RO !!

Nå ser det ut for at den verste "debatten" har dempet seg og endelig er det ro på bloggen min,heldigvis.Det har vært mildt sagt travelt med hets,løgn og mobbing så det holder.Hele bråket startet med at en blogger (angel56) hang meg ut med store overskrifter på sin egen blogg som løgner,svindler,fake og jeg blei endatil omtalt som "et hælvetes kvinnfolk" ved flere anledninger.Alt pga at denne bloggeren (feilaktig) beskyldte meg for å ha stjelt (mine egne) videosnutter på youtube. hun skreiv bla : "Synskepeggy er en fake og en svindler og jeg har beviset,nå skal denne bløffmakeren granskes".Men det skulle bli verre enn dette.Flere bloggere hang seg på denne feilaktige påstanden og det blei satt igang en offentlig heksejakt mot meg som mangler sidestykke rundt omkring på diverse blogger.Den ene overgikk den andre i sin hets,hat og mobbing av verste slag som jeg ikke har sett maken til.Alt sammen tatt ut fra rein fantasi fra aktørene i denne mobbingen og hetsen av meg sin side.Den ene utalte seg verre enn den andre.

Det hele toppet seg til nye høyder da en såkalt healer og medium kastet seg inn i "debatten",maken til mangel på respekt for andre som denne vedkommende viste mot meg skal man leite lenge etter.I tilleg til å hakke løs på meg i kommentarfeltet her i min egen blogg,skreiv hun innlegg etter innlegg i egen blogg der hun fortsatte å mobbe og hetse meg på det groveste.Hun var samtidig en flittig deltaker i "debatter" som omtalte meg hos andre bloggere.Det er meget rart for meg at nå i ettertid har denne healeren fjernet alle spor etter hetsen mot meg i sin egen blogg og bloggen, som startet det hele med ubegrunnede beskyldninger mot meg om tyveri av bilder,er nå "bekvemmelig" slettet,ingen spor etter heksejakten der heller.Hvorfor det mon tro,hvorfor finner de det nødvendig å slette spor og blogger???? Ja,jeg undres.

Jeg kan fullt og helt innestå for alle mine ytringer,hvert eneste ord skrevet av meg,både i "debatten" og på bloggen min ellers og jeg sletter ingenting !!

Denne healeren hevdet at hun uttalte seg om meg som privatperson.Det er ikke riktig.Hun reklamerte flere ganger sitt medlemskap i Det Norske Healerforbund og da hun gjorde det opptrådte hun som en representant for forbundet sitt.Så i dag tar jeg kontakt med Det Norske Healerforbund for å få en uttalelse fra dem om hva de synest om at ett av deres medlemmer representerer forbundet på en slik måte ute i det offentlige rom.Og jeg skal be om å få deres utalelse og syn på dette skriftlig.Svarer de på dette,mitt enkle spørsmål, skal jeg skrive svaret jeg fikk i et innlegg.Svarer de meg ikke skal jeg skrive om det også,for taushet i en så til de grader graverende sak bør være en øyeåpner og et stort varsko for alle.

Denne hetsen og dette regelrette hatet og mobbingen av meg bør være en lærepenge som man lærer av umiddelbart,slikt skal ikke forekomme noen steder!!!! og når man tenker på at det er godt voksne mennesker som står bak,ja,da blir det hele bare rett og slett uhyggelig.Disse godt voksne mobberne går barn og unge en høy gang.

Jeg vil takke alle de bloggerne som har støttet meg gjennom denne meget tøffe "debatten".

                                                                                               Hilsen synskepeggy.

213 kommentarer

Synne Bråten

27.01.2011 kl.09:51

Fin blogg. Er du seriøst synsk ? Hvordan er det?

synsvinkler

27.01.2011 kl.09:54

Synes det er helt forkastelig dette som du har vært utsatt for.
Jeg har ikke lest alt, jeg har heller ikke kommentert i disse krangle-debattene.
Men jeg synes det er utrolig at voksne mennesker kan oppføre seg slik.
Håper du kan få ro i både kropp og sjel.
Håper ikke dette gjentar seg.
Måtte du få en fin dag :)

Synskepeggy

27.01.2011 kl.10:01

Det er helt forkastelig,ja.Jeg tenker nå mer på andre som blir/er utsatt for slikt,som av forskjellige grunner,kanskje ikke kan stå imot slik hets og mobbing og jeg skulle ønske at jeg kunne gjøre noe for dem.Det nytter ikke å snakke fornuft til deltakere av slik mobbing,man snakker for døve ører,det har jo vist seg nå på min blogg,der jeg har bedt om ro gjenntatte ganger uten å bli hørt.Hilsen synskepeggy.

Inger J

27.01.2011 kl.10:07

Føler med deg!!

Ha en fin dag.

fra fortsatt "alvor skremt!!"

27.01.2011 kl.10:42

Jeg har ingen ingen anelse hvordan du har klart å holde hodet over vannet under alt som har skjedd. Spesielt når din datter ble dratt inn i dette, som er helt uskyldig. Jeg har ikke vert noen stor-blogger, men må si at jeg for min del er totalt kurert for å ha egen blogg. Slettet den lille jeg hadde, og kommer i fremtiden til å frastå fra å kommentere på de fleste blogger.

Blir skremt over bloggekulturen der folk rotter seg sammen, legger ut ip-adresse, kommer med trusler osv. Det som skjedde mot deg kunne ha skjedd hvem som helst. Og med tanke på alle Anonyme kommentarer du fikk, så er det tydelig flere bloggere som har vert redd for å bli uthengt.

Jeg som lever ett liv der jeg blir trakkasert, føler ekstra sterkt på denne hendelsen. Jeg reagerte med angstannfall da du begynte å få trusler om "omprogrammering" om du ikke lystret. Selv om jeg hvet at dette er tull, så skremmer det meg at et menneske som tydeligvis har healingsevner kan true andre mennesker på dette viset. Og det var jo hun som gikk inn på din bloggside! Det er veldig alvorlig.

google sletter ikke med en gang, selv om blogger sletter innlegg. Det varierer litt hvor mange dager innleggene "henger igjen" på google. Søk på "dyrehvisker synskepeggy" på google-søk, og trykk på "bufret" under innlegget om deg, så får du innlegget opp igjen, om du ønsker å henvise til hva som ble skrevet om deg på hennes bloggside.

Lykke til!

Uff, nå blir jeg vel omprogramert :P (helt ærlig, jeg ble redd henne!)

Irene

27.01.2011 kl.11:19

Ja la oss håpe det blir ro rundt dette nå. Og at vi kan nyte positiveten i bloggverdenen. Ønsker deg Peggy og alle som støtter deg en flott torsdag.

Hilsen Irene

27.01.2011 kl.11:38

Ro over allt.

Har vært og er fremdeles fast leser av din blogg,du har jo hjulpet meg,du kjenner jo litt til om min historie,og med den hjelpen og tips jeg har fått av deg,ja det har faktisk gjort livet lettere.Så stå på Synskepeggy,digger deg!

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.11:41

fra fortsatt "alvor skremt!!":Takk for tipset om google,skal prøve det,bevis kan bli nyttige å ha etterhvert.Jeg er helt enig med deg,at en person kan kalle seg healer osv og samtidig ha den virkningen på andre som du beskrive her er bare helt hinsides fornuftig tankegang.Til opplysning kan jeg nevne,at jeg har lagt igjen en oppsummering av "debatten" og oppfordring til å besøke min blogg hos Det Norske Healerforbund (fikk selvsagt talepostkasse) og spurte etter en uttalelse fra dem om oppførselen til en av sine representanter.Legger igjen samme beskjed i morgen og dagen etter det.....de får en uke på seg til å reagere.Hilsen synskepeggy.PS:Ikke vær redd!!

fivrel

27.01.2011 kl.12:40

Fint å se at du står støtt, selv når det stormer rundt deg. Disse negative energiene trengte tydeligvis å komme til overflaten og har nå blitt synlig for de fleste, vil jeg tro. Grunnen til at dette hendt på din blogg er vel nettopp fordi du har styrken til å håndtere det. Glad for å høre at du setter grenser og tar saken videre. Ønsker deg en fin dag :)

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.12:41

fra fortsatt "alvor skremt!!":Ang holde hodet over vannet.Jeg har en jobb der man i hovedsak må bruke kroppsspråk,holdninger og signaler man gir ut for å oppnå et ønsket resultat.Dette gjør at man lærer seg å alltid være bevisst på hvordan andre oppfatter meg.Kommunikasjon verbalt betyr lite der slik kommunikasjon er begrenset av ulike årsaker.Jeg har jobbet slik i snart 30 år.Da lærer man seg til å reagere for å oppnå et ønsket resultat gjennom den måten og holdningen man selv blir møtt med.Her i "debatten" reagerte jeg instinktivt,slik jeg alltid gjør,i den hensikt å oppnå resultatet jeg til slutt fikk.Dette har ingenting med manipulering å gjøre (i så fall manipulerer motparten seg selv)da motparten alltid kommer med sine utspill først,det sier seg selv,for man kan ikke reagere på noe som ikke allerede er inntruffet.I dette tilfellet(denne "debatten") advarte jeg motpartene om at det var slik det ville ende,jeg advarte faktisk om flere ting tidlig i "debatten" som har vist seg å stemme.Hun som "ser alt" såg ikke at dette resultatet ville komme,men for hvert stunt hun gjorde,kom hun (helt selv) nærmere målet jeg hadde.I dag ser man målet jeg hadde : innlegg fjernet,blogger slettet er noe av resultatet.Om man ser på "debatten" i etterkant kan man tidlig se hva som var min plan,hun skulle spille seg selv ut og jeg skulle ikke bidra til det.Hun som "ser alt" burde gjennomskuet dette lett.Som klarsynt skal man observere for så å reagere,ikke la seg provosere...Alt jeg har forutsett tidlig i "debatten" har vist seg å stemme korrekt,beviset er å finne i kommentarfeltet,mine svar.Pga jobben min (velsigne den) har jeg lært meg bla dette i min omgang med andre mennesker.Jeg har en jobb,ja,som jeg aldri ville byttet bort,så jeg trenger ikke pengene til dem som søker min hjelp,hvordan kan jeg kreve penger av noen som trenger min hjelp,men som har lite fra før av ?? Moralen min og samvittigheten min sier nei til slikt.Men hadde det dukket opp en millionær så er det mulig at jeg hadde tatt noen kroner,allikevel.Er du fremdeles redd,ikke vær det.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.12:52

fivrel:Takk så mye,vet du hva,jeg tror du har rett og jeg tror det var motstanden de fikk som til slutt avslørte dem for det de er.De var ikke forberedt på det og blei bare mer aggresiv.Det er meget lett å spille ut sinte mennesker.Håper at disse "damer i det gode selskap,innkludert "Hilde" har fått seg en lærepenge som svir.Beskjeden er : Dere trodde det var lett å kødde med meg og dere tok feil,jeg håper dere tenker dere godt om før dere prøver å kødde med neste offer,kan jo være at neste offer er like "vanskelig" som meg.Tør dere prøve for å se....Hilsen synskepeggy.

27.01.2011 kl.13:05

Fyyyyyyysj,så det du vil med bloggen din,er å oppnå at alle som er uenig med deg,sletter bloggene sine.Er det sånn synske driver,så skal ikke jeg oppsøke sånne kvakksalvere.Ja du er vel en av kvakksalvene du og tenker jeg.Det som er intr,at det er opprettet en gruppe på Facebook ang din blogg.Veldig spennende.En lukket gruppe.Skal si de gransker din blogg og mener du er en som er ute etter oppmerksomhet.Skal ikke røpe hva som blir tatt opp,men en ting skal jeg si deg,spent på hvor lenge denne bloggen din lever.Du gir bloggere og andre feile forhåpninger,da du ikke er synsk/klarsynt

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.13:15

Anonym:Man klarer det helt selv med måten man omtaler andre personer på,jeg har ikke bedt noen om å skrive nedsettende og hatsk om noen,og jeg har heller ikke bedt noen om å slette bloggene sine.Handlingen,i dette tilfellet sletting av blogg og innlegg taler for seg selv.JEG PÅTAR MEG IKKE SKYLD FOR HVA ANDRE GJØR HVERKEN PÅ MIN BLOGG OG IALLEFALL IKKE PÅ ANDRE SIN.JEG SITTER IKKE MED SLETTKNAPPEN TIL NOEN ANNEN BLOGG ENN MIN EGEN !!!! Hilsen synskepeggy.

27.01.2011 kl.13:40

Om det er noe som er misset totalt i denne "saken" så er det og få frem hvem som stod bak all trakasering og hetsing .....

Angel/luckyMe er bare en liten del som lar seg brukes om og om igjen av et mye dyktigere og sleipere menneske...

27.01.2011 kl.13:51

På denne tiden har angel/luchyme2 forsvunnet , og Hilde har "fjernet" innleggene sine , sier jo sitt., Men du vet att intet kan fjernes fra nett ikke sant, det ligger for evig og alltid., lett og finne tilbake til, ser en over har skrevet hva du må gjøre.., så om det virkelig er noe du vil "bruke" videre, så kan du få det frem igjen., fra samtlige blogger!!

Ja, lurer på hvem dem alle er som står bak.., tror angel/luchyme2 bare er en brikke som blir brukt........

Maria<3

27.01.2011 kl.13:53

Har dyrehvisker slettet bloggen sin??? ; da er ikke hun mye seriøs....................

nicolai

27.01.2011 kl.14:10

hei

jeg har lært en ting de siste 3 årene av mitt liv. Folk er kapabel til hva som helst. Det finen singen grenser for hva er i stand til å gjøre. Noen går gjerne over lik.

Nå bruke rjeg kun tid på folk som er greie med meg. De andre ignores. 100%.

Jeg har brukt over en dag på å lese. Lange leve galskapen.

Du virker på meg for å være oppegående på alle måter og ha et hjerte på den rette plasse.

stå på videre du... mange som støtter deg. de andre driter du lang mars i

hilsen

Leo

27.01.2011 kl.14:11

.

Hilde

27.01.2011 kl.14:13

. .

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.14:17

nicolai:Takk så mye for fin kommentar.Du har rett,og jeg følger det gode rådet ditt nå.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.14:27

Maria:Hun har vel ikke slettet bloggen også,jeg la bare merke til at innleggene der hun langer ut mot meg var borte.lucyme2 og angel56 er slettet,ja.Vel,jeg tenker nå mitt om det og så får andre tenke sitt.Noen kommentarer her vil ha det til at jeg har skylden for at innlegg og blogger er slettet.Er det hva man skal krangle om i dag,tror du,om jeg har eller ikke har skyld i at de sletter bloggene sine??Nei,de her "damene" må vel etterhvert forstå selv hvor latterlige de er.Du får følge med videre,Maria,noen har tydeligvis ikke tenkt å gi seg riktig enda.hilsen synskepeggy.

27.01.2011 kl.14:44

Ett spørsmål.Hvordan får man tak i deg? Så vidt jeg vet har sånne som deg ett tlfnr eller e-post

Synskepeggy

27.01.2011 kl.14:52

Jeg skulle gjerne ha svart deg på spørsmålet ditt.Men jeg håper at du har forståelse for at jeg ikke kan gi ut slike opplysninger her offentlig på nett etter all mobbing,personhets og løgn som jeg har blitt utsatt for de siste dagene.Det siste disse aktørene i mobbekoret trenger er informasjon om hvordan de skal få tak i meg privat.Dessverre slik er det på dette tidspunkt.Hilsen synskepeggy.

Hilde

27.01.2011 kl.14:53

:/

Toril

27.01.2011 kl.14:57

Jeg har lyst å fortelle om min kjempepositive erfaring med Hilde! Dette er fakta! Lenge har jeg tenkt på å få en dyrehealer til Aros (vår abyssinerhannkatt), fordi han har vært utenfor og ikke helt i godt humør!

Plutselig får Hilde en følelse bare ved å ha sett på et bilde av Aros, og hun sier: "Han er syk, men ikke alvorlig!" Hun spurte om hun kunne få heale ham for meg, og selvfølgelig takket jeg ja til det! Det var noe som skjedde med hele katten, og jeg som eier merket det med en gang! Aros virket plutselig helt avslappet, og det så jeg på hele kroppen hans. Han setter seg ned, og snur hodet til venstre, og millisekunder etter han hadde gjort det sa Hilde: "Så snur han hodet til venstre!" Hilde hadde helt riktig observasjon av Aros og om hans personlighet, og det uten at hun kjenner ham eller har truffet katten! Aros på sin side begynte å male. Hilde kunne fortelle meg at Aros er en kjempesosial katt, og det stemmer på en prikk!

Da Aros skulle spise mat fortalte Hilde at i nærheten var det en stor boks med tørrfór av der Aros spiser maten sin. Har Hilde vært hjemme hos oss før? Nei, det hr hun ikke vært!

Selv har jeg slitt med å være stiv nederst i ryggen, og særlig om morgenen, og jeg har ikke fortalt Hilde noenting på forhånd. Så sier Hilde: "Er du bedre nederst i ryggen nå?" Jeg kjente at det ble varmt nederst i ryggen, og stivheten var borte!

På slutten av telefonsamtalen sier Hilde: "Den abyssinerhunnkatten deres som er litt sta og egenrådig, hun fra Nordland." Hadde jeg fortalt Hilde om at Corvette kommer fra en oppdretter fra Bodø? Nei, det har jeg aldri fortalt Hilde!

Hilde fortjener respekt fra dere alle og jeg skal skrive under på at hun er kjempedyktig! Jeg kommer til å anbefale Hilde til alle jeg kjenner som trenger healing, enten på seg selv eller dyrene sine!

Jeg skrev også en mail til Den Norske Healerforbund i dag, og la ved linken til bloggen din, Peggy, og jeg fortalte om hva som har foregått her inne bloggen din. Svaret jeg mottar når de har sett på saken skal Hilde få kopi av, og hvis hun vil skal hun få poste det ut på sin blogg, og jeg kommer til å poste den ut på min blogg!

Min klare oppfatning av Hilde er at hun er seriøs, kjempedyktig, jobber etter etiske retningslinjer og overholder taushetsplikten sin!

Jeg er ikke stiv i ryggen i hele tatt i dag, og Aros er som en annen katt!:)

iceman

27.01.2011 kl.14:59

Hei. Har vert inne på det "slettete" innlegget til denne Hilde, og skjønner godt at hun har valgt å slette .Lurer på hvem som gir henne retten til å dømme andre på den måten?Hun har jo oppnevnt seg selv som sannhetsvitne.....INGEN eier sannheten, det er opp til alle og en hver hva de vil tro på.Så, det jeg ikke forstår, er at, skjønner ikke denne jenta ut fra kommentarene du har fått at folk har tro på deg????

På meg virker det som hun prøver å heve seg selv over andre, og da fremstår hun både usympatisk og useriøs...sikter også til debatten i går da hun ikke akkurat fremstod som en saklig part i debatten...

Ja,ja...var ikke meningen å prøve på å livne opp igjen debatten, men blir bare veldig overrasket over hvordan noe kan utvikle seg på denne måten..

27.01.2011 kl.15:00

Da er du en useriøs person,da er du ikke synsk eller klarsynt.Man svarer ikke noen sånn når man vil ha kontakt med deg.Du har ikke lov å hjelpe noen hær på en offentlig blogg,som alle kan se hva slags hjelp du gir em.Ingen ønsker det heller.Du blir jo ikke mer troverdig når du svarer en klient som har lyst til å ha kontakt med deg på denne måten

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.15:03

Toril:Hvordan kan jeg vite om du ikke har sitert historien rett ut fra den kullørte ukepresse? Er det ikke et av disse bladene som heter,ja hva var det nå igjen..."Hilde" har ikke vist meg (og mange andre her på bloggen)annet enn hvor "flink" hun er til å hetse,mobbe og rakke ned på andre.Mine påstander finnes det faktisk bevis for - rett fremfor deg!!!!Hilsen synskepeggy.

Hilde

27.01.2011 kl.15:08

Til deg som ville ha konsultasjon av synskepeggy. Gå inn på bloggen min du: hildehealerogdyrehvisker.blogg.no så skal du få all den hjelp du vil. Mvh Hilde

Synskepeggy

27.01.2011 kl.15:08

Anonym:Man trenger ikke prøve seg her!!!!! En oppegående "anonym" ville hatt forståelse for svaret jeg ga,på bakgrunn av hva man kan lese her i bloggen,har man så lite tillitt til andre at an tror at de ikke vet hva som foregår.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.15:21

Anonym:Tenk litt selv,nå : en "anonym" ber meg om å opplyse vedkommende om personopplysninger om meg selv,det er meget frekt å bare tenke tanken på å gjøre noe slikt.En slik hendvendelse er ikke bare uhøflig,den er også nedsettende mot meg,pga alt som har skjedd på bloggen her i det siste.Hvem som helst andre enn......ville uten problemer hatt forståelse for det.Tok man dette "stuntet" til anonym her,eller.Hilsen synskepeggy.

Hilde

27.01.2011 kl.15:22

http://www.hildehealerogdyrehvisker.blogg.no

Sjå heimesida mi og ta kontakt om de vil snakka med ein seriøs klarsynt healer.

Lykke til med bloggen synskepeggy.

Ynskjer alle ein fin og triveleg bloggings tid.

Mvh Hilde N Tveita Torkildsen http://www.dyrehvisker.no

27.01.2011 kl.15:24

Hilde takk for det:)..Skal sjekke bloggen din....

Du Syskepeppy,eller det er jo ett helt feil navn på denne bloggen.Jeg får dårlig følelse av det navnet ditt.Grunnen til jeg er hær,er at jeg vet hvem luckyme2 er.Hun som tipset meg om deg,og nå ser jeg at hun har rett.Hun leket med deg hele veien peggy.Jeg snakket med henne på fb idag,hun slettet bloggen sin pga at dere kun hang dere på henne.Da tok hun bare en annen metode,nemlig banning.Greieste dame ever,og jeg kan love deg at hun er smartere enn du aner.Fyyyyyyy for ett menneske du er peggy,en synsk/klarsynt driver ikke på sånn som du.Jeg vet,trust me

Inger J

27.01.2011 kl.15:26

Si meg er dere gamle?????

Det som bedrives her, er barnestadiet, der noen ikke ville låne bort leken sin til noen, og deretter begynte og slå, lugge og sparke,

Det er faktisk mindreårige dom leder bloggene deres.

FÅ DERE ET LIV!!!!!

27.01.2011 kl.15:27

Hilde prøvde å søke bloggen din opp,men fikk svar at den ikke fantes

Hilde

27.01.2011 kl.15:33

http://hildehealerogdyrehvisker.blogg.no/ den skal virke. Mvh Hilde

Hilde

27.01.2011 kl.15:34

Prøv: 56 51 33 31. Hilde

Anonym

27.01.2011 kl.15:35

Synskepeggy. Disse damene kommer aldri til og slutte og forfølge deg. Det mest idiotiske påfunnet nå er at denne luckyme skriver til deg som anonym, Makan!! Hun har forresten laget seg en ny blogg igjen, http://locolobo1.blogg.no/ Dumt at ikke blogg.no tar seg betalt for blogg nr 2 til 100 blir laget, da hadde man kanskje unngått disse som kun lever på bloggene for og skape uhygge for andre.

Håper du snart får fred og ro igjen.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.15:35

Hilde:Driver du reklame på bloggen min også nå,det må da finnes regler for slikt hos blogg.no,du kunne like godt ha klint et stort reklameskilt opp på veggen på huset mitt på min private eiendom!!!!Du har invadert bloggen min med reklame for deg selv,sist jeg sjekket ute i verden måtte man først innhente tillatelse fra eier og så måtte man betale (dyrt) for å få reklamere om noe som går i favør av annonsøren.Dette er så grovt at man bør anmelde det til politiet.Mye hadde jeg ventet meg fra den kanten,men dette,selv etter all mobbingen, tar kaka.Hilsen synskepeggy.

Hilde

27.01.2011 kl.15:38

Lykke til synskepeggy med din useriøse holdning til klienter som ønsker råd og hjelp av deg.

Hilde

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.15:41

Hilde:Enda mer reklame for seg selv på min blogg,si meg,eier du ikke snev av etiske retningslinjer i det hele tatt.Dine reklamestunt her i min blogg går utelukkende i disfavør av bloggeieren.Si meg eier du ikke snev av sunn fornuft og etiske retningslinjer i det hele tatt.Jeg håper at DU har satt den siste spikeren i din EGEN kiste nå med dette.Nei,dette er rett og slett slik at jeg har ikke ord for det.Maken til frekkhet har jeg aldri sett før,heldigvis.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.15:46

Hilde:Useriøs??Jeg forstår hvem som står bak slik at du kunne få en "sak" på meg.Har aldri før (du dukket opp her) vært ute for at en "anonym" kommentar ber meg om mine personopplysninger offentlig på nett,men takket være deg,så har jeg opplevd det også nå,og i tillegg at det blir brukt mot meg.Hilsen synskepeggy.

Hilde

27.01.2011 kl.15:51

RO !!

- ro ro til fiskeskjær mange fisker får du der. En til far og en til mor, en til søster og en til bror - og en til lille synskepeggy med sine "bortrodde" personligheter som det er like mange av som fisk i havet.

Hilde

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.16:00

Hilde:Og med dette har "debatten" nådd et slikt lavmål,at man finner bare mørkemenn der nede.Dit vil ikke jeg.Hilsen synskepeggy.

Christine

27.01.2011 kl.16:03

eller: ro, ro, ro din båt, ta din åre fatt. vuggende, vuggende, vuggende. over kategatt.

27.01.2011 kl.16:04

Holde nå gikk det. kom inn. takk

Du Anonyme som påstår jeg er luckyme Må skuffe deg,ikke har jeg blogg hær.Var inne på locolobo bloggen,det er ikke hennes blogg.Har hun gått på kurs om ånder,tviler....Tror luckyme er så seriøs at hun går med nick og bilder så andre får se hvem hun er.Hun blogger bilder i ett etter som jeg har sett.Så anonyme det er nok ikke luckyme dette nei.Som jeg har sett så er ikke luckyme redd for å linke til en evt blogg.Det har jeg nå sett hær

Hilde

27.01.2011 kl.16:07

Du har ikkje humor har du vel ? Som eit seriøst og dyktig medium må du ta i bruk begge sider for å kunne hjelpe våre klienter. At du er redd for mørkemenn fortel meg at du ikkje er seriøs.

Du er ikkje verdt tida mi. Du er som eit snøfugg som tiner og forsvinn så snart det vert vår.

Anonym

27.01.2011 kl.16:13

Fy flate !!!!! Hva slags menneske er denne Hilde? Nå vart jeg sjokkert, Har du glemt og ta medisinen din i dag Hilde så gjør det nå!! Dette går over alle støvleskaft, la nå synskepeggy få vere i fred, har ho ikke fått gjennomgått nok dritt slenging nå?

Seriøst.... kan det vere mulig at det sitter sånne folk som denne Hilde å tar i mot samtaler fra folk som trenger råd? Denne personen har alvorlig adferdsproblem, rett og slett skummelt og tenke på at sånne sitter å gir råd til de som ringer. Det bør vel bli flere av oss som leser alt dette mølet som burde ringe til denne foreningen og advare . Dette er skremmende!!

Hilde

27.01.2011 kl.16:18

"Den lille bia suste forbi ei bok av shakespere og boka ramla ned, og den lille bie ungen vart drept under vekta av den tunge boka - så seier bie mor"

"To be or not to bee"

Elisabeth

27.01.2011 kl.16:21

hvordan kan du som er annonym si noe om hilde? kjenner du henne? har du truffet henne? er du fagutdannet atferdsterapeut kanskje? nå vet jeg det. du som er anonym har problemer med selv eller veldig dårlig ordforåd når du bruker disse ord som alvorlig adferdsproblem. feig er du også når du ikke står fram med navn.

Anonym

27.01.2011 kl.16:28

Ja du kan få sagt det du Toril-Elisabeth.

Blir jeg mindre anonym om jeg kaller meg per eller pål kanskje, tror du at du er mindre anonym en meg fordi om du kaller deg for Elisabeth? Toril?

Hilde

27.01.2011 kl.16:31

Paranoia er ein fin bil.

wolfgirl1

27.01.2011 kl.16:37

Hahahaha må nu le hær.Måtte lage meg nu blogg,sånn at det ikke ble noe gjettekonkuranse hær inne.Nå nei anonym jeg er ikke redd for å lenke til min blogg,trenger ikke være anonym.Men du anonym/inger j er jo veldig feig,jeg er så glad for at jeg kjenner skrivemåten min.Ser at noen savner meg når jeg ikke har blogg hehe.Men nu blir bloggen min sikkert kjedelig

Paulina

27.01.2011 kl.16:39

Jeg elsker bloggen din og alle forskjellige temaer du har gått igjennom. Men i det siste har det vært altfor mye fokus på disse folkene som har slengt dritt om deg, og jeg kjenner det er for mye negativitet. Håper Hilde snart gir seg med det tullet hun holder på med, og jeg håper du snart kan legge denne saken dø her på bloggen. Jeg skjønner at du føler at du må ta dette med videre til healingforbundet, og det respekterer jeg! Men jeg håper du gjør det som privatperson og snart begynner å skrive ting som du har gjort tidligere;)

Hilde: Jeg har lest bloggen din, og har likt veldig mye av det du har skrevet.Vær så snill og la SynskePeggy være i fred nå, og konsentrer deg om det du elsker å gjøre!

How people treat you is their karma,how you react is yours!!

iceman

27.01.2011 kl.16:50

Dette e virkelig det laveste av lavmål ....Jeg er ikke psykolog, medium eller healer,har opplevd mye som ikke kan forklarest, men dette ...ser jo at hun der Hilde er kraftig ute og "kjøre" halllooo!!!!! ro ro til fiskeskjær og parnoia e en fin bil?????KEM KAN TA NOE SÅNT SERIØST?????

wolfgirl1

27.01.2011 kl.17:10

Synskepeggy,gå inn på bloggen min,skal bare ha deg til å se på ett par bilder dær,hva mener du

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.17:15

wolfgirl1:Nei takk,du ikke denne gangen.Hilsen synskepeggy.

wolfgirl1

27.01.2011 kl.17:18

Redd for å ta feil

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.17:29

wolfgirl1:det er for meg å vite og for deg å finne ut.hilsen synskepeggy.

wolfgirl1

27.01.2011 kl.17:34

Er dessverre ikke synsk,og aldri stått fra for å være det heller.Menn sanndrønt det er jeg

Anonym

27.01.2011 kl.17:40

AATJOO!!!....٩(-̮̮̃-̃)۶

Om du er allergisk mot skitsnakk,

løgnere og falske mennesker.

før da denne nysen videre!!!!

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.17:40

wolfgirl1:Heldige du !!!! Hilsen synskepeggy.

wolfgirl1

27.01.2011 kl.17:45

Inger den har du stjælt fra meg,for jeg hadde den på bloggen min igår,men heldigvis har kopisperre på bloggen min nå

Hilde

27.01.2011 kl.17:47

Var å tok av refleksene mine på ytterjakka og sendte dem tell mørkemenna som ho synskepeggy er så redd for, tenkte at det var lettere for ho å sjå dei når mørkemenna hadde på seg refleks.

Hilde

27.01.2011 kl.17:51

Har de høyrt om humor ? Nope :(

bjarteogsidsel

27.01.2011 kl.17:54

Herreminhatt...er det enda ikkje slutt på galskapen her hos deg kjære? Dette tar jo helt av?+? Du har min sympati Peggy, håper du ser IP adressene og klarer å holde deg oppdatert på alle de forskjellige nicknama som dukker opp her:-) Selv om det er en lett sak for den som er gal nok å ta en tur på et offentlig sted og fortsette hetsen...huttetu..stå på og fortsett å være akkurat som du er. We LIKE!

Toril

27.01.2011 kl.17:54

Har noen reflekser jeg også!:) Humor er jo kjempemorsomt da!:)

Magnhild Olsen

27.01.2011 kl.17:55

jeg har skrevet til HILDE i går og takket henne for den hjelpen eg fekk av henne,det var helt fantasktisk alt det hun fortalde meg om meg .og en person til som eg ville ha noen svar på og hun fortalde meg hva som var galt med min kropp ,noe hun ikke kunne hvite ,da eg ikke hadde sakt noe til hun om det,var og ein del ting som eg selv hadde glemt som hun nevnte ,deriblant noe som var påbevist etter ein rønken eg tok for mange år siden det kom eg på etter hun hadde sakt det .Så ingen må komme her att HILDE ikke er seriøs hun kan sine ting det vart eg overbevist om i går.det strider i grunnen imot min kristne tro og oppsøke heelere og synske ,men det står ikke noe om spesefikt om dette i bibelen.mange pastorer som driver med heeling ,trur Gud har gjitt ein del personer den gaven ,.mvh.Magnhild

Toril

27.01.2011 kl.17:57

Husk at du ubevisst og ufrivillig påvirker alle dem du kommer i kontakt med, gjennom ordene dine, oppførselen din, smilet ditt, ja til og med med tausheten din, hele din personlighet.

P. Benoist-Hanapier

Kilde: http://www.facebook.com/#!/FRAMSNAKKING

fra fortsatt "alvor skremt!!"

27.01.2011 kl.17:58

Synskepeggy! Jeg er redd denne saken har fått en enda mer alvorlig dybde. Jeg har nå lest Hilde sine kommentarer. Først trodde jeg det hadde tippet over for henne, før jeg begynte å lese hva hun egentlig skriver her. Hun tror at jeg er deg. Samtlige absurde "morsomheter" stemmer overens i hva jeg skrev til forbundet i går. Jeg pressiserte at jeg var redd Hilde, forklarte min psyke og pressiserte at jeg ikke kjenner deg, eller har hatt annet med deg å gjøre enn at jeg har hatt glede av å leser din blogg. Jeg skrev inn til forbundet der jeg satte spørsmålstegn til deres etiske retningslinjer, etter Hilde sine trusler til deg i går. Dette var før du hadde skrevet på din blogg i går at du ville gå videre med saken, jeg var derfor ikke "inspirert" av andre. Jeg pressiserte at jeg ikke ønsket at Hilde skulle lese hva jeg hadde skrevet, men at forbundet selv kunne gå inn på bloggene og vurdere selv om dette var i tråd med deres etikk.

Jeg får nå vondt for at du skal få disse absurdhetene fra Hilde. Jeg må roe meg litt ned, så får jeg komme tilbake om en stund. Og til deg Hilde, årsaken til min redsel var etter flere år med grov seksuell vold. Som synsk burde du ha senset at brevet ikke var fra Synskepeggy. Mennesker som deg, Hilde, gjør meg kvalm.

Toril

27.01.2011 kl.18:03

Magnhild: Ja, jeg opplevde Hilde som en kjempeseriøs, varm og ekte person da jeg pratet med henne! Korsryggen min er mye bedre, og Aros er i kjempegodt humør!:) Jeg er Hilde evig takknemlig!:)

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.18:03

iceman:Helt enig,dette er på det laveste lavmål noensinne og jeg nekter å synke så dypt.Har hatt kontakt med Det Norske Healingforbund i dag og er spent på hvordan de vil følge opp saken,de er iallefall svært imøtekommende og hyggelige så langt,skal skrive et innlegg på generellt grunnlag om min erfaring med håndteringen deres av saken så snart den er avsluttet,jeg forstår at de ser svært alvorligt på denne saken og det er kjempeflott.Jeg tror det er på tide at det forbundet begynner å luke ut useriøse aktører fra forbundet slik at de kan fortsette å fremstå som seriøse.Og da trenger de hjelp fra brukerne av tjenestene deres til å innrapportere uregelementær opptreden fra sine medlemmer slik at de kan få gjort noe med det.Hvem vet,jeg har kanskje,når alt kommer til alt gjort Det Norske Healerforbund en stor tjeneste i dag.Hilsen synskepeggy.

wolfgirl1

27.01.2011 kl.18:03

Man kødder ikke med damer Nordfra

3 karer gifter seg. Nr 1 gifter seg med ei jente fra Oslo. Han krever at hun skal stelle huset. Første og andre dagen ser han ingen forskjell, men den tredjedagen er huset strøkent.

Nr 2 gifter seg med ei jente fra Trønderlag. Han krever at hun skal stelle huset og at middagen står på bordet når han kommer fra jobb. Det går noen dager, men så ser han at hun har gjort det han krever.

Nr 3 gifter seg med ei jente fra Troms. Han krever at hun skal stelle huset, middagen skal være utsøkt, klærne vasket og skjortene strøket. Han ser ikke noe de tre første dagene, men fjerde dagen kan han se litt på venstre øye og kan bevege høyre armen såpass at han får smurt seg ei brødskive......

Hilde

27.01.2011 kl.18:10

Dette er synskepeggy sin blogg og alt eg har skrive er til henne. Eg har humor og det er trist at de tar alt så alvorleg. Eg er seriøs ja når eg er på arbeid. No har eg fri.

" har du ikkje humor da har du mista noko viktig"

Hilde

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.18:12

fra fortsatt "alvor skremt!!":Jeg tror pgså (og det er ikke for å være slem) at det er noe alvorlig galt med "Hilde".Jeg hadde mine mistanker i går og de har blitt ytterligere forsterket i dag.Jeg mener ikke å være slem her,jeg bare formidler en observasjon som jeg har gjort meg.Jeg har også hatt kontakt med Det Norske Healerforbund i dag,så vi får se hvordan de håndterer denne meget alvorlige saken.Det er fortvilende at du skal ta dette sånn innover deg og det beklager jeg.Ikke tenk på meg,jeg klarer meg.Tenk på deg selv og ta vare på deg selv,du.Hilsen synskepeggy.

iceman

27.01.2011 kl.18:16

Magnhild, du sier du har en kristen tro, syns du da det er helt OK den måten Hilde driver å trakasserer Synskepeggy på?Du må jo ha lest innleggene hennes her.....helt alvorlig...syns du de er seriøse???Det hun oppnår med dette, er å stille seg selv i et meget dårlig lys.Og pluss at hun klarer å skremme vettet av noen.Er ikke det å opptre useiøst, så vet ikke jeg....

wolfgirl1

27.01.2011 kl.18:21

Har alle vært som hilde så har det vært fred i verden

Hilde

27.01.2011 kl.18:22

Alvorleg sak ? Me har hatt ein diskusjon og slengt med kjeften begge som privatpersoner. Einaste eg ville ha deg til å forstå at du ikkje kan kalle deg klarsynt når du ikkje er dyktig nok til det. Dette er mi meining.

Eg er medlem av healerforbundet og eg skriv IKKJE på vegne av dei. Eg skriv på vegne av meg sjølv. Medlemmer i healerforbundet er healere. Mange healere er også klarsynte medium, men eg eg er ikkje i DNH pga mine klarsynte evner, men pga eg er ein healer og seriøs sådan. Eg arbeider med dette kvar dag.

Trur du verkeleg at Hjemmet, Norsk Ukeblad, Nation og Hund & Fritid og Vestlandsrevyen ville lage interjuv med meg om eg ikkje hadde vore ekte vare ?

At du velger å gå til healerforbundet er heilt bak mål.

Hugs at dette er mitt forbund og dei er der for meg og andre i DNH

Hilde

Hilde

27.01.2011 kl.18:24

Alvorleg sak ? Me har hatt ein diskusjon og slengt med kjeften begge som privatpersoner. Einaste eg ville ha deg til å forstå at du ikkje kan kalle deg klarsynt når du ikkje er dyktig nok til det. Dette er mi meining.

Eg er medlem av healerforbundet og eg skriv IKKJE på vegne av dei. Eg skriv på vegne av meg sjølv. Medlemmer i healerforbundet er healere. Mange healere er også klarsynte medium, men eg eg er ikkje i DNH pga mine klarsynte evner, men pga eg er ein healer og seriøs sådan. Eg arbeider med dette kvar dag.

Trur du verkeleg at Hjemmet, BA, Norsk Ukeblad, Nation og Hund & Fritid og Vestlandsrevyen ville lage interjuv med meg om eg ikkje hadde vore ekte vare ?

At du velger å gå til healerforbundet er heilt bak mål.

Hugs at dette er mitt forbund og dei er der for meg og andre i DNH

Hilde

iceman

27.01.2011 kl.18:26

Synskepeggy, håper forbundet går inn på bloggen din og ser kor "Seriøst og saklig" medlemmet deres har oppført seg her på bloggen din -- for her fins jo bevis så det holder!!!

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.18:27

bjarteogsidsel:Takk for kommentar,nei,dessverre,det ser ut for at enkelte ikke har tenkt å gi seg her.Får nå se om healerforbundet klarer å stoppe ett av sine medlemmer.Jeg hadde blitt kastet ut av mitt fagforbund om jeg var en representant fra dem og oppførte meg på samme måte.Hilsen synskepeggy.

Toril

27.01.2011 kl.18:27

Åhhh vær så snill å slutt å mobb, trakassere og sjikanere Hilde!

Det som er alvorlig her, er at du Peggy holder på slik du gjør, og jo mer debatten herjer på bloggen din jo mer useriøs blir du tatt for å være!

Jeg har som sagt også kontaktet Det Norske Healerforbund, hvor jeg la ved linken til bloggen din. Jeg fortalte min versjon slik jeg hadde observert bloggen din i lengre tid, og jeg fortalte hva som pågår her inne på bloggen din. Jeg tror FER (fagetisk råd) selv vil se hva som foregår med det blåtte øye. En av deres medlemmer blir mobbet inne på en blogg som hvor bloggeier bryter alt som heter etikk og taushetsplikt!

Hilde

27.01.2011 kl.18:28

Eg opptrer her som privatperson, ikkje som healer i DNH.

Siste ord frå meg.

"Den lille bia suste forbi ei bok av shakespere og boka ramla ned, og den lille bie ungen vart drept under vekta av den tunge boka - så seier bie mor"

"To be or not to bee"

wolfgirl1

27.01.2011 kl.18:29

Hær er det ikke RO hær er det URO

Toril

27.01.2011 kl.18:29

Bra sagt, Hilde!

wolfgirl1

27.01.2011 kl.18:31

Håper ikke du får bakoversveis når du åpner brevet peggy

liseviola

27.01.2011 kl.18:54

til peggy, og alle andre som har fulgt det negative som har fulgt henne de siste dagene. jeg har akkurat skrevet ett inlegg på min blogg som jeg vil be dere om å lese;
http://liseviola.blogg.no/1296150248_n_har_begeret_runnet_.html

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.19:15

Hilde:Hvorfor tror du ikke at jeg kommer noen vei med saka mi ? hvorfor tror du da at ditt eget forbund ser så alvorligt på denne saken at de tar den opp i møte allerede nå i kveld,"as we speak" faktisk,jeg vet det,de behandler den nå i dette øyeblikk,jeg har nettopp snakket med dem på telefon.Reklamestuntet du presterte her på min blogg kan jeg (og gjør jeg) politianmelde deg for.Tror du fortsatt at jeg ikke kommer noen vei med saka mi?Jeg ville stoppet og tenkt meg litt om nå,var jeg deg (bare et velment råd,altså).Nå er det sannelig du som trenger "lykke til" her.Hilsen synskepeggy.

wolfgirl1

27.01.2011 kl.19:56

må du slutte peggy,nu er det du som trakkaserer og dummer deg ut..Herreguuud

Magnhild Olsen

27.01.2011 kl.20:01

Fy så stygge du er peggy ,det var du som begynte denne debatten,etter som eg husker den begynte med ein debatt om Maria Ameli ,så sklei det helt ut ,DA kunne du ha stoppet dette med ein gang.(DET må du vel vere enig i )da hadde det blitt med det ,men nei, det gjorde du ikke,for dette var spennende,du hadde IKKE behøvd å kommentere noen av disse utspilla andre kom med,du kjenner jo dem ikke privat(KANSJE DU GJER DET ?),så eg synest dette blir for dumt.TIl deg icman vil eg sei att eg synest ikke HILDE har trakkasert noen her ,men att det er peggy som trakkaserer ,HILDE o mange andre her som ikke står på peggy sin side og er enig med ho ,og peggy kaller seg kristen har eg lest i innlegg fra ho,da må ho ikke gjør seg så lita som ho har gjort seg no,kunne ha opptrått meir voksen enn som så.mvh MAGNHILD .pc.Gå i tenkeboksen no peggy,.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.20:04

wolfgirl1:Om jeg dummer meg ut nå,plutselig,gjennom hele denne "debatten",hvem er det da som har dummet seg ut FØR i den samme "debatten"??? jeg spør(en annen blogger enn deg) et ærlig spørsmål,Om du kaller det for å dumme seg ut er det ingen som kan kommentere mer på blogg.no i frykt for å bli hengt ut som"dum".Hilsen synskepeggy.

Wolfgirl1

27.01.2011 kl.20:08

IKKJE Æ ,fØLG ME PÅ TV2 SÅ FÅR DU SE KORDAN NORDLÆNDINGAN E...Upppps

Magnhild Olsen

27.01.2011 kl.20:09

du som er ""fortsatt skræmt"" er det noe og bli redd for da,har du noe og bli redd av ,ja det kommer jo an på hvor gammel du er ,men lille snille artige HILDE skal du ikke vere redd ,det er nok andre her du heller skulle bli skræmt av ,serleg ordbruken deres .men ,nei du kan sove trykt .mvh.magnhild .KLEM

Symbirose

27.01.2011 kl.20:44

Så fin blogg.

fra fortsatt "alvor skremt!!"

27.01.2011 kl.20:49

Til Magnhild: Hvorfor jeg er skremt? Jeg orker ikke å forklare hvorfor akkurat nå..Men sannheten kommer alltid for en dag, så en dag vil du forstå hvorfor mennesker som meg blir skremt. Men TUSEN Tusen takk for klemmen! Det var koselig.

Sommerjentaa.

27.01.2011 kl.20:58

Alså? Ka faen? Kan ikke dere bare la synskepeggy være ifred? Nå har hun bedt om ro i to innlegg og fortsatt så driver dere spessielt du Hilde med den forbanna drittslengingen. Stakkars Synskepeggy ikke la deg knekke av noen så idiotiske og meningsløse kommentarer. Stå på!

Dere som er imot synskepeggy: Javell vær imot henne, men dere trenger ikke snakke dritt om henne fordeom????? Eller dere må vel gjøre noe som gjør dagene kortere.

Til alle dere som støtter peggy blantannet meg: Stå på alle sammen.

Fy flate sier no bare eg!

Hilsen Sommerjentaa.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.21:02

Sommerjentaa.:Takk skal du ha,sommerjentaa,og jeg er selvsagt enig med deg.Det er fint at også barn og unge reagerer på det som har skjedd her på bloggen - og tar avstand fra det.Hilsen synskepeggy.

Anonym

27.01.2011 kl.21:05

Kjære deg Sommerjentaa! Det er jo ingen som slenger dritt til henne! Det er jo hun som er usaklig mot alle som er uenig med henne samme om de skriver det på en saklig eller humoristisk måte. Hadde noen slengt dritt til henne hadde man kaldt henne stygge ting, og det er ingen som har kaldt Peggy stygge ting her på bloggen!

Sommerjentaa.

27.01.2011 kl.21:46

Når hun ber om RO i to tre innlegg, mener jeg dere burde ha såpass respekt at dere også lar det får være ro... Det er jo faktisk dere som begynner opp igjen diskusjonen, ved og ikke godta det.

Les innlegget på min blogg. www.sommerjentaa.blogg.no og kommenter deres meninger der.

Håper du får ro nå peggy.

Hilsen Sommerjentaa.

Anonym

27.01.2011 kl.22:05

Eier dere ikke skam i livet dere 3 ynkelige vesener som ikke klarer og holde fred? Du som kommenterer som Anonym og svarer sommerjentaa.. kan du ikke bare bruke Anonym-Toril isteden for og late som om du er meg . Blir bare mer og mer sjokkert over hvordan dere 3 behandler synskepeggy. Våkn opp å få dere et liv utenom cyberverdenen!

Synskepeggy, jeg støtter deg i dette og syns fryktelig synd i deg og ikke minst din datter som må sitte og lese alt dette vrøvlet som disse "førkjene" holder på med.

Stå på!!!

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2011 kl.22:18

Anonym:Takk for kommentar,min datter er preget av situasjonen,ja.Hun ønsker å forsvare meg,og gjør det også med en viss engstelse.Bla er hun ekstra engstelig for om denne "healerhilde" skal gjøre alvor av trusslene sine om å omprogramere meg i hodet og ellers på andre måter "rote" oppe i hode mitt.Hun er veldig opptatt og engstelig for om det kan skje,stakkar.Ellers er hun,som oss andre fremdeles i sjokk over det hele.Hilsen synskepeggy.

Anonym

27.01.2011 kl.22:30

Vet du .. jeg er helt rystet ! Klart din datter er redd stakkars liten, jeg har så vondt av både deg og henne, denne vendettaen som disse "førkjene" holder på med er det verste jeg har sett noen sinne. Har faktisk ikke ord for all den ondskapen de lirer ut av seg. Jeg kommer nok til og kontakte denne foreningen i morgen jeg og , for jo flere som reagerer jo bedre vil de håndtere situasjonen, så jeg håper de fleste her inne gjør det samme,

Ønsker deg og din datter en fin kveld videre.

Maria<3

27.01.2011 kl.23:15

Hilde , hvorfor holder du på slik., det er jo ikke morsomt eller noe humor i det , skjønner du ikke att folk blir redde , spesielt mennesker som ikke kan så mye om dette her!! Og hvordan snur dere dette til att Synskepeggy mobber., what.., er jo dere som forsetter i det uendelige.., som en har sagt : Ingen eier sannheten ,du kan ikke vite hvilke evner en annen har!!

Og att det er att det er DITT forbund , som at du eier det, hallo., jeg vil svært gjerne ta en nærmare titt på forbundet og hvordan deres representanter skal opperere , det er jo ikke fritt frem vettu , så dem i forbundet kan oppføre seg avskyelig og ture i vei., du er medlem der og har en jobb i ett omsorgsyrke, da stiller jeg spørsmål ved dine "skriverier" her!!! Når man er i ett yrke der man skal hjelpe medmnnesker i vankelige livs sitevasjoner bør man være meget proffesjonel., høflig , imøtekommende og trygg., men DU skaper her utrygghet, kan du forstå att enkelte føler det slik?? , Og en enkel ting som normal folkeskikk og medmenneskelighet virker fraværende.. jeg vet ikke jeg., du er sikkert flink til det du gjør.., men man tviler jo også.., for jeg tenker MEDMENNESKELIGHET og GODHET er her heelt fraverende.., det er kun negativitet, skremsel , uhygge, mobbing , sjikanering , slik skal man ikke være mot andre..., og slik blir du oppfattet, dem fleste er opptatt av hvilke signaler dem sender ut , er ikke DU??

Og i dag er det bare verre, det skriver tull og svada., flott om du hjelper folk , supert, og intet bedre , men oppførselen din er ikke presentabel., beklager men jeg reagerer sterkt på den.., nå ba du om unnskyldning i går.,hva med og legge dette bort , og forsette med jobben din....., man kommer ingen vei ved og sverte , du skader kun deg selv!!! Jeg kan forstå frustrasjon om du mener noen operer på falskt grunnlag , men dette er ikke riktig fremgangsmåte!!

Synskepeggy

27.01.2011 kl.23:16

Anonym:Det norske Healerforbund har et møte ang denne saken nå i kveld,vi får se hva som kommer ut av det.De tar saken så pass alvorlig at de fant at et møte om dette var påkrevd så fort.De ringte meg og underettet meg om at møtet skulle finne sted like før det startet.Jeg synest at det var kjempefint gjort av dem å gå til det skritt og viser for meg at de tar denne fryktelige saken på det rammeste alvor.Et tegn på at møtet gikk i "vår" favør kan være at det har vært mistenkelig stille fra "healerhilde" i hele kveld,men siden jeg er offentlig ærklært ikke "synsk" - og det grundig også,så blir jo min uttalelse her bare spekulasjon.Ha en fin kveld du også.Hilsen synskepeggy.

Maria<3

27.01.2011 kl.23:16

Hilde , hvorfor holder du på slik., det er jo ikke morsomt eller noe humor i det , skjønner du ikke att folk blir redde , spesielt mennesker som ikke kan så mye om dette her!! Og hvordan snur dere dette til att Synskepeggy mobber., what.., er jo dere som forsetter i det uendelige.., som en har sagt : Ingen eier sannheten ,du kan ikke vite hvilke evner en annen har!!

Og att det er att det er DITT forbund , som at du eier det, hallo., jeg vil svært gjerne ta en nærmare titt på forbundet og hvordan deres representanter skal opperere , det er jo ikke fritt frem vettu , så dem i forbundet kan oppføre seg avskyelig og ture i vei., du er medlem der og har en jobb i ett omsorgsyrke, da stiller jeg spørsmål ved dine "skriverier" her!!! Når man er i ett yrke der man skal hjelpe medmnnesker i vankelige livs sitevasjoner bør man være meget proffesjonel., høflig , imøtekommende og trygg., men DU skaper her utrygghet, kan du forstå att enkelte føler det slik?? , Og en enkel ting som normal folkeskikk og medmenneskelighet virker fraværende.. jeg vet ikke jeg., du er sikkert flink til det du gjør.., men man tviler jo også.., for jeg tenker MEDMENNESKELIGHET og GODHET er her heelt fraverende.., det er kun negativitet, skremsel , uhygge, mobbing , sjikanering , slik skal man ikke være mot andre..., og slik blir du oppfattet, dem fleste er opptatt av hvilke signaler dem sender ut , er ikke DU??

Og i dag er det bare verre, det skriver tull og svada., flott om du hjelper folk , supert, og intet bedre , men oppførselen din er ikke presentabel., beklager men jeg reagerer sterkt på den.., nå ba du om unnskyldning i går.,hva med og legge dette bort , og forsette med jobben din....., man kommer ingen vei ved og sverte , du skader kun deg selv!!! Jeg kan forstå frustrasjon om du mener noen operer på falskt grunnlag , men dette er ikke riktig fremgangsmåte!!

Maria<3

27.01.2011 kl.23:44

Og jeg føler virkelig med deg Synskepeggy , jeg forstår ikke hva som får noen til og opptre slik mot sine medmennesker , lurer på hva drivkraften er.., Og du Magnhild som er kristen , VÅKN OPP, se hva enkelte av disse "damene" har skrevet her., det ER ondsinnet, er du blitt forblindet eller????

Sommerjentaa.

27.01.2011 kl.23:46

Hei takk for dere som støtter synskepeggy. Jeg støtter deg også!

Sjekk ut bloggen min jeg skriver om deg peggy. :) Hilsen Sommerjentaa.

Babydoll

28.01.2011 kl.00:56

stakkar deg, Hilde...syns virkelig synd i deg. Du må ha et ufattelig sørgelig liv! ...visst ikkje du e ka? 8 ÅR??? (men det e du jo ikkje. Du e en godt voksen dame på 38!!!! år som gjemmer seg bak data skjermen sin å slenger sykt masse drit, sikkert fordi du syns synd på deg selv og må rake ned på andre). Etter å ha lest dine helt utrolige LAVMÅL kommentarer (og direkte mobbing), så viser du klart og tydelig at det e DU som e USERIØS!! Varsel-lampene blinker for fulle sirener at DU e en eg ALDRI ALDRI ALDRI ville brukt!!! Veldig GOD reklame du klistrer opp om deg selv må eg si!! HA HA, snakk om å drite seg selv godt oppetter BEGGE leggene!! Du e dum du...Lykke til me den holdningen!! Ps. va utrolig DIGG me RO fra DEG her, håper det fortsetter slik!! Ingen som vil savne deg her uansett...så hold deg til din egen baksnakker-side sammen me dine likesinnede alierte og ikkje plag andre me dåkkars tragiske holdnig!!!!

28.01.2011 kl.05:13

Jaja ser jo hvor saken ligg,peggy er ute for å komme på topplista.Da lager man en fake blogg at man er synsk...fYYYY FAAN peggy,den dagen du drit deg ut,da skal jeg le meg ihjæl....

PS:Fler hær inne trenger og ett Norskkurs.

Hilde er seriøs...Peggy er falsk

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.08:03

Babydoll:Takk for kommentar,og jeg er enig med deg,det var noe som ikke riktig var som det skulle (med denne healerhilde) og satte varsellyset på for meg også ganske tidlig i "debatten".Nå i ettertid kan man tro,etter kommentarer fra "healerhilde" selv at man har med et ikke helt friskt menneske å gjøre.(Dette er en objektiv observasjon).Nå ser det endelig ut for at de verste aktørene i denne uhyggelige "debatten" er satt ut av spill,"healerhilde" antakelig fra sitt eget forbund.Den ene bloggen etter den andre er nå fjernet,så man får anta at de andre aktørene i "debatten" er opptatt med å slikke sine sår en stund fremover.Vi andre får prøve å riste av oss disse negative påvirkningene vi helt ufrivillig er blitt påført og heve oss over og gå videre.Nå til slutt har jeg en bønn til disse anonyme "damene" som er medlemmer av samme mobbekor : Jeg observerer at man kommenterer i min datters blogg (under anonym,selvfølgelig),det er ei jente på 13 år,som bare vil forsvare moren sin (en normal reaksjon)hun er preget av de siste dagers hendelser og spesiellt trussler som har kommet mot meg.Om dere "damer" har snev av anstendighet og omtanke for andre enn dere selv så la den bloggen være,ikke begynn å hakke løs på ei jente der eneste motiv for henne å uttale seg er å forsvare sin mor.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.08:13

Anonym:Topplister???har jeg aldri brydd meg om,og ingen og ingen ønsker å havne på topplistene under slike betingelser som det som har foregått på denne bloggen i det siste,det håper jeg virkelig enhver annen enn deg forstår. Ang det andre du nevner har jeg bare en ting å si : den som lever får se........Jeg fortsetter å blogge og håper på at om og når jeg noengang havner på topplister så er det av nye mer hyggelige årsaker enn det som er tilfellet nå.Hilsen synskepeggy.

Toril

28.01.2011 kl.08:41

"Skaper vi mennskeverd, skaper vi fred" fra "Til ungdommen" av Nordahl Grieg

Kilde: http://www.facebook.com/#!/FRAMSNAKKING

Tenk over disse ordene! Det gjelder alle sammen, og ikke bare noen få!

wolfgirl1

28.01.2011 kl.08:56

Nu har jeg satt igang en aksjon ang din blogg peggy,pluss at jeg har stengt for komentarer på min blogg foreløpig....Les bloggen min så får du se.Nu har jeg sett nok av bloggen din,og jobber intens at du blir fjernet,,åjaaa jeg tør å gå enda lenger.Hvis ingen andre tør gjøre noe med denne bloggen,så tør fan meg jeg å gjøre det...Så peggy ja de som lever får SE..

Turil jeg kjenner han som har og stiftet framsnakking:)Han bor 10min hærfra,på Dverberg

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.08:58

wolfgirl1:Vel,som jeg sa : Den som lever får se.....Hilsen synskepeggy.

wolfgirl1

28.01.2011 kl.09:09

jess For jeg gir meg ikke nu VÆR DU SIKKER...

Er ingen som mobber deg,men du mobber Hilde

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.09:15

wolfgirl1:Jeg beklager å måtte si det (jeg vil ikke ta "kampviljen" fra deg) men jeg føler meg ikke så veldig truet,akkurat.Det har jo vist seg ved utallig anledninger at de har ikke så imponerende lang levetid,disse bloggene dine.Og det sier jo sitt.....Hilsen synskepeggy.PS:STÅ PÅ!!!!

wolfgirl1

28.01.2011 kl.09:28

Min tur å si VENT Å SE......åjo bloggvennene mine er hær de,da snakker jeg om mine EKTE BLOGGVENNER.Ha de andre bloggvenner som du antyder,så er ikke de mine bloggvenner,og hva de gjør drit jeg i,de er vel redd nu.....Og at Hilde slettet bloggen sin,skjønner jeg godt,mer drittslenging hun fikk av dere skal man lete lenge etter.Men hun har heldigvis ny blogg

Perlen

28.01.2011 kl.09:43

Kjære mæ!!!

Håper dere skjemmes! Og håper ikke deres barn noen sinne blir utsatt for mobbing på denne måten. Tenkt litt lengre enn nesa deres rekker folkens!

Er lei av denne fighten nå. Og Synskepeggy må være utslitt stakkar.

Jeg sender en stille bønn om at Synskepeggy får det hun aller mest ønsker seg akkurat nå. Ro!

wolfgirl1

28.01.2011 kl.09:57

Perlen hvem er mæ????????????

Herrguuuuud fler som ikke ser den falske peggy.....Håper for guds skjyld at dere trangsynske en gang ser det til slutt.Heldigvis så har jeg fått medhold på andre steder jeg har profil.Får jeg ar profil flere steder skjønner dere....Neste skritt er seoghør,og ett par aviser........Du lei perlen,hvorfor ingen som plager deg vel????????????????,,nu er det kung fu fighting fra min side

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.10:06

Perlen:Takk så mye,Perlen.Du har helt rett.Hilsen synskepeggy.

wolfgirl1

28.01.2011 kl.10:07

En ting til perlen,hva tror du hvis jeg laget meg blogg om at jeg var synsk,og fått mange komentarer.Så har jeg bare slengt ut noe vrøvl,så har ikke ett døyt stemt...Hvordan tror du det er blitt på den bloggen,hvis det viste seg at jeg var en bløff.Som det blir til å skje med peggy.Sann mine ord,det blir til å skje.Jeg var en av de hun lurte,heldigvis fikk jeg øynene opp takket være Hilde...Var bla til legen igår,og jeg var faktisk bedre av kolsen min,var mye bedre.Legen lurte på hva som hadde skjedd,siden jeg var så tett og har halv lungekapasitet.Da måtte jeg fortelle det.Han sa det er mye mellom himmel og jord man ikke vet....Det er å takket være Hilde....Jeg er sånn at jeg må ha bevis for å tro noe på sånt,og det fikk jeg...All ære til Hilde

Perlen

28.01.2011 kl.10:33

Wolfgirl1: Med fare for å bli litt usaklig: Hvor gammel er du egentlig??? Leser du det du selv skriver?

Ja, jeg er lei, for jeg har en fin dialog med synskepeggy, og jeg føler virkelig med henne. Ville ikke du også bli lei hvis noen du brydde deg om hadde det vondt og ble utsatt for noe lignende? Det kalles medfølelse og medmenneskelighet. Hvis alle skulle være seg selv nærmest i alle situasjonen ville verden virkelig ikke vært et godt sted å leve i. Og ja, det er mye mellom himmel og jord man ikke vet. Og om jeg blir lurt trill rundt av noen, det være seg deg, Hilde eller synskepeggy, så får det bli mitt problem som har tatt valget om hvem jeg ville stole på.

Jeg synes bare det blir for dumt å ta en siskusjon som dette på en blogg. Hvis du ikke tror på synskepeggy så får du slutte å lese bloggen hennes. SÅ er det problemet ute av verden. Og, har du tenkt på at det faktisk kan finnes flere enn 1 klarsynt? Har du tenkt på at faktisk BÅDE Hilde og synskepeggy kan ha evner?

Just asking.

Jeg støtter Synskepeggy. Mitt valg. Ferdig. Slutt!

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.10:35

Perlen:Ikke la deg lure inn i denne fellen som blei lagt for deg nå,dette "uvesent" kan fort havne på din blogg,det er slik denne "wolfgirl" (eller hva nicet nå var) oppererer.Dette er den tredje bloggen denne bloggeren har opprettet på disse tre - fire dagene denne "debatten" har pågått.Tidligere blogger fra dette mennesket er :angel56 og lucyme2,bare for å nevne noen få.Hvor alvorligt skal man ta slikt???? Ikke la denne bloggeren lure deg.Hilsen synskepeggy.

Perlen

28.01.2011 kl.10:37

Takk for advarsel synskepeggy. Skal være oppmerksom:) Jeg savner litt godthet i verden akkurat nå:)

wolfgirl1

28.01.2011 kl.10:49

Har fler venner har jeg fått på fb etter jeg la ut bloggen til peggy og på siden til blogg.no.....Håper de tar tak i det...Som sagt det vil vise seg hvem som har rett.......Blogg.no er ett mobbested uten like,ingen bloggere er seriøse hær inne,ett fåtall hværtfall.enten må blogg.no eller så må blogg.no legge ned...Er dere redd for at jeg har rett og hva jeg er i stand til å gjøre.....Dette er mitt siste ord på denne bloggen,kos dere......VENT Å SE..OM JEG SÅ MÅ GÅ TIL PRESSEN,OG SEOGHØR..trust me jeg er truende til å gjøre det......og finnes ikke redd

nina

28.01.2011 kl.11:44

Du har ikke fått den roen du ba om.dette har nåd nye høyder.helt forkastelig av voksne folk å holde på sånn..

stå på du synskepeggy.kommer til å lese bloggen din uansett:=))

Magnhild Olsen

28.01.2011 kl.11:46

wolfgirl/ du er veldig lite troverdig ,opererer med fleire navn ,og motseier deg sjølv heile tida først skryter du av HILDE like etter mobber du ,så er du på peggy sin side "KJÆRRINGA MED STRØMMEN" er du .

Elisabeth

28.01.2011 kl.11:52

Magnhild, ja du har helt rett i dette, godt observert av deg. men det er bloggeren Toril som startet dette med å henge ut Peggy og undersøke, ringe og maile overalt for å finne noe på peggy og hun får alltid med seg wolfgirl/lucky/ på slikt bråk.

Magnhild Olsen

28.01.2011 kl.12:08

nei no tuller du elisabeth var ikke toril som begynte dette den som startet dette var vel"inger j rye ,som og har operert med fleire,nick.

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.12:17

nina:jeg har bedt om ro i tre - fire innlegg og kmmentarer,men har enda ikke blitt hørt.Forteller ikke det mer om disse damene enn noen av dem ønsker å avsløre om seg selv.Og denne "healerhilde" - de siste kommentarene fra henne i går stiller et stort spørsmål ved hennes psykiske helse.Jeg har blitt "gransket" opp og i mente,de har enda ikke funnet noe,annet enn sine egne fantasier som stadig når nye høyder.Bildene jeg blei beskyldt for å stjele har jeg tilbakevist påstanden her i bloggen i innlegget Orber,en unskyldning for uthengning som tyv er fremdeles fraværende.Disse damene,hva de enn heter har en samvittighet og en moral som ligger under skosålene på andre med litt gangsyn.Jeg slutter ikke å blogge,de har leitet med lys og lykte for å finne noe å henge på meg og når de ikke har funnet "bevis" har de svartmalt,hetset og mobbet meg istedet,på det groveste.Er det fremdeles noen igjen der ute som tviler på min troverdighet,ja,beklager å måtte si det,men da finnes det ikke håp lenger om bygge opp igjen troverdighet heller - som igjen går ut over meg,som alt annet i denne "debatten".Disse "damene i det gode selskap" graver sin grav dypere og dypere - og det gjør de helt selv.Jeg håper bare at de graver den så dyp at de ikke kan komme opp igjen å utsette andre for den samme heksejakten som jeg har vært utsatt for.Hilsen synskepeggy.

Hilde

28.01.2011 kl.12:38

I 1999 vart eg utsatt for eit stygt overfall av ei jente på skulen eg gjekk på, som slo hensynslaust i ansiktet mitt til eg gjekk ned for telling. Etterpå sparka ho meg hardt i hodet, nakke og rygg med sine sko med ståltå /vernetå. Desse skadene etter ulykka har gitt med ein skade i hodet og i ryggen. Eg synes det er dårleg gjort å trekke inn mi psykiske helse. Den er fin, derimot har eg har ein skade i hodet etter dette angrep. Eg slo ikkje igjen ein gang. I mange måneder etterpå sleit eg med språket og eg slit ennå med hukommelsen.

i 2001 brakk eg nakken etter ein frontkollisjon, og vart operert.

Desse skadene har gjort livet vanskeleg for meg, men eg held motet.

Du veit ingenting om meg og at du tviler på meg får vere din sak.

Eg er meg du er deg.

Vil du vere vaksen nok til å slutte no ?

Hilde

Inger J

28.01.2011 kl.12:42

Jaha Magnhild, så det mener du?????

Jeg bruker kun Inger J som nick, som er mitt riktige navn også, jeg har ike noe og skjule;) så da blander du meg og noen andre, sorry og måtte ødelegge din glede med og hakke på meg;))

Toril

28.01.2011 kl.12:46

Du Peggy har over hodet ingen grunnlag for å uttale deg om andres psykiske helse! Pass dine egne saker! La nå Hilde være i fred!!!!

Til deg Elisabeth: Bra du tror det da!:) Jeg hever meg over slike kommentarer!

Wolfgirl1

28.01.2011 kl.12:47

Magnhild hvem er det som har sagtat jeg oppererer med fler nick,er det toril,hvordan vet du det.skal fortelle deg en ting Magnhild jeg har forsvart hilde hele veien,men nu er DET NOK...Tror ikke på en jævel hær inne nu.Spør om jeg skal forsvare noen av dere...NOT.nu kan dere bare sile deres egen sjø.Tror ikke på noen av dere

Takk for meg..Ja tænk jeg blir til å slette bloggen min,men ikke let etter meg,dere finner meg ALDRI.....

ps:men ser at toril er ikke hær å forsvarer meg hær nu,bare på tlf,og takker meg på hilde sine vegner....Hvis hilde tar kontakt med meg å takker meg personlig,da skal jeg tro det.Husk jeg tror ikke før jeg ser det,men etter dette stoket,så begynner jeg å se litt av hvært.Tusen takk

wolfgirl1

28.01.2011 kl.12:50

Grunnen til jeg slettet bloggen og skiftet nick,er for jeg selv fikk ett helvett pga dette.....Har aldri skjedd før.

Hilde

28.01.2011 kl.12:54

Takk

Woow

28.01.2011 kl.13:14

Er toril og hilde en og samme person ??

Ja akkurat det overrasker meg ikke så veldig mye.

Ikke noe her sjokkere lengre, alle bør ta en runde og få sjekket topplokket sitt av dere surrehuer!!

Toril + Hilde

28.01.2011 kl.13:26

Ja!:)

Toril

28.01.2011 kl.13:28

Schizsofren er en fin båt!:)

Wolfgirl1

28.01.2011 kl.13:56

da sletta jeg bloggen for ørrtende gang,,,,,,Nu legger jeg meg ikke borti en diskusjon eller noe hær,ja fått meg ny blogg,men ikke hær.Ikke en jævel får vite hvor bloggen min er....

Hilde det dær er ikke godt nok....Ikke lenkent til bloggen din engang,da kan det være hvemsomhelst...Nu begynner jeg å bli enig med ei som sa SANNHETEN KOMMER FOR EN DAG..Kanskje det var dette som måtte til,tro hvem som har skylda i at jeg fikk negative komentarer på bloggen min nå,som jeg aldri har hatt før når jeg blogget.Jeg har hatt blogg hær inne siden blogg.no startet,den ligg visst inne hær enda,men det er mange år siden,så husker ikke adr,men det er jo bare å søke opp nicknavnet:).Glad jeg ikke la ut noen mail som jeg ble fortalt at jeg måtte,da har jeg vel fått enda mer peppper enn det jeg har fått....Synd at jeg ikke kunne ha blogg hær pga at jeg fikk en masse dritt slengt.Jeg som ble hovedmannen nå...Mens ei holdt seg i bakgrunnen.Nei jeg er ikke sint eller forbanna,bare veldig veldig lei meg

nina

28.01.2011 kl.14:00

nå synes jeg dere skal la synskepeggy få være i fred. alle har rett til å ytre sin mening uten å bli hetse på den måten hun har blitt her.

slik oppførsel dere viser mot henne er moralsk forkastelig.

la damen få ro som hun har bedt om.

håper for peggys skyld at ingen går på dette bull shit greiene dere slenger ut av dere............

håper du peggy ikke lar deg knekke av dette lavmålte tullet.

dere som slenger med leppa tenker dere over at det er mange unge som leser dette her.å dere viser jo bare dem at det er greit å holde på sånn....

Jeg vil for alltid være en fast leser av bloggen din peggy....:=))

Maria<3

28.01.2011 kl.14:04

Det viser seg att Synskepeggy har rett gang på gang , hun traff visst spikeren på hodet nå når hun tok opp dette med psykiske vansker , slike opplevelser forstår alle att er vonde Hilde , men det gir det ikke større rett til og opptre på den måten du har gjort her , men det gjør att man kanskje får en større forståelse for din atferd.., om du har adferdsprobemer så finnes det veldig god hjelp og få for det.

Toril : Hvorfor kan ikke Synskepeggy uttale seg om andre , etter alle disse kommentarene på bloggen så blir det jo ganske så selvsagt att hun gjør det , og hun har rette antydninger for att noe ikke ER som det skal, og det trenger man ikke være hverken synsk eller annet for og forstå., det skinner med klarhet gjennom i kommentarene at noe er galt , ingen voksne oppfører seg så sjofelt mot andre , dette er jo idioti fakter!!!

Dere har sunket på ett slikt lavmål att det ikke finnes ord , dere bør virkelig skamme dere , men skam i livet eier dere vel ikke..., får en flausmak i kjeften på alle deres vegne!!!! Luchyme2 var enig med Synskepeggy i går , i dag er Hilde god nok igjen , i går trodde hun jo ikke på slike?!!! Og Toril du ser vel med ett kvart øye att det ikke er Hilde som blir angrepet, hvem har startet dette her???????? Nå skal dere anmelde , og til se og hør , og ja nå skal det skje.. vet du, det er så jævlig forbannede dumt og høre på dere , DERE ER VOKSNE FOLK.., dere er "liksom" imot mobbing , men dere opptrer så latterlig att det er nesten til og grine av........................, Kjenner eg blir små forbanna av det hele nå., jeg kan bare ikke fatte og forstå att dere siter i 50 årene og holder på slik.........., Det handler heller ikke lenger om hvem som er synks/klarsynnt sanndrømt , det handler om UAKSEPTABEL OPPFØRSEL!! Jeg driter vel i om synskepeggy er så og så klarsynt.., og dere krangler om hvem som kan SE og hvem ikke , skjønner dere ikke hvor latterlig det er, dette er ting som ikke kan bevises , det har med TRO og gjøre , og det er opp til hver enkelt hva man vil tro på!!!!!!!!!!! Dere har forpestet en blog , hva vil dere egentlig , hva skal dere frem til???? ,Att det kun er Hilde som kan heale, er mange som både er klarsynt og kan heale.., og et dere hva til og med be., ja vet dere att det er flere som kan be.., ikke bare EN person........, ale har sjette sans i seg , man må bare lære seg og bruke den!!

Hilde

28.01.2011 kl.14:05

Til Wolfgirl 1. http://hildedyrehvisker.blogg.no/?c=1296219878

Hilde

28.01.2011 kl.14:09

Til synskepggy.

Eg ynskjer deg lukka til med bloggen din, og måtte du og dine få eit godt og lukkeleg liv og ei fin tid.

Hilde

bloggtøytene

28.01.2011 kl.14:16

Oyyyyy så trist dette ulvekvinnfolket vart nå da? Første gangen du har fått negative kommentarer på bloggen din sier du, ja det er kanskje så, du har vel knappest hatt tid til å være innom din egen blogg med alt det bråket du steller i stand på blogg etter blogg. Sier jo litt at du sletter bloggen din for "ørtende" gang. Vanlig normale og koselige bloggere har samme bloggen i år etter år. Hvorfor? Jo fordi de de er opptatt av å kose seg med bloggen sin og andre sine blogger. De går ikke løs på andre bloggere, med ondskap og for å lage bråk, og så sette seg ned når det begynner å bli kuling i kastene og sier" dåkker må jo fårstå humoren te oss norlændingane"

Jeg så programmet til Svendsen i går om nordlendinger og humoren deres. Hvordan våger dere å sidestille dere med disse herlige folka? Hvordan i alle dager kan dere tro at det dere holder på med her inne er god nordlanshumor? Viddet til disse på bloggen her er på et helt annet nivå enn det vi så på tv i går, intelektet er minimalt og humor inneholder kunn ondskap, ikke antydning til den deilige varme og frodige humoren vi elsker fra nordlendingene!

Jeg kaller meg bloggtøyte som et tips til dere tre som stadig trenger nye nick. Dette navnet kan dere få, for det passer utmerket etter min mening:-)

Wolfgirl1

28.01.2011 kl.14:22

Maria hvis det er meg du mener om å ha psysiske problemer eller ha psykisk adferd,så må jeg skuffe deg veldig hahaha.Ingen skal psyke meg ned,og jeg er sterkere psysisk enn dere alle andre hær.Vet dere jeg satt å tenkte...Skal fan meg ordne enda en blogg hær,selv om jeg har blogg ett annet sted.Skal ikke la dere få meg fra å blogge,never ever....Hvorfor er dere så opphengt at jeg har blogg?????????Er det for at blogger bilder av meg hunden min og samboer,venner osv,er det sjalusi ute å går.Tror dere ler bra når jeg finner nicknavn...Ingen av dere kjenner meg,hva jeg kan,hva jeg er osv.Id min er det kun jeg som vet og hvem jeg er og står for....Legger heller ut riktig alder navn etc...Hvem tror dere som har det bedre med seg selv nu....Jeg skal ikke være sånn på nett som jeg er i virkeligheten,kun på fb jeg er det...Såååå jeg drit en lang mars i en og hvær av dere....komentarene blir jeg å sette til godkjenning,men alle blir stående uansett.Skjønner????????????ÅÅÅÅja det er tilfelle at jeg og en annen har laget en gruppe på fb ang å få blogg.no nedlagt hvis de ikke skjerper seg

Wolfgirl1

28.01.2011 kl.14:31

bloggtøytene,det nicker fisj passet dårlig på meg ,passet bedre til deg bloggtøytene hahaha..Nope er ikke lei meg,bare litt forbainna,haha guuuud kor æ forvirra dokker

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.14:51

Hilde:Jeg kunne ikke bry meg mindre om din sykehistorikk,det eneste jeg bryr meg om er mine objektive observasjoner av din oppførsel her på min blogg.Og til de observasjonene kan jeg bare si en ting at oppførsele din tyder på at du ikke er helt "frisk".Om du vil bli oppfattet og dermed behandlet som et oppegående,friskt og fornuftig menneske så må du også oppføre deg slik at man sitter igjen med det inntrykket av deg.SÅ ENKELT ER DET!!!!Jeg ser at du fortsatt reklamerer for deg selv her på min blogg,jeg skal ikke gjenta meg selv om hva jeg mener om det,jeg blir bare dårlig av at noen kan få seg til å bli så frekk.Og så en "healer" da,hvem skulle trodd det!!!! Hilsen synskepeggy.

Iceman

28.01.2011 kl.14:52

Wolfgirl1,du hevder du skal gi deg med dette tullet, så går det et par min så e du påan igjen!!!!!!Kom igjen kjerring,fådeg et liv!!!!

Maria<3

28.01.2011 kl.14:53

Wolfgirl : Er det noen som prøver og psyke deg ned da.., ikke som jeg har sett her vertfall , kun svar tilbake på dine kommentarer. Hvem er så opphengt i om du har blogg?? , Og hvem vil ikke att du ikke skal blogge........?!!

Poenget til Bloggtøytene var vel att normalt sett så har folk blogg for og KOSE seg og for og skape GODE RELASJONER , og for og få råd og tips , og som regel så har man vel en blogg over tid, er vel ikke så vanlig og skifte blogg hver dag , men selvfølgelig opp til hver enkelt!! Hvorfor skal du ikke være slik på nett som i virkeligheten , har man større rett til og oppføre seg ufint på nett...., de er noe som heter nettvett , der står det og hvordan man bør opptre på forskjellige nettforum! :)

Man har ingen større rett til og være frekk på nett og til og mobbe , det er vel like ille det som om man gjør et face to face.., mobbing er en uting uansett hvor det forekommer!!

Wolfgirl1

28.01.2011 kl.15:23

Maria jeg bruker nemlig å blogge om mine ting,ikke om andre sine.Jeg har hatt blogg hær inne fra første stund blogg.no startet,da var det ikke sånn som nå.Jeg blogger om meg og mitt,ikke hvem jeg har.Liker å dele bilder med andre bloggere,men noen blir sjalu eller hva de blir.Sånn blir det bli hær inne bestandig nu,hvis ikke blogg.no tar affære,som de i gruppa på fb og sier.Ei ble så mobbet hær inne,at hun slettet bloggen sin,hun var for en stund siden på godmorgennorge.Blogg.no har fått mange klager hær,så hvis de ikke har mer kontroll og setter inn en mentor som kontrolerer hær,ja mer sier jeg ikke.

iceman tusen takk for din omsorg av meg,men jeg har ett liv.ETT JÆVLA BRA LIV sKAL JEG SI DEG,HAR DU????????????????

Wolfgirl1

28.01.2011 kl.15:29

Til synskepeggy

Unnskyld,jo du skal få ro fra meg,spørs om du får det fra de andre

Toril

28.01.2011 kl.15:42

Maria: Det er jo nettopp det Peggy gjør! Peggy skriver sin mening, men hun er jo så spydig mot alle som er uenig med henne!

Hun ser ikke at hun mobbber, trakasserer og sjikanerer Hilde! Det har Peggy gjort fra den dagen Hilde kom inn og skrev en saklig og høffelig kommentar på bloggen hennes! i mine øyne tråkker Peggy klart på yrkesidentiteten til Hilde.

Jeg er faktisk kjempebra i korsryggen min etter at Hilde healet den, og abyssinerhannkatten vår hadde ikke løs avføring i går, og det har han hatt i flere uker. Magnhild Olsen er så fin i ryggen etter at hun ble halet av en seriøs healer som faktisk kan faget sitt! Dere tror oss ikke likevel, og det er som å prate til døve ører.

Ønsker alle en kjempefin ettermiddag!:)

Maria<3

28.01.2011 kl.16:13

Kjempe flott att dere har fått hjelp Toril , som sagt tidligere , intet bedre!! :) Men selv om dere har fått hjelp fra Hilde , hva angår det egentlig Synskepeggy?? Flere kan være flinke , og det er mange måter og gjøre ting på............., Om en hjelper deg angår det en annen "hjelper".... :S

Om jeg går til en lege , og han hjelper meg , så kan jeg ikke begynne og klage på alle andre leger og si att dem er inkompetente.......

Hilde er en healer., som hun selv sier vertfall., utelukker det att alle andre har form for evner , tydelighvis , for her ser det ut til att de bare er plass til HUN , ser dere ikke att det faller på sin egen urimelighet!!

Og sysnkepeggy har ALDRI mobbet Hilde , hun må da få lov og forsvare seg selv!!!!! Og er det noen som har kommet med frekke utsagn så er det Hilde ,og hvem har skremt mennesker? , Ikke synskepeggy men Hilde.., og et er jo bare til og lese gjennom kommentarene så ser man hvem som stiller seg selv svært dårlig i "debatten" , att synskepeggy har opptredt så flott står det virkelig RESPEKT av , jeg tro neppe jeg hadde klart og vært så rolig gjennom all denne idiotien....

Og saklig og høflig kommentarer fra Hilde , ehh , nei.., da har vi vertfall total oppfatning av hva som er høflighet.....

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.16:15

Wolfgirl1:Ok,men både jeg og helt sikkert andre bloggvenner er interessert i hvordan utviklingen går framover i saken du har annlagt mot meg. Du har jo,sier du fått hyret hele "internettnorge" pluss noe aviser på ditt korstog mot meg.Det sier seg selv at alle er interessert i sakens utvikling,så,kan ikke du,sånn ca en gang i uken gi oss andre en oppdatering her i kommentarfeltet mitt.Som en innvolvert part har jeg faktisk rett til å kreve innformasjon i saken.Så uten at du behøver å begynne å krangle med oss eller bli ufin,ville vi satt pris på en oppdatering av og til.Hilsen synskepeggy.

Wolfgirl1

28.01.2011 kl.16:23

Det kan la seg ordne,har ikke gått ut enda til aviser etc enda.....bryr meg ikke heller...ang fb så er det mange synspunkter ang bloggen din,men det er ikke min skyld hva de mener.Nå har jeg ny blogg,og jeg får fine komentarer,så da var jeg begynnt med mitt.Kommer bilder etterhvært og,mange fine bilder,så dær kan enkelte av de som sier at jeg skal skaffe meg ett liv,de får se hvor fint liv jeg har.me like

Sommerjentaa.

28.01.2011 kl.16:32

SJOKKET!!!!!!!!

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.16:33

Wolfgirl1:Betyr dette at du endelig,etter alt hva jeg har måttet finne meg i fra deg, innrømmer at du ikke har noen sak mot meg?.Hilsen synskepeggy.

Wolfgirl1

28.01.2011 kl.16:38

Synskepeggy jeg har ingen sak mot deg,ikke skal jeg ha det heller

Inger J

28.01.2011 kl.16:41

Bra Wolfgirl, slik skal det lyde, er stolt av deg og det sier nå:)

Skulle ønske de andre bloggerne kunne følge ditt eksempel:)

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.16:42

Wolfgirl1:Takk!!!! Hilsen synskepeggy.

Wolfgirl1

28.01.2011 kl.16:47

Inger ble lutalei dett barnslig tøvet..

Synspeggy ikke noe å takke for.Blir hværtfall ikke fler ufine komentarer fra meg,la de andre bare komentere,men blir ikke å svare eller blande meg.

Toril

28.01.2011 kl.16:48

Maria: Det har du helt rett i at det er mange flinke healere. Jeg har sagt min mening om hva jeg mener om Peggy, og det står jeg for, og det kommer jeg alltid også til å mene.

Ja, vi har forskjellig syn på hvem som er ufin mot hvem, og vi kommer ingen vei å diskutere dette. Vi kommer alltid til å være uenig om dette samme hvor mye vi diskuterer det.

Mine bloggvenner jeg har her på blogg.no har skrevet private meldinger til meg, og de deler samme syn som meg, men de deltar heller ikke under diskusjonen på denne bloggen. Ikke besøker de denne bloggen heller! Det er klar og tydelig i sin mening at Hilde har blitt stygt mobbet her inne!

Flere av mine bloggvenner (som er nære og personlige venner av meg innen rasekattmiljøet og som også er vennene mine på facebook) har skrevet meldinger til meg på facebook, og sagt at de støtter Hilde, fordi de ser at Hilde er blitt kjempestygt behandlet her på bloggen til Peggy!

De som ønsker å støtte Peggy må bare gjøre det. Det blir deres eget valg!

Personlig velger jeg å gi min fulle og hele støtte til den som har kjempegodt skusmål og kjempegode referanser, og som faktisk har fått Hilde sin hjelp!

Jeg orker ikke å diskutere dette mere, for vi blir aldri enige samme om vi diskuterer opp og ned og frem og tilbake om dette her!

Hilde

28.01.2011 kl.17:19

Til synskepggy.

Visst du så mykje som i eit einaste ord eller setning til angrip eller trakaserer meg, min jobb, min familie, min fysikk/psyke eller anna som har med meg som person å gjere, vert du anmeldt til lensmannen i Voss på mandag morgon 31.01.2011. Eg har ip adressa di, og det er ein enkel sak for politiet å vite kven du er. No er du advart og så får du ta konsekvensane sjølve.

Hilde

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.17:28

Hilde:Jeg har aldri angrepet deg eller noe du nevner,bevis for det står å lese i min blogg.Jeg har kun uttalt meg etter observasjoner av din oppførsel mot meg på min blogg og jeg er ikke den eneste som har uttalt seg etter de samme observasjoner som jeg har gjort.Nå synest jeg virkelig at du skal gå i tenkeboksen for å finne ut av hva du holder på med.Du er allerede på dypt vann,holder ikke det,eller stopper du ikke dette før du har druknet.I så fall kan ikke jeg klandres,jeg har advart deg og bedt deg stoppe gjennom hele "debatten" til og med ditt eget fobund,som er der for deg,har merket seg det.Gi deg nå healerhilde.....Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.17:40

Hilde:Og til slutt,healerhilde,jeg har ingen innvendinger mot at du finner det nødvendig å anmelde meg til lensmannen på Voss mandag morgon 31.01.11,for trussler og annen trakassering.Gjør det du og lykke til.Hilsen synskepeggy.

Meg

28.01.2011 kl.17:42

Kan ikke se at SynskePeggy har trakasert Hilde i noen av sine svar her.

Det er vel heller Hilde og Toril som skal be SynskePeggy pent om unnskyldning :)

locolobo1

28.01.2011 kl.17:46

Hahahaha healerhilde lerhær.Men navnet skjemmer jo ingen....

God helg til dere:)

Maria<3

28.01.2011 kl.18:25

Du må tenke deg om , en , to og tre ganger Hilde , hvor langt har du tenkt til og synke....., du slutter ikke og SJOKKERE , hvordan klarer du vri dette heelt om , det er noe som heter FAKTA!!!

Det er DU som har hatt innlegg om synkskepeggy , du som har i kvasse ordelag påstått hva hun er og ikke er, DU som har sagt att hun er en bløffer/kvakksalver , att hun er splittet.., du har kommet med trusler, kjære deg dette ligger helt og holdent på deg , noe dem fleste er kompetent til SE (heldigvis)....., Men anmeld du., er jo DU som vil komme dårlig utav det!! Snakk om og mangle sidesyn og gangsyn og det som er..........

Toril

28.01.2011 kl.18:32

I dag snakket med med Hilde på telefonen, og jeg spurte Hilde personlig og spesifikt om hun kunne gjøre noe morsomt med meg!:) Hilde var betenkt, men gikk til slutt med på det!

Først fikk hun kommoden til å flytte på seg, og til slutt fikk hun den til å riste. Jeg kjente på kommoden at den skalv!

Etterpå satt jeg i sofaen. Hun fikk hun foten min til å løfte seg, og jeg hadde null kontroll eller mulighet til å få den ned igjen. Det samme med armen min. Hadde ikke en eneste sjanse til å få den ned. Jeg ville prøve mere kjempemorsomme ting, og Hilde satte flamme under baken min!:) Jeg kjente også først en svak vind, for så varme på føttene mine!:)

Til slutt hadde vi det kjempegøy på badet foran speilet!:) Jeg fikk lov til å velge hvilken øyenfarge jeg ville ha på øynene. Først valgte jeg helt lyseblå, og jeg så det selv at irissen ble lysere!

Det kjempeartigste var når jeg ble løftet ca. 1 cm opp fra bakken og litt til siden!:) Dette var noe av det morsomte jeg har opplevd på lenge!

Levitasjon (fra latin Levitas, letthet) er en måte å få objekter til å sveve stabilt uten å være i noen form for fysisk kontakt med noe annet objekt, samtidig som det er utsatt for gravitasjonskrefter). er ingen ting å være redd for!:)

Tusen takk for en kjempemorosm telefonsamtale, Hilde!:) Jeg sitter og smiler ennå!:)

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.18:45

Maria:Takk Maria,Jeg håper at de som har fulgt "debatten"har merket seg følgende : Ikke en eneste gang har jeg antydet tvil om "healerhilde" sine evner. - Ikke en eneste gang har jeg opptrått uhøflig eller på annen måte nedsettende overfor henne. - Ikke en eneste gang har jeg påstått overfor henne at jeg kan noe som helst. - Ikke en eneste gang har jeg kommet med noen form for beskyldninger mot henne. - Ikke en eneste gang har jeg angrepet eller truet henne eller hennes familie.Jeg har antydet mulige årsaker til hennes grove trakassering,mobbing hat og hets mot meg,men det er på bakgrunn av hennes egen fremtoning gjennom hele "debatten".Dette vet jeg,jeg kan innestå for hvert eneste ord kommet fra meg.Bevis finnes å lese i kommentarfeltet her i bloggen.Nå finner denne 2healerhilde" plutselig grunn for å anmelde meg til lensmannen på Voss,og det finner jeg ærlig talt,på bakgrunn av det jeg nå har redgjort for,ingen invendinger mot at hun gjør.Og som en siste orientering,jeg har lest hennes grove hets og kommentarer i hennes egen blogg,men aldri kommentert,så der finnes heller ingen bevis for hennes nye påstander.Hilsen synskepeggy.PS:Jeg oppfordrer igjen "healerhilde",stopp dette,det bare rammer deg selv,ser du ikke det,du som ser "alt" ?

locolobo1

28.01.2011 kl.18:49

Toril var ikke dette å ta litt i,overdrevet mener nu jeg.Trodde jeg på det NOT...Tror nu ikke på alt heller hahahaha,men fikk meg en god latter hahahahahaha

locolobo1

28.01.2011 kl.19:00

Tror jeg skal påkalle mamma i drømme inatt.Eneste som har krefter til å flytte på ting etc,er de døde...Ingen har større krefter enn de

Magical me

28.01.2011 kl.19:03

De døde kan ikkje flytte på levende ting, jeg ser døde mennesker hele tiden, men jeg tror henne, fordi jeg vet at det er mennesker som kan levitere andre. Chris Angel kan det.

28.01.2011 kl.19:13

https://tv.crissangel.com/ver1/index.asp

locolobo1

28.01.2011 kl.19:16

Magical me hehe nei ikke levede ting,men komoder å sånn,flytte på ting...hm tro på det dær som toril sier hmmm nææææh,og så mye på en gang da :)

28.01.2011 kl.19:18

Kverulere det kan du Toril,men og komme med en unnskyldning til SynskePeggy,nei det er vel for mye forlangt...Du hadde også trakaserende innlegg om henne på din "Krelitosblogg",men det har du vel glemt i mengden av innlegg/blogger...

28.01.2011 kl.19:21

Ingen tvil om hvem det har rablet helt for hvertfall...!Stakkars menneske. Flamme under baken???? Håper du ikke slapp ei bønne, det kunne gått skikkelig galt ;)))))

Mm

28.01.2011 kl.19:25

Godt det ikke ble en eksplosjon da. Nå har jeg lest alt dette og nå synes jeg at ALLE skal gi seg. Hvem er tjent med å krangle da ?

Er vi ikke her for å blogge om det som er hyggelig..

Mm

locolobo1

28.01.2011 kl.19:36

Mm dette er jo ikke krangel,må jo le av toril,hahaha..Gode historiel er jo alltid velkommen eller

28.01.2011 kl.19:37

Ha, ha, ha!:) Godt det ikke ble eksplosjon!:) Jeg er helt enig med Mm!:)

locolobo1

28.01.2011 kl.19:42

https://tv.crissangel.com/ver1/index.asp

Dette er jo magi,kan ikke tro at Hilde er magiker og:)

Mm

28.01.2011 kl.19:46

Vet ikke. hun kan være det...

locolobo1

28.01.2011 kl.19:53

Da er jeg redd henne,og det skal mye til for jeg blir redd Mm

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.19:55

Anonym:Jeg leste de innleggene og mine kommentarer kom ikke gjennom spamfilteret!!!!! Det var på Toril/Krelitos blogg.Allikevel er hun nå frekk til å........ja,jeg sier ikke mer,dama er sprøyte......viser så mange forskjellige ansikter/personligheter at man undres på om......Hilsen synskepeggy.

Meg

28.01.2011 kl.19:55

Så flott Toril,da har du jo noe og blogge om på din egen blogg!

Meg

28.01.2011 kl.20:01

Takk i like måte til deg, Peggy! På seg selv kjenner man andre!:)

Kari

28.01.2011 kl.20:07

Så godt å se at du har forstått hvem som er drivkraften bak denne ondskapen mot deg Synskepeggy. Dette er slik hun holder på, det er ikke første gangen Toril plager og hetser andre.

Lykke til :)

Meg

28.01.2011 kl.20:07

Har du rett til å uttale deg om noen du ikke kjenner? Nei! det har du ikke! Hvem som er sprøyte....gal viser jo du på din egen blogg, og hvem som har mange ansikter/personligheter viser jo du på din egen blogg! Bra du "kjenner" deg så godt selv, Peggy.Det må være godt å være feilfri som deg?

Ja, jeg blokkerte deg fra bloggen min fordi jeg ikke øsnker besøk av slike kverulanter som deg som tror de har rett bestandig!

Mm

28.01.2011 kl.20:07

Jeg tror ikke du trenger å være redd for noe. Ikke bry deg.

Mm

28.01.2011 kl.20:11

Jeg tror at så lenge det vandrer mennesker på denne planteten vil menneskene aldri bli enige om noe annet en å være uenige.

Kan dere ikke være enig om å være uenige ?

Vise hverandre respekt og avslutte med verdighet for alle.

Mm

28.01.2011 kl.20:15

Hva synes dere om headeren min på bloggen ?

www.magicalme.blogg.no

Tilbakemeldinger hadde vært gøy.

Nei nå må jeg ut å måke snø.

Meg

28.01.2011 kl.20:25

Kari! Fint du er feilfri du også!::)

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.20:37

Meg:Uttalelsene dine her er helt uforståelig for meg,da du er omtrent den mest flittige kommentatoren på MIN blogg,om du har disse meningene om meg så kan jeg ikke fatte at du ikke hlder deg milevis vekke herifra.Nå får du en klar beskjed fra meg :Om du er Toril,Meg,Klitoris,eller hva annet du måtte finne på å kalle deg : Du er ikke velkommen her.Og en ting til:ordet gal var det du som brukte,ikke jeg.Ser du et eksempel på at de verste kverulantene her bare anntar ting for å kunne fortsette å kverulere.Hilsen synskepeggy.

locolobo1

28.01.2011 kl.20:43

hahaha synskepeggy klitoris,trur æ daue av latter nu

Kakekjerring

28.01.2011 kl.21:18

Nàr det nà er oppklart hvor den ondskapsfulle pàdriven kommer fra sà hàper jeg virkelig du fàr fred framover SynskePeggy.. :):) Jeg leste pà en blogg for ikke lenge siden at "nàr man blir avslôrt i juks og bedrag sà blir man usaklig i sine svar" og det ser jo virkelig ut til og stemme her ;) Du leste sikkert det samme pà den samme bloggen ;)

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.21:22

Kakekjerring:Jeg tror ikke det,men jeg håper at du har rett.Jeg har skrevet en klar beskjed til flere aktører,men til nå har ingen av de innvolverte parter respektert det.Hilsen synskepeggy.

Sommerjentaa.

28.01.2011 kl.21:22

Begynner dere seriøst og trakasere peggy igjen??? omg ka skal til for at dere slutter?? Ett dødsfall???? Tror det jah! Stå på peggy...

Les mitt innlegg og kommenter det. www.sommerjentaa.blogg.no Hilsen Sommerjentaa.

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.21:29

Sommerjentaa.:Takk sommerjentaa,jeg tror ikke at de stopper selv om det skjer noe så dramatisk.Det er ikke lett å leve med hat og raseri mot en annen og ikke kunne gi utrykk for det,jeg har forståelse for det,faktisk.Og jeg tror det er det som provoserer disse "damene" mest.Det finnes grenser for hvor lenge man gidder å terrorisere noen som ikke bryr seg om det,vi må være tålmodige,når de tilslutt sitter igjen med raseriet og andre negative følelser så sitter vi andre igjen med roen og freden,sånn må vi tenke,så går det bra dette her.Hilsen synskepeggy.

Magnhild Olsen

28.01.2011 kl.21:59

logotomert 1 ,kakuskiv ,og karry,forstår att dokk ikke har tenkt å slutte dere har vel mye rødsprengte augo no ,og blodkar,vet dokke ikke att det er skadeligt og sitte dag og natt ved dataen .oppførselen dokkers er klandreverdig,og du som vart healet og bra ,men på neste kommentar var DU ikke det ,så var du plutselig det igjen ,hurra,tenk på Toril som som plutelig svevde føtter og armer begynte og gå sine egne veier,trur eg hadde blitt vettskremt ,ja pass dokke så det ikke skjer med dokke og ,men eg er no "skræmt av mæ æ da"er ikke godt å våttå hva HILDe kan finne på å gjære .best og vere snille og oppføre seg pent .LOL LOL

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.22:23

Magnhild Olsen:Jeg gjentar igjen : Jeg innestår for hvert eneste ord kommet fra meg i denne "debatten og i bloggen min forøvrigHva "healerhilde" måtte finne på å gjøre kan vel ingen finne på å klandre meg for her på min blogg.Det er ikke lenge siden i "debatten" at "healerhilde" hadde flere av dere sin uforbeholdne tillitt,er det slik at den solide tillitten har begynt å svekkes nå,eller hvordan skal jeg forstå denne kommentaren.Kommentaren er kommet på min blogg,og det er lett å annta at dette er kritikk mot meg igjen,om noen fremdeles føler behov for å fortsette heksejakten mot meg,nå med begrunnelse i hva "healerhilde" måtte finne på å gjøre,da må jeg be dere det gjelder om å fortsette "debatten" i egen blogg. Til alle dem som HAR støttet meg i denne "debatten",og det er mange,vil jeg bare si tusen takk for at dere har holdt ut med dette og støttet meg hele veien.Hilsen synskepeggy.

Iceman

28.01.2011 kl.22:36

Er det bare eg som er forvirra no????? Virker som enkelte skifter nickname etter god befinnende her...

Wolfgirl1. Jeg har et godt liv, takk. Ser du har tatt skjeia i en annen hånd, og det er flott....

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2011 kl.22:55

Iceman:Jeg kan jo bare minne deg på (ikke for å være slem mot "healerhilde") men hun antydet paranoia i går - og i dag.Kanskje flere enn du er påført noe slikt ? Ja,for det er jo ikke grenser for hva den dama kan få til,les bare Toril sin kommentar under her.Pass deg!! Rådet til deg Iceman er,det samme som Børre (snegl i hagen) ville gitt : finn frem skjoldet,nå med en gang fortere enn f....jeg tror det er det eneste som hjelper her nå.Tok du den,eller ??? Hilsen synskepeggy.

ingerslilleverden.blogg.no

29.01.2011 kl.00:00

Jeg vet hvertfall hvilket forbund jeg IKKE skal kontakte om jeg skulle trenge hjelp!!!!

SP: Du bør rapportere dette. Uten tvil. *klem*

Også må du jo ta det som et kompliment at andre mennesker faktisk bruker både tid og tankegangen sin på DEG. You go girl! ;)

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.00:22

ingerslilleverden.blogg.no:Takk for kommentar.Jeg har meldt dette inn til Det Norske Healerforbund,de tok saken såpass alvorligt at de hadde møte om den i går kveld,og jeg får refferat fra det møtet i løpet av helgen..Jeg har forsøkt å "se positivt" på hele denne erfaringen og det viser seg i måten jeg har "håndtert disse menneskene,håper jeg.Jeg har klart meg gjennom hele "debatten" uten å ty til ufin opptreden mot noen,og det er positivt nok for meg.Hilsen synskepeggy.

ingerslilleverden.blogg.no

29.01.2011 kl.01:06

Godt å høre at de tok saken alvorlig, ingen vil vel ha slike talsmenn til å fronte forbundet... Vær stolt av deg selv du. <3

Maria<3

29.01.2011 kl.02:15

Bare til informasjon :

For og bli "Godkjent" healer må man være med på ett helgekurs i moral og etikk

10 uttalelser fra pasienter , da kan man jo også få 10 venner til og gå gode for en og komme med strålende uttalelser

Så er det bare og registrere seg i Brønøysund registeret , og vips så var man en godkjent healer.

Altså noe ALLE og enhver kan gjøre , ingen hokkus pokkus , bare tenkte legge til for ordens skyld...., siden dette for noen i "debatten" har vær så VIKTIG att man må være registrert der, og vært spørsmål om eier av denne bloggen er registrert der...

Skal man klage til healerforbundet .., så kommer det inn til 3 healere :\ , MEN viktig og gi beskjed om dårlig behandling for og få bort "kvakksalverene"

29.01.2011 kl.02:38

Jaja, får håpe roen snart senker seg.

P.S. Ser på kommentarene her, at bl.a. wolfen har blitt locolobo. Sikkert vanskelig, det der, å aldri kunne ha en blogg så lenge om gangen...men uff, nei, nå er det ro!

dagens1bilde

29.01.2011 kl.10:20

De som er healere må være godkjente gjennom helsedirektoratet for og utøve healing og da bli seriøse utøvere

Norsk Spiritualist Forening Healerforbund (NSFH)

Godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon.

http://www.spiritualist.no/

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.11:07

Maria:Slike kurs,healing,klarsyn,spåing osv vokser opp som paddehatter.Det finnes vel knapt maken til variert tilbud i jungelen av tjenester som innenfor det alternative.Det er en meget lukerativ forretning,og noen tjener seg søkkrike.Det eneste kravet til bestått på disse kursene er at man har vært fysisk tilstede.Jeg har selv vært på et slikt kurs (i selvutvikling tror jeg det var) jeg tok kurset i rein nysgjerrighet,jeg ville finne ut hva man var villige til å betale kr 4800 for.Jeg fant fort ut at hele "kurset" var en vits.Det var ikke vanskelig å forstå da instruktøren på kurset åpnet det hele med å si at når man hadde gjennomgått kurset var man klarsynt,enten man ville det eller ikke.Bestått kurs betydde at man kunne kalle seg klarsynt.Det var ca 60 personer på dette kurset,alle satt som tente lys og slukte alt som ble sagt,ingen fant på å stille ett kritisk spørsmål til noe som helst,de få som prøvde seg (innkludert meg)ble enten oversett av instruktøren eller "styrt" i sin kritikk mot metodene.Flere av disse kursdeltakerne hadde tatt dette kurset gjenntatte ganger,noen opp til fem,dette var den sjette.Jeg spurte et enkelt spørsmål : når noen mener selv at de trenger et slikt kurs x anntall ganger,forteller ikke det kursdeltakeren at "løftene" kurset gir ikke innfrir og at man kanskje kan gå litt i seg selv istedet (finner mye visdom der).Etter mine kritiske spørsmål ble jeg som luft for instruktøren og jeg merket også en annen holdning til meg blandt deltakerene.Dette var en skremmende opplevelse for meg og et godt eksempel på "tankekontroll" på høyt plan.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.11:32

locolobo1:Jeg leste i bloggen din om drømmen du hadde i natt.Du har ved flere anledninger i "debatten" her hevdet at du er sanndrømt.Utifra dine egne uttalelser kunne det virkelig vært interessant for meg (og andre) hvordan du tolker denne drømmen selv.Kunne du tenke deg å tolke den,her i Kommentarfeltet mitt ? Hilsen synskepeggy.

Vrangvilja

29.01.2011 kl.12:26

Så wolfgirl1 har liksom gitt seg??? NOT, de her kasusene fortsetter sitt syke spill, og vi som har beholdt vettet gjennom disse vrangforestillingene til Angel, Wolfgirl, Toril, locolobo1, hestehviskeren Hilde..OSV...ja you name it...vi sitter med store øyne og lurer på hva som feiler disse!

Stå på synskepeggy...du har heldigvis beholdt fatningen..må beundre det! Andre hadde klikket bigg time.

Klem på en flott søndag:-)

PS..locolobo1, skal vi liksom tro at du er ny her i debatten? Fordi du oppretter nye blogger og nye nickname er vi ikke dumme!

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.13:37

Vrangvilja:Huff,jeg håper bare at de har lært såpass nå at de ikke finner seg et nytt "offer".De kan da ikke fortsette her.Alle deres påstander er grundig tilbakevist,de har innrømmet at de (tiltross for deres store annstrengelser)ikke har noen sak mot meg.Den sanndrømte har til og med drømt om meg i natt,en drøm som bekrefter det jeg seier (hun har skrevet om det i sin egen blogg,men jeg har "glemt" bloggnavnet).Hva mer vil de ? Gjennta seg selv enda en gang ?.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits