2012 ?

På tv i går kveld,i programmet "den andre siden"  var temaet 2012 - hva skjer ? Jeg satt og såg programmet og blei slått av at de framsatte teorier som jeg selv har fått informasjon om,og skrevet om her i bloggen for lenge siden.Jeg kommer til å fortsette å skrive om dette,men temaene er mange så for å gjøre det litt "ryddig" tar jeg tema for tema.Jeg har før skrevet om bla finanskrisen og at den er en del av planen.Neste tema blir den kollektive tanken og den virkning den kollektive tanken har.Om man kan tenke seg at idet man tenker tanken så starter man et stort tannhjul som jobber mot den intensjonen man har,så er man på god vei til å få intensjonen oppfylt.Dette kan man utmerket godt gjøre individuellt også,med godt resultat,da universet alltid svarer på det man ber om.

Hva om man gikk sammen om en tanke,en god intensjon,hva skulle den intensjonen så være ? Intensjonen skal være til beste for alle og ikke en selv individuellt.Det hadde vært spennende å prøve,som et ekspriment,det kan jo uansett ikke skade,men man kunne kanskje dokumentere overfor skeptikere at det har noe for seg og at det virker.Hensikten er å legge fra seg gamle tanker og handlingsmønster å begynne å tenke nytt i en større dimensjon enn bare seg selv og eget liv.

Hva ønsker du en forandring på som man kunne gå sammen om i en god intensjon for å prøve å endre på,hva er det som begrenser akkurat deg i å utforske vår "nye" fremtid og deg selv,kanskje man skulle gå sammen om den intensjon å prøve å flytte eller aller helst fjerne de begrensningene.

Jeg vet at det er noe i dette,jeg vet at tankens kraft er stor.Hva tror du ? Er det verdt å prøve,eller er det greiere å fortsette som før uten å prøve å endre på det som allerede er slik det er.

                                                                           Hilsen synskepeggy.

5 kommentarer

fredde

18.02.2011 kl.11:28

heja! har du sjekket ut bloggtryne.com? ;)

Inger J

18.02.2011 kl.11:39

Jeg følger bestandig min egen intuisjon på det jeg gjør!!

God helg!!

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2011 kl.11:49

Inger J:Det gjør jeg også,men det er en annen diskusjon som ikke er tema her.I dette innlegget er jeg mer opptatt av å bruke intuisjonen min i sammarbeid med andre,altså fokus bort fra meg selv.Egen velutviklet intuisjon er vel og bra,men den har en tendens til å tjene oss selv og ikke så ofte andre.Nå vil jeg snu litt på den flisa og bruke mine (gode) erfaringer til beste for andre og meg selv,men for å få til det trengs der et sammarbeid.Hilsen synskepeggy.

Inger J

18.02.2011 kl.13:09

Skal man samarbeide med andre, så bør alle gå på framsnakking-kurs!!

Det er meget givende!!

Alle kommuner,arbeidsplasser,skoler osv burde ha gjennomført et slikt kurs, det er er veldig positivt for alle parter!!

God helg!!

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2011 kl.13:23

Inger J:Det er jeg også enig med,framsnakking hjelper,men det er også en annen diskusjon og ikke det jeg prøver å formidle her.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits