Til ettertanke.

Slaget er vunnet - men ikke krigen - mot mobbing.Det er viktig å huske.Det finnes mange,mange flere mobbere og kverulanter der ute som av ukjente motiv sarter opp en heksejakt uten sidestykke på totalt uskyldigeDet er alfor lett å la seg rive med i en slik heksejakt som har pågått her i bloggen i flere dager,det forstår jeg.Men om noen noengang skulle falle for fristelsen til å la seg rive med igjen så tenk selv først,la ikke andre tenke for dere,og så,når man har tenkt selv kanskje finner at man bør la være.

Til mine bloggvenner : Den ene mobberen etter den andre har spilt seg selv ut.Her i bloggen min finnes nå en "oppskrift" på hvordan man effektivt kan gjøre det..Føler man seg mobbet,hetset og trakassert på noe tidspunkt,så ta frem denne bloggen.Les mellom linjene (mine) - og bruk samme fremgangsmåte selv.

Tusen takk for all støtte i denne meget ubehagelige, (men i etterkant meget lærerike) erfaringen.

                                Hilsen synskepeggy.

136 kommentarer

allis

29.01.2011 kl.12:36

Eg klapper for deg synskepeggy, både for at du holdt ut når det sto på som værst, og for dine kloke svar og væremåte;-) Men eg må ærlig innrømme at eg har vert kvalm i flere dager på din og din datters vegne. Håper dere får fred og ro nå.

Ha en flott lørdag videre;-))

Mm

29.01.2011 kl.12:40

Fan tell patetisk du er. Slaget er vunnet. Nei her har alle parter gått ut som tapera.

Tenk nu litt.

Mm

29.01.2011 kl.12:50

Nei i dette slaget er det ikke nån som har vunne, her er dem alle tapera. Kem er så si at sjølv om stormen stilla og at dem som tok igjen tok ein blogg pause, at dem har giitt seg.Kan hende dem er her ennu, men dem ikke gidd å sloss, fordi dem er voksne nok tell å ikke bry seg.

Det å skriv at vi har vunne nei dem er ikke nåkka bedre en dem som forsvarte seg.

Om ho trur at ho har vunne, nei da viser det nu berre at den kjerringa ikke veit ka dem andre kan, og at ho ikke veit forskjella på diskusjona og krangel.

Nei dem har ikke vunne, det har ikke den andre parten heller. Dem har tapt alle, og alle som har vært med har sett seg sjølv i et dårleig lys, men det trur eg ikke at nån av dem tenk på.

Det er langt mellom spydigheta med friske diskusjona en mobbing, det skulle dem lært.

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.12:59

allis:Takk,takk så mye,Allis.Jeg sa til datteren min at om vi var tålmodig,så ville dette ordne seg.Hun kjenner sin mor så hun roet seg med det.Det verste for henne var allikevel trusslene om å begynne å rote oppe i hodet mitt,nå har jeg heldigvis overbevist henne om at slikt IKKE kan gjøres.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.13:08

Mm:Det kommer vel ann på øyet som ser/leser det - og på hvilken side man er i "debatten".Det er mulig å lese (mellom linjene) på hver eneste kommentar fra meg hva min plan var oppi dette.Og det var også planen min som var årsak til at jeg ikke stoppet "debatten" tidligere enn jeg gjorde,når jeg starter opp noe,gjennomfører jeg det også.Er du smart så kan du lese deg til hva jeg mener.Hilsen synskepeggy.

Mm

29.01.2011 kl.13:17

Hadd det du skriv om vært av nåkka interesse så hadd æ lest.

tege

29.01.2011 kl.13:28

kjempe fin blogg!: )

Sommerjentaa.

29.01.2011 kl.13:31

Faen dere som skriver slike kommentarer som f.eks Mm skriver at hadde det vært noe som var intressangt å lese

her inne ville du lest, javel? Synskepeggy trenger no hvertfall ikke en sur leser som deeeeeeg!!!!

Stå på peggy.

Hilsen Sommerjentaa.

Iceman

29.01.2011 kl.13:39

Mm, dette sier jo alt om deg!!Eg forstår veldig godt ka synskepeggy sikter til!!

Mm

29.01.2011 kl.13:53

Nu liker æ nu astronomi..

Iceman

29.01.2011 kl.14:20

Mm, Ka så da????? Du sier at du ikke har lest bloggen og kommentarene til synskepeggy, så da lurer eg på--- hvordan kan DU da uttale deg????????

Anonym

29.01.2011 kl.14:28

Mm.... imponert!! Dette sier alt om deg, er du ikke helt frisk du?

Synskepeggy.. Blir du lei av vissvasset til Mm , så logger du deg inn i blogg menyen, der går du inn på oppsett og kommentarer, skriv inn ip nr der du ser ip filter, hak av om du vil blokkere dette spøkelset fra og kommentere og lagre innstillingen så slipper du og se dumskapen hennes.

Om du vil spore opp hvor det blir kommentert i fra så går du inn her http://whatismyipaddress.com/ skriver inn vedkommendes ip nr og trykk søk.. da får du en liten peiling på hvor disse idiotene oppholder seg.

Det svir nok dette nederlaget ... Håper flammene står ut ræven på de!!

Iceman

29.01.2011 kl.14:39

Locolobo1,høres interessant ut denne "drømmen"din som jeg har vert inne på din blogg og lest.--Til opplysning, så vet JEG hvem synskepeggy er, og hun har vært til hjelp i vanskelige situasjoner for både meg og min familie mange ganger!

Derfor lurer eg no på, kan du være så snill å fortelle noen fler detaljer fra denne drømmen din. For eksempel---kan du beskrive denne dama litt mer nøyaktig?---hvordan lå huset i terrenget? osv......

locolobo1

29.01.2011 kl.14:57

Iceman skrev det jeg husker fra drømmen.De detaljene jeg husker,damen i drømmen husker jeg var mørk i håret,mellommøørk,og ansiktet var vanlig,men virket rolig,litt gammel dame men samtidig ikke gammel,husker bare at vi gikk en vei,og så var jeg inne i huset til henne,og inne i den stuen fikk jeg en rar følelse....Dette var en drøm og ikke så tydelige detaljer.Skrev de bildene jeg husker.Jo damen hadde ikke så langt hår.Men tror jeg fikk svar eller noe,hva denne drømmen betydde.Står på bloggen min

Mm

29.01.2011 kl.15:03

Nu har æ lest bloggen hennes og nei æ syns ikke den er nåkka. Men folk får nu syns ka dem vil.

Iceman

29.01.2011 kl.15:18

Locolobo1. Jeg er blitt veldig skeptisk etter alt bråket her inne,men er det sant at du har hatt denne drømmen, må du jo forstå hvem som er den ekte og seriøse her i denne debatten! Hun der Hilde, tviler jeg sterkt på! ÅÅÅ ja, tror nok sikkert at hun har evner, men hjelpe meg for en måte hun formidler dem på.Selv er jeg av den oppfatning at vi alle har det i oss i mer eller mindre grad.Og slik jeg oppfatter denne debatten som har pågått her inne,er Hildes store problem--om å ha eller ikke ha disse evnene.En ting vet jeg hvertfall sikkert,hos de som er seriøse er drivkraften godhet, ikke ondskap...

Sommerjentaa.

29.01.2011 kl.15:20

Mm. Nå har jeg svart på kommentaren din! Håper du liker svaret. :D

Hilsen Sommerjentaa.

Iceman: Du er veldig flink og snill som hjelper Synskepeggy!

Iceman

29.01.2011 kl.15:26

Mm,Litt seint å lese den ETTER du har ment både det ene og andre.Men med full respekt for andres meninger når de vet hva snakker om---du syns ikke bloggen hennes er noe for deg, og det er helt greit.

locolobo1

29.01.2011 kl.15:27

Iceman tror nå jeg vet hva jeg drømmer,men som de sier drømmer kan bety så mye.Kan hende alt som skjedde hær,kom i drømmen min,hvem vet...Men jegteror drømmen betydde noe,men det skrev jeg i bloggen min....De drømmene som står fasrt i hodet mitt og sitter dær enda etter mange mnd,det er drømmene om moren min.De er så virkelige,at skulle tro jeg pratet med henne i virkeligheten,men det er umulig,hun er død...Kunne skrevet en bok om drømmen om mamma.Sånn er det nu bare.Drømmer skal være vanskelige å tro

Maria<3

29.01.2011 kl.15:29

Ja., dette som har skjedd her på din blogg er virkelig og ta til ettertanke..., de er så man neesten ikke kan tro det...., det viser att mennesker kan være slemmere/ondere enn hva jeg hadde trodd., og att mobbing sjikanering er også fullt tilstedeværende i den litt mer voksne verden -trist!! : man tror jo ofte att dem som er yngste er verst , dem som er eldre er jo voksne og bør vite bedre enn som så, sulle da tro man lærte litt om oppførsel og medmenneskelighet gjennom ett langt liv!!

Du har vært så flink gjennom det hele SP.., det står det virkelig respekt av , mange ville ikke klart og vert så rolige... , og mange kan bli deprimerte av og bli mobbet slik!! Det kreves en viss styrke får og stå i en slik storm!! Du kan virkelig gå videre med hodet hevet høyt :)

Mm : Jo , slaget er vunnet for synskepeggy.., hun har ikke tapt NOE., men det har absolutt andre "damer" her! Og att SP., ikke vet forskjell på diskusjon og krangel.., ehh, skal du frem til att dette var diskusjon.., NEIDU., dette var mobbing og personangrep., synd for DEG om du forsatt ikke klarer se det..,Og du kommer med utsagn som : Du vet ikke SP, hva disse damene er i stand til og kan . : JO vi har sett hva dem kan og ikke kan, ikke mye og skryte av.., mobbe og sjikanere kan DEM , og ha VM gull i mobbing er vel ingen seier akkurat!

Mm

29.01.2011 kl.15:40

Tell dem som like bloggen hennes, læs her og ha det flott, æ ska nu ikke vær her.

Mm

29.01.2011 kl.15:46

Synskepeggy ta å se om du syns bloggen min er nåkka.. er nu alternativ æ ...http://www.magicalme.blogg.no

Si din mening.

29.01.2011 kl.15:48

lol du Mm er søren meg tragisk du må ha ett sørgelig liv. btw jeg har svart deg på kommentaren din.

Stå på mamma!

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.15:54

Maria:Takk,takk så mye,Maria.Ja de traff sin overmann her og mye mer motstand enn de trodde.Men problemet er at de nekter å innse det.Men synd for dem,så er jeg en slik person som "står på krava" og jeg gir meg ikke.Skal de allikevel fortsette nå,så får de krangle og mobbe seg selv.Jeg (vi) vant slaget,ja,og jeg visste det,advarte til og med om hvordan det ville gå,men ingen av dem hørte etter.Hilsen synskepeggy.

Mm

29.01.2011 kl.16:00

Æ syns det er beundringsverdig at du støtter morsan, men la ho nu kjæmpa sin egen kamp, e er nu ikke her for å bråk, æ bare var innom litt.

Iceman

29.01.2011 kl.16:00

Locolobo1 Stiller ikke spørsmål ved drømmene du har hatt om din kjære mor. Jeg mista min kjære mamma,brutalt,tragisk og uventa for en tid tilbake.Vi var veldig nære. I tillegg til at hun var min mor, var hun også min beste venn.Og jeg har også "møtt min mor" igjen gjennom drømmer.Så jeg vet hvor kjækommen og verdifulle slike "møter" er.Som du skriver, så virkelige at en sku tro de var der.

Anonym

29.01.2011 kl.16:09

Ser Mm prøver og prøver for å få oss inn på bloggen sin.. hva feiler det deg, at du er dum betyr ikke at vi andre er det, tror du ikke vi skjønner hvem som ligger bak Mm? bare det at du prøver å skrive med din tåpelige nordlandsk vri blir jeg kvalm av, alle kan jo se at du prøver å få oss til og tro at det er lokkopokkokokko som er på ferde igjen. Søk hjelp!!

Synskepeggy... du vant, dette gikk akkurat sånn som du sa, hihihi.

locolobo1

29.01.2011 kl.16:12

Ja er det Iceman,trist å miste de man er glad i og står en nær...Men har henne titt og ofte drømmene mine,da føler jeg at jeg ikke har mista henne helt heller..

Tar helg fra data nu.Fin helg til dere alle:)

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.16:18

Anonym:Vi vant,vil jeg si,alle vi som er imot mobbing og prøver å stoppe det.

Til Mm:Ignorering,ignorering og atter ignorering fra nå av,det er det eneste som hjelper mot sånne som du.(Jeg tat tiden nå,på hvor fort du greier å "klekke" ut et nytt navn å komme tilbake med.)Hilsen synskepeggy.

locolobo1

29.01.2011 kl.16:18

Maria bloggen var slætta,og det var ikke min blogg heller.Jævla dålig nordlainsk må æ sei hehe

Inger J

29.01.2011 kl.16:19

Alle er like flinke til og provosere frem bråk her, så ikke skyld kun på 1 menneske.

Gå i dere selv alle som 1.

God helg.

locolobo1

29.01.2011 kl.16:33

maria heite ikkje faen men fan,ikke verdig men værdi,ikkje bare men bærre osv hehe

locolobo1

29.01.2011 kl.16:45

Meinte sommerjentaa då,e det å vente at main bi tuillat nå main læs her haha

Mm

29.01.2011 kl.16:59

Nei æ har ikke lest kommentaran på bloggen din, men æ ska det nu. Og kem trur du æ er ?

Det kan æ nu svar dæ på: er nu en ranaværing.

locolobo1

29.01.2011 kl.17:02

Unnskjyld så har jeg ikke fått komentar på min blogg,for det andre var det ikke min blogg den Mm bloggen,og for det treje synes jeg du kunne svare litt mer dannet førsja.....

Synskepeggy forslag til nytt bloggnavn,,,peggys barnehage.blogg.no eller peggyskonfliktblogg.blogg.no haha.giddet ikkje vær hær,førr idiotis

locolobo1

29.01.2011 kl.17:12

Mn de prata ikke sånn i rana de sier eg .heter ke trur du eg e.Dattera mi bor i Rana

29.01.2011 kl.17:29

Styr unna denne bloggen her og som kom opp samtidig med denne Mm sitt tåpelig forsøk på å lage ny blogg. clairmystics = Toril

Mm

29.01.2011 kl.17:42

Nei det veit eg men eg har familie lengre nordfra. Synskepeggy kan du gi meg noen råd, eg er 28 år og mann og eg har funne ei jente som eg er nu blitt veldig glad i, men eg lurer no på om ho liker meg og. Eg kan heller ikke finn mobilen min. Kan du hjelp meg ?

Nei eg er ikke ho Toril.

Mm

29.01.2011 kl.17:47

Det er en HTC Wilfire rød, en håper det hjelper litt. Den har vært borte i 2 uka.

locolobo1

29.01.2011 kl.17:49

hete ikke hjelp meg hjølp me.

Toril dårlig nordlandsk og ranaværing :D

Mm

29.01.2011 kl.17:53

Til locolobo1,Inger J, Synskepeggy, Iceman, si din mening, sommerjentaa, allis.

Fortsett å sloss for det dere trur på sjølv om de sloss til kanten av stupet.

Mm

locolobo1

29.01.2011 kl.17:53

Mn ke dårle du e på dialækt :D

Mm

29.01.2011 kl.18:00

Det kan vær men nu er eg nu sånn.

Mm

29.01.2011 kl.18:01

fan det her gidd eg ikke, de berre krangla bråka og heng opp i alt og ingenting, nei nu fer eg.

Toril

29.01.2011 kl.18:11

Nå er jeg fly forbanna her! Du feige anonym! Hvordan våger du???? Jeg finner meg ikke i de usaklige personangrepene som Allis, Kari, Inger J, Kakekjerring måtte lire ut av seg under anonyme pseudonymer! Ja, jeg kjenner igjen måten deres å holde på. Så lenge dere er enige med Peggy skriver dere under fult navn, men så fort dere skal mobbe, trakassere eller sjikanere noen så gjemmer dere bak anonym!

Jeg har en blogg, og det er: http://krelitos.blogg.no/, og jeg akter ikke å ha en annen blogg her inne på dette møkkabloggstedet! Ja, jeg mener møkkabloggstedet!

Mandag den dag tar jeg turen ned på poltistasjonen og anmelder hver eneste personangrepskommentar som er blitt skrevet siden 19.januar på denne bloggen! Det er en meget enkel sak for politiet å finne ut hvem som står bak de forskjellige kommentarene!

Snakk om at Kari, Kakekjerring og Allis (hun som sitter i kulissene og sier: "Opp og hopp til de andre så hopper de) graver sin egen grav, og den er blitt dypere og dypere!

Dere har ingen rett til å uttale dere om noen dere ikke kjenner! Ja, for dere er jo helt feilfri? Jeg orker ikke å bruke energi på å lese denne barnehagebloggen, og har trukket meg ut av denne diskusjonen for godt!

Jeg tåler ikke å få ondskapfulle usaklige angrep fra en feig ....syk anonym som burde skaffe seg.... fortest mulig!

Du Peggy ser klart forskjell på mitt ip-nummer,,Mm sitt ip-nummer og de andre som kommenterer sitt ip-nummer. Mitt ip-nummer er: 193.71.115.109! Vær så god å sett i gang å søke for å finne opplysnigner om ip-nummeret mitt!

Så værsågod dere som er helt perfekte kjør på!

locolobo1

29.01.2011 kl.18:12

Toril/Mn ska æ ta dæ i ett kurs i nordlainsk å ranaværing.Du træng det.Dårlig trøndersk sjø......

Toril

29.01.2011 kl.18:15

Gidder ikke diskutere med deg!

Mm

29.01.2011 kl.18:20

"Hopp sa frosken, ingen spurte hvor de skulle, alle hoppa og alle druknet."

locolobo1

29.01.2011 kl.18:24

Nææææ ikkje gjør det:D.Toril dette e jo ikke mobbing,e jo jævla artig.Kaill det nordnorsk humor.Anmelder du ,Da bi det liv ray ray på tonga hahaha.Rætte gjængen

Iceman

29.01.2011 kl.18:28

Nei og nei .......påan igjen!!!!!!!!!!

locolobo1

29.01.2011 kl.18:31

Iceman take it easy,dette går så bra så:)

Inger J

29.01.2011 kl.18:35

God bedring damer!!!!!!

Magnhild Olsen

29.01.2011 kl.18:37

uffa meg pån igjen du liker visst dette du peggy ,syntest du sa du var lei alt dette på din blogg ,hvorfor fortsetter du da ?

no anbefaler eg hilde (MN)og toril ALÌAS KLITORIS) og anmelde denne heksedansen og mobbingen til poletiet ,hadde det vert meg så hadde eg gjort det for lenge siden,har du peggy tenkt og fortsette med og taimot alle desse kommentarer på din blogg ,er du dummere enn eg trudde ,.på ein kommentar eg sendte i går meinte du att det var myntet på deg ,noe som det ikke var ,det var mymtet på dei navnene eg refererte til ,så visst alle som kommentere på din blogg ,da er alle de kommentarene myntet rett på ,til.,deg ,da får du gji alle inn etter noter ,kvar enkelt ,mvh magnhild

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.18:41

Iceman:Ja,ja,her ser man enda en av mine mistanker bekreftet.Får nå se hvor lenge de gidder å holde på,nå når "debatten" er vunnet - og over for min del.Ha en fin "TAUS" kveld.Hilsen synskepeggy.

Magnhild Olsen

29.01.2011 kl.18:45

hvilken debatt har du vunnet da ,hvor står det!!!?

Magnhild Olsen

29.01.2011 kl.18:47

fysssofysss no blir eg kvalm av dddeeeggg

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.18:49

Magnhild Olsen:Liker ??????? Du er stadig på besøk på bloggen min,hva betyr det ??????."Debatten" var over for min del i går kveld,merk deg det!!!!!!.Hilsen synskepeggy.

Magnhild Olsen

29.01.2011 kl.18:51

ååååå unnskyld var den det ,for meg ser det ut som den fortsatte her ,med hilsen costa rica .

locolobo1

29.01.2011 kl.18:53

Kæm begynnte dette,jo Toril,å då går det slag i slag.Æhar fulgt me heile tia,begynnte me ho maria
En ung gutt fra en bygd i Trøndelag flyttet til Oslo og gikk til ett stort kjøpesenter for å søke jobb.

Sjefen for kjøpesenteret spurte: "Har du noe selgererfaring?"

Gutten svaret: "Nåååå, jooo, hi no jobba som sællar i heimbygda ja."

Ettersom... sjefen syntes gutten virket trivelig og frampå, bestemte han seg for å ansette han. "Du kan begynne i morgen tidlig" sa han til gutten. "Jeg kommer ned etter vi har stengt i morgen kveld og ser hvordan du har hatt det på din første dag på jobb."

Gutten hadde en tung dag, men til slutt var den ferdig. Etter stengetid kom så sjefen ned som han hadde lovet dagen før.

"Hvor mange salg gjorde du idag?" spurte sjefen.

Gutten svarte: "Eitt."

Da ble sjefen litt forundret og sa "Bare ett!? Våre selgere bruker normalt å gjøre mellom 20 og 30 salg på en dag. Hvor mye penger var det snakk om?"

Gutten svarte: "einmiljonnihuinneråølløvtusneitthuinneråtrættiåttkrona".

Sjefen ble svært overrasket og sa: "1 911 138 kr!!! Hva solgte du til han?"

Gutten svarte: "Først sællt æ'n ein liten feskkrok. Så sællt æ'n ein meillomstor feskkrok. Ætti de sællt æ ein stor feskkrok. Så vart de eit fesksnøre. Da æ spord kor hainn skoill fesk, svårrå'n at'n skoill fårrå neåt kyst'n. Da sa æ at hainn koinn træng ein båt, så vi gjekk ne te båtavdelinga. Der sællt æ'n deinn store Baylineren med doble motora. Ætti de vist de sæ at deinn lisse Honda Civic'en itj klart å dra deinn store båt'n, så æ tok'en me mæ te bilavdelinga å sælt'n ein Chevrolet Tahoe firhjulstrækkar.

Sjefen, som nå var i sjokktilstand sa: "Så du mener altså at en mann kom inn for å kjøpe en fiskekrok og du klarte å selge han en båt og en bil????"

Da svarte gutten glatt: "Nei, nei! Hainn kom in og skoill kjøp tamponga te kjærrringa si, å da svårrå æ at hainn liksågått koinn fårrå å fesk, ættisom hælga va ødelagt læll

bjarteogsidsel

29.01.2011 kl.18:56

Hei igjen synskepeggy:-) Ja endelig er debatten over og de som debatterer med hverandre kunne kanskje fortsette debatten hos seg selv:-) Det er som å ha nachspiel og gjestene nekter å pelle seg heim..hihi..slitsomt.

Håper på inspirerende innlegg som man kan kose seg med igjen:-)

Ha en flott lørdagskveld, her i huset gleder vi oss til Grand Prix og bøtter med potetgull.

Jammmiii:-))))

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.19:00

Magnhild Olsen:Det er nå en forskjell på om "debatten" fortsetter og om jeg er deltaker.Jeg har ikke deltatt i "debatten" siden i går kveld.Men jeg har vært "uheldig" og svart på hyggelige kommentarer her i min egen blogg.Det kan oppfattes som om jeg fremdeles er en deltaker i "debatten",men det er jeg altså ikke,beklager om du fikk det inntrykket.Er du lei av dette (det er jeg og)så er det bare for deg å la være å følge med,det går fint det.Hilsen synskepeggy.

locolobo1

29.01.2011 kl.19:14

Han Anton hadde sovna på fest då han fekk ein gamalost opp under nasen..." Nei, no Emma, trur eg du har aka deg for langt opp på puta!!"

Puppene kjennes like varme og gode som da jeg solte meg toppløs som ung, sa Åse 80 år. Ikke rart sa mannen, den ene henger i tekoppen og den andre i grøten

En bonde va ute og gjekk på eiendommen sin.Da så han ein kar som satt og drakk av et tjern med eine næven.

Bonden ropt:-"Du må ikkje drekk av vatnet,det e giftig"!

Karn ved tjernet snudd sæ og sa:-"Jai ikke forstå va do sia".

Da ropt bonden:-"Du må drekk med bægge nævvan"!

En samisk far og sønn er på kjøpesenter for første gang. De har aldri sett

en heis før og ser en gammel dame i rullestol trykker på en knapp og

ruller inn i heisen. Døren lukker seg . Far og sønn følger lysene på

veggen gå opp og ganske fort ned igjen. Og ut av heisen kommer en ung

sexy kvinne..

...Da sier faren til gutten:

-HENT MOR DI, FORT!! :-)

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.19:22

bjarteogsidsel:Takk for kommentar,vet du,det var nøyaktig den samme sammenligningen jeg gjorde,nachspiel som man nekter å avslutte.Fint at du nevnte det,for hadde jeg nevnt det selv så....Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Maria<3

29.01.2011 kl.19:41

Locolobo1 : Hva begynte med Maria????., jeg har skrevet EN kommentar til Synskepeggy på dette innlegget og den ser du lenger oppe!!!! :)

Trenger ikke blande meg inn i andres kommentarer , som jeg ikke har noe med og gjøre!!!, Utrolig frekt!!!

Iceman

29.01.2011 kl.19:41

Locolobo1Ha,ha,ja, denne tonen var mye bedre......

nina

29.01.2011 kl.19:41

les denne..til etter tanke for dere alle,

Falske venner er de som trekker oss ned, baksnakker oss selv om vi er der, og som setter oss i et veldig dårlig lys, som igjen gjør at andre igjen begynner å snakke stygt om oss videre...

De kommer når vi har noe de trenger, men så forsvinner de like fort som de kom når vi har gått tom. Da vil de gode vennene komme og bli der når vi trenger dem, og sitter alltid sammen med oss når vi føler oss helt tømt av andre.

Derfor vil jeg gjerne fortelle deg noe..

Det som ikke alle har forstått er at kjærlighet og ærlighet til andre, er det beste som finnes i livet. Og at det er godt med gode venner, alle de som trekker oss frem, som framsnakker oss når vi ikke er der, og de som setter oss i et godt lys, som igjen gjør at mange andre begynner å snakke godt om oss videre.

Det kan hende at man gjerne vil vise hvem man er, og hva man føler. Da kan plutselig de som egentlig burde bry seg, ikke bryr seg i det miste. Men de som bryr seg da, er de som man egentlig ikke trodde ville bry seg med det miste. Det er da man virkelig finner ut hvem som er sine venner.

Svikter noen deg, vil du sikkert kunne tillgi dem på timen. Baksnakker de deg, må du sikkert bruke tid på å komme deg på beina. Og står noen forran deg å lyver for deg, ser du det sikkert i deres øyne - og da vil du nok felle dine tårer for dem.

Hvis noen mener at de er din venn, da vil de aldri kunne svikte deg, men alltid kunne komme når de først sier at de skal. De baksnakker deg ikke, og får deg aldri til å gråte! Og lyver aldri, forteller alltid sannheten til deg, alltid.

Man er sterk, når man kjenner til sin svakhet..

Man vet man lever, da man kjemper de hardeste kamper..

Man smiler fordi man vet hva fortvilesen kan gjøre mot en selv..

Jeg dømmer ikke mennesker. Fordi jeg har lært meg at mange ser veldig harde utenpå, men også da er de veldig myke og gode inni. Og at andre kan virke veldig myke utenpå, men egentlig så er de utrolig harde inni. Mens andre kan virke veldig små utenpå, men så er de ganske store inni. Derfor skal man ikke dømme andre.

Og hvis et menneske ligger nede, og føler at det har mistet all sin verdi. Men om jeg bare går forbi, vil ikke se slikt, ikke verdt noe av tid. Vil jeg miste en bit av meg selv, min verdi. For rikdom får man kun av å kunne hjelpe andre opp, når de føler seg små og fortapte eller verdiløse i denne store verden.

Hvis man blir vant til oppmuntring, lærer man tillit.

Hvis man blir vant til hjelpsomhet, lærer man om omtanken.

Hvis man er tålmodig, lærer man forståelsen for mennesket.

Hvis man er vant til å være lykkelig, vil skjønnheten finnes i alt.

Så lenge jeg har god samvittighet med meg selv og kan stå for alt det jeg gjør, betyr det utrolig lite hva de andre måtte syns og mene. Fordi idioter finner alltid andre idioter som vil beundre dem. For de som når høyest, er ikke de frekke innbilte store, men de gode beskjedne, som plasserer seg "nederst ved bordet"

Til ettertanke:

Mennesker som har latt seg bli styrt av andre hele sitt liv, vil få store problemer med å ta styringen tilbake over sitt eget liv.

Og mennesker som liker å styre andre, har som regel store problemer med å styre seg selv.

Vær svak nok til å innrømme at du ikke kan styre alle rundt deg. For du vet selv at du er sterk nok til at du ikke tillater deg selv å bli styrt av andre.

Og den aller værste tanken et menneske kan ha om seg selv, det er tanken på at man føler seg verdiløs. Ikke noe menneske kan bli lykkelig hvis det ikke har tro på seg selv.

Det er bare de beste som kan få fram det aller beste i oss. Ikke vær slem mot andre, for husk at det finnes ingenting som er mer dyrebart enn verdien til et menneskeliv..

Husk: det er alltid så mye bedre med noen få gode hjertevenner, enn en stor flokk med hjerteknusere..

-

locolobo1

29.01.2011 kl.19:49

Maria ho maria amelie var det ikke

Iceman ja syns æ å. hahaha ikkje dum de dær:))))

Mm

29.01.2011 kl.19:55

Kan eg få oppmuntre til å sjå på bildene på bloggen min ? Det er fantastiske bilder av planeter, måne, sol, stjernetåke, slanger, litt om tro og tvil. Litt om alt.

Det er vakre bilder. Se selv. http://www.magicalme.blogg.no

Maria<3

29.01.2011 kl.19:59

Hva ? Skjønner bare ikke hva du skal frem til..... :S Du skriver og svarer en Maria lenger oppe flere ganger, og det er bare meg med det navnet her....., hvem er du svarer som skriver dårlig nordlansk., ser ut til at det er Mm - Men HVA har det med MEG og gjøre, ingenting!!

locolobo1

29.01.2011 kl.20:03

Maria er ikke noe med deg å gjøre...Det jeg sier er det var toril som begynnte dette,med å diskutere om Maria Amelie skjønner du nå

Maria<3

29.01.2011 kl.20:09

ååå.., oki :) Ja det skjønner jeg :))

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.20:12

Maria:Det er riktig,det,jeg har svart på en kommentar fra deg i dag.Jeg har avsluttet "debatten" i går kveld.Da hadde jeg "overtaket" og valgte å gi meg på det tidspunktet.Etter det har jeg bare svart på hyggelige kommentarer innkludert din.Samt at jeg følte at jeg måtte avklare med Magnhild Olsen i kommentarer over her.Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.20:19

Mm:Jeg har forstått poenget ditt,men forskjellen på det du gjør og det "healerhilde" gjorde/gjør er at hun representerer sitt forbund,og du gjør det ikke.Det er ikke dermed mindre frekt,men ærlig talt så forventer man seg ikke annet fra din kant.Du kan gi deg nå med å reklamere for deg selv,nå som du er avslørt blir det bare for dumt for deg å fortsette med det.Hilsen synskepeggy.

Kakekjerring

29.01.2011 kl.20:31

Du er beundringsverdig SynskePeggy.

Sà mye trakassering og harselering mot deg,men likevel stàr du fjellstôtt. :) Jeg skjemmes ikke av og gi deg stôtte mot det som er her av ugress... :):)

Til deg Toril,ta sà gjerne med deg navnet mitt til politiet....Jeg kunne ikke bry meg mindre :)

locolobo1

29.01.2011 kl.20:38

Nu vet jeg hvem Mn er

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.21:18

Kakekjerring:Jo verre galskapen blir rundt meg,jo mer rolig blir jeg - og at klarsynet mitt hjelper meg bla,som i dette tilfellet,å balansere på den hårfine linjen mellom å sette noen som har fortjent det ettertrykkelig på plass uten på noe tidspunkt å bli ufin.Slik har det alltid vært med meg,klarsynet mitt jobber på høytrykk for å hjelpe meg og da er det vanskelig for meg å påta meg noe ære for utfallet.Jeg ser også uten problemer bak galskapen og i dette tilfellet er det mye tragedie å se.Og også at de som nå behandler meg så ille har selv blitt behandlet slik på et eller flere tidspunkt i livet.Hadde de ikke selv blitt behandlet slik,hadde de ikke visst hvordan behandle meg slik.Så lenge disse "damene" VELGER å møte andre med hat,hets,beskyldninger og løgn istedenfor med ydmykhet og høflig nysgjerrighet er det heller ikke noe noen kan gjøre for dem,dessverre.Takk så mye for fin kommentar.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2011 kl.21:22

locolobo1:Uansett hvem det er,vedkommende er avslørt,hurra!!!! "healerhilde" har ikke greid å omprogramere meg slik at evnene mine har svekkes.Hilsen synskepeggy.

marte b. l

29.01.2011 kl.21:42

Hei! Jeg har mista et kjede i hvitt gull på lillehammer ett sted. Har lett mange steder, men finner det ikke igjen.. Kan du hjelpe meg med å lokalisere det? :(

Mm

29.01.2011 kl.22:12

Magnhild tar feil av ken eg er. Ville berre si det.

Iceman

29.01.2011 kl.22:45

Nina, kloke ord fra deg :-)

Maria<3

30.01.2011 kl.01:56

Veldig fine ord Nina :)

Glad alt har roet seg for deg Synskepeggy :D Håper det holder seg slik , hadde vert fint om du kom med en tilbake melding i forhold til hvilke tilbake meldinger du får fra healer forbundet!

Riktig god helg , og varme tanker din vei :)

locolobo1

30.01.2011 kl.09:18

Synskepeggy

Fikk en veldig flott(NOT) på tlf fra ei viss Toril,da sa hun hvem Mm er.Det er Hilde.Så enten er deg syskepeggy eller Hilde som Toril kaller for kvakksalver.....Og hun sier nu plutselig at hun ikke intr.seg eller tror på åndelig....Hun har ført meg bak lyset og brukt meg på din blogg,for hun er så forbanna feig sjøl...

Mvh locolobo

locolobo1

30.01.2011 kl.09:48

Hær er bloggen til Hilde http://magicalme.blogg.no

Er det sånn synske og bruker å opperere,det visste jeg ikke..Med voodoo.Jaja....

Bloggadressen fikk jeg fra Toril på sms,ikke rart hun svevde hahaha og komoder flutta seg og lettet fra gulvet,bein og armer låste seg..Det dær er ikke lov å bruke

Toril

30.01.2011 kl.09:51

Jeg kaller ikke Hilde for kvakksalver nei, for jeg er helt fin i korsryggen, og Aros har ikke diare lengre! Jeg tror fult og helt på healing, for jeg ble healet av en kjempedyktig healer! Jeg tror også på klarsynhtet, men på de som kan det slik som Hilde!

Jeg kan ikke temaet nok til å skrive om det på en blogg, men jeg kan fortelle til andre at jeg er helt fin i korsryggen!

Toril

30.01.2011 kl.09:52

Den jeg kaller for en kvakksalver trenge rjeg ikke si navnet på. Den diskusjonen er Peggy ferdig med!

locolobo1

30.01.2011 kl.09:59

Ikke det du skrev på sms til meg Toril.LÆS sa at det var enten synskepeggy eller Hilde du kallet for kvakksalver.Og nu sender du meld på tlf fra ett annet nr,GI FAAN å sende sms,jeg er sluttet å tro på deg,du har brukt meg for å sverte synskepeggy og flere.PGA AT DU ER SÅ FEIG SJØL...bLE RYSTET NÅR JEG LESTE BLOGGEN TIL hILDE,ER DET SÅNN HEALERE OG KLARSYNTE,SÅ GUDHJÆLPE MEG...Er jo voodoo hun oppererer med,etter bloggen å dømme.Sort magi...Vet du at Aliis har advart meg ørten tusen ganger mot deg Toril,jeg har ikke villet høre på henne,og hun ga opp,hun sa jeg fikk tidsnok oppdage det.Guuud hvor rett hun hadde

locolobo1

30.01.2011 kl.10:10

Jeg vet hvem du kaller for kvakksalver,er nok det Toril,sitter med bevis på min tlf.

Har og bevis for at du sa til meg,at du hadd en fb venninne som kjente synskepeggy fra før,hun hadde hatt henne som pasient på ett psykolisk sykehus,og at synskepeggy gikk ut og inn av detsykehuset,IKKE NEKT TORIL,JEG HAR BEVIS HUSK DET...iKKE SEND MEG SMS ER FERDIG MED DEG,NÅ SER JEG DU ER FARLIG.......Dum de som er redd deg,skal du ikke springe til politi nå...Nå har ikke du meg å gjøre jobben for deg,og så feig at du bruker anonyme nick,og når noen sier deg imot da opplukker du kjæften

Mm

30.01.2011 kl.10:11

Uvitenhet.

locolobo1

30.01.2011 kl.10:18

Toril henta du fram voodoo kjærringa nu

locolobo1

30.01.2011 kl.10:34

Herreguud Toril hvor feig gr det an å bli"Gidder ikke svare deg på peggy sin blogg",traff jeg ett ømt punkt hos deg nu,og traff jeg spikeren på hode,ettersom du ikke tør svare på tiltalen hær...Det samme som tilståelse,men så er det jo ingen som tror deg.Og beskylde Inger j at det var hun som begynnte,du er så flink å sette opp konflikter selv....Og når du har fått helvettet igang,så trekker du deg.Og hvis du ikke kan lese,hold opp med å sende meg sms,synd at ingen hær inne kan lese det du spyr ut på sms hos meg...Jeg blir ikke å svare deg uansett

locolobo1

30.01.2011 kl.10:47

Nå synes jeg og at man lar synskepeggy få blogge ifred

Mm

30.01.2011 kl.11:43

Tor og fergemannen

Tor hadde vært i østerled og nedkjempet troll. På hjemveien kom han til et sund. På den andre siden av sundet så han fergemannen med båten.

Tor ropte til ham, kalte ham smågutt og spurte hvem han var. Han visste ikke at det var Odin som hadde forkledd seg.

Fergemannen svarte med å spørre hvilken "rekarfant" det var som ropte.

Tor ba om å bli fraktet over sundet. Som lønn tilbød han mat han hadde i skreppa.

Men fergemannen svarte at Tor ikke burde skryte av nistematen sin, for han var vel klar over at moren var død? Så hånet han Tor fordi han var barbeint og lurvete som en landstryker. Selv var han i Hildolvs tjeneste og hadde fått klar beskjed om å holde seg langt unna røvere og hestetyver. Ville Tor over sundet, måtte han fortelle hvem han var.

Det gjorde Tor og spurte hva fergemannen het.

Navnet var Hårbard, svarte mannen, og hadde ingenting å skjule. Men han ville ikke sette Tor over sundet.

Tor og Hårbard trettet videre. De kranglet om hvem som hadde utført de største bedriftene og var den djerveste.

Tor skrøt av seieren over Rungne, men Hårbard terget ham og minnet om at han ikke hadde vært mye til kar den gang han gjemte seg i Skrymes vott.

Selv skrøt han av alle kvinnene han hadde erobret. På øya Allgrønn hadde han vært i fem hele vintre; der hadde han slåss, drept og elsket med syv søstre.

Tor skrøt av at han hadde felt jotnen Tjatse og slengt øynene hans opp på himmelen, men han fikk ikke annet enn spott av fergemannen. Hårbard terget Tor og minnet ham om at Odin fikk fyrstene som var falt i kamp, mens Tor måtte nøye seg med trellene.

Tor ble rasende, og til sist måtte han spørre Hårbard om hvor han hadde lært å egle:

Hvor lærte du slike

sårende ord,

jeg hørte aldri

ord mer sårende.

Hårbard svarte at han hadde lært dem av de døde: "de gamle gubbene som bor i heimehaugene".

Tor truet Hårbard med hammeren, men fergemannen svarte at Tor heller burde komme seg hjem til Siv, for hun hadde en elsker på besøk. Åsa-Tor burde ikke kaste bort tiden med å krangle med en gjeter.

Til slutt forsto Tor at Hårbard ikke ville sette ham over sundet. Derfor spurte han om hvilken vei han da kunne ta. Så lite ville ikke Hårbard nekte ham, men det var langt å fare. Tor ble ikke særlig klok av svaret han fikk og spurte om han kom frem i løpet av dagen. Fergemannen var like vrang. Derfor gjorde Tor slutt på snakket og lovet å hevne seg neste gang de møttes.

Men Hårbard truet Tor og ba trollene ta ham.

Kilde: Sangen om Hårbard

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2011 kl.11:49

Maria:Jeg tenkte skrive et innlegg i bloggen her om tilbakemld fra healerforbundet.Ang,din informasjon om kvalifikasjoner som utøvende healer så svarte jeg deg på det under mitt innlegg "RO",det forteller jeg også om min egen erfaring med slike kurs,leste du det ?.Ang. om Mm virkelig er "healerhilde" så vil jeg på det sterkeste advare mot dette "healingsenteret" på Voss,og det vil jeg gjøre gjennom avisene,slik at flest mulig får det med seg.Jeg forsto hva Mm holdt på med,og da jeg avslørte det stoppet "reklamen" brått.Ha en fin dag!!! Hilsen ynskepeggy.

Synskepeggy

30.01.2011 kl.12:16

Jeg regner med at når opptil flere aktører her i "debatten" har anmeldt meg til politiet i morgen mandag 31.01.11,så kommer også alt dette til å bli gransket,hvem som er hvem og hva som er hva blir da politiet sin oppgave å finne ut av.Ja,for jeg regner med at disse såkalte "voksne" damene gjennomfører trusslene sine.Man må steppe opp og stå for hva man sier/skriver ellers har man ikke mye troverdighet.Ang.om nå virkelig "healerhilde" er Mm,så har denne denne "debatten" igjen nådd nye høyder og er da absolutt en sak for politiet,men også i høyeste grad en sak for psykriatrien (dette er en objektiv observasjon).Les mitt svar på siste kommentar fra kakekjerringa!!!!! Hilsen synskepeggy.

locolobo1

30.01.2011 kl.12:38

Ikke har jeg anmeldt deg og har ikke tenkt å gjøre det heller.Har på sms fra Toril hvem Mm er,fint å ha sånne bevis på tlf:).....

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2011 kl.12:53

locolobo1:Opp som en bjørn,ned som en skinnfell,har du hørt det før??? Hilsen synskepeggy.PS:Det er en objektiv observasjon gjort av meg,synskepeggy, etter utallige ufine stunt her i min blogg og de forskjellige aktørenes egne blogger!!!!!!

locolobo1

30.01.2011 kl.13:08

Jeg har våget, og jeg har vunnet...

Jeg har handlet og jeg har gått av med seieren...

Jeg har satset og jeg har funnet kjærligheten...

Jeg mistet aldri håpet og jeg våget å være meg selv...

Jeg er stolt og jeg står for mine valg...

......

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2011 kl.13:11

locolobo1:Alt er opp til øyet som ser........Hilsen synskepeggy.

locolobo1

30.01.2011 kl.13:12

Noe

å tenke over... En mobbesituasjon har tre ingredienser; den som blir

mobba, de som mobber og de som stilltiende er vitne til at det skjer...

Det er i sistnevnte gruppe at styrken ligger dersom man skal minske mobbing... Ære være dem som tør å "tale Roma midt i mot", som uredd står opp for et medmenneske :-)

locolobo1

30.01.2011 kl.13:19

De kaller meg sterk

Men jeg er svak

...

Det er min styrke

De kaller meg stor

men jeg er liten

Det er min styrke

De sier jeg er uredd

men jeg er redd

Det er min styrke

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2011 kl.13:39

locolobo1:Den som stilletiende ser mobbing eller annen utilgivelig handling finne sted og ikke griper inn er like skyldig som den som utfører selve handlingen.Den stilletiende tillater at slike handlinger begås.Det er ikke noe heroisk over å toe sine hender og ikke ta stilling i grove urettferdige saker.det være seg,dyremishandling,mobbing,overgrep av alle slag.Den som ikke stepper opp,bidrar til at man bare fortsetter de negative korstogene mot uskyldige!!!!!!! Hilsen synskepeggy.

Mm

30.01.2011 kl.13:50

Ip adressen din synskepggy treffer mellom Olav Kyrres Gate, Nordhals Bruns gate, Olav Kyrres Gate og Byparken i Bergen.

Hvem du egentleg er skal politiet ta seg av på mandag, når eg har navnet ditt skal du anmeldes.

Mm

30.01.2011 kl.13:51

Christies Gate..

locolobo1

30.01.2011 kl.13:52

synskepeggy jeg er helt enig med deg dær

iceman

30.01.2011 kl.13:55

Uffa meg!!!!!!!!! no e det på an igjenn for ørtende gang!!!!! Er Hilde alias Mn????? Ut fra det jeg har observert, har de hvertfall det til felles at de begge virker ondskapsfulle.!!!!

locolobo1

30.01.2011 kl.13:56

Tilgivelse er å låse opp døren for å slippe noen fri-og innse at fangen var deg.

Å klage er som å sitte i en gyngestol-du har noe å gjøre-men du kommer ingen vei.

Ikke be om å få et lett liv-be om å få bli et sterkere menneske.Ikke be om oppgaver som tilsvarer kreftene dine-be om krefter som tilsvarer oppgavene dine.----...---------

locolobo1

30.01.2011 kl.14:00

Iceman ja Mm er hilde

Mm

30.01.2011 kl.14:00

Til synskepggy.

Eg har latt deg vere no, og eg viser respekt med dine synske evner, og eg lar deg holde på som du ønsker med å gje mennesker klarsynt rådgiving.

Eg er så ferdig med deg som det går an. Eg kjem ikkje til å rakke ned på deg på nokon måte.

Du har sagt ditt og eg har sagt mitt.

Eg har trekt meg unna konfrontasjonar ikkje fordi eg er feig, men for meg er det den beste intregiteten og trekke seg still tilbake, og la dei andre sloss.

Eg kan mitt, og det eg gjer fører ikkje på skade på nokon. Kva du meiner og kva du trur det får vere di sak.

Kan du ikkje berre la meg vera i fred og vise meg samme respekten som eg viser deg.

Mm

bjarteogsidsel

30.01.2011 kl.14:02

Kjære Mm eller hva du nå kaller deg for anledningen. Hva er det egentlig du skal anmelde synskepeggy for? Hun har i flere dager prøvd å roe gemyttene her inne, men enkelte durer på, igjen og igjen! Syns jeg har hørt den samme visa omatt og omatt..skal anmelde..skal anmelde skal anmelde. Hva med å ta et hint...gå HJEM til din egen blogg igjen! Velger herved å steppe opp og ta stilling til den hetsen du og flere med har bedrevet på synskepeggy sin blogg!

Og jeg oppfordrer alle dine venner her inne til å gjøre det samme. For når vi som ikke har noe å skjule står sammen, så vil disse krympe som de ynkelige personene de faktisk er!

Mm, du må jo snart være utslitt av all jevelskapen du har holdt på med her inne? Samme med denne Toril, og så pocolokko...eller hva det nå var igjen..skal vi heller si angel?

Kanskje på tide å senke skuldrene og ta til vett...jeg bare spør!

Ha en flott søndag peggy...her er det nøddeli vær og bilen er nyvasket..jippppiiii!

Kari

30.01.2011 kl.14:03

Jeg blir rett og slett uvel og får en nifs følelse da det gjelder kommentarene til denne Mm!! Er du vel bevart menneske? Er rett og slett skremmende oppførsel!

locolobo1

30.01.2011 kl.14:04

Mm//Hilde

synske/healere anmelder ikke folk,de hjelper folk,du er den rareste healeren jeg har sett.Har en annen blogg om ei som er synsk og healer,men hun oppfører seg ikke som du Hilde

Mm

30.01.2011 kl.14:04

Lykke til.

iceman

30.01.2011 kl.14:07

Mn fælt for deg dette, at du ikke klarer å finne ut hvem Synskepeggt er haaaa?Jeg vet hvem hun er, og jeg vet at hun kan stå for hvert ord hun skrevet her inne.Men det jeg lurer på,er--- hva er det hun egentlig skal annmeldes for?????????

Mm

30.01.2011 kl.14:08

Tors kamp med Rungne

En gang Tor hadde dratt for å drepe troll, red Odin på Sleipner til Jotunheimene. Der kom han til en jotun som het Rungne.

Jotnen lurte på hva det var for en mann som hadde gullhjelm og red gjennom luft og hav. Svært fin hest hadde han også.

Odin sa at han ville våge hodet sitt på at det ikke fantes maken til hest i Jotunheimene.

Rungne mente at hesten hans, Gullfakse, var enda bedre. Jotnen ville kappri og steg opp på hesten og red etter Odin for å vise at Gullfakse var raskere enn Sleipner.

Men Odin lå langt foran jotnen. Da Rungne skjønte at Odin red ifra ham, ble han rasende. Han ble så sint at han glemte hvor han red, og før han visste ordet av det var han kommet innenfor grunden til Åsgard.

Da han kom inn i hallen, bød æsene ham inn for å drikke med seg. Skålene Tor pleide å drikke av ble båret frem, og Rungne tømte dem etter tur.

Han ble snart full, og det skortet ikke på store ord. Rungne skrøt og sa at han skulle løfte opp hele Valhall og flytte den til Jotunheimene. Han skulle senke hele Åsgard og drepe alle æsene bortsett fra Frøya og Siv, som han ville ta med seg.

Det var bare Frøya som våget å skjenke øl til ham, og han skrøt av at han skulle drikke alt ølet æsene hadde.

Snart ble æsene leie av skrytet hans, og så nevnte de Tor. I det samme kom Tor inn i hallen med løftet hammer. Han var rasende og spurte hvem som var skyld i dette. Hvorfor satt æsene og drakk med en jotun, hvem hadde gitt Rungne lov til å være i Valhall? Hvorfor skjenket Frøya ham som om han var en av dem?

Rungne så olmt på Tor og svarte at Odin selv hadde bedt ham inn til drikkelag og at han hadde lovet at han skulle være trygg.

Tor svarte at Rungne skulle komme til å angre på at han hadde tatt imot den innbydelsen.

Rungne sa at det var lite ærefullt for Tor å drepe ham, siden han var våpenløs. Noe annet ville det være om Tor våget å slåss med ham.

Han hadde vært så tankeløs å legge skjold og brynje hjemme, sa han. Hadde han hatt dem med, kunne de slåss sammen der og da. Men drepte Tor ham mend han var våpenløs, ville det være en nidingsdåd.

Tor svarte at han slett ikke ville takke nei til tvekamp. Ingen hadde utfordret ham til holmgang før. De skulle møtes ved Grjotunagard.

Rungne red tilbake til Jotunheimene så fort han kunne. Jotnene skrøt av ferden hans og av at han skulle kjempe med Tor, men de var redde for at Rungne skulle tape kampen. Han var den sterkeste av dem, og de ventet seg ikke noe godt fra Tor hvis han vant over Rungne. Derfor laget de en diger mann av leire. Han var ni mil høy og tre mil bred mellom armene og fikk navnet Mokkurkalve. Stort nok hjerte til kjempen kunne jotnene ikke finne, Til slutt tok de hjertet fra en merr, men det holdt seg ikke rolig da kjempen så Tor.

Rungne hadde både stenhjerte og stenhode. Også skjoldet var en stor sten. Han holdt det foran seg der han stod og ventet.

Våpenet hans var en brynesten som han hadde liggende på skulderen. Han så farlig ut.

Leirjotnen Mokkurkalve stod ved siden av ham.

Tor kom som avtalt, og han hadde Tjalve med seg. Tjalve sprang frem til Rungne og ropte at han var uforsiktig som holdt skjoldet sitt fremfor seg. Tor hadde sett ham og gikk gjennom bakken for å ta ham nedenfra.

Da ble Rungne redd og la skjoldet under føttene sine. Brynestenen holdt han foran seg med begge hender.

Så kom Tor settende i vilt åsasinne. Lyset blinket og tordenen braket.

Han hadde stor fart, svingte hammeren over hodet og kastet den mot Rungne.

Samtidig kastet Rungne brynestenen sin mot Tor, og i luften traff den hammeren og ble delt i to. Den ene delen falt til bakken, mens den andre traff Tor i pannen så han stupte overende.

Mm

30.01.2011 kl.14:09

Mjollne traff Rungne i skallen så den sprakk i småbiter. Jotnen falt fremover så foten hans ble liggende over halsen på Tor.

Imens gikk Tjalve løs på Mokkurkalve, og det tok ikke lang tid før leirkjempen falt. Da gikk Tjalve bort til Tor for å få ham løs fra jotunfoten, men han klarte ikke å rikke den.

Da æsene fikk høre at Tor var falt, prøvde de å flytte foten, men det var fåfengt.

Men så kom Magne, sønnen Tor hadde med jotunkvinnen Jarnsaksa. Han var ikke mer enn tre dager gammel, men han flyttet foten bort fra Tor uten vanskeligheter. Magne sa at hvis han hadde kommet før, skulle han ha slått Rungne ihjel med bare nevene.

Tor reiste seg og hilste Magne velkommen. Han skrøt av sønnen og gav ham Rungnes hest som takk.

Det likte ikke Odin. Han ville hatt Gullfakse selv, og sa at Tor heller skulle ha tenkt på faren sin enn på den sønnen han hadde med en jotunkvinne.

Så reiste Tor hjem til Trudvang.

Brynestykket satt fremdeles fast i skallen hans, og volven Groa sang galdre over Tor for å få biten til å løsne. Da Tor kjente at biten beveget seg, skjønte han at hun nok kunne så stykket helt løs. Derfor ville han glede henne og fortalte at han engang hadde båret mannen hennes, Aurvandil, på ryggen. Han hadde vasset nordfra, over Elivågene, og på ferden hadde Aurvandil forfrosset en av tærne sine. Den hadde Tor brutt av og kastet opp på himmelen der den hadde blitt en stjerne som het Aurvandils tå. Tor kunne også fortelle at det ikke var lenge før Aurvandil kom hjem.

Da Groa hørte dette, ble hun så glad at hun glemte alle galdrene. Brynestykket ble sittende der det satt.

Derfor heter det at man ikke skal kaste en brynesten tvers over gulvet, for da rører brynet i Tors panne på seg.

Kilde: Skaldskaparmål (s. 115-121), Haustlöng

Inger J

30.01.2011 kl.14:13

Tilgivelse er et fint ord.

Man kan/bør godta en tilgivelse, når vedkommende ser hun har gjort en feil.

Men og bruke uskyldige som skyteskiver, det er og ta det vel langt.

men at alle lar seg lure av hvem som er Mm, ja det er rart, hvem er det som har drevet og forfalsket det meste ???

Jeg bare spør, ikke la dere lure, husk at vedkommende har tilgang til flere IP adresser,

Men ha en god søndag.

Vrangvilja

30.01.2011 kl.14:13

Har det rabla helt nå??? eller har Hilde som mål å "bombe" bloggen din med galskapen sin? Herreminhatt for et kasus..begynner å skjønne at vi bør synes synd på denne damen her, virkelig! Blir engstelig på dine vegne Mm eller Hilde..er du i ferd med å tippe over, så håper jeg du har noen rundt deg som kan ta vare på deg for dette bekymringsfullt.

Hilsen svært bekymret!

iceman

30.01.2011 kl.14:23

Vrangvilja, ha ha ha ja, no begynner det å bli komisk dette her. Artig med disse sitatene hennes,høres ut som en som holder på å klikke ja....

Mm

30.01.2011 kl.14:24

Nei, men eg synes at norønn mytologi har mykje me kan lære av.

Og i denne situasjonen me alle er i, så synes eg dei er fine orda frå Skaldskaparmål.

Dagens episode av "Cæsar"

30.01.2011 kl.14:26

Først i dag mistet Hilde totalt sin troverdighet og respekt hos meg. Har vaklet her, men det var denne som tok motet fra meg.

"Nei det veit eg men eg har familie lengre nordfra. Synskepeggy kan du gi meg noen råd, eg er 28 år og mann og eg har funne ei jente som eg er nu blitt veldig glad i, men eg lurer no på om ho liker meg og. Eg kan heller ikke finn mobilen min. Kan du hjelp meg ?"

Skuffa.

iceman

30.01.2011 kl.14:54

Mn/Hilde og Toril, kommer no med et direkte spørsmål til dere:--- hva er det Synskepeggy skal politiannmeldes for Mandag morgen???????????Er det muligt å få et direkte svar på det???

bjarteogsidsel

30.01.2011 kl.15:05

Ps...unnskyld, ser jo at denne loco et eller annet har tatt rev i seila, så rett skal være rett, og jeg har heller ingen rett til å krangle på synskepeggy sin blogg:-)

Det er altfor lett å la seg rive med, men forhåpentligvis har vi ikke gjort ting værre for synskepeggy i alle våre forsøk på å forsvare henne:-)

Ja da er det snart middag, deilig kjøtt fra de andalusiske sletter, der biffen er så mør at den smelter på tungen, ja til å med før man får den på gaffelen!

Jihhaaa og god bedring til de som føler de trenger det:-)))

30.01.2011 kl.15:16

bjarteogsidsel, det er ikke å krangle å vise sympati.Jeg syns det er fint at de som mener det, viser synskepeggy sin støtte. Bon appetitt med middagen!!! :-)

Mm

30.01.2011 kl.15:32

Ragnarok

Varsler og tegn forteller æsene at undergangen nærmer seg. Tre haner galer i hver sin verden. Gullinkambe, den gylne hanen med gullkammen, vekker Odins helter. En sotrød hane galer og vekker de døde hos Hel, og hos jotnene galer den røde hanen Fjalar.

Hunden Garm gjør utenfor Gnipahelleren. Lenken brister - udyret slipper løs. I tre år hersker kaos overalt. Over hele verden raser kriger. Bror dreper bror, og sønner skåner ikke fedre.

Så kommer Fimbulvinteren - den store vinter. Sneen kommer fra alle himmelretninger, vinden blåser og kulden biter. Solen forsvinner. Tre slike vintre følger hverandre, uten sommer imellom. Jorden og fjellene skjelver, trærne faller.

Alle lenker og bånd løses. Loke og Fenrisulven slipper fri. Ulven springer omkring med åpent gap, og ilden står ut av øyne og snute.

Midgardsormen bukter seg i voldsomt jotunsinne, og havet skyller inn over land. Den blåser eiter som gjennomtrenger luften og dekker havet. Ulven og ormen skrider frem, side om side.

Østfra kommer jotnen Rym med alle rimtussene.

Skipet Naglfar - laget av døde menneskers negler, løsner. Om bord er skarer av døde fra Hel. Til rors står Loke.

Himmelen revner, og Muspells-sønnene kommer ridende sydfra, anført av Surt. Både foran og bak ham brenner ild. Sverdet hans skinner og stråler klarere enn solen. Bifrost bryter sammen under ham.

Heimdall står og blåser i Gjallarhorn så æsene våkner. De samler seg og holder ting. Odin rir til Mimes brønn og rådspør den vise jotnen. Asken Yggdrasil skjelver, og ingenting på himmel eller jord er uten frykt.

Æsene og einherjene gjør seg klare til strid og stormer frem på Vigrid-vollen. Der er alle Muspells-sønnene, Surt, Fenrisulven, Midgardsormen, Loke og folket fra Helheim og Rym med alle rimtussene.

Odin rir først med gullhjelm, brynje og spydet Gungne. Han angriper Fenrisulven. Ved Odins side kjemper Tor mot Midgardsormen.

Frøy faller etter kort kamp med Surt. Det blir Frøys bane at han ikke har sverdet han ga til Skirne. Hunden Garm slåss med Ty, og de dreper hverandre. Tor nedkjemper Midgardsormen. Svekket av kampen kommer han bare ni skritt fra uhyret før han faller død om, drept av ormens eiter. Fenrisulven sluker Odin, men blir selv drept av Vidar. Loke går løs på Heimdall, og begge faller.

Så slynger Surt ild ut over jorden. Hele verden går til grunne i flammene. Solen svartner, jorden synker i havet og de klare stjernene faller fra himmelen.

Maria<3

30.01.2011 kl.16:00

Dere holder på her enda ser jeg....... Hilde du vet ikke når det er på tide og trekke seg tilbake og dra inn årene.., Att Hilde og Mm er den samme , slik som jeg har antatt hele tiden., att hun prøvde og få det til og ligne på locolobo er jo også ganske frekt!!

Jeg håper flere går videre til healer forbundet ang. denne "episoden" her inne , slik hun oppfører seg er uhørt , og slik skal ikke en proffesjonell healer være.., Du sier Hilde att du gir Synskepeggy fred , men du gjør jo ikke det,se nedover , alt der rare du har skrevet , men hun har gitt deg fred., plager hun deg på din blogg??., skriver hun til deg.., NEI., hun har svart deg her noen ganger., men det er da hennes blogg!!!!

Att du skal anmelde,.., hva skal du anmelde??., Det er virkelig latterlig, men jeg håper på ett sett du gjør det ,enda en gang vil du da sette deg selv i dårlig lyd, ingen andre., så bare ett råd/tips, du kommer garantert ikke godt utav det!!

Jeg forstår att du har problemer Hilde., men du må få hjelp!!

Ja., jeg leste svaret ditt synskepeggy., så det att man er "godkjent" healer sier egentlig lite , noe alle kan bli , jeg ble litt overrasket over lite som skulle til., ett helge kurs, og ti uttalelser.., jaja., det hadde jeg ikke trodd., men så lærte jeg noe nytt da ;)

locolobo1

30.01.2011 kl.16:01

Denne er til Mm

Det eldre ekteparet hørte på tv pastoren som lovte helbredelse til alle.

Det var nok å holde den ene hånden på skjermen ,og den andre der en kjente seg dårlig.

Kona tok seg straks til brystet, mens mannen tenkte seg om litt ,og tok seg til skrittet.

Da kom det tørt fra kona: Det er snakk om helbredelse,ikke oppstandelse ..!!

Ha en flott s.........øndag !!

locolobo1

30.01.2011 kl.16:06

Maria<3

Mm /Hilde klarer aldri å late som meg,altfor dårlig Nordlansk hehe:)

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2011 kl.16:15

Mm:Fra dette øyeblikk uttaler jeg meg KUN i min vitneforklaring til politiet,regner med å bli innkalt for å avgi forklaring og det gjør jeg hjertens gjerne.Før det : INGEN KOMMENTAR.Jeg vil iallefal ikke fremstå like....Som visse andre her.Svarer jeg fra nå av på noe som helst som kommer fra din/dine kant,synker jeg ned på et nivå som bare passer for svært.... å befinne seg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2011 kl.16:20

bjarteogsidsel:Takk så mye for fin kommentar.Jeg har bestemt meg nå,jeg kommenterer ikke de syke "tilfellene" som herjer på min blogg for øyeblikket.Avgir gjerne forklaring hos politiet,gleder meg til det.Hilsen synskepeggy.PS:Oppfordrer igjen alle til å lese mitt svar på siste kommentar fra kakekjerring.

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2011 kl.16:24

Maria:Takk for kommentar.Jeg skal informere alle om hva jeg er anmeldt til politiet for,så snart jeg vet det selv.I innkalling til avhør bør jo også grunnen til anmeldelsen foreligge,først da vet jeg det selv.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

locolobo1

30.01.2011 kl.16:43

Den fylla den fylla :))

av Nina B Andersen den 30. januar 2011 kl. 16:35

Den nybakte presten var så nervøs under sin første gudstjeneste

at han knapt kunne snakke. Derfor henvendte han seg til biskopen

og ba om gode råd foran sin neste preken. Hva skulle han gjøre

for å slappe av?

Biskopen svarte: "Jeg foreslår at du kommende søndag heller litt

vodka i karaffelen på prekestolen. Etter noen slurker burde alt

gå som fot i hose."

Den nye presten gjorde som biskopen sa og holdt en tale som ga

gjenlyd over hele prestegjeldet. Da presten kom tilbake til

kontoret, fant han følgende notat fra biskopen:

1) Neste gang bør du nippe, ikke helle i deg alt sammen.

2) Det er 10 bud, IKKE 12.

3) Det var 12 disipler, IKKE 10.

4) David drepte Goliat med en slynge, han "sparka ikke dritten av'n. .... "

5) Vi omtaler ikke vår frelser, Jesus Kristus og hans apostler som "Jens Kristian og gjengen hans."

6) Vi omtaler ikke korset som "fordømmade plank "

7) Faderen, Sønnen og den Hellige Ånd omtales ikke som Gamlingen, junior og spøkelset."

8) Neste uke opptas kollekt til de fattige, ikke til "den jævla bomsen på Lilletorget."

9) Brødet som representerer Kristi Legeme ved altergangen, er ingen "betingelse for den som vil ha gratis vin."

10) Sist, men ikke minst: Hun er Jomfru Maria, ikke " Maja med Møydommen."

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2011 kl.16:52

locolobo1:Ærlig talt....jeg lurer nå på deg også jeg...er det mulig at...Nå som jeg har gitt beskjed om INGEN KOMMENTAR,hva er det du vil??? Dette er tross alt ikke din blogg.Dette også virker meget rart og ikke helt som det skal på meg!!!!!Hilsen synskepeggy.

locolobo1

30.01.2011 kl.17:05

ÅÅÅÅ glemte at denne bloggen ikke tålte litt humor i all elendigheten....Sorry,men på min er alle velkommen til å dele en fin fits...Vanlig nordnorsk høflighet.men krangel og trakkarering fysj og fysj..

Da får dere ha en fortsatt fin krangel,da kommer jeg ikke hit mer..

takk for meg

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2011 kl.23:33

Jobber med klarsynt rådgivning:Informasjon:Saken "healerhilde" vs synskepeggy er nå endelig avsluttet hos Det Norske Healerforbund.Men pga at jeg er blitt bedt om å ikke offentliggjøre innholdet i vedtaket før i morgen 31.01.11 så respekterer jeg det.Begrunnelsen for at jeg måtte vente til i morgen var at "healerhilde" måtte selv bli kjent med innholdet i vedtaket før det kom ut offentlig.Det har jeg forståelse for.Hilsen synskepeggy.

Maria<3

31.01.2011 kl.02:36

åå.., Er virkelig spendt på hva deres uttalelse til det hele er!! ;D

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits