Er det for mye å håpe på?

Under mitt siste innlegg "Er man helt blind,og lar seg så lett lure??" har det oppstått en diskusjon mellom flere bloggere som i hovedsak har utviklet seg til å bli direkte personangrep,lite hyggelig språkbruk og milelangt fra det  som jeg ville skulle debatteres under det nevnte innlegget.Om jeg på noen måte har bidratt til at diskusjonen har tatt en slik uheldig vending,eller om innlegget mitt har provosert enkelte så kraftig at man føler at man må gå personlig løs på hverandre,beklager jeg herved på det aller sterkeste,det var aldri min mening.Om man blir provosert av innholdet i innlegget bør man hendvende seg til forfatteren,da får forfatteren en ærlig mulighet til å forsvare sine synspunkter.Jeg har en utrolig takhøyde når det gjelder å ytre sin mening,både ros og ris,men bare så lenge den som mener noe kan se sak fra person.Personangrep har jeg alltid hatt nulltolleranse for,samme hva saken gjelder.Jeg mener fortsatt det jeg alltid har sagt at enhver mening er velkommen på min blogg,men ønsket mitt er at man holder seg til temaet i innlegg som jeg ønsker debattert.denne diskusjonen som har oppstått på min blogg er langt utenfor dette ønsket mitt og har på alle måter gått over alle støvelskaft,fornuft og grenser da man nå har tatt i bruk beskyldninger mot hverandre og trussler.Det er ikke hyggelig lesning og burde ikke forekomme i noen blogger.

Innimellom kommentarer til hverandre,seg imellom, har det kommet beklagelser fra alle parter for at de bruker min blogg til å krangle på.Og jeg har svart at beklagelsen er tatt imot og at det er greit,da jeg har forståelse for at sinnet kan komme i kok på noen og enhver av og til.Det har jeg full forståelse for,men det jeg ikke har forståelse for er,at etter at man har beklaget det inntruffne så fortsetter man å krangle.Det forstår jeg ikke,mente man ikke å beklage for oppførselen sin allikevel?Har man glemt at man er voksne mennesker og må huske på at man er forbilder for andre på godt og vondt,vil man ikke fremstå som fornuftige og oppegående?Har man glemt at det er slik man fremstår selv man blir oppfattet av andre?

Jeg håper ikke at mine gode meddebattanter (og nye er hjertelig velkommen) har blitt skremt bort fra bloggen min nå.Jeg liker meg godt i gode,sakelige debatter og vil gjerne fortsette med det.Nye forståelser og nye måter å se ting på er alltid velkomment hos meg og det er sakelige reaksjoner på mine innlegg (og andre sine innlegg) som bidrar til det.Jeg håper at debatten under innlegget mitt med dette kan komme tilbake i rett spor.

Forslaget mitt til de tre (fire) bloggere dette angår og som sinnet nå har løpt av med er å studere det nydelige bildet under her.Det gir ro slik at man kanskje  roligt og objektivt  får tenkt seg om ,og oppfører seg på en slik måte i fremtiden at det tjener dem selv på en positiv måte.Til alle mine andre bloggvenner og gode debattanter:Ha en rolig og fin dag!!!! Hilsen synskepeggy.30 kommentarer

jan henrik

20.01.2011 kl.15:56

fysj da xD

twoo

20.01.2011 kl.16:13

Kjempefin blogg du har! Ha en fin Torsdag videre :)

Catzycats

20.01.2011 kl.16:15

Aller først skal du vite at du IKKE provoserte noen med ditt innlegg! Det er IKKE første gangen det utvikler seg til en heftig krangel og personangrep her inne på blogg.no hos bloggere som tar opp forskjellige temaer. Det har jeg sett MANGE ganger, og spesielt her på blogg.no, og det er typsik kjennetegn på internett. Folk ville aldri gått til personangrep hvis de hadde sittet ansikt til anskit med den det gjaldt! Det er lettere å være tøff i masken bak et tastatur, for da ser man ikke personen det gjelder!

Jeg for min del vil beklage at jeg brukte bloggen din til å diskutere! Det verste jeg vet er LØGN og USANNHETER, og når noen angriper mine nære og gode venner UTEN å kjenne dem PERSONLIG blir jeg rasende sint, og jeg forsvarer mine venner med nebb og klør når jeg ser de blir URETTFERDIG behandlet slik tilfellet var her.

Dette er IKKE personlig kritikk til deg, men jeg synes du burde satt på ip-godkjenning på kommentarene på bloggen din da diskusjonen begynte å gli ut inntil det hele hadde roet seg.

Denne konflikten er en GAMMEL konflikt som har vart siden 2009. Konflkten er stille en kortere eller lengre periode, men plutselig helles det bensin på bålet, og flammene blusser opp igjen! I går ble flammene blusset opp pga en debatt jeg hadde på bloggen min, og fordi "noen" tolket debatten min personlig, selv om mitt innlegg var skrevet på GENERELT grunnlag!

Jeg mener at når vi er så voksne som ver burde vi være tøffe nok til å ta diskusjonen med DIREKTE med den det gjelder, men dessverre det vil IKKE komme til å skje, fordi partene er låst fast i sin tankegang om hverandre!

Ha en fin ettermiddag;=)

Inger J

20.01.2011 kl.16:28

Jeg bryr meg ikke om alle beskyldninger jeg får om ditt og datt, jeg har ALDRI nevnt noen med navn , så da får den som tok det til seg slutt og tro alt handler om vedkommende,

Jeg ser du får den 1 siden av saken, men jeg synker IKKE så lavt at jeg gidd og komme med min side. Jeg har IKKE sagt hvem jeg kommentert om, og om noen føler de er skyldige, så får de ta det på egen kappe:))

Og jeg er vel i min fulle rett til og kommentere en blogg uten at noen skal halshugge meg for at jeg har min egen mening om ting og tang, jeg har og livets rett til og uttale meg om det jeg brenner for, jeg har ytringsfrihet på¨samme linje som alle andre bloggere.

Så lenge jeg IKKE navngir noen , så kan det være hvem som helst, navngir jeg ikke folk, så snakker jeg på generelt plan, men navngir jeg noen så henger jeg ut noen på blogg, og det er IKKE pent.

Det eneste jeg ønsker er ro.

Jeg liker bloggen din, da vi har en del samme interesser, og det er gøyalt og lese og se hvordan andre bruker sine evner:)

Jeg synes virkelig det er kjekt med flere og dele den glede som de evnene flere har.

marie

20.01.2011 kl.17:00

Du inger j,må du ikke sitte med dine tertefine ord.Hele blogg.no vet hva du er laget av,og de fleste bloggerene hær.Du er jo feilfri,haha jommen sa jeg smør.

Det er bare meg

20.01.2011 kl.17:02

Synskepeggy, jeg synes du skal slette de kommentarene du fikk på forrige innlegg, som ikke hadde noe med saken å gjøre. Da ser slike kranglefanter at du som blogger ikke vil ha slike kommentarer (mot hverandre) på bloggen din. For denne gjengen her gitt langt over streken. Slike angrep på hverandre får de holde på sine egne blogger.

Ana&Vera

20.01.2011 kl.17:18

Hei, jeg har lagt ut noen bilder av "engler" (lys som dukker upp på bildene) og jeg lurte på om du hadde lyst til å ta en titt på dem? :-) På forhånd takk!

angel56

20.01.2011 kl.17:45

Synske peggy kan du gå på bloggen min å se på den engelen jeg fikk i gave fra min samboer,ser du noe eller ser jeg syner...

En ting jeg har lyst å fortelle deg,inatt hadde jeg drømmen om mamma,eller hun var hos meg,for jeg lå å sov,men plutselig våknet jeg med at noen sto å så på meg,våknet av det,og hadde sånn hjærtebank at du aner ikke.Fikk ikke sove mer.Må jo ha vært noen på soverommet som sto å så på meg,jeg våknet jo av det.Merkelig,men så har jeg mange rare drømmer,mesteparten om familiemedlem som er død,hva kommer det av tror du

mvh marie.bare trykk på bilde atmed nicket mitt,så kommer du til bloggen min

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2011 kl.18:18

Catzycats:Jeg er lettet over å få bekreftet at jeg ikke har provosert noen.Ang.stoppe kommentarer,så må jeg innrømme at jeg var en liten stund inne på tanken før jeg slo den fra meg igjen,det strider rett og slett mot mitt syn på at enhver må få ytre sin mening her, og det er ikke min oppgave å sette meg til domms om hva som egner seg eller ikke.Det må være hver og en sin egen vurdering.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2011 kl.18:25

Det er bare meg:Jeg har gitt utrykk for min mening om slike kommentarer her i innlegget.Jeg håper ikke at noen fremdeles er i tvil om at jeg tar fullt og helt avstand fra slik oppførsel.Hver og en må selv vurdere og tenke over hva de legger ut på nett.Det blir feil å slette kommentarer utifra mitt eget syn på at man må få ytre sin mening.Hva som blir ment og hvordan meningen blir formulert er ikke mitt ansvar.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2011 kl.18:33

Inger J:Jeg må være enig med deg her,man må kunne skrive og mene det man vil her på blogg,om noen føler seg truffet av en helt generell mening eller et helt generellt innlegg så kan ikke forfatteren klandres for det.Det er jo også mulig at det er en grunn for at noen føler seg truffet,og det kan ikke bli slik at man ikke kan skrive sin ærlige,objektive og generelle mening i frykt for at noen føler seg truffet av det man skriver,forfatteren er i alle tilfeller uvitende om at en generell mening treffer noen litt ekstra hardt.Er det meningen at man skal ta det hensynet,når man står i fare for å treffe noen uansett hva man skriver,ja,da kan man like godt la være å skrive i det hele tatt.Hilsen synskepeggy.

Krelitos

20.01.2011 kl.18:46

Innlegget ditt var ikke provoserende. Det må du ikke tenke på! Jeg var uenig med deg i debatten, men du tåler jo at folk har forskjellige meninger, og det skal vi også ha. De som ikke tåler at andre har andre meninger enn seg selv har ingenting i en debatt å gjøre! Det er min mening i denne saken! Jeg selv fått kjenne på kroppen hvordan en saklig debatt utviklet seg til et rent helvete på min gamle blogg. Alle som deltok på debatten på bloggen min den gangen opplevde direkte personangrep av denne bloggeren som selv startet med å provosere oss som deltok i diskusjonen. Er det slik det skal være? Nei! Bloggleden min her inne er forsvunnet totalt!

Lina

20.01.2011 kl.18:50

Kjedli når de bare e kranglar som komentarar!

Synskepeggy: Kan du svare på de jeg lurer på? Jeg vet ikke om jeg ska velge Kokkelinje eller Helse og sosial når jeg skal søke på vidregående.. Vet du hvilket valg som er best for meg?

Og jeg har mista ett hvitt hekla sjal, vet du hvor jeg skal lete?

Hvet ikke om det er slike spørsmål du svarer på, men håper det :)

Ha en fin torsdags-kveld!

-Lina

mimmimor

20.01.2011 kl.19:10

Har ikke skyndet meg for å sjekke kommentarene på ditt forrige innlegg, så jeg aner ikke hva som er skrevet. Men jeg leste det innlegget ditt og var egentlig ganske så enig :)

Men det som forbauser meg nå er at når jeg scroller ned over kommentarene på dette innlegget, så er det også her ufine kommentarer. Dette på tross av din bønn om respekt for hverandre.

Jeg ville slettet kommentarer som er av et slikt kaliber. Uansett alder, må det kunne forventes å holde seg til sak i argumentasjonen.

Jeg synes det er flott når det jeg skriver skaper debatt, og fryder meg når det blir "innbyrdes" diskusjoner mellom de som kommenterer. Men mine debattanter er stort sett enige, så ufine personangrep har jeg ikke hatt. Men kommer det, skal jeg sensurere. Det er tross alt min blogg :)

Inger J

20.01.2011 kl.19:34

Hehe, Ja synskepeggy, der sa du det med rene ord .

Vi har samme syn på saken for og se det slik:)

Ha en fin kveld:) Her er det nå håndball, Heia Norge.

fortidensskrekk

20.01.2011 kl.20:39

oi oi så ille alt er blitt,jeg føler at ting bare ekskalere seg ut,og tro meg det er og finnes e annen blogg trend som er lik det du opplever synskepeggy,en som stadig passer på og legger ut et innlegg rett etter at jeg legger ut og da er denne falske bloggeren så potetsvak at innleggene hennes lyser falskhet,der hennes hendelser er så usannsynlig at jeg blir kvalm,nei synskepeggy jeg kjenner deg for og være en god blogger,jeg følger jo med bloggen din fordi du blogger bra,dette er så trist.

Synskepeggy.

20.01.2011 kl.20:56

fortidensskrekk:Det er ikke hyggeligt,nei,det kan man trygt si.Dette her på min blogg kom helt overaskende på meg,hadde aldri trodd at innlegget mitt skulle få noen til å reagere slik.Nå i etterkant er jeg blitt bedt om å slette de verste kommentarene og har bestemt meg for ikke å gjøre det,da jeg føler at de som ber meg har fått tenkt seg om og antakelig er flau over hvordan de har oppført seg.Ang.hva jeg mener om saken er grundig redgjort for her i innlegget og også i svar på noen kommentarer.Takk så mye for kommentaren din.Hilsen synskepeggy.

Synskepeggy.

20.01.2011 kl.21:22

Lina:Kokk,helt klart,det vil du trives godt med.Ang.hvitt hekla sjal ser det ut som om du har forlagt/glemt det i en bil eller buss,har du hatt det med deg på reise,det kan være annet transportmiddel enn de jeg nevnte,da inntrykket mitt er generellt,men følelse av transportmiddel i bevegelse.Hilsen synskepeggy.

Ana&Vera

20.01.2011 kl.23:19

Jeg har en annen ting å spør deg om, og jeg beklager hvis jeg blir for masete, men har du mulighet til å se hva jeg burde studere? Og så lurte jeg på om det var mulig å få klarsynt rådgivning fra deg? :-)

Maria<3

21.01.2011 kl.14:33

Kjære folk, dere som krangler , kjenner dere hverandre personlig , har dere begått så stor urett mot hverandre på blogg?!! att dere ikke kan gjøre opp og gå videre, hørt om tilgivelse.. ;)

Jeg har hatt mange diskusjoner på blogg og noen ganger fyrer man seg jo litt mer opp enn ønskelig, lett for.., men man går da videre derfra.., man blir jo ikke uvenner selv om man er uenig om sak.., og slik jeg forstår er dere godt voksne.., så hva med og ordne opp dere imellom.., og gå og hate og bære nag går kun utover dere selv......, synes det er trist og se hvordan dere hakker på hverandre, og beskyldningene fyker i begge retninger.., ro nå ned.., er det slik dere vil være mot andre.., dere går jo til totalt person angrep. Hold dere for gode til slikt!! :)

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2011 kl.14:51

Maria:Ja,huff,hva skal man si.Jeg håper at du har merket deg at jeg (synskepeggy) ikke blandet meg i den pågående "debatten" en eneste gang!!!!Jeg kommenterte innimellom krangelen saklige kommentarer på innlegget mitt,jeg overså "debatten" helt,da jeg ikke kunne forstå hva man kranglet om.I ettertid har jeg fått kritikk for at jeg ikke stoppet de ufine kommentarene,det er helt uhørt,betyr det at jeg skal påta meg ansvar for hva andre får seg til å skrive om hverandre på nett?Det ansvaret vil jeg på det sterkeste ha meg frabedt,det får hver og en ta på seg selv.Hilsen synskepeggy.

21.01.2011 kl.15:21

Du har full rett til og velge selv om du vil ha sperre på kommentarene som kommer inn,og det må man bare respektere :)

De som bør gå i ser selv og tenke seg om er jo de som skrev disse totalt usaklige kommentarene,som ikke hadde noe noe innlegget ditt og gjøre.

Den Krangelen burde de tatt andre steder. :)

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2011 kl.15:38

Anonym:Det er nettopp grunnen til at jeg ikke sletter,håpet er at når man får roet seg og se på saken på nytt (med hjelp fra disse kommentarene) så bidrar det kanskje til at disse tre,fire aktuelle bloggerne tenker seg godt om før de lar sinnet løpe av med seg og gjør noe slikt igjen.Hilsen synskepeggy.

angel56

21.01.2011 kl.16:57

hei synskepeggy

nå har jeg tatt nytt bilde av engelen,og zooma inn samme bilde.kan du gå inn på bloggen min å se

på forhånd takk

hilsen angel

Maria<3

21.01.2011 kl.17:55

Deres debatt har jo ingenting med deg og gjøre..., synes det blir feil og gi deg kritikk for att du ikke stoppet det.., nei dem kunne jo bare krangle seg ferdig.., og er dumt når man må begynne og stenge for kommentarer.., synes du gjorde det riktige., og du kan jo ikke stå inne for andres "skriverier" , hva hver og en skriver må jo den enkelte stå for. Synes blogger blir bedre når det er "fritt frem" i kommentar feltet :)

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2011 kl.19:53

Maria:Det er akkurat dette poenget jeg vil ha frem.Jeg vil og kan ikke påta meg å sensurere eller stoppe noen som vil mene noe på min blogg.At min holdning til å uttale seg fritt fikk/får slike konsekvenser må de som satte det hele igang - og fortsatte, ta det hele og fulle ansvar for.Det er nå bare dem som står bak krangelen som ber meg slette kommentarene,og det er forståeligt,men man må tenke på at det er forseint å snyte seg når nesa er vekke,det betyr,tenk først og så skrive/snakke.Hilsen synskepeggy.

Maria<3

22.01.2011 kl.00:13

Ber dem deg om og slette kommentarene ;P Kjære folk.., ikke bare BRUKTE dem din blogg til debatt og tull pjatt , nå er det på en måte litt din feil., fordi du ikke stanset dem..., hallo.., folk er ikke sann!!

Du skal ikke måtte stoppe folk , og det er ytringsfrihet så folk kan si hva dem vil!!! Nei folk må SELV stå inne for sine kommentarer.., snakk om og overføre egne feil over på andre.., ja du er eier av bloggen.., men på blogg er det mange mennesker og like mange meninger , ingen bloggeiere som kan ta ansvar for kommentarer, tull og tøys!!....,

Sant som du sier, dem skulle tenkt seg om tidligere og trukket seg stilt og rolig tilbake :) Man har ett valg om man velger og svare folk eller ei......, ingen tvangs blogging...;P Og svarer noen en veldig ufint er det ett smart trekk og ikke svare, ALLTID ett valg!!;)

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2011 kl.09:56

Maria:Ja,nå er det visst blitt min feil,og ikke vet jeg hvordan de har greid å vri det i den retning at jeg har skylden,det skulle jeg ha likt å visst, for noen ganger kan kunnskap om hvor frekk man kan bli kanskje komme til nytte, så det kunne kanskje være greit å ha lært seg.Jeg har opp og i mente gitt utrykk for hva jeg mener om saken,men en gang til:Folk må lære å styre seg og sinnet sitt!!!Tenke over hva de sier og gjør!!!Raseri er en kontrollerbar impuls som man utmerket godt kan,om man vil,kontrollere selv.Og i dette tilfellet her,som i alle andre tilfeller så ødelegger sinne og raseri langt mer enn det ordner!!!Nei,kommentarene blir,til skrekk og advarsel,først og fremst til dem som står bak,men også til alle andre.Så får de heller skylde på meg så mye de vil om de finner snev av grunnlag for det.Hilsen synskepeggy.

ja, jeg orker ikke si hvem jeg er!!

22.01.2011 kl.10:17

Det er ikke din feil no av den krangelen/diskusjonen.

La kommentarene stå du, det er din blogg, og ditt eget valg som INGEN andre har noe med og blande seg oppi, hva du velger.

De har vel litt anger for sin oppførsel.

Ha en fin helg.

Kos deg og ikke la andre styre deg og ditt liv!!

Irene

23.01.2011 kl.13:59

Hei. Setter pris på at du prøvde å finne nøklene mine i går. Du har helt rett i at jeg bruker å ha nøklene mine i en beige vaske, men denne gangen har de bare forsvunnet sporløst. Men de dukker nok opp. Kanskje er det et lite barnebarn som har gjemt dem. Apropos barnebarn: Ser du om jeg får et nytt barnebarn i 2011?

Ønsker deg en finfin dag. Hilsen Irene - - Mamman til Perlen

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits