Viktige øyeblikk.

I dag gikk noe opp for meg som gjorde meg både glad og trist på samme tid.Den lille jenta mi har blitt stor.I kveld er hun på fest for første gang.Skikkelig fest der ingen foreldre passer på og ingen andre voksne følger med.Festen er i regi av skolen hun går på og elevrådet der.

Hun har gledet seg til denne kvelden og dagen i dag har bare ikke gått fort nok.Det har vært en hyper og forventningsfull stemning i huset i flere timer og høy musikk hører med for å komme i det rette festmodus.Hele huset ser ut som en slagmark av klær og sko overalt etter jakten på det perfekte antrekk.På badet er skap og skuffer endevendt etter jakten på den perfekte sminke.Mor er spurt ørten ganger,er jeg fin nå,kan jeg gå sånn og mor har svart ørten ganger at du er fin nå.Mor har ikke før svart ,før nytt antrekk har kommet på og spørsmålene stilt på nytt.Parfymeduften har hengt tungt i luften i flere timer og gitt mor hodepine for lenge siden og mor er i tillegg utslitt etter aktivitetsnivået denne dagen.Til slutt hadde (heldigvis) tiden løpt i fra henne,så hun måtte gå slik hun var,fremdeles ikke helt fornøyd selv.Men mor er helt sikker på at hun er den flotteste jenta på festen.

Jenta er ute av huset,musikken er slått av og roen har senket seg igjen.Mor skal bare ta seg en pust i bakken og hente seg selv inn litt igjen etter denne aktive dagen.For deretter rydde opp i kles og sminkekaoset mens hun venter på at den lille jenta hennes skal komme hjem igjen.

Slike øyeblikk,å huske dem,er hva livet handler om.

                                                                        Hilsen synskepeggy.

13 kommentarer

Danian. Gutteblogger

04.02.2011 kl.19:22

:)

nina

04.02.2011 kl.20:10

å kjenner igjen den der:=)) sist helg var det nyttårs ball her.tok en lettelsens sukk da jenta var ute døra:=))

Bloggforum

04.02.2011 kl.20:28

Bloggforum.me er norges største bloggforum hvor du kan komme i kontakt med andre bloggere, få tips og triks til å få flere lesere, få tilbakemelding på bloggen din og være en del av bloggkulturen! Alt du trenger å gjøre for å være med er å ta turen innom bloggforum.me og registrere deg, så er du en del av moroa!

M E R E I

04.02.2011 kl.21:17

- Trevlig Helg :)!

Pia Bjørnsen

04.02.2011 kl.21:17

hehe :) sikkert vanskelig det der.

Sofie

04.02.2011 kl.21:21

Ha en fin kveld. :)

Iceman

04.02.2011 kl.21:30

Hei, hei. Kjenner også godt igjen den der ja....Annbefaler å gå inn på You Tube og høre på en nydelig sang som heter" Hverdag " av Louis Jacoby!!!! Denne sangen handler om nettopp det du skriver her......

synskepeggy

04.02.2011 kl.22:27

Iceman:Takk for tipset,jeg hørte på sangen og du har rett,den passer godt her.En blogger hadde et innlegg med overskriften "Er du tilstede i livet ditt",jeg tenkte på det en stund,men i dag kan jeg svare : jeg tror at jeg kan trygt si at jeg er tilstede i livet mitt,ja - og du også,da du tipset om denne sangen som passer så godt til innlegget mitt.Hilsen synskepeggy.

Benthe

04.02.2011 kl.22:42

..hahah...kjenner igjen meg:)))...men nu er hun samboer og har to små barn:)))

..ønsker deg en fin helg:)

Allis

05.02.2011 kl.11:48

God formiddag;-))

Måtte smile av innlegget ditt, dette er vel velkjent for de fleste. Husker eg alltid gledet meg til ungene vart store osv.. høhø.. Nå savner eg den tiden da eg kunne si nå er det kveld og lalletid, og pakke dyna godt rundt de og vite at alt var på stell.. hehe..

Ha en flott lørdag videre

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2011 kl.12:57

synskepeggy:Takk så mye for alle kommentarer.Ja det er slitsomt når det står på og dramaet kan ikke bli større.Men det er nettopp slike øyeblikk jeg liker å huske - og glede meg over.Hilsen synskepeggy.

bjarteogsidsel

08.02.2011 kl.13:14

Huffja, vi har ei på 18 år hjemme enda, og det er bare å nyte tiden. Er vel ikke lenge til hun flyr avgårde...snufs. Rart når det plutselig er mannfolk inne i bildet som tar plassen til mamsen..buhuuu...men sånn er livet. En får vel lære å nyte dagene uten barn også:-)))

Klem

Hildis

08.02.2011 kl.22:24

Så fint du skriver.....har ei jente på år og ho sprudler over av alt ho må fortelle oss....og lykken i lievet er nå å få gå tur med denne vesle skravlebroka og holde ei lita varm hand i mi.....det er lykke det.....ha en fin kveld videre...

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits