og hvordan,men det blir bare for meg å gjennta meg selv,da jeg har skrevet så mye om dette i bloggen tidligere.Så jeg råder deg til å lese mer her,så kanskje du får svar på flere av spørsmålene du har.Og du har rett, det er iallefall to energier i ditt hus,jeg fornemmer flere,men ikke så klart.Ingen av dem vil deg noe vondt,og ingen av dem ønsker å skremme deg.Så ikke vær redd!Hilsen synskepeggy.

Emily

25.12.2010 kl.16:47

Kjempe fin blogg du har <3

Vis du kommenterer, kommenterer jeg tilbake<3

Arja Papaya

25.12.2010 kl.16:49

Regner med røyken er frostrøyk fra munnene deres, det er tross alt mange minus ute. :)

Synskepeggy

25.12.2010 kl.17:01

Arja Papaya:Det er ikke frostrøyk fra munnene våre,det blei testet ut da vi var der.De bildene ser helt anderledes ut så det blei utelukket der og da.Og også uforklarlig at det blei tatt mellom tre og fem bilder av nøyaktig det samme og dette fenomenet dukket opp på bare ett eller to av dem.Hadde det vært frostrøyk ville alle bildene hatt dette eller lignende på seg.Og hva med "den lysende kulen" rett fremfor oss,hva tror du det er?Om man ser nøye etter(forstørrelsesglass)kan man tydelig se ansikter inne i "frostrøyken", prøv det.Hilsen synskepeggy.

ktu

25.12.2010 kl.17:11

Fine bilder! :)

Ellen

25.12.2010 kl.17:21

Heisann! Likte bloggen din, veldig spennende :)

Jeg er veldig overtroisk, og tror på ånder, skjulte krefter og egentlig det meste av slik overnaturlig.

Jeg har et spm som jeg ikke vet om du kan svare på, jeg vet ikke om det har noe med dette å gjøre heller egentlig, men jeg prøver!

Jeg har en venninne som jeg har kjent via nett i et år ca, vi har møttes kun en gang.

Vi er gode venner og snakker om alt og ingenting. da vi skulle si hade første gang vi møttes, klemte vi- og jeg følte noe veldig merkelig, det var som at noe stakk meg, og jeg fikk en merkelig følelse.. jeg snakket med henne etterpå, og før jeg fortalte henne om denne følelsen, så hun at hun hadde følt det samme. Vi føler når vi er lei oss eller glade, uten å måtte snakke med hverandre, og vi drømmer ting om hverandre som har skjedd eller som skjer like etterpå. Jeg lurer på hva dette er, siden vi begge er overtroiske tenker vi at det må ha med noe litt overnaturlig å gjøre, men vi kan ikke så mye om sånt heller.

Vet ikke om du har noen forslag, men takk uansett! :P

solay ♛

25.12.2010 kl.17:29

Hmmm. Er du sikker på at der er en ordentelig orbs ? Har du prøvd zome inn på orbsen ? For om det er en ordentelig orbs vil det vise seg et annsikt inni orbsen når du zomer inn.. Det er mange ganger det bare er refleksjon.

Ps: Syntes du er tøff som tørr fortelle om dine evner!!

Ha en fin kveld <3

Solay

solay ♛

25.12.2010 kl.17:31

ps: lest marion damoier jeans bøker ? :) anbefales på det høyeste..

solay<3

25.12.2010 kl.17:40

ser egentlig ut som røyk fra en sigarett, der røyken kommer foran kamera...misforstå meg rett, jeg tror på slikt, men dette så bare slik ut :)

gladjentaa!

25.12.2010 kl.17:50

Anonym:Det er heller ikke røyk fra sigarett,hvordan skulle det være mulig,da det ikke er noen mennesker i nærheten som røyker heller,og hvordan kan det være frostrøyk fra pusten vår,så langt borte fra oss,og hvordan er det mulig at dette "fenomenet" bare viser seg på noen av bildene som er tatt nøyaktig på det samme stedet fort etter hverandre?For oss som var der i går kveld og tok disse (av mange flere) bildene er ingen av de foreløpige forklaringene vi har fått aktuelle.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy

25.12.2010 kl.18:04

Solay:Det er ikke helt riktig,at når man zoomer inn bildet kan man se et ansikt,ansiktet i lyset viser seg tydeligst i det formatet bildet er tatt i og når man zoomer kan det fort bli utydeligt,eller div.mønster istedenfor ansiktet som man først såg.Dette bildet her er ikke en refleksjon,Ser du nøye etter er det orbs på alle disse bildene,små,store,grå,blanke (lys)studer bildene en gang til,så vil du se det.Jeg har noen filmsnutter,tatt inne i min egen stue med mobiltlf.Der kan man tydelig se et stort lys i bevegelse og man kan se ansiktet inni lyset og jeg vet hvem det er.Colin Fry fikk se snuttene og han kommenterte dem,han sa stort sett hva jeg visste fra før om dem.Jeg vil gjerne legge ut på blogg de aktuelle snuttene,og jeg har prøvd,men fremdeles ikke lyktes med det,så jeg vet ikke hva jeg gjør feil.Kanskje noen som leser dette har noen gode råd om hvordan få det til.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy

25.12.2010 kl.18:10

Ellen:Det er absolutt en sterk forbindelse mellom dere to.Dere er ikke fremmed for hverandre.Er fristet til å si tidligere liv,sansynligvis søsken eller annen nær relasjon.Spennende dette,jeg fikk også en rar følelse da jeg leste dette.Hilsen synskepeggy.

Tora

25.12.2010 kl.18:11

hei:) synes bloggen din så veldig spennende ut og det er første gang jeg opplever at noen blogger om klarsynthet. Jeg synes det overnaturlige er veldig spennende!

Men jeg lurte på en ting: hjemme hos venninna mi kan vi tydelig høre romstering på kjøkkenet, enda det ikke er noen der. Vi hører at springen går på og skap lukker opp og igjen. Jeg trodde først ikke på venninna mi da hun sa det, men etter at jeg var det ble jeg overbevist. Og en gang faldt et metallhjerte som hang ti pynt på veggen plutselig ned. Og spikeren den hang på var det fortsatt og tråden var like hel. Det var skikkelig sprøtt! Og en dag var dagboka til venninna mi(som hun ikke har skrevet i på kjempelenge) åpen og lå på et bord på rommet hennes. Og den var egentlig låst og nøkkelen hadde vært borte flere år! Vi spurte moren men hun hadde ikke rørt noe dagbok, og visste ikke hvordan den så ut engang. Det er også masse skygger i huset, og rara lyder. Moren tror det er morfaren som "tussler" rundt, han døde for noen år siden. Kan du si noe om hvem eller hva det er? Er det morfaren?? Og hvis det er han, hva vil han? Leter han etter noe? Kan du svare meg på dette?:) jeg synes det hele er veldig spennende og lurer fælt.

Og forresten, jeg vet ikke akkurat hvordan klarsynt du er... men vet du om det finnes et liv etter døden? hvis du ikke vet, hva tror du?:)

Jeg håper du kan gi meg svar på disse spørsmålene, da hadde jeg blitt veldig glad:D

Andrea

25.12.2010 kl.18:57

Jeg kan ikke si meg helt enig, men okei.. du har kanskje rett, for orbs kan være mange ting.. men som oftest er det energi fra en sjel. Det er også mye spekulasjon med orbs. Grunnen til dette er fordi det kan være alt fra smuss på linsa-til et snøfnugg, så for å se om det er en ordentelig orbs så må du nesten zome inn. Dette har Marion Dampier læreren til min lærer fortalt meg. Å jeg velger høre på hennes ord fordi hun er blandt de aller beste. Jeg vil kalle henne den beste! Jeg kan gjerne hjelpe deg med å legge ut filmsnuttene.

Her er forresten en side jeg anbefaler hvis du ikke allerede har sett den: http://mariondampier-jeans.com/dansk/bibliotek/billeder/andebilleder/

solay

Synskepeggy

25.12.2010 kl.19:11

Andrea:Jeg har lest bøkene til Marion Dampier Jeans og er ikke så veldig imponert av dem,har lest mange andre om samme tema som har vært bedre,men det er min mening.Det hadde vært kjempefint om du kunne forklare meg hvordan legge ut filmene.Kan du bare fortelle kort her i kommentarfeltet fremgangsmåten så skal jeg prøve igjen.Takk skal du ha!Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.12.2010 kl.19:37

Tora:Jeg er sikker på at det finnes et (godt) liv etter død.Til de andre spørsmålene dine:du kan lese litt mer i bloggen her,da jeg har skrevet om mye av det du spør om.Feks innlegget "åndelig aktivitet" og "oppklaring" kan være at du får noen svar der.Hilsen synskepeggy.

Camilla

25.12.2010 kl.23:08

Tusen takk for svaret! :)

26.12.2010 kl.05:34

Jeg kopierte bildene dine, og tok litt redigering på dem. Ikke annet enn å forandre lysstyrke, fargemetning, svart/hvitt m.m. Altså ikke noe endring av selve bildet, bare zooma inn enkelte deler, og forsterka/forminska deler av bildet, m.m. Spennende, det burde du prøve, -motivene kan bli annerledes da. På redigeringen min så jeg bl.a. at mye av "røyken" steg opp fra gravstøttene. Kanskje det er varmen fra lyktene som blander seg med den kalde luften..

Ellers så det ut til å være en del hettekledde sjeler her...

Synskepeggy

26.12.2010 kl.12:03

Anonym:Jeg har ikke gjort noe med bildene,jeg synest de er spennende som de er,men spennende hva du såg da du redigerte dem.Dine teorier om hva det kan være stemmer heller ikke.Det kan ikke være røyk fra lyktene,det var ikke så mange tente lykter at det skulle bli så mye røyk av det og dessuten ville vi jo sett den røyken før den kom på bildene og hadde det vært røyk fra lysene ville den vist seg på alle bildene vi tok.Man kan tydelig skimte ansikter både inne i røyken og rundt omkring.Jeg tror at det kommer an på øyet som ser her,noen ser mye og noen ser ingenting,det er også helt vanlig når man ser på slike bilder.For oss som var der finnes det ingen "naturlig" forklaring på hva vi faktisk såg og hva som viste seg på bildene.Takk for svar.Hilsen synskepeggy.

iceman

26.12.2010 kl.16:45

Hei :-) Utrolig spennende bilder !!!! Ser flere fjes inni "tåka" på det andre bildet...Satt og "hvilte" øynene på det første og, og da så eg tydeligt et halvt fjes...vet ikke helt, men syns eg kan skimte fjes på det tredje og..Eg vet ikke om det er orbs på det fjerde bildet, men om det er det, er jo dette bildet et fott eksempel...Kjempeflott gutt på det siste bildet!!! <3

nina

26.12.2010 kl.19:23

utrolig råe bilder det der, synes det er spennende å følge deg:=))

Synskepeggy

26.12.2010 kl.20:26

nina:Du kan tro vi blei positivt overasket da vi såg bildene selv,ingenting tydet på at noe sånt ville skje,det var vindstille,stjerneklart,og ingen røyk fra hverken lykter eller sigaretter,ingen andre mennesker rundt oss heller.Ingen av de forklaringene på hva det er her i kommentarfeltet har vært riktige så langt,opplevelsen var vel anderledes for oss som var der enn for dem som ser bildene.Takk for at du følger bloggen min.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy

26.12.2010 kl.20:34

Iceman:Du ser det samme som meg på bildene,det er masse ansikter rundt omkring i bildet,ikke bare i tåken.Men det er vel som jeg sa tidligere,det kommer helt an på øyet som ser,noen vil jo ikke se noe som helst selv om det befinner seg rett fremfor dem.Det er en orb,ja og den har masse farger og mønster i seg.Godt observert av deg dette!Hilsen synskepeggy.

Inger j

26.12.2010 kl.22:09

Lånte 1 bilde jeg og for og se hva jeg fant, se selv på bloggen min der ser du resultatet veldig godt at det er åndelig aktivitet der, bare si fra om jeg skal slette innlegget, ,men jeg er en ærlig tyv av bildet og sier ifra at jeg lånte det:))

Ha en fortsatt fin romjul..

Synskepeggy

26.12.2010 kl.22:40

IngerJ:Jeg var inne og såg nå,Jeg er ikke i tvil om at det er åndelig aktivitet på alle bildene vi tok den kvelden,og andre bilder vi har tatt andre dager på kirkegården.Ellers har jeg utallige bilder her hjemme fra huset som alle har en eller annen form for åndelig aktivitet,jeg har bla noen filmsnutter tatt med mobiltlf her i stuen som er meget interessante,lys (orbs)i bevegelse hvor man tydelig ser ansikt inni,så tydeligt at jeg og flere med meg kan se hvem det er.Colin Fry har sett og kommentert de bildene.Jeg vil gjerne legge dem ut på bloggen og har forsøkt å få det til mange ganger,har foreløpig ikke lykkes med forsøkene,men gir ikke opp.Helt greit at du lånte bildet,bare du husker opplyse hvor det kommer fra og det gjør du jo.Hilsen synskepeggy.

Camillaa:D

27.12.2010 kl.13:22

Hei:) I mitt forrige hus følte jeg nesten en energi, en vond energi. Jeg klarte ikke å være alene, og hørte konstant banking og slikt da jeg var alene hjemme. Selvfølgelig kan dette bare ha vært noe jeg innbilte meg, men jeg syntes alikevel at dette var skummelt. Tv-er og slikt kunne plustelig slå seg på, blinkende lys o.l Men i dette nye huset er det ikke slikt, her føler jeg ingenting. Kan du fortelle meg hva som mest sannsynelig var i det gamle huset? :)

terroristenxD

27.12.2010 kl.14:18

omg. Creepy.

Synskepeggy.

27.12.2010 kl.14:26

terroristenxD:Nei,ikke Creepy,men veldig spennende.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy.

27.12.2010 kl.14:32

Camillaa:D:Det er en eldre mann som var/er i huset,en "oldefar",han er minst like redd og engstelig som du selv er,han er iallefall ikke slem og ond slik ditt inntrykk er.Hilsen synskepeggy.

Live

28.12.2010 kl.01:00

sitter nå her og overbeviser meg selv om at dette var frostrøyk fra dere :-)

Synskepeggy.

28.12.2010 kl.01:30

Live:Du må bare prøve å overbevise deg selv om at det var frostrøyk fra oss,men det var det ikke,ser du bedre etter på bildene vil du se at det ikke er mulig,for mye "røyk" og for langt borte fra oss til å være det.Hilsen synskepeggy.

jennae

02.01.2011 kl.03:40

Oi! Spennende blogg. denne skal jeg følge med på. Hilsen jennae :)

Om det''unaturlige'' (osv)

02.01.2011 kl.14:49

det er ennergi vi ser. =)

Christina

05.01.2011 kl.14:11

Oi, så sprøtt!! Jeg hadde blitt livredd!! :O

FTM85

06.01.2011 kl.18:29

Jeg har tatt mange bilder jeg har røykt og blåst foran kameraet, men eg påstår ikke noenting, bare sier at de bildene var ganske like, så jeg forstår at folk er skreptisk. Trodde ånder var kamerasky jeg.. :-p

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2011 kl.19:50

ftm85:Ånder er ikke kamerasky,min erfaring er at de prøver å komme med på alle bilder jeg tar,men det er greit.På bildene her er det ikke røyk fra sigarett,frostrøyk,røyk fra lyktene eller noe som helst annet logisk forklaring.Det var stemningen også som var helt spesiell denne kvelden.Jeg har noen bilder til der energiene er tydeligere som skikkelser,men etter å ha tenkt og diskutert med familien har jeg bestemt meg for å ikke legge dem ut,da familiemedlemmer også er avbildet på samme bildene.Hilsen synskepeggy

kvinnehater

15.01.2011 kl.09:31

Puss linsa og ikke røyk når du tar bilder, så er du kvitt både orber og spøkelsene dine

Livet mitt som klarsynt.

15.01.2011 kl.15:57

kvinnehater:Ingen røyk og ingen skitt på linsa,så det er ikke forklaringen på dette.Uansett hva det er,så er det spennende.Jeg er overbevist om at det er åndelig aktivitet,jeg husker godt stemningen som var på kirkegården denne kvelden og det var bla derfor jeg ba datteren min om å ta bilder.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits