Vedlegg til Åndeligt besøk???Bare se her.

Dette lyset viser seg ofte hjemme hos meg,i alle rom,men oftest i stuen alltid i den mørkeste kroken.Det beveger seg mellom vinduet,kroken og litt opp på veggen for så å bli borte.Det kan vise seg i flere minutter,og noen ganger er jeg så heldig at jeg får tatt bilder av det.For å vise at det faktisk beveger seg måtte jeg ta en videosnutt istedenfor bilde.Den andre videosnutten viser mange personer i sofaen min,noe som også skjer ganske ofte.Inne i lyset kan man tydelig se et ansikt og rundt lyset kan man se flere tydelige ansikter og konturer av personer.Collin Fry har sett på dem og han sa at jeg har familie og venner fra "den andre siden" som liker å besøke meg.Og jeg er overbevist om at han har rett.Jeg får mange bekreftelser på at jeg ofte har åndeligt besøk.videosnuttene er filmet med en helt vanlig mobiltelefon og de er lagt ut ,via youtube,her på blogg nøyaktig slik jeg har fått dem selv.Ingen manipulering,redigering,ingen lamper i nærheten og et røykfritt innemiljø.Jeg fikk ikke lagt ut "snuttene" med tekst så derfor dette tilleggsinnlegget.Jeg har mange slike snutter og bilder så kanskje jeg deler flere.Enhver må tro hva de vil om hva det er.Jeg vet hva/hvem det er!!Hva tror du??Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

Renate Lyseng

18.01.2011 kl.21:35

Hei, jeg bare lurte på en ting, jeg har en onkel som tok livet av seg for bare 5 måneder siden, og jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med og få snakket med han?

For tanten min er healer og synsk,men hun kan ikke snakke med de på den andre siden, og vi i familien har veldig lyst til og vite hvorfor han gjorde det,også har jeg en bestefar jeg gjerne ville ha sagt noen ord til!

Har selv noen av de synske evnene,merker sånne småting hele tiden, merker hvordan følk føler seg når de kommer inn i ett rom og diverse, om de er triste så blir jeg trist, kjenner det så utrolig godt!

Hadde vært veldig koselig med svar.

Mvh Renate :)

Amalie

18.01.2011 kl.21:36

Collin Fry får jo bakrunnsinformasjon om personer flere ganger. Og de han ikke har fått noen informasjon om sier han bare noe upresist om. Så klart kan han jo si til alle at de har slektninger som liker å besøke dem. Om du virkelig har sett den greia på ekte så må det være veldig ubehagelig, jeg hadde frika helt ut, jeg hadde løpt ut av huset og aldri kommet tilbake. Og selv om det er utrolig mange personer som tror på spøkelser og sier at de føler dem eller hører dem, så er det jo omtrent bare 10% som sier at de har sett noe. En lyd i et hus kan være hva som helst, det kan være noen tekniske greier og det kan like gjerne være et dyr. for de som føler noe kan ha hende det er fordi de tror så masse på det at det blir sannt. Kroppen reagerer jo på hjernen. Man kan jo liksom få melk og slutte å menstrere fordi du selv tror så inderlig at du er gravid, da gjør kroppen det også. I tillegg så kan en kald bris i et stengt rom komme fra sprekker, jeg har f.eks en sprekk nede på gulvet i rommet mitt, der kommer det ofte kald bris. Om vi faktisk hadde hatt en diskusjon så hadde jeg sikkert funnet ut mer å si. Ja, jeg er veldig skeptisk og jeg tror ikke på det før jeg ser det.

Synskepeggy.

18.01.2011 kl.22:46

Amalie:Jeg ble ikke trodd av mange,jeg heller før jeg kunne vise bilder og videoklipp fra mitt eget hus,at det faktisk er som jeg sier.Fram til nå har jeg aldri hørt om at man kan ta bilder av noe man innbiller seg eller fantaserer om.Litt sunn skepsis er bra om dette temaet her.Collin Fry såg nøyaktig det samme som jeg gjør på bildene,ansikter og et ansikt inne i lyset.Når man omgås ånder eller energier lærer man fort forskjell på det og noe annet som lar seg forklare slik du nevner.Det er bare anderledes,uten å være skremmende eller farligt eller skummelt.Jeg vil og kan ikke overbevise noen om noe,men jeg sier bare at det finnes en verden rett ved siden av denne.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy.

18.01.2011 kl.22:58

Renate Lyseng:Jeg kaller meg ikke healer eller synsk,selv om jeg "kan" begge deler.Jeg kaller meg klarsynt og det er en forskjell.Din tante,som jeg,får sjelden informasjon om mine nære relasjoner,det skjer,men ikke ofte.I ditt tilfelle tror jeg allikevel at din tante (og du) kan få kontakt med vedkommende selv om dere bare er tålmodige,det er litt tidlig enda.Når det gjelder din bestefar så kan du bare snakke,han hører.Om du ikke forventer svar (stemme)som jeg oppfatter det du skriver her,du skriver at du skulle ha sagt ham noe,du trenger ikke en klarsynt for å gjøre det.Hilsen synskepeggy.

Marte

19.01.2011 kl.10:19

Oj :o Så spennende!

janicke

19.01.2011 kl.10:26

bare sånn btw colin fry kjenner ikke til ting fra før jeg var nylig på optrednen hans i oslo på lørdagen og han viste ikke noe om noen så ikke kom her og fortell tilg som du ikke har fakta om amalie;)

janicke

19.01.2011 kl.10:32

angående det lyset mamma så et skarpt lys for 2 år siden hver hatt kl 12 vi spurte colin fry og han sa at det var pappa selv om han ikke viste at pappa døde 3 måneder før mamma begynte å se det skarpe lyset;) så det er nokk som colin fry sier at det er noen som kommer fra den andre siden;)

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.10:33

janicke:Jeg er enig med deg,jeg har truffet Collin Fry.Han er en fantastisk mann og har en aura rundt seg av bare godhet.Ting han sa til meg gjorde meg meget imponert.Det gjelder selvsagt T.J.Higgs også,flotte personer begge to,men hun kom dessverre litt i bakgrunnen i den settingen den kvelden.Jeg kommenterte ikke Amalie på dette,da hun tydeligvis ikke vet noe om Collin Fry.Les innlegget mitt "En fantastisk opplevelse"handler om den kvelden,da jeg møtte Collin Fry.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.10:36

janicke:Jeg vet selv,ang lyset at Collin Fry har rett,jeg har mange bilder av dette lyset tatt forskjellige steder i huset.Det viser seg ofte her hos meg.Hilsen synskepeggy.

annanine

19.01.2011 kl.23:33

kan du da se om min datter snart kommer seg ut av rushelvete, og avslutter forholdet til en kriminell rusahengig mann som er nesten dobbelt så gammel..........vil så gjerne ha svar......det er tøft å være påreørende i en slik situasjon også

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.23:48

annanine:Med fare for å være brutalt ærlig her (og det må jeg om jeg skal svare)så kommer hun ikke til å forandre seg så lenge omgivelsene legger alt tilrette slik at hun kan fortsette den destruktive adferden.Det har noe med at den dagen hun møter en stengt dør og et nei for det et nei er,så må hun ta litt ansvar selv.Slik jeg ser det har hun altfor lenge blitt behandlet som et barn,sydd puter oppunder armene på og aldri noengang trengt å ta ansvar for seg selv,noen har alltid stilt opp slik at hun har hatt mulighet til å fortsette slik.Hun trenger hjelp til selvhjelp,altså noen som er "tøff" nok til å si nei og avvise hennes krav til omgivelsene (på sikt til sitt eget beste).Og de som skal være tøff nok må stå på sitt.Det er rett og slett ingen andre alternativer til håp om bedring av en uholdbar situasjon.Beklager ærligheten her,men slikt er ikke lett å "pakke inn" om budskapet skal frem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits