Åndeligt besøk???Bare se på dette her...

11 kommentarer

misslee

18.01.2011 kl.20:38

må ærli si at no ha eg sett den videoen maange ganger og ser ikke noe... men såg på den du la ut no, og det va skummelt :s :p

Synskepeggy.

18.01.2011 kl.21:23

misslee:Dette er fenomener som viser seg både titt og ofte hjemme hos meg.Vi som lever med dette finner det ikke skummelt i det hele tatt.Jeg har flere både snutter og bilder som jeg synest er bedre,men måtte innom youtube for å legge dem inn på blogg og det var ikke bare enkelt,kanskje jeg prøver igjen med flere bilder en annen gang.Hilsen synskepeggy.

Inger J

19.01.2011 kl.19:51

Woow, det var noen som hadde et veldig fort åndedrett ihvertfall, litt vanskelig og se hva det er men, noen sliter veldig med og puste.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.20:24

Inger J:Du ser bedre om du stopper filmen mens den går,jeg kan iallefal se fem personer der i sofaen,den ene er en dame,står med ryggen til og har på seg et kjoleforkle,ca midt i bildet,rett overfor henne står en mann snudd mot henne,og jeg får en følelse av at det foregår ute i friluft,da jeg også ser noe som kan ligne på trær i bakgrunnen.Hilsen synskepeggy.

Inger J

19.01.2011 kl.20:36

Ja mulig det, men hva foregår til høyre for de??

der er og aktivitet.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.22:54

Inger J:Om du ser på bildet før du starter filmen,rett under startpilen kan du se en mann som sitter der,før du starter filmen kan du se mange skikkelser,også på høyre side.Energiene på bildet i sofaen er veldig sterke og det er derfor bildet beveger seg akkurat i det området energiene er.Når filmen går ser det ut som ute i naturen på høyre side,midt inni er det en liten folkemasse.Jeg kjenner igjen den ene,midt i bildet,i hvit skjorte.Det er min morfar.Hilsen synskepeggy.

Lol

22.01.2011 kl.17:33

Man ser det man vil se! Og det forklarer en del hvorfor du tror at du ser døde gjennomsiktige mennesker tatt av et kamera med dårlig kvalitet, når det kun er en skinnsofa der.

God bedring!

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2011 kl.18:00

Lol:Det er riktig,man ser det man vil se.Og det man kan se,det er et faktum at ikke alle "ser" og det er en god grunn for det.God bedring til deg også!!!Hilsen synskepeggy.
Jeg kan fortelle deg at jeg så noe, å jeg har fått med meg at du er syns du også. akkurat som jeg, men har ikke turt å utvikle meg for mye. Stadig her i stuen ser jeg hvite skikkelser farer forbi meg. jeg vet at de vil ikke meg noe vondt,d et føler jeg. jeg kan bli kvitt de vist jeg ønsker det. De plassene de holder seg unna er badet og soverommet. fordi jeg bad de om å la meg være i fred!

Og apropo med filming: Jeg og ett par venner jeg hadde på besøk hos meg. Vi hadde ett mobil kamera. ikke verdens beste, men godt nok. Vi merket noe kaldt og skikkelser. Så vi prøvde å filme dette. Alle var helt musestille. Så da vi var ferdig å filme, så så vi på filmen. Jeg og kompisen min kunne se klart OG tydeliog at dette var en person, en hudfarget person. Vi så ikke ansiktet, men den formet seg etter en gutt. Sikkert rundt 10års alderen. ikke vet jeg. Høyden var sånn. Par dager senere så slettet jeg filmen fordi jeg må innrømme jeg ble temmelig skremt av den. Det er sant at man kan innbille seg at man ser det, men jeg VET hva jeg så. Å de lignet ingen innbilling.

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2011 kl.23:00

Tankeren:Du ser dem som hvite skygger,jeg ser dem som lys.Man kan si at vi innbiller oss ting så mye de vil,men jeg har aldri hørt at man kan filme det som man innbiller seg!!!Nå er jo jeg beskyldt for å ha stjelt de bildene fra youtube,men legger snart ut noen bilder av orbs fra stuen her - og kattene som det også ligger en video av ute på youtube alle bildene under same nicnavn,så får vi se om man fortsatt er frekk nok til å kalle meg en tyv.Jeg får så mye merkeligt på film og bilde,skulle ønske at jeg kunne legge alt ut på nett.Jeg "snakker" også til mine lys,og jeg vet at de hører,for ofte får jeg en tanke som svar fra dem.Hilsen synskepeggy.

solay ♛

22.02.2011 kl.21:49

Jeg ser det! Spennende at du har fått filmet det :)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits