Avslutning.

Nå håper jeg at alle "damene" som deltok i mobbekoret mot meg er riktig så fornøyde med seg selv.Det være seg : Mm,Lucyme2,Angel56,Toril,Klitoris,Magnhild Olsen,"healerhilde",locolobo1,osv..De har alle oppnådd et resultat av sitt hat og hetskorstog mot meg.De har vært så forblindet i sitt forsøk på å avsløre meg som en bløff og en svindler ,at de ikke har sett at i forsøket på å ramme meg,har de (foreløpig) rammet en av sine egne.Jeg regner med at det blir flere "offer" her i denne saken etterhvert som politiannmeldelsene mot meg begynner å hagle inn  på diverse politikammer landet over.

Alle vi som ikke mobber,trakasserer og hetser - men tar fullstendig avstand fra slikt - er strålende fornøyd med resultatet - så langt.

Jeg tok kontakt med forbundet til denne "healerhilde"(tiltross for at "healerhilde" mente at :det kunne jeg bare gjøre,forbundet var der for henne og jeg ville ikke komme noen vei der.)Jeg la frem min klage og blei på alle måter behandlet seriøst og alvorligt  fra første stund.En av grunnene til at jeg fant det nødvendig å rapportere dette inn for hennes eget forbund var at min oppfatning av det å være en seriøs healer er å prøve å gjøre ting lettere for andre,ikke å prøve å gjøre det verre.Og heldigvis sitter jeg igjen med inntrykk av at de fleste healere og andre med evner har samme mål som meg i høysetet.

Må også nevne at Det Norske Healerforbund har respektert min anonymitet på blogg fra første stund og det setter jeg stor pris på.

Jeg mottok en e-post fra lederen i Det Norske Healerforbund,Nina Torp.Da jeg hadde sett den sendte jeg henne en forespørsel om tillatelse til å offentliggjøre e-posten i det ordelag som jeg fikk den fra henne,og det fikk jeg tillatelse til og gjenngir e-posten her :

Hei (navnet mitt) synskepeggy.

Da er klagesaken avsluttet.

H.T er ekskludert fra DNH på ubestemt tid.Hun vil ha en mulighet for å bli vurdert på nytt om hun innen ett år tar kurs i etikk og kommunikasjon i regi av DNH.

Hilde har akkurat mottat brevet i sin mailboks,så jeg vet ikke om hun har fått lest det enda.Jeg vil gjerne be deg om å ikke offentliggjøre noe før i morgen for å være sikker på at har lest brevet før det blir offentlig kjent.

Jeg håper at det roer seg på bloggen din,og ønsker deg lykke til videre.

Venlig hilsen

Nina C Torp

Leder i FER,DNH.

Etter dett synest jeg det er meget viktig å ikke forbinde Det Norske Healerforbund med useriøse utøvere som på eget inniativ opptrer som representanter for sitt forbund.Forbundet har sett like alvorligt på denne saken som vi andre har gjort,og fant det også nødvendig å reagere med "strengeste straff" ett medlem kan få,nemlig utestengning.Det Norske Healerforbund er helt avhengige av at brukere av slike tjenester innrapporterer oppførsel blandt sine medlemmer som viker så pass mye fra deres egne etiske retningslinjer,slik at Forbundet selv får en mulighet til å "luke " vekk sine useriøse medlemmer.

Ha en fin dag,alle bloggvenner og andre bloggere!!!!!!!!

                                                                      Hilsen synskepeggy.

Har også en anbefaling ( www.sommerjentaa.blogg.no )

 

77 kommentarer

mariehelen56

31.01.2011 kl.14:15

Ville bare si,at det ikke er lov å legge ut offentlig mail på en blogg.Da skal ditt navn pluss avenders navn skjules....Skulle bare si fra...Ja dette er mitt virkelig navn,bare navnet/nicket er satt sammen i ett ord.Er ikke lenger anonym,og det er jeg glad for...På min nye blogg har jeg begynnt på nytt,og kommer om ting som opptar meg og bilder fra hjemsted ferie etc

mvh mariehelen

Iceman

31.01.2011 kl.14:20

Ja, dette viser som du advarte mot tidligt i "debatten" at det ville ramme dem selv om de ikke holdt opp...Viser også at du ikke kom med tomme trusler for å skremme slik andre gjorde...ser jo no hvem som er mest seiøs ja...Må også legge til at måten healerforbundet håndterte denne saken på, viser at de er et seriøst forbund som så galskapen i dette....Så vil jeg til slutt bare si, ----ikke særlig lurt å legge seg ut med synskepeggy---- Stå på!!! Ønsker deg lykke til videre med bloggen din!!!!! :-)

Allis

31.01.2011 kl.14:20

Eg våger meg inn med en liten kommentar til deg Synskepeggy;-))

"Klapper i hendene for deg" Dette måtte jo bare gå denne veien, for dette er noe av det verste eg har sett noen sinne.

Den styrken du har vist i denne hetsingen mot deg er bare beundringsverdig. Nå håper eg at du får fred og ro på bloggen din, slik at vi i fremtiden kan kose oss med gode innlegg og den mystikken rundt dette "mystifistiske" av energier som er rundt oss.. hihi..

Ha en flott dag videre;-)

Lucet

31.01.2011 kl.14:36

Heier på deg, synskepeggy!

Ingeborg Gulla

31.01.2011 kl.14:40

huff

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2011 kl.14:40

Allis:Takk så mye,Allis,når jeg oppdager urett,løgn,hets osv,mot andre eller meg selv jobber jeg utrettelig for rettferdighet og oppreisning,det er bare slik jeg er.Ha en flott dag videre du også.Hilsen synskepeggy.

The Second Coming

31.01.2011 kl.14:48

Helt herlig at DNH tok det så seriøst! Kjempebra! :)

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2011 kl.14:48

mariehelen56:Det er kanskje ikke lov i andre sammenhenger,jeg kjenner ikke regelverket.Men i dette tilfellet her har jeg innhentet tillatelse fra avsender før jeg har offentliggjort noe som helst.Og da kan jeg vanskelig tenke meg at jeg skulle ha gjort noe ulovlig her.Dessuten har innvolvert part allerede avslørt sin identitet opp til flere ganger.Dette blir flisespikkeri,da jeg i innlegget opplyser om at tillatelse er gitt på forhånd.Hadde ikke tillatelsen forelagt ville jeg ha formulert meg anderledes i innlegget.Hilsen synskepeggy.

Irene

31.01.2011 kl.14:50

Da puster jeg letta ut, og håper vi igjen kan få masse interessante blogginnlegg, med gode innspill og diskusjoner fra dine trofaste lesere, og fra Synskepeggy.

Ha en fin uke!

Hilsen Irene

mariehelen56

31.01.2011 kl.15:04

Synskepeggy

Ok da har du retten på din side,og saken stiller seg anderledes.Skulle bare si fra hvis du fikk bråk med H....

Lykke til med bloggingen.Jeg har nå sagt unnskyld til deg.

Ha en fin Mandag videre

mvh mariehelen

31.01.2011 kl.15:21

Vil du være så snill å fjerne navnet mitt frå brevet frå DNH. Eg veit kva som har skjedd, du veit det, men det trenger ikkje ligge der til allmenn uthengelse av meg for evig tid. Dette er internett, eg skal ha eit liv etterpå også. Takk.

Hilde

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2011 kl.15:26

Anonym:Jeg har fått tillatele fra avsender til å legge ut e-posten slik jeg fikk den.En anonym henvendelse har vel neppe noen rett til å be meg om noe som helst.Ferdig med den saken!!!!!!Hilsen synskepeggy.

Kakekjerring

31.01.2011 kl.15:38

Gratulerer (vet ikke om det blir rette ordet i denne sammenheng,men likevel...) :):) Jeg fàr hàpe dette blir en lærepenge til dem som hetset deg,og at de tenker seg nôye om neste gang de skulle fàr lyst til og henge ut noen.

Inger J

31.01.2011 kl.15:41

Dette var på sin plass. Gratulere!!

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2011 kl.15:44

Kakekjerring:Det er vel det som er det endelige målet her,at man tenker seg om en annen gang.Håper jo på at det aldri blir en annen gang.Takk så mye for fine og støttende kommentarer underveis i denne saken.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2011 kl.15:45

Inger J:Ja,dette var på sin plass,takk så mye.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2011 kl.15:47

Irene:Takk så mye og nye innlegg kommer herifra,må bare "hvile" meg noen par dager etter dette.Hilsen synskepeggy.

Gjallarhorn

31.01.2011 kl.15:49

Vil du være så snill å fjerne navnet mitt frå brevet frå DNH. Eg veit kva som har skjedd, du veit det, men det trenger ikkje ligge der til allmenn uthengelse av meg for evig tid. Dette er internett, eg skal ha eit liv etterpå også. Takk.

Hilde

Dagens episode av "Cæsar"

31.01.2011 kl.15:54

Hevn, hevn, hevn. Må være deilig.

Som mobbeoffer gjennom nesten 20 år tar jeg full avstand til mobbing. Og dette er den mest absurde, idiotiske saken jeg har vært vitne til i mitt liv!! Jeg har ikke ord.

Jeg er like oppgitt over begge parter, både den som aldri aldri kunne gi seg, og den som gjennom hele saken har virket iskald. Men synes det er helt feil at denne Hilde skal være nødt til å ha navnet sitt offentliggjort i brevet, forstår ikke at noe slikt kan være lov.

Men dette er bare min mening, og jeg er bare en utenforstående som har funnet interesse i å lese meg gjennom alt dette i dagesvis.

Og hva sitter jeg igjen med? Følelsen av at ingenting er som man skulle tro. Jeg er sjokkert.

Men alt skjer for en grunn, sies det.

mariehelen56

31.01.2011 kl.16:00

Er litt enig i det hilde sier,det brevet trenger ikke ligge ut sånn at hele offentligheten ser det,med navn og allting.Jeg for min del har blitt lyne forbanna.Har ikke bloggeier respektert at jeg ville ha det fjernet,så har jeg fått andre til å gjort det.Så jeg skjønner hva Hilde mener.

mvh mariehelen

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2011 kl.16:04

Iceman:Takk for kommentar.Ja,det gikk akkurat den veien jeg forutsa og jeg advarte om det helt fra begynnelsen.Kan avsløre nå at jeg hadde full kontroll på situasjonen hele tiden og at jeg var målbevisst mot resultatet vi nå fikk.Når det gjelder de andre mobberne (navn nevnt i innlegget) bør de skamme seg skikkelig,da jeg ser det slik at alle sammen var med på at "healerhilde" fikk en så streng dom.Selv om hun i dette tilfellet var den som måtte ta støyten (for seg og de andre "damene"),betyr ikke det at hun ikke fortjente straffen hun fikk.Det betyr bare at jeg (og flere) ser hva som har foregått her,de verste mobberne fikk seg en syndebukk for da kan de se på seg selv som uskyldige i det som foregikk.Er det flere enn meg som ser den meget avslørende feigheten her ? Og selv om de fleste av bloggerne har slettet bloggene sine flere ganger underveis,så betyr ikke det at det fratar dem for skyld.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

31.01.2011 kl.16:16

Du har brøtte loven om personangrep hær,ang at du legger ut ett offentlig brev du har fått.Dette er helt unødvenig å gjøre saken værre å legge ut brev med navnet av det det gjelder og fjernet ditt navn.Dette kan blogg.no fjerne,de fjernet et innlegg til To...,da har de hværtfall rett å fjerne dette.Det er å sverte personen enda mer,og det er helt unødvendig....Hilde kan gå til den orginasjonen å si fra...Står etternavn i det brevet,det er ikke LOV å legge ut brev med navn.Har undersøkt

mvh mariehelen

Merethe

31.01.2011 kl.16:22

Synes det er på sin plass å si "Karma!!!!"

Er det én ting jeg har lært av alt jeg har opplevd de siste to åra så må jeg si at det er at det er de som lever etter gode prinsipper som til syvende og sist seire. Selv om jeg ikke ønsker NOEN noe vondt, selv ikke de som har vært onde mot meg, så kan jeg ikke annet enn å observere at det nettop er det som skjer, nemlig at gode intensjoner AlltiD trumfer dårlige.

Kari

31.01.2011 kl.16:40

Denne Hilde har selv lagt ut fullt navn her opptil flere ganger så slutt å krangle med Synskepeggy, Marie Helen....Ser du vil lage bråk her igjen.

gjallarhornet

31.01.2011 kl.16:52

Eg ønsker det ikkje offentleg gjort at eg er blitt eksludert fra DNH, kan du være så grei å fjerne navnet mitt. Eg ønsker ikkje å bli uthengt meir en høgst nødvendig. Vær grei å ta hensyn til meg.Vis litt anstendighet.

Takk

mariehelen56

31.01.2011 kl.16:59

Kari

Nu skal du ti,henvendte meg ikke til deg,bråk fra meg,må skuffe deg Kari.Var bare inne å sa fra og min mening.

ellers sitt jeg og les og ler av dere,dere greier fint kranglinga uten meg hehe.

gjallarhornet sånne som disse aksepterer ikke andres navn å rykte,og blir aldri å fjerne innlegget,brevet,elsker å sverte folk sånne

mv mariehelen

gjallarhornet

31.01.2011 kl.17:14

Nei

Iceman

31.01.2011 kl.17:23

Kari, enig med deg! Hilde har i andre innlegg her inne reklamert for seg selv både med navn,e- postadresse,blogg og hele healingsenteret sitt,så hun har nok greid å gjøre seg offentlig selv!!!! Og igjen blir Synskepeggy annklaget for noe hun ikke har gjort. Hun har alldeles ikke anngrepet noen, kun innformert om sakes gang!!!

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2011 kl.17:32

Jobber med klarsynt rådgivning:HØR HER : I mylderet av bloggnavn,økenavn og anonyme kan ikke jeg vite hvem som ber meg om å fjerne navnet.Dette inntrykket har de forskjellige aktører skapt helt selv,igjen ris til egen....Det eneste jeg vet her med sikkerhet ang.identitet er vedkommene som ga meg tillatelse til å offentliggjøre e-posten slik jeg selv fikk den.Jeg tar ikke en slik anmodning fra en anonym alvorlig.Dette er bare flisespikkeri,spesiellt siden denne "healerhilde" har avslørt sin identitet,tlfnr osv flere ganger i denne "debatten".Ha litt tillit til mine lesere!!!!!Dette blir omtalt kun av den grunn at noen vil fortsette "debatten" her.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

31.01.2011 kl.17:34

Siste ord fra meg hær..JOOOOO DET HAR HUN.Ålegge ut ett privat offentlig brev med navn,som ingen trenger å vite,er å sverte Hilde enda mer,om ikke værre.Er ikke lov å legge ut mail,med navn.Dette er noe helt annet,enn å legge ut navnet i blogg,eller hjemmeside.Hær er det synskepeggy som legger ut ett brev uten tillatelse av personen det gjelder.Hva H vil gjøre på sin egen blogg,er det kun opp til henne,det er hennes blogg,eller hjemmeside.

Så dette blir ikke rett,og når H ber om å fjerne det,synes jeg peggy burde respektere det,Jeg har valgt å bruke mitt navn i bloggen,det er min avgjørelse,men har jeg sett noen har lagt ut en e-post fra offentlig orginasjon eller annet,uten at jeg har godtatt det,da har jeg blitt fly forbanna.Har ikke bloggeier f det,når jeg sa det,da har jeg fått andre til å gjøre det...Thats it

mvh mariehelen.

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2011 kl.17:35

Iceman:Helt riktig,Iceman.Noen her vil fortsette "debatten" det er helt tydeligt for meg.Hvem er det tro?????????????Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2011 kl.17:41

mariehelen56:Til din informasjon så har "healerhilde" reklamert for seg selv flere ganger her i min blogg med fullt navn og nr.Det har hun gjort i min blogg.Det var bla en av grunnene for vedtaket som blei fattet,Si meg :har du lest hva som har foregått i "debatten" eller har du vært for opptatt av å mene noe?????????????????? Hilsen synskepeggy.

Sommerjentaa.

31.01.2011 kl.17:43

Begynner dere igjen?????

Ser du mariehelen56 er ny her inne som allerede er begynt. Hmm????

Lar dere peggy aldri få fred? omg hilsen Sommerjentaa.

mariehelen56

31.01.2011 kl.17:44

Og en ting beviser det jo at H er healer,er jo fra orginasjonen hun er i,og faktisk så er jeg mye mer fin i pusten,hva kommer det av,noe er det.Så da må jeg tro på dette,selv om jeg har-er skepisk,har jeg lov å være..jeg fant hjemmet som det sto skrevet om H,leste nemlig i det igår.Så nu trekker jeg meg for at jeg tvilte,og til og med lest om henne på nettet

mvh mariehelen,ja jeg støtter H pga at hun vil ha innlegget fjernet

Maria<3

31.01.2011 kl.17:54

Så utrolig bra att dem tok det så seriøst!! :) Og tok affære , slik jeg ser det var utestengelse det eneste riktige!! Om dem skulle beholdt hilde hadde dem stilt seg i meget dårlig lys og hadde da virket useriøse!!!

Hilde har da virkelig selv offentliggjort seg selv her , og reklamert med både navn og tlf. nummer

Att hun nå er utestengt fra DNH er veldig greit og ha svart på hvitt , og jeg mener det ikke skal fjernes, hun er utestengt pga. ekstremt dårlig oppførsel her og får stå for det,

Hvorfor skal det fjernes att hun ikke er med der, hun er jo ikke det., og dette er påminnelse om att alle handlinger har sine konsekvenser

Hun får ta og gå litt i seg selv...., dette er en lærepenge for deg Hilde, slik som man lærer små barn, att det vi gjør/handlinger det får konsekvenser , på tide og lære det nå i godt voksen alder , vi har alle prøvd og tale til deg, men lytte ørene har du ikke villet ta på....

Hva med og beklage og prøve og gjøre litt opp for deg ,du sier dette er innternett, ja er et lov og mobbe sjikanere selv om man er på nett da , om du tror detså bør ikke du være på internett!!!!

Stå på Synskepeggy :))

Inger J

31.01.2011 kl.18:01

Enig med Maria.

Mariehelen ,la dette ligge , la de ordne dette seg selv nå. Som vi trøndere sier, jo flere kokker, jo mere søl.

Ha en fin kveld.

mariehelen56

31.01.2011 kl.18:01

Det var dere som begynnte,og å legge ut brevet er å gå for langt.H er fortsatt healer,DET KAN DERE IKKE TA FRA HENNE,hun har evnene sine uansett hva

mvh mariehelen

Vrangvilja

31.01.2011 kl.18:03

Er det mulig??? Mariehelen56: skal du få oss til å tro at du er ny her inne? Hahahaha...ler meg forderva! Egler opp til omkamp, det kan jo alle se....er det kolsen som er bedre i dag enn i går??

Noen mennesker gir seg aldri, og du er en av de. Holder på til normale folk får lyst til å spy...

Hilde har virkelig bedt om å gi Peggy fred, det har hun ikke på noen måte gjort, og peggy har advart gang på gang.

Er sååå til de grader møkkalei av dere..ja dere hvet hvem jeg mener....Patetiske og ufyselige kjærringer, som ikke har bedre ting å gjøre enn å hoppe fra blogg til blogg å lage fandenskap. Nye nickname dag ut og dag inn....herregud for noen fjols.

Syke mennesker trenger å få vite at de er det...

Maria<3

31.01.2011 kl.18:05

Marie Helen : Hilde er ikke i noe organisasjon , hun er utestengt, sier ikke det deg noe????

Det skal myye og masse til for og bli utestengt........,

Sverte Hilde enda mer??!! , Hilde har da fint klart og sverte seg selv , heeelt uten hjelp!!!

Hun sier : Vær grei og ta hensyn til meg , hvorfor skal alle ta hensyn til hun og hennes behov , når skal HUN begynne og ta hensyn , hun har ikke en gang tatt noe hensyn er inne..,

Hun har ert for opptatt med sjikaneringen av synskepeggy.....,

Nå får hun for pokker stå for sine handlinger , ikke begynne og syte pga att handligene har fått konsekvenser...!!!!!!!!!

31.01.2011 kl.18:07

Du, Mariehelene56-Locolobo-Angel/65-Luckyme2-Wolfgirl1,sikkert fler navn og, men utfra hva jeg anntar er du samme person.Det jeg lurer på, er hvordan er det muligt, at du i det ene øyeblikket er du enig med Synskepeggy, ber om unskyldning, ber om råd osv....og i neste kommentar har du snudd fullstendig??????Kor er logikken???????

mariehelen56

31.01.2011 kl.18:13

Til dere hær,dette er ikke nicnavn dette er mitt virkelig navn,hvis dere ser i bloggen min,så står jeg fra som real me.Plassen er og real....Uansett så er å legge ut en mail,så er det straffbart.uten H sin samtykke.Mer er det ikke å diskutere....

mvh marie

Vrangvilja

31.01.2011 kl.18:19

Whatever! Hilde har lagt ut detaljer om virket sitt opptil flere ganger...så hva er det egentlig DU bråker om??? Det er vel like før det magiske oredet"anmælde" påpper ut av deg nåda tenker jeg?

Ps: du har jo mange ganger sagt at "det var dit siste ord, når blir det egentlig ditt sisteord her inne? Kjekt å vite....slik at vi som kun vil lese om spirituelle ting kan få gjort det uten den irriterende summingen du etterlater deg hver gang du bare MÅ herje her??

31.01.2011 kl.18:28

mariehelene56, Ok, så er du mariehelene56 fra nå av da. Men Synskepeggy har da ikke lagt ut noe mail her, hun har kun referet til mailen hun fikk med tillatese til å gjengi. Om dette er ulovligt noe jeg tviler på at det er,så får den det gjelder gå til de som ga tillatelsen da. Synskepeggy kan hvertfall ikke klandres for dette!

mariehelen56

31.01.2011 kl.18:30

vranga

nu,jeg kan ikke anmelde,det må hun det gjelder....Jeg bare påpeker og er enig med hilde,at når hun ber dere fjerne mailen,så burde dere gjøre det,dette gjelder henne,og hun som lir,ikke dere,hva hun gjør sjøl m det er å legge ut navn etc,så er det hennes avgjørelse.

Maria<3

31.01.2011 kl.18:44

Kjenner jeg blir helt matt........

Hilde har sagt att synkepeggy baaare kunne gå til healer forbundet, det gjorde ingentingen , men når det da ikke gikk som Hilde ønsket så vil hun plutselig være anonym, hadde hun ikke reklamert for seg selv ca 12 gange så hadde det vert annet.., men Hilde har sagt : kjøyr på..

Lider hun nå , hva med og brukt hodet i forkant , så nå skal hun ha medlidenhet og sympati, for hva , for att dette hersens helvete hennes fikk konsekvenser!!!!!!! "unnskyld sterk ordbruk" ;D Men noen fatter forsatt ikke........, HVA med synskepeggy, hva med det hun og datteren ble utsatt for, Hilde har også lagt igjen lite hyggelig kommentar på sommerjenta sin blogg, en 13 år gammel jente, der hun skriver att mobbing på man regne med på nett, takler du ikke det må du fan la vere og blogge : Hvilken dame er dette her.., hvem skriver slikt til en 13 åring.., jo Hilde!!!!!!!! Hun har da angrepet ett barn., nei..,Hun SKAL stå for dette!!!!!!!!!!!!!!

Det er viktig også og få frem att slik kan man ikke holde på.., mobber man på nett så kan det faktisk "heldighvis" få konsekvenser.., ' Jeg råder Hilde til og gå videre herfra, og tenke mer over hva hun gjør og sier!!!, Ta ett aldri så lite selvdykk..., så kanskje hilde lærer noe av dette.

Iceman

31.01.2011 kl.18:47

Beklager at nicknavnet mitt falt ut i min forrige kommentar til mariehelene56.Har det ikke falt enkelte inn at det er Hildes egne "supportere" sin feil at Hilde lider no.Denne krangelen om navn eller ikke navn på dette tidspunkt har lite med det faktum å gjøre.Synskepeggy advarte jo flere ganger....Hvordan kunne hun vite dette tro?? Hun ble jo beskylt for at hun er er en bløff og en svindler.........Mens motparten hevdet at hun kunne se/vite alt.......

<3DAM

31.01.2011 kl.19:08

Hei jeg synes at hvis noen har en mening så skal de holde den for seg selv !

delavmeg. blogg . no

<3DAM- 12 år

gjallarhornet

31.01.2011 kl.19:14

Vesal-mannen

og mein-kroken

alltid lastar og lær.

Ikkje han veit

det han vita turvte:

han sjølv hev last og lyte.

Håvamål

mariehelen56

31.01.2011 kl.19:30

Skl ikke blande meg inn mer i denne hanekampen dokkers,og da forlanger æ at mitt navn ikke nevnes mer heller,,,for da ska æ love at nordlandskjæften ska høres hær....

Dokker gaule værre enn hønsan i ett hønsehus,kvææææææææækvækkkvæææ

marie

iceman

31.01.2011 kl.20:56

mariehelene56,unskyld, men no må eg nesten le litt. Du e jo ganske morsom og. når eg ser hvilken høns som har kvææææææææka mest her inne,kvekk,kvekk...kvekk.

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2011 kl.11:23

Maria:Takk for kommentar,jeg er helt enig med deg her.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2011 kl.11:25

DAM:Dette er jeg helt enig med,noen ganger trenger vi voksne å høre sannheten fra en som er mye yngre enn oss - og mye klokere.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2011 kl.11:27

Maria:Ja,du har helt rett i det du sier her - og viktig å poengtere.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2011 kl.11:33

Dagens episode av "Cæsar":Huff,ja,dette har ikke vært noen grei opplevelse for andre enn de som ikke vet å gi seg når "debatten" er over.Vet du,jeg var 8 år da jeg forsto at lite/ingenting er slik man skulle tro og som det ser ut for å være.Resten av livet mitt har denne forståelsen bare forsterket seg.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Andrea Isabel

01.02.2011 kl.13:29

Jeg tittet innom bloggen din for å gi deg en award (nyeste innlegg på bloggen min). Ser at jeg burde fulgt litt bedre med, for denne saken du er innblandet i er litt for omfattende for meg å sette meg inn i på nåværende tidspunkt. Håper alt er bra med deg uansett. Hilsen Andrea :)

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2011 kl.15:07

Merethe:Karma,ja.Jeg advarte jo mot det flere ganger.Nå i ettertid kan man kanskje se litt positivt på hele denne "galskapen",noen fikk seg en skikkelig lærepenge,mens vi andre kan få oss en god latter av å gå tilbake å lese hva disse "damene" har fått deg til å lire av seg,det er ikke "bagateller" for å si det sånn.Vi skrives igjen snart.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2011 kl.15:11

Andrea Isabel:Takk så mye,Andrea Isabel.Ja det har foregått mye,har til tider vært vanskelig for meg også å henge med i svingene.Det har heldigvis roet seg nå,så jeg håper at vi fortsetter å blogges som før,du og alle mine andre bloggvenner.Hilsen synskepeggy.

Magnhild Olsen

01.02.2011 kl.15:27

kan ikke dy meg ,den som ler sist ler best ,og du har vel fått ein telefon fra NINA C TORP ,att det ikke er lov og vise navnet på den dette gjalt ,på mailen ho sendte deg ,og hilde er ikke utestengt fra healerforbundet for godt ,ho skal no ta siste prøve og da kommer ho inn igjen ,sånn att det er sakt !!!

synskepeggy

01.02.2011 kl.15:32

Jeg har i dette tilfellet IKKE gjort noe ulovligt.Jeg har undersøkt saken i dag!!! Ang."healerhilde" - flott for henne.Hilsen synskepeggy.

Maria<3

01.02.2011 kl.15:42

Magnhild : Det har jo synkepeggy skrevet, att Hilda kan bli vurdert igjen , eller de lå i mail fra Nina!!

Men bare det og få seg til og bli kastet ut , hva sier det deg?? Og om og når hun skulle FÅ LOV og bli med igjen , det vites da ingen!! Man må ta for seg de realitetene som foreligger - Det er att Hilde på nåværende tispunkt er utestengt!!!!

Den som ler sist ler best, så om hun får bli med der igjen er det er trumf , nei , er nok ikke det., hun og med DERES støtte førte til utkastelse.., blir du ikke litt pinlig berørt egentlig, nå i etterkant av det hele?

Kari

01.02.2011 kl.15:46

Av ALLE de som har lest de siste innleggene til synskepeggy så er jeg bombesikker på at INGEN av oss noensinne kunne finne på å engasjere healerHilde til noen verdens ting etter alle de forferdelige skriveriene hennes på denne bloggen! Såpass "klarsynt" er jeg ;)

Lykke til Synskepeggy, ønsker deg alt godt og må få si at jeg beundrer roen og styrken din her.

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2011 kl.15:54

Maria:Takk for kommentar.Du har så rett,så rett her.Det spørs om "healerhilde" får medlemskap igjen overhode.Med en gang hun er på nytt registrert som medlem finnes der en "link" mellom henne og Det Norske Healerforbund,som i verste fall kan komme til å svekke forbundets seriøsitet.Hmmm!Jeg har undersøkt ang.lovligheten i å legge ut navn osv.Nå skal ikke jeg redgjøre for alt jeg fikk av informasjon om dette,men det er helt klart ikke begått en "juridisk" feil fra min side,bla pga at "healerhilde" selv har avslørt sin identitet her i bloggen min flere ganger - og opptrått som selvoppnevnt representant for Det Norske Healerforbund.Hadde hun ikke gjort det,kunne denne offentliggjøringen vært litt "på kanten",men ikke for meg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2011 kl.15:56

Kari:Takk så mye for fin kommentar,Kari.Hilsen synskepeggy.

Magnhild Olsen

01.02.2011 kl.16:34

to forskjellige saker ,det og legge ut navn,att hilde legger ut sitt eget er ein sak att du legger ut navnet hennes ,som stod på meailen du fekk er noe annet der skulle du ha strøket over navnet til HILDE uansett om andre visste hvem det gjalt såpass juss kan eg ,xxxxx,

Magnhild Olsen

01.02.2011 kl.16:40

maria<3 NEI EG ER IKKE PINLIG BERØRT

mariehelen56

01.02.2011 kl.16:53

Magnhild hurraaaa for deg,det er det jeg har printet i det såkalte synske haue til peggy.Men har det nyttet,NOPE.Peggy er sikke klarsynt,men TRANGSYNT...hUN ER FAN MEG SÅ FRÆKK AT DET E EI SKAM...Hun måtte fått så det smalt

mvh mariehelen.

Maria<3

01.02.2011 kl.17:06

Magnhild: Så du synes det var bra att Hilde ble kastet ut., hvorfor tror du healer forbundet så så strengt på det??, Fordi det var uhørt!! Hun fikk ikke advarsel, men ble kasta ut., ikke for og lage diskusjon, men man undres over hvordan dere ser/eller ikke ser på ting. Du snakket jo om anmeldelse av synskepeggy Magnhild, for Hilde ble så dårlig behandlet, ingen utenfra ser på det slik, heller ikke hennes EGET forbund........., hva som gjø att det Kun sitter dere 4 - 5 damer og ser på det slik, alle får en anen opfatning, hva skyldes det tror du??

01.02.2011 kl.17:12

Alvorlig talt!!!!!!! DU Magnhild,,,,,,,,Ka e problemet DITT?????????

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2011 kl.18:09

Maria:Takk for kommentar,og jeg er helt enig med deg.Nå har jeg undersøkt hva som er det juridisk korrekte her.Jeg har ikke gjort noe ulovlig,det er slått fast.Det som disse damene klarer å lire av seg nå er bare flisespikkeri og vås i et forsøk på å holde krangelen gående,Healerforbundet - og jeg er ferdig med denne saken nå og ønsker ro omkring dette.La oss se hvem av disse "damene" som er den første til ikke å respektere dette ønsket.......Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2011 kl.18:13

Magnhild Olsen:Jeg tror ikke at du kan såpass jus,jeg,skjønner du..Undersøk med hviken advokat som helst så vil han/hun fortelle deg fakta.Hilsen synskepeggy.

bjarteogsidsel

01.02.2011 kl.18:52

Hei igjen :-)

Jeg håper du får en fin kveld, og her i heimen gleder vi oss til Hotel Cesar..hihi...den orginale som har begynt igjen..jipppiii...

Så de vakre bildene du hadde tatt av himmelen:-) Det er så utrolig vakker himmel at man kan bli slått i bakken av mindre.

Ps: du bare må gå inn på bloggen til min søster og se verdens største orb på et bilde hun har lagt ut! legger linken her så kommer du rett inn: http://allis.blogg.no/1296122559_godformiddagallesamme.html#comment

Ha en fin kveld videre:-)))))

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2011 kl.18:59

bjarteogsidsel:Hei,hei,og takk for kommentar.Ja,nå skal jeg også se Hotel Cæsar før jeg går på nattevakt (har ikke særlig lyst akkurat i dag).Jeg skal se på orben til din søster,men kanskje litt lurt å ikke kommentere den på dette tidspunkt..noen følger med...Ha en fin kveld du/dere også.Hilsen synskepeggy.

bjarteogsidsel

01.02.2011 kl.19:06

Nei det kan eg forstå:-( Min elskling jobber som hjelpepleier men han har heldigvis ikke nattevakter:-))) Du får ha ei fin nattevakt da, når det gjelder den der vanvittig store orben, så kan jeg fortelle at hun som har den med seg på bildet, egentlig alltid har orber med seg. Hun var på besøk hos oss en gang, og på alle bildene vi tok av henne var det orber. Såååå rart egentlig? Og spennende sist men ikke minst. Jaja, koselig om du kan begynne å tenke på noe annet igjen her inne og at koret begynner å synge et annet sted ellers helst slutter å synge helt om du skjønner..hehe...

vi bloggast:-))

Iceman

02.02.2011 kl.15:13

Hei, hei, Synskepeggy!!!!! Ser debatten har roet seg slik du ønsket,og det er bra.Tenker det er enkelte som er for opptatt med å slikke sine sår til å krangle videre....Har du forresten mottatt noen politiannmeldeser???? Du må holde oss oppdatert...Venter på nye gode innlegg fra deg!!

mariehelen56

02.02.2011 kl.16:52

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Iceman

02.02.2011 kl.19:45

mariehelene56,fint å se at du kan avslutte diskusjonen med et hyggeligt smil til Synskepeggy!!!

mariehelen56

02.02.2011 kl.20:42

Tuuuusen takk,ikke bedre enn det :)))) iceman

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits