Til mariehelen56.

Du har atter en gang foretatt dine herjinger og krumspring på min blogg med ordbruk,synsing og meninger om meg som ikke hører hjemme noe steder.Det er rett og slett latterlig alt sammen og jeg må bare le av det hele.At det er mulig...Jeg prøver å være høflig og sakelig mot deg,det er sannelig ikke lett alltid,men jeg kommer aldri til å synke så lavt og vise meg selv fra en så dårlig side som du stadig gjør.Det er nemlig noe man selv kan velge,hvordan man skal fremstå for andre.det er ikke lenge siden du hadde lignende stunt og oppførsel her på min blogg,og se hva resultatet blei den gangen,alle de du fikk med deg i mobbegjengen mot meg måtte til slutt kaste inn håndkleet en etter en.Og en av dem blei rammet ekstra hardt - og det har dere alle skyld i.

Denne gangen merker jeg meg at du står ganske så aleine i hets og hattoget mot meg,sier ikke det deg noe viktig ? Ikke forstår jeg at noen tør å kommentere bloggen din heller,da den er gjennomsyret av ondskap - mot meg.Hvem blir den neste av dine lesere du vender deg mot ? Ja,man må jo kunne få spørre,etter min mening,et så berettiget spørsmål.Hva du skriver i bloggen din og om hvem blir din egen sak og jeg bryr meg ærlig talt ikke om det,jeg har så mye tillit til andre at jeg regner med at de tenker selv.

Du påberoper deg å vite "alt" om meg og hvilken "fake" og svindler jeg er og det har du fått hjelp til av "synske" som har "lest" meg for deretter å gi informasjon om meg til deg !! Bare tanken på at "synske" kan gjøre noe så uetisk er helt fjern for meg,om disse "synske" er seriøse da.Og det eneste du oppnår ved å opplyse om din kontakt med "synske" er at andre,litt mer oppegående og tenkende mennesker tar avstand til alt som har med "synsk" å gjøre.Om "synske" bruker evnene sine på denne måten som du redgjør for,ja da må alle flykte.Ingen vil bli "lest" for deretter å få all "informasjon" offentliggjort på internett.Og det verste av alt - de som blir "lest" vet ikke engang om det selv.Nei,tenk deg om mariehelen56,du gjør mer skade enn gagn med slike utspill.

Jeg har aldri noensinne,hverken her i bloggen og ellers påberopt meg å være "synsk".Jeg har sagt at jeg er klarsynt,og det står jeg inne for,men det er en forskjell og den forskjellen beskriver jeg ganske grundig i bloggen min i forskjellige innlegg.

Jeg vet ikke hva det er med meg som provoserer deg så voldsomt.Og ærlig talt så bryr jeg meg ikke om det heller.Men tenk om du kunne bruke all den energi og iver som du legger for dagen i din heksejakt på meg i det godes tjeneste ? Jeg er sikker på at du kunne utrettet mye godt med ditt pågangsmot,iver og energi.Du kommer uansett ikke videre i din heksejakt på å avsløre meg som noe som helst.

Du etterlyser emailadresse og telefonnr,ifølge deg så gjør slike opplysninger meg mer "seriøs",du skal få en forklaring her : Det er ikke alle som vil bruke evnene sine som en heltidsjobb,noen er faktisk fornøyd med situasjonen slik den er.Jeg har en jobb som jeg trives i og trenger ikke inntekt på evnene mine.De som ønsker min hjelp,med gode hensikter,finner meg lett.Slik har det alltid vært og slik fortsetter det.Det er beklageligt om det faller deg tungt å forstå.Jeg har forøvrig gjort grundig rede for mitt syn på dette og mye annet innen det alternative tema i forskjellige innlegg i bloggen her.Det er bare å begynne å lese.Og etter all hets,hat,kritisering og sjikanering av meg på min egen blogg (og andres) kan vel ingen synest det er rart at jeg fortsatt ønsker å være anonym.

Jeg synest du skal gi deg nå,ingen bryr seg lenger om hva du måtte finne på å skrive hverken i bloggen din eller som kommentarer til andre (meg) .Ingen på min blogg krangler med deg,har du fått med deg det ? Kommentarene svarer deg på en høflig måte,alle som en,men du fortsetter å prøve provosere frem bråk,krangel og usakeligheter.Gå i tenkeboksen nå,mariehelen56,og ro deg ned,så kanskje du ser litt anderledes på saken du også.

Dette er ikke ment som en provokasjon mot deg eller forsøk på å starte nytt bråk og usakelig krangel.Det er rett og slett en redgjørelse av mine observasjoner av deg med bakgrunn i måten du har fremstått og oppført deg her på min blogg.Om du vil observeres på mer positiv måte i fremtiden,er det kun du,og du aleine,som kan gjøre noe med det ved å forandre fokus og væremåte mot meg - og andre besøkende (kommentarer) på min blogg.

Ha en fin dag !! Og lykke til..Hilsen synskepeggy.

 

186 kommentarer

Moniica

23.02.2011 kl.11:00

Var mye og lese, men verdt det. Bra skrevet! Nå vet ikke jeg noe mer enn det jeg leste nå, men jeg håper ting ordner seg. :-)

Gry

23.02.2011 kl.11:06

Det er jammen på tide du tar til motmæle mot henne. Imponerende å se hvor fint du takler dette!

Jeg gir deg min fulle støtte! Hun står temmelig alene i dette stuntet hun har gjort på bloggen din denne gangen. Det er ingen som støtter henne på hennes egen blogg heller, og det sier ganske mye mener jeg.

Du provoserer ikke, og jeg synes du har skrevet et saklig og fint innlegg.

Ha en fin dag:-)

mariehelen56

23.02.2011 kl.11:21

Jeg er ikke alene gryporska....Jeg bruker ikke falske bloggere å støtte meg som dere har,synker ikke så langt lengre,jeg er nemlig den STERKESTE AV DERE ALLE HÆR PÅ PEGGYLEGGY...

Peggy begynner det å svi nu,jeg skal la deg være etter jeg har hatt alle dere i retten,og gjett om jeg skal om jeg så skal gå selv til politiet for å få dere alle vekk,DERE PLAGER MEG,OG NU ER DET NOK,DERE KJENNER MEG IKKE INGEN AV DERE.sKAL SI TIL POLITIET AT JEG BLIR SYK AV SÅNNE SOM DERE,TIL MIN LEGE OG.HUSK DET....NOK ER NOK.....

Jeg mener hvært ett ord av det jeg sier hær,i mai fer ei kongero,hun skal fan meg få klekke ut en bra sum for trakkasering,falske beskyldninger eksentra...Jeg leker dere ikke lenge med skjønner dere.Jeg har både advokat familie og en haug med venner som stiller opp for meg i en rettsak,så nu er jeg igang.Takk peggy for du motiverte meg enda mer med innlegget ditt.GLEDER MEG TIL JEG KOMMER I RETTSAK,JEG VIIIIIIL DET SKJØNNER DERE..Da får dere se hvem dere leker med.Allis trudde hun oppnådde noe med gringobloggen,not,det slo tilbake mot henne,inger det samme,toril og mari dummet seg ut da de sendte politi hit,har aldri ledd så mye i mitt syndige liv,eneste som var det positive,at politiet ba meg komme å anmelde alle de som trakkaserte meg,inkl toril,for hun var med på gringobloggen.Så hvem har godtgjørelse jo MEG....FORTSETT DERE,NÅ ER DET DERES TUR

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.11:34

mariehelen56:Du får saksøke oss alle sammen - og jeg håper for din del at du vinner frem i rettsapparatet.Du må jo på en eller annen måte prøve å få dekket inn igjen utgiftene du har hatt på "synsk" bistand.Det kan ikke være snakk om småsummer i den forbindelse.....Og skal vi i tillegg dekke utgifter til ferien din....Jeg ville begynt å forberede saken med en gang,var jeg deg.Hilsen synskepeggy.PS : Jeg forstår at du ikke forstår poenget mitt i innlegget til deg.Det er rett og slett bare sørgeligt og trist,det er ment som omtanke for deg og ingenting annet.

mariehelen56

23.02.2011 kl.12:27

Synskepeggy,penger er ikke det største problemmet hær,det har jeg nok av hehe....No problema:),Greier meg både til ferie og mer til,vi har bil selv,og familie vi bor hos,men foretreker hotell og camping hahaha...Tror du meg ikke,følg med bloggen i midten av Mai...Har en fornermelse av at noen begynner å få angst hehe,for ei vet jeg gjør alvor av det jeg sier,kanskje 2,remember that.Setter jeg meg noe i hodet,så gjennomfører jeg det,og gir meg ikke for jeg har trumfkortet på handa,da jeg er en ræser på spill hehe.....

men må dessverre gå nu,til lege som jeg skrev tidligere..

ikke ha omtanke for meg,det er ikke meg det er synd i skjønner du,jeg har det helt fint

Det er bare meg

23.02.2011 kl.13:35

Jeg tror kanskje det er best å slutte å kommentere denne damen. Husker du skrev noe om å overse, og jeg tror det er det beste her. Hvis ingen kommenterer det hun skriver, på egen eller andres blogg, får hun ikke respons, da kanskje det kan hjelpe. For alle med gangsyn ser jo hvordan dette mennesket oppfører seg, og at det ikke er "normalt".

Hun prøver seg på min blogg også nå, helt vannvittige påstander, men der blir det fint lite å hente.

Overse, overse og overse. Hun har ingenting å hente hos deg, heller, og det vet vi alle.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.13:46

Det er bare meg:Takk skal du ha for påminnelsen.Jeg tar rådet ditt nå.Det er ikke annet å gjøre med sånne,dessverre forsto hun heller ikke at innlegget til henne er skrevet i beste mening.Jeg skreiv det i natt,på jobb og var veldig i tvil om jeg skulle poste det,i dag morges da jeg kom hjem bestemte jeg meg allikevel for å poste det i håp om at hun ville forstå det.Overse,overse,overse...du har helt rett.Men noen steder i kommentarfeltet har hun til og med greid å "diskutere" med seg selv,så hva skal egentlig til for å få stoppet sånne.Det er ikke hyggeligt å bli lagt for hat på den måten hun har lagt meg for hat - og jeg aner ikke grunnen til hatet,nifst er det,rett og slett.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Anne-Birgitte

23.02.2011 kl.13:55

Jeg er enig med deg Det er bare meg at det beste er å overse damemennesket. Jeg er med på det! Det er sikkert ikke bare lett når det røyner på å overse stuntet som damemennesket prøver seg på.

Synskepeggy vet innerst inne at mange av hennes faste lesere støtter henne. Det sitter mange blogglesere som følger Synskepeggy sin blogg som velger å holde seg utenfor diskusjonen, men de støtter henne for det.

Du traff spikeren på hodet Det er bare meg:)

23.02.2011 kl.14:53

Ikke svar henne, hun har problemer.. det lyser jo lang vei !

sisselfish

23.02.2011 kl.14:57

Våger meg inn i krigslinja her he he,rene minefeltet jo.... leeeer. Noen har seriøst ett problem,trekker meg stille tilbake og følger med utviklingen he he he

Iceman

23.02.2011 kl.15:00

Ja, kanskje det beste hadde vært å overse.Men det er ikke enkelt når den ene grunnløse beskylningen etter den andre blir slengt ut.Dessuten er det jo godt å se at folk reagerer på denne "galskapen".Det jeg ikke fatter er hva synskepeggy noesinne har gjort denne dama.

mariehelen56.Du sier du føler deg plaget.Jeg kan ikke se noen steder at synskepeggy har plagt deg, hun har kun forsvart seg.Er det det at du ikke klarer å røpe identiteten hennes som plager deg slik?Og hva om du gjorde det da? Hun har jo ikke gjort noe galt og har ingenting å frykte.Og som hun selv skriver, skjønner jeg og godt at hun ønsker å være anomym etter alt dette bråket.

Uff

23.02.2011 kl.15:01

Er det mulig at dere kan SLUTTE og PROVOSERE hverandre???

Jeg bare spør.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.15:24

Uff:Hva i all verden er det jeg gjør som provoserer mariehelen56 så voldsomt,jeg vet ikke,vet du ? eller har du en teori om hva det kan være vil jeg gjerne høre.Slutte å svare henne ? Jeg har prøvd det med dårligt resultat,da enten egler hun seg inn på andre som kommenterer,eller har også prestert kommentere seg selv - i min blogg.Så si meg,hva gjør man ? Denne bloggeren (mariehelen56)største ønske er at jeg skal legge ned hele bloggen (hun har selv sagt/skrevet det)det ser hun på som en seier.Så lenge jeg nekter å etterkomme det ønsket,ser det ut for at jeg må ha dette vedhenget som følger meg med argusøyne i jakt på noe jeg skriver,her i min egen blogg men også i andres,som hun kan stelle istand bråk om.Det er derfor jeg nesten ikke kommenterer andre bloggere lenger (noe jeg vil)i frykt for at andre uskyldige bloggere skal få slik uhørt oppførsel inn på sin blogg og at jeg er årsaken til slike problemer.Jeg ønsker ikke at andre får slike problemer å stri med.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.15:26

sisselfish:Ja,du må følge med,det bruker å ta helt av når denne bloggeren (mariehelen56)er på krigsstien.Det er ikke bare du som får deg en god latter av dette latterlige tullet.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

23.02.2011 kl.15:39

Kommentar til Mariehelen:

DU har selv skrevet her at det er Toril som fikk satt deg på ideen om at synskepeggy har vandret ut og inn av psykiatrisk klinikk og dere er nå tydeligvis hakke uvenner så hvorfor driver du fremdeles og plager synskepeggy da du selv VET hvordan toril er???? La nå dama få være ifred? Du må da fatte og begripe hvor urimelig du er imot synskepeggy? Ta det heller opp med hun som startet denne uthengingen og hetsen mot synskepeggy!

Anne-Birgitte

23.02.2011 kl.15:57

Hvorfor trekker dere inn utenforstående som ikke har noe med nåværende diskusjon å gjøre? Saken er den at mariehelen56 helt på egen hånd gjort gjentatte ufine stunts de siste dagene på bloggen til Synskepeggy. Det ser ikke ut for at marie56 trenger hjelp fra noen andre for sine stunts.

Uff

23.02.2011 kl.16:07

Så lenge du svarer henne ,så provosere du henne, Overse alt fra den kanten da roer hun seg om en stund, det har vi sett på andre blogger også!!

synskepeggy

23.02.2011 kl.16:13

Uff : Vi får se om du får rett i det.Jeg tror nemlig ikke det.Hun har ikke vist tegn til det så langt...Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

23.02.2011 kl.16:13

Kæm Anne,

Du anonyme,ja æ har bevis på sms fra Toril,

OAG NOEN HAR HACKA SÆ IN PÅ MIN BLOGG Å FJÆRNA KOPISPÆRREN,MEN FÅTT NY OG NYTT PASSORD,Den de som har gjort det ska æ finne ut ska skrive mail til blogg.no og jeg går til anmeldelse hvis ingen reagerer.Å stakkar arme djævel finn æ det ut......Dere fryder dokker sekkert,men det gjør fan ikkje æ..Det er lovbrudd å hacke sæ inn på andres blogger etc.....

Nu e æ glad æ har en annen blogg,ikkje fan om dokker finn den,leeeeeeeeeeeite.......Dær ligg det mange komentarer som skulle være av intr for sånne som dokker FYYYYYYYYYYYYYYYYYY FAN

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.16:30

mariehelen56:Jeg forstår ærlig talt ikke hvorfor du tar opp dette her i min blogg,er det kanskje fordi at du anklager meg for å ha gjort dette du påstår at noen har gjort.Hvem er det egentlig du angriper her i min blogg,foruten meg da ? Kan du ikke gå på de aktuelle bloggene, som etter din mening er skyldig, og rette dine anklager dit de hører hjemme.Jeg har ingenting med dette å gjøre - og aner ikke hva du vil frem til.Ikke begynn å forklare,ikke ta deg bryet med det,jeg er rett og slett ikke interessert i å få vite mer....Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

23.02.2011 kl.16:34

De synderne holder sæ hær hos dæ,kanskje du e medskyldig,det får tia vise

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.16:48

mariehelen56:Det er på tide at du tar med deg anklagene dine og div. annet tull til din egen blogg.Da får du også med deg de du mener er syndere,de er så ivrige etter å bedyre sin uskyld at de følger etter for å forsvare seg selv - det kan de ikke klare å motstå,så da får du jo også avslørt dem,du som er så flink til å oppspore andre via ipadresse.Kan bare ønske deg lykke til med granskningen og håper at du finner fram til de ekte skyldige denne gangen,stakkars,du har hatt mange bomturer på min blogg i det siste.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

23.02.2011 kl.17:04

NÆÆÆÆÆSJ det har æ ikkje,rart de ikkje forsvare sæ på min blogg,har skrevet innlegg ang dette,mærkelig greier du

sisselfish

23.02.2011 kl.17:36

Nå må jeg snart poppe litt popcorn her he he he.leeeer meg skakk...

Uff

23.02.2011 kl.17:52

Dette er bedre en den beste filmen på tv jo

ta meg en dram til denne festen!!

Juss studenten

23.02.2011 kl.17:57

Hohohohohohohoho...dette er stor underholdning...og veeeeldig trist, alle må jo se at Mariehelen56 er syk? Det er jo nummeret før hun tipper fullstendig over her. Skjønner ikke at blogg.no lar henne holde på, hun har jo rast rundt på blogg etter blogg og laget så mye jevelskap at man kan bli redd av mindre. Og hver gang kommer samme frasene opp: Æ HAR ADVOKAT::Æ SKA ANMÆLDE DOKKER:::kunne har fortsatt inn i evigheten.

Jeg gidder ikke å gå inn å se på bloggene til denne skrulla, hun vil jo ha opp lesertallene sine, ...er det mulig å være så til de grader tragisk??

Kanskje en ide å blokkere henne for hennes egen skyld?

sisselfish

23.02.2011 kl.18:05

Må poppe litt mer popcorn her.....vurderer å hoppe over filmen jeg planla å se i kveld,hvis vi slår oss sammen så står jeg for popcorn,Uff for drammen :) Juss studenten tar seg av lyssettingen,Gry ruller ut den rød løperen,og resten av Fansen klapper.LET THE SHOW START :)hi hi hi hi hi

mariehelen56

23.02.2011 kl.18:11

juss studenten er jeg syk,så vidt jeg vet er æ fresk som en fesk....jepp dokker må drekk dokker tel mot hahahaha

nei syk er dokker,det ser jo man,og ei som e klarsynt sitt å på det viset hjælpes mæ.KLART Æ VIL HA OPP LÆSERTALLET HOHO,HO E IKKJE MEIR KLARSYNT ENN Æ E I RÆVA.....PÅ seg selv kjenner man ANDRE....reis te hælvettes samtlige

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.18:15

sisselfish:Dette er som å kaste bensin på bålet for henne.Om hun vil ha lesertall på sin blogg,er det ikke en rar måte å gjøre det på,da det er jeg som får alle lesertall som hun skulle ha hatt.Om du/dere vil le enda mer bør dere lese kommentarene som starter under innlegget mitt "Er man helt blind og lar seg så lett lure" - og fortsetter under tre - fire innlegg etter det.Jeg leser der selv innimellom og får meg alltid en god latter.Under disse innleggene er det flere enn mariehelen56,locopoco,luckyme2,angel,Mm,"Healerhilde",toril,klitoris osv.som virker temmelig syke på meg.Men det gode er at de har alle måttet gi seg i forsøket på å "avsløre" meg,en etter en.At de allikevel gidder å fortsette er en gåte for meg.Skulle like å vite hva som "tippet" dem over denne gangen (vet ikke nøyaktig hva det var sist heller,så.)Bare følg med,jeg har en følelse av at ingen av dem er helt ferdige med meg enda.Hilsen synskepeggy.

Iceman

23.02.2011 kl.18:23

Bare venter på at du skal få skylden for den kopisperra og, men kan ikke tenke meg du har noe med den å gjøre.Indirekte beskylder hun jo de som skriver kommentarer til deg og, så vi er vel under mistanke alle sammen no da.

Uff

23.02.2011 kl.18:35

Ja synskepeggy, åpnet kopsperra med tankekraft og healing hahahahah, Skåååål. faen jeg dropper Hotel C'æsar ikveld, er mere gøy her:O

mariehelen56

23.02.2011 kl.18:41

bLIR IKKE MER GØY HÆR,MYE MER GØY PÅ MIN BLOGG HERETTER HAHAHAHA,Rægna ikke å finne bilde av synskepeggy/klarsyntepeggy men det gjorde æ,lo så æ skreik haaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa,passa jo ypperlig,måtte blogge dokker og bilde av pæggy

Anne-Birgitte

23.02.2011 kl.18:47

Jeg satt å leste litt i ettermiddag på kommentarene som ble skrevet på bloggen din under den forige "krigsperioden", men jeg greier ikke henge med i svingene hvem som er hvem. Beklager det. Flere av de som skriver på bloggen din virker temmelig syke i sine utalelser både om deg som person og om hverandre så det er sagt.

Jeg ser heller ingen av de du nevnte som skriver på bloggen til mariehelen56. De som skriver til henne på bloggen hennes er for det meste unge bloggere. Er det en mulighet for noen av disse som du nevnte har trukket seg tilbake, og ikke gidder å være med på dette? I så måte er jo det bra.

Jeg synes beskyldningen mariehelen56 skriver er av en meget alvorlig karakter. Vi som skriver på bloggen din er nok mistenkte. Et rop om oppmerksomhet er min mening.

mariehelen56

23.02.2011 kl.18:56

ER JO UNGER HÆR OG SER IKKE VÆRRE UT,DE SOM ER HOS MEG ER VELKOMMET,OG MER VOKSEN ENN DOKKER ALLE TIL SAMMEN,HVIS DOKKER SKJØNNE

Iceman

23.02.2011 kl.19:01

Unger????????Nei, skjønner ikke....... Ka mener du med det?

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.19:03

Anne:Beskyldningene er alvorlige ja,og det vet hun nok selv også.Det er merkelig stille fra den kanten (der jeg nevner navn)stille før strmen,tenker jeg - ingen av dem er kjent for å gi seg så lett.Håpet er at de tok lærdom sist de var "ute etter å ta meg" og fremdeles er opptatt av å slikke sine sår.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

23.02.2011 kl.19:03

Nei...skjønner ikke noe her jeg....leeeeeeer....

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.19:13

Uff:Beskylder hun meg for det begynner jeg virkelig å lure på henne.Hvor er logikken i det,skal jeg bruke evner som hun hardnakket påstår at jeg ikke har ? Men hvem vet,etter at "healerhilde" har drevet å rotet rundt oppe i hodet mitt og omprogramert meg,er jeg litt i tvil selv - om hun (healerhilde) har gjort som hun truet med - svekket evnene mine,tross alt - ifølge henne selv så skulle det være en enkel sak.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

23.02.2011 kl.19:17

hvor er evnene dine peggy i ræva

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.19:18

Iceman:Hun mistenker oss alle,ja og har advart andre bloggere om min blogg,det må hun hjertens gjerne gjøre.Hun må gå til sak mot oss alle nå for å være sikker på at den skyldige blir avslørt,jeg venter i spenning på neste stunt.Unger ?? nå henger selv ikke jeg med lenger - og det på min egen blogg.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

23.02.2011 kl.19:22

MER POPCORN....hi hih hi...

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.19:22

mariehelen56:Ja,hvor er de ? Kanskje du skulle ta en prat med din gode venninne "healerhilde" - du får nok greie på litt av hvert der,hos hun som "ser alt" og "vet alt",hun kan sikkert fortelle deg at hun har "omprogramert" meg,tross alt er det ikke mer enn jeg fortjener slik som jeg mobber og plager andre - er nok oppfatningen der i gården.Hilsen synskepeggy.

Anne-Birgitte

23.02.2011 kl.19:26

Jeg håper for din del at det forblir stille for godt fra de du nevnte navnene på. La oss håpe på at de greier å være såpass fornuftige og voksne at de ikke kommer inn på bloggen din for å lage ny bloggkrig mot deg. Det er lov til å håpe. Foreløpig ser det ut til at du er berget for de andre.

Jeg tenkte egentlig å spørre deg noe om det kan være en orb som kom til syne på et videoopptak jeg gjorde, men jeg skal vente til ting har roet seg for deg på bloggen din.

mariehelen56

23.02.2011 kl.19:26

bra du sa det sjøl peggy.apropos unger,dokker e ungene

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.19:34

mariehelen56:Går det litt i surr for deg nå,i virvaret av ipadresser og kommentarer,ja,ja,alle kan bli litt pocoloco av slikt styr.Er det noe du ikke har fått med deg i dag ? Det er det - og enda bedre,jeg vet hva det er !! Hilsen synskepeggy.

Iceman

23.02.2011 kl.19:54

Ja, det lurer eg og på, kor e de????

Så de e vi som e unger....Jeg er ingen unge, men jeg har barn.Et av barna er 10år, og når det og vennene blir litt uenige, kan kommentarene de bruker minne om visse kommentarer her inne med minus av stygge ord uttrykk.......og de er unger på 10år.......Så jeg vet ikke jeg, hvem som opptrer mest barnslig her.....

mariehelen56

23.02.2011 kl.19:58

iceman,jeg elsker å være barnslig,derfor jeg tar meg så bra ut,hær tror jeg dere er gørr sjalu på meg.har likt å stått ansikt til ansikt med dere hær inne,tør dere,jeg tør.ska vi møtes en gang kanskje

Uff

23.02.2011 kl.19:59

IQ er noe dritt , sier noen, vel vi ser jo det på enkelte kommentarer her.

mariehelen56

23.02.2011 kl.20:05

uff, prata du om dæ sjøl nu mohahaha

mariehelen56

23.02.2011 kl.20:21

peggy,vet du jeg håper hilde programere dæ sånn at du skikkelig merker det.Du har ikke vært særlig snill mot ho,hvis du hadde glømt det.og Hilde er hværtfall ekte synsk og kan litt av hvært,pass dæ

heeeeyo

23.02.2011 kl.20:23

nå synest jeg at synskepeggy har fått mer en nok av deg om hun ikke anmelder deg til blogg.no og eller politiet nå, så er hun altfor snill overbærende og forståelsesfull mot deg. TENK PÅ DET mariehelen56!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Jeg skjønner ikke at du holder ut med de der kommentarene til mariehelen56 jeg synskepeggy. Du er jammen meg tapper! Stå på!

Men jeg må si at du har en barnselig og tankeløs holdning mariehelen56.

LA SYNSKEPEGGY VÆRE I FRED MARIEHELEN56!!!!!!!!!!!!!!!!

Du må jo ha en veldig travel hverdag som må følge opp dette dritet du har stelt i stand for synskepeggy.

STÅ PÅ ALLE SAMMEN uten mariehelen56.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.20:28

mariehelen56:Jeg har ikke gjort noe mot "healerhilde" alt som skjedde har hun seg selv å takke for - og dere andre som var med i hattoget mot meg.Det lar seg heldigvis både dokumentere og bevise her i min blogg.Ingen av dere "damer i det gode selskap" er uten skyld i hva som skjedde med "healerhilde".Så ikke legg skylden på meg,det blir for patetisk.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

23.02.2011 kl.20:35

du heyyyy Æ SETT JO Å HÅPE AT SYNSKEPEGGY ANMELDER MÆ,SKJØNNE DU FAN IKKJE DET,DA FÅR JEG MØTE HO FACE TOO FACEI EN RÆTTSAL,MEN HUN TØR IKKE.....JEG FORKLARER MEG IKKE HOS POLITI,VET DU KA SOM SKJER,JO DET BLIR RETT

heeeeyo

23.02.2011 kl.20:39

Jeg synes dette har gått alt for langt!

Og du er den eneste mariehelen56 som kan stoppe dette!

synskepeggy

23.02.2011 kl.20:41

heeeeyo: Takk så mye for din støttende kommentar.Jeg tror ikke at noen tar denne "damen" så veldig alvorlig.Hun har antakelig store problemer (med meg) og jeg vil nå avvente så lenge som mulig med å annmelde henne,selv om jeg egentlig bare synest synd på henne, så kommer jeg til å informere blogg.no om det som har skjedd.Jeg er også litt nysgjerrig på hvor lang levetid den nye bloggen hennes har denne gangen.Hun har hatt utallige blogger og skifter blogg fortere enn jeg kan si navnet mitt.Får se nu da,jeg tipper den har levetid i max noen uker til,så vips,så er den borte også,som alle de andre før denne.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

23.02.2011 kl.20:45

jaja lov å leve i håpet peggy,ja jeg har fler hær inne,2stk

sisselfish

23.02.2011 kl.20:49

Denna må da ha en identitetskrise???

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.20:59

mariehelen56:hele to blogger,jeg er imponert !! Du må være en meget viktig person som har hele to blogger å spre drittkastingen din på.Det er ikke rart man blir litt (mye) pocoloco,nei.Det er mye å holde styr på,samle bevis,ipadresser og ellers annet man måtte finne på å kalle støtende og mobbing,hvem vet,det kan jo komme godt med å ha slikt liggende om man skulle trenge det i en evt.rettsak.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.21:04

sisselfish:Ja,en stor en også.Når skal det gå opp for henne selv.Du vet,man må først innrømme (for seg selv) og så kan man begynne å jobbe med problemet.Omvendt funker ikke !! Noen forstår ikke selv hvor tåpelige de er,dessverre.Hilsen synskepeggy.

Iceman

23.02.2011 kl.21:14

mariehelen56. Ja en plass må det jo denne oppførselen komme fra...........

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.21:26

Iceman:Mener du at det er jeg som provoserer mariehelen56 så kraftig at oppførselen kan rettferdiggjøres med mine provokasjoner.Det er jeg ikke enig med,jeg kjenner meget godt til hvor grensen går mellom provokasjon og observasjon og grensen mellom å sette noen ettertrykkelig på plass og det å bli direkte ufin.Jeg mener at jeg har holdt meg godt innenfor grensene av det akseptable her,selv om grensen er hårfin og ikke så enkel å holde seg innenfor når man får så mye uberettiget kritikk og løgner mot seg som jeg har fått fra denne personen.Jeg bare spør,jeg...Hilsen synskepeggy.

Iceman

23.02.2011 kl.21:45

Tror du misforstår meg litt synskepeggy, jeg mente at hun selv påpekte at hun elsker å være barnlig og at det kan forklare denne uhørte oppførselen hennes.Og kanskje forklare dette sisselfish tok opp om identitetskrise også...

23.02.2011 kl.21:51

dette er verre (overgår) Frustrerte Fruer,.GOD NATT,

Anne-Birgitte

23.02.2011 kl.21:57

Du har ikke provosert mariehelen56 Synskepeggy. Det er hun som provoserer, er ufin og truende mot deg. Ut fra det jeg har lest de to siste dagene sitter jeg i sjokk og vantro over det jeg har vært vitne til. Du har holdt deg på en beundringsveridg måte innenfor grensen. Jeg spør meg selv hvordan greier du å holde deg så rolig når denne mariehelen56 opptrer slik hun gjør.

Jeg håper det roer seg for deg, for du fortjener ikke dette her.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.22:03

Iceman:Det var det jeg trodde du mente også,men var et øyeblikk i tvil om jeg hadde vært ufin eller provoserende,det er godt å være sikker på at man opptrer korrekt.Takk skal du ha.Hilsen synskepeggy.

Johanne Tømmerbakke

23.02.2011 kl.22:03

Hjelpe meg! her sto det mykje rart :O

Synskepeggy, tar du private samtaler over nett eller bere telefon ?

Eg har tidlegare gått til healer, og syns de var helt utrulig! hehe.. at ho kunne sjå so mykje og vite so mykje om meg :)

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2011 kl.22:12

Anne:Takk så mye,det er fint å få bekreftelse,selv om jeg er sikker i min sak selv.For meg er det lett å holde meg innenfor akseptable grenser.Slike mennesker skal aldri noensinne få meg til å steppe ørlite utenfor,aldri i livet,de er rett og slett ikke verdt det.Jeg skal ha det bra med meg selv og ha god samvittighet,selv etter slike "debatter" som vi her er vitner til.Hilsen synskepeggy.

24.02.2011 kl.06:55

Uffameg hær var det mye uro.Fikk en dårlig energi

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.08:28

Anonym:Ja,det er par - tre bloggere som til stadighet drar med seg dårlig energi hit til min blogg,det er intet nytt,det har skjedd før,og slik som jeg provoserer enkelte vil det nok helt sikkert skje igjen.Det positive er at denne "debatten" har vært meget underholdende for de bloggerne som har fulgt med.Når jeg tenker etter er det mange komiske skriverier og krumspring på min blogg etterhvert.Skal bare se at jeg må takke disse "damene i det gode selskap" for at bloggen min blir flittig lest.Ja,ja ingenting er så galt at det ikke er godt for noe,til og med dette også.Hilsen synskepeggy.

Uff

24.02.2011 kl.08:37

Da er bloggen til marihelen56 slettet, vil tro Blogg.no har en finger i spillet av den slettingen.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.08:48

Uff:Ja,håper at blogg.no kan se galskapen i slik oppførsel - og komikken.Jeg tok altså feil (sikkert til stor fornøyelse for mariehelen56,pocoloco,eller hva nå bloggen het igjen) jeg ga nemlig bloggen hennes max noen par uker levetid til.At hun nå har slettet bloggen hindrer henne ikke i å spre eder og galle rundt omkring på blogg.no.Får se om jeg får rett i følgende : I løpet av dagen har hun opprettet seg en ny blogg.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

24.02.2011 kl.08:58

Først til anonym,ja hær er det mye uro,det ska æ love dæ..

Til dokker andre,så slettet æ bloggen sjøl,drittplass.Har blogg på blogspot og laga meg vgblogg,dær er det strengt......Og kun normale folk.Joda har en blogg hær inne og,men bruker den nesten ikke...Så vet dere det

hær er adr

http://tigerwoman.blogg.no

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.09:05

mariehelen56:Takk,takk,du bekrefter for meg at "healerhilde" ikke har klart å "omprogramere" meg allikevel,det er betryggende.Fint for deg at du har flere blogger,du får kose deg med dem så lenge det varer...blogger har en tendens til å bli slettet...og det uten grunn også....tilsynelatende...Bare et spørsmål til deg til slutt (uten at man trenger å begynne å krangle igjen).Hvorfor finner du det på sin plass å påpeike at du selv har slettet bloggen - her i denne bloggen er det ingen som er interessert i slike opplysninger fra deg,da det eneste lesere og eier av denne bloggen forholder seg til er det som skjer her.Hilsen synskepeggy.

24.02.2011 kl.09:14

Synskepeggy ser at det handler om en dame som heter mariehelen56.Har sett gjennom det hun skriver,og hun har masse raseri i seg,ser og at hun er en sterk dame,vet hva hun vil.Hun er en dame som står på sitt og har sterke meninger,står for det hun mener.Hun vil bli hørt.....En dame som ikke er så lett å komme inn til.Og ser hun har ett enormt pågangsmot og gir seg ikke så lett.Ser hun har hatt en vanskelig barndom.Derfor som har gjort henne til en meget sterk dame...Det er det jeg ser

mariehelen56

24.02.2011 kl.09:21

Jo ser en tror blogg.no hr slettet meg,derfor måtte jeg forsvare det,nei bruker blogspotbloggen og vg bloggen min,den hær inne tror jeg kanskje ikke jeg blir til å bruke,for når jeg skriver noe,så er det en eller annen som er hos deg og sier.se det innlegget til mariehelen,da bruker jeg bloggen på blogg.no til bare tull hehe,sånn borti ræva

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.09:32

Anonym:Jeg forholder meg til henne slik hun velger å fremstå for meg.Hva som har skjedd og hvordan hun er betyr lite i denne sammenhengen her.Man kan uansett ikke oppføre seg på en slik måte hun har gjort,for så deretter å "fiske" etter sympati pga et dårlig liv.Vi har alle vårt å stri med,men de færreste (heldigvis)finner av den grunn å oppføre seg mot andre slik hun har gjort.Det er rett og slett noe veldig galt,og jeg tror at slike som henne virkelig trenger hjelp - og den hjelpen er noe helt annet enn å sitte bak tastaturet på pcen og terge på seg uskyldige som finner stor glede i bloggen sin og det å blogge generellt - helt til slike som hun dukker opp med en hensikt - lage mest mulig bråk for andre.Jeg regner med at du,anonym,ikke har lest noe av det hun har skrevet i forskjellige blogger hun har hatt,det er ikke få blogger denne "damen" har hatt.Felles i alle bloggene hennes har vært,grov sjikane,hat,hets,så tvil om meg og min personlighet og identitet - alt rettet mot meg med en klar negativ hensikt.Jeg regner med at du,anonym,ikke har lest noe av hennes hårreisende uttalelser om meg.Om denne kommentaren din har den hensikt å "true" meg på noen måte,da jeg oppfatter den noe truende,så kan du bare glemme det.Jeg er ikke redd slike som henne uansett hvor sterk,sint,hatsk osv de er.Det urimelige i hele hennes vesen slår bare tilbake på henne selv,men hun ser det ikke og lærer ikke av utallige dårlige erfaringer med slike utspill som hun står bak.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.09:36

mariehelen56:Det er fullt mulig å skrive innlegg som ikke er hatinnlegg mot navngitte personer,du kan jo prøve å skrive om hyggelige saker - da får du også hyggelige tilbakemld.Du velger selv hvordan bloggen din skal oppfattes av andre.Slik du skriver må "normale" mennesker reagere kraftig på.Du velger selv dine lesere utifra hvordan og hva du skriver..Hilsen synskepeggy.

24.02.2011 kl.09:43

Hær er det mye aggresjon på din side,har du prøvd å forstå denne damen.Nei truer deg på ingen måte,da feiltolker du meg.Jeg ser du er en dame som må ha rett,og som alle må retteseg etter.Det skaper masse uro,da skjønner jeg mariehelen56 bedre....

Jeg holder på med blogg selv,er ikke kommet helt igang enda.Jeg ser ting,har noen evner selv.Ja har en del sigøynerblod i meg,som non finner negativt.Siden vi er av romaniafolket,men jeg er norsk.Det er mine besteforeldre som er mest av sigøynerslekten.

Som jeg sa til deg så har denne damen mye sinne i seg,men er en meget meget klok dame

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.09:54

Anonym:Jeg leser hva du skriver,og svarer på det.hun har ikke vist meg noen av de egenskapene du nevner.Som jeg sa,jeg reagerer på måten jeg blir møtt på.Husk også en viktig detalj her : Jeg har ikke oppsøkt henne på hennes blogg - hun oppsøker meg på min - bare det er helt feil,med tanke på hennes hensikt med å oppsøke min blogg.Av etiske grunner må jeg stanse denne diskusjonen her,da diskusjonen dreier seg om en tredjeperson.Det var du som skulle kommet med denne påminnelsen til meg - og ikke omvendt.Du "ser" sikkert,men å utdype hva du ser om denne "damen" til meg er på kanten av det jeg (av etiske grunner)kan eller vil være med på.Sorry,diskusjonen ang en tredjeperson er med dette over for min del.Hva du måtte mene og tro om meg er,for å si det på en pen måte,meg helt likegyldig,du kjenner meg ikke og derfor blir alle utspill fra deg ang meg som person bare synsing.Hilsen synskepeggy.

Hilde

24.02.2011 kl.10:00

Til Synskepeggy og MarieHelen56.

I all ydmykhet så vil eg seie at eg synest ikkje at nokon skal krangle meir. De er begge gode mennesker, med ulike eigenskapar og evner. Respekter kvarandre og lær av den lærdommen de får, det lærte eg og det var nyttig.

Med ynskje om ein fin dag for alle.

Hilde (Healerhilde)

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.10:05

Hilde:Du følger fremdeles med,det er bra.Jeg har hatt mine mistanker om nettopp det skjønner du....Ha en fin dag du og.Hilsen synskepeggy.

Hilde

24.02.2011 kl.10:09

Synskepeggy i denne saka har du mi støtte, og i etterpåklokskapens lys vil eg takka deg for lærdommen du gav meg. Den var nyttig for meg. Ynskjer deg ein fin dag også. Ein veks når ein lærer av andre. Takk.

Hilde

24.02.2011 kl.10:10

Hvorfor har du ikke besøkt hennes blogg,spurt hva som plaget henne.Jeg ser det jeg leser.Jeg vet bare at du har med en sterk dame å gjøre.Tror du feiltolker den damen.Hvorfor kaller du deg synskepeggy?????..Tror ikke du er særlig synsk.Da burde du sett på hva hun skriver,hva hun vil.Hun bare slår tilbake på det som blir sagt om henne.Kjenner du henne?Etter som jeg leser så provoserer dere damen,ikke bare du,men fler hær inne.Etter min mening går dere til angrep mot henne,da kommer sinne.Etter som jeg ser,da jeg har gått gjennom bloggen din,så er hun sterkere enn dere er,og da har dere funnet en farlig konkurent.For denne damen er ikke så lett å knekke...Du burde blitt bedre kjent med henne,kanskje du har fått ett annet bilde av henne.Kanskje hun spiller ett spill med dere,som dere ikke skjønner,er det bare henne dere henger etter,virker som det.Har dere en viss frykt for denne damen

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.10:21

Anonym:Denne kommentaren her er ikke til å tro sine egne øyne,vil ikke engang svare på den...hva skal man si til slik frekkhet.....nei ta deg en ny kopp kaffe nå og tenk etter hva du selv skriver til meg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.10:22

Hilde:Takk.Hilsen synskepeggy.

Hilde

24.02.2011 kl.10:25

MarieHelen56 har noen evner. Synskepeggy har noen evner.

100000 av mennesker der ute i verden har evner.

Evner som er av ulik type og styrke.

Respekter kvarandre.

Det er ikkje nyttig å krangle om kven som har sterkeste evner.

Då får ein seg ein smell og ein lærdom.

"Ikkje frykter eg det levende og døden - det tar eg når jeg kjem dit."

Minda

24.02.2011 kl.10:26

Jeg tror antageligvis jeg bare må le.. Synskepeggy, du er tapper, ho derre marie, eller noe sånt dama er jo klinsprø! Hva har du gjort henne? Ingenting, og hun dama er jo en voksen dame..

nina

24.02.2011 kl.10:27

huff må bare le.men godt med litt humor til frokosten.

Stå på synskepeggy.å ha en flott dag:=))

mariehelen56

24.02.2011 kl.10:30

Hilde jeg har ikke tenkt å krangle,men synskepeggy har tatt helt feil om meg...Alle har lov å ha sine meninger og tro....Men hun lar meg ikke få lov,uansett hva jeg sier eller mener,da er det feil...Hva hun har greid med deg,er meg en gåte,hun som la ut e-post me ditt navn og alt.

Jeg kjenne ikke synskepeggy og hun kjenner ikke meg

mariehelen56

24.02.2011 kl.10:39

Hilde hva slags evner har jeg,har ikke gått rundt å skrytt at guuuud jeg har evner stærkere enn synskepeggy,har ikkje tenkt å gjøre det heller,og de hær inne som kaller meg gal,da må æ skuffe de,har ikkje papirer på det..Det er trakkasering,og det tåler jeg lite.Har anmeldt en blogg før,og tar ikke fem øre å gjøre det igjen,skjønner du Hilde hvor jeg vil hen...Og jeg svarer med samme mynt.Ja jeg er sprø soom hun over sier,steine sprø,men mange måter å være sprø...Er så sprø at et er artig å være sammen med,da æ ikkje e redd for å finne på sprøe ting

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.10:40

Hilde:Med respekt å melde,så har jeg aldri kranglet om har eller ikke har evner,selv når det gjalt deg,Hilde,opplevde du ikke en eneste kommentar der jeg omtaler eller trekker i tvil evnene du måtte ha eller ikke ha,mens du trakk i tvil mine evner i så og si alle dine kommentarer.Skjønner ikke du at nettopp fordi at jeg har evner selv så avstår jeg å kommentere mine og andre sine evner overhode.Jeg vet nemlig hvordan det er å leve med evner,det er ikke bare hyggeligt alltid og pga min store respekt for (mine egne evner) og andre sine er de ikke noe tema for diskusjon hos meg.Hva andre måtte mene om akkurat det er deres egen sak,men du finner ingen steder i min blogg at jeg skryter av,omtaler eller reklamerer for egne evner,det holder jeg meg altfor god til.For meg er evnene mine og hvordan de fungerer for meg (og andre som oppsøker meg) ganske så privat.Dette forstår du vel ? Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.10:43

nina:Takk for kommentar.Bare kos deg videre,nina,fortsettelse følger - tro meg.Ha en fin dag du og.Hilsen synskepeggy.

Hilde

24.02.2011 kl.10:45

Mariehelen56

i denne verda der me sit bak kvar vår pc og ikkje kjenner kvarandre, vil ein ikkje kunne vite sannheten om kvarandre, ein kan berre tru.

Når ein trur vil ikkje sannheten vera med i likninga, og resultatet vert då feil.

Alle mennesker bør kunne ha sine meiningar og tru, men også vere ydmyk og prøve å vere greie og vise respekt for andre, sjølv om ein er uenig.

Synskepeggy og eg har lagt diskusjonane bak oss, og me har vel både lært noko.

"Det er lettere å trå feil når ein dreg på mange tunge steinar, en når ein har lagt dei bak seg og går videre.."

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.10:46

Minda:Takk for kommentar.Bare le av det hele - det gjør jeg også.Men får et snev av dårlig samvittighet noen ganger,humor på andres bekostning er ikke bra - og denne andre vet ikke engang om det selv,trøsten er at noen legger selv opp til at man får et slikt (komisk) inntrykk.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Hilde

24.02.2011 kl.10:48

Enig med deg i det synskepeggy, takk for det du lærte meg.

Hilde

24.02.2011 kl.10:51

"Lærdom svir men det var i dette tilfellet det einaste rette"

"Dei som har evner veit at dei har det, om dei vil halde det hemmeleg eller ikke, skal likeins respekterast."

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.10:52

Hilde:Nå må man være forsiktig med hvordan man ordlegger seg.Det er fks ikke lurt å "innbille" andre at de kan tolke kommentaren din dithen at de har evner.Er med dette redd for at "debatten" når nye høyder her,når man i tillegg til alt det andre tullet "muligens" er "synsk" også.Hjelpe meg ,Hilde,har du satt igang noe nå - neste episode av mariehelen vs synskepeggy kanskje.Det blir nok mine lesere glad for,når man tror at toppen er nådd så kommer det enda flere overraskelser seilende.Hilsen synskepeggy.

bjarteogsidsel

24.02.2011 kl.10:53

Hei Synskepeggy:-) ser du har loppene her enda:-((( Må le faktisk, de er jo som lakselus, umulig å bli kvitt, ingen medisiner som hjelper. Må le av hun som later som hun kan "se" og er sigøyner, det er vel en av "vennene" du hadde sist det sto på som verst? Ja det er jo lett å plukke ut disse når man ser på skrivemåten:-) Men alle nickene er vanskeligere å holde seg oppdatert på..hehe...

Ønsker deg lykke til i krig nummer 2...eller er det 3? Usikker her...

Stå på Peggy:-))

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.10:55

bjarteogsidsel:Takk for kommentar.Les siste kommentar fra meg til Hilde,den forklarer min "engstelse" for fortsetningen her.Min oppfordring er : følg med..Hilsen synskepeggy.

Hilde

24.02.2011 kl.11:00

Oi.. eg meiner:

Ikkje alle mennesker som lever på denne jorda har evner.

Noen mennesker har det, om dei kjenner at dei har det i seg, må dei sjølv kjenne på om dei ynskjer å utvikle evnene dei har eller ikkje.

Nokre er født med evnene, nokre oppdagar dei tidleg i livet, andre seint.

Nokre er synske, nokre er klarsynte, nokre er medium, nokre har varme hender, nokon kan rense hus, nokre ser døde, kan kjenne dei, oppfatte energier -

nokre er bare sånn. Nokon ynskjer ikkje å vere sånn, nokon går på kurs for å lære meir.

Nokon har ikkje evner innen det alternative.

Tru på deg sjølv du, og ikkje gjer deg betre en kva du er.

mariehelen56

24.02.2011 kl.11:00

Jeg har aldri trodd på synske mennesker,og kommer vel aldri til å gjøre det heller,kan trøste med at unarturlige evner har jeg ikke Hilde..Heldigvis.Kanskje jeg har onde evner haha.....Tror ikke på healing heller.....Er bare en person jeg tror på,og det er Svein Magne Pedersen,han har jeg sett med egne øyne hva den mannen utretter,og fått erfart det selv,da han helbredet meg for kreft og bronkitt.Jeg hadde medfødt kronisk bronkitt,etter jeg var hos han har jeg ikke hostet en eneste gang,uten når jeg er forkjølet....Skal til hann igjen,for å bli kvitt kolsen min når han er på myre....Jeg er sånn,tror ikke før jeg for se det..thats it..men nu skal jeg på besøk hos venner,ja har ett liv utenom pc hehe

mariehelen56

24.02.2011 kl.11:13

Herreguud la mæ komme mæ bort fra den denne sinnsyke bloggen,er jo mest pleiepasienter hær....Alt dreier seg om synskepeggy,kommer det inn andre med evner,da blir hun hysterisk....Gal blogg gale folk.have a nice life,meg skal ike dere få morre dere med.Ikke vil jeg høre mitt navn nevnt,mer sier jeg ikke.husk går dette ut over min person og jeg føler meg krenket på denne bloggen,ja da gjør jeg noe med det,uten at noen av dere vet noe,husk jeg har anmeldt en blogg før,og lyktes

Uff

24.02.2011 kl.11:15

Enig med anonym, det samme har jeg og sagt, SLUTT og provoser Marie Helen. Skulle tro dere liker dette bråket slik dere holder på.

Jeg synes synd på dere hakkebøtter.

Dere bare MÅÅÅÅÅ hakke på folk for og føle dere vel!!

Marie Helen har IKKE all skyld i denne debatten, dere er medskyldige som hakker på henne.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.11:16

mariehelen56:Så fint for deg - også at du ikke er en pleiepasient som alle andre.Annmeld bare du,du har min fulle støtte på det - men bare det altså....Hilsen synskepeggy.

Iceman

24.02.2011 kl.11:19

Ja, ja der fikk du rett igjen synskepeggy, no kommer de rennende inn en etter en........

Veldig vanskeligt å forholde seg til noe av dette , men ER det virkelig Hilde som er innpå her, og MENER hun virkelig det hun sier no, ja de er det jo fantastisk.....er jo lov å håpe.....og er det virkelig slik, kan ikke mariehelen56 tatt lærdom av noe som helst, tvert i mot, hun blir jo bare verre og verre.........

mariehelen56

24.02.2011 kl.11:20

Tuuuuusen takk uff,endelig fikk du øynene opp for meg,men må stikke,da legger vi dette bak oss ikke sant,og lær meg å kjenne før dere dømmer noen.og alle har lov å være uenig uten å sette himmelen og jord i bevegelse.....Noe som heter.....smak og behag kan ikke diskuteres

Hilde

24.02.2011 kl.11:25

Det ER meg og eg MEINER det eg skriver.

Eg har lært og er takksam for det.

Hilde

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.11:25

Uff:Nå er det på an igjen,velkjent etterhvert det også.Man prøver å vri det hele rundt slik at det liksom skal bli min og andre lesere av bloggen her som er de store aktørene i dramaet.Nei,det faktum at mariehelen65 har oppsøkt bloggen min gang etter gang med ikke annet å bidra med enn eder og galle til flere enn bare bloggeier sier vel sitt her med store bokstaver.Denne metoden,i et desperat forsøk på å legge skylden på andre,har blitt forsøkt før i denne bloggen men heldigvis uten ønsket resultat.Nå mangler bare kommentaren,velkjent den også når man innser nederlaget, - alt sammen var en spøk,æ berre tulla.For så å lange ut mot bloggeier og andre som "tør" seg inn på denne bloggen for manglende humoristisk sans.Jeg har begynt å "kjenne musa på gangen" for å si det sånn - og flere med meg som har fulgt med her.Hilsen synskepeggy.

Uff

24.02.2011 kl.11:26

Mariehelen , jeg vet av deg fra før, og vet at mange feiltolker deg, og bruker deg som en brikke i sitt spill. Dessverre så er det mange mennesker som ikke kan leve normalt , uten og bruke andre mennesker på en stygg måte.

Uff

24.02.2011 kl.11:32

Synske peggy: Ingen ting er påen igjen, annet en at dere ikke kan la Marie Helen være ifred, Dama må da få lov og forsvare seg , når andre angriper henne. Det er faktisk en menneske rett.

Dette innlegget handler om henne, så ikke rart hun ønsker og svare for seg,

Jeg syns faktisk det er veldig ufint slik det holdes på her .

det kan hende noen gjennomskuer dette spillet slik jeg og noen andre har gjort etterhvert.

Jeg er innom og leser, og prøver og kommentere på en positiv måte, men du tar igjen på en måte som du tror at alle er enig med deg, men nei ikke alle er enig med deg, noen av oss kan tenke selv. Og kanskje vi er flere som har evner????

Ja vettu det tror jeg!!

Ha en fin dag. Slutt med denne leken , mens leken er god, alle som må lage en person debatt for og føle dere vel.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.11:32

Iceman:For å si det ærligt,jeg tør ikke tenke på at det ikke er Hilde.Om noen misbruker hennes navn så grovt som dette,er det meget alvorligt og helt klart en politisak.Selv om ikke ipadressen stemmer (med den jeg hadde fra før)så velger jeg å tro at det er henne,noe annet er rett og slett identitetstyveri og det stiller i en helt annen kriminell klasse enn denne "knuffingen" som noen velger å kalle mobbing og plaging,som foregår her på bloggen nå.Hilsen synskepeggy.

Jennyjensen

24.02.2011 kl.11:35

Mariehelen56: Du skriver at ingen skal dømme deg fordi vi ikke kjenner deg??? Leser du ikke igjennom hva du selv skriver? Joda, vi kjenner deg...veldig godt etterhvert! Og det er det du selv som har fikset! Du skriver at man kan være uenig? Jo det kan man nok være, men gjennom alle dine innlegg ser vi gjennomsyret hat og misunnelse, påstander som du slenger ut med største selfølgelighet for deretter å føle deg mobbet når du får svar på tiltale.Det er ikke slik uenighet arter seg.

Vi som ser hva du presterer å skrive på bloggen her undrer over hvorfor?? Hva gjør du og de andre kverulantene her dag ut og dag inn? Hilde, at du tør å vise deg igjen på denne bloggen, jeg hadde gremmast så mye at rødmen hadde grodd fast i faisen min forever. Tror du virkelig at vi har glemt hvordan du holdt på for kun noen uker siden? Men du skal ha for at du ser ut til å tatt til vett, så lenge det varer.

Klem til deg peggy som holder ut, og til alle dere andre som har et liv!

mariehelen56

24.02.2011 kl.11:36

Ja uff og det ser man tydelig hær på denne bloggen.Ikke i mitt syndige liv har jeg sett synske sitte å holde på sånn som synskepeggy,og har en haug med dønn domme idioter på sin blogg.Men det er den eneste måten å holde bloggen oppegående,har det ikke vært for dette,så har ikke synskepeggy hatt bloggen.og TRO MEG,DETTE LIKER BLOGG.NO,ER BUISNES FOR DEM...Hadde en diskusjon på fb igår,alle var enig at blogg.no burde legges ned,og de skulle gå inn for det og,det var ei mobbegruppe jeg er med i som mente det.....HURRAAAA fOR DEM.jEG HAR BLOGG PÅ VG BLOGG,OG HAR EN ELLER ANNEN SETT DETTE PÅ SIN BLOGG,SÅ HAR DE STENGT UTE SAMTLIGE,MEN DET GJØR IKKE BLOGG.NO......De taper bloggere og sitt rykte,men fyyyy for ett rykte blogg.no har

mariehelen56

24.02.2011 kl.11:40

e ho jennyjensen og hær,åååååååååå du må ikke skjemme ut navnet hennes jenny,jeg kjenner henne meget godt,og har henne som venn på fb,ska æ sladre

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.11:40

Uff:Disse påstandene er for drøye for meg og bør ikke kommenteres i det hele tatt.Men allikevel vil jeg si følgende : Innlegget blei skrevet etter at "damen" hadde - igjen - vært mer enn ufin i min blogg.Jeg skriver ikke noe nedsettende om henne i innlegget.Det blei skrevet i beste mening i håp om at denne "damen" kanskje ville tenke seg om litt.Det er heller ikke skrevet noen usannheter om henne,kun observasjoner som hun selv har lagt til rette for og alle som leser vil etter observasjon komme til samme konklusjon som jeg har gjort.Dette du skriver her er bare tull og tøys og kverulering.Mistanken er at noen kanskje ønsker større fart og mer action i "debatten".Hilsen synskepeggy.

Hilde

24.02.2011 kl.11:41

Tips: Redigering.

mariehelen56

24.02.2011 kl.11:47

jenny akkurat dær sa du det,dere e sjalu for at jeg har ett bedre liv enn dere,har alt jeg trenger,meget god økonomi samboer hus bil hytte alt det dere ikke har.livet deres er bak pc,tør dere å stått ansikt til ansikt med meg,neppe,men ei turte det,hun heter Toril.ÅÅÅÅ fy vi har kranglet masse ilag,på tlf og ellers,men jeg har møtt henne ansikt til ansikt,husk det...Men det tør ikke noen av dere hær inne.INGEN OG DA MENER JEG INGEN,IKKE JEG ENGANG,viser sitt sanne jeg hær inne,trur dere jeg er dum,jo bak tastaturet hehe,ellers har dere ikke peiling..Så kom fan ikkje å si du kjenne mæ du jenny,for det gjør du fan ikkje

Hilde

24.02.2011 kl.11:47

Den kranglinga som var har eg lært av, og den oppførselen eg hadde då var feil, og det veit eg.

Har fått ein nyttig lærepenge.

Er her fordi eg meiner at bloggen til synskepeggy er ein flott blogg, og det er kjekt å lese kva ho skriv. Eg har også lært mykje av henne.

"Den som trur han er allvitende han veit ikkje mykje."

mariehelen56

24.02.2011 kl.11:54

HAHAHA dær fikk Hilde og smake,av jennyjensen,lykke til,da trekker jeg meg,skal følge med,men i bakgrunnen

Hilde

24.02.2011 kl.12:00

" Ikkje svolten og ikkje tyrst"

mariehelen56

24.02.2011 kl.12:04

Synskepeggy er det henne du rakka ned på

http://minsin1.blogg.no

Hun gjør jo det samme som du,vurdere ting og ser ting,men er ikke hysterisk,hun svarer ærlig og greit,råder deg å gå å be henne om unnskyldning

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.12:11

mariehelen56:Jeg rakker ikke ned på noen....men skal jeg gratulere med (ganske) ny blogg nå ??? Hilsen synskepeggy

Uff

24.02.2011 kl.12:12

Ja Synskepeggy, det er bestandig for drøyt at man får høre sannheten om hvordan andre leser en, eller hvordan andre oppfatter en.

Ha en fin dag

Iceman

24.02.2011 kl.12:14

Uff. Så du mener det er vi som plager henne.....Denne gangen startet det med et koselig innlegg synskepeggy hadde skrevet om solfest, og som utartet seg...Og det var IKKE synskepeggy som startet det.Bare det og advare andre lesere om bloggen hennes på hennes egen blogg,,,Og påstå t vi er unger,en haug med dønn dumme idioter, ber folk dra te hælvete og bli der,kalle folk ormeskumm, muggel ol. som hun har gjort......vet ikke jeg..kanskje hun ber om det når hun holder på sånn...Ikke så rart at folk reagerer og vil forsvare seg!

mariehelen56

24.02.2011 kl.12:15

Beklager synskepeggy,det dær er ikke min blogg,har det vært det,så har du fått vite det.som jeg har sagt så har jeg blogg jeg bruker,blogspot og vgbloggen.Så beklager å måtte skuffe deg

Uff

24.02.2011 kl.12:18

Iceman.

Hvem startet krangelen på denne bloggen idet heletatt???????

Ikke rart det er krig i verden, når IKKE folk kan HA EGNE meninger.

Alle som har egne meninger her får jo så det hyler i svingene.

Vi bor da i et ytringsfritt land, ihvertfall så langt jeg vet.

Dere får bare fortsette og rakke ned på hverandre, håper dere føler dere vel slik dere holder på.

mariehelen56

24.02.2011 kl.12:19

hær er bloggen jeg kommer til å bruke hærtter

http://angel55-scheeba.blogspot.com

fått stygga til blogg.no

mariehelen56

24.02.2011 kl.12:25

uff nettopp du har oppdaget det...En måte å få oppmerksomhet,ellers så er synskepeggy ganske uintr,ikke noen spennende innlegg heller,ikke bilder,kjeeeedelig blogg med andre ord,stjernekast 1....ikke mye å skryte av...De fleste liker blogger med bilder etc,har en del favorittblogger jeg besøker,kjempekoslige bloggere

Hilde

24.02.2011 kl.12:27

Respekt for andre sine meiningar er ein nyttig ingrediens i livets rett.

Mobbing er som å ha "10 kilo pepper og en litt sukker i pepperkaker"

Det er uspiseleg for både bakar og den som skal ha dei.

Omtanke, venlege ord, fine tankar og tid til andre gjer det bedre for alle, også bakaren.

mariehelen56

24.02.2011 kl.12:27

Liker allis sin blogg,merkelig hehe,men hun har blogg som trekker en og som folk liker å lese

Iceman

24.02.2011 kl.12:42

Uff. Er helt enig med deg at folk må få ha sine egne meninger, ytre de ,og bli respektert for det! Og ja, er ikke rart det er krig i verden når en solskinnshistorie kan "eskalere"slik denne har gjort. Men problemet her er at ingen vet hva synskepeggy skal ha gjort som har provesert motparten mariehelen56 slik. Javel, hun mener at synskepeggy er fake at hun ikke har evner o.s.v.det er ok det, det får hun lov å mene, men se da, hun kommer dragende med det gang etter gang....Og når vi spør marie helen56 hva som proveserer henne slik, noe hun har blitt spurt om flere ganger, kan jeg ikke se at hun har svart på det en eneste gang......Vil hun at synskepeggy skal slutte å kalle seg klarsynt på sin egen blogg???? ka da med ytringsfriheten????

Uff

24.02.2011 kl.12:54

Iceman: Jeg tror MH bare ønsker at Synskepeggy ikke skal kalle seg noe hun ikke er, og det har hun vel sagt flere ganger her. Og det må jeg si meg enig i. For folk kan oppfatte dette provoserende. Hun er vel ikke den første som reagerte med skepsis på at SP uttaler hun er synsk, for senere innrømme at hun ikke er synsk, men har andre evner.

mariehelen56

24.02.2011 kl.12:54

da kan hun kalle seg klarsyntepeggy og ikke synskepeggy,hun sier selv at hun ikke er synsk,det er greit...hahaha bi vel feil dette og iceman

Iceman

24.02.2011 kl.13:19

Så det er det som er problemet da, hva hun kaller seg(Bloggen) sin.....Hallo????Er ikke det hennes egen sak da? Hun har nok sikkert en grunn for at hun bruker det navnet....Mitt "nick" er spesielt for meg, og selv om jeg kaller meg iceman, betyr ikke det at jeg er iskald.....hm.. og bare kommer med iskalde kommentarer.......

mariehelen56

24.02.2011 kl.13:22

næææææsj ikke det som e problemet,joaahaha du frys,iskaldt nick haha

Iceman

24.02.2011 kl.13:29

Så det mener du ja mariehelen56, "I SEE"hehe

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.14:08

mariehelen56:Hvorfor jeg bruker navnet synskepeggy har jeg skrevet en forklaring på i innlegg i bloggen min,leser du den vil du kanskje forstå litt mer.Utover det ønsker jeg ikke å kommentere hvorfor jeg bruker dette nicet.Jeg vet at det plager noen at jeg har hatt denne bloggen så lenge uten at det noengang har vært grunn til å slette hverken blogg eller nicnavn,men det er uansett ikke mitt problem at andre har problemer med det.Jeg fortsetter å blogge i samme navn - og jeg er stolt av det.Hva man legger i mitt nicnavn får være opp til enhver,men leser man bloggen min finner man at det er ganske harmløst - heller humoristisk.Stakkars deg,er det virkelig dette navnet som er ditt problem,da må du bare fortsette å la deg "plages" og "mobbe" av det.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.14:12

Uff:Jeg gjentar meg selv igjen og igjen,men ok : Jeg har aldri påberopt meg å være "synsk" les litt i bloggen min så vil man snart forstå hva jeg mener om "synsk".Det at jeg skulle være "synsk" er det andre som har funnet på og det er flere ganger blitt lagt ord i munnen på meg som jeg aldri har sagt selv !!! Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

24.02.2011 kl.14:26

Som jeg sa ikke det som plager meg,ingenting plager meg,har det fortreffelig.Din blogg,men jeg har ikke brukt ordet synsk hvis æ ikke var det,opp til enhvær det da.bra du e stolt av det.blogg i vei.nu ska æ se på ol.

ha en fin dag

Uff

24.02.2011 kl.14:32

Bruker du ikke ordet synsk i din munn??? Hehehehehe, må le, du trampe der i klaveret, du bruker synskepeggy, da bruker du ordet synsk. Men sier det samme du om de , vi som har fulgt med vet at du ikke er synsk;))

Heia Bjørgen og Northug sier no jeg bare, og blir borte for VM i 12 dager, etter det reiser jeg på ferie, Kos dere:))

Ikke provoser hverandre for mye i mitt fravær da, heheheeee

mariehelen56

24.02.2011 kl.14:35

ikke som nick,men liker best å si peggy hahahaha

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.14:38

Uff:Dere leiter med lys og lykt etter noe jeg kan ha sagt og gjort som kan ligne det minste på provokasjon,så finner dere ingenting,så for iallefal ha noe å fortsette "debatten" med så lar dere dere altså provosere av - av alle ting - nicnavnet mitt.Alvorlig talt,hadde dere lest bloggen min,bare litt, så hadde dere ikke funnet navnet provoserende i det hele tatt.Skjerp dere nå,og skaff dere iallefal rede på hva dere snakker om.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

24.02.2011 kl.14:38

uff ska prøve,jeg slipp arbeide me å provosere,det greie de så godt selv,skal svare langt bort i natta,e man dom så e man dom,de har jo stilt diagnosen hahahaha

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.14:46

mariehelen56:Det er ikke nicnavnet mitt som provoserer deg,som du kom i skade for å gi utrykk for.Hva er det da som provoserer deg så voldsomt ? Kan du svare på det i det hele tatt ? Jeg merker meg at du til nå galant har oversett det spørsmålet.Så jeg spør deg igjen : Hva er det med meg som provoserer deg så til de grader at du må oppføre deg for nte gang så ille og stille deg selv i et så dårlig lys som du har gjort her i min blogg.For, tross alt,jeg har ikke provosert deg på din blogg heller,da den ikke er besøkt av meg.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

24.02.2011 kl.15:03

hvorfor ikke,tør du ikke å besøke bloggen,men har jo sletta den,er det noe du er redd for å røpe,at jeg finner ut ip adr haha jaja ikke så greit.ingenting provoserer meg lengre ang bloggen din,bare tull denne bloggen eller ett fint sted når man ikke har annet å gjjøre haha,stamma gjorde æ å

Uff

24.02.2011 kl.15:09

Jeg har ikke noe imot bloggen din, det har jeg aldri sagt, jeg forsvarte MH mot hetsen hun mottok her, og kan ikke si jeg ikke har lov til det.

Du må forstå at alle må få si sin mening så lenge du har en blogg på nettet der de fleste er.

Du provosere ikke meg SP, langt ifra, jeg har opplevd mye verre hets en du mottar.

men jeg sutrer ikke av den grunn, jeg vet at det fins mennesker på nettet som lever av og provosere andre for og gjøre livet surt for folk.

Dette skriver jeg på generelt plan så du vet det, Ingen nevnt,, ingen .................

Ta det til seg de som føler seg truffet-

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.15:28

mariehelen56:Tør ikke besøke bloggen din,nå må jeg le igjen.Det du har å bidra med av,hets,hat og grov sjikane av andre kan du sitte å lese selv,jeg er iallefal ikke interessert i din eder og galle.At du sprer om deg med denne dritten tyder vel på at du ikke har lesere selv,så må du ut på andre sine blogger for å få oppmerksomhet.Gangen i din "virksomhet" (og flere andre sin)begynner å bli et velkjent uvesen på min blogg,jeg har allerede forutsagt neste stunt fra deg og dine likesinnede.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.15:32

Uff:Hun mottar ingen hets her,la det være klart,og om hun mottar hets eller noe som helst annet,så oppsøker hun det selv.Hvor idiotisk kan man bli i sine uttalelser egentlig.Om mariehelen65 føler seg støtt,mobbet osv,har hun bare en ting å gjøre - og vips da er det slutt på alt som måtte plage henne i denne bloggen,verre er det ikke for henne - og ikke for deg heller.Hilsen synskepeggy.

Uff

24.02.2011 kl.15:41

Uff glemte at det er bare dine ord som gjelder;))

Uff , må være statsministeren som har denne bloggen;)

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.15:46

Uff:Så usakelig som denne kommentaren er,må jeg bare rette dine egne ord tilbake til deg : Ikke sant at sannheten svir ??? Hilsen synskepeggy.

Uff

24.02.2011 kl.15:57

Ja mulig det, jeg har verken sagt eller gjort noe galt på din blogg, så sikkert for de som får så hatten passer av deg, jeg bryr meg lite og ingenting om hva du mener om meg, du kjenner ikke meg, jeg kjenner ikke deg, vil heller ikke lære deg og kjenne.

Husk at du er på nette med dine innlegg;))

Og jeg har IKKE ville latt min 12 åring lest din blogg, det er sikkert og visst, med disse beskyldningene som slenges i øst og vest i kommentarfeltet ditt, der dere kaller hverandre med stygge ord. Husk bare en ting at, det er ikke rart det er mye mobbing blant barn. Hvordan kan enkelte foreldre oppfostre barn, når man ser hva som skrives i enkelte kommentarer her????????

Jeg bare spør.

Håper virkelig dere kommer til enighet og kan blogge på et normalt nivå, uten mobbing, baksnakking, eller kaste stygge ord etter hverandre dere som kommentere her.

Det er kommet et nytt ord i norsk ordbok, FRAMSNAKKING!!!!

Og dette er definitivt siste ord fra meg,

sisselfish

24.02.2011 kl.16:02

Nå vil jeg si dette er utdebbatert emne her.Hva med noe nytt??? Ha en fin dag videre alle sammen

mariehelen56

24.02.2011 kl.16:08

HVA SLAGS DRITT HAR JEG HATT PÅ MIN BLOGG,HAR SKREVET OM MEG OG MITT,BLOGGET BILDER,AT DU PEGGY ER SJALU PÅ MEG KAN FAN IKKE JEG GÅ Å HÆNGE MÆ FOR.dET SOM E DRITT ER DE DRITTKOMENTARENE DINE.ALT GJELDER KUN DÆ.SÅ REIS SÅ LANGT INN I HÆLVETTE DU BARE KAIN FOR MIN DEL.KAIN IKKE FOR AT DU HAR DÅRLIG SELVTILLIT,Æ E BEDRE ENN DÆ NÆMLIG

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.16:10

Uff:Du får lese nøyere i min blogg.Du har som vanlig lagt skylden for "mobbing" på alle andre enn den som startet det hele og som har kommentert på ufin måte så og si alle som har våget seg innpå her.Er det noen som tvinger vedkommende til å oppsøke min blogg,om så enn var så finnes det allikevell ikke grunnlag for slik uhørt oppførsel.Sannheten er at dere begge kunne og burde holdt dere unna min blogg,og det svir vel nå for dere stakkars mennesker som blir behandlet så dårlig...Heldigvis så er det flere enn meg som ser det uhørte og urimelige i dine påstander her.Henvis konkret hvor jeg skal ha snakket uberettiget stygt om noen i kommentarfeltet her i min blogg,skal bli spennende å se om du finner noe,det kan uansett ikke bli så ille som en viss annen har klart å lire av seg.Vis meg hvor jeg har snakket stygt eller omtalt noen stygt - jeg er den som har blitt angrepet her og allikevel mener jeg at jeg har holdt meg innenfor akseptable grenser for vanlig oppførsel og høflighet.Så du må konkret vise meg du,hvor jeg har overprøvet mine egne prinsipper og vært ufin mot noen på noen måte.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.16:12

mariehelen56:Fint for deg,vis det også da...med en litt bedre oppførsel fra nå av...du har tross alt mye å tjene på god oppførsel selv.Hilsen synskepeggy.

24.02.2011 kl.16:15

UFF=Tyra og marie H. der er dere igang igjen, herregud!!!!

Disse to virusene har herjet her på blogg.no i mange år synskepeggy. "Alle" kjenner til disse.

24.02.2011 kl.16:15

ER glad eg slettet bloggen min ,når eg ser hvordan det er og hvere på blogg ,vil og se til deg synskepeggy ,att trur ikke noen av dem som kommenterte på den forrige striden ,HATET deg ,HAT er ett sterkt ord ,veldig sterkt ,som eg ikke tar i min munn .NEI det var ingen og er ingen som hater deg,eg har lest alle innleggene dine og det er intresant lesing ,da eg hadde blogg var eg venn med deg og det var spennende og lese det du skreiv,men eg følger fortsatt med ,det du skriver ,bare så dumt att no får du ikke anledning og skrive ,så lenge dette klammeriet holder på ,tar det aldri slutt.har sett Hilde er her ,stusset da eg såg det ,for HILDe skreiv på mer dialekt ,men på det siste kommentarene her var det iblandet litt av skrivemåten hennes ,eg er ganske observang ,når det gjelder skrive måte,eg er jo lett og finne ut av for eg har blanding av nynorsk å bokmål + masse feilskriving .Men om det er HILDE som kommenterer her ,det er eg no ikke så sikker på ,lett og skrive ,DET ER MEG ";

Til slutt vil eg skrive noe eg fant i lokal avisen vår i dag,litt rart det kom i dag ,da tenker eg på det som foregår her inne på blogg,til etter tanke for oss alle .

Å BRY SEG.

Du går forbi

Du ser faren

Du greip ei inn

Et liv er forbi

Du hadde en sjanse

Du lot den fare

Du lot den passere

Du fikk en sjanse

Ta lærdom av disse ord

Grip sjansen

Grip tak i faren

Et liv du kan spare gjennom disse ord

Du lever i visshet

Du gjorde det rette

Du grep sjansen

Du gav et liv en ny sjanse,.

GOD helg ,Synskepeggy,.Må det no bli stille her ,så du får en fredelig helg med dine .KLEM.

Uff

24.02.2011 kl.16:20

Hvor står det at det er deg SP , jeg sikter til i kommentarfeltene?? Jeg sa i kommentarfeltene, ikke at du har skrevet det, du har vel flere som kommentere her, så vidt jeg kan lese.??? Eller er jeg blind også???

Du er som flere andre bloggere jeg vet om, de tror alt handler om dem , selv om vi skriver generelt.

Håper det er svar nok, og herved finito fra meg ihvertfall, jeg har mere lystbetont i mitt liv en og være på¨denne bloggen!! Så la meg nå være.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.16:31

Uff:Det er min blogg og danaturlig at jeg tror at du mener meg.Hva andre skriver her i min blogg kan og vil ikke jeg ta ansvar for,men vedkommende som har fått kommentarer her som de ikke liker har sannelig bedt om det selv,jeg vet hva jeg har gjort/skrevet og jeg står fortsatt inne for hvert eneste ord nå som før.La deg være i fred ??? Har aldri hørt noe mer "malplassert" i mitt liv,eller tror du det er din blogg denne "debatten" foregår i...Jeg begynner virkelig å bli tankefull her no...Hva er dette for mennesker,egentlig.La meg være i fred sier du,vil gjerne høre din forklaring på det,da dette er min blogg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.16:37

sisselfish:Du har rett,dette (hva det var som startet det,ikke vet jeg)er nå neddebattert til å bli undring om enkeltes psykiske helse...de siste kommentarene fra noen par stykker får meg til å undres...virkelig.Ha en fin dag videre - og du følger vel fortsatt med,da denne "debatten"fort kan blusse opp igjen...Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

24.02.2011 kl.16:37

TORIL OG HÆR SER Æ,FEIG Å VÆRE ANONYM,HVA om uff=tyra jeg er ikke sint på tyra æ...Hun har da fan mæ lov å si sin mening hun og,eller HANDLER alt om deg peggy,dont think so...IKKE ER DU SYNSK IKKE ER DU KLARSYNT,DU ER SYK SYK SYK SYK.Gå i speilet å se dæ sjøl,så ser du ett ondt styggt ansikt....Dæven æ måtte hatt dæ ansikt mot ansikt,du sku fan ikkje ønska dæ det en gong te.Æ E STÆRKAR ENN DÆ,BÅDE PÅ DET ENE OG ANDRE,DU ER ETT NULL,DU ER INGENTING DU ER ALENE,DU MÅ FÅ DE VÆRSTE STALKERNE FOR Å STØTTE DÆ OPP,KA GJØR DU HVIS DU SEI NOKKA FORKJÆRT,DA E DU IKKJE VÆRDT MEIR FOR DEM.DE UTDØDDET INDIVID

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.16:41

mariehelen56:Dette er hets og hat på sitt aller verste,bare......mennesker kan få seg til å uttale seg sånn som du gjør her.Hilsen synskepeggy.

24.02.2011 kl.16:44

Jeg søtter synskepeggy i denne saken der alt dreier seg om hets og plaging av ett uskyldig menneske! Og jeg vet at dere (Inger J/Tyra/Uff og Marie) er nok en gang involvert i dette!

Dette vet jeg av mine venner fra både hobbyforum og rasekattmiljøet!

Stakkars Synskepeggy som har fått disse virusene på bloggen sin!

mariehelen56

24.02.2011 kl.16:47

OG MENER KVÆRT ETT ORD PEGGY,DU ER OG BLIR ETT NULL,KÆM E PSYKISK SYK PEGGY,DET MÅ VÆRE DU DET,DU EIE IKKJE SELTILLIT,ALT E GREIT NÅR DET GJELDER DIN PERSON,MEN VEIT DU Æ GIR DÆ BORT GRATIS,DU E IKKJE VÆRDT FÆM ØRE,STÆNG DÆ INNE Å BI DÆR

mariehelen56

24.02.2011 kl.16:54

TORIL DU E JO ETT VIRUS DU OG,MÆ HAR DU BRUKT NOK,PGA DU ER FEIG SÅ DET RYK ÆTTE,DU HADDE GRUNN Å VÆRE REDD DA JEG VAR I TRONDHEIM,DU NARRET MÆ DIT,OG DA DU KOM HADDE Æ SÅ LØST Å KLABBE TE DÆ AT DU ANE IKKJE

24.02.2011 kl.16:59

Ser jo tydelig atte det er personer her inne som bare er ute etter å lage bråk.Har sett gjennom saken siden i går, og må si eg er ganske forundret over hvordan enkelte går fra å støtte ene til å støtte den andre.Bytter side i konflikten.Ser og atte hver gang debatten begynner å roe seg ned, er noen fremme med mer bensin på bålet.HELT ALVORLIGT DERE synskepeggy har jo flere ganger oppfordret til å la det ligge og holde opp!!!!!!!!!! Hva er det som er i veien egentlig? klarer ikke hjernen oppfatte ordene dere leser?

heeeeyo

24.02.2011 kl.16:59

hmr. jeg må bare legge inn denne ene setningen til deg mariehelen56: ( Herreguud la mæ komme mæ bort fra den denne sinnsyke bloggen ) ja men da må jeg bare spørre hvorfor i huleste granskhaugen kommer du inn igjen i det heletatt. Hvorfor gidder du å komme inn her å kommentere visst du vil vekk fra denne syke bloggen som du ordla? Alså der må jeg bare si at du dreit du deg på leggen for først så sier du Herreguud la mæ komme mæ bort fra den denne sinnsyke bloggen og etterpå er du søren meg på ann igjen alså! Å faktisk så har du noen skrivefeil også så se over noen av kommentarne dine spess den oppenfor i siste skrivesetning!

Til deg synskepeggy jeg synes du burde anmelde hun der såkalte mariehelen56 med en eneste gang, hun har gått alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt ALT for langt, og når hun ikke ser det selv er man bare nødt og steppe inn! OMG sier no bare jeg! Skjerp dere. Sku tro dere var 2 år og ikke voksen!

Kan ikke du bare back off no mariehelen56 før du gjør deg selv til latter. ;)

Stå på synskepeggy.

mvh heeeeyo

Iceman

24.02.2011 kl.17:15

mariehelen56 Sjønner ikke hvordan du kan påberope deg at du blir trakassert og mobbet når du kan slenge så mye ondskap som du gjør til synskepeggy.......Ja, for jeg mener det begynner å bli ganske ondskapsfullt no........Leser du SELV hva du skriver??

mariehelen56

24.02.2011 kl.17:18

GUUUUD SÅ GLA Æ HA VORRE HVEST HO HAR ANMELDT MÆ,HAR IKKJE SAGT ETT ORD TE POLITI,MEN I RÆTTEN,GJETT KA SOM SKJER DÅ,JO MÅ I RÆTTEN,OG DET TØR IKKJE PEGGY,DA E HO AVSLØRT.OG KA E PROBLEMET DITT HEEEYO,Du kain hopp ådrit i ka æ gjør hær.køss mæ i ræva

24.02.2011 kl.17:24

Ligner utrolig mye på gringobloggen dette for oss som fulgte med den!!

mariehelen56

24.02.2011 kl.17:28

e vel samme tyfysgjængen som e her å,men deinne bloggen ska fan ikkje være længe oppe å gå her,like længe som gringobloggen..allis,toril e hovedpersonene,sønn te allis kari livsfarlig gjæng TRUR DE HAHAHAHA

Iceman

24.02.2011 kl.17:37

mariehelen56 Ja, og da e vi vel tebake til det største problemet ditt????....du klarer ikke finne identiteten hennes. Koffor bry deg, om hun ønsker å være anonym (skjønner henne veldig godt jeg...) så e jo alvorlig talt ikke det ditt problem vel? Og alt dette snakket om retten, eksakt HVA skal hun annklages for da? KA e det de skal avsløre??????????

24.02.2011 kl.17:42

trudde du mariehelen det var toril som hadde kommentaren her og diktet om å bry seg ,nei det var nok ikke det ,toril har ikke vert her i dag ,må skuffe deg der .Men synskepeggy hvet vet hvem som skreiv dette .til deg synskepeggy synest eg det no har gått for lankt,ja for lenge siden,den sjikanen mh56 driver mot deg ta kopi og gå til polisen med det ,det MÅ du gjør for dette er helt forferdelig hvordan mh56 har ut av seg .

mariehelen56

24.02.2011 kl.17:48

JA GÅ TE ONKELPOLITI,DETTE ER GRINGOBLOGGEN I NY DRAKT.SKA Æ SPARKE GRINGO BAK SÅ DET BI FART PÅ HO-HAN,ICEMAN DU E SØNN TE DJÆVLEN

Iceman

24.02.2011 kl.17:57

mariehelene56 Vet du, såååååååååå feil kan du altså ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24.02.2011 kl.17:59

Tror virkelig at det er noen som trenger profesjonell hjelp her!

Før var slike sperret inne men nå sitter de bak tastaturet.....

Hilde

24.02.2011 kl.18:06

Til Synskepggy: Hald deg over vatnet slik du gjer og ikkje la deg dra ned av alle dei som er ute etter deg. Dei mobbar vil eg tru fordi dei ikkje veit anna å gjere når dei vert irriterte.

Du kunne ha sletta og redigert....

Til mariehelen56: Eg skjønner at du føler deg tråkka på og mobba av andre, om du synes det er vanskeleg - kan du då ikkje heva deg over det ?

Til dei verste kranglefantene her: Kva eksempel set me for dei yngre når vaksne mennesker kranglar så busta fyk ?

Hilde

24.02.2011 kl.18:08

"Tror virkelig at det er noen som trenger profesjonell hjelp her!

Før var slike sperret inne men nå sitter de bak tastaturet....."

Data er også eit fengsel, det er mange som vert så opptatt av det, at det verkelege livet fer fordi.

Ta ein "kjølande tenkepause ute i frisk luft no."

mariehelen56

24.02.2011 kl.18:09

NÆÆÆÆÆÆSJ.......HUSKE TORIL SA HO HADDE ANMELDT TYRA HEHE MÅLE NÅR Æ TÆNKE PÅ DET,DET SAMME HADDE DEN SÅKALTE GYMJENTA,RETTSAKEN SKULLE VÆRE I APRIL,DETTE E VEL TO ÅR SIA,Jeg sporte toril kofør det tok så lang ti,da sa toril,at det tok længre ti i trondheim hehe,ler enda av den fine historien.Da tænkte æ at værken toril eller gymjenta hadde anmeldt tyra,og enda e ho på frifot.over til gringobloggen,da æ så bilde av heimplassen min,på gringobloggen,som ALLIS HADDE STOLLE FRA MIN BLOGG,DET FIKK Æ VITE ETTERPÅ,OG DA BEGYNNTE TRUSSLENE AT GRINGO IKKJE VAR LANGT UNNA,AT Æ MÅTTE PASSE MÆ,PLUTSELIG STO GRINGO PÅ TRAPPA,NOEN BLE REDD DA Æ SA AT Æ SKULLE TIPSE POLITI OM DETTE,SOM Æ GJORDE,TLFNR TIL ALLIS OG E-POST,DA BRØT DEN ANDRE MEDSKYLDIGE SAMMEN SOM VAR TORIL,OG TILSTO ALT,OG GRINGOBLOGGEN BLE PLUTSELIG SLETTET,POLITIET SATT NÆMLIG Å FULGTE MED,DA DE MENTE AT DETTE VAR SÅ ALVORLIG OG GRUNN TE ANMELDELSE,JEG FORSVARTE MÆ,OG BA GRINGO Å KOMME,MEN IKKE MED EN KOSLIG VELKOMST,Æ SKU SPARKE GRINGO==ALLIS LIKE FORT NED TRAPPA SOM HO HADDE KOMMET,DETTE VISSTE POLITIET AT Æ HADDE SAGT,DET SAMME BI Å SKJE ME DENNE BLOGGEN,FOR Æ E FAN MÆ IKKJE LETTSKRÆMT.INGEN KØDDA ME MÆ FALIG DET

Hilde

24.02.2011 kl.18:19

Trykk capslock en gang til og du vil få vanleg liten skrift.

mariehelen56

24.02.2011 kl.18:23

HILDE IKKE BRY DEG,SKAL SI FRA NÅR Æ PRATE TE DÆ,ÆÆÆÆÆÆROPE SÅ MYE Æ VIL

THANK YOU VERY MUSE

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.18:43

mariehelen56:Du kaller en av mine gode bloggvenner,Iceman,for djevelens sønn.Det er uhørt,du langer ut mot både meg og alle som tør seg inn her på bloggen min.Har du grunnlag for å kalle min gode bloggvenn for slikt,kjenner du vedkommende.Skamme deg burde du,denne Iceman er bare godheten selv og har aldri gjort noen noe vondt.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.18:50

Anonym:Jeg forstår.Jeg annmelder ikke,det er det denne personen vil og det driver vedkommende til vannvidd at jeg ikke reagerer som vedkommende forventer og ønsker...skal vi bare si at min stahet ang annmeldelse er passe straff - for denne gangen.Jeg vet nemlig at det svir,kraftig også.Hilsen synskepeggy.

Johanne

24.02.2011 kl.19:26

No blei da litt for mykje her......

EN ung jente

06.03.2011 kl.11:30

Mariehelene56 virker helt gal..Men det blir mye latter hun er helt skutt i hodet..Jeg tror på at folk kan se døde mennesker og er klarsynte. Men jeg sier ikke alle er. Noen kan bløffe. Men jeg tror du er det! Du virker veldig overbevisende! :)

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2011 kl.11:34

EN ung jente:Takk så mye for fin kommentar og tillitt.Mariehelen56 sine stunt her i bloggen er for barnemat å regne nå,i forhold til det som nylig har skjedd her,men komisk er det,enig i det.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits