En herlig sannhet.

Dette handler om den lille gutten som lurer seg inn i skogen en liten stund hver dag.Faren blir bekymret.Hva er det gutten finner på der ute i skogen hver dag ? En dag spør faren gutten : Hvorfor er du så mye ute i skogen? Og gutten svarer : For å være nærmere Gud.Nå,ja,sier faren lettet,du behøver ikke å gå inn i skogen for det.Gud er overalt.Gud er ikke annerledes i skogen enn i resten av verden.Neida,far,smiler gutten,men i skogen er jeg annerledes.

Både faren og sønnen uttrykte en stor sannhet.Sønnen forsto at Gud er overalt,men at han ikke klarte å roe seg ned og oppfatte Guds nærvær like godt overalt som når han var i skogen..Dette er meget klokt:Historien forteller oss at hvis man tar en liten pause fra det man driver med bare et øyeblikk hver dag,blir man istand til å oppleve Guds nærvær.

Faren var også klok.For han forsto at det ikke var nødvendig å gå inn i skogen.Historien forteller oss at det er når man tar skogen med seg overalt hvor man ferdes,at man har begynt å mestre livet.

Denne herlige sannheten er lånt fra en av Neale Donald Walcsh bøker,hans samtaler med Gud."De nye Åpenbaringene".Boken anbefales,alle bøkene fra denne forfatteren anbefales.

Hilsen synskepeggy.

 
Én kommentar

Kristine

15.02.2011 kl.09:08

Det var en søt historie. :0) Og helt sant at man føler seg/ting annerledes i skogen enn feks på en restaurant eller tivoli. :0)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits