Er det min feil nå?

Nå føler jeg (Synskepeggy) meg personlig angrepet !! Jeg har lest noen blogger som virkelig har fått meg til å lure på om fornuft og vanlig høflighet er helt fraværende hos enkelte.Det dreier seg om den ufine "debatten" som utspant seg på min blogg.Da jeg leste innleggene i bloggene kunne jeg nesten ikke tro hvor frekk noen kan få seg til å bli.På sine egne blogger har disse damene jammen meg greid å vri det hele rundt til at krangelen dem imellom nådde uante høyder pga at jeg ikke tok ansvaret for å stoppe kommentarene og greide til og med å vinkle det hele slik i sine innlegg at de ønsket sympati for denne uhørte nye vinklingen.Det er en helt utrolig frekk og ikke minst feig måte å bruke for å skyve fokuset vekk fra seg selv på og over på en helt uskyldig part i saken.Jeg må undres,hva er det de holder på med?? Jeg kommenterte selvsagt mitt syn i saken og den ene av dem svarte meg og var uenig,mens den andre ikke engang tok seg bryet med å slippe min kommentar igjennom spamfilteret.Disse damene har nå i ettertid bedt meg om å slette hele "debatten" fra bloggen min med den begrunnelse at man bør ikke ha slike meningsytringer på blogg,iallefall ikke om man vil bli oppfattet som seriøs.Da spør jeg -seriøs,ja,men mener de da bloggeren Synskepeggy,eller mener de seg selv?? Og om disse damene er så opptatt av ufine kommentarer på en annen blogger sin blogg så må de ikke skrive dem.Det er jo de,som nå mener at slikt ikke bør forekomme som selv,med egen hånd har skrevet dem.Er det rart at man ikke forstår hva de holder på med?? Enda mindre forsto jeg da en av de samme bloggerne hadde kommet med et innlegg som tok for seg spørsmålet om hvilke venner man ønsker å ha.Disse damene "i vinden" ,som selv har kommet med venneforespørsler til meg,har nå slettet meg som bloggvenn og det kunne jeg ikke bry meg mindre om,men det er en klar og tydelig "demonstrasjon" av at de ikke er enige i min avgjørelse ang.min egen blogg.Er det rart at man er forvirret og lurer på hva de holder på med ? Og er det rart at man er glad for at man ikke kjenner dem i "virkeligheten"? Jeg er altfor snill (bruker altfor snille metoder) til å kunne hamle opp med damer av et sånt kaliber.Og det er jeg stolt av!!! For de som ønsker å vite hva dette innlegget handler om kan man lese kommentarene under innleggene "Er man helt blind og lar seg så lett lure" og "Er det for mye å håpe på".Jeg tar med noen av mine svar på kommentarer jeg fikk,slik at mitt syn i denne saken blir belyst og helt klar.

Mitt svar på kommentar fra Inger J :Jeg må være enig med deg her.Man må kunne skrive og mene det man vil her på blogg.Om noen føler seg truffet av en helt generell mening eller et helt generellt innlegg så kan ikke forfatteren klandres for det.Det er jo også mulig at det er en grunn for at noen føler seg truffet,og det kan ikke bli slik at man ikke kan skrive sin ærlige,objektive og generelle mening i frykt for at noen føler seg truffet av det man skriver,forfatteren er i alle tilfeller uvitende om at en generell mening treffer noen litt ekstra hardt.Er det meningen at man skal ta det hensynet,at man står i fare for å treffe noen uansett hva man skriver,ja,da kan man like godt la være å skrive noe i det hele tatt.

Mitt svar på kommentar fra "Det er bare meg" :Jeg har gitt utrykk for min mening om slike kommentarer i innlegget.jeg håper ikke at noen fremdeles er i tvil om at jeg tar fullt og helt avstand fra slik oppførsel.Hver og en må selv vurdere og tenke over hva de legger ut på nett.Det blir feil å slette kommentarer utifra mitt eget syn på at man må få ytre sin mening.Hva som blir ment og hvordan meningen blir formulert er ikke mitt ansvar.

Mitt svar på kommentar fra "anonym" :Det eneste som hjelper er ignorering,ignorering og atter ignorering.Men i dette tilfellet her hjelper det lite om jeg ignorerer aldri så mye,da mobbingen og krangelen ikke var rettet mot meg (Synskepeggy) .Men legg merke til at ikke en eneste gang blandet jeg meg borti krangelen som pågikk ,og til og med fortsatte den under innlegget mitt "Er det for mye å håpe på",i det innlegget ber jeg de innvolverte parter om å tenke seg om,hva de holdt på med!!

Mitt svar på kommentar fra "Maria" :Det er akkurat dette som er poenget jeg vil ha frem.Jeg vil og kan ikke påta meg å sensurere eller stoppe noen som vil mene noe på min blogg.At min holdning til å uttale seg fikk/får slike konsekvenser må de som satte det hele igang - og fortsatte,ta det hele og fulle ansvar for.Det er bare dem som står bak krangelen som nå ber meg om å slette kommentarene,og det er forståelig,men man må tenke på at det er for seint å snyte seg når nesa er vekke,det betyr:Tenk først og så kan man skrive/snakke.

Mitt svar på kommentar fra "anonym" :Det er nettopp grunnen til at jeg ikke sletter,håpet er at når man får roet seg ned og sett på saken på nytt (med hjelp fra sine kommentarer) så bidrar det kanskje til at disse tre,fire aktuelle bloggerne tenker seg godt om før de lar sinnet løpe av med seg og gjør noe slikt igjen.

Mitt svar på kommentar fra "Maria" :Ja,nå er det visst blitt min feil,og ikke vet jeg hvordan de har greid å vri det i den retning at jeg har skylden.Det skulle jeg ha likt å visst,for noen ganger kan kunnskap om hvor frekk man kan bli kanskje komme til nytte,så det kunne kanskje være greit å ha lært seg.Jeg har opp og i mente gitt utrykk for hva jeg mener om saken,men en gang til : Folk må lære seg å styre seg selv og sinnet sitt!!! Tenke over hva de sier og gjør!!! Raseri er en kontrollerbar impuls som man utmerket godt kan,om man vil,kontrollere selv.Og i dette tilfellet her,som i alle andre tilfeller så ødelegger sinne og raseri langt mer enn det ordner!!! Nei,kommentarene blir,til skrekk og advarsel,først og fremst til dem som står bak dem,men også til alle andre.Så får de heller skylde på meg så mye de vil om de finner snev av grunnlag for det

Mitt svar på kommentar fra "Maria" :Ja,huff,hva skal man si.Jeg håper at du har merket deg at jeg (Synskepeggy) ikke blandet meg i den pågående "debatten" en eneste gang! Jeg kommenterte innimellom krangelen saklige kommentarer på innlegget mitt,jeg oversåg "debatten" helt,da jeg ikke kunne forstå hva man kranglet om.I etterkant har jeg fått kritikk for at jeg ikke stoppet de ufine kommentarene,det er helt uhørt !!.Betyr det at jeg skal påta meg ansvar for hva andre får seg til å skrive om hverandre på nett ? Det ansvaret vil jeg på det sterkeste ha meg frabedt,det får hver og en ta på seg selv.

Sånn,da var mitt syn i saken grundig dokumentert,og finnes det fortsatt tvil,eller man ønsker å lese krangelen,er det bare å lese de to tidligere nevnte innlegg samt kommentarene under.

Vil bare til slutt ta med en søt kommentar som kom innimellom den opphetede "debatten".Og jeg har en mistanke om at denne bloggeren følger bloggen min nøye,da kommentaren var meget riktig : Stakkars Synskepeggy som dessverre kom midt i skuddlinjen det må ha vært forvirrende siden det er umulig å forstå hva diskusjonen dreier seg om og hvordan den startet .Skjerp dere ! Andre kan være redde for å kommentere for å komme i samme situasjon.Tror ikke at Synskepeggy tar seg så nær av diskusjonen.Tror heller hun ser på det nå etterpå som en litt humoristisk episode.Men jeg personlig synest alle dere burde skjerpe dere,gå heller å diskuter på deres egen blogg!!! PS:Jeg synest Marie Amelie skal få bli i det landet hun nå er i..

                                                                           Hilsen synskepeggy.

76 kommentarer

gladjentaa!

23.01.2011 kl.14:51

Fy flate jeg er helt sjokkert. Jeg så diskusjonen/krangelen mellom de to ja, må si at hvor mange år er de egentlig? Fy flate. Hilsen gladjentaa. STÅ PÅ SYNSKPEGGY DRIT I DE MENINGSLØSE BLOGGENE DERES.

Inger J

23.01.2011 kl.15:01

Er fortsatt glad jeg ALDRI har navngitt noen uansett hvor mye som kommer i retur.

men at jeg ble hengt ut på din blogg, ja jeg gidd ikke bry meg om det.

jeg vet selv hva jeg har sagt og gjort, hva jeg står for.

Om noen leser min blogg eller ei, det er opp til hver enkelt.

Jeg har IKKE skylt på deg i noen innlegg ihvertfall.

Og Ha en flott dag videre!!

Perlen

23.01.2011 kl.15:03

Jeg har ikke ord... Det er bare utenfor min fatteevne at mennesker kan behandle hverandre så dårlig...

Java

23.01.2011 kl.15:07

Du har absolutt ingen skyld i det som skjedde på dine forrige innlegg,at de valgte og legge igjen usakelige kommentarer må de vel være voksne nok til og selv ta ansvar for. Syns det er bra at du lar dem få stå,til spott og spe,slik at alle kan se hvordan man IKKE bør oppføre seg når man vil kommentere på en blogg :)

Dette med at du er blitt hengt ut på enkelte av disse damenes blogger,der de prøver og legge skylden over på deg,er smålig gjort av dem,men det er desverre slik noen av dem har holdt på lenge. :-(

Stå på du og lykke til :)

Konkurranseoversikten

23.01.2011 kl.15:16

Sjekk ut konkurranseoversikten.com for daglig oppdatering av konkurranser på internett! Der har du muligheten til å melde deg på konkurranser hvor du kan vinne premier for mange tusen kroner!

nina

23.01.2011 kl.15:17

hm har vært rundt å lest litt,men står igjen veldig forvirre.glad jeg ikke har blandt meg inn i dette her:=)).

V

23.01.2011 kl.15:21

Men kjære vene, hva går det av mennesker? Er de ikke voksne nok til å ta ansvar for egne handlinger, eller ord i denne sammenheng? Har ikke ord. Tåpelige mennesker.

Ikkenoh!

23.01.2011 kl.15:36

Det er viktig å ta ansvar for egne handlinger, og stå for det man har sagt/skrevet. Syns det er riktig at du lar kommentarene stå. Men det var synd at det var din blogg som fikk alle disse kranglete kommentarene. Ha en fin dag :)

Renate Cecilie

23.01.2011 kl.15:44

Hvor kan man ta kontakt med deg for å spørre deg om hjelp? :)

Anonym

23.01.2011 kl.16:00

Ja dette er ikke overraskende. Du er ikke den eneste som har gått i fella til denne gjengen. Legg merke til at når det er bråk på bloggene så er garantert den gjengen her innblandet, de burde skamme seg, for makan til ordbruk og ondskapsfullhet skal man leite lenge etter. Det er som du skriver.. alle bør tenke seg om både 1 og 2 ganger for hva en poster ut i kommentarer om andre, syns det er flott at du ikke tar bort kommentarene deres, sånn at de kan stå der til skrekk og advarsel for andre som vil slenge dritt. Ønsker deg en fin dag videre.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2011 kl.16:22

Anonym:Jeg er sjokkert over oppførselen,men enda mer sjokkert da jeg oppdaget forsøket på ansvarsfraskrivelse over på meg.Maken til frekkhet.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2011 kl.16:26

nina:Om man hadde villet blande seg i inn så tror jeg ikke man hadde kommet til ordet uansett.Men jeg er glad for at jeg ikke blandet meg inn jeg også.Hilsen synskepeggy.

Inger J

23.01.2011 kl.16:26

Velkommen i klubben synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2011 kl.16:29

Inger J:Jeg er fremdeles enig med deg,man må kunne skrive og mene hva man vil så lenge man ikke henger ut noen eller navngir noen,da uttaler man seg alltid på generellt grunnlag,og det er lov.Hvordan skal man ellers få gitt utrykk for sine meninger.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2011 kl.16:33

Java:Man overraskes stadig,man vet at det er mulig,men at noen som liker å kalle seg voksen og fornuftig og oppegående,krysser den grensen (mer enn en gang)er like overraskende hver gang det skjer.Hilsen synskepeggy.

Elisabeth

23.01.2011 kl.16:35

Disse damene har holdt på med dette i flere år de og får ny næring på uvitende nye bloggere som går rett på limpinnen. Eneste de vil er å skrive og jamre seg over at de blir mobbet, bla bla bla og at blogg.no er et mobbested men enda så så bloggshouter de innlegg i ett ravende renn.

Og bruker diskusjoner på andres blogger som blir linket til på egen blogg for å få oppmerksomhet og forhåpentligvis sympati fra andre over at de blir mobbet

Best å holde seg unna slike kranglefanter...!

Christina

23.01.2011 kl.16:54

Jeg er glad for at du klarer og holde hodet kaldt i situasjoner som dette. Jeg synes du har en utrolig bra blogg som jeg leser titt og ofte. Gleder meg til å lese og eventuelt lære mer fra dine innlegg! Lykke til videre og ha en flott Søndag:)

Toril

23.01.2011 kl.17:28

Jeg for min del har ikke lagt noe skyld på deg kjære Synskepeggy!

Jeg skrev et innnlegg på min egen blogg på et generelt grunnlag, og sa meg uenig i deg når du kommenterte! Det er da vel ikke å angripe deg!

Jeg skal være den første til å innrømme at vår oppførsel som jeg og 3 andre bloggere viste (inkludert Inger J) på din blogg var klandreverdig!

Alle kan se hvem som begynte det hele selv om vedkommende sier til sitt selvforsvar at ingen navn ble nevnt!

Jeg skrev innlegget mitt på min blogg, fordi jeg vet at det ikke er første gangen det slik bloggoppførsel skjer her inne på blogg.no når diskusjoner skjer.

At visse mennesker ikke selv ser at de oppførte seg dårlig på din blogg, og ikke slipper deg gjennom spamfilteret, ja, da vil jeg si de er feige!

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2011 kl.18:39

Toril:Med respekt å melde,så er vel ikke et innlegg som linker til min blogg,samtidig som man kritiserer linket blogger for klanderverdig håndtering av situasjonen skrevet på generellt grunnlag.Uenig med meg må du bare være,det er greit,men å påberope seg generellt grunnlag i det innlegget,er å dra begrepet generellt litt langt synest jeg.Og man føler seg faktisk personlig angrepet når hensikten med innlegget er å få sympati for noe som du mener jeg burde ta ansvar for.Det står i klartekst gennom hele innlegget ditt,det jeg sier nå!!!Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2011 kl.18:45

Christina:Takk,Cristina,det er lett å holde hodet kaldt,det er bare å ikke ta noe av dette tullet personlig,se sak fra person,rett og slett.Men det betyr ikke at man skal godta slik oppførsel og ikke kommentere den,da kommer jo disse damene unna med det og det er ikke riktig.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2011 kl.18:53

Elisabeth:Jeg var ikke en deltaker i "debatten" og var derfor heller ingen part i mobbekoret som oppsto,er det avtalt spill dem imellom da,tror du ? Og hva er hensikten med det,topplassering på div lister ? Å komme på topplister på den måten er ikke verdt det.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2011 kl.18:55

Anonym:Kommentarene blir på blogg av den grunn du nevner.Hilsen synskepeggy.

angel

23.01.2011 kl.19:12

Vil bare si synspeggy,så har jeg ikke hengt deg ut hværken hær eller på min blogg.Men skal si at når jeg eller noen andre skrver noe på bloggene sine,så kan du gi faen unnskyld uttrykket,så kommer det ett motinlegg kort tid etterpå av en viss blogger,da spør jeg hvem er det da som føler seg truffet,hææææ?????????????.Jeg har ett innlegg på bloggen min,men personen/personene har INGENTING med hværken deg,eller inger j eller noen andre.Det er personer som ikke har blogg hær,kun private personer.Og det kommer mange slike innlegg fra meg.Og for å blande meg inn i en ting,legg merke til en blogger og du vet hvem det er,hun ser at d er synsk,i neste øyebligg så blogger den bloggeren at den personen og er synsk.Skal opplyse deg at den bloggeren ALDRI har vært synsk,eller har Evner...Har jeg sagt at jeg kan healing eller hn har sett en annen blogger er det,så kan du fan meg se at den bloggeren og har sånne evner.Da mener jeg at det er noe riv ruskende galt en plass.....Alle har da rett å skrive litt privat og om livet sitt,etc uten at andre skal begynne med motangrep,da er det jo de som føler seg truffet i ett eller annet,og ikke den som skriver bloggen.

Så det jeg skriver på min blogg,er ikke om noen av dere det er privat,jeg sriver ikke navn.Men mener jeg at en blogger som skriver eller har kommet med noe,skriver jeg hva jeg mener med bloggeren sitt nick,det er jeg ikke redd for.Men private ting,som det jeg skriver på bloggen min,brker jeg ikke navn.Sånn er det bare

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2011 kl.19:38

angel:Dette vet jeg og jeg innkluderer heller ikke deg i "det gode selskap" som står bak dette.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2011 kl.19:43

Perlen:Ja,det er ikke til å tro at voksne mennesker kan oppføre seg slik.Jeg har lyst til å sitere en kommentar jeg fikk på dette "Det er ikke rart at det er krig i verden".Den passer jo godt her.Hilsen synskepeggy.

angel

23.01.2011 kl.19:47

En ting du ikke visste synspeggy,er at jeg har sigøynerblod i meg.Min bestemor på farsiden var sigøyner,det samme var broren.Bestefaren min på morsiden var sigøyner.Onkelen til pappa var det finne i/kvæn som de kaller det.han kom t i en lykke på kaia,ødela kneskålen,da var det en som hermet etter han,da svarte onkelen til pappa,at bare du herme etter meg,men d skal snart og få stivfot.Og om d tror det eller ikke,det var ikke lenge etter før han som hermet etter onkelen min,og hadde stivfot...Forklar det den som kan.Min bestemor på pappa sin side var sanndrømt.Så det er litt sigøyner blod i meg.Jeg kan føle på meg at noe kommer til å skje,eller har skjedd,blir veldig rastløs og urolig,hva kan det komme av tror du

mvh angel

Toril

23.01.2011 kl.20:19

Jeg brukte din blogg kun som et eksempel på hvordan debatter her inne på blogg.no kan skli ut, .og da linket jeg til din blogg kun for å vise et eksempel Hvis du føler deg uthengt, så ber jeg om unnskyldning for det, for det var slett ikke min intensjon i det hele tatt!

Diskutant2

23.01.2011 kl.20:43

Du må forstå vettu synskepeggy, det er KUN Roril som har rett til og skrive motinnlegg, og alt andre skriver på bloggene sine omhandler henne. Ihvertfall etter sigende det hun selv sitere på kommentarene på sitt siste innlegg, vi andre kan bare legg inn årene så kan hun diskutere med seg selv.

Toril

23.01.2011 kl.20:50

Diskutant2: Kom på min blogg og skriv hva du mener der! Hva jeg gjør på min blogg har du overhodet ingenting med! Jeg skriver de innleggene jeg selv vil! Vi lever i et ytringsfritt samfunn!

Synskepeggy

23.01.2011 kl.20:51

Toril:Du forstår vel selv at det hele er forvirrende og lite troverdig når man først ber om å få sine ufine kommentarer slettet,og ikke får medhold,for så å skrive et innlegg der jeg blir linket og sensurknappen nevnt gjenntatte ganger,vel jeg tenker mitt om det.Her må man bare oppfordre til å lese innlegget ditt i din blogg slik at man kan gjøre seg opp sin egen mening om hvordan innlegget ditt bør tolkes.Det er uansett ikke på sin plass å begynne å "sutre"over det nå,det tar seg rett og slett ikke særlig bra ut,da du selv var en av aktørene i "dramaet".Unskyldningen din er selvsagt godtatt.Hilsen synskepeggy.

Toril

23.01.2011 kl.21:07

Hva??? Jeg har da vel aldri bedt om å få kommentarene slettet? Se på ip-nummeret så ser du hvem som ba deg om det! Det var ikke meg!

Dessuten var det ikke jeg som begynte, det var Inger J som begynte med å komme med stygge beskyldninger!

Igjen, så skriver jeg akkurat hva jeg vil på min blogg, og om jeg oppfordrer andre bloggere til å bruke sensur, ja vel, så gjør jeg det, men alle bloggere må få gjøre det man selv ønsker!

Jeg gidder ikke bruke tid på å sutre når andre bloggere tar seg nær av et innlegg som de tror er myntet på dem! Nei, vet du hva!

Toril

23.01.2011 kl.21:13

Dessuten skal jeg aldri mer ta en debatt på dette bloggstedet! Det skal du være sikker på! Igjen! Unnskyld for at du tolket mitt innlegg som angrep mot deg. Det var ikke min intensjon i det hele tatt! Jeg skriver mine debatter på min måte, og du skriver dine debatter på din måte!

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2011 kl.22:21

Diskutant2:Vet du,dette er et meget godt forslag og det skal jeg følge.Man kan diskutere med seg selv,ja og det har jo også sine klare fordeler,da man selv alltid får rett - og det siste ordet.Takk skal du ha!!!Hilsen synskepeggy.

Orker ikke si hvem jeg er

24.01.2011 kl.09:36

http://angel56.blogg.no/1295839671_hei_i_natten.html

her blir du hengt ut av en av de som påstår de ikke henger ut folk på sine blogger.

IngerJ

24.01.2011 kl.09:43

Ha en fin dag du, og drit i alle bakvaskelsene di kommer med, jeg som selv har ånselige krefter ser jo på alle bevisene du har lagt ut og der ser man klart åndelig aktivitet.

Man på HA EVNER for og skjønne dette;))))

Ha en fin dag, og drit i de som bare skal mele sin egen kake, for igjen og bakvaske deg og meg og flere med oss på nettet. Skulle tro de er betalt av Satan.

Hilsen Inger J

angel56

24.01.2011 kl.10:23

Du som ikke vil gjøre deg til kjenne,jeg bruker ikke henge noen ut,men bløffmakere som synsepeggy er så må jeg gå ut med det.Jeg har kontakt med en på fb,som kan fortelle meg noe helt annet enn det synsepeggy gjorde til meg.Den glassengelen min,er det bare skygge ingenting annet,Barre fantasien som løper løpsk.

Og inger j HAAAAAAAAAAAAHAHAHA.DU SYNSK,DET MÅ VÆRE LANGT INN I RÆVA DI.dU ER IKKE MER SYNSK ENN KATTA TIL lEIF..Herreguuud legg deg inn du og,du slit jo psykisk.

Til synspeggy,Kan du sende meg e-post sånn at jeg får kontakt med deg....Du har ingen tlfnr,ikke bilder ingenting

Kakekjerring

24.01.2011 kl.10:43

Stakkars SynskPeggy som nå skal bli hengt på denne måten.

Du Angel blir brukt som en brikke i et evigvarenede spill ,der det er omoggjøre å eliminere alle som ikke er enig med "dronningen" !!

angel56

24.01.2011 kl.10:50

Du kakekjærring,du holderdeg borte fra min blogg.Jeg ser de kråketegnene du bruker....nu har man funnet ut enda mer.Godt å ha gode fb venner som kan sine ting...Snart må synskepeggy fake sæ til tilståelse hær...Nu skal jeg ringe ekte synske og så får de vurdere synskepeggy.Dette er ganske alvorlig,at synskepeggy som ikke er synsk skal bløffe så mange hær inne med sine falske evner.Fyyyyy faaan

angel56

24.01.2011 kl.11:04

Dette er rettet mot synskepeggy

Jeg har veldig lyst å gå til politiet med dette,da jeg fikk feile opplysninger fra synskepeggy.Og fler med....Dette er ikke lovlig å spå se og gi leserne falske opplysninger.Når man ser noen som er synsk,så er det naturlig at man tar kontakt,men man får værken kontakt med henne via tlf,e-post.Da blir det stille,pluss at ingenting av det hun sa til meg stemmer.Videoene er det en helt annen som eier....Og at ip kommer med ett annet hjemsted enn det som står på bloggen.Fler bevis kommer etterhvært.Nå er det full etterforsking hær.og fler med meg

angel56

24.01.2011 kl.11:11

Kakekjærring tuuuuuuuuuuuuuusen takk,nu føler jeg mæ som en riktig DRONNING HAHAHA.kyss mæ dær æ e lavast når æ plokke blåbær.Lyst å være me å spille kakehælvett,jeg spiller masse spill på fb,skal slå dæ i støvlan HAHAHA.æ e dronninga ingen kunne målbinde

Anonym

24.01.2011 kl.11:44

Vet dere hva... Dette går over alle sin fatte evne, for et ordbruk... Det er ikke vanskelig og se hvem som er aktøren bak angel56, at dere ikke skammer dere. Dette har vært ventet fra dag 1 når dere skrullene begynnte og kommentere her, dere klarer jo ikke 1 eneste gang og oppføre dere bare litt heller, alltid blir det drama rundt dere, klarer dere ikke og se hvor feilen ligger? Nei dette er flaut. Skam dere. Håper synskepeggy skjønner at dette er vanlig prosedyre når det gjelder dere 2, og at ho ikke er den eneste som har blitt utsatt for dette blogghelvette bare dere klarer og lage til. Dere latterliggjør dere for alle. Takk for en god latter i dag.

kakekjerring

24.01.2011 kl.11:59

Håper SynskePeggy får seg en god latter av dette våset,værre oppførsel fra "voksne" mennesker skal man lete lenge etter..

Og nei Angel,du er nok ikke den jeg refererte til som "Dronningen" i dette tilfelle.....

Toril

24.01.2011 kl.12:36

Jeg gidder ikke kommentere de uskalige kommentarene ovenfor her. Det holder jeg meg for god til!

Jeg gikk inn på følgende link:

http://www.alternativ.no/markedsplassen/klarsyn.html

Kontaktet flere av de klarsynte som stod oppført på markedsplassen, og jeg sendte mail til flere av dem. Etter dette ble min magefølelse og min intuisjon sterkere enn noen gang!

Min magefølelse og intuisjon om at denne bloggen bryter mot alt som heter for etiske retningslinjer på alle måter!

Grunnen til det er følgende:

1) Hvorfor finnes det ikke en mail slik at de som ønsker å få kontakt med Synskepeggy kan skrive til henne?

2) Det er ingen synske eller klarsynte som spår offentlig på en blogg, eller på privatmelding på bloggen slik Synskepeggy gjør i dette tilfellet?

3) De klarsynte jeg snakket med (uten å nevne navn) mente at denne bloggen ikke følger etiske retningslinjer som andre klarsynte gjør, og dette ødelegger for dem som virkelig er klarsynte!

4) En troverdig synsk person ville kanskje hatt en hjemmeside med litt informasjon om seg selv, og hvilke metoder man jobber etter.

Det er min side av saken.

Det er bare meg

24.01.2011 kl.12:41

Hei! Tror du skal ta en titt på blogshout på 40+, der har noen skrevet om deg (igjen). Og det er ikke småtterier hva du blir beskyldt for.

Josefine

24.01.2011 kl.12:46

Og synskepeggy har ikke:

1. IP som havner i skien

2. hun har IP som havner på vestlandet.

Og forfalske andres ID er ulovlig til dere 2 som hetser synskepeggy.

Håper hun tar kontakt med blogg.no om dette røret

Maria<3

24.01.2011 kl.14:19

Er synskepeggy og gladjentaa den samme??

Maria<3

24.01.2011 kl.14:34

Og hvorfor gidde og ha innlegg om dem, vend det andre kinnet til og gå videre derfra.., dette blir jo bare skittkasting.., bør holde dere for gode til slikt., ikke lag innleg om noen du ikke liker synskpeggy, overse det...., kommer ikke noe godt utav slikt.., og dere fremstår alle nå som umodne...., vet ikke hvem som er værst jeg...,

lag nye innlegg,noe som ikke omhandler andre bloggere på negativ måte, gjerne debatter., men om samfunnet , ikke om enkeltpersoner!!

Toril

24.01.2011 kl.14:39

Ja, Gladjenta skrev en kommentar på bloggen til Inger J, men den er slettet nå. Like etterpå ble det skrevet en kommentar hvor SP kommenterete, og der stode at SP ikke forstod hvorfor det stod Gladjenta i navnefeltet. Begge kommentarene har Inger J slettet nå.

Josefine

24.01.2011 kl.14:41

Det var 2 forskjellige IP adresser, så hun hadde noe tull maria. Så nei det er nok ikke den samme:))

Josefine

24.01.2011 kl.14:45

Enig Maria, drit i de ungene og begynn pg blogg om dine evner, jeg digger de innleggene, også nye bilder og filmer, det er det vi liker og lese på din blogg Synske peggy.

Drit oppi krangelen de prøver og skape, det er dey som de er på jakt etter så de kan skrive stygge nedsettende innlegg om deg etterpå for og plage deg vekk fra BLOGG:NO, det er deres våpen mot alle som ikke er enig i hva de sier og IKKE hopper når de sier at du skal hoppe,

Kom deg vekk fra dem ignoner deres blogger og sett spamfilter på kommentarene fra dem, så får du fred etterhvert,

Elisabeth

24.01.2011 kl.14:48

ja det er jo akkurat slik du har holdt på i årevis det Toril så på seg selv kjenner man vel andre?

Inger J

24.01.2011 kl.14:49

Nei Toril innlegget og kommentarene er på min blogg enda: http://aandelig.blogg.no/1295802394_p_generelt_plan.html#comment

Og som noen skrev over her, så har hun problemer, og det tror jeg glatt på.

Har selv opplevd noe slikt engang.

angel56

24.01.2011 kl.16:41

Synskepeggy,tror du jeg er så dum å gi bort tlfnr til fremmende,Nei værken du heller andre får tlf mitt...hVIS DU ALLIKAVEL FÅR TAK I MITT TLFNR,SÅ VET JEG HVEM SOM HAR GITT DEG DET.fOORESTEN SÅ ER DET FEIL NR ,JEG HAR FÅTT NYTT NR,DET OG ER HEMMELIG.DET ER BARE EN PERSON SOM HAR DET HÆR INNE.Så bare glem å spore dennne tøtta opp......Bortkasta arbeid.Og synskepeggy,har du virkelig turt å sendt videofilmene,jeg har jo spora opp nr ditt kan du skjønne.Og hvorfor er du ikke hær å forsvarer deg,ellers så svarer du i hytt og pine.Begynner du å bli skremt eller.Dette gir jeg meg ikke på,skal ha tak i hvem du er skjønner du,om så jeg må gå til politi med det,for du har gitt feile opplysninger til meg,som du sikkert har gjort til flere godtroende stakkarer.

Toril:

Tyra bruker å slette ting når det begynner å bli for hett.....Vnlig på henne det.

Tyra:Hvor i helvette vet du så mye,ang innlegget ditt på bloggen din.Og ka ti ble du så skinnhællig,som har vært den VÆRSTE OG STØRSTE MOBBEREN HÆR INNE,OG FÅTT EN TIDELS ANMELDELSER PÅ DEG.du tyra skal fan ikkje utale deg.

sitat slutt

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2011 kl.16:45

Maria:synskepeggy og gladjentaa er ikke den samme.Hilsen synskepeggy.

gladjentaa.

24.01.2011 kl.16:54

Angel56: Lær deg og skrive ordentlig så folk forstår, jeg foreslår at du trekker deg noe sinsykt tilbake etter den kommentaren her:Og inger j HAAAAAAAAAAAAHAHAHA.DU SYNSK,DET MÅ VÆRE LANGT INN I RÆVA DI.dU ER IKKE MER SYNSK ENN KATTA TIL lEIF..Herreguuud legg deg inn du og,du slit jo psykisk.

Eg bare lurer på en ting, hvordan i svarte vet du om hun er synsk? Jeg vil ikke blande meg, men jeg synes du bør skjerpe deg kraftig. Og visst det er noen her inne som tror at synskepeggy og gladjentaa er samme person, så tar dere så feil som bare det. Hilsen gladjentaa.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2011 kl.16:56

angel56:Du etterlyser at jeg bør forsvare meg,det blir ikke aktuelt for meg å forsvare noe som helst ang meg på dette helt utrolige latterlige lavmålet her,det holder jeg meg virkelig for god til.Ingen av dere "kranglefanter" har lest ett ord i min blogg.Men jeg observerer "diskusjonen" så versågod fortsett,la ikke meg avbryte.Hilsen synskepeggy.

Inger J

24.01.2011 kl.16:57

gladjenta: Har jeg sagt jeg er synsk, neida angel og klitoris det har jeg aldri sagt det har jeg ikke:))

24.01.2011 kl.16:59

synskepeggy,Eg synest det er merkelig ,att du som er klarsynt ikke gjennom skuer ein del av dem som kommer med kommentarer ,du kan vel somme deg inn på ,serleg ho som plutselig kaller seg ""åndelig"synest det er dumt og kalle seg det ,når ein ikke er det,er ganske god til og lese mellom linjene ,og funnet ut att den personen ikke er mye "aandelig" ho er det for og tekkes deg ,har funnet mange sitater og bilder på den bloggen ,som eg for lenge siden har sett på ein annen sin blogg ,det er først for noen dager siden eg begynte og sjå på bloggen til "aandelig" ,forstår det som den nettopp er opprettet ,fant den her på din blogg.Så vil eg og sei att tru ikke alt du leser ,eg er sjokkert over hva enkelte kan få seg til og skrive (usannheter),om familien sin ,(da eg kjenner den familien)det er jo ikke vanskeligt og forstå hvem sin blogg dette er da det er bilder der som er lakt ut ,som ein kjenner igjen.Vil vere anonym ,men da må ein ikke legge ut bilder.Trudde du gjennom skuet den personen ,men ser ikke slik ut etter kommentarene fra deg,.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2011 kl.17:11

Anonym:Alle blir behandlet på samme måte her på min blogg.Med respekt.Og det har ingenting med mitt klarsyn å gjøre!!!Hilsen synskepeggy.

Inger J

24.01.2011 kl.17:14

Alle biledene som jeg har er hatt på mine blogger er selvtatt, så de fant du eventuelt på en blogg jeg slettet for en stund siden, men ja jeg er falsk, mobber sjikanere, henger ut andre, er ei heks INGEN bør stole på, jeg har ingen familie lengre, de har slått handen av meg, er ALDRI MED PØÅ FAMILIE fester eller noe, er een jente på 19 år som er kun alene, og har ingen venner så stakkars meg altså. Og om jeg sletter og lager nye falske blogger i et, jeg er ingen hobby fotograf jeg har heller INGEn egen hjemmeside, jeg er lesbisk osv. Har ingen jobb, er arbeidsledig for at jeg er lat.

Jeg utgitt meg for alt jeg har skrevet og gjort på alle mine blogger,

IKKE STOL PÅ INGER JOHANNE RYE FRA MELHUS; HUN ER SPIKKE GAL; hun har ved flere anledninger vært innlagt på HAUKÅSEN psykriatiske avdeleling på Østmarka.

Der jeg ar innsperret i maaange år. Hold der laaangt fra meg på Melhus, for dere vet aldri hva jeg kan finne på, når jeg er gal,

angel56

24.01.2011 kl.17:33

Man ser jo nu kæm som burde innlegges

Elisabeth

24.01.2011 kl.17:44

Forstår du ikke ironi angel56 (?)?

Pussig nick for en person med det verste språket jeg har sett!

angel56

24.01.2011 kl.17:44

Dær var første syndebukk borte,ja når sannheten kommer opp,blir det for mye å svelge

Maria<3

24.01.2011 kl.17:46

Men uansett , hva så om gladjentaa og synskepeggy er samme person , er det noen lov att man ikke kan ha to blogger?.., Jeg tror kanskje det er samme person.., men vet jo ikke!!

Men gir det dere voksne damer rett til og mobbe Synskepeggy, det er jo det dere holder på med nå , nettmobbing.., kan ikke synskepeggy få være i fred da , hun skriver gode og fengende innlegg og er flink til og ordlegge seg...., dere må virkelig slutte , se på hva dere skriver til andre MEDMENNESKER , det er rett og slett skammelig!!! Att dere godt voksne skriver slikt til andre mennesker er ikke holdbart , dere skriver att Synskepeggy har fake blogg og att det er ulovlig , MOBBING og SJIKANERING er også ulovlig og mye verre., fei for egen dør først!! Dere kan da virkelig ordlegge dere på en annen måte , slik som dere nå oppfører dere er helt uakseptabelt!!!

Til og med på "fjortis bloggene" er det ingen som holder på slik , det sier vel sitt om enkelte av dere.., TENK DERE OM!!

angel56

24.01.2011 kl.17:55

Elisabeth mange slags engler vett,dette med ordbruken er jo å snakke pent på nordnorsk.Du snakker vel så pent ass.KISS MY AS AND GO TOO HELL

maria ingen som mobber synskepeggy,men vil at sannheten skal opp,og man er nesten i mål

Maria<3

24.01.2011 kl.18:06

angel56 : Ja., men snakk da i litt penere ordelag til hverandre da , det handler jo om og ha respekt for mennesker rundt seg , enten det er nå slik eller slik.

Synske peggy får vel her ufortjent mye kritikk , jeg håper bare det er en dame på 50 som sitter bak og ikke en yngre og mer sårbar jente!! Man kan jo ikke si annet enn att hun får gjennomgå!!

Og fortjener hun all denne driten mot seg , hva med og sette eg i hennes sted , hun kan jo umulig oppleve dette som hyggelig , spør man hun , så tror jeg hun vil si att hun føler seg sjikanert , det hadde jeg selv gjort!! Ønsker vi att andre skal ha det vondt pga. noe vi sier - skriver , hvor blir det av empati?!? uenighet eller hva det skulle være må kunne formidles på en ordentlig måte......

Toril

24.01.2011 kl.18:11

Det er ikke det det handler om, Maria. Jeg har selv vært i kontakt med flere reelle klarsynte i dag på mail og telefon, og de forteller at de fikk dårlige vibber når de leste bloggen til Synskepeggy. De mente hvis virkelig Synskepeggy er klarsynt var det en uetisk måte å gjøre det på, og det setter de som er offentlig godkjente alternative behandlere i et dårlig søkelys!

Vær klar over at en ekte klarsynt aldri ville spådd offentlig, men gjort det pr. mail eller pr. telefon!

24.01.2011 kl.18:24

Ja jeg er angel og klortitas , jeg har så mange blogger at jeg husker ikke alle, ikke rart jeg er gal:O Hvor bor jeg foresten???

Perlen

24.01.2011 kl.19:06

Hmmm... se hva jeg fant. Noen som kjenner den? Dere som baksnakker; finn en dundyne, klipp hull og rist innholdet ut vinduet. Etterpå går du ut og plukker opp dunen. Umulig oppgave sier du? Ja, da vet du hvordan det er når du baksnakker, det sprer seg med vinden og kan ikke tas tilbake!

nina

24.01.2011 kl.19:13

dette er bare latterlig................

Inger J

24.01.2011 kl.19:19

Ja Perlen, den har stått på hjemmesiden min i mange måneder!!

Uffdam nei stemme det jeg er jo gal og har ikke hjemmeside, uff noen tuller

Fanget og fri

24.01.2011 kl.20:25

Dere damene må ha noen utrolig sterke sjelebånd til hverandre - å finne hverandre på nett på den måten, og ikke greie å rive seg løs, verken i tankene eller i søvnen.

Dere kommer alltid til å vende tilbake til hverandre til dere har fått ryddet opp i disse karmiske bånd. Det var en gang dere elsket hverandre, husker dere ikke det?

Beklager om jeg traff noe jeg ikke skulle blande meg oppi - que cera, cera.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2011 kl.20:31

Fanget og fri:Jeg for min del vil ha meg frabedt noe som helst bånd til disse damene som diskuterer så livlig her på min blogg.Og du må da ha merket deg at jeg (eier av bloggen) ikke deltar i diskusjonen.Hilsen synskepeggy.

Elisabeth

24.01.2011 kl.20:55

Såkalt angel56, jeg kjenner opptil flere fra nordnorge men ikke en eneste en kommer opp i ditt kaliber av stygg munnbruk!! Du høres helt skrullete ut, fysj! Så simpelt at jeg har ikke ord....!

24.01.2011 kl.21:02

no må dere slutte med dette tøyset ,er sjølv blitt uthengt på blogg ,men det skal ikke få ta knekken på meg,da eg skreiv den kommentaren til deg peggy hadde eg ikke lest noen av desse kommentarene ,eller skittvaskingen ,ovenfor ,hadde lest innlegget ditt,det er greit att du behandler alle med respekt ,det er fint det ,men du kan vel gjennomskue ein del,og om du behandler alle med respekt ,så slutt og kommentere ,kommentarane deres ,det hadde no eg gjort,så lenge du driver og kommenterer ,blir det aldri slutt på dette,og da behandler du ikke alle med respekt,greit å forsvare seg ,men trenger du det da ?

Det er bare meg

25.01.2011 kl.09:32

Det er morsomt å se at flere blogger fra denne gjengen er slettet: "aandelig", "angel" og "IngerJ". De har enten skjønt det, eller blogg.no har skjønt det!

Roger ( Anonym for en grunn )

01.11.2013 kl.20:04

Jeg tror det er lurt at jeg verken skriver i din blogg eller andre sin blogg. Her er jo alle ute etter å henge hverandre ut. Tror nok noen profiler her er fake. Har eid blogg selv men aldri vært fake mot brukere. Noen lager profiler som om det skulle være gøyalt å krenke personer, psykopater kalles det. Jeg stoler på ingen på blogg.no kun meg selv.

Livet mitt som klarsynt.

01.11.2013 kl.20:24

Roger ( Anonym for en grunn ): Hei :)
Det kan umulig skade å være litt forsiktig på blogg - og internett forøvrig :)
Denne debatten tok jo helt av - i helt sinnsyk retning,men må innrømme at jeg fikk meg en god latter da jeg leste gjennom kommentarene her om dagen :)
Hilsen synskepeggy.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits