Orber !!

En blogger kunne for noen dager siden avsløre meg som en bløffmaker,løgner,tyv og "fake".bakgrunnen for påstandene var ifølge henne,at jeg skulle ha stjelt videosnutter fra en annen eier på youtube.Vi får se,da,om denne bloggeren hadde rett i sine påstander om meg.Og jeg har følgende å si til det : Da jeg skulle opprette konto på youtube blei nicnavnet mitt,synskepeggy,avist gjentatte ganger så for å få det til måtte jeg bruke annet nicnavn som da blei ???Man får ikke legge ut videosnutter på blogg uten at man har en youtubekonto.På videosnuttene på youtube har jeg de to samme som ligger på min blogg under innleggene "åndelig besøk ?" .Det ligger også en videosnutt av kattene mine på den samme youtubekontoen.

Hjemme hos meg viser det seg ofte lys,som det på den ene videosnutten i bloggen her,når man filmer lyset beveger det seg,men om man tar bilder av det viser det seg som lysende orbs.Jeg legger ut tre av utallige bilder av orbs som jeg har tatt her i min egen stue.og man kan se at bildene og videosnuttene er tatt i samme rom,selv om videosnutten er bevegelig pga energiene som er til stede kan man tydelig se at det er samme fks gardiner på bildene og på filmen.Jeg legger også ut et bilde av de to kattene mine som filmen på youtube viser.

Jeg ønsket en beklagelse fra bloggeren som hengte meg ufortjent ut som en svindler og fake når jeg kunne bevise at videosnuttene faktisk er mine og at det var bloggeren som stjal dem fra meg i den hensikt å sette meg i et dårlig lys.det skal bli spennende å se nå,om denne bloggeren stepper opp og gjør som hun bør,be meg om unskyldning for uriktige påstander om meg.Hilsen synskepeggy.

Dette bildet var med i en orbs konkurranse og vant tredje plassen. Vi vant førstehjelpskrin.

Er det flere som kan se to personer som står og ser inn i det høyre vinduet oppenfor katten?

Her er bildene av kattene på youtube videoen der dere søker på kvalitetstid da ser dere likheten mellom katten + dere ser sofaen våres. Tror dere nå at jeg har stjelt videoene og bildene?

 Her er Baldor.

 Og her er Svampebob.

Trenger dere flere bevis?????????


 

 

18 kommentarer

JanneDesiree

26.01.2011 kl.23:28

Hei :) så fin blogg du har :D

Lurte også på om du virkeligvil ha fler lesere. Det er ikke noe sånn der tull link reklame ditt å datt altså:)

ta en titt på bloggen min om du vil <3

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.23:33

JanneDesiree:Jeg forstår ikke kommentaren din.Ser du noen link i dette innlegget? Hilsen synskepeggy.

lise viola

26.01.2011 kl.23:36

huff, det er veldig synn at det er slikesom skal være ute etter å"TA" andre folk.. de må ha det vondt med seg selv om ikke klarer å passe på seg selv i stede...
Og ang det andre orbebildet. JEPP, jeg ser de to personene i altan døra meget godt! det er to barn, er det ikke det? :)

lise viola

26.01.2011 kl.23:53

tok en nermere titt på bildet nå.. er det ikke tre personer??

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2011 kl.23:56

lise viola:For hver gang man ser på bildet ser man fler.Det er rart,den ene personen til venstre kjenner jeg godt og han er ofte på besøk her hos meg.Hilsen synskepeggy.

asviews

27.01.2011 kl.00:58

Huff, alt folk kan finne på å si/gjøre, for å lage livet vanskelig for en annen:/

Men lurer på en ting, hvordan tolker du disse orbene? Jeg har aldri opplevd fenomenet før i jula, da jeg var på besøk i en leilighet hvor antallet av orbs var veldig høyt. Det var også uvanlig mye lys, dvs, bilder tatt på natten, vinduer burde vært mørke, men her var det sterkt lys inn fra vinduene.

Jeg har ikke særlig med paranormale evner, men det hender jeg oppfatter stemninger i gamle hus, og i dette fikk jeg en kald/tom følelse.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.07:44

asviews:Min tolkning av orbs er at det er åndelig aktivitet i et rom,det bruker også være andre tegn som tyder på det samtidig som orben viser seg.Jeg har mange slike bilder og tenkte legge ut flere etterhvert,så kanskje du ser noen som ligner på dine.Utifra det du sier her tror jeg at du har mer evner enn du tror selv.Hilsen synskepeggy.

asviews

27.01.2011 kl.08:43

Skal spørre om jeg kan få bildene fra det huset, noen bilder viser 6-8 orber på en gang, både små og ganske store.

Jeg har aldri utforsket evnene mine da, men jeg ser liksom ikke noe annet enn det som alle ser, jeg bare føler ting iblant. I et hus jeg bodde fikk jeg sterk angst i det ene loftsrommet, det andre bare sterkt ubehag, men ellers var huset rolig. Har aldri vært redd for loft eller mørke, hverken før eller etter, men det loftet var grusomt.

Inger J

27.01.2011 kl.09:03

Ja du og har besøk titt og ofte ,ja:)

Ja jeg ser de 2 personene ihvertfall.

men så er sikkert jeg og en bløff, som har med meg 3 stykker til Lillehammer og tar dem med meg på Maihaugen og parkere dem i en gammel stue for derfra og ha dem med på 1 bilde;))

Nei ,du har nok besøk i din stue og utenfor ditt vindu:)

Ha en fredelig dag.

Det fortjener du etter alt dette. Ser enda en blogg er borte.

allis

27.01.2011 kl.10:46

Heisan;-)) Og god formiddag.

Får plenty med orber på bildene mine eg og, men forrige helt tok den kaka.. Tok flere bilder etterhverandre av meg og mine venninner, ingen orb viste seg på 2-3 bilder, men så tok eg et nytt bilde av min venninne når ho sto aleine med akkurat samme bakgrunn som vi hadde hatt... og over ho er den største orben eg har sett hittil.. hihi.. vittig.. for skulle det vert noe i veien med kamera linsa så skulle vel alle bildene blitt orb på? kan blogge ut det bildet om du vil se kor stor den var;-))

Ha en flott dag videre

jennae

27.01.2011 kl.14:07

Hei!

Ta gjerne en titt på disse bildene min venninne tok i november på en fest. Maken til orbs-aktivitet har jeg aldri sett. Min erfaring er at det er masse orbs der folk samles og ler og danser.

Legg spesielt merke til den store lyskulen med de to merkelige ansiktene i. Ligner nesten på aliens!

http://duste.blogg.no/1289423497_orbs.html

She Wolf

12.02.2011 kl.19:46

Idioter som bare skal lage uhygge,syntes vi ikke noe om !

Men det er vel kanskje ikke dems feil at de ikke har skjønt poenget ennå?

De er åpenbart ikke kommet langt nok i prosessen ;)

Klem og ha en fortsatt flott helg :)))

Karina - Keam

21.02.2011 kl.09:05

Det kalles støvkorn, hybelkaniner osv!

Livet mitt som klarsynt.

21.02.2011 kl.09:18

Karina:Det er ikke alt som kan forklares som støvkorn,hybelkaniner osv.Jeg tok noen bilder av orbs i går kveld,de var lysende farge omtrent som gull,klar.De var ikke støvkorn iallefall.Skal legge ut de bildene seinere.Hilsen synskepeggy

ANNA

22.02.2011 kl.00:28

Når jeg zoomet litt inn på bilde så det ut som en ganske stor person som sto der ved vinduet, kansje bare jeg som ser det :)

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2011 kl.10:10

ANNA:Du ser helt rett,det er mange forskjellige personer her hos meg.Det er tre stykker vi oftest ser (og føler når de er i nærheten).Du kan også se på videosnuttene i innlegget "åndeligt besøk".Hilsen synskepeggy.

Siri-Mari

20.03.2012 kl.16:48

Hei :) Så fine Orber :) Jeg bor i mine besteforeldres hus, og har et bilde på bloggen min. Vil du hjelpe meg å se på dem? Jeg er litt ny i denne orbeverdenen... Fire ringer tilsammen.

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2012 kl.20:27

Siri:Hei,hei.

Jeg ser to orber på ditt bilde.En mellom stearinlysene på bordet og en til venstre for lyset (på puten).Den på puten er det et ansikt inni,jeg ville ha forstyrret det og snudd det "oppned",da vil du kanskje se hvem som er inni.

Det er dine besteforeldres hus,men har det bodd flere i huset utenom dine besteforeldre og dine besteforeldres familie.Jeg får et inntrykk av at det er flere og barnet i midten har en ganske sterk energi fremfor seg på høyre side.

Ellers er det generelt en "dis" på bildet som gjør det litt vanskelig å se "klart".

Lykke til med orbene.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits