Ukjent.

Datamaskinen min sluttet å virke for noen dager siden og jeg måtte ha den på service.Da dataeksperten fikk sett på den var det ikke måte på hvor mye som måtte fikses.Den måtte tilbakestilles til fabrikkinnstilling.Jeg endte opp med å kjøpe en supportavtale på ett år for ca kr 2000.Jeg blei forsikret om at alt skulle være nøyaktig slik det var når jeg fikk den igjen.Skuffelsen var derfor stor da jeg kom hjem og satte den på,ingenting var som da jeg leverte den fra meg.Alt var lagt inn i en backupmappe og må hentes derifra og det er mye arbeid,jeg har gjort det en gang før.Passord og tilgang til programmer som har gått automatisk før,må innstalleres på nytt.Til og med skrifttype,bakgrunn og format er helt forandret.

Jeg er ikke lenger helt sikker på om dette er min datamaskin...må rett og slett forhøre meg om det hos repperatøren.Jeg må lære meg å bruke min egen datamaskin helt på nytt igjen og det kan ta sin tid..

Jeg er skuffet og lei meg.Jeg trodde at den skulle bli bedre av en full servicepakke,og ikke en helt ukjent datamaskin som jeg ikke kan bruke som før og ikke føles det som den er min lenger heller.

Jeg må sette meg ned med den å prøve få en oversikt og gjøre den til min igjen,før jeg skriver flere innlegg.

Det føles som en meget god venn har skiftet både utseende og personlighet....                                                                                                         Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

Helene Aurora

10.02.2011 kl.18:29

Så fin blogg du har ! :D

skjekk ut bloggen min om moter og makeup !

Kondelureskogen

10.02.2011 kl.18:31

Datatrøbbel er forferdelig. Så ufattelig irriterende!

Inger J

10.02.2011 kl.18:35

Hørtes kjent ut etter en rep dette ja.

Frøken

10.02.2011 kl.19:03

Lyst på gratis sminke?

http://www.gratismakeup.no/?r=56118

Julia

10.02.2011 kl.19:05

åh, så kjipt :/

Kristine

10.02.2011 kl.19:17

Ånei! Gud så irriterende da!

Allis

10.02.2011 kl.19:23

ååh så irriterende for deg. Er det ikke typisk!! Når en trur at nå skal alt bli suverent bra igjen så skjer det stikk motsatte, arrg.. Håper du får dreisen på det til slutt;-) Vart glad når du gav livstegn fra deg igjen.. hihi..

Ha en flotters kveld videre;-)

synsvinkler

10.02.2011 kl.20:13

Fint å ha deg tilbake. Ikke så bra dette med maskinen. Håper det
ordner seg. Lykke til :)

synskepeggy

10.02.2011 kl.20:38

Takk så mye for all sympati,dette her var en skikkelig nedtur i dag,men det har begynt å komme seg nå,da jeg har hentet frem noen kjente bilder,bakgrunner,sanger og annet fra backupmappen.Det begynner å ligne på min datamaskin igjen,heldigvis.Hilsen synskepeggy.

11.02.2011 kl.03:11

KLAG på servicen, og slik dataen din er nå!

11.02.2011 kl.07:38

Jeg fatter ikke at denne reperatøren kunne sagt dette til deg , det er klart at han /hun vet at fabrikk innstillinger IKKE er det samme som "sånn den var" . Dårlig service er dette. Sikkert enkelt for denne personen på dataservice , men ikke for deg som bruker datamaskinen og ikke driver å fikser den. Jeg hadde iallefall forsøkt retur på service avtalen.....lykke til..

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits