Tradisjon - denne gangen solfest.

En av mine gode bloggvenner hadde et herlig innlegg om solens avsløringer nå når den er kommet tilbake.Det handlet om skitne uvaskede vinduer og meterhøye lag med støv overalt.Det står ikke bedre til hos oss,støv ligger i tykke lag og i tillegg til vedfyring hele vinteren bidrar det ikke til å gjøre innemiljøet noe sunnere.Men istedenfor å ergre meg over det har vi solfest og feirer at solen har kommet tilbake.Det er en tradisjon her hos oss.Der vi bodde før forsvant solen fra stuen - og huset rundt 27.11 og kom tilbake rundt 02.02 og det samme skjer her vi bor nå.Så vi har alltid hatt solfest - hvert eneste år.Hvordan vi feirer varierer fra år til år,det viktigeste er at vi har en markering.

Så i år skal vi feire solen med en jentefest.Det blir åtte - ti jenter i beste alder,13 - 14 år og både innbydelseslister og meny er bestemt.Det blir taco og film og med påfølgende pysjamasparty for dem som vil det.Da med frokost dagen etter og det forventes at mor i huset varter opp,både om kvelden og dagen etter.

Sist her var jentefest her i huset brukte mor flere dager på å opprydning,men hva gjør vel det når selve festen var en suksess fra a til å.Så mor tenker nå, at med nødvendig vårrengjøring og opprydning etter fest har hun,om hun er flittig,fått huset på stell igjen sånn ca ut i mai engang.Akkurat i tide til å åpne grillsesongen.

Så vil jeg ta med en liten gledelig observasjon til slutt : Jeg ser at noen blogger som fortsetter å omtale andre bloggere i negative og nedlatende ordelag ikke lenger får den oppmerksomhet de ønsker.Får man x antall kommentarer under et innlegg som omtaler andre  negativt og nedlatende,og alle kommentarene overser den negative omtalen,bør det fortelle forfatteren av innlegget noen par viktige poenger.Ignoreringen kan være forbigående,men jeg håper  ikke det..

Ha en fin dag,alle bloggere..  Hilsen synskepeggy.

57 kommentarer

Simon Haukland Jensen

20.02.2011 kl.17:23

KUL blogg ! :D komenter tilbake plizz BD

Ingeborg Gulla

20.02.2011 kl.17:27

ha en fin søndag da!

♥ m a e n g / /

20.02.2011 kl.17:59

gøy å lese! :-) ha en god ferie videre, hvis du har! :)

20.02.2011 kl.22:45

Deiligt med sol ,men som sakt her før ,så er det ett aber med det vinduene mine er grusomme utvendig etter allt regnet og vinden ,men ikke er det vits og vaske dem når sola skinner ,og ikke om kvelden da det er kuldegrader så snart sola forsvinner ,eg lar det bare vere sånn en stund ,vi har sola heile året ,så sant det ikke er overskyet ,da ,der vi budde før var sola borte ett par mnd.ellers så sjå innom Http:// mariehelen56 blogg.no,var intresant og lese det som sto der ,Under "kjøpt meg flerfargede tulipaner",men ser vedkommende denne kommen tar blir det kanskje slettet ,så ver rask.Dette er bare ett forslag ,ingen tvang .Ha ein fin uke .
Sv: Tro meg jeg har prøvd mobil kamera. Å vi fant noe som vi ble litt skremt av på videoen for noen år siden. da vard et en litt tydelig person i hudformet skikkelse. Jeg håper ikke du hadde noe i mot at jeg linket deg, det var jo du som inspirerte meg med de orbene. Ikke nok med det, så ser jeg hvite skikkelser i blandt bare her jeg sitter, farer rundt i rommet. Men jeg tror ikke noe vondt om de:)

mariehelen56

21.02.2011 kl.15:51

HAHAHA ånei du feige anonyme,ingenting og da mener jeg INGENTIING BLIR SLETTET FRA MIN BLOGG NU HERETTER,står for alt jeg skriv.Men kjempeflott du synes inlegget var intr,sånt liker man og i tillegg får fler lesere,Tuuuuuuuusen takk,fortsett sånn hehe.Håper ikke du ble skuffet,slutt med den tiden jeg sletter blogg og ting.Til opplysning,det kommer fler sånne innlegg,spørs kas humør jeg er i thiiihii

Have a nice day

Livet mitt som klarsynt.

21.02.2011 kl.18:33

Anonym:Takk for tips,men finner ikke innlegget du reffererer til - og ikke bloggen heller,kanskje like greit det....Her i huset har vi store problemer med å holde vinduene reine uansett,med ti meter til sjøkant er det sjøsprøyt på vinduene samme hva jeg gjør,har på en måte gitt opp hele vaskeprosjektet, iallefall siden ned mot sjø.Men det er fint nå,vår i luften og lysere både morgen og kveld og det merkes godt på "allmentilstanden" her i huset.Ha en fin uke.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

21.02.2011 kl.18:53

Da ska æ hjælpe dæ på vei synskepeggy,det e min blogg hun anonyme mener,og trykker du på bilde så kommer du til bloggen,for å hjelpe deg mer på vei,hær er innlegget den feige annonyme mener

http://mariehelen56.blogg.no/1298189199_pskeliljene_er_spunge.html

synskepeggy

21.02.2011 kl.19:48

Mariehelen56 : Hverken bloggen eller nevnte innlegg er linket i noen av kommentarene,at en blogg er nevnt er ikke det samme som å bli linket.Så jeg "finner" den fremdeles ikke,sorry.....Har allikevel ett råd til deg (velment) : La det ligge nå !!!Sånn du holder på vil bare ramme deg selv tilslutt.Du må ha innsett til nå,at det er en mulighet for at du rett og slett ikke helt forstår det jeg skriver og min mening bak mine innlegg.Og husk du kom ikke akkurat så heldig ut av ditt siste stunt mot meg,har du glemt det ?? Opp som en bjørn - ned som en skinnfell gjelder fortsatt.Hilsen synskepeggy.
Sv: det er jeg fult klar over. har hatt det slik siden jeg var 14 år. det å kunne kommunisere med de sånn smått. Jeg blir ganske så utmattet av noen av de som krever litt tid for å slippe taket. Jeg hard et sånn her, at vist jeg synes de er litt for pågående, så ber jeg de om å la meg være if red. Rom og bad kand e holde seg unna. Å følsene mine sier de respekterer akkurat det. Jeg tror det er en mann her foresten:) Minner meg om en høy skikkelse. Jeg er ikke redd de, det er jeg ikke. Har alltid synes det er svært intressant med de. Jeg liker ikke å "gå igjennom de". Jeg foretrekker å gå rundt de. Blir litt sånn her, hva om noen gikk igjennom oss. Ville det ikke følt litt ekkelt? hehe:)

mariehelen56

21.02.2011 kl.20:21

HAHAHA SYNSPEGGY,DA TROR JEG DU TAR FEIL ,Æ E GIFTIG SOM EN SKORPION,OG DU E DEN Æ E MINST REDD.MÆRK DÆ DET

mariehelen56

21.02.2011 kl.20:25

KANSKJE DU IKKJE TØR Å GÅ PÅ MIN BLOGG,HUSK Æ SER DÆ,LIGG SKJUL ETT PROGRAM SOM Æ SER KOR ALLE ER FRA SOM BESØKE MIN BLOGG. Æ E SLUAR ENN DET DU KAN TÆNKE DÆhusk det hyyyyyyyyyyyyyyyyyysj

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2011 kl.10:07

mariehelen56:Huff,huff,altså......Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

22.02.2011 kl.11:16

Peggy må du få andre på bloggen for å fiske hva slags program jeg har haha,beklager det gikk ikke.

HEMMELIG

Iceman

22.02.2011 kl.11:19

Påan igjen her ser eg............Huff, huff, altså ja....helt enig med deg Synskepeggy.

Ingvild

22.02.2011 kl.12:03

En gang satt jeg og katten min alene på rommet mitt. Jeg tror det var mørkt ute, men jeg husker ikke helt. Plutselig begynte katten å se flakkende opp i taket, som om det var noe eller noen der oppe som bevegde seg rundt! Jeg hadde en anelse av denne dårlige stemningen, men prøvde å kvele den minste lille følelse av panikk. Etterhvert begynte katten å mjaue, og ville ut. Jeg prøvde å roe den, men til slutt måtte jeg slippe den ut. Jeg gikk selv ut av rommet, og jeg husker en litt dunkel og skummel stemning.

Hva var dette? Kan du gi meg et svar på hva dette kan ha vært? Jeg lurer veldig på om det spøker hos meg. Jeg har opplevd lignende ting andre steder i huset, som for eksempel utenfor loftsdøra. Jeg har lenge vært det, og er fortsatt redd for å stå der. Når jeg skal opp i overetasjen, hvor rommet mitt og badet er, må jeg forbi loftsdøra, men det pleier å gå bra så lenge jeg slipper å stå der over lengre tid. Værst er det når det er mørkt. Skikkelig ekkel stemning der, ass :S

Kan du være så snill å hjelpe meg? Gi meg et svar på hva det kan være? Hvis du svarer, så gjerne send en melding, da jeg ser det med en gang! :)

Hilsen Ingvild :)

mariehelen56

22.02.2011 kl.13:15

ingvildhsivertsen ikke la deg lure av PEGGY HUN HAR LURT FLERE HÆR INNE

bare en advarsel

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2011 kl.13:30

Iceman:Noen følger med.... og lar seg provosere av alt hva man sier og gjør,og verst av alt også det man ikke sier og gjør.Det er bare slik det er,man får bare vente til luften har gått ut av ballongen denne gangen også,det bruker ikke ta så lang tid,jeg har begynt å få erfaring med dette nå.Men at noen vil stille seg selv i et slikt dårlig lys,særlig med tanke på at man har tapt ansikt ettertrykkelig flere ganger før,og innrømmet det - det forstår jeg rett og slett ikke.Men,men,dem om det...jeg ignorerer slikt og råder alle andre til å gjøre det samme.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Iceman

22.02.2011 kl.14:34

Har fulgt bloggen helt fra du startet å blogge, og kan ikke forstå hva som proveserer enkelte til å oppføre seg sånn.--- og no advare andre lesere mot deg... på DIN egen blogg.....skjønner ikke helt...kan ikke se at du har gjort noe på en slik måte at du fortjener dette.Syns tvert imot at bloggen din er både spennende og interessant.

mariehelen65 Har vert innom din blogg også, du skriver om hverdagslivet,blomster,dyr og sånt,fårstår ikke hvordan du da kan bare med et tastetrykk gå inn på en annen sin blogg og holde på sånn.Synskepeggy har ikke gjort annet enn å forsvare seg når hun har blitt angrepet.

mariehelen56

22.02.2011 kl.15:49

Iceman det var en viss anonym som linket til min blogg hær,ang ett innlegg,og det falt vel så intr at vedkommende måtte gå til synskepeggy å gjøre henne oppmerksom på det...Da ble jeg forbanna,ja jeg skrev et motinnlegg av det synskepeggy skrev hær,ang moteblogger og sånt,men ingenting synskepeggy trengte å ta ille opp,som jeg håper hun ikke gjør...Synskepeggy sa hun ikke fant bloggen og heller ikke innleget,rart....Det står unde bilde dær jeg har bilde av tulipanene...Så vidt jeg vet,så har alle hvær sin mening,eller har man ikke det???????????

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2011 kl.16:25

Iceman:Det ligger ingen link på denne bloggen til bloggen som er omtalt i kommentarfeltet her.Jeg har ikke funnet hverken bloggen eller innlegget,og dermed har den bloggen aldri og skal aldri kommenteres fra meg.Jeg ser det,at noen til og med er så frekk at de går inn på andre sin blogg og advarer mot bloggeren,men ærlig talt så er det ingenting som forbauser meg lenger som kommer fra enkelte bloggere.Mye som kommer på trykk her i min blogg fra andre enn meg selv er bare helt idiotisk og ubegrunnet og jeg finner det meget lett å ignorere det.Andre bloggere som er hyggelige og har en mening om innlegg eller sak på en sakelig måte er hjertelig velkommen og jeg svarer med glede på slike kommentarer.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

22.02.2011 kl.16:30

joda det gjør det synskepeggy,ligg link,hvis du ikke ser det,så er du stokke blind og trenger briller

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2011 kl.16:44

mariehelen56:Da er jeg nok blind,du.Jeg ser fortsatt ingen link.Det er forskjell på å bli linket og å bli omtalt.Husk nå bare at jeg (synskepeggy) har ikke omtalt din blogg,ikke med ett eneste ord.Det finnes ikke grunnlag for meg å uttale meg,da jeg ikke finner hverken bloggen eller innlegget ditt.Jeg tror heller ikke at det er så viktig at jeg leser innlegget som du synest å tro utifra dine anstrengelser for å få meg til å lese i din blogg.Hilsen synskepeggy.

22.02.2011 kl.17:15

Mariehelenetc er bare ute etter din ip-adresse skjønner du synskepeggy. disse to damene har veldig stor interesse av å følge med på det for å få "tatt" noen syndere. Har gått sport i det ser jeg.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2011 kl.17:31

Anonym:Da har de ikke hellet med seg.Kanskje de burde prøve andre metoder for å få tatt dem som de mener er syndere (som har syndet mot hva ?? - kommet heldig fra alle deres forsøk på sverting og "avsløring").De har forsøkt på det samme før,med sørgeligt dårlig resultat.Dem som følger med finner snart ut hva de har greid å oppnå denne gangen.....Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

22.02.2011 kl.17:44

Du anonyme ip adressen til synskepeggy har jeg allerede tenk det.Hun har komentert før på min blogg,dær fikk du.Og leser dere mitt siste innlegg,så har jeg fått vite litt av hvært.Så syskepeggy trenger ikke avsløre seg,det har hun allerede gjort,fikk mistanke da syskepeggy som ikke er synsk sa gladjenta var dattera,heldigvis var gladjenta så flink å komentere på bloggen min at jeg fikk ip dær og,da gikk det opp ett AHAA Resten kan dere sitte å gruble på,så jeg er smartere på data enn dere tror,hatt pc siden 1999 og har lært meg en del ja

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2011 kl.18:09

mariehelen56:Jeg ville ikke vært så skråsikker på at du har rett,var jeg deg.Fantasien din er det ingenting iveien med,men den løper for ofte av med deg....Du har ikke rett i denne påstanden,men bare fortsett om du vil dumme deg lodrett ut enda en gang.Rådet mitt er : la dette ligge nå ! Du har ikke kommet noen vei med dine anklager mot meg før og du vil heller ikke komme noen vei med dine anklager nå.Hvorfor ? Fordi at alt er som før her,ingenting er nytt etter ditt siste stunt her på denne bloggen.Vet du,jeg må bare le av deg og vendettaen din mot meg,det er bare helt latterlig og ikke er det grunnlag for det heller.Som jeg sa,la dette ligge nå,da viser du deg for en gangs skyld litt smartere enn man til nå har fått inntrykk av.Hilsen synskepeggy.

Anne-Birgitte

22.02.2011 kl.18:13

Stakkars deg Synske Peggy at det er pån igjen, og det UTEN at du har gjort noe som helst!

Det ser ut til at du takler dette på en fin måte, men når ignorering ikke hjelper, er det ikke så mye annet man kan gjøre annet enn å se på at hun bare ødelegger for seg selv, for det er nettopp hun gjør til syvende og sist. Bare synd hun ikke vet det selv.

Jeg tok meg en titt på bloggen til mariehelen56, og det første jeg oppdaget var at hun står temmelig alene bak det hun skriver. Hun har lite eller ingen støtte fra andre bloggere.

Kan ikke du mareihelen56 la Synskepeggy få blogge i fred nå da? Hva har hun gjort deg?

Stå på Synskepeggy! Dette har du ikke fortjent!

mariehelen56

22.02.2011 kl.18:17

kyss mæ i ræva peggy leggy.Den som lever får se,EN VAKKER TORSDAG LEGGER JEG UT PÅ BLOGGEN MIN HVA SOM ER FUNNET UT OG HVEM SOM HAR RETT,HUSK DET DIN FAKE SYNSKE BLOGGER.....eR EI SOM HAR LEST DEG FOR LEEEEEEEEEEEEEEEEEEENGE SIA.sKAL SNART VISE DEG HVEM SOM ER SMARTEST AV MEG OG DEG.bLÅTT BLOD I MEG HVIS DU SKULLE VITE DET.mer sier jeg ikke hyyyyyyyyyyyyyyyysj,storebror ser deg peggyleggy

mariehelen56

22.02.2011 kl.18:32

peggyleggy kjenner du dette ipnr det gjør jeg...........80.212.72.#tok ikke med hele,dette er bare noen av opplysningene jeg har skjønner du....Ikke nevn meg mer,da kommer hele greia hær

synskepeggy

22.02.2011 kl.18:48

mariehelen56:He - he - nu må jeg le av deg altså,når det skorter på saklig argumentasjon så tyr man gjerne til slik ordbruk som du gjør i denne siste kommentaren din.En femåring hadde hatt et bedre ordforråd enn det du viser til her.Jeg gleder meg til å få greie på avsløringene om meg som du har fått rede på,må jeg vente helt til torsdag,det blir litt lenge,utålmodig som jeg er.Om noen som helst "synsk" har lest meg for så å informere deg om sine "funn",ja da ville jeg betenkt meg kraftig.Slikt gjør man ikke,"synsk" eller ikke "synsk" det strider rett og slett mot vanlig høflighet,oppførsel og moral.Skulle visst hvor du finner disse "synske" som mer enn velvillig informerer deg om andre som ikke engang vet at de blir lest...Etiske retningslinjer eksisterer visst ikke hos alle de "synske" som du etterhvert har hatt kontakt med i forsøket på å avsløre meg som en "fake".Det må da ha blitt dyrt for deg,dette,at du stadig finner grunn til å benytte "synske" tjenester for å avsløre meg.....Stå på,jeg trodde ikke i mine villeste fantasier at jeg var så spennende å "forske" på,da jeg selv synest at jeg er ganske så alminnelig og kanskje litt kjedelig også.Må si at denne etterforskningen i din regi har skutt fart i en heller synkende selvtillit.Selvtilliten er igjen på topp,takket være deg.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

22.02.2011 kl.18:56

PEGGYLEGGY DET ER VÆRDT HVÆR ENESTE KRONE tro du meg....

Og du som sier jeg ikke har støtte,trenger ikke støtte på en blogg,det har jeg på fb og pr mail,da jeg ikke vil ha for mye på bloggen,og jeg legger bare ut en brøkdel av kommentarene skjønner du.Men de kan komme godt med etterhvært....Så følg med.Værste jeg vet er at noen skal fake at de er synsk...PEGGYLEGGY DU ER BARE EI ENSOM DAME SOM SLIT,TA KONTAKT ME HUN SOM DU HAR HATT MED Å GJØRE,Har henne på fb som venn;)

Iceman

22.02.2011 kl.19:05

Synskepeggy.Ja, trist når det blir sånn som dette. Det er riktig som du skriver, jeg kunne ikke se en eneste kommentar fra deg på hennes blogg.Derimot må jeg si at hun har vert flittig å kommentere din blogg,og kommentarene har ikke alltid vert like hyggelige.Fint å se at du takler det så bra. :-)

mariehelene56.Jo, at folk har forskjellige meninger er jo i utgangspunktet positivt.Men alvorlig talt, hvor er respekten for hverandre?Det går jo an å uttrykke seg på en saklig måte,gjør det ikke det??????????

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2011 kl.19:51

mariehelen56:Du bør holde deg for god til å antyde at jeg har kommentert noe som helst på din blogg,det er i så fall rein løgn.Men fint å kunne ta deg i løgn,egentlig,da troverdigheten din da synker enda mer enn den har gjort og ikke bare hos meg.Jeg har ikke funnet bloggen din og er ærlig talt ikke så interessert at jeg tar meg bryet med å prøve å finne den heller.Huffameg..Finnes det ingen grenser hos deg....Hilsen synskepeggy.

Olga

22.02.2011 kl.19:55

Stakkars deg synskepeggy som har dette viruset på din blogg nå. Jeg er glad jeg vart kvitt ho, nå koser jeg meg med mine ekte venner som er til og stole 100% på. jeg og flere av min venner hadde hun som venn på facebook, men vi måtte blokkere hun der, ho vart helt kokko. så nå er vi alle glade for at vi kom oss unna før hun fikk gjort oss til latter for hele cyber`n.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2011 kl.20:05

Olga:Jeg forstår.I mine øyne - og jeg håper i alle andre sine øyne også - gjør hun bare seg selv til latter.Stakkars,at hun ikke ser det selv.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2011 kl.20:35

Anne:Takk for hyggelig kommentar.Jeg ser at hun står temmelig aleine her i min blogg også,så hun slutter vel snart å "krangle" med seg selv.Eller kanskje hun har noen "synske" som hun kan overtale til å kaste seg inn i "debatten",man husker hvordan det gikk med den forrige "synske" som "kunne se alt" så det skal i så fall bli meg en sann fornøyelse å se hvordan det går denne gangen.Nei,det er dumt når slikt skjer,og jeg aner ikke engang hva som provoserer denne bloggeren så mye at hun går til den ene anstrengelsen etter den andre i sin heksejakt mot meg.(Og dyrt må det jo også bli med all "synsk" bistand som hun påberoper seg å ha fått).Hilsen synskepeggy.

22.02.2011 kl.22:12

Mariehelen56.NO synest eg du går lankt over streken her ,det er jo ingen her som holder med deg ,kan du ikke ta disse ytringene angående synskepeggy på din egen blogg ,og fortsette der ,så kan dei som vil kommentere der ?Isteden for og "HERSJE" på bloggen til synskepeggy.hadde det på bloggen min (HAR INGEN BLOGG) om eg hadde hatt en ,skulle du fått så ørene flagret ,hadde anmelt deg for trakasering ,og tatt meg advokat på saken,Det orbruket du bruker her er mildt sakt rystende,"Se meg er du ikke edru ,er jo ikke noe "Vettug" menneske som bruker slike ord "FYFLATE".samtidig som att du byr meg imot synest eg synd på deg ,Du kan ikke ha det godt med deg sjølv og omverden ,du har ikke hatt det godt i barndommen og livet forøvrig det ,men gå på din egen blogg og skriv raseriet ditt der og alle frustrasjonene dine ,så slutt her på synskepeggy sin blogg ,slik att ho kan få skrive i fred ,da det er "VETTUGE" ting ho skriver om ,:END:

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.08:12

Anonym:Takk for kommentar og takk for sist, - og takk for at du har skiftet mening om meg.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

23.02.2011 kl.09:02

Du anonym eller jeg vet hvem du er;)))),ja kan du ikkje lage deg blogg og så gir du meg inn,vorre vældig artig å tatt rotta på dæ.

Syns det blei længe for de anmeldelsene kom,uff å æ som gleda mæ,og fåt træffa dokker i en rettsal.Men bi skuffa gong på gong.Dokker må ikkje skuffe folk så mykkje,sei dokker A så må dokker å sei B.

HAR EI FIN SMS FRA EI TORIL SOM SA HUN HADDE EI PSYKOLOGKVINNFOLK PÅ FB,som sa at synskepeggy var psykisk ustabil og gikk ut og inn av psykisk klinikk.

Ja synskepeggy,det er ikkje mine ord men Toril sine ord.Tar vare på sånne sms æ skjønne dokker,så anmeld dokker,ser fram å få dokker i rætten,men dokker tør vel ikkje det eller?Da tar jeg inn Toril,allis,deg synskepeggy Inger,da trur æ noen av dokker blir bleik,og dokkar skal fan mæ få betale for all trakkaseringa a mæ.Men æ tåle det,er laget av is skjønner dokker.

OG DU SOM BLOKKERTE MÆ FRA FB,HAHA GUD KOR DU RØPA DÆ.DET ER MOTSATT, BLOKKERTE TORIL GYMJENTA OG MARIT Æ FRA FB.ellers har æ ingen fra blogg som venn på fb,bare folk æ kjenne.Vurdere veldig kæm æ lægg som vænn dær ja.Har en haug me vænna som læs bloggen min fra fb.....og dokkers.Men æ har sagt fra,ikkje lægg komentara på bloggen min på blogg.no,men på den andre æ har,som ingen får vite om,går ikkje an å spore den opp heller.....

Og til slutt,takk for dokker har ordna mæ masse bloggvænna på blogg.no,og det e mange

Stakkars peggy,søk hjælp

Gry

23.02.2011 kl.10:49

Stakkars deg Synskepeggy som har fått dette damemennesket på bloggen sin! Jag har store vanskeligheter med å tro at du er 56 år. Hvor er den sosiale inteligensen din? Finnes den i det hele tatt? Neppe!

Jeg kjenner godt til denne bloggeren fra et hobbyforum vi hadde for noen år tilbake. Hver og en av oss skulle være en hemmelig venn med en av de andre, og kluet var å ikke røpe hvem som var den hemmelige vennen vår. Mariehelen56 fattet ikke prinsippet om hemmelig venn, og laget et lurveleven fordi hun ikke fikk noen gaver fra en hemmelig venn. Det var ikke måte på stygge ting hun kalte oss, og til slutt ble Mariehelen56 sparket ut fra hobbyforumet.

På en eller annen måte greide Mariehelen56 å spore meg opp på facebook, men da jeg fikk vite at det var henne av noen andre av hobbyforumvennene blokkerte jeg henne med en gang.

Ta diskusjonen på din egen blogg mariehelen56 og slutt å plage Synskepeggy! Jeg lurer på hvordan det føles for mariehelen56 å stå helt alene og krangle med seg selv? På bloggen hennes er det ingen som støtter henne og det viser at ignorering hjelper:-)

Så lenge som mariehelen56 ikke har noe som heter for sosial inteligens kan vi ikke forvente annet enn at hun ikke forstår at hun skal gi seg mens leken er god.

Synskepeggy jeg gir min støtte til deg:-)

mariehelen56

23.02.2011 kl.11:07

Gry JEG HAR ALDRI LAGT ELLER PRØVD Å LEGGE DEG SOM VENN PÅ FB,JEG HAR KUN FAMILIE OG VENNER FRAMIN HJEMPLASS DÆR,SÅ GÅ HEIM MED LYSTLØGNERNE DINE,HAR ALDRI BLITT SPARKET FRA NOE FORUM.DITT ORMESKUM.

dU KAN HOPPE OG DRA TEL HELVETTE OG BLI DÆR,JEG VET HVEM DU ER,SKYND DÆ TE POLITI DETT MUGGEL

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.11:27

Gry:Takk for fin kommentar - og jeg forstår.Kanskje målet til denne "mariehelen56" er at jeg skal slette bloggen,hun har faktisk ordet det ønsket selv,men det kan hun bare glemme,det kommer aldri til å skje,iallefall ikke under slike forutsetninger.Hun er temmelig aleine i sin hets denne gangen,men det blir interessant å se hvor lenge.Det finnes mange der ute som liker å henge seg på slik oppførsel om de er enige eller ikke,det har også skjedd før her i bloggen min.Intet nytt under solen,med andre ord.Ha en fin dag og takk så mye for støtte.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

23.02.2011 kl.11:38

Synskepeggy jeg greier det meste jeg har satt som mål,BELIVE ME!!!!!!!!!!!!.Nu har jeg bestilt time til lege,skal dit idag,om ett par timer,han orienterer politi,deretter deg og de andre sammensvorne....OG FOR SISTE GANG,JEG ER IKKE ALENE,hAR MINE VENNER SOM STØTTER MEG,FIKK DU DET INN I SKOLTN NU.......Vil ikke ha komentarer på dennne bloggen min,de legger inn på den andre bloggen...Synskepeggy jeg gleder meg å stå ansikt til ansikt med deg,jeg vet hvem du er nå,mer får du ikke vite

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.11:46

mariehelen56:Jeg forstår ikke at du fortsetter å true meg,jeg bare ler av det og bryr meg ikke om det,til nå har du bare vist uhørt ordbruk og trusler både du og jeg,og flere vet,er temmelig tomme....Jeg sier igjen - gi deg med dette tullet nå !! Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

23.02.2011 kl.11:56

TUNGHØRT JEG ER IKKE AV DEN TYPEN SOM GIR MÆ SÅ LETT,COME ON...Truer ikke,nu e det alvor,this is real

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.12:03

mariehelen56:Om du vet hvem jeg er hvorfor tar du da ikke kontakt med meg privat istedenfor slik som nå,gjør deg selv til latter på min blogg,det ville jeg ha gjort..Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

23.02.2011 kl.12:17

Så gi meg en epost adr,så skal jeg nok ta kontakt,da skal jeg fortelle deg litt av hvært,tør du

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.12:25

mariehelen56:Du må da vite at om du vet hvem jeg er så er jeg heller ikke vanskelig å få tak i,bruk din ellers så livlige fantasi....eller,som jeg tror,bare nok en bløff fra deg..En annen ting,du kan da alvorlig talt ikke påberope deg å bli mobbet,du oppsøker min blogg i en hensikt og det er å bråke - og du mener du blir mobbet !!! Det første du må gjøre er å holde deg langt unna bloggen min,og hva andre gjør i din blogg,mobber eller ikke,er ikke min sak !!Jeg har ikke en eneste gang kommentert bloggen din !!!Du føler deg så mobbet at du finner grunn for å koble inn både politi,fastlege og rettsapparat,nei nu altså.....Heldigvis er det bare du som ser det slik.Hilsen synskepeggy.

Anne-Birgitte

23.02.2011 kl.12:35

Jeg har vært inne på tanken å få meg en blogg, men etter å ha lest hvor stygt mariehelen56 behandler deg på din egen blogg tror jeg at jeg lar det bli med tanken. Det kommer klart frem at marehelen56 står mutters alene med sin lavmålte oppførsel og hets mot deg på din egen blogg!

Jeg har aldri i livet trodd at jeg skulle få oppleve at en blogger godt oppe i årene som mariehelen56 oppføre seg så lavmålt som hun gjør.

Jeg satt og leste på en blogg i går, og da kom jeg over dette gripende innlegget:

http://reachthesky.blogg.no/1295828860_mobbing.html

Merkelig nok fant jeg det samme innlegget på mariehelen56 sin blogg i dag:

http://mariehelen56.blogg.no/1298458311_edet_dette_noen_blogg.html

Hun gjør seg selv til latter både på din blogg og på sin egen blogg.

Støtter deg jeg også.

mariehelen56

23.02.2011 kl.12:40

hahahaha du aner ikke hva hensikten min er,ang jeg tar inn alt det du sier,ikke si at du begynner å bli redd,det er ikke jeg,dette liker jeg.Skal ha fred fra dere en gang for alle,utn at dere sjal henge dere oppi alt jeg skriver og at jeg forsvarer meg,greit for dere å bruke uord på folk,men når en som viser seg sterkere enn dere b-gjenger gjør,Ja jeg er sterkere enn dere,så snart jeg går til lege politi eller advokat,da får dere panikk,for dere vet jeg gjør det.Dere elsker å ta opp min person på bloggene deres,ikke det,er glad for dere finner meg intr sånt liker jeg.men en ting skal je si dere alle hær inne,jeg erv langt fra DUM,KAN VÆRE UTSPEKULERT OG FISKE OPP TING,FARLIG SÅNN,dere vet aldri hvor dere har meg eller hvor langt dere kan gå,før jeg slår til,og en ting til,dere aner ikke når,og jeg gjør det jeg sier...

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.12:43

Anne:Takk så mye for støttende kommentar.Jeg leste innlegget i "reachthesky" sin blogg.Jeg vil gjerne kommentere,både den og flere blogger,men tror jeg skal la være inntil videre,da jeg ikke ønsker at bråket skal følge etter meg til andre uskyldige bloggere.Jeg liker å kommentere og diskutere i andre sine blogger også og synest det er trist når jeg nå må la det være.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.12:49

mariehelen56:Jeg er ikke redd og har ikke panikk,tvertimot,jeg ser fram til å få "løst" denne "saken" på en faglig og sakelig måte.Det er bare det,mariehelen56,du må selv ta iniativet til en offentlig granskning med forhåpentligvis offentlig løsning av gjeldene sak.Hva var forresten saken igjen ? ja,du føler deg mobbet og uthengt,det var visst det saken gjalt,eller....Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

23.02.2011 kl.13:07

jA OG BESKYLDNINGER AT JEG HAR STJÆLT INNLEGG,HAR TATT DET DIKTET FRA FB NEMLIG

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.13:22

mariehelen56:Slike informasjoner kan du offentliggjøre på din egen blogg,da jeg aldri har antydet at du har stjælt innlegg.Du er så usakelig her på min blogg som det er mulig å bli.Hilsen synskepeggy.

Maria<3

28.02.2011 kl.12:05

Synskepeggy : Her skulle ikke du svart Hun Marie, helt oppe fra begynnelsen, du skulle ikke gitt hun ett ord, da hadde hun irritert seg grønn...;P, Og hadde nok kjapt stoppet om hun måtte diskutert med seg selv........ Så til neste gang..., ikke svar hun på noe.. ;) Tror det er veien og gå.... :) Og du vet, dette er kun for og få oppmerksomhet, og når hun oppfører seg slik så bør hun bli oversett.....

For jeg tipper att det ikke er siste gang du hører fra den dama der... ;) Men godt det er ro nå da :))))

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2011 kl.13:28

Maria:Ignorering har vært prøvd uten hell.Og det er i hovedsak fordi at denne aktøren har flere med seg som kun har til hensikt å fyre opp "debatten" ytterligere.Dessuten nytter det ikke at jeg ignorerer da resultatet av det blir at denne aktøren og "medhjelpere" begynner å mobbe alle som sympatiserer på "feil side".Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits