Oppfordring !!!!

Noen bloggere skriver innlegg som etter min mening er langt forbi grovt krenkende og nedsettende om andre.Jeg har lest mange grovt krenkende innlegg,til og med om meg selv,men jeg tror at de siste som nå er publisert tar kaka.Her går man til angrep på mennesker med funksjonshemming,altså blandt de aller "svakeste" av oss.Bare for å ha sagt det : Jeg kommenterer aldri innlegg som tar for seg noe som helst i negativ eller krenkende retning.Slikt skal ikke ha oppmerksomhet !! At det er mulig å skrive og uttale hva man mener uten å ha snev av fakta eller personlig kunnskap om det man skriver,helt ufattelig for meg.Jeg har lest blogger (i sjokk) som er grovt krenkende og diskreminerende mot mennesker med utenlands opprinnelse,homofile,narkomane osv og nå sist mennesker med funksjonshemning.Hvor lavt kan man synke ? Mine egne meninger er vel helt krystallklare : Alle har noe å bidra med.Ja, tenk det,selv mennesker med funksjonshemming av forskjellig slag har masse å lære oss andre.

Min innstendige oppfordring er : Ikke vis snev av oppmerksomhet til disse hjernedøde bloggerne.La dem sitte der med sine hårreisende innlegg uten en eneste kommentar. Det svir !! Svarene på kommentarene er som regel like hjernedøde som selve innlegget,så hva er vitsen ved å kommentere,egentlig ? Jeg oppfordrer alle bloggere som reagerer på slikt til å diskutere og kommentere slike innlegg i egne blogger.Gjør det til en god regel.Skriv motinnlegg og marker at man ikke ønsker slikt,og det som føler for å uttale seg kan da gjøre det i andre blogger enn den med krenkende innlegg..

Er det lesertall og listeplasseringer som er motivet for slike innlegg der man uttaler seg så grovt på bekostning av andre så vil ikke planen funke.Er andre bloggere flinke til å diskutere seg imellom på egne blogger så er det alle andre enn de som bruker slike metoder for å oppnå listeplassering som får den.

Er det oppmerksomhet slike er ute etter så ikke la dem få det !! Det gjelder også alle outfit,sminke,sko og rosabloggere som påstår seg tjene oppimot 100.000 pr mnd.Det er like hjernedødt det også (og man bør boikotte dem ) Og hva oppnår man ved å støtte opp om slik "ukultur" ? I beste fall oppnår man å kjøpe noe man overhode ikke har brukt for og som man i utgangspunktet ikke hadde tenkt å bruke penger på.

Sånn nå var det sagt !! Ingen oppmerksomhet og ignorering,ignorering og atter ignorering er alltid den mest effektive måte å få slutt på noe man ikke liker,ikke ønsker og ikke har bruk for.

                                                                                               Hilsen synskepeggy.

13 kommentarer

jifashion

18.02.2011 kl.14:23

god helg :)

Pia Bjørnsen

18.02.2011 kl.14:37

enig!

Det er bare meg

18.02.2011 kl.17:20

Det har du helt rett i!

18.02.2011 kl.18:02

ER ikke nødvendig og lese desse bloggene ,som en blir opprørt av ,har jeg funnet ut ,er ikke noe en kan gjøre med det ,dess mer du synskepeggy blogger om dette ,dess mer pirrer du dem til og fortsette

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2011 kl.18:44

Anonym:Jeg tror du tar feil.Jeg oppfordrer andre til ikke å bry seg om dem,lage motinnlegg og kommentere andre steder.Håper er at de krenkende bloggene får lite, eller aller helst, ikke besøk i det hel tatt.Jeg tror ikke at du har lest innlegget mitt !!Hilsen synskepeggy.

Veronica

18.02.2011 kl.20:02

Kul blogg du har :-) Jeg er leser den fast. Det du skriver så jeg på fbi på tv for noen dager siden. Jeg kunne ikke vært mer enig med deg at det er stygt gjort å gå til angrep mot de funksjonshemmede. De er de svakeste i samfunnet vårt. Jeg kaller det mobbing og det skal ingen akseptere. Jeg tror de fleste bloggere som deg reagerer på mobbing.

Jeg skjønner ikke hvorfor du reagerer på de bloggere som blogger om outfit, mote, klær, sminke og sko. Jeg synes er råkult å lese slike blogger for jeg er interessert i mote, sminke, klær og outfit. Det er blogger som interesserer meg. Rosabloggere må få blogge om det de vil. Hvis de vil tjene penger på bloggene sine er det demmers valg og ingenting du har noe med. Du er heller ikke i målgruppen deres fordi du er gamlere enn de. Det er plass til alle typer blogger på forskjellige bloggsteder. Jeg sier meg enig med annonym. Ingen tvinger deg til å lese bloggene der. Jo mer du skriver om dette jo mer prirer du dem til og fortsette. Hva er problemet viss bloggere vil komme seg opp på en toppliste? Hva skal det være godt for og skrive motinnlegg. Det skjønner jeg ikke.

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2011 kl.09:29

Veronica:Ikke vet jeg hva motivet til enkelte er,men som jeg sier i innlegget,den beste måten å stoppe mobbing og annen uønsket adferd er å ikke vie dem oppmerksomhet,ignorere dem rett og slett.Det er enkel psykologi.Hvorfor motinnlegg - grunnen til det kan du tenke deg frem til selv - om ikke, forklarer jeg det i innlegget her.Takk for at du leser bloggen min,det setter jeg pris på.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Allis

19.02.2011 kl.10:24

God morgen ;-)))

Eg stiller meg 100% bak innlegget ditt. Dessverre så er det i mange tilfeller blitt sånn at all oppmerksomhet blir snudd til positiv oppmerksomhet inni "huene" på sånne som bare må lage kvalme for andre.. om et lite barn får for lite oppmerksomhet gjør det alt for og få oppmerksomheten over til seg.. da spiller det ingen rolle om det er i negativt eller positivt forstand.. de blir bare glad for og bli sett, kanskje det er mange av disse sjelene som i dag sitter på pc og nyter og vere i vinden.. Ignorering av uønsket adferd er det beste, men det er ikke alltid det hjelper det har ivertfall eg erfart, navnet mitt er visst en rød klut for enkelte, og alt en gjør og skriver blir saumfart ned til minste detalj slik at de har noe og blogge/slarve om.

Ha en flott lørdag videre;-))

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2011 kl.10:46

Allis:Takk for kommentar,og at du forstår hva jeg mener og vil frem til med dette innlegget.Jeg har selv "følt" på det du skriver om at navnet er en rød klut for enkelte.Jeg kommenterer lite andre blogger for tiden,nettopp fordi at noen følger litt ekstra med og det er ikke alltid med gode forsetter.For ikke å være årsak til "bråk" på andre sine blogger prøver jeg å begrense meg med kommentering foreløpig.Men jeg har planer om å komme sterkt tilbake,jeg liker nemlig å kommentere,få tilbakemld og diskutere aktuelle saker som også andre er opptatt av.Ha en flott lørdag du også.Hilsen synskepeggy.

19.02.2011 kl.20:13

Krangler dere ennå ?

20.02.2011 kl.00:36

GOD HELG

Minsin2012

20.02.2011 kl.16:04

Dere er flinke til og provosere hverandre dere Damer.

Hvorfor????

slankerinna

25.02.2011 kl.08:52

Er utrolig enig i dette innlegget ditt.Slik fungerer i det virkelig liv også,spesielt når det gjelder barn.Negativ oppførsel blir oversett eller viet lite oppmerksomhet,(barnet mister innteressen).Possetiv oppførsel gir oppmerksomhet og skryt ergo ønske om å fortsette med god oppførsel:)

Mange innlegg er ment for å provosere.Man kan skjønne tydelig at dette er virkelig ikke noe bloggeren kan mene.Jeg har fulgt ei jente litt av og til som skriver om alle disse tingene.Altså at narkomane gjerne bare kunne forsvunnet ingen merker det,at folk som får barn tidlig er dårlige foreldre,at folk som har fregner burde fjerne de,fordi det er forstyrrende å se på..osv..Det blir så dumt å lese.Men når hun skriver nettopp disse tingene så får hun gjerne 100 kommentarer.Ergo så fortsetter hun med det.

Hadde flere gjort som du råder til ville det ikke blitt like morro å skrive slikt.Men jeg kan også forstå folk som blir så provosert at de ikke klarer å la være å kommentere.Jeg prøver i alle fall å ikke være ei av de;)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits