Åndelig besøk?????? Bare se på dette her folkens!

 

PS: Se ett innlegg ned der er det masse folk i sofaen min!

23 kommentarer

Chrizy

18.01.2011 kl.21:19

hmm.... Vet ikke helt om det er ekte dette her..

Zanetta Marie

18.01.2011 kl.21:23

Litt vanskelig å si om det er en ånd ;D

rosemonth

18.01.2011 kl.21:23

så ikke helt ekte ut......

tror på slik, opplevd det selv.
Sick! men vet ikke om jeg skal tro på det!

Anette

18.01.2011 kl.21:25

ækkelt viss det er ekte.jeg har et bilde på bloggen min og som er ufroklarlig

Amalie

18.01.2011 kl.21:25

Haha! Hva skal det forestille? Jeg tror ikke på disse greiene før jeg selv har sett det. Men det var jo litt morsomt at det så ut som en med laken over hodet ettersom hele greia var rund, med unntak av en nese som stakk ut.

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2011 kl.21:25

Zanetta Marie:Om det ikke er en ånd,hva er det da?Jeg måtte skrive en forklaring til bildene,da jeg ikke fikk lagt ut tekst sammen med bildene "vedlegg til åndeligt besøk" les den.Hilsen synskepeggy.

Ingriidkristiin

18.01.2011 kl.21:25

ekkelt! men hvis du ser godt etter ser det ikke ut som om det er noe farlig. En engel eller noe kansje? Jeg vet ikke helt,men jeg har hørt at gosth er svart? Vet ikke om det er sant. Men hvis det er det,er kansje dette en engel? Ikke vet jeg :-)

- Antika

18.01.2011 kl.21:26

dwt var ekkel

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2011 kl.21:30

Ingriidkristiin:Det viser seg hjemme hos meg som lys,klart lys som flamme fra et stearinlys,og det er da jeg må være kjapp for å få slike bilder.Det er mer enn en engel på bildene,på bildet i sofaen ser iallefall jeg fem tydelige "hoder" og en dame med ryggen til iført kjoleforkle med blonder på skuldrene.Prøv å stoppe filmen mens den går,da ser man bedre.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2011 kl.21:34

Antika:Det er ikke ekkelt i det hele tatt,jeg hadde virkelig savnet dem om de flyttet ut herifra,de hører til her hos meg.Og,nei jeg er ikke gal og innbiller meg ting,det er vel disse bildene et eksempel på,har aldri hørt om at man kan ta bilder av noe man innbiller seg.Hilsen synskepeggy.

- Antika

18.01.2011 kl.21:46

Sv: var ikke sånnt jeg mente det da :) selv liker jeg sånn overnaturlige ting for å si det på den måten. Og jeg selv har opplevd noe lignende.. og jeg trur faktisk på det! men jeg syns det liksom er litt ekkelt at det faktisk finst.. viss det gjør det da! Og foreldrene mine lurer litt på hva som feiler meg, for jeg blir utrolig redd av å se på sånt eller hørre om noe sånt. Men jeg får ein god følelse inni meg, hehe.. hørres litt rart ut! håper du forstod det! og jeg mente det ikke negativt, viss du oppfattet det som det ;)

Synskepeggy.

18.01.2011 kl.22:36

Antika:Jeg forstår,og jeg forstår at det ikke er lett å tro på noe man ikke selv erfarer,men med alle ting her i livet så er det slik at man ser så tror man,hvorfor ikke omvendt, først tro så ser man,mye bra kunne skjedd om man snudde om på de to.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy.

18.01.2011 kl.23:02

Amalie:ja,si det,hva tror du at det skal forestille?Enhver er fri til å bruke fantasien her,men det forandrer ikke det faktum at dette lyset viser seg (av seg selv) hjemme hos meg.Jeg hadde gått med på at alt sammen er synsbedrag og innbillning om ikke det hadde vært for bildene og videoklippene.Hilsen synskepeggy.

FruGjerdrum

19.01.2011 kl.10:06

hmmmmmmm...

Susanne

19.01.2011 kl.19:22

Wow! Utrolig :) Men du? Jeg lurte på om du kunne hjelpet meg med noe? Jeg vill gjerne sende deg en meling, for jeg trenger din hjelp nå! Om du kan det så hadde jeg blitt veldig takk nemelig om du kunne ha send meg en mail?

-Susitus@hotmail.com :)

-Susanne

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.19:26

Susanne:Send meg en venneforespørsel så får vi se..Hilsen synskepeggy.

Inger J

19.01.2011 kl.19:50

My goood, der kom en mann gående med sort kappe, l blondt langt krøllete skjegg og hår.

Utrolig hva man kan få frem i slikt selv en video, er det hjemme til deg??

marie

19.01.2011 kl.20:06

Synskepeggy samme skyggene fikk jeg inne i kirka(nidarosdomen) i trondheim da jeg var dær.fikk kommentarervpå at det var skygge i linsa,jada sikkert,hvorfor gikk apparatet bananas,det knipsa uten at jeg rørte apparatet,gikk fra sorthvittbilder til farger,basse varmestråler på bildene,og skygger.

Aner ikke hva som skjedde,har aldri opplevd det før.Gik på nettet å fant samme bilde som jeg hadde tatt eller apparatet tatt på egen hånd da jeg holdt det oppe,i svart hvitt,og skygge.Forklar meg det hvis noen kan,jeg kan det ikke

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.20:19

marie:Nei,det er ingen logisk forklaring på noen av mine bilder og helt sikkert ikke på dine heller.Dette skjer hjemme hos meg.Lyset viser seg oftest i den mørkeste kroken,beveger seg fra vinduet,inn i kroken og litt opp på veggen,kan bevege seg der i flere minutter før det blir borte.Lyset er helt klart som flammen på et stearinlys,noen ganger er det litt blåligt på farge og da blir ikke bildene gode,da ser man lite og ikke det klare lyset.Jeg kan vel forklare det og jeg vet godt hva/hvem det er,men jeg synest at andre kan fortelle meg hva de tror at det er.Hilsen synskepeggy.

marie

19.01.2011 kl.20:30

Tror dt er en mann,ser noe som ligner en mann,når jeg stopper filmen.Ganske stor person,finner ut at det er en lubben mann,men ser fler dær som jeg ikke kan tyde så mye.Hvis du vet hvem det er,har jeg rett

mvh marie

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.22:47

marie:Du har rett,det er flere personer der og ansikter,en hund viser seg i et "glimt" på filmen også,du vil oppdage at hver gang du ser på dem vil du oppdage noe nytt,nye ansikter.Hilsen synskepeggy.
Hoff fikk gåsehud nedover ryggen da jeg så videoen. var litt sånn flash back. Den der flamme lyse greie/kule eller hva det enn er. Det har jeg hørt før om at folk har sett det.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits