2012 - HVA TROR DU ?

Nå som 2012 nærmer seg med stormskritt er det bare helt naturlig at man blir mer opptatt av det og hva fremtiden vil bringe.Teoriene er mange og jeg skal ikke gi meg i kast med å kommentere noen av dem nå.Allikevel har det skjedd,ved meditasjon,i drømme og ellers annen kontakt med "det åndelige" at jeg har fått informasjon om hva som vil skje fremover i tid.Nå skal jeg dele litt av all den informasjonen jeg har fått og etterhvert dele mer utover i dette året,emne for emne, mot 2012 :

Verden går ikke under i 2012 og det finnes ikke noe som tyder på at dommedag er nært forestående.Det vil skje noe mye mindre dramatisk enn det.Udramatisk for noen,men meget dramatisk for andre.det dramatiske skjer på det individuelle plan alt etter hvilket ståsted man har,verdier i livet osv.Ser man nøye etter tegn på en "åndelig oppvåkning" så ser man at det allerede har begynt.Bla kan man se diverse pauseinnslag på fks tv2,ett av dem er en gutt som strekker seg etter månen,det bildet er et budskap med et klart åndeligt innhold og det er mange flere lignende.Det er ingen tilfeldighet at slike bilder som gir slike assosisjoner dukker opp som de gjør.Ser man nøye etter finner man mange tegn på en begynnende forandring,både i eget liv og utover.Det er satt igang en massesuggesjon verden over ang 2012,og det aleine er årsak til at uungåelige hendelser vil skje.Universet er klar til å svare og massesuggesjon er det aller kraftigeste redskap som finnes.( Bare husk  fks Jonestown og hva som skjedde der).Man bør ønske denne uungåelige forandringen velkommen og ikke frykte den,da den på sikt vil være til beste for menneskeheten og hver enkelt.Det åndelige aspektet er meget omfattende så det skal jeg skrive mer detaljert om i et innlegg for seg selv.

Finanskrisen er en del av "planen" :

Finanskrisen har hatt og vil få mye større konsekvenser enn det som er lett å se ved første øyekast,og man har bare sett begynnelsen på den.Ett eksempel er at fiskerikvotene blir strengere og strengere.Man har ikke lenger de midler man hadde til å eksportere og kjøpe fisk,dermed stopper deler av fiskeriindustrien opp,lagrene fylles,som følge av dette fisker man mindre og resultatet blir at alt liv i havet blir gitt en mulighet til å stablisere seg på nytt.Regnskog får vokse opp på nytt som følge av at teak som bla luksus/fritidsbåter i hovedsak er bygget av ikke er så etterspurt lenger da vanlige forbrukere ikke har råd til å kjøpe.Eksemplene er mange.En annen ting som er påfallende og et tegn er at all fauna og skog får ny grobunn pga at aviser,ukeblader og papir generellt blir mindre og mindre etterspurt da all slik kommunikasjon etterhvert vil bli overtatt av datateknologi.Tegn på denne utviklingen er tydelig allerede.Papir vil i fremtiden i hovedsak bli laget ved resirkulering da det er langt mindre kostbart og behovet og etterspørselen vil bli mindre og mindre.De aller fleste forbruksvarer som i dag gjør at natur,økosystem og fauna rasseres vil bli mindre etterspurt og gir derfor alt liv en mulighet til å gjennoppbygge seg selv.Gir man naturen ro og fred vil den ordne opp selv.

Verden står overfor en gjeldskrise ingen har sett maken til.For de aller fleste av oss vil årsaken være overforbruk,høye boliglån og altfor lettvint tilgang til div.kreditter.Man blir tvunget til å leve mer nøkternt,finne andre løsninger der penger ordnet det meste.Alle i en familie må bidra på sin måte for at man skal klare seg og resultatet vil bli et sterkt samhold i familien,en tilhørighet som av mange grunner har vært fraværende i årevis.Generasjoner,begynner det nå å bli.Bilparken vil bli vesentlig mindre over hele verden som følge av denne forestående gjeldskrisen og som følge av det blir forurensing redusert betydeligt.I fremtiden må mange (alle) gjennomføre og forberede seg på resirkulering og gjennbruk i mye større omfang enn før.

Alt som skjer i fremtiden vil ha sin årsak i fortiden.Dårlig økonomisk styring,både privat og samfunnspolitisk.Meningsløs krigføring,med de økonomiske konsekvenser det medfører,ikke bare selve krigføringen,men også ødeleggelser av land og mennesker.Overforbruk i hovedsak av ting man ikke trenger osv..Denne listen kunne blitt meget lang.Man har allerede sett at den vanlige forbruker har blitt og vil bli rammet hardere enn før.Ett tegn er de utallige tusen amerikanske gjeldslaver,der årsaken til det er at myndighetene selv la alt til rette for denne nasjonale tragedien.Det at man ikke hører så mye om det lenger,betyr ikke at de har fått bedret sin situasjon eller at gjelden plutselig har blitt borte.Ett annet tegn er at et land i Europa,like utenfor vår egen komfortsone!!!! (skal ikke nevne navn på landet),har fått for seg å kutte i vanlige arbeideres lønn i et forsøk på å redde en allerede "død" økonomi.Disse stakkars landsmenn det gjelder kan protestere så mye de orker og kan,men "staten" gjør alltid som den vil og dette vil bli gjennomført.Andre land vil se til dette landet og synest at dette var en god ide og de vil gjøre akkurat det samme,under dekke av at i det andre landet var det en suksess at man stjal penger fra arbeiderne,så lenge noen kommer unna med slikt vil andre kalle det en suksess.Og dette vil spre seg videre.

Dette er bare noen av mine "fremtidsvisjoner" som vil bli mer merkbar for den enkelte i 2012 og fremover.En hel rekke med hendelser og begivenheter vil skje og alt har en sammenheng,hvordan fortiden har vært og derfor fremtiden vil bli.Til slutt er alt sammen en forberedelse til det jeg vil kalle en bedre verden.

                                                                                            Hilsen synskepeggy.....

45 kommentarer

gladjentaa!

03.01.2011 kl.18:06

dette gir "håp" for fremtiden. Jeg tror ikke det vil skje noe i 2012. Utrolig fin blogg og spennende inlegg. Hilsen gladjentaa.

Perlen

03.01.2011 kl.20:18

Spennende å lese!

Marthe Kalland

03.01.2011 kl.20:20

Tror ikke det vil skje noe i 2012, men dette var interesant å lese :)

Carolina

03.01.2011 kl.20:23

Tror de alle snakker om skal skje i 2012 egentlig bare er mye bullshit!

Interessant blogg foressten :)

cathrine

03.01.2011 kl.20:27

Er eit veldig spennedes tema dette her syns no vartfall eg, eg har aldri trudd på "domme dag" når det gjelder 2012, men eg veit at noke skal skje det året. Eg er veldig glad i å finne ut av ting og vite kva som er virkeleg det rette, så eg har sett litt på discovery channel(sånn da skrives?) og lest veldig mykje på internett. Veldig spennedes, det som eg har skjønt er at solen slipper fra seg gasser, og det har skjedd mange ganger før og det vil være ekstra sterk i 2012, og det vil snu magnettfelte til jorden, som vil tappe jorden( vartfall den nordlige delen) for straum, så dei som er avhengig av det vil slite.

Fin blogg og bra skrevet, ha ein fin kveld videre! :)

Marianne

03.01.2011 kl.20:30

Jeg tror ikke noe vil skje i 2012. Men det var vel snakk om en ny "alder" eller noe,om at vi i 2012 skal gå inn i vannmannens år og at starten kan bli litt tøff men ikke sånn at verden går under. nei jeg tror rett og slett 2012 er starten på noe stort og uventet med positivt utslag for de fleste. =)

Elise

03.01.2011 kl.20:34

ææh, jeg vet ikke jeg....

Hanne Matilde ♥

03.01.2011 kl.20:36

2012 vil bli et HELT vanlig år :-) Alt er bare PR. Gleder meg til resten av mitt forhåpentligvis lange liv, jeg! Håper alle andre kan leve uten negative tanker om alt som "skjer" i fremtiden. Det som skjer, det skjer! Og med vår tids gode forskere vil de nok vite det lang tid i forveien. Bra innlegg forresten.

June E

03.01.2011 kl.20:58

Mange skal mene mye, men sånn er de fleste mennesker. :-)

Men tror egentlig ikke økonomien vår har så mye med 2012 å gjøre.

Den katastrofale polskifte hypotesen

Naturkatastrofer som massive oversvømmelser og

store tektoniske hendelser.

Den siste raske skift i polene kan ha oppstått for

800 millioner år siden.

Den som lever får se.... :-)

Stine <3

03.01.2011 kl.21:10

Utrolig spennende å lese ! :)

Kari S.Aas

03.01.2011 kl.21:15

det kan hende det skjer noe, men ikke så alvorlig liksom :)

Kari S.Aas

03.01.2011 kl.21:15

det kan hende det skjer noe, men ikke så alvorlig liksom :)

Synskepeggy

03.01.2011 kl.21:16

Takk til alle kommentarer.Jeg tror at noen av dem kanskje har misforstått mitt budskap her,bare litt.Jeg snakker ikke om "noe" langt ut i det blå,og heller ikke dommedag.Jeg snakker om allerede godt synlige tegn på at mye er i forandring,jeg snakker om at tiltross for kanskje en periode med tunge tider er det håp om en bedre verden,noen av kommentarene her dokumenterer hva jeg bla. sier i innlegget,at det er helt individuellt hvor dramatisk man oppfatter situasjonen og budskapet.En naturlov som bør huskes her er at "alt må bli verre før det kan bli bedre".Takk igjen,interessen og meningene om dette temaet styrker min tro på at det er vi mennesker som først og fremst står for den uungåelige forandringen (til det bedre) enten vi vil det,vet det eller ikke.(massesuggesjon,eller mer forståeligt,kollektiv tanke)Hilsen synskepeggy.

fivrel

03.01.2011 kl.21:35

Tror vi må gjennom en nødvendig opprydding for å oppnå harmoni og balanse på jorden. Som en av mine fb venner hadde skrevet :" Mennesker er skapt for å bli elsket, og ting er skapt for å bli brukt. Det er ikke rart det er kaos i verden når mennesker blir brukt og ting blir elsket".

03.01.2011 kl.22:30

Maya-sjaman Viktor fra Guatemala gir fire råd til hvordan menneskene kan forberede seg til Maya-kalenderens avslutning i 2012.

De siste ti årene har han reist verden rundt.

? I 2012 skjer en astrologisk hendelse som vi er vitne til hvert 25.400 år. Menneskeheten går mot en verden med dagslys. En ny syklus begynner.

Slik beskriver sjaman Viktor dette året.

Fire råd på veien

? Det første vi kan gjøre for å forberede oss til 2012, er å huske hvor vi er.

? Hele tiden skal vi noe sted. Tiden for forandring er akkurat nå.

? En annen ting er det individuelle forholdet til naturen. Menneskene tilhører naturen.

? Det tredje er å tenke at alt i livet blir gitt til oss, som når vi er en baby. Vi tenker for mye på hva vi savner.

? Det siste gjelder vårt forhold til andre mennesker. Det er en grunn til at vi har møtt alle mennesker, også de vi går forbi på gata. Noen mennesker er spesielt viktige for oss. Det er ikke alltid lett å være med dem, men med tiden oppdager vi at vi har lært vakre og svært viktige ting av dem, sier sjamanen.

Respekt for naturen

Han opplever at interessen for Mayakalenderen har vokst stort de siste to-tre årene.

? Menneskene i Norge er veldig varme. De har en sterk tilknytning til naturen og behandler den med respekt. Jeg har en sosial rolle som terapeut. Jeg snakker med familier om livet, helbreder og leger.

Viktor er selv født som sjaman. Han har i tillegg møtt utfordringer i livet som han ikke har kunnet takle. Det har ført til at han har fått enda sterkere interesse for sjamanismen. Den tredje måten man kan bli sjaman på, er å bli utnevnt av en annen sjaman. Det er også sagt at gaven går fra bestefar til barnebarn.

Åndelig praksis

Sjamanisme er en verdensomspennende åndelig praksis.

En sjaman forebygger sykdom, helbreder, veileder den avdødes sjel, hjelper en nyfødt sjel inn i verden, leder seremonier, leder ofringer, spår og harmoniserer menneskets forhold til naturen og gude- og åndeverdenen.

? Hovedmålet med bålseremoniene er å finne fred med den familien man har. Man har havnet i en spesiell familie av en grunn, sier sjaman Viktor.

Livet mitt som klarsynt.

03.01.2011 kl.22:55

Anonym:Hadde du lest litt mer i bloggen min her og for den saks skyld dette innlegget ville du sett at jeg sier omtrent nøyaktig det samme som du sier her.En viktig ting til slutt:Sjamaner og andre proffesjonelle åndelige utøvere må være forsiktig fremover så man ikke legger stein til byrden og enda mer frykt for det ukjente hos mennesker flest som ikke forstår dette så godt.Får jeg komme med et råd til alle dem det gjelder så må det være,snakk tydelig,ta virksomheten deres ned på et nivå som gjør at man kan ha et håp om å forstå hva det dreier seg om og ikke minst viktig,fjern mystikken og gjør det oppnåelig for alle,innkludert meg!!Hilsen synskepeggy.

Om det''unaturlige'' (osv)

03.01.2011 kl.23:44

Tusen takk for det lange svaret ditt:). Jeg er helt enig i det du sier, jeg blander ikke jesus og gud inn i dette her, skulle egentlig fortelle han det, men kom meg ikke så langt. Tu skriver veldig bra og du svarer veldig bra! :) Jeg er helt enig med deg! :D

Bra du besvarte denne mannen som skrev til meg om dette her :) Sånne folk trenger ikke å kommentere, ja det er sant som jeg skriver. Både du og jeg har peiling :)

Jeg vet du opplever det samme som meg og på samme måte. Jeg liker virkelig å snakke med deg! :) Slike kommentar som David Kingsley kom med til meg, gjør meg ikke usikker! :) Jeg tengte med engang at jesus/gud ikke har noe med dette å gjøre. Ja det han skev var helt feil, du skjønner :)

Klem

Marit Skree

04.01.2011 kl.12:12

Fint innlegg. Og jeg gleder meg til det begynner å gå opp for folk. Jeg gleder meg til begynnelsen på en bedre verden.

Iceman

04.01.2011 kl.13:08

Hei :-) Ja, eg tror på en åndelig oppvåkning...

Bra innlegg!!

Camilla

04.01.2011 kl.14:07

Hei :)

Velig spennende innlegg!

Jeg kommenterte et innlegg for en stund siden og spurte om det spøkte i huset mitt osv og at jeg var livredd. Jeg er ikke redd lenger, og jeg har heller ikke hørt noen lyder eller merket at ting har forsvunnet! :)

Synskepeggy.

04.01.2011 kl.17:29

Marit Skree:Det gleder jeg meg til også.Selv om tegnene står i kø,rett fremfor øynene på oss så nekter vi å se dem.Vi er nå engang slik vi mennesker at vi må ha alt inn med teskjeer.Det gledelige er at selv om vi er litt trege til å se og forstå,så er det ikke for seint når vi innser det.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy.

04.01.2011 kl.17:33

Iceman:Jeg har alltid visst at det vil komme en ny åndelig oppvåkning.Men det rare er at nå som det blir mer og mer en realitet føles det som "julekvelden på kjerringa",man er ikke klar for det ennå.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy.

04.01.2011 kl.17:40

Camilla:Så fint at du tok mitt råd å ha et mer avslappet forhold til "spøkelsene" rundt deg.Ingenting er forandret,de er der enda.Det eneste som er forandret er at du ikke er redd lenger,og som jeg sa,du får en helt annen opplevelse enn din erfaring fra før.Gled deg over at de er der,la dem få vite at du synest det er helt greit da skapes et tillitsforhold mellom dem og deg og sist men ikke minst:vær trygg.Hilsen synskepeggy.

Irene

04.01.2011 kl.17:45

Spennende blogg. Jeg har fått anbefalt den av min datter Perlen. Vi undrer oss jo begge over hvem lille Emilia ser når hun stirrer ut i luften.

Fremtidene virker å bli spennende på flere måter. Både med det som skjer ute i verden, i Norge, og med hver enkelt av oss. Spennende å følge med på det su skriver.

Hilsen Irene

JAVIS//

04.01.2011 kl.18:17

Jeg ser 4tall overalt, for meg er det et tegn på store forandringer.

Interessant blogg!

JAVIS//

Synskepeggy

05.01.2011 kl.12:07

JAVIS//:4-tallene og forandringen gjelder nok deg personlig,vil jeg tro.Og det er jo slik at først må den individuelle forandringen skje,så den kollektive globale forandringen.Motsatt er ikke mulig,da mye av hensikten er at man alle skal lære å "se".Uansett,fremtiden blir spennende.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy

05.01.2011 kl.12:22

Irene:Så hyggeligt med nye lesere,og så hyggeligt å bli anbefalt av Perlen.Perlen har blitt en god bloggvenn etterhvert.Vi vet hvem vennen til lille Emilia er,og som jeg har rådet Perlen,lar vi det bli med det for øyeblikket,denne vennen har og vil enda mer gi seg selv til kjenne.Håper at du koser deg med bloggen min og spør gjerne så skal jeg prøve å svare.Hilsen synskepeggy.

Anne Lovise

05.01.2011 kl.17:36

sv: nei, uff, så trist "/ det er ikke gøy når noe sånt skjer. skjønner at det er vanskelig å bli kvitt!

FTM85

05.01.2011 kl.21:31

Fremtiden skapes alltid i nåtiden. Hvordan? Og av hvem? Av oss. Av våre tanker, ord og gjerninger. Så kan du jo spørre: Hvordan er det da mulig for synske og andre å komme med så nøyaktige forutsigelser? Det er et godt spørsmål, for mange av de aller beste synske personer kommer faktisk med forbausende nøyaktige prognoser for fremtiden. Det første som er viktig å forstå for å kunne svare på dette spørsmålet, er livets og tidens sanne vesen. Vi må forstå at tid ikke eksisterer og at livet er evig. Det vil si at det forsetter i det uendelige i Nåets Evige Øyeblikk. Det andre vi må forstå, og som kun kan forstås innenfor sammenhengen av det ovennevnte, er: Alt som noen gang har skjedd, skjer nå og noen gang kommer til å skje, skjer i dette øyeblikket. Fordi dette øyeblikket er det eneste øyeblikket som eksisterer. Det tredje som er nødvendig å forstå er at livet er en erfaring av uendelige potensialer. Det vil si at alle ting som overhodet kan tenkes å skje er inkludert. Ingen mulighet er utelatt. Hvis du kan tenke på det, så eksisterer det. Det er grunnen til at du kan tenke på det.Det finnes ikke noe slikt som en opprinnelig tanke. Alle tanker er en erindring. Hver eneste idé er et minne.

Du må åpne dine ører, åpne ditt sinn og høre det hvis du skal forstå det mest mystiske aspektet av selvet livet. Alle TANKER er en ERINDRING. Hver eneste IDÉ er et MINNE

Det faktum at du kan tenke på noe er et tegn på at det allerede har skjedd. Det har oppstått i Nåets Evige Øyeblikk. Din tanke er det som gir deg erfaringen fra det. Hvor rik din erfaring er, avhenger av hvor ofte du tenker på det og hvor oppriktig. Oppriktig tanke ? det vil si tanke forsterket med følelse ? er det som bringer en spesifikk del av evigheten til deg. Det er slik du velger hva du ønsker å erfare fra det Uendelige Hav av Potensialer. Bare de som søker kunnskap om dette forstår det. Bare ekte mestere bruker det. På en planet med individer hvor den kollektive bevissthet er svært høy, er disse individenes fysiske, mentale og emosjonelle erfaringer helt annerledes enn her på jorden. Vi er en svært primitiv rase av individer. Vi er en svært primitiv art som først nå til fulle forstår våre evner, og de mulighetene disse evnene gir oss. Vi er alle kreative individer, Alle sammen. Vi ble skapt i Guds bilde og likhet ? og Gud er Skaperen. Det betyr at VI er også skapere. Vi er i vårt eget mikrokosmos, det Gud er i sitt makrokosmos. I vår lille verden er vi det som Gud er i hele verden ? og i alle verdener som eksisterer. Egentlig er vi ikke skapere i det hele tatt. Sannheten er at det er umulig for oss å skape noe som helst. Dette fordi alt som en gang var, er nå og noen gang vil bli allerede er skapt. Det eksisterer allerede. Det er en del av Himmelen. Det er Det Som Er. Vi skaper derfor ingenting når vi manifesterer noe. Vi minnes bare, det vil si at vi setter det sammen igjen på en spesifikk måte ? delene av Det Hele. Tenk på det på denne måten: Vi setter tilbake bitene i det kosmiske puslespillet. Det magiske ved dette puslespillet er at alle bitene passer sammen uansett hvordan vi flytter på dem. Forstår du det? Det kan bli den mest betydningsfulle forståelsen i hele ditt liv. Det er nødvendig å strekke seg ut i uendeligheten for å ta tak i en slik tanke, se den og være i stand til å holde den innenfor vår begrensede bevissthet. Vi

må utvide vår bevissthet til uendelige proporsjoner for å kunne fatte en slik idé. Spørsmålet er ikke hvorvidt hendelsene i 2012 kommer til å skje eller ikke. Spørsmålet er om dette er den utgaven av 2012 VI VELGER Å ERFARE. Vi kan velge hvilken som helst utgave av året 2012 vi måtte ønske. Vet du det? Når du vet det vil du endelig forstå Guds storslagenhet, livets underverk og herligheten i hvem du virkelig er. Gå ut og skap den verden du ønsker å erfare. Ikke la verden bli skapt for deg grunnet mangel på alternativ. Ikke la den erfaringen du har fra den kollektive virkeligheten bli pådyttet deg av andre. Spill din viktige rolle i skapelsen av vår morgendag. Hvordan? Ved å bruke skaperverktøyene Gud har gitt deg: tanke, ord og handling. Alt jeg har beskrevet her er del av det jeg kaller Den Nye Spiritualitet. Det er en ny måte å forstå på, og å leve selve Livet. En ny måte å forstå Gud på. En ny måte å forstå oss selv og hverandre på, og

hvem vi virkelig er. Denne forståelsen er ikke egentlig ny. Den har eksistert siden tidenes begynnelse. Men den er ?ny? for oss i forhold til den delen av evighet/uendelighet vi kaller ?her og nå?. Dette er Den Nye Spiritualiteten og den utvidede forståelsen jeg ønsker å bringe ut til hele

menneskeheten. Hjelp meg. Hjelp meg å gjøre dette slik at vi sammen kan forandre verden.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2011 kl.22:01

ftm85:Takk for den fine og riktige kommentaren,det ser ut for at vi tenker i samme "baner".Kan jeg spørre deg,har du lest noen av de fantastiske bøkene til Neale Donald Walsch?Du trenger selvsagt ikke svare på det,men jeg har en mistanke...Og,bare for å ha sagt det,jeg kaller meg ikke "synsk",jeg er en klarsynt og det er en forskjell der.Har skrevet bla om den forskjellen i innlegget "synsk?"for en tid tilbake.Hilsen synskepeggy.

FTM85

05.01.2011 kl.22:41

Stemmer det Neale Donald Walsch! der jeg fikk det fra. Det merkeligste var at jeg skumleste innlegget ditt og følte jeg bare måtte skrive dette til deg... Når du kommenterte tenkte jeg at :herregud eg må jo nesten LESE innlegget, og det gjorde jeg. Merkelig hvor godt min kommentar passet. Men jeg likte tanken på det du skrev, når vi blir mere knyttet til hverandre har vi mer kjærlighet.. Dette var en spennende blogg. Les gjerne min om du vil, selv om det ikke har noe med dette å gjøre. Eller kanskje, det var nok Neale Donald Walsch sine bøker som fikk meg til å skrive den bloggen..

Synskepeggy

06.01.2011 kl.00:04

FTM85:Jeg skal garantert lese mer i bloggen din,ja.Jeg tror også at vi kunne hatt noen gode og lærerike "diskusjoner,da vi begge har et forhold til Neale Donald Walsch sine fantastiske bøker.En ting er sikkert og det er at de bøkene gjør noe med leseren,jeg vil si det så sterkt at de har og vil fortsette å forandre liv.Det er spennende å oppdage hvordan budskapet i bøkene tolkes noe forskjellig fra person til person,men allikevel klarer budskapet å forene så mange mot et felles mål som ikke fokuserer på en selv,men alle andre og felles fremtid.Når man leser bøkene - og forstår dem,så forstår man også to viktige sannheter,at uten andre er man ingenting og at det er forskjellene man lærer og vokser på og ikke likhetene.Hilsen synskepeggy.

Isabelle Ophof Dagestad

06.01.2011 kl.11:49

Heisann,

Takk for at du også besøkte min side. Koselig.

Jeg er VELDIG enig i det du skriver. Interessant side du har Peggy.

Jeg skal nok følge deg litt.

Klem,

Isabelle

Josefine

06.01.2011 kl.17:01

Kjempe fin blogg!=) Veldig interessant. Forresten: kunne du laget et personlig måndes eller års horoskop eller noe sånt til noen? (om du kan og vil)

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2011 kl.17:19

Josefine:Dessverre,jeg lager ikke horoskoper,har ikke mer enn en generell interesse for astrologi,slik jeg har for mye annet innenfor det alternative.Du kan lese innlegget mitt "Oppklaring" der forklarer jeg nærmere om dette.Hilsen synskepeggy.

monica

07.01.2011 kl.10:11

Hei synskepeggy! Jeg har forsøkt å finne en mailadresse til deg, men finner ikke noen, derfor henvender jeg meg til deg her:)

Jeg vil så gjerne ha litt hjelp og ekspertise om det er mulig. Har lest ditt innlegg om oppklaringen og kan forsikre deg at det ikke gjelder noen av de tingene du skriver om der:) Jeg er voksen, men trenger litt hjelp... Kan du være så snill å hjelpe meg litt? Hadde satt stor pris på det:)

Monica

Christina

07.01.2011 kl.17:18

Må si at jeg liker bloggen din veldig mye. Kommer nok til å lese den mye fremover siden jeg har stor interesse for det paranormalet, eller "den andre siden".

:)

Livet mitt som klarsynt.

07.01.2011 kl.19:07

Christina:Så fint,takk skal du ha.Håper at du hygger deg med bloggen her og at du finner noe av interesse,om du lurer på noe eller vil ha bedre forklaring på noe så bare spør meg.Hilsen synskepeggy.

Terese Aasen Savland

07.01.2011 kl.19:53

sv: blir fysisk dårlig eg og, men eg vil gjere noke med det! :) takk for kommentaren! :)

~ Silje ~ Aalesund`s FK !! <3

07.01.2011 kl.21:30

sv : jeg vet ikke hvordan han døde... de hadde funnet han bare :( men hva det er det vet jeg ikke... off så tragisk :/ lille søte sønnen hans, som er uten en pappa :(
sv; det er helt sykt att noen kan finne på noe sånn! Kreft er ikke noe å tulle med!

sexorlove

08.01.2011 kl.12:02

Spennende blogg =)

Mye arti å lese :)

*SKRYT til deg*

Livet mitt som klarsynt.

08.01.2011 kl.12:22

sexorlove:Takk så mye for fin kommentar.Hilsen synskepeggy.

lise viola

19.01.2011 kl.15:30

så utrolig flott at du skriver om dette! alt media hysteri og minegen opsevasjon av dette har skremt meg mye ang hva som skjer i 2012. Jeg skrev faktisk ett inleggom det på min blogg i forje uke. Trur det vet at det var meningen for meg å lese dette, dette er mitt svar på spørsmålene jeg har hatt om hva som skjer, og ikke minst beroligende for meg! Jeg har vært klar over at "den gammle verden skal begraves, og en ny skal tre frem", men det har vært vanskelig for meg å se klart hva dette ville innebære! Tusen takk for at du skrev dette!

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.16:23

lise viola:Jeg tror ikke på tilfeldigheter,men jeg tror at man finner det man "leiter" etter når man selv er klar til å bruke det man finner,slik som deg,når du fant denne bloggen.Jeg kommer til å skrive mer om 2012,informasjon som jeg selv har fått,så følg med.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits