Er man helt blind,og lar seg lure så lett??

Hun har hele tiden visst hva hun har gjort,denne dama.Var mindreårig,eller ikke mindreårig betyr lite i denne sammenhengen.Hun søkte bla asyl i Finland under falskt navn og fikk blankt avslag med retur til Russland.Det var etter det ,under enda et falskt navn at hun søkte asyl i Norge.Fikk også her avslag,men gikk da i kirkeasyl "stakkars".Jeg lurer på om hun vet selv lenger hva hun heter (på ordentlig,altså).Resten av historien,slik hun vil fremstille den,er vel gjort kjent i media.Spør man meg er hun ikke bedre enn noen annen kriminell som bryter Norsk lov.Hun har igjen vist at hele hennes historie er regissert ned til fingerspissene og vel gjennomtenkt med ett mål for øye som først og fremst skal tjene henne selv.Det siste stuntet hennes,med uhørt mediedekning,hvor hun får boltre seg fritt til egen fordel beviser det til fulle.Det er vel hakket før hun kan tittelere seg som kjendis nå,takket være mediene og det norske (blinde) folk.Og i media som hun får boltre seg fritt i og bruke som hun vil,har hun frekt og arrogant lagt seg på linja:Det er lettere å få tilgivelse (i etterkant) enn tillatelse ( til å bryte loven i forkant).Norske lover må gjelde for alle.Så derfor,få henne ut!!!!!!Hvem jeg har i tankene?Vel,kanskje man kan tenke seg til hvem det er...Hilsen synskepeggy.

69 kommentarer

Guri

19.01.2011 kl.13:54

Er helt enig med deg i dette....

Loven bør være lik for alle,om hun får bli, vil Norge ha et stort problem når det gjelder de andre menneskene som oppholder seg her ulovlig...

.....og det er jo ikke akkurat få av dem :(

#Söndermarken#

19.01.2011 kl.13:55

Heeelt enig med deg.

Dette går helt ut av proposjoner,fordi hun nettop er litt "kjendis",har kjendisvenner og visstnok er så mye "bedre" enn andre fordi hun har skolen,intelektet,norsk språket osv osv.

Lurer på om politikere og medianorge har gått helt over styr.....

aagodt

19.01.2011 kl.14:01

feilen med Norsk innvandrings politikk er at vi beholder byrdene og sender ut ressursene desverre, derfor er Norge i et dypt fall om det ikke skjer noe drastisk innen meget kort tid ;)

19.01.2011 kl.14:25

Hun søkte ikke med falskt navn i Finland og Norge først, hun søkte da sammen med foreldrene. NÅ lever hun under falskt navn. Det er to forskjellige ting det. Og det er mange flere som skal ut før henne.

Inger J

19.01.2011 kl.15:42

Alle bør ut spør noen meg, ingen bør ha spessialbehandling.

Fint innlegg og et VIKTIG tema.

Alle kan debatere hva de vil på blogg.bo uten at andre skal blande seg bort i det;))

Ha en fin dag

Krelitos

19.01.2011 kl.16:03

Jeg er uenig, for jeg mener hun må få lov til å bli. Stakkars jenta har over hodet ingen skyld. Hun er et uskyldig offer for et byråkratisk system! Det går an av politikerne å se igjennom fingrene. Dette er slett ikke noe spill fra henne. Er det noen som skal ut er det Mullar Krekar! Nå må Norge gjøre noe med asylpolitikken. Send ut de som er kriminelle, og som har gjort straffbare handlinger.. Det er slike vi ikke trenger i Norge, men en stakkars jente som ikke har gjort noe galt bør få en sjanse til å bli, for hun har vist at hun vil gjøre noe!

I denne saken dummer Norge seg ut, og jeg støtter henne fult ut sammen med mange andre nordmenn!

Inger J: Nå synes jeg du skriver litt i mot deg selv. Du skriver at alle kan debatere hva de vil på blogg.no uten at andre skal blande seg bort i det. Akkurat det sitatet kan tolkes på ulike vis. Mener du at folk ikke skal blande seg i denne saken? Eller mener du at de som debaterer ikke skal debatere om saken? Ingen kritikk, bare et spørsmål!

19.01.2011 kl.16:20

Hei!

Jeg lurer på om du kan spå fremtid til andre mennesker?

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.16:25

Anonym:Kan du lese innlegget mitt "Oppklaring" så får vi se hvilken spørsmål du har,jeg hjelper deg gjerne om jeg kan.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.16:44

Anonym:Det er mange versjoner over samme historie her i denne saken,og det meste er vel stort sett offentliggjort slik at dama selv ikke blir fremstilt på en negativ måte,og slik jeg ser det får hun styre dette mer eller mindre selv,hennes oppgave nå er nok å fortsette offerrollen og for all del ikke miste noe av den sympatien hun har klart å lure seg til.Om alt er troverdig i denne saken...neppe,hun har til nå spilt sine kort helt "riktig" utifra den intensjonen og det målet hun har.Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.16:50

Krelitos:Jeg mener at hun skal ut på bakgrunn av hva jeg før har sagt,både i innlegget og i svar på kommentarer.Jeg sammenligner ikke denne saken med Mulla Krekarsaken,det er å gå litt langt,men begge sakene bryter Norsk lov,det er mitt poeng.Jeg tar gjerne,når som helst en Mulladebatt,men ikke under dette innlegget her.Forøvrig er jeg enig med Inger J,alle som er her ulovlig eller på annen måte bryter med Norsk lov skal ut.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.16:56

aagodt:Jeg er helt enig med deg,men noe drastisk skjer ikke i nærmeste fremtid,er jeg redd,hvordan kan noe i positiv retning skje når Norske myndigheter er flinkest til to ting,å toe sine hender og stikke hodet i sanden og håpe på at ting går over av seg selv og om ikke så har de fremdeles et håp igjen:om hundre år er allting glemt.Med andre ord,med handlingslammede myndigheter så er det den gale veien det går.Takk så mye for kommentar,forresten.Hilsen synskepeggy.

Inger J

19.01.2011 kl.17:39

Krelitos.: Jeg sier at alle kan debatere det som de selv vil på blogg.no, uten at andre skal slakte de i sin egen blogg som et mot innlegg.

Og falske blogger er det værste som fins på nettsteder!!

Og med det mener jeg at 1 blogger utgir seg for og være noen andre en man er.!!!

Stjeler identitet fra andre mennesker er vel strengt tatt ulovlig!!

Krelitos

19.01.2011 kl.18:15

Inger J: Det er ingen som slakter Synskepeggy! Synskepeggy tåler at andre har sine egne meninger i forhold til en viss annen blogger! Denne saken som Synskepeggy skriver om opptar det Norske folk, og ingen har skrevet motinnlegg! Alle bloggere har rett til å skrive de innleggene de vil om denne på sine blogger. Vi kommer til å lese mange blogger om dette temaet. Det er like mange meninger om denne saken som mennesker i Norge!

Jeg vet hvem du mynter på Inger J! Du mynter på min venninne og abyssinerkollega Catzycats som du en gang ikke kjenner, og hevder at hun er falsk blogger!

Kjenner du henne? Nei! Har du rett i å sette ut slike rykter om en person som du ikke har truffet eller kjenner personlig? Nei, det har du ikke!

I likhet med Synskepeggy ønsker Catzycats å være anonym, og hun er svært forsiktig med å legge ut bilder av seg selv og familien sin på nettet, og hun har aldri til dags dato sagt navnet sitt på nettet til noen, og det kommer hun heller aldri til å gjøre. Siden hun er min venninne og rasekattkollega har du fått det for deg at Catzycats og mine bloggvenner på blogspot er falske bloggere! Ja, ja, god bedring Inger J!

Beklager at jeg tok dette på bloggen din, Synskepeggy, for dette innlegget skled ut fra det som var temaet under diskusjonen din! Beklager igjen!

Maria<3

19.01.2011 kl.18:25

Hun maria dama kan vel bare forbli.., fengslene er fulle av kriminelle innvandrere uten papirer, her har vi en som kan jobbe og gjøre nytte for seg og intet galt gjør!! Er mange så må ut før.., vi har jo alle disse gjengene i oslo.., nei synes hun kan få være i fred. Hun har jo også vært her hele sitt voksne liv.....

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.18:33

Maria:Det er vel snakk om likhet for loven og et prinsipp som norske myndigheter burde håndheve uten den feigheten som fremvises i så og si alle slike saker.Hun har vært ulovlig her i nesten hele sitt liv,og hun har visst det,altså med viten og vilje kriminell i mine øyne,og det viser også en dårlig moral og manglende respekt for Norge som er alarmerende.Hilsen synskepeggy.

marie

19.01.2011 kl.18:40

Synes Maria får bli i norge.La den forbanna krekar komme seg ut,men vet dere de er redd mullah,de tør rett og slett ikke sende han ut,for da dreper han.Han har jo slengt ut drapstrussler før,mot ei på stortinget.Hvorfor har han politibeskyttelse,som koster fler tusen,og som skattebetalerne må betale.Jo hvis ikke han har beskyttelse,så blir han drept.Hvor er logikken hær.Norge elsker visst terrorister,de tar de vare på.Men stoltenberg apa skal bare gjøre seg klar til å pakke sammen og forlate stolen.Det er stor debatt på fb,og jeg ser hvem som har mistet stemmene sine,og Siv er og påtur til å miste stemmer,hun sa noe hun ikke burde ha sagt.Jeg fulgte med debatten i formiddag,stoltenberg svarte ikke på det han ble spurt om,fyyyy for en feiging.Han svarte på helt andre ting enn det saken gjalt,snakk om å ha hjærnen på feil plass haaaha.

Nei la Maria bli,hun er en Norge trenger

annonym

19.01.2011 kl.18:44

Omg! at det går an å skrive noe sånt, hun er bare en 14år gammel jente ! Faren mishandler henne, og du holder på å vil sende henne ut av landet! Hvis dette hadde vært en som sto deg nær, da hadde du tenkt noe annet ! Dette går ikke an ,stakkars jente! Jeg syntes du burde skamme deg for å si noe sånt !

Hilsen J13

Inger J

19.01.2011 kl.18:44

Krelitos.

Da jeg sendte linken på bloggen til CatzyCatz på facebook, gjett hvliket bilde vi fikk opp på denne bloggen på faceBOOK??? Jo ditt krelitos, vi klarer meget godt og se sammenhengen selv og det sier alt om falske bloggere og falske mennesker Krelitos.

Hold deg langt unna meg , har INGEN interesse av din ryggsleiking!!!

Maria<3

19.01.2011 kl.18:45

Har ikke satt meg så veldig inn i den saken.., men var hun ikke veldig ung da hun kom?...., synes ikke det er den største forbrytelse og bli ett sted man ønsker så lenge man ikke gjør noe galt.., altså smugler narko, selger narko etc. Nå vet jeg heller ikke årsaken til att hun ikke kunne bli i sitt hjemland..., men uansett., hun lever i dag ett skikkelig liv, har norsk kjæreste.,fått jobb osv..., er så mange som virkelig begår forbrytelser og koster samfunnet masse med penger., synes alltid dem kaster ut de "sårbare" først.., barn går på hue og ræva ut., narkobaronene og de kriminelle får bli, kan da først få dem hjem før denne dama og uskyldige barn.....

Men skal lese litt mer om saken.., ,men synes att så lenge hun ikke har begått kriminelle handlinger, bortsett fra og (være i Norge) så kan hun få være.....

Inger J

19.01.2011 kl.18:46

anonym: jenta er over 20 år!!! som skal sendes ut, hun var ung da hun kom til landet med sine foreldre for mange år siden!!

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.18:47

annonym:Jeg har ikke nevnt navn i mitt innlegg,så her er det en mulighet for at noen trekker forhastede sluttninger,og det er ikke bra!!Tenk på nytt igjen!!Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.18:53

marie:Jeg synest ikke at hun skal få bli og alle mine grunner for det er allerede nevnt i innlegget men også i svar på kommentarer her.Mulladebatten tar jeg hvor som helst og når som helst,men ikke her i denne sammenhengen.Stoltenberg er som jeg alltid har sagt,helt handlingslammet og han er ikke aleine om det,der de "store" sitter på "tinget".Jeg har ingen tillit til noen av dem i noen saker,dessverre.Hilsen synskepeggy.

Krelitos

19.01.2011 kl.18:56

Inger J: Som du lyver! Herlighet! Bra du tror på løgnene dine selv da! Grunnen til at du får opp en annen facebookprofil er fordi Catzycats, jeg og mange flere har blokkert deg ut fra å se faebookprofilene våre! Vi er ikke interessert i å deg luskende rundt i å se på våre profiler!

Dessuten fikk jeg faktisk svar på noe jeg har lurt på lenge. Min niese jobber som fysioterapeut i kommunen du visstnok skal jobbe. Hun har sjekket, og du jobber ikke der i det hele tatt!

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.19:00

Krelitos:Sånt skjer,det er greit det.Men om jeg blir "slaktet" for mine meninger her på blogg så vil jeg gjerne ha et tips om hvilken blogg i så fall.Ikke at jeg tar meg nær av det,men liker allikevel å følge med litt på hva som sies om meg.På min egen blogg har jeg ikke merket noe til "slakting" men det kan kanskje komme seg av at jeg har en utrolig takhøyde hva gjelder å ytre sin mening,så lenge man kan se sak fra person og dermed unngå personangrep,noe som jeg i utgangspunktet har nulltolleranse for uansett hva det gjelder.Hilsen synskepeggy.

Krelitos

19.01.2011 kl.19:02

Det er akkurat det, og slik er det jeg opplever deg som blogger jeg også! Dessverre greier mange ikke å skille mellom sak og person! Dessverre!

Om det''unaturlige'' (osv)

19.01.2011 kl.19:11

Det har jeg vet du og jeg skjønner hva du mener! :)

Inger J

19.01.2011 kl.19:14

Krelitos: Lyver jeg???? Hahaha, vel vi er mange som så det samme;))))

Ja jeg jobber i en kommune og bor i en annen, hvilken kommune jeg jobber i er ikke enkelt og finne ut av, for jeg har aldri bodd i den kommunen;))

Så let videre, får taushetsplikt har alle som jobber i helsesektoren;))

Krelitos

19.01.2011 kl.19:24

Denne debatten gidder ikke jeg å diskutere med deg Inger J! Synes ikke det er riktig å ta den debatten her på bloggen til Synskepeggy!

Igjen, Inger J! Forbanna løgn fr A - Å! Du går deg vil i dine egne fantasier og løgner, og du har ingen rett til å uttale deg om folk du ikke kjenner, og alle som leser pisspreiket ditt skjønner at det er oppgulp du kommer med her! Dette var mitt siste ord i saken!

Hvis du vil diskutere dette så vær så god kontakt meg, men det er du for feig til!

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.19:24

Inger J:Kan jeg spørre deg om du vil ta en titt på bildene mine i mine to siste innlegg,også innlegget "Vedlegg til åndeligt besøk" måtte skrive det da jeg ikke fikk lagt ut tekst som forklaring i innleggene med bildene.Jeg vet at det ikke er det vi diskuterer nå,men vil gjerne høre din mening om dem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.19:29

Krelitos:Huff,om jeg får blande meg inn så synest jeg ikke dette er en god måte å avslutte dere to sin diskusjon på.Håper at dere blir enige når gemyttene har roet seg ned litt.Hilsen synskepeggy.

marie

19.01.2011 kl.19:37

synskepeggy går ikke an å bli enig med tyra,gjettom jeg vet det.men har skrevet noen sannhetsord til henne på bloggen min,jeg tåler frekkheten hennes,jeg er så vant til det.skal ikke diskutere dette hær,det var jo ike dette tema handlet om......

http://angel56.blogg.no

Krelitos

19.01.2011 kl.19:40

Jo, da dette er din blogg, Synskepeggy, og du har rett til å blande deg inn! Tviler på at vi noen sinne blir enige, for Inger J har lagt meg og mine bloggvenner på blogspot for hat. Dette skjedde i 2009, da Inger J gikk til angrep på daværende bloggen min.

De fleste av bloggvennene mine på blogspot er venner jeg kjenner personlig, gjennom rasekattmiljøet, gått på videregående skole sammen med og vokst opp sammen med.

Les her hva Inger J har utsatt meg og flere andre bloggere for: http://abyhakrilas.blogspot.com/2010/03/over-ett-ar-med-mobbing-trakasering-og.html

Inger J kommer nok aldri til å gi seg med de sårbare løgnene hun setter ut! Disse løgnene har hun fått innprentet fra to andre godt voksne bloggere pga at jeg sto fram og fortalte sannheten om en Gringoblogg som var her på blogg.no for et par år siden. Etter dette ble jeg lagt for hat av 3 bloggere her inne!

Inger J

19.01.2011 kl.19:48

Ja det skal jeg synskepeggy, skal se med engang:))

Inger J

19.01.2011 kl.19:55

Synskepeggy: Jøss var de begge filmstubbene fra ditt hjem??

Jeg svarte hva jeg så under hver film!!

mimmimor

19.01.2011 kl.19:55

Så enig, så enig!

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.20:12

Inger J:Ja,begge filmsnuttene er tatt her hjemme hos meg og jeg har mange flere også.Det var bare disse to jeg fikk lagt ut på youtube foreløpig,men skal prøve igjen,må jo innom youtube før man får dem inn på blogg.De har vakt stor interesse på youtube også,har fått noen tilbmld på epost.Veldig spennende at noen andre enn meg selv er interessert i mine bilder.Det er stor åndelig aktivitet på begge bildene,det fra sofaryggen er tatt på dagen i dagslys.Man kan tydelig se flere personer i sofaryggen.Ett tips,om du får det til stopp filmen mens den går da vil du se mange forskjellige ansikter og konturer av kropper.Det blir spennende å høre hva du ser som har et "øye" for sånt.Leste du vedlegget,der forklarer jeg bla hvor disse to bildene er tatt.Det var dumt at jeg måtte legge det ut som innlegg for seg selv men det var nå bildene jeg ville vise frem.Hilsen synskepeggy.

Inger J

19.01.2011 kl.20:32

Jaaaaa, selvfølgelig, det var derfor jeg så raskt åndedrett, det var stor aktivitet i sofaen, jeg så ikke noe ansikt, så selvfølgelig:))

Ja, jeg har jo en del slike bilder med aktivitet så . Og er jo selv litt klarsynt, og merker fort når noe er galt/ eller IKKE stemmer.

Nei jeg leste ingenting før jeg så filmene, jeg liker og oppleve ting selv før jeg leser hva andre har skrevet:)

Ja den mannen var veldig synlig der han svanset rundt i en mørkere kappe.

jeg skal ta en tur innom YouTube kontoen din og se på flere av di videoene;))

Hilsen Inger

Lina

19.01.2011 kl.20:45

Hei Synskepeggy!

Eg begynte å lesa bloggen din igår! Er kjempe fasinert av de du skrive :) Eg e 15år å har et spørsmål eg håpe du kan hjelpa meg med?

Når eg ska søka vidregåande står valget mitt mellom to linjer.. Klare du å se kallar linja så e best for meg? :)

-Lina

Lina

19.01.2011 kl.21:20

Hei igjen!

Leste også at du kansje kan hjelpe å finne ting som er forlagt?

Har mista ett hvitt hekla sjal, klarer du å hjelpe meg?

fivrel

19.01.2011 kl.23:23

Synes vi må gjøre noe med lov-verket. Jeg så et intervju med en familie på tv i går som hadde bodd på asylmottak i Norge i NI ÅR!!! De hadde tre barn og den yngste var født i Norge. Det eldste barnet gikk i tiende klasse men kunne ikke søke plass ved videregående skole til høsten fordi hun ikke hadde personnummer.

Synes det grenser til tortur å la mennesker leve i uvisshet i årevis. Det er uverdig og ikke kan jeg forstå at det skal ta år å behandle en søknad heller. Debatten er viktig og det er bra hun har klart å skape fokus på temaet.

annanine

19.01.2011 kl.23:26

la henne bli, la hun få leve her hun arbeider og ikke har gjort feilen selv, hun var et barn,

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2011 kl.23:36

fivrel:Jeg er helt enig med deg,noe må gjøres med lovverket.Ang.familien som blei intervjuet så vet jeg ikke helt,men i utgangspunktet så mener jeg at det er ingen som tvinger dem til å bli i Norge under slike betingelser,det står dem fritt å reise når de vil om de mener at forholdene ikke er gode nok for dem her.Hilsen synskepeggy.

fivrel

20.01.2011 kl.00:08

Asylsøkerne kan sikkert dra til nok et land å søke asyl, men de har vel flyktet fra sitt eget for en grunn, så da er det vel ikke aktuelt å dra tilbake dit for de fleste. Jeg mener Norge er et land som bør behandle mennesker med verdighet og slik asylpolitikken er i dag er den uverdig synes jeg.

Men vi må jobbe for å skape balanse i verden slik at mennesker ikke blir tvunget på flukt fra sitt hjemland og må søke asyl i andre land, men det blir jo en annen diskusjon..

Jupp

20.01.2011 kl.08:26

Vi får håpe rettferdigheten seirer i disse sakene til slutt, no vil Krekar hjem også.

Idag blir en bra dag ser jeg , tror sola kommer :)

Kos deg masse, og ikke la deg lurer av ryggsleikingen som noen bedriver synskepeggy!!

Heidå!!

Inger J

20.01.2011 kl.10:44

Se på bildet her Synskepeggy, så ser du hva jeg fikk under lupen da jeg var på ferie til Lillehammer og Maihaugen sommeren 2010:)

Ha en fin dag!!

Catzycats

20.01.2011 kl.11:37

Interessant debatt du har sp, men min mening er at hun må få bli i landet. Hun har ikke gjort noe galt, for jeg mener hun er et uskyldig offer! Det Norge trenger er en ny asylpolitikk, og det er der feilen ligger!

Så over til Inger J sine grove og stygge beskyldninger om at jeg ikke er en ekte blogger! Hvordan kan du Inger J (som selv har skrevet side opp og side ned på dine mange blogger at INGEN har rett til å dømme andre mennesker som man IKKE kjenner) påstå at jeg ikke er ekte? Er du klar over at DU står fram som en STOR dobbletmoralist, og du skyter deg selv i foten når du i det ene øyeblikket skriver det ene, men gjør noe annet? Nei, det er du ikke, for i dine øyne tror du at alt omhandler deg!

Du Inger J får tåle at jeg forsvarer meg, for jeg er rasende sint på deg, og lut lei av løgnene som du og dine 3 bloggvenner her inne har kokt sammen om at jeg er en falsk blogger!

På samme måte som synskepeggy vil jeg være anonym som blogger, og jeg finner meg IKKE i å få slike beskyldninger fra DEG Inger J! Bjelken i ditt eget øye ser du IKKE, men flisen i din brors øyne ser du.

Det du skriver om at du har søkt opp facebookprofilen min, og kommet inn på Toril sin blogg er helt på trynet! Alle som leser det skjønner at denne uttalelsen din IKKE henger sammen! Sannheten ER at du følte deg provosert over innlegget jeg skrev på min blogg, og at du trodde MITT innlegg omhandlet deg! Jeg har lov til å skrive de innleggene jeg vil på bloggen min uten at du skal tro det er myntet på deg!

Du skal vite Inger J at du ligger svært tynt an med å bli anmeldt av meg også! Jeg har ip-nummeret ditt på kommentarene du skrev til meg som "Ingvild". Du er jammen feig som ikke tør å stå fram med eget navn når du først skal skrive stygge ting på andres blogger! Hvem som har skutt seg selv i foten trenger vi IKKE å diskutere!

Du holder deg LANGT unna meg, min venninne Krelitos og Marie! Tålmodigheten min er SLUTT når det gjelder dine ONDSKAPSFULLE løgner som du må ty til når ting går deg i mot! Skaff deg et liv!

Inger J

20.01.2011 kl.12:27

Catzycatz: Jeg har jo flere som s¨det samme som meg, og vi kom frem til samme resultat.

Hvem som skjøt seg i foren, hehehe, ja må le, det er ikke jeg som har skutt meg i foten ihvertfall, jeg trenger ikke lyve om hvem jeg er, har ingenting og skjule;))

Bare heng meg ut på bloggen din du, det er HELT greit!!

Kan du ikke linke til min nye blogg og, så kan de lese litt om mine synske evner med det samme:))

Jeg trenger IKKE drive med RYGGSLEIKING for og ha nettvenner, eller venner IRL...

Catzycats

20.01.2011 kl.12:35

SLUTT med ALLE de løgnene DU selv tror på! Stakkars deg som lever i din egen fantasiverden!

Hadde DU hatt rent mel i posen, noe du IKKE har (tenker på all den STYGGE mobbingen DU har utført på MANGE USKYLDIGE bloggere her inne) hadde du heller IKKE forsvart deg slik du gjør. Sannheten er alt for tung å svelge for deg!

Siste personen jeg ville slikket etter ryggen er DEG!

Dette var mitt SISTE ord i saken!

Inger J

20.01.2011 kl.12:42

Stakkars synskepeggy som har mange unge lesere som må ha slike kommentarer som den over her på sin blogg. Ja vi som har synske tendenser, ser og vet svaret, pluss at jeg har visst det samme til flere som sa og det samme som meg;))

Catzycats

20.01.2011 kl.12:49

Det var DU som begynte, Inger J, og INGEN andre!

Inger J

20.01.2011 kl.12:52

Hvorfor tar du ikke denne diskusjonen på din egen blogg Catzy, jeg navnga ingen, det var du selv som trodde det var deg, og jeg bare jatter med deg;))

Catzycats

20.01.2011 kl.13:12

Ferdig med diskusjonen din LØGNER!

marie

20.01.2011 kl.14:43

Først til å lenke til bloggen din inger,det greier du meget godt å gjøre selv.Og over til det andre,HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAA DU SYNSK OG HAR EVNER,Tusen takk for den hærlige latteren jeg fikk.Du har vel aldri i verden hatt evner,jo en,det er til å leve ut i din fantasiverden og løgner.Jeg KJENNER DEG fra mange år siden.Er det for sp har evnene sine,og så tror du at du og har de.Nu må du ikke dumme deg mer ut enn du har gjort.DU ER FAN MEG IKKE SANN.Stakkars peggy som må slite med deg.De bildene du har på bloggen din har du STJÆLT,hvordan jeg vet det,ja nu kan du lure.Hørt om informasjoner inger.

Nei slutt å blogge,og slutt å oppgi noe du værken er eller har evner til,farlig det,helt til du treffer på rette personer,og til og med kalle bloggen din for noe du ikke kan,eller er.Du er værken synsk,har evner.Hva skal du svare folk hvis de spør om ting på bloggen din,hvor er min far,kan du spore opp det og det,kan du fortelle om ting som har skjedd før etc,NEI DET KAN DU IKKE,for hvis du sier eller svarer,og de begynner å undersøke som de antagelig blir å gjøre,og finner ut at opplysningene du ga er feil,HVA DA INGER.

Det er bare meg

20.01.2011 kl.16:59

Er det mulig? Voksne mennesker som begynner å krangle og slenge dritt til hverandre på en annens blogg, og om noe som ikke har noe med innlegget å gjøre. De burde skamme seg! Nei, slett disse kommentarene, s.peggy, -!

gladjentaa!

20.01.2011 kl.23:12

Stakkars synskepeggy som desverre kom midt i skuddlinjen det må ha vært forvirrende siden det er umulig å forstå hva diskusjonen dreier seg om og hvordan den startet. Skjerp dere. Andre kan være redde for å kommentere for å komme i samme situasjon. Tror ikke synskepeggy tar seg så nær av diskusjonen. Tror hun ser på det nå etterpå som en litt humoristisk episode. Men jeg personlig synes alle dere burde skjerpe dere, gå heller og diskuter på deres egen blogg. ;)

Jeg mener Maria Amalie bør få være i landet hun nå er i. :) Hilsen gladjentaa.

Perlen

21.01.2011 kl.00:30

Herremin....kanskje dere alle er en og samme person?

Jeg synes Maria Amelie delvis har gravd sin egen grav, og når hun står frem i bøker og media og jegvetikkehva og forteller at hun med viten og vilje har brutt loven så får hu ta konsekvensene.

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2011 kl.08:08

Perlen:Hvem vet,kanskje du har rett i det,at alle er en og samme person.Krangelen her i bloggen min er helt utenfor alle grenser for folkeskikk.

Du mener det samme som meg,hun har med viten og vilje brutt loven og loven må være lik for alle,jeg liker ikke denne "offerrollen" denne dama nå har inntatt,jeg føler at alt sammen er velregissert skuespill og at alle,fra regjering,media og vanlige folk faller for krokkodilletårene og "stakkars meg holdningen".Det er ikke lite frekt,spør du meg!!

Det var hyggeligt å høre fra deg igjen,Perlen.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Perlen

21.01.2011 kl.09:52

Hei! Ja, jeg tenkte med det samme jeg hørte om den boka hun skrev at "er det mulig å være så dum?" Det ville være det samme som at en eller annen kriminell innrømte et lovbrudd i en bok og ble fengslet for det etterpå. Jeg tror at denne frøkena rett og slett fant ut at den eneste måten for henne å kanskje FAKTISK få oppholdstillatelse på, var å gjøre det på denne måten. For så setter hun det norske folks sinn i kok og starter debatter, og ikke minst sørger for at det er politikerne som får ta støyten...

Hu er IKKE dum, denne dama, som jeg først tenkte. Hu har jo faktisk pønska ut en god plan. Men hu er dobbeltmoralsk som få, og jeg håper folket ser det snart!

endaenblog

21.01.2011 kl.10:23

Helt enig med deg, synske peggy! Har ikke lest alle kommentarene over, men det du skriver er som jeg skulle sagt det selv, har blitt "in" blant kultureliten å støtte henne, "alle" gjør det, og det er politisk ukorrekt å ikke gjøre det, - og hun utnytter situasjonen til fulle. Skal hun behandles annerledes bare fordi hun kan snakke for seg og helt tydelig er svært intelligent (og kalkulert) og har utdannelse? Jeg synes ikke det, og får en vond smak i munnen når jeg tenker på denne saken, og hvordan media har kastet seg over den....

Kjempefin og interessant side du har forresten! :)

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2011 kl.13:47

endaenblog:Det er skremmende hvordan alle lar seg lure av denne velkalkulerte jenta.Det bør være en stor advarsel til alle!!!!Hilsen synskepeggy.

Maria<3

21.01.2011 kl.14:16

Fått høre saken fra flere sider nå., og jeg er enig med deg.., hun kan ikke få bli. Og det viser seg også att det hele er isenesatt.., om dem gir hun oppholds tilatelse til hun så må dem jo også gi ALLE de andre papirløse flykningene opphold., man kan ikke gjøre forskjell., loven må være lik for alle!! Dette er "spill for galleriet og ligger kun politisk propaganda. Hun kan jo reise hjem og komme her for og arbeide.., det er bare tull.., denne saken er kun for att alle skal få papirer.., Nei hun må ut!!!!!

nina

21.01.2011 kl.14:24

oi oi oi voldsomt til diskusjon...... kansje feil plass å ta det.

har ikke satt meg nok inn tema du tar opp til å vill utrykke meg...

men jeg skal komme med en beklagelse,vi 2 har hatt vår diskusjon.å jeg gikk vel langt over streken.å jeg står for det..så unnskyld.en ska tåle både negativ og positiv kritikk på en sakelig måte:=))

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2011 kl.14:40

nina:Unskyldningen er selvsagt godtatt.Den saken du nevner er ikke mobbing.Vi holdt oss til saken og hadde hver vår mening om den.Det er ikke mobbing,men en ærlig meningsutveksling.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2011 kl.14:43

Maria:Så fint at du har forstått mitt poeng.Enda en som ikke lar seg lure av denne velkalkulerte og frekke jenta.Håper at de neste som forstår poenget er våre myndigheter.Hilsen synskepeggy.

nina

21.01.2011 kl.14:49

gå inn å les det siste innlegget mitt på ninadf.blogg.no

Kristin

21.01.2011 kl.15:13

Syns virkelig ikke at hun skal få bli. Hun har vært her ulovlig, og hvorfor skal ho få forskjellsbehandling? Det er jo ingen andre som bryr seg om de andre som blir sendt ut. Har man gjort noe ulovlig, så har man det. send ho hjem!

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2011 kl.15:40

Kristin:Jeg og de fleste kommentarene mener som du,hun er iferd med å bli gjennomskuet av alle andre enn våre politikere,dessverre!!!Hilsen synskepeggy.

karen

21.01.2011 kl.17:09

Syns det er helt feil at folk skal forskjellsbehandles,hva skiller henne fra alle de andre?

Bra du tar dette opp,og trist at barnslige mennesker skal drive og slenge dritt til hverandre på din blogg...

Sommervintervaar

30.01.2011 kl.01:06

Det er bare og gratulere hele gjengen her.

For det første kommer SynskePeggy med en meningsutveksling her. Kjempebra. Det er viktig med debatt rundt dette. Men så drar dere over på en diskusjon som går på en personlig vendetta??? "Ikke uttal dere om folk dere ikke kjenner!" er gjennomgangstemaet der.

Det bringer meg direkte over til meningsutvekslingen til SynskePeggy. Hvem av dere er det som kjenner Maria Amelie? Hvem er det av dere som kjenner historien hennes? Hvilke valg har hun? Hvilke valg har dere?

Det er lett å sitte på toppen av haugen og ha kontroll. Her er det et menneske som kom inn i landet som mindreårig, ulovlig ja. Men hva skal man gjøre når man er 14 år og er i følge med sine foreldre? (Jeg kan se for meg hver og en av dere som hadde stått som 14 åring foran foreldrene deres og si: DETTE ER ULOVLIG MAMMA OG PAPPA!!! La oss heller reise hjem igjen og bli tatt av mafiaen.) Ta ansvar som en voksen? Etter å ha bodd her en stund, til hun ble 18 år, skulle hun da gått til politiet og sagt; her er jeg. Send meg tilbake til Kaukasus (eller hvor det nå enn var hen) og la meg stå til ansvar for hva min far har gjort. La meg, som var et barn da dette skjedde, ta det ansvaret. Ja. Det er en løsning kanskje.

Men jeg leser også at noen ønsker "likhet for loven". Det ønsker vi nok alle. Men når et barn tar utdannelse, under ulovlig opphold i landet her, viser det meg iallefall at dette er verken en morder eller narkotikalanger. Dere, for meg, virker som en dørvakt som står med armene i kors og sier; Du må'kke komme her og komme her!

Når det gjelder likhet for loven så er det rart at ingen av dere har reagert på hvordan straffeloven blir opprettholdt her i landet. Dere ser utlendingsloven og tenker at folk er kriminelle??? Ja ja. Det er lov og tenke annerledes. Jeg ser den. Men når en voldtektsforbryter kommer unna med 6 mnd fengsel i forhold til straffeloven, og Maria Amelie sendes ut av landet, fordi hun stolte på sine foreldre den gang, i forhold til utlendingsloven så er "likhet for loven" for meg en ren vits.

Rettsstaten Norge burde se seg selv i speilet.

Og til dere som driver med hakking på hverandre her inne, fortsett gjerne med det. Da vil dere komme langt her i livet og til og med kanskje gjøre en forandring i hverdagen. Ikke for dere vel og merke, men for oss som leser det. Vi forstår iallefall hva vi ikke skal gjøre. :-)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits