Noe å tenke på ?

For dem som leser bloggen min kommer det vel ikke som noen overaskelse at jeg leser mye.Jeg leser alt mulig,men ikke krim,da jeg har forstått plottet på side 10 og da er det ikke noe spenning for meg å lese spenningsbøker.Jeg deler noen ganger sitater som jeg synest er bra og som sier mye (visdomsord) og dette er etter min mening enda et så godt sitat at jeg tenkte å dele det med flere.Det er fra boka "Ditt sanne jeg" skrevet av Phillip C McGraw.

Mr.Robert Jackson døde i går av komplikasjoner fra et liv der han drev med tull som han egentlig ikke ønsket å drive med.Det oppsto ytterligere komplikasjoner fordi han heller ikke gjorde mye,om noe,av det han ønsket å gjøre.Fagfolkene sier at han døde av å stappe andres oppfatninger av livet inn i kropp,sinn og liv.Mr Jacksons forsøk på å fylle tomrommene med arbeid,biler,overspising,alkohol,tre koner,to tusen golfrunder og å dekke alle andres behov enn sine egne,var bedrøvelig mislykket.Uheldigvis tæret dette såpass på Mr Jackson at han blei utslitt og døde omtrent 20 år for tidlig.Han hadde det elendig i sine siste år,og i går sovnet han urolig inn hjemme hos seg selv.Han var omgitt av kollegaer fra den jobben han hatet,og familiemedlemmer som var akkurat like ulykkelig som ham.

Hvis du ignorerer hvem du virkelig er,kan det bokstavlig talt ta livet av deg.Hvis du forsømmer hvem du virkelig er,blir hele organismen så kriserammet at den slites helt ut og du blir gammel før tiden.Å tvinge seg selv til å være en man ikke er,eller kvele den man er,er en utrolig påkjenning.Det vil tære såpass på deg at livet vil forkortes med mange år.

Det er kanskje noe å tenke på ?   Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

Perlen

15.02.2011 kl.09:30

Det er absolutt noe til ettertanke, og så sant så sant. Men man kan jo ikke slippe alt man har i hendene for å følge alle sine drømmer. Det blir for meg både egoistisk og tankeløst... Så i bunn og grunn er det vel vanskelig å leve det livet man har lyst til å leve... Man kan kun gjøre det beste ut av det man har...

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2011 kl.09:46

Perlen:Jeg synest ikke at det er egoistisk å leve det livet man ønsker å leve.Det er bare å ta et valg,det finnes alltid muligheter utenfor den "vanlige" A4 formen,det er bare å se det,hva som passer best for personen deg, og så gjøre det man trives best med.De fleste av oss er mer opptatt av å dekke andres behov enn våre egne,og hva er det da?Med en slik holdning tillater vi at andre er egoistiske på bekostning av oss selv,og det er iallefal ikke riktig.Det er ikke alltid at man trenger å ha så store drømmer og ikke så store ambisjoner heller,det handler vel mer om å finne sin egen vei og sitt eget tempo å gjøre det med,rett og slett gjøre egen hverdag litt mer trivelig for seg selv,stille egne behov,ønsker og hva man vil bruke tid på,før man prøver å stille alle andre sine.Det er fullt mulig.Hilsen synskepeggy.

Ingeborg Gulla

15.02.2011 kl.10:17

noe å tenke på, ja :)

Merethe

15.02.2011 kl.11:18

Joda, jeg forstår akkurat hve du mener, men hva om en person lever et liv langt fra detlivet man ønsker seg? Så vil jo konsekvensene med å forandre dette bli utrolig store for mennesker som er involvert i det "uønskede liv"....

16.02.2011 kl.01:23

synskepeggy ,den kommentaren din til Perlen ,var veldig godt skrevet ,du har så rett ,gjikk meg rett i hjertet ,det er viktig og finne SIN egen vei og tempo ,dette er noe jeg må prøve og lære meg,no skal jeg begynne og tenke på mine behov å ikke alle andres hele tiden,kvitte meg med dårlig samvittighet ,overfor andre ,når eg gjør noe jeg har lyst til..TAKKER

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2011 kl.01:37

Merethe:Man er "oppdratt" til å ta hensyn til alle andre enn seg selv.Man har blitt feilaktig opplært til å tro at jo mer man "ofrer" seg for andre,jo bedre menneske er man.Det er feil og ser man nøye etter selv så vil man se hvor feil det er.Om andre mennesker innvolvert i et "uønsket liv" har problemer med at man vil skape seg et "ønsket liv",så er det aldri den som ønsker et bedre liv som har et problem,det er de innvolverte.Om noen innvolverte vil begynne å motarbeide en god intensjon er det fordi at de ser at deres egne egoistiske behov står i fare for ikke lenger å bli dekket.De må yte noe selv,og det skremmer.Det er uansett ikke ditt problem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2011 kl.01:39

Anonym:Så flott for deg,husk at der det er vilje er det vei.Masse lykke til.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits