Oppmuntring..

Etter all hetsen personangrep,synsing og ufine debatter her på min blogg og nedrakkingen av meg rundt omkring på andre blogger,fortjener jeg jammen meg en liten oppmuntring.Jeg gir meg selv en bukett røde roser å hvile øynene på istedenfor de hatske,ufine usaklige kommentarer jeg har måttet forholde meg til i det siste.Andre får blogge om meg som de vil på sine blogger,fordelen for meg med det er at jeg trenger ikke se dem og derfor trenger jeg heller ikke forholde meg til dem.Den eneste kommentar noen av disse bloggene vil få fra meg er følgende :De har gått altfor langt i sin "beskrivelse" av meg,både som person og mine evner.Det kan ikke være rart for noen om ønsket mitt og bønnen min nå er : Litt ro hadde vært fint.Hilsen synskepeggy.   
Denne nydelige buketten med roser har jeg ærlig fortjent idag.

 

158 kommentarer

gladjentaa.

25.01.2011 kl.21:28

Det har du virkelig fortjent Mamma, drit i de usakelige kommentarene. Du blogger kjempe bra! :) Hilsen gladjentaa.

Inger J

25.01.2011 kl.21:31

Takk for blomstene da.

De var no vakre!!

Velfortjent med vakre flotte blomer!!

Kos deg!!

Kari

25.01.2011 kl.22:03

Jeg synes synd på deg etter denne forferdelige hetsen og fæle oppførselen fra disse bloggerne (mobberne). Er glad du fortsetter å blogge og holde på med det du liker.

Anonym

25.01.2011 kl.22:29

Velfortjent blomster bukett til deg Synskepeggy.

Ønsker deg og din datter en fin aften videre

Hilde

25.01.2011 kl.22:31

Du blogger bra det er eg enig i, men ikkje framstå som klarsynt når du ikkje er det. Ønsker deg og din datter en fin aften.

Lady Tena

25.01.2011 kl.22:56

Ikke vet jeg hva som har skjedd - annet enn hva du skriver, men: En stor bukett med tulipaner oversendes deg, fra meg.

Gnatt til deg.

nina

25.01.2011 kl.23:01

Blogg videre sier bare jeg...

Jeg har selv opplevd ting jeg ikke kan forklare...jeg har sett ting de fleste påstår at de ikke har sett, eller tror at andre ikke har sett... Jeg har kommet dit at jeg bryr meg ikke om hva andre tror. Jeg vet hva jeg har sett, og vet hva jeg har opplevd, om andre tror det eller ikke forandrer ikke på sannheten. Min mann er svært kristisk til dette overnaturlige som han kaller det. Er det så overnaturlig, eller er det faktisk helt naturlig??? Ikke vet jeg,men jeg vet hva jeg har sett/opplevd. Spurte min mann om han tror jeg lyver... nei, svarte han... så da tror du på meg da? Nei, svarte han igjen... så da tror du det har klikket for meg da??? - Nei... Om jeg skal si det selv så går jeg for å være en virkelighetsorientert og oppegående person, har aldri slitt med verken hallusinasjoner eller andre psykiske lidelser... om jeg kan forklare hva som har skjedd? nei det kan jeg ikke...men noe er det... trodde ikke på dette før, men dette noe har visst overbevist meg ;)

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2011 kl.23:01

Hilde:vel,så sier vi det da,som du vil......Hilsen synskepeggy.

Kakekjerring

25.01.2011 kl.23:06

Jeg unner deg en kjempebukket med roser for at du stàr like steilt etter all den skittkastingen du har fàtt mot deg... :):):)

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2011 kl.23:07

nina:Ja,helt riktig,vi vet hva vi vet,så får andre tro hva de vil,det er bare sånn det er.Jeg blir nå regnet for å være en oppegående og virkeligsorientert person jeg også blandt dem som kjenner meg,men pussig nok,her på blogg,der ingen kjenner meg, er jeg så "syk" at jeg bør innlegges.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2011 kl.23:10

Kakekjerring:Takk for det,jeg unner meg den selv også - for at jeg ikke har latt meg provosere en eneste gang under hele "debatten".Hilsen synskepeggy.

ailicec

25.01.2011 kl.23:14

Søt blogg!:-)

Mnjanjonei.., ehh.., hehe

25.01.2011 kl.23:15

Hmmm., Nå er Hilde mildere i tonen, på annen blogg så skrev hun får få timer att du burde vært på lukket avdeling , og att du utga deg for så mangt ...,

Snåle greier.. ;P Ha en riktig fin kveld Synskepeggy =)

pinkangel

25.01.2011 kl.23:20

Ønsker deg en fin kveld og kos deg med de velfortjente rosene: Klem pinkangel

Synskepeggy

25.01.2011 kl.23:29

Jeg leste (www.dyrehviskeren.blogg.no) ja,og jeg er skremt over hva en såkalt "synsk" kan lire av seg om en annen person.Slik oppførsel strider iallefall imot alle mine prinsipper.Men hun unskylder seg med at hun dessverre har tatt "feil" av meg og en annen "bergenser",hvordan er det mulig da,hun er seriøst "synsk" og påstår at hun har "lest" meg.Er hun troverdig,tro....Etter å ha lest innlegget hennes om meg,blir ikke noen unskyldning godtatt fra meg,innlegget er rett og slett for drøyt....jeg har vært ute en vinternatt før og tåler mye,men det innlegget hennes (og flere i dag) måtte jeg bare "Heve øyebrynet over"(sorry,damer,ikke provosert denne gangen heller,prøv igjen).Hilsen synskepeggy.

nina

25.01.2011 kl.23:36

Når alt kommer til alt handler alle disse diskusjonene om å være trygg på seg selv... og det tror jeg nok at du, Synskepeggy, gjør...verre med noen av disse andre ;)

God natta, og kos deg med rosene dine du!!! ;)

Synskepeggy

25.01.2011 kl.23:52

Nå synest jeg virkelig at leserne her har så mye faktainformasjon,gjennom ditt innlegg om meg på din blogg (www.dyrehviskeren.blogg.no),dine kommentarer her på min blogg.Mine innlegg og mine kommentarer til deg her på min blogg (jeg fant ikke ord å kommentere på din blogg) at nå må vi ha såpass tillit til våre lesere at de kan gjøre seg opp sin egen mening om hvem som er troverdig. Her hos meg,dessverre,har du mistet all troverdighet og det har du klart helt selv ved dine helt skandaløse uttalelser.Om noen er i tvil om at det er i drøyeste laget,så les selv,kommentarene her i min blogg blir ikke slettet,men jeg er mer i tvil om innlegget ditt i din blogg har særlig lang levetid.Hilsen synskepeggy.

karen

26.01.2011 kl.00:17

Jeg er sjokkert..finner ikke ord..Bare slutt å svar disse menneskan som bare slenger dritt og ikke slutt og blogg!

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.00:17

Synskepeggy:Om noen er i tvil,kommentaren over her er til "Hilde" (www.dyrehviskeren.blogg.no) Hilsen synskepeggy.

gladjentaa!

26.01.2011 kl.00:44

En liten rettelse ang kommentaren din til Hilde du har feil bloggadresse til bloggen hennes riktig adresse er www.dyrehvisker.blogg.no Håper mange går inn der og leser innlegget om deg synskepeggy. + ingenting og bry seg om. Du rocker :D

Hilsen Gladjentaa.

Synskepeggy

26.01.2011 kl.01:05

Gladjentaa:Takk så mye for rettelsen,det setter jeg pris på,godt at du følger med.Det går litt i "surr" for meg nå,etter all "debatt" og krangling på bloggen min.Jeg håper at man har forståelse for det.Men jeg synest det er viktig at man går inn på den bloggen og ser hva noen kan få seg til å skrive om andre,da er det også lettere å gjøre seg opp en mening selv om hva man skal tro.Takk skal du ha.Hilsen synskepeggy.

asviews

26.01.2011 kl.07:35

Jeg er igrunn ganske ny her, men jeg har lagt merke til hetsen, og er det noe jeg virkelig ikke tåler så er det mobbing, enten det er over nett eller i det virkelige liv... Ord er det kraftigste våpenet vi har, og de kan drepe:/ ..forstår ikke ondskapen i mange... Stå på for det du tror på peggy, og overse stygge kommentarer.

Irene

26.01.2011 kl.08:03

Kos deg med rosene. Du har fortjent dem. Fint at du ikke lar Hilde , angel og gjengen knekke deg. Flott å se at så mange støtter deg. Du må bare stå på og blogge videre. Du har jo en stor skare med faste lesere som støtter deg. Ha en fin onsdag!

Hilsen irene.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.08:17

asviews:Takk så mye for fin kommentar.Disse ondskapsfulle damene har til fulle klart å avsløre seg selv her på min blogg,les kommentarene deres så ser man det,lett!!!.Det som forskrekker meg nå er innlegget til angel56,hvor hun tar for seg dette med å ikke dømme andre når man ikke kjenner dem,er det rart at man blir forvirret,eller er det akkurat det som er meningen??? Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.08:30

Irene:Ja,det er fint at jeg har så mange støttespillere.Den gjengen der kan aldri ta knekken på meg,hva de enn gjør,jeg har ingenting å skjule og ikke har jeg vært ufin mot noen heller.Men må innrømme at jeg var litt oppgitt over det hele i går,men det var i går.Nå har det blandet seg inn en person til i "debatten" Hilde,jeg vet ikke jeg,hva jeg skal tro.Etter å ha lest innlegget hennes om meg samt kommentarer på hennes blogg (www.dyrehvisker.blogg.no) og kommentarer fra henne her på min blogg,kan jeg vanskelig tro at det er en seriøs "synsk" og "healer".Sånn sjikane og nedrakking av annen person som hun driver med er heldigvis lenge mellom hver gang man ser.Jeg håper at ALLE som leser dette klikker seg inn på hennes blogg og leser innlegget,for deretter å gjøre seg opp sin egen mening,"tillhengerene" hennes må jo ha mistet all sunn fornuft og gangsyn som kan applaudere slikt.Jeg er klarsynt,ja,og det står jeg inne for,og dessverre så kan aldri denne "Hilde" forandre på det.Takk for fin kommentar,Irene og ha en fin dag,du og familien din.Hilsen synskepeggy.

asviews

26.01.2011 kl.08:45

Har sikkert bare fått med meg en brøkdel, men allikevel mer enn nok til å se ondskapen bak.. Du kan være inne på noe, å forvirre skaper frustrasjon, frustrasjon igjen skaper mye vondt.. Vil gjerne følge deg videre, så sender deg en venneforespørsel jeg:)

Inger J

26.01.2011 kl.08:51

De tror jo bastant du er meg ser jeg i kommentarer i andre innlegg. på diverse blogger-

Ikke rart det ble masse bråk.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.08:58

asviews:Så fint at du like bloggen min,tiltross for at noen prøver å skremme bort så mange de kan.Jeg oppfordrer igjen til å gå inn på disse bloggene å lese med egne øyne hva man skriver om meg der.Bloggen til "Hilde".(www.dyerhvisker.blogg.no).(www.angel56.blogg.no).og (www.Luckyme2.blogg.no).Men man må være kjapp om man vil lese,de kan ikke ha særlig lang levetid de bloggene der.De damene sletter blogger og oppretter nye fortere enn jeg kan si navnet mitt.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.09:01

Inger J:Hva de tror oppe i sine "rotete" hoder er ikke godt å si,og sikkert best for oss selv at man ikke prøver å spekulere i.De får tro hva de vil,til nå har de "trodd" så mye løgn at ingenting forbauser meg mer fra den kanten,skal jeg være ærlig.Hilsen synskepeggy.

Inger J

26.01.2011 kl.09:09

Hehehehehehe, æ flire av dette tullet:)) Vi får se på det som at de IKKE aner hva de snakker om:P:))

Ha en fin dag.

asviews

26.01.2011 kl.09:12

Tror det var hos dyrehviskeren jeg la merke til hetsen, jeg likte navnet, siden jeg er veldig glad i dyr.. men jeg ble ikke lenge på den bloggen kan man si..

Inger J

26.01.2011 kl.09:17

Jeg har tro på framsnakking, så jeg velger og tro på at det er unger som ikke vet bedre som har den bloggen!!

Det er noe godt i alle mennesker, men ikke alle viser det på sin beste måte.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.09:19

Inger J:Du har rett,jeg har sett på det som rein uvitenhet hele tiden.Og det synet blei ytterligere forsterket da en ny aktør,"Hilde" kastet seg inn i "debatten",det er jo bare en vits hele greia."Hilde" rakker ned på meg,sjikanerer meg på det groveste og beskylder meg for ting jeg ikke har gjort.Hun har til og med "lest" meg,ja endatil vært inne i mitt hode og "lest" der.For så deretter å komme med kommentaren : Obs,jeg har visst forvekslet deg med en annen "bergenser",unskyld,da.Troverdig?????.Jeg bare lurer på hvem sitt hode hun egentlig var inne i og "leste",kan det ha vært sitt eget?????Jeg oppfordrer igjen,les blogginnleggene til disse "damene" om meg og gjør dere opp deres egen mening,bloggadressene skreiv jeg over her.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.09:21

asviews:Flott,jeg vil at alle skal gjennomskue dette tullet til disse "damene" nå,det er visst den eneste måten å få stoppet dem på,at de er så "dumme" at de avslører seg selv.Hilsen synskepeggy.

Perlen

26.01.2011 kl.09:25

Jeg synes virkelig du fortjener denne buketten og mange fler Synskepeggy. Dette minner faktisk om en heksejakt, er det ikke riktig? Alle skal angripe den som de egentlig burde støtte seg til. Jeg har faktisk sovet veldig dårlig i det siste, for alle disse kommentarene og menneskene som vil ødelegge gir meg både kvalme og titusen tanker. For det første så synes jeg ingen tenker på at det her faktisk er evner Synskepeggy kunne ha tjent mange penger på, men det gode mennesket som hun er, så bruker hun disse til hjelpe andre ved behov.

Det er også viktig å huske på at hun påtvinger INGEN å tro på seg, og hun reklamerer heller ikke for sine "tjenester" her på bloggen. Bloggen er et sted hvor hun skriver om hvordan det er å være klarsynt og andre ting mellom himmel og jord. Det at folk spør etter skjerfet sitt i kommentarfeltet er da ikke et brudd på taushetsplikten å svare på.

Jeg blir så oppgitt og sint og samtidig usikker (ikke på deg synskepeggy, men på mennesker generelt) når jeg leser kommentarer som dette. Kom ihvertfall ikke her og si at dere har beviser uten å framlegge dem. Er det noen som har hørt "uskyldig inntil det motsatte er bevist"? Vel, det er hun jo. Og det å skrive at dere har et bevis er ikke noe bevis.

Det er jo fryktelig mange, eller én eller jeg vet ikke hvor mange persones om skriver under forskjellige identiteter her, men det er jo fryktelig mange som har beviser her, men ingen som tør å vise noen. Jeg har vært litt rundt og spurt om beviser, ikke fordi jeg tviler, men fordi denne heksejakta må stoppe. Jeg får ingen. Det er så latterlig. Jeg kan da også skrive at jeg vet at Jens Stoltenberg er homo, og at jeg har beviser. Men ingen får se dem.

Skjærp dere, dere er gjennomskua. Jeg støtter Synskepeggy til det er bevist at hun er en fupmaker. Og jeg tror helvette fryser over innen det skjer.

Det er utrolig synd at mennesket skal være ute etter så mye ondskap at de velger å skape så mye larm rundt ei uskyldig dame på en blogg!!!

Jeg er lei meg for at jeg noen brøkdeler av noen sekunder har tenkt "Guri, kan de ha rett???". Veldig! Men det er faen meg ikke lett å navigere seg i alt dette rotet. Og jeg er lei meg for at vi mennesker er så påvirkelige. Men jeg har også vist mitt ansikt i denne debatten og engasjert meg mer enn jeg behøver. Men jeg gjør det fordi jeg tror på det gode i mennesket.

Og viser jeg meg å ta feil, vel, so help me God. Jeg gir den hele arma og litt mer.

Skjerp dere folkens!!!!!!

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.09:25

Inger J:Unger har bedre vett og høflighet enn disse her "damene" har under skosålene sine,innkludert "Hilde".Og det er faktisk dokumentert i kommentarer og innlegg som de selv har skrevet.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.09:33

Perlen:Takk skal du ha Perlen for den fine kommentaren,men du må ikke ta dette innover deg,du har så mye å tenke på fra før av og jeg klarer meg fint så langt.Jeg selv kan rett og slett ikke ta dette personlig innover meg,men trett av det blir jeg.Disse "damene" har jo egentlig avslørt seg selv i kommentarer og innlegg,så de legger vel hele saken død innen kort tid.Alt de sier og påstår faller på sin egen urimelighet og deres egne motsigelser.Jeg vil ikke at du skal ta dette bråket innover deg,men jeg setter stor pris på at du bryr deg.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Hilde

26.01.2011 kl.09:38

Synskepeggy. Ja eg har lest deg, og eg er født som klarsynt og medium, noko du ikkje er. Eg er drittlei at du utgjer deg som klarsynt rådgiver, når alt du er er ein kverulant som folk ikkje får hjelp av. Eg har hatt mange klienter som har komme til meg, og som har snakka med deg. Dei såg bloggen din når dei var her, og dei meinte det var deg dei hadde snakka med. Eg står inne for alt eg har skrive om deg. Du er ikkje kompetent nok, ikkje er du klarsynt.

Det er mogleg at klientene mine har tatt feil av eg og ein annen ein, men eg gjer ikkje det.

Eg har lest deg, og det står eg inne for.

Eg veit kva slags person du er. Mykje kan du, men når det gjelder klarsyn er du heilt bak mål.

Eg var også ute etter å ta den gruppa av useriøse behandlere (som du også er ein av).

Eg står i DNH, og eg holder på med gokjenninga mi. Eg har mange gode resultat og mange både dyr og mennesker som er blitt friske etter å ha gått til meg.

Eg har funne bortkomne dyr i fjellet "og klarsynet mitt er skarpt".

Om du er så flink da peggy, kvirfor har mange som har søkt hjelp hos deg, gått til meg ?

Kjære Peggys lesere om de velger å gå til Peggy vær klar over at dama ikkje er klarsynt,

ho har intuisjon. Det er to forskjellige ting.

Eg er ikkje for å mobbe nokon, og at eg får reaksjoner for å ha gått mot denne Peggy, ein populær blogger, gjer meg ikkje ein dritt.

Om du er så flink som du trur du er, kvifor er ikkje navnet ditt på bloggen, mail og telefon nr ?

.. og ein liten ting Peggy, om eg vil sette" evnene" dine ut av drift, er det bare ei lite omprogramering i hodet ditt som skal til, og det gjer eg med tankene mine.

.. men så var det dei etiske reglene da...

Eg vil desse useriøse behandlerne skal slutte å jobbe, og la oss som er dyktige gjere jobben vår.

Mvh Hilde Torkildsen.

- Det norske Healerforbund

Inger J

26.01.2011 kl.09:39

Synskepeggy, kan du se innom bloggen min , og se på de bildene og si hva du mener om de??

Jeg var på ferie på maihaugen i fjor. og hadde visst med meg 2 eller 3 stykker i kofferten,,

Trykk på navnet mitt så kommer du til innlegget!

Er så¨spent på hva du ser:))

Inger J

26.01.2011 kl.09:41

Hilde vi tror mye mere på synske peggy, en vi noen gang kommer til og tro på deg .

Hilde

26.01.2011 kl.09:58

Det er resultatene som teller, ikkje kva de trur.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.09:58

Hilde:Du kan umulig ha lest meg,og ikke bloggen min heller.For meg er det du som fremstår lite troverdig.Bare måten du omtaler andre (meg)ord du ikke kunne fått deg til å ta i din munn om andre om du virkelig var det du sier du er.Jeg kunne aldri omtale noen,selv ikke min verste fiende (om jeg har noen) i slike ordelag som du bruker.Dessuten fortsetter du sjikanering og grove beskyldninger mot meg,samtidig som du gir utrykk for at du ikke er sikker på at det er meg du snakker om,Du kan "omprogramere meg" og "lese" meg,for så å gjemme deg bak "etiske regler" og "tausehetsplikt",en virkelig klarsynt (iallefall meg) ville aldri finne på å si noe i nærheten av det du sier,sarte sjeler kunne blitt ødelagt for livet,livredd av slike uttalelser.Og ang "taushetsplikt",det er latterlig at du skal nevne det,"taushetsplikt" har vært helt fraværende i din omtale av meg,og det etter å ha såkalt "lest" meg uten engang å ha fått mitt samtykke til noe av det.Nei,du og jeg jobber nok ikke med det samme,jeg fokuserer utelukkende på det positive potensialet som alle har og jobber med mine "klienter" for å finne frem til det i dem selv.Mens du,ser det ut for,jobber for å tydeliggjøre det motsatte,negativitet å bryte andre ned ser ut for meg å være din fremste oppgave,det har jeg nå personlig fått erfare fra deg selv.Jeg er klarsynt,ja,og det kan du ikke gjøre noe med.Jeg er en klarsynt med det positive og respekt for andre alltid i tankene.Først andre så meg selv,er ett av mine motto.Hilsen synskepeggy.

dagens1bilde

26.01.2011 kl.09:59

Har man ikke tro Hilde, så blir det heller ingen resultat, det bør du lære deg du som såkalt er synsk.

Hilde

26.01.2011 kl.10:18

Tru har ingenting med saken å gjere. Eg har vore sakleg i all min omtale om deg.

Med ynskje om ein fin dag.

Står du i eit forbund peggy ?

Er du registrert i Brønnøysundregisteret ?

Hvor lenge har du jobba med dette ?

har du resultater å vise til ?

Kan du dokumentere dine evner ?

Kvirfor har du ikkje ditt navn synleg på bloggen ?

Svar meg på dette du.

Hilde

26.01.2011 kl.10:22

Mitt svar og mine siste ord om denne personen.

Står du i eit forbund ? ja i Det Norske Healerforbund

Er du registrert i Brønnøysundregisteret ? Ja 985 084 734, registrert i 2002.

Hvor lenge har du jobba med dette ? Siden eg var født, men ikkje i organiserte former før 2002.

har du resultater å vise til ? Ja det har eg, skal linke dei til bloggen min.

Kan du dokumentere dine evner ? Ja det kan eg, gjennom godkjennings papira mine.

Kvirfor har du ikkje ditt navn synleg på bloggen ? Det har eg.

luckyme2

26.01.2011 kl.10:23

Hilde er den hun utgir seg for,jeg har blitt hjulpet takket være henne.Det skal jeg skrive under på....Men noen innbiller seg og lever i troen,at de er klarsynt.Skal skrive ett innlegg,på hva hilde har gjort for meg

Hilde

26.01.2011 kl.10:23

Lykke til.

Anonym

26.01.2011 kl.10:28

Er helt enig med deg i dine kommentarer Synskepeggy. Dette er ikke et seriøst medium. Denne Hilde burde rapporteres inn til dette healerforbundet eller hva det heter, for om det virkelig er sånn at hun er med der for og veilede folk , ja da blir iverfall jeg skremt. Omprogramere hodet ditt!!!! hehehe!!! lurer på om hun ser mye på den tulleserien days of our life jeg, hehehe.. der og blir folk omprogramert ... Nei dette er så graverende og alvorlig uthenging av deg at jeg finner ikke ord. Jeg vil råde deg til og ta kopi av alt hun har sagt om deg og sende det videre til de rette innstanser. Kanskje hun burde omprogramere disse nye vennene sine litt og, om hun har sånne evner, hehe..

Ha en fiiiiiin dag videre .

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.10:34

Hilde:Er det dette som provoserer deg så mye,at jeg ikke følger de oppleste og vedtatte regler,da må jeg bare si,takk Gud for at jeg ikke gjør det.Slike "arbeidsmetoder" som du har vist her,vil og kan ikke jeg være bekjent av å bruke.Etter all hets,sjikanering,synsing og beskyldninger om ting jeg ikke har gjort,kan det ikke være vanskelig for noen å forstå (en av grunnene) til at jeg helst vil være anonym.Så lenge min anonymitet ikke hindrer de som vil, i å få hjelp fra meg,så forblir jeg anonym.Det også er mitt valg og ikke noe som "Hilde" kan omprogrammere.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.10:40

Anonym:Ja,jeg ville ha vært skremt og tenkt meg grundig om før jeg oppsøkte "Hilde" for å få hjelp til noe som helst.All dokumentasjon jeg trenger ligger her på bloggen i kommentarfeltet og der blir det.Det som ellers ligger ute på blogger av hets og sjikane mot meg kan jo bli slettet,jeg ville iallefall ikke hatt innlegg som jeg selv hadde skrevet i slike ordelag om andre liggende på min blogg.Å skrive slik om andre som disse "damene" har gjort strider imot alle mine egne prinsipper som klarsynt selv.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.10:43

luckyme2:Jeg har også blitt "hjulpet" av "Hilde" - til å bli påminnet om at det finnes slike mennesker som henne der ute.Og jeg har blitt påminnet om hvordan man IKKE skal oppføre seg og omtale andre.Hilsen synskepeggy.

luckyme2

26.01.2011 kl.10:46

Ja anonym kan du ikke sende inn rapport om hilde,vet du jeg har hatt lyst å sett maska de når du fikk svar.Det har vært meg en fornøyelse

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.10:47

Hilde:Alt dette våset du har greid å lire av deg rammer bare deg selv,det kan jeg garantere deg,det har du bare å takke deg selv for.Jeg regner med at du har hørt om karma???? Eller kanskje du ikke har respekt for det heller??? Så lykke til du også,du vil kanskje trenge det mer enn meg.Den som lever får se........Hilsen synskepeggy.

Hilde

26.01.2011 kl.10:48

"Omprogramering" er ein del av jobben min og det kan kun brukes ved klientens samtykke. Det betyr å endre tankemønster og gjere det bedre for klienten.

Hilde

26.01.2011 kl.10:49

Den som har ekte evner som meg har også god karma.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.10:57

Hilde:Er det????? Det var ikke slik jeg oppfattet at du ville bruke det mot meg i innlegget ditt.takk og lov at jeg ikke er av samme "kaliber" som enkelte andre "synske".Pussig i grunnen,at du nå plutselig finner det for godt med en forklaring,kan det være at du.......plutselig "ser" det samme som jeg "ser".Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.11:00

Hilde:Det er vel også et spørsmål om hvordan man bruker evnene,du har ikke overbevist meg om noe annet enn at du sprer negativitet rundt deg.Og du, av alle,må være enig i det utifra den totale mangel på "etiske regler" og "taushetsplikt" i din "lesing" og omtale av meg!!!! Hilsen synskepeggy.

luckyme2

26.01.2011 kl.11:01

Peggy vet du jeg har aldri i verden turt å svart Hilde sånn som du gjør.Jeg har respekt for synske,klarsynte og personer som kan komisere med de døde.Det største ønske mitt e å få vite hva mamma vil eller om det er noe hun vil fortelle meg(mamma er død),siden hun er titt og ofte i drømmene mine,og føler henne hos meg hele tiden.Føler hun ser på meg,føler øyne i nakken,står eller er bak meg.Jeg er ikke redd,har aldri vært redd sånt,men ville vært glad å fått ett svar.Du peggy treng ikke svare og godtar ikke svaret fra deg heller,bare gjetning,og det kan jeg selv tusen takk.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.11:10

luckyme2:Jeg bare reagerer og observerer Utifra måten jeg blir omtalt og behandlet på,selv så klarsynt jeg er så er jeg også menneskelig,noe som ser ut for at disse "damer" i "det gode selskap" har glemt.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.11:45

Inger J:Jeg mener å ha kommentert det samme bildet en gang før på bloggen din.Prøv å lete opp det jeg den gangen kommenterte.Hilsen synskepeggy.

Inger J

26.01.2011 kl.11:49

Ja stemmer det synske peggy, det er en annen blogg, jeg byttet navn, så ikke alle trodde vi var 1 og samme person. Men jeg bor i trøndelag og ikke vestlandet så det sier jo alt.

Ja stemmer du så åndelig aktivitet der, husker det nå.

Sorry, har så mye annet og tenke på en blogging og bilder, så glemmer noe av og til;)

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.12:58

Hilde:Man kan ha papirer på hva man vil,fra psykolog til rørlegger.Man det betyr ikke automatisk at man er god på det som man har papirer på at man kan,papirer imponerer ikke meg,det er hva det er,papir,det som imponerer meg er mennesket bak papiret,og jeg må dessverre si at du faller totalt igjennom der,altså.Du kunne sikkert vært meget "flink" om du kunne det aller viktigeste : vise respekt for andre!!!!! Hilsen synskepeggy.

nå er jeg for alvor skremt!!

26.01.2011 kl.13:33

Jeg blir nå for alvor redd. Bokstavelig talt. Sitter i en vanskelig livssituasjon, er sårbar og det skal lite til for meg for tiden å bli "vippet av pinnen". Jeg liker å lese her inne på Synskepeggy sin bloggside, hun har mange gode innlegg. De siste dagers usakelighet skremmer meg. Du, Hilde, som påstår at en må stå i ett forbund for å bevise sin seriøsitet: Stod Anna Elisabeth Westerlund og Joralf Gjerstad i forbundet (jeg vet ikke, jeg spør deg)? Var de registrert i brønnøysundregisteret? Dette er jo to av Norges desidert mest kjente og ingen av dem tok seg betalt for sine evner. De tok imot gaver/penger når folk gav, men krevde aldri noe. Det er få mennesker som kan måle seg med dem, og jeg betviler at du, Hilde, er av ett slikt kaliber. Betty Shine tok heller ikke betalt for sine evner, og hun levde av healing, og påpekte at det var opp til den som ble healet om de ønsket (eller kunne) betale.

Synskepeggy skryter ikke av sine evner. Hun har skrevet om hva hun er, og hva hun ikke er. Hun har skrevet vakkert om sitt religiøse syn, og vektlegger dette med å gå inn i det positive. Hun har aldri, så vidt jeg har fått med meg, noen sinne omtalt seg selv som noe mer enn det hun er. Hun spår ikke barn! Hun healer ingen (utenom sine aller nermeste)!

Årsaken til at jeg blir redd deg, Hilde, er at du henger ut Synskepeggy på en serdeles useriøs og umoden måte. Et seriøst medium (som du kaller deg) ville aldri ha funnet på det. Selv nå, under dette innlegget, så fortsetter du og skal ha siste ordet. Du framlegger deg som ett menneske som har evner langt over det vanlige, og som du vektlegger gang på gang. Hva tror du egentlig slike uttalelser gjør med mennesker som meg? At Synskepeggy ikke tar det personlig, så gjør jeg det. Jeg vet i hvertfall med hånden på hjerte, at jeg skal holde meg laaaaaangt unna de som er registrert i ett forbund, for om det er slike etiske regler dere har, så er det en etikk jeg fordømmer nedenom og hjem. Når det gjelder taushetsplikt, så er det ikke brudd på taushetsplikten når noen ber om at opplysninger skal gis tilbake i det offentlige rom.

Det som skremmer meg mest av alt, er nå å lese at du omtrent kan zoome deg inn på folk og omprogrammere dem! Om det er sant at slikt går ann, så blir jeg jo redd deg! For om det er mulig å omprogrammere andre, så .....jeg grøsser!!!!!! Du kommer jo med regelrette trusler: -sitat-: " .. og ein liten ting Peggy, om eg vil sette" evnene" dine ut av drift, er det bare ei lite omprogramering i hodet ditt som skal til, og det gjer eg med tankene mine."-sitat slutt- Er forbundet klar over at du skriver slike trusler? Støtter de slike uttalelser? Og hvor er logikken i uttalelsen din, at du skal sette evnen til Synskepeggy ut av drift, dvs den evnen du nekter for at hun har?

Trodde at et ekte medium ikke gjorde slikt og at ett ekte medium ikke oppfører seg slik. At du har evner, jo det har du sikkert. Men du kan ikke ha mye selvinnsikt eller selvkritikk, når du går inn i ett slikt lavmål som du har gjort i denne saken. Jeg tør ikke skrive dette inn på din side, Hilde, for du har jo rett og slett vist deg som ett kverrulerende menneske som ikke har til hensikt å gi deg i denne saken, som ikke tåler kritikk, og som tydeligvis kan bruke mye tid og energi på å trakassere enkeltmennesker i det offentlige rom. Det er ingen unnskyldning at du sier at du vil ha vekk useriøse synske. Et seriøst medium ville ikke ha skrevet så hissig som du gjør, og aldri før har jeg hørt ett medium som truer med å omprogrammere andre om en ikke gjør som en sier!!!. Et seriøst medium ville ha skrevet på generelt grunnlag og gitt informasjon til mennesker om hvordan en skal skille kvinten fra hveten. Uansett, gjør meg den tjeneste og ikke zoom deg inn på meg, jeg har ingen ønske om å bli omprogrammert, og gir deg ingen tilladelse til det. For som ett menneske med evner sa til meg, en skal ikke missbruke evner på mennesker som ikke ønsker det. Og du påstår jo at du ser hvem Synskepeggy er. Har hun gitt deg tilladelse? Har hun gitt deg tilladelse til å skrive om henne offentlig? Har du forbundet i ryggen når du ytrer din trussel om omprogrammering?

Om du ikke klarer å vippe Synskepeggy av pinnen, så har du jammen meg klart å gjøre meg mer paranoidisk!

bjarteogsidsel

26.01.2011 kl.13:35

Hei igjen Peggy:-)

Har fulgt med "heksejakten" som du er utsatt for. Denne Hilde må jo være ubegripelig dum. Alt hun sier er jo bare påstander. Jeg vil herved påstå at jeg er mer synsk og har bedre evner enn selveste snåsamannen, YES for det er det veeeeldig mange som har sagt! Hipphurra for meg...om noen sier noe som helst annet, ja da skal eg nok anmelde vedkommende...jihhhaaaa...Vet ikke hva jeg skal mene om alt jeg har lest her inne, men gud hjelpe meg for et nivå.Gusjelov så kommer jeg aldri til å trenge hjelp fra noen som Hilde, innleggene hennes er gjenomsyret av ondskap, sjalusi..hevngjerrighet, og innehar ingen egenskaper (godhet) som jeg forbinder med helbredelse av kropp og sinn.

At man skal bruke en annens blogg til å få sine forvrengte tanker og forkvaklete meninger ut, ja det sier masse om denne såkalte healeren.Eller hestehviskeren...glad jeg ikke er hest...knegg! Hadde vel blitt omprogramert til esel i værste fall...huttetu..

Derfor vil jeg oppfordre alle til å ignorere disse folka. Gjør som Indira Gandi...han lot godheten seire.

PS: Husk at jeg er bedre enn snåsamannen:-))

Lykke til Synskepeggy...syns du er suveren og at du har et godt hjertelag, ja det er det ingen tvil om:-)

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.13:51

nå er jeg for alvor skremt!!:Tusen hjertelig takk skal du ha.Hun der "Hilde" er ikke til å spøke med,nei.Så du gjorde rett i å skrive til meg anonymt.Jeg ser at flere enn du "har tatt den",for maken til anntall anonyme kommentarer har jeg ikke sett før,ikke i min blogg og ikke i andre sin heller.Kanskje jeg oppnår hva jeg vil,og som jeg har omtalt mange ganger i bloggen min : et meget kritisk øye,hos folk flest,til det etablerte alternative miljøet.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.13:58

bjarteogsidsel:Takk så mye for fin kommentar.Nå skal jeg bruke de neste dagene på å "legge død" disse horrible påstandene mot meg i tur og orden,må bare "summe" meg litt etter alt bråket her.Jeg begynner i dag med påstanden om at jeg har stjelt videoer fra youtube,det lar seg faktisk bevise at jeg ikke har gjort.Og bli ikke forskrekket om det dukker opp en ny påstand i kjølevannet av bevis,som da går på :bevisene lyver!!! Hilsen synskepeggy.

26.01.2011 kl.14:12

Jeg velger denne gang og være anonym.., dette er jo bare ekkelt, hun sier hun kan gå inn og omprogrammere hodene til folk.., det skremmer faktisk litt.., står det Norske healer forbundet inne for slike uttalelser , bra du ikke blir skremt av det synskepeggy, men kan noen virkelig gjøre noe slikt??? , Selvfølegelig dette kommer jo på hva man tror på., men tro hjelper jo lite hvis det er reelt!! Jeg tror det finnes så mange krefter i verden , noen gode og andre kanskje onde.., att en sier slikt er skremmende..,

Og att en på litt truende hvis sier att pass deg for hva du sier til Hilde.., får hun kan., ja hva kan hun, skal hun ødelegge liv.., ingen såkalte klarsynte vil vel det eller gjøre andre vondt..? Er det slik det skal være att man skal bli litt små redd av det hele, det er jo ikke riktig på noen som helst måte!!!

Dette med klarsynthet er jo også så omstridt.., noen tror jo ikke på det i det hele tatt, andre tror litt og andre igjen tror..,jeg tror på det gode og velger og ha fokus der..,

Hilde sier hun ser når barn blir mishandlet og ulykker, når man er klarsynt er det slikt man ser, eller kan man være klarsynt uten og se slikt??

Og om hunh vil ha bort useriøse synkse , så må man jo ta det på en annen måte , gå en helt annen vei.., hva godt kommer utav dette.., jeg kan forstå om noen virkelig er klasynt att dem vil ha bort useriøse med da gjør man det ikke slik, dette er jo bare en stygg heksejakt.., og dere skremmer dem som ikke er helt inne i dette her.......

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.14:21

Anonym:Det er drøye påstander og trussler hun kommer med.Jeg for min del tar fullstendig avstand til slikt.Jeg også "ser" mye mer enn jeg noen gang kan eller vil si,for det tragiske jeg opplever (som jeg ikke kan gjøre noe med uansett) passer rett og slett ikke inn i min overbevisning om å fokusere på det positive.Jeg beklager virkelig om du blir skremt.Samme hva hun truer med så er det ingen grunn til å være redd,skulle ønske jeg kunne fortalt deg hvorfor,men vil helst ikke utdype noe som helst offentlig på blogg mer,untatt i egne innlegg og på private mld.Hilsen synskepeggy.

luckyme2

26.01.2011 kl.14:28

Nu synes æ dokker går for langt abg Hilde.Dette begynner å ligne mobbing på grovt plan.Håper Hilde gjør noe med det....At hun går til anmeldelse eller kontakter blogg.no....Dette er å gå til angrep på ett offentlig medium.Jeg lenket bloggen din på facebook,og det var fler som sa at Hilde burde gå videre med denne trakkaseringen.

26.01.2011 kl.14:33

Takk for svar synskepeggy :) Jeg har vertfall alltid kun hatt positive "vibber" på deg :)) Aldri noe skremmende eller noe negativt.., du fokuserer på det gode og det positive, det er bra..., hva godt kan komme ut av skremmsels propaganda og trusler, intet., håper dem begynner og se det selv, om dem virkelig vil mennesker godt.......

26.01.2011 kl.14:41

Er det mobbing og si att man blir SKREMT.., ja sorry da..,skal man beklage att man føler det slik!!!!! Er helt imot mobbing , men når noen skal omprogrammere hode til folk og leser av uten samtykke da synes jeg det er ekkelt.., Uansett hvem som gjør det!!! Skal hun anmelde att noen ble redd,, hallo..,logikken i dette..,hvorfor føler man plutselig slik behov for og være anonym, jeg skriver alltid ved navn, men vil bare ikke nå........................

Hun får komme på banen da med en oppklaring , går utfra at man som klarsynt ikke ønsker skremme , husk att det er mang av oss her som ikke kan så mye om dette her....., og vi får jo helt feile siganler her no.., dette må bare slutte, ta det på privaten.., om noen gjør en jobb og man mener dem ikke kan, ring dem eller ta kontakt personlig, skriv hvordan man skal skille riktig fra galt..

luckyme2

26.01.2011 kl.14:45

Anonym synes du er jævla feig å ikke vise hvem du er,det er å vise at du er redd,jo dette er mobbing og trakkasering av ett medium.Det mente de på fb og,skammelig var det,og Hilde burde gå videre med dette

Vrangvilja

26.01.2011 kl.14:47

Hihihihi....ja der var den jo...luckyme2..."anmældelse" igjen og igjen...stakkars det politikorpset som er i nærheten av disse "damene", de må jo ha opprettet 100 nye stillinger og har det nok kjempetravelt med alle "anmeldelsene"

Unnskyld meg, nå ler jeg meg forderva! Ser dere ikke selv hva dere skriver?? Skulle norsk politi bry seg en døyt? Alle som har fulgt litt med på "korrespodansen" her inne ser med all tydlighet hvem som er mobberene her..og det er ikke Peggy for å si det mildt!

Og når vart det slik at om noen er offentlig (en påstand") ikke skal tåle å få svar på tiltale??? Denne Hilde har da virkelig tatt helt av og beskyldningene fra henne hagler jo mot alle som har en mening som hun ikke får medhold i?

Grow up...et godt råd..helt gratis fra meg...og jeg er innehaver av godt gammelt bondevett...!

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.14:53

luckyme2:I et svar på en kommentar på "Hildes" egen blogg,kunne jeg lese følgende :"hvordan jeg vet det,jeg har nemlig vært inne i hodet hennes (synskepeggys)og der finnes ikke snev av evner".Hva sier man til sånt???? Jeg oppfordrer igjen til selv å gå inn på "Hildes" blogg (www.dyrehvisker.blogg.no) å lese innlegg etter innlegg som omhandler meg,samt kommentarer.Hilsen synskepeggy.

26.01.2011 kl.15:03

Kjære deg Luchyme2 , Du er jo like anonym du , du bruker ett nick , om jeg bruker navnet mitt , så vet du jo like lite om meg...., med mindre jeg går ut med etternavn og adresse da.., har ingenting med feighet og gjøre., jeg har lite med dette og gjøre , men synes det er rart att en fra ett forbund går ut og sier slikt ,. de er lov og stille spørsmål, og ved alt dette her stiller jeg ett kjempe stoort spørsmål!! Og alle ser jo att det er synskepeggy som blir mobbet, ingen andre., hva med og stoppe dette her?? Dere er godt voksne damer, dere kan ikke holde på slik.....

26.01.2011 kl.15:08

Og jeg bruker no hvertfall MITT vanlige navn til vanlig vertfall, du bruker luchyme2, da kan vi si att jeg heter Hevaen o heaven da .., like langt ;P Eller blir jeg ikke anonym da., er jo bare til og sette på ett nick det, du ser vel den :)

Inger J

26.01.2011 kl.15:18

Her er det manko på IQ og manko på noe og gjøre for 2 stykker!!!!

Luckyme, ja kjøss katta, får du ikke det du trenger hjemme, som må¨la all frustrasjon gå utover alle og enhver som ikke er enig med deg??

luckyme2

26.01.2011 kl.15:19

Anonym jeg linker hværtfall til blogge min,men greit jeg kan godt sette navnet mitt,no problema det

Jo dette er mobbing og trakkasering mot ett offentlig medium,det sa de på fb og når de leste alle komentarene mot Hilde....

Peggy,jeg har lest hele bloggen til Hilde,og har henne som venn,Hun har nemlig hjulpet meg med min kols,sånn at jeg er mye mye bedre enn jeg var.Men det kan vel ikke du peggy akseptere.

luckyme2

26.01.2011 kl.15:26

Inger j ka i hælvett e du gaula ætte,Har du problema eiller,nei æ får det æ vill ha å meir te.Sjalu dett nek.Pass kjæften din,Du som e navnsport på fb og blogg.no,de forbainna syke drittkjærring,spreng te politi dett sketne rævholl...Har fan mæ meir å gjør en ka du nokka ti bi te å få

Inger J

26.01.2011 kl.15:27

her kan dere få dere enda en god latter:

En samisk far og sønn er på kjøpesenter for første gang. De har aldri sett

en heis før og ser en gammel dame i rullestol trykker på en knapp og

ruller inn i heisen. Døren lukker seg . Far og sønn følger lysene på

veggen gå opp og ganske fort ned igjen. Og ut av heisen kommer en ung

sexy kvinne..

.......................................-da sier faren til gutten:

-HENT MOR DI, FORT!! :-)

luckyme2

26.01.2011 kl.15:29

guuuud kor morsomt

Hilde

26.01.2011 kl.15:39

Med mine evner - og i tråd med dei etiske reglane i DNH- kan eg gå inn å lese av kven som helst, både dyr og mennesker. Dette får eg inn uansett om eg ønsker det eller ikkje, eg er født som ein åpen kanal og eg ser alt.

Eg er også underlagt ei veldig streng taushetsplikt.

Det å omprogramere hjerner er noko eg kun bruker med klientens samtykke og for å hjelpe den som ynskjer det.

Eg forholder meg til DNH sine etiske regler.

Hilde

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.15:40

luckyme2:Jeg merker meg at hovedaktøren i dette dramaet plutselig er helt fraværende...Hmmmmm.Skriver enda mer hets om meg på egen blogg,kanskje.Problemet er da bare,hvem er "tøff" nok til å besøke bloggen og iallefall "tøff" nok til å kommentere.Ikke jeg!!!!!!! Hilsen synskepeggy

luckyme2

26.01.2011 kl.15:40

Om du blander PMS med GPS, får du ett fly forbanna kvinnfolk som finner deg samma faen hvor du måtte befinne deg.

Livet går opp og ned.. Det er derfor det er så mange av oss!! :)

Advarsel: Ikke kødd med meg!!! Jeg kan karate, kung fu, judo, jujitsu og 28 andre farlige ord.. :)

Maria<3

26.01.2011 kl.15:40

Luchyme2 : Se hva du kaller folk , du bruker alle slags skjellsord som rævhol, drittkjerring.., hvorfor prate på en slik måte til folk.., kan man ikke henvende seg på en litt mer positiv måte og i litt penere ordelag!! .., Vil du ikke gå foran som ett godt eksempel for dem som er litt yngre, eller bryr du deg ikke om slikt. Hva tenker du om måten folk behandler hverandre på i dag, det er jo ingen fin utvikling , er et noe som opptar deg eller driter du i det?

Irene

26.01.2011 kl.15:41

Sitat fra luckyme2: "Jo dette er mobbing og trakkasering mot ett offentlig medium"

-Offentlig? Hva er det som gjør Hilde til et offentlig medium? Er hun folkevalgt? Oppnevnt av fylkesmannen? Vet bare at for å kunne bruke tittelen offentlig godkjent, så kreves det det ganske mye.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.15:50

Hilde:Jeg vil påstå det motsatt,du forholder deg IKKE til DNH sine etiske regler,det viser dine mange stunt her på bloggen min,og om du følger DNH sine etiske regler,så slutter jeg meg til en kommentar over her,aldri i livet om jeg skal ha med medlemmer av dette forbundet å gjøre.Og en ting til,du påstår at du har brukt "kastet vekk" minst ett¨årsverk,bare på å "behandle" klienter som har oppsøkt meg først og blitt "feilbehandlet" (du sier faktisk med klare ord MEG;synskepeggy)hvem er disse klientene,hvor i landet befinner de seg.Er du bundet av taushetsplikt plutselig nå??? uansett kan du gi meg et generellt eksempel,kan du det er du(ikke alt du sier du er)men god.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.15:55

Hilde:Hvorfor truer du,ja endog sier at du har vært inne i mitt hode,da,når det kreves sammtykke for å gjøre slikt.Det må da være straffbar.Du har aldri fått mitt samtykke til noe som helst.Hilsen synskepeggy.

luckyme2

26.01.2011 kl.15:55

HAHAHA maria då ha du fan mæ ikkje hørt nordlændingan,det e jo bærre go ord i forhold te ka vi bruke,tør du sei din forbainna hæstkuk te politi,det gjør vi når vi e forbaiina på de haha,så vant me det........

Irene just nættopp ho e registrert som godkjent media og e i folkeregistret,ho har ailt det,gå for fan inn på bloggen hennes å læs,og heimesia te Hilde

Hilde

26.01.2011 kl.15:57

§12 DNH?S ETISKE REGLER

Medlemmer av DNH skal:

. drive sin virksomhet på en faglig forsvarlig måte, med omtanke og respekt for dem som søker hjelp

. kun gi behandling på forespørsel fra klient eller dennes foresatte

. informere klienten om at healing ikke erstatter kvalifisert medisinsk behandling

. ikke gi løfte om lindring eller helbredelse

. ikke stille medisinske diagnoser eller gi råd om medikamenter eller andre behandlingsformer hvor en ikke har kompetanse

. formidle respekt for klientens valg m.h.t. andre behandlingsmetoder og terapeuter

. ha personlig ansvar for hva en gjør og sier under behandling

. vise respekt for klientens trossystem

. ivareta taushetsplikt om alle opplysninger en får under utøvelse av sin virksomhet

. sørge for at de er fysisk og psykisk skikket til å drive healingvirksomhet

. opptre realistisk og med omtanke for klientene i spørsmål om honorarer og pengegaver

. på forhånd informere klienten om behandlingens karakter, tidsbruk og kostnader

. ikke opptre på en måte som setter DNH eller healere som gruppe i vanry

Inger j

26.01.2011 kl.15:59

Føler meg uendelig elsket her på jord som blir diskutert på alle blogger, på FB og hvor dere ellers diskutere meg:

Ja jeg vet at jeg er elsket, når alle diskuterer meg:)))

TAKK luckyme, der reddet du dagen min:)

Håper dere starter en gruppe på FB , for oss som elsker Inger J;):P

Maria<3

26.01.2011 kl.15:59

Hva skal til for og bli med i healing forbundet :)? Bare lurer hva man må kunne for og kunne vise til for og bli med der? :)

Synskepeggy : Kan ikke du lage ett innlegg som omhandler "omprogrammering" ,det og lese av hoder og hva det vil si og innebærer , hva det vil si og lese av om noen ikke ønsker , Om man som klarsynt kan kun ha fokus på det positive, eller om man som klarsynt også får inn masse neagtive hendelser, hvordan utsondere.... litt oppklaring rundt disse tingene her:))

Jeg tror ikke att noen kan SE alt.., vi mennesker er så små i det store og det hele, jeg tror at noen evner og se mer enn andre og jeg tror på healing, men att ett menneske kan SE alt, nei , det kan jeg ikke tro!! Og alle har vel evner i seg ,den sjette sans er det er det vel ikke bare noen forunt og ha.. , Og hva kan være årsak til att noen får slike evner.., jeg ønsker ett innlgg fra deg rundt alt dette :)))

Hilde

26.01.2011 kl.16:02

Hilde:Hvorfor truer du,ja endog sier at du har vært inne i mitt hode,da,når det kreves sammtykke for å gjøre slikt.Det må da være straffbar.Du har aldri fått mitt samtykke til noe som helst.Hilsen synskepeggy.

Det er kun behandling som krever klientens samtykke. Stille obeservasjon av individer er tilatt.

Ønsker deg lykke til og ha ein fin kveld.

Hilde

luckyme2

26.01.2011 kl.16:07

Inger j beklager,du e ikkje oppgitt på fb,beklafge å måtte skuffe dæ,vil jo ikkje at folk ska bi dårlig heille haha.Det e synskepeggy sin blogg æ ha linka tel.Beklage å måtte skuffe dæ inger j.

have a nice day,har noen æ å må ta vare på,og ainna

26.01.2011 kl.16:10

Ikke er jeg synsk,klarsynt eller innehaver av noen sånne ekstra goder,men tilogmed jeg skjønner at enkelte her trenger litt hjelp... ;)

Og til deg Luckyme,slutt og bruk "jeg er nordlending,slik er det vi snakker" som en unnskyldning for ditt dårlige språk,du skjemmer ut folk som er fra nord,ingen her oppe snakker på den måten....

luckyme2

26.01.2011 kl.16:15

En teng tel INGER J trur ikkje du e så vældig godt likt av fb vænnan mine eller på andøya generelt pga det du gjorde mot mæ,ræsten veit du,du e no ikkje særlig velkommen te øya

HUSK DET

luckyme2

26.01.2011 kl.16:20

ANONYM KAIN IKKJE NOKKA FOR AT Æ E NORDLÆNDING,DU SKA FAN MÆ IKKJE KOM Å FORTÆLL MÆ KORSN Æ SKA SNAKK DI FORBAINNA LØRVA,REIS TE HÆLVETT

26.01.2011 kl.16:26

For og rettferdiggjøre nordlendinger,Som sagt INGEN (normale) her oppe i nord snakker på den måten....

HÅper du snart får fred SynskePeggy :)

luckyme2

26.01.2011 kl.16:32

Anonym jau vi gjør det,se på tv imorra kl.20,vi baiines masse,forbaiina mye haha,må vel fan veit det berre en du for fan,ainna kvært ord bainnes vi..Kain fan mæ ikkje prat uten at æ baiines

luckyme2

26.01.2011 kl.16:36

Då e du fan ikkje nordlænding,ta dæ en tur te andøya ,trur du bi fan så overraska,sett bak tastturet å leke tøff,kom på bloggen min å komenter så ska æ finn ut kor du stamma fra

Anonym

26.01.2011 kl.16:40

Hilde.... Hva leser du når du ser luckyme sine kommentarer her?? er du kry for å ha funne deg to gode venninner som du kan forsvare på det sterkeste? Eller tørr du ikke si noe annet enn og pisse de oppetter ryggen, er det trygda deres du er ute etter?? ja for jeg ser jo at de har tatt i bruk tjenestene dine i dag med godt resultat?? Klarer du og se at de trenger hjelp og det fort... eller er du for opptatt med og rote rundt inni synskepeggy sitt hode ?

Synskepeggy.. den hovedaktøren har oppnådd det som var intensjonen i dette og lar andre gå kanossagangen for seg som alltid!

Makan til oppførsel skal man leite lenge etter. Du er snart 60 år luckime og ordforrådet ditt er ikke større enn en femåring .. du har mye og vere stolt over, skjønner godt at du føler din mors øyne i nakken som du sier.. det er nok flere som kikker deg i nakken om du kjenner godt nok etter. Skam deg!

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.16:42

Hilde:Det er ikke inntrykket du har gitt tidligere.Denne "krypingen" din nå i ettertid kan du spare deg for,jeg forholder meg til det du har hevdet tidligere i dine innlegg og kommentarer,der hensikten din har vært krystallklar for meg.Jeg har tatt en avgjørelse i dag : I morgen rapporterer jeg hele dette "dramaet" inn til Norsk Healer Forbund,jeg tipper at vil forbundet fortsatt bli sett på som seriøse må de foreta seg noe.Jeg tipser om din blogg (www.dyrehvisker.blogg.no) og (www.lucyme2") samt min egen blogg.Jeg tipper at jeg får snakke med noen "høyere" oppe,enn representanter for forbundet deres som sitter foran dataen og mobber og sjikanerer andre.DU HAR FREMDELES IKKE SVART MEG PÅ MITT MEGET ENKLE SPØRSMÅL : HVEM ER DISSE "KLIENTENE" DU HAR BEHANDLET ETTER AT JEG VAR "FERDIG" MED DEM...Er det ikke mulig for deg å finne noen klienter som har oppsøkt meg først.Ingen tar ansvar her!!! Da må jeg gjøre det!!!!Denne galskapen må og skal stoppes nå!!!! Ang.de to,tre,fire....Som plutselig har begynt å krangle her på min blogg,må sterkere lut til å få stoppet.Det blir neste punkt på agendaen herifra.Hilsen synskepeggy.

Maria<3

26.01.2011 kl.16:49

Min tidligere kjæreste er opprinnelig fra Nordnorge , Og "sviger moren" min snakket vertfall aldri slik som du gjør luchyme2 , de har med fokeskikk og gjøre!!.., Heller ingen andre, vi var på besøk der i 3 uker og jeg hørte da ingen bruke ett slikt språk, ingen kalte meg for hverken dritt kjærring eller de som værre er , jeg ble heller ikke bedt om og dra til helvete... ;P

Hilde

26.01.2011 kl.16:51

I mange år har eg måtte behandle mange som har oppsøkt useriøse behandlere (deg inkludert).

Som seriøs healer kan eg ikkje fråvirke taushetsplikta.

Eg skjemmes over oppførselen til luckyme2 og Angel, dette er personangrep.

Det skal ein ikkje gjere.

Eg har vore sakleg mot deg.

Ja eg har vore stygg mot deg peggy og det beklager eg.

Eg er kvass og det er berre slik eg er.

Det eg ønska er at dei som er useriøse behandlere, ikkje lovar klientene ting dei ikkje kan halde, og gjev dei falske forhåpningar.

Eg har gått for langt i angrepet mot deg, og det veit eg.

Audmjuk har eg aldri vore, men du fortjener ei orsaking frå meg, og den skal du få.

Kan me halde fred no, me er då vaksne.

Hilde

Anonym

26.01.2011 kl.16:51

Flott synskepeggy. Trenger du en ekstra stemme så er jeg med jeg, for dette må bare stoppes. ingen skal behandle andre personer på en sånn ondskapsfull måte som du er blitt utsatt for her, dette er verste sort!!

Hilde

26.01.2011 kl.16:59

Til synskepeggy. Ynskjer du å melde meg til DNH er du velkommen til det. Men du kjem ingen veg. Mine synspunkter er basert på MINE private synspunkter og har ingenting med DNH å gjere.

Me diskuterar klarsyn og om du har det eller ikkje. DNH - Det Norske Healerforbund er eit forbund for healere. Eg har ikkje gjeve deg behandling, så du har ikkje noko å klage på, skjønner du.

Ja eg har vore ufin med deg, og du har fått ei årsaking.

Unskyld.

¨

Hilde

Hilde

26.01.2011 kl.17:06

Me har diskutert og ikkje vore greie med kvarandre.

Dette ynskjer eg ikkje lengre å vere med på.

Eg har gått for langt og gjeve synskepeggy mi orsaking. (unskyldning)

Eg ynskjer henne lykke til med bloggen sin.

Eg og ho vert aldri enige, og det er greit.

Eg veit kva eg kan, og ho veit kva ho kan

Kan me slutta fred no.

Men gjer deg sjølv ei tjeneste synskepeggy.

Henvis dei som verkeleg har problem til fagfolk.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.17:21

Hilde:Til din informasjon,JEG HEALER IKKE,så derfor ingen klienter fra meg til deg.Pussig at ikke du "såg" det da du rotet oppe i mitt hode.Om jeg ikke kommer noen vei i healerforbundet (noe jeg tviler sterkt på,så graverende dette har vært for meg)og om så jeg står fast der,så må det finnes andre muligheter.Det går utmerket godt å hevde at min psykiske helse ikke har "tålt" påkjenningen av trussler,sjikane og rein løgn kommet fra deg - healere skal jo gjøre symptomer bedre,ikke verre.Tror du fremdeles at jeg ikke kommer noen vei??? Her kommer den slemmeste kommentaren fra meg hittil i "debatten":Ingen kødder med meg og kommer unna med det,ingen, jeg setter himmel og jord i bevegelse for å få rettferdighet og oppreisning.Pussig at du ikke såg det da du rotet rundt oppe i mitt hode.Unskyldninger kommer for seint nå,da man gjennomskuer at det er et forsøk på å få meg fra å gå videre med denne trakkaseringssaken.Jeg er fornøyd så langt allikevell,da du allerede har fått deg en kraftig ripe i lakken,Når jeg har snakket med DNH i morgen håper jeg på at du får flere.Jeg advarte deg på et tidlig tidspunkt i "debatten",dette våset ditt vil bare ramme deg selv,men du ville ikke høre!!!!! Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.17:32

Hilde:Du har vært like mye,om ikke mer med på personangrepene som de to du nevner,ikke prøv å tåkelegge din egen rolle oppi dette,det virker bare feigt.Selv nå,i dine tre fire siste kommentarer fortsetter du å rakke ned på meg.Om enn litt mer "fordekt" enn tidligere.Du er bare ikke sann,hadde jeg ikke personlig vært utsatt for dette selv,så hadde jeg jammen meg ikke trodd at det var mulig...Hilsen synskepeggy.

luckyme2

26.01.2011 kl.17:42

Dær skal jeg være enig med synspeggy,det er stor forskjell på healere og synske/klarsynte.Men en ting har jeg lært,jeg skal ikke forsvare en eneste person hæretter,jeg sletta ettpar innlegg på bloggen,jeg er ikke så veldig godtroende når det gjelder healing heller,det .at jeg føler meg bedre enn andre ganger trenger ikke være pga healing.Kols er det så opp og ned med,noen ganger er det bra dager og noen dager ikke så bra.Går ut fra at det gjelder de fleste sykdommer.Er bare en person jeg har tro på,og det er Svein Magne Pedersen,hvis noen har hørt om han.Jeg har sett med egne øyne hva den mannen klarer,og har hatt kontakt med han på tlf,og møter

Hilde

26.01.2011 kl.17:42

Peggy. Du gjev råd til mennesker, du skriv med klienter, det er klienter som har fått råd over bloggen hjå deg.

Eg har bare i dag motatt mail frå to som har fått råd av deg, og følt at dei ikkje har fått noko hjelp hjå deg. Derfor ynskja dei min konsultasjon.

Har snakka med DNH, og du har ingen sak. Du er velkommen til å gå til DNH.

Det eg har skrive har eg skrive som privatperson og ikkje som healer som medlem av DNH.

Rette instansen for å anmelde meg er politiet.Om du ynskjer det. "saka er henlagt på grunn av bevisets stilling" Lykke til.

Mvh Hilde

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.17:48

Hilde:Alt er verdt et forsøk på dette tidspunkt,jeg gir meg ikke,dette skal og må få konsekvenser for en som kaller seg seriøs og "kan se alt".Kan bare opplyse deg om at politiet er de siste jeg kontakter,jeg tror ikke at det blir nødvendig,tror saken blir "ordnet" i andre innstanser,jeg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.17:54

Hilde:Nå skriver luckyme2 her at du kanskje ikke har healet henne,at hun har følt seg bedre av andre,mer forståelige årsaker.Kan hun i så fall kreve tilbakebet,honoraret da,når hun tviler på at det var din "behandling" som gjorde henne bedre???Hilsen synskepeggy.

Hilde

26.01.2011 kl.18:00

Behandlinga mi var gratis.

Inger j

26.01.2011 kl.18:00

Savner LIKER KNAPPEN til siste kommentar fra SP her. Blogg.no, få ordnet liker knappen her:)))

Hilde

26.01.2011 kl.18:02

Etter oppfordingar om å bevise kva eg kan her er bevis:

a) Katteungen vår fekk juling av nabokatten og eg ringde Hilde for å høyre om det var nødvendig med dyrlege sidan ho tydlegvis hadde så vondt. Hilde sa at det måtte eg fordi det var blitt infeksjon og fare for livet litt seinare.Dyrlegen avdekka akkurat det som Hilde hadde sagt til meg. Eg sa til dyrlegen at eg hadde fått same info fra Hilde om kvar såra var på katten,tilstand,osv som ho sjølv avdekka. Dyrlegen sa at hu visste at det fantes personar som Hilde kunne gjer dette og det trudde hu på. Hilde er flink til å følge opp dyra og eigar og kjem med utruleg nøyaktig info.Hilde er veldig personleg og har ekte engasjement om det er dyr eller folk og det stemmer forbløffande bra. Hilde er ein godhjerta person som er seg sjølv og kan på det sterkaste anbefalast!Mvh Hans.

b) Etter masse om å men tok jeg sjansen å ringe Hilde,hadde mistet min sønn og sto igjen med...Hva og hvorfor, etter samtale med Hilde fikk jeg noe svar,noe jeg hadde mistanker på selv uten å tørre å si det høyt.Har hjulpet meg noe på min vidre vei.Masse takk Hilde for at du er der for oss som trenger deg. Anne Mari

c) Jeg har alltid vært skeptisk til healing, ikke helt overbevist om at dyr og mennesker kunne få hjelp av slike krefter som Hilde har, men her er en liten historie: Min hund Frøya ble operert for 1 1/2 år siden i bena. Dette gikk bra, men smerter i bena etter denne operasjonen førte til at hun la seg til en gange en måte å gå på som belastet henne feil, og etter sterk mosjon fikk hun smerter. Smertene økte litt på, og da jeg leste om Hilde i Hjemmet tok jeg kontakt, hvorpå hun sa at hunden hadde en "fortetning" i ryggens nederste virvel som forårsaket disse smertene. Ta kontakt med veterinær sa hun.

Neste dag var vi med hunden og fikk røntget og CT scannet henne. Hva så veterinæren på bildene? Jo akkurat det som Hilde hadde fortalt! Kan ikke nekte for at jeg frøs på ryggen da jeg så scanbildene. Veterinæren mente at det ikke var sikkert at en operasjon vil hjelpe, så etter to dagers utredning reiste vi hjem. Vi skal prøve med et treningsprogram for å styrke lårmuskler, og sammen med Hilde forsøke å få Frøya smertefri og det er jeg sikker på at hun vil klare.

Hilsen Liv og Frøya

luckyme2

26.01.2011 kl.18:03

Synskepeggy,jeg har ikke betalt noe til henne,dette er noe hun hjalp meg med på privaten hær på blogg.no.Jeg bruker ikke healere til vanlig,for som jeg sa så har jeg liten tro på sånne.Vet du hva de kalte healere før i tiden,jo kvakksalvere.....Den dagen jeg blir helt frisk av sykdomen pga at en healer har healet meg,ja da skal jegtro på det

Sommerjentaa.

26.01.2011 kl.18:05

Helt enig med at dere burde kutte ned diskusjonen nå, den har gått langt over streken! Stå på peggy. Hilsen Sommerjentaa.

Hilde

26.01.2011 kl.18:11

Er du seriøs klarsynt rådgiver peggy ? Bevis det.

Hilde

26.01.2011 kl.18:13

Luckyme2. Sjuksommen du lider av er ikkje ein sjukdom du kan bli frisk av. Eg kan utvide området som er sjukt og drenere for å gjere det bedre, men å kurere deg, det er ikkje mogleg. Desverre.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.18:15

Hilde:Jeg har aldri bedt deg om bevis for noen ting,så venligst bevis hva det måtte være på egen blogg,takk.Og dessuten.Hvordan kan jeg vite at du ikke lyver,det er så lett å skrive,det betyr ikke at det finnes et sant ord i det du sier,nei,evner har du kanskje ikke,men en god mor er du,det skal du ha.Lyder det kjent,du skreiv det til meg i en av dine første stunt på min blogg.Sant det er hyggeligt å høre slikt???? Hilsen synskepeggy.

Hilde

26.01.2011 kl.18:15

Lykke til.

Renate Lyseng

26.01.2011 kl.18:15

Vitsen med å diskutere dette?

Noen tror på "synske" peggy, noen gjør det ikke.

For min del vet jeg At dyrehvisker( Hilde) er ekte, vil også si at jeg skrev en kommentar til peggy for enstund siden. Men hun kunne ikke hjelpe meg meg med det og fikk ett litt frekt svar syns jeg.

Derimot snakket jeg med Hilde og fikk svar og enda mere enn deg jeg ønsket meg.

Kan hende jeg tar feil av "Synske" peggy, men det må jeg hvertfall ha bevist, ellers ha en fin dag ;)

26.01.2011 kl.18:15

må no flir av dokk oppi all denne galskapen lure på hva dokk hold på med ,la no Hilde få fred ,æ kontakta ei venninde som har bodd på Voss der HIlDE er fra spurte om ho kjente til personen og det gjorde ho ,det var ei som kunne sine ting (HILDE) sa ho, og ho innhenter gjerne flere opplysninger ,for min venninde er godt kjent på VOSS ,har bodd der,så slutt og krangle om hvem som er synsk eller ikke.OG no oppfordrer eg alle anonyme om og stå fram med fullt navn ,hvorfor vere redd for det?ellers vil eg sei att eg har ei venninde som er fra NORNORGE og ei svigerinne(HO er dessverre død)og dei banna noe fryktelig ,fælt og høre på men det var språket deira,var slik dei var men ikke onde for det.DEt var ein nordantifra som kalte ein poleti for "hestkuk" han vart arrestert men vart frikjent ,for dette var dialekta og språket hans,og dette er sant,.mvh Magnhild

Hilde

26.01.2011 kl.18:18

"dont waste your time on the fools, they will make their own grave soon enough"

luckyme2

26.01.2011 kl.18:21

Dær tar du litt feil Hilde,hvorfor gjorde Svein Magne Pedersen en helt frisk,som hadde skikkelig kols,så det med egne øyne,og han var værre enn meg....Svein Magne gjorde det sånn med meg at jeg ble kvitt bronkitten min,jeg var født med kronisk bronkitt,og hostet konstant hele livet....Gikk til Svein Magne å ble kvitt hosten momentant,forklar meg det....Jeg syntes det var så rart at jeg plutselig stoppet med hosten min....Pluss pipinga i brystet ble borte,for det var fullt av pippia i brystet mitt om nattet

Maria<3

26.01.2011 kl.18:23

Men Hilde , du skulle gitt deg tidligere, negativitet og hetsing kommer man liten vei med.., man graver da sin egen grav.., og du som da SER alt burde da virkelig sett dette komme. Synskepeggy har oppført seg eklamplarisk, hun har sett hva som ville komme utav dette om hun hadde sunket til deres nivå , og hun er heller ikke en slik person som er frekk mot andre!! Du har også vært like ille som dem andre, værre egentlig, du skal jo være proffesjonel!!

Og her er det jo også en som betiviler DIN hjelp , hun er usikker på om hun har blitt healet eller om hun kanskje har hatt en god dag , og kols er det meget så opp og ned med , dem kan være meget så friske en dag men forferdelige i pusten dagen derpå!!, Så da din hjelp ikke hjalp er du ikke healer lenger da....

Og angående synskehet/klarsynthet så er jo dette kjempe omstridt, enkelte vil betvile evnene dine fordi dem ikke tror på slikt!! Og man kan heller ikke si att andre ikke kan.., det vet an jo lite om..., ingen andre en synskepegy og hennes "klienter" kan vite om hun har vært til hjelp for dem.........

Jeg skjønner att Synskepegy vil ta en prat med Healingforbundet, du har snakket som privatperson , men du som medlem der hetser Synskepeggy og sier att hun ikke er klarsynt og du kaller hun for bløffmaker. I tillegg sier du att du har vært inni hennes hode, er dette noe som står i samråd med healingforbundet prinsipper...., for meg høres det helt vilt ut.... Stå på Synksepeggy, dette du har blitt utsatt for er sjikanering , hvorfor godta det.., Hilde ser ut til og "bøye" seg når hun ser konsekvensene av sin oppførsel komme., hadde det ikke fått konsekvenser hadde hun stått på sitt, men hun forstår nå alvoret i sitevasjonen...., og att hun kommer svært dårlig stilt ut av det hele!!

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.18:27

Hilde:Bevis på at jeg er klarsynt?? Tuller du med meg?? Det må da du vite som har rotet rundt oppe i hodet mitt i dagesvis nå.Når jeg tenker meg om så føler jeg meg kanskje litt (ørlite) omprogramert og lobotimert,ja,når jeg tenker godt etter,men samtidig kan "tilstanden" komme seg av alt dette tullet og mobbingen av meg på nett i det siste.Ikke vet jeg,iallefall, hva tilstanden kommer seg av.Kanskje noen allikevell har gjort alvor av trusselen om å omprogramere meg,etiske retningslinjer virker bare være viktig i noen tilfeller og andre ikke.Jeg vet sannelig ikke jeg,altså...Hilsen synskepeggy.

Eli

26.01.2011 kl.18:28

Skjønner du ikke at du har gått rett i fella til toril igjen da luckyme2? Har fått deg til å herje med folk , hun selv har trukket seg unna og latt deg gjøre jobben...igjen...!

Stakkar Synskepeggy og for et helvete dere to og nå 3 med hilde har stelt istand!! Skam dere!!!!

luckyme2

26.01.2011 kl.18:30

Haaaaaaaahaaaaha ler som jeg griner hær synskepeggy,unnskyld,men det var bare komentaren din hehe.Sikkert at alt som har foregått hær at det svirrer i hode og ikke at du e omprogramert,blitt robot kanskje hehehehe

Hilde

26.01.2011 kl.18:37

Sorry

Beklager

Unskyld

Ka fan e da meir du vil.

luckyme2

26.01.2011 kl.18:40

hahaha blitt nordlending du og,banning

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.18:44

Maria:Jeg såg akkurat denne situasjonen komme,ja."Hilde" har lagt den ene fellen for seg selv etter den andre med sine uttalelser.Jeg har prøvd å advare henne mot at det kom til å gå slik som vi nå ser gjenntatte ganger,men hun har vært så opptatt av å rakke ned på meg (og gjør det fortsatt)og mobbe meg å poengtere hvilken "fake" jeg er og hvor useriøs jeg er, at hun har nektet å høre på meg,selv om det er jeg som har blitt mobbet og trakassert på det groveste så liker jeg ikke å se noen i en slik situasjon som hun er kommet i nå.Hilsen synskepeggy.

luckyme2

26.01.2011 kl.18:58

Eli hm må si jeg savna innlegg hær ja,siden hun sa hun skulle skrive

Maria<3

26.01.2011 kl.18:58

Nei , dette er jo ingen kjekk sitevasjon for noen av dere dette.., så det beste er vel kanskje og legge det hele bak seg og ordne opp dere imellom.., alle gjør vi jo feil.., og det viktigste er vel og innse hva man har gjort , og ville ordne opp., og de ser jo Hilde ut til og ville nå., så komme seg videre herfra :)

Man har jo det gode ordet TILGIVELSE :) Kanksje tiden virkelig er inne for det, på alle fronter :)

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.19:12

Maria:Du har rett,jeg forholder meg ikke lenger til "Hilde",men jeg har bestemt meg,saken skal videre herfra og fra blogg,dette skal gjøres noe med.Selv om jeg er en slik type person som ser humor i omtrent alt,også dette meget alvorlige tilfellet her,så betyr ikke det at jeg finner meg i det og lar det bli med dette.Men for min del og for å få gjort noe med det på andre arenaer så er denne "debatten" ferdig her.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.20:11

Hilde:"Stille" observasjon krever diskresjon,ikke noe man slenger rundt seg i hytt og pine på internett.Stille observasjon betyr stille observasjon for meg,ikke noe man snakker om i det hele tatt,hvor er dine etiske retningslinger.Eller er det bare (feilaktige) stille observasjoner av meg som kan "klines" og spres utover hele internett.Tre blogger,så langt har fått rikelig med informasjon om din "stille" observasjon av meg....Hilsen synskepeggy.

Hilde

26.01.2011 kl.20:19

God Natt.

luckyme2

26.01.2011 kl.20:22

God natt,da tar jeg kvelden trist dette egentlig,men men.Livet går videre

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.20:31

luckyme2:Trist for hvem,jeg synest ikke at det er så trist for meg akkurat,jeg er ikke den som hadde mest å tape her.Har egentlig likt dette, jeg, og har bare observert(uten å bli provosert)hvor lavt noen kan synke.Nå er jeg forbi det.Da blir mitt neste "observasjonstema" hvorfor lar man seg synke så dypt...spennende greier,å observere menneskelig adferd.Hilsen synskepeggy.

bjarteogsidsel

26.01.2011 kl.20:38

Det stillner her inne ser jeg:-))))Da kan jeg spør deg om noe helt annet , jeg er musiker, men elsker å skrive historier. Får du frem noe på det? Er usikker på hvor vegen min går nå...er glad om du får frem noe..hvis ikke er det greit og om du forstår...

Hilde

26.01.2011 kl.20:38

Å vere audmjuk overfor slike mennesker som deg, som forsetter å mobbe og trakasere meg lenge etter at eg har slutta fred, det er vanskeleg for meg.

Å respektere slike mennesker som deg synes eg er forferdeleg vanskeleg, ikkje er du seriøs, ikkje ser eg på deg som dyktig og eg føler at du ikkje har evner i det heile tatt.

Likevell det var galt av meg å rakke ned på deg, men eg vert så eitrande forbanna på slike som deg.

Her har eg ein seriøs jobb og er flink i det eg gjer, også kjem slike som deg som skal prøve å hjelpe mennesker. Likevel er det folk som har fått råd av deg på blogg, som tek kontakt med meg. Kvifor det trur du ?

Du gjer meg så forbanna synskepeggy. Kvirfor har du valgt å bruke navnet .. synsk ? Du har ein god intuisjon. Det har ikkje noko med å vere synsk.

Eg vert lei meg og skuffa over at slike som deg lurer mennesker. Våre klienter fortjener bedre.

Tviler ikkje på at du kan noko, men spar deg for slikt kødd som å bråke med meg etter at eg har slutta fred.

Og at du vil ta saken vidare til Det norske Healerforbund. Dette har ingenting med healing å gjere. Ikkje noko som helst. Eg måtte bry forbundet mitt for å forsvare meg.

Dette var ein diskusjon som var mellom privatpersonen Hilde - og har ikkje noko med rolla som eg har som healer.

Ja eg har gått alt for langt, det er klart. Men det har du også.

Eg kan sjå gjennom mennesker, eg kan lese tanker og eg fanger opp enkle ting om deg og andre uten deira samtykke, og det er heilt lovleg. Eg har lover og regler å forhalde meg til, og eg har ikkje brutt dei.

Eg har balansert på ei tynn linje her, eg veit det.

Det er ikkje deg som person eg ønsker å ta, det er alle dei useriøse behandlerne som er der ute.

Kva seier det om deg når du ikkje ein gang tek ei oppriktig unskyldning frå meg.

Eg berre spør.

No er eg ferdig med denne saka her.

Hilde

luckyme2

26.01.2011 kl.20:43

Synskepeggy jeg kosa meg jeg og,satt å lo for meg selv,gråt ikke hehe,Kødda hær jeg,ingen skjønte det,satt bare å dreiv gjøn heile veien.Æ e bare sånn,full av faaan for å bruke ett fint uttrykk hehe.Men slutta mens leken var god

Vrangvilja

26.01.2011 kl.20:51

Ps...Luckyme2, si meg, er du alvorlig sjuk øverst oppe? skulle vi som har sett hva du vrenger utav deg syns at dette er morsomt??? Og så virker du til og med stolt av det? Hvor gemen går det an å være egentlig? Herreminhatt...søk hjelp...fort!

luckyme2

26.01.2011 kl.20:53

Hahaha morra mæ sinnsykt masse hær.FØDT STOLT

luckyme2

26.01.2011 kl.20:59

vranga,så vidt æ veit så har æ ikkje papira på at det e noe feil,men har du det..ikke utal dæ om non du ikkje kjenne...hatt løst å hatt dæ ansikt tel ansikt mobber.Men brydde æ mæ NOT

Vrangvilja

26.01.2011 kl.21:14

Hahahahahaha...måtte lese opp for min mann...vi lo oss nesten forderva...åsså vranga da gitt...god latter, men med bismak!

Kjenner ikke deg heldigvis må jeg si, men...når man har lest igjennom alt du har lagt igjen her hos Synskepeggy, ja da trenger jeg ikke å være synsk for å se hvem du er:-))) Men nå skal ikke jeg starte opp motoren din igjen..du var jo nesten fredelig et øyeblikk...Voila

Varselstrekanten

26.01.2011 kl.21:23

Ja havne ikje hu Peggy på bloggtoppen no, ja da sner det vestover.

Fanget og fri

26.01.2011 kl.21:28

Takk og pris for denne bloggen. Her sitter jeg syk hjemme, og var et øyeblikk redd for at dagens eneste høydepunkt var Hotel Cæsar, men dette går jo Cæsar en høy gang.

Likevel, dette er underholdning med bismak. Jeg kjenner ingen av de involverte personer (som jeg vet), men har lest alle kommentarer og blogg-innlegg da jeg likevel ikke er frisk nok til å foreta meg noe annet. Det jeg har lest her inne har skapt vantrohet, utrygghet, hoderisting, engasjement, skuffelse og oppgitthet hos meg.

Mitt ønske nå er at denne Hilde skal få fred, for jeg tror hun har fått seg en viktig og nødvendig lærepenge, og at hun angrer.

At SynskePeggy skal få ha bloggen sin i fred, så alle som liker å lese innleggene hennes skal få ha glede av det. Og jeg ønsker at du skal tilgi Hilde. For hvem er vi til å dømme andre for deres feil? Evnen til å tilgi sitter dypt inne, men med den følger ro og EKTE stolthet.

Angående flere andre aktører her inne, ønsker jeg kun å si dette:

Dont fight with pigs, you get all dirty and they enjoy it.

Hilsen Tromsøværing som velger å forholde seg anonym av naturlige grunner, og som banner når hun er svært, svært sint eller lei seg.

Toril

26.01.2011 kl.21:44

Nå greier jeg ikke sitte å se på dette her lengre! Er dere klar over at dere driver med stygg mobbing, ondskapsfull persontrakassering og stygge trusler mot Hilde? Skam dere! Ja, det mener jeg! At 40 - 50 år gamle damer kan sitte å holde på slik? Har dere det godt med dere selv?

Jeg håper virkelig at du Hilde går videre med dette her, for all persontrakasseringen og trusler mot Hilde er anmeldelsesgrunnlag!

Jeg kjenner faktisk en av mine rasekattvenninner som fikk kjempegod hjelp av Hilde med en av sine dyr, og hun fikk også kjempegod hjelp med ryggen sin som hun hadde kjempevondt i! Raskattvenninen min har bare lovord å si om Hilde!

Det er slike som Hilde som er seriøse, og Hilde står frem som kjempeseriøs, fordi hun forholder seg til den lover og regler de har i Det Norske Healerforbund, og fordi Hilde viser at hun holder seg innenfor etiske normer noe en seriøs person skal gjøre!

Dette var mitt siste ord i denne saken!

Anonym

26.01.2011 kl.22:15

Toril. Du er ikke lite frekk som våger og komme inn her og løfte pekefingeren og si at noen her inne bør skamme seg. Si meg eier du ikke skam i livet ditt, har du glemt at du har blottlagt synskepeggy med dine ondskapsfulle innlegg om ho over alt på bloggene? Du gjorde jo alt for og sette henne i den offentlige blogg "gapestokken" og nå er du jammen frekk nok til og komme inn her å si at vi skal skamme oss?? Du kan ikke være helt frisk menneske. Heldigvis har du vist hvem du er til de aller fleste nå. Så ynkelig og sjofel som du har vært har jeg pokkern meg ikke ord for. Jeg blir kvalm!! God bedring!!

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.22:26

Hilde:Jeg bare oppsummerer litt,hva du egentlig har sagt og påstått her inne på bloggen,det er tross alt min blogg,og må lese og oppsummere for å være sikker på at jeg har fått det med meg.Jeg bare reffererer til dine egne ord og skandaløse påstander,som du fortsetter villig vekk med.Ikke sant at når man får se med reine ord hva man selv har klart å få seg til å si/skrive,ja så blir man ikke så reint lite flau,jeg på dine veine.Hilsen synskepeggy.

Toril

26.01.2011 kl.22:31

Til deg feige Anonym! Tusen takk for at du skrev kommentaren offentlig på bloggen. Kjempebra at Peggy lar kommentarene stå!! Flott!

Når folk synker så lavt at de må ty til så stygge personangrep som det du gjør, så sier det faktisk mye mere om deg enn om meg! Ja, for du har jo faglig kompetanse på å uttale deg om andre? Nei! Snakk om å skyte seg selv i foten. På seg selv kjenner man andre vet du!

Jeg hever meg godt over denne kommentaren som det du skrev, for jeg akter ikke å synke så lavt som deg. Det skal du være trygg på.

Jeg har lov til å mene det jeg vil på min egen blogg, og jeg står for det jeg gjorde, og jeg står for det jeg mener. Det kommer jeg alltid til å gjøre, og jeg angrer ikke i det hele tatt!

Mine meninger er mine meninger, så får andre mene det de vil selv.

26.01.2011 kl.22:56

flottttt Toril KLEM fra Magnhild

Sommerjentaa.

26.01.2011 kl.23:00

Hei, kan ikke dere bare slutte og plage synskepeggy? Stakkars må ha bloggen sin full av dritt kommentarer. Føler med deg peggy. Hilsen Sommerjentaa.

Spørsmålstegn

26.01.2011 kl.23:02

Jeg mener at den eneste personen som kommer dårlig ut i denne "debatten" er Hilde, for hun er den eneste som står frem med fullt navn og bilde. Dere andre som er anonyme kan ikke se på dette som personangrep, for Deres person blir ikke angrepet, kun Deres anonyme nettprofil. Og det kan man vel knapt ta seg nær av overhodet.

Iceman

26.01.2011 kl.23:06

Har fulgt denne "debatten" som har pågått her inne på bloggen.

Så vidt jeg kan se, har hun der Hilde,signert ett av sine innlegg med navnet sitt pluss DNH og demed selv dradd forbundet inn i debatten.

Hun har også ramset opp forbundets etiske regler som hun ut fra hva jeg kan se har brutt nesten alle sammen.Derfor virker hun veldig useriøs på meg...

Selv tror jeg både på klarsyn, kanalisering og healing. Og det er trist når enkelte begynner og skal heve seg over andre.

Jeg tror Synskepeggy og at hun har evner! Og hun skulle hvert foruten denne trakasseringen.

Til slutt vil jeg bare si - Stå på Synskepeggy!

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.23:54

Iceman:Du har helt rett,hun utaler seg ikke lenger som privatperson etter at hun har dratt forbundet sitt inn i debatten.At hun har brutt alle etiske regler er det vel ikke lenger noen tvil om.OG hun fortsetter å trakassere meg,selv etter at hun har bedt om unskyldning for oppførselen sin tidligere i "debatten".Enhver får tro sitt,utifra hva de selv ser og leser.hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits