Nå fortjener alle...

...virkelig en rolig pause for seg selv.Etter gode,men slitsomme debatter her på blogg med temaer som virkelig går innpå en,og med små og store utfordringer på hjemmebane er det på tide å roe ned og hente seg selv inn litt igjen.Hva er da bedre enn meditasjon.Dette er en meditasjon som er enkel å gjøre,faktisk så enkel at man tror feilaktig at den ikke "virker",men tro meg det gjør den.Det går ikke lenge før man oppnår og merker gode resultater.Den er enkel ,men er meget kraftfull og effektiv.Den kan gjøres hvor som helst,når som helst og hvor lenge som helst,denne meditasjonen styrer man selv.Jeg oppfordrer alle til å prøve den,om man ikke tar mer enn fem minutter for dag vil man allikevel raskt oppnå gode resultater.Den er hentet fra boken "Morgendagens Gud" skrevet av forfatteren Neale Donald Walsch.Boken anbefales.

Sett nå av litt tid hver dag til å gå til din verden inni deg.Når du beveger deg inn i denne indre verden,skal du kvitte deg med alle tanker om og bilder av den ytre verden.La sinnet ditt tømmes.Pust dypt og bare konsentrer deg om lyden av pusten din.La pusten bli ditt mantra,lyden som fører deg innenfor.Fokuser nå oppmerksomheten om et punkt midt i pannen,like over øynene.Fortsett å "se" der med ditt indre blikk.Stirr inn i det mørke rommet av intethet til du "ser" noe.Fortsett å fokusere på pusten og se på det du ser.Se nøye.Ikke "plasser" noe der,men vent til det som allerede er der,blir åpnet for bevisstheten din.Plutselig kommer et eller annet til å vise seg for deg.For mange vil det se ut som en dansende blå flamme.Du kommer ikke bare til å se denne flammen,du kommer til å føle den.Følelsen av den vil skylle over deg.Du vil kalle denne følelsen kjærlighet,kjærlighet til deg selv.Den kan få deg til å gråte myke,milde tårer.La det skje.Og..hils på sjelen din.

Alle og enhver kan gjøre det.Svært få har prøvd.Du har sagt at du ikke vet hvordan du skal gjøre det.Nå har du fått en enkel prosess.Bruk den,så vil du bli bevisst på at du er bevisst.Du blir bevisst på bevisstheten din.Ta nå denne visjonen og denne følelsen av selvet som du har opplevd i din indre verden,og plasser den i din ytre verden.Så den dekker alt og alle.Du har bokstavlig talt snudd opp ned på verden.Du får tilgang til alt du vet,og også alt du er.Dette utvider i sin tur dine valg og handlemåter.Det øker valgmulighetene,du merker at du tenker ting du aldri har tenkt før,sier ting du aldri har sagt  før,gjør ting du aldri har gjort før.Du opplever å være i denne verden,men ikke av den.Alt endrer seg i din virkelighet,og alt endrer seg i den virkeligheten du skaper.Slik ender det med at du endrer din verden.Den delen av verden du berører blir aldri den samme,og heller ikke hele verden,for din påvirkning når lenger enn du kan forestille deg.Dette skjer i dette øyeblikk.Du påvirker verden i dette øyeblikk med alt du sier,tenker og gjør.Den eneste forskjellen er at akkurat nå gjør de fleste av dere dette helt ubevisst. La oss skape en forandring på det!!!!!                                                                                                                                                                                                           Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

19.01.2011 kl.09:48

pent skrevet.

fivrel

19.01.2011 kl.09:56

Meditasjon er et fantastisk verktøy til å fokusere og komme i kontakt med essensen av seg selv!

Takk for kommentaren din og for din veiledning til å se hva som var den egentlige årsaken til at jeg følte meg fanget. Det var som et slør ble trukket til side og jeg skjønte at jeg eide friheten selv. Ønsker deg en fin dag :)

Mari

19.01.2011 kl.09:56

bra skrevet, du :)

lise viola

19.01.2011 kl.11:40

Hei! så fin,og ikke minst interesang blogg du har! Legger deg til som venn jeg, så jeg kan følge med :) meditasjon er flott, og enklere enn folk tror! folk har det med å skal tenke så komplisert, men det er akkurat det de ikke skal gjøre, de må slutte å tenke så mye ;)
jeg må si jeg fikk meg en liiiten aha opplevelse her nå. Ikke av så stor betydning, men jeg ble bevist om en ting. jeg mediterer og snakker med mine hjelpere lett og ofte, men har aldri tenkt over at alt dette skjer igjennom det tredje øye. men selvfølgelig gjør det det :D Jeg har bare ikke tenkt over at jeg fokuserer på det punktet i pannen når jeg gjør det.. jeg er vell litt FOR flink til å ikke tenke? hehehe
ha en flott og harmonisk dag!

Pinkangel

19.01.2011 kl.12:36

Så spennende å lese. Dette må jeg prøve ut. Jeg er en person som stresser mye i livet mitt og dette kan være godt for meg tror jeg. Ha en fin dag.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.13:12

Pinkangel:Jeg er helt sikker på at denne meditasjonen vil være bra for deg,prøv en liten stund hver dag i en uke,så vil du merke forandring.Tilbakemld gjerne om hvordan det går og evt forandringer,det setter jeg pris på.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.16:33

lise viola:"samtalene" med hjelperne og guidene foregår mentalt,bilder man ser under meditasjon blir aktivert gjennom det tredje øyet,det betyr at man ser noe annet fks et annet sted med lukkede øyne enn det stedet man fysisk er på.Fint at du får ting bekreftet her i bloggen,det er en motivator for deg til å fortsette å være nysgjerrig og en motivator for meg til¨å fortsette å lære bort til andre,eller rettere sagt gjøre andre oppmerksomme på at det finnes en verden og en endeløs ressurs som man kan bruke til hjelp og støtte for seg selv og andre,og den er rett ved siden av denne fysiske verden.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy.

19.01.2011 kl.23:28

fivrel:Bare hyggeligt,jeg er glad for å få hjelpe deg og at det går bedre nå.Om du vil kan du prøve meditasjonen her i en uke og se hva som skjer,kanskje du vil tilbakemld til meg resultater og/eller gode forandringer.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits