Vanvittig,rett og slett.

Av utallige ufine kommentarer på min blogg under mine to siste innlegg,er disse eksemplene de aller verste.Det er hat og hets og ondskap av verste sort.Jeg aner ikke hva som har provosert denne bloggeren slik at hun finner grunn til å gå til så grove personangrep mot meg.Selv har hun etter spørsmål fra meg og andre lesere av bloggen min,kommet med forskjellige forklaringer på sitt voldsomme hat mot meg.Den siste forklaringen er den mest uhyggelige...jeg provoserer henne ikke i det hele tatt...så hvorfor da gå til slike personangrep.

Nå er forklaringen at hun vil provosere meg til en grad der jeg annmelder henne,hun begrunner det med at da får hun vite min identitet - og det er visst veldig viktig for henne å få greie på hvem jeg er.Hun skal ikke få provosert meg - hverken til å ta i bruk metoder og ordbruk som hun selv bruker - eller til å annmelde henne til politiet.

Her er noen av kommentarene!

Jeg er ikke alene gryporska....Jeg bruker ikke falske bloggere å støtte meg som dere har,synker ikke så langt lengre,jeg er nemlig den STERKESTE AV DERE ALLE HÆR PÅ PEGGYLEGGY...

Peggy begynner det å svi nu,jeg skal la deg være etter jeg har hatt alle dere i retten,og gjett om jeg skal om jeg så skal gå selv til politiet for å få dere alle vekk,DERE PLAGER MEG,OG NU ER DET NOK,DERE KJENNER MEG IKKE INGEN AV DERE.sKAL SI TIL POLITIET AT JEG BLIR SYK AV SÅNNE SOM DERE,TIL MIN LEGE OG.HUSK DET....NOK ER NOK.....

Jeg mener hvært ett ord av det jeg sier hær,i mai fer ei kongero,hun skal fan meg få klekke ut en bra sum for trakkasering,falske beskyldninger eksentra...Jeg leker dere ikke lenge med skjønner dere.Jeg har både advokat familie og en haug med venner som stiller opp for meg i en rettsak,så nu er jeg igang.Takk peggy for du motiverte meg enda mer med innlegget ditt.GLEDER MEG TIL JEG KOMMER I RETTSAK,JEG VIIIIIIL DET SKJØNNER DERE..Da får dere se hvem dere leker med.Allis trudde hun oppnådde noe med gringobloggen,not,det slo tilbake mot henne,inger det samme,toril og mari dummet seg ut da de sendte politi hit,har aldri ledd så mye i mitt syndige liv,eneste som var det positive,at politiet ba meg komme å anmelde alle de som trakkaserte meg,inkl toril,for hun var med på gringobloggen.Så hvem har godtgjørelse jo MEG....FORTSETT DERE,NÅ ER DET DERES TUR.
Du heyyyy Æ SETT JO Å HÅPE AT SYNSKEPEGGY ANMELDER MÆ,SKJØNNE DU FAN IKKJE DET,DA FÅR JEG MØTE HO FACE TOO FACEI EN RÆTTSAL,MEN HUN TØR IKKE.....JEG FORKLARER MEG IKKE HOS POLITI,VET DU KA SOM SKJER,JO DET BLIR RETT.
HVA SLAGS DRITT HAR JEG HATT PÅ MIN BLOGG,HAR SKREVET OM MEG OG MITT,BLOGGET BILDER,AT DU PEGGY ER SJALU PÅ MEG KAN FAN IKKE JEG GÅ Å HÆNGE MÆ FOR.dET SOM E DRITT ER DE DRITTKOMENTARENE DINE.ALT GJELDER KUN DÆ.SÅ REIS SÅ LANGT INN I HÆLVETTE DU BARE KAIN FOR MIN DEL.KAIN IKKE FOR AT DU HAR DÅRLIG SELVTILLIT,Æ E BEDRE ENN DÆ NÆMLIG-
TORIL OG HÆR SER Æ,FEIG Å VÆRE ANONYM,HVA om uff=tyra jeg er ikke sint på tyra æ...Hun har da fan mæ lov å si sin mening hun og,eller HANDLER alt om deg peggy,dont think so...IKKE ER DU SYNSK IKKE ER DU KLARSYNT,DU ER SYK SYK SYK SYK.Gå i speilet å se dæ sjøl,så ser du ett ondt styggt ansikt....Dæven æ måtte hatt dæ ansikt mot ansikt,du sku fan ikkje ønska dæ det en gong te.Æ E STÆRKAR ENN DÆ,BÅDE PÅ DET ENE OG ANDRE,DU ER ETT NULL,DU ER INGENTING DU ER ALENE,DU MÅ FÅ DE VÆRSTE STALKERNE FOR Å STØTTE DÆ OPP,KA GJØR DU HVIS DU SEI NOKKA FORKJÆRT,DA E DU IKKJE VÆRDT MEIR FOR DEM.DE UTDØDDET INDIVID.
DETTE ER DEN MEST TRUENDE OG SKREMMENDE KOMMETAREN JEG HITTIL HAR FÅTT FRA DENNE PERSONEN!
 
 
(OG MENER KVÆRT ETT ORD PEGGY,DU ER OG BLIR ETT NULL,KÆM E PSYKISK SYK PEGGY,DET MÅ VÆRE DU DET,DU EIE IKKJE SELTILLIT,ALT E GREIT NÅR DET GJELDER DIN PERSON,MEN VEIT DU Æ GIR DÆ BORT GRATIS,DU E IKKJE VÆRDT FÆM ØRE,STÆNG DÆ INNE Å BI DÆR)
Men for å få en litt bedre stemmning så legger jeg inn et koselig bilde! :)

Takk til alle dere som har bidratt med støtte.
Kan man virkelig kalle et menneske som oppfører seg slik for friskt oppegående og ved god psykisk helse, jeg undres om ikke det er mye galt med denne personen!
For dem som er intressert og vil lese mer av denne trakasseringen av meg og min person, kan gå inn på mine to siste innlegg og lese nedover i kommentarfeltet. God Fornøyelse!
 
Hilsen synskepeggy.
 

235 kommentarer

synskepeggy

24.02.2011 kl.18:12

Mens jeg har skrevet dette innlegget har "debatten" igjen nådd nye høyder under mine to forrige innlegg : "Tradisjon - denne gangen solfest" og "Til deg mariehelen65",det er ikke til å tro sine egne øyne lenger.Jeg er målløs !! og det skal mye til...Hilsen synskepeggy.

Hilde

24.02.2011 kl.18:15

Til synskepeggy, eg vil gje deg ei stor bukett roser, ta godt vare på dei, dei frys lett i vinterkulda.

Med rosene vil du få ein stor takk for at du gav meg ein nyttig lærepenge, at du viste meg kva som var rett og kva som var feil.

Det var vanskeleg for meg å få den lærepengen men etterpå har det lært meg noko viktig:

Ingen veit alt og det eg ikkje veit kan lærast med tida. Om eg ikkje er klar til å ta i mot lærdommen no, vil eg ein gang veksa nok til å kunne lære alt det eg ikkje veit.

Takk.

Hilde Torkildsen

sisselfish

24.02.2011 kl.18:22

Hey peggy :)Ny dag med nye muligheter he he,Hvor lang tid tar det før ting bare fortsetter her???Jeg undres.Uansett,siden råolja stiger i pris er det vel ikke så lurt å hive på litt bensin på bålet he he.En effektiv stopper er å ikke kommenter noen ting som helst,rader ut eller kopier og ta vare på til en passende stund for bevisbruk.Ha en fin kveld videre.Hilsen Sissel

synskepeggy

24.02.2011 kl.18:25

Hilde : Takk for den fine kommentaren,det satte jeg virkelig pris på.

Kommentarene i innlegget her er kopiert direkte fra bloggen min slik de er,med store bokstaver, men det har kommet enda flere - verre enn dette mens jeg skreiv innlegget.Man må rett og slett gå inn og lese selv og selv da er det vanskeligt å tro at noen kan få seg til å skrive slikt.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

24.02.2011 kl.18:33

Nu ska du være forsiktig med hva du kaller folk,for psysisk syk,grunn til anmeldelse....skjønne du ikke selv at du e ute å kjøre,hvorfor tør du ikke anmelde mæ,ka e du redd for,jo det va j sant,du e jo redd for at æ ska få vite kæm du e,men det skal æ fort få.når æ kontakte politi,de kontakte blogg.no,da er synskepeggy forsvunnet..følger du ikke med at du provoserer,rart at du har tatt inn hilde og toril,æ har sms fra toril ka ho mene om dæ.at du va psykisk pasient,som gikk ut og inn av klinikker,og at hun hadde sykepleieren som behandler deg som venn på fb,har opptil fler sms,ka du tru viss æ vise de te politi

christinaswords

24.02.2011 kl.18:35

Som sagt før, jeg håper at ting ordner seg med dette, slik at de gammle inspirerende og lærerike blogg innleggene dine kan komme tilbake :)

24.02.2011 kl.18:36

MarieH, tror du virkelig en person ansatt i det offentlige helsevesen får lov å si sånn om eventuelle pasienter??? begriper du ikke at Toril lyver så det renner for å lure deg?????

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.18:37

mariehelen56:Jeg kaller ingen psykisk syk,jeg bare undres om det kan være en grunn for denne fryktelige oppførselen...det er ikke det samme som å kalle noen psykisk syk.Jeg har gjort en observasjon - på generellt grunnlag - i min egen blogg og gir uttrykk for den observasjonen jeg har gjort.At du føler deg truffet av det er ærlig talt ikke mitt problem og heller ikke noe jeg tenker å ta hensyn til.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

24.02.2011 kl.18:42

Har som sagt ikke papirer på at æ e psykisk syk,det må du bevise,og det snart,ganske så snart...

anonyme,æ har nu sms som beviser ka toril sa,så den e vældig grei.....

men peggy må være forsiktig ka ho utale sæ om,enn så anmelde æ denne bloggen til politi,ska ringe blogg.no å gjøre de oppmerksom på det...ååååå jess æ greie det glatt,greide det me gringobloggen,grie det me denne og,pease of cake

Charlotte Marie

24.02.2011 kl.18:45

stå på!

Ingeborg Gulla

24.02.2011 kl.18:52

stå på!

mariehelen56

24.02.2011 kl.19:07

Hær kommer bloggvennene mine og,gulla sorry for at jeg måtte slette bloggen min

synskepeggy

24.02.2011 kl.19:10

mariehelen65:Du svarte meg ikke på mitt spørsmål,på hvilket grunnlag kan du kalle min gode bloggvenn Iceman for djevelens sønn ? Kjenner du vedkommende,eller bare gjør du som du bruker gjøre - langer ut mot både meg og mine lesere som tør seg innpå bloggen her,med uhørte påstander og trakassering.Kan du svare meg på dette,vil gjerne vite det,skjønner du,da jeg har totalt motsatt inntrykk av Iceman.Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

24.02.2011 kl.19:11

jaja da fikk æ bevis på sms fra toril at ho støtte synskepeggymplutselig,og at ho har anmeldt mæ,to uker sia ho va på nætt haha,var visst på bloggen for ett par dager siden,da hadde ho svart på komentarene..ja treng bevis,ene øyeblikket kaller toril peggy for psykisk syk,og i neste øyeblikk holder ho me ho,trur dere at politi tar sånt alvorlig,neppe,ikke de som er på plassen våres..men nu ska peggybloggen bort,ringe blogg.no imorra tilig,og etterpå te politi

hermine

24.02.2011 kl.19:13

åjj, huff da...

synskepeggy

24.02.2011 kl.19:16

mariehelen65:Jeg forstår at et av dine "problemer" med meg er at bloggen min lever i beste velgående - og det skal den fortsette å gjøre så lenge jeg selv ønsker det,og det er lenge det...sorry for at det også irriterer deg så mye...Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

24.02.2011 kl.19:20

vær du trygg synskepeggy,det ska den ikke,den e borte fortere en du kan sukke,for nu gir æ mæ ikkje,ska vi se,e det tredje gangen toril har ameldt,har værken sett lensmann eller præst,æ sei som æ sa sist toril sendte to politi hit,alle på den bloggen e ikkje rætt,det er samme mobbegjængen som va på gringobloggen da rista de på hode og gikk,de lo,barnslig kalla de det

annonym

24.02.2011 kl.19:34

mariehelene56: du sier hver gang at du skal ditt å du skal datt...men det er alltid du som sletter bloggen din.her er det bare du som lager kvalme. har fulgt med hele veien.å det er jo bare du som har ett problem.hvorfor holder du på slik. tror ikke du vet hva normal folkeskikk er. tror heler ikke noen er redd deg.jeg for min del.synes du er tåplig.å barnslig. du bør lære av hilde.du så jo åssen det gikk.... tror neppe det er noen som føler med deg.

mariehelen56

24.02.2011 kl.19:44

Anonym du har ingenting med det,som sagt så skal det gå samme vei med denne bloggen som med gringobloggen,og jeg mener det,vent å se,the game starts tomorrow...Da sier jeg ikke mer hær,bye bye..vent å se

Samsung

24.02.2011 kl.19:48

mariehelen56: politiet kommer ikke til å gjøre noe med dette. Du snakker på din egen blogg om mobbing og er SÅ for ikke å mobbe. Men hva gjør du her? Det er det verste jeg har sett. Og ikke opphøy deg selv for mye. Jeg vet mye om deg og det er ikke mye godt. Du legger opp til at du har så perfekt liv, men jeg kan fortelle sannheten. Tell til ti neste gang du vurdere å legge ut slike kommentarer.

Synskepeggy: Vi heier på deg. Kjenner deg ikke og har ikke lest mye på bloggen din. Men dette måtte jeg bare kommentere. Ja, det er noe galt med den personen...

mariehelen56

24.02.2011 kl.19:58

takk samsung,den ble kopiert,denne bloggen roper etter å bli slettet me tvang,trakkasering på det groveste,gjett om dere og ikke minst synskepeggy må svare på en del ting

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.20:04

mariehelen56:Kan du svare meg på mitt spørsmål som jeg nå prøver å få svar på for tredje - tredje gang.På hvilket grunnlag kaller du min gode bloggvenn for djevelens sønn ?? Skamme deg burde du,lange ut mot mine bloggvenner på min blogg slik du gjør.Hilsen synskepeggy.

Samsung

24.02.2011 kl.20:05

mariehelen56: du bør tenke på om du "virkelig" vil vise dette til politiet. Og som sagt de kommer ikke til å gjøre noe med dette. Det har jeg allerede sjekket. Og de er sjokkert over din oppførsel. Og hvem i din familie er advokater forresten? Ikke vet jeg hvem. Ps. Er du edru?

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.20:07

mariehelen56:Det gjelder Iceman,hvorfor - hvilket grunnlag har du for å kalle min gode bloggvenn Iceman djevelens sønn ?? Det er for drøyt - som alt annet som kommer fra deg av eder og galle mot alle som kommenterer på bloggen min.Ha deg vekk !!!!!!! om det og bloggen min plager deg slik..Hilsen synskepeggy.

mariehelen56

24.02.2011 kl.20:08

samsung æ har ett kjempeperfekt liv,en som æ forguder trygt og godt,venna som kjenne mæ.du må komme med det du vet ingenting.hva er galt med meg,si det nåååååååååååååååååååå.så skalæ vise dæ ka som e galt me mæ..dere det e noe feil me,alkoholikere alle ihop,eller kanskje lite oppi haue,evneveik e det det kalles..håpe dere råtner enn viss plass.dette bi rappotert til blogg.no nuuuu i dette øyeblikk,heldigvis har æ tlfnr te rafal

mariehelen56

24.02.2011 kl.20:14

ja når bloggen din e slætta,men nu kopiererr jeg alt av komentarer som du og dine kjeltringer skriv peggy.....ha dæ vækk hahahahahaha de kan spøke de,peggy det e du som ska ha dæ vækk,ganske snart.synsk og klarsynt i ræva

Samsung

24.02.2011 kl.20:15

mariehelen56: Jeg vet godt hvem du er og hva som har skjedd i livet ditt. Men jeg er såpass normal i hodet at jeg ikke forteller det her. Du vet selv hva som er sannheten og det vet de fleste som kjenner til deg på ditt bosted. Jeg kan fortelle litt av hvert om "vennene" dine også. Ikke mors beste barn. Ja det er alle andre det er noe feil med, ikke deg selv. Hadde du kunne stått utenfor deg selv så ville du skjønt det. Du bør ikke rope for høyt. Håper han Rafal som du prater om leser det du skriver her. Du snakker om trakkasering på det groveste, leser du det du selv skriver her inne? Alkoholikere vi? Se deg i speilet.

mariehelen56

24.02.2011 kl.20:24

takk ett bevis til samsung,har kun greie flotte venner,kanskje æ skulle poste ut disse komentarene fra deg på fb profilen min hææææ,nånei du kjenne mæ ikkje,joa speiler mæ kvær dag,og elsker det jeg ser,gjett om du og peggy må svare på dette,har rafal på tlf nu,ha ba meg ringe politi først,og de ringe rafal,da skulle han slette bloggen til peggy,jippiiiiiiiii

mariehelen56

24.02.2011 kl.20:30

samsung ja æ e edru,drikk ikkje,nu får peggy besøk fra fb ,ja det vil tia vise når æ fer te politiet imorra,redd samsung

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.20:33

mariehelen56:Du kalte min gode bloggvenn for djevelens sønn,kan du nå steppe opp og fortelle meg hvorfor du kan slenge ut en slik grov påstand.Dette er fjerde - fjerde gangen jeg spør deg det samme spørsmålet.Oppfordrer deg til å svare på det nu.Hilsen synskepeggy.

Samsung

24.02.2011 kl.20:33

Nå må du slutte å tulle sånn. Og som sagt, jeg kjenner deg bedre enn du tror :) Jeg har snakket med politiet jeg også. Og de gjør ikke mye med dette! Og forresten, bevis på hva? Uff, du er slitsom.

venn av marie

24.02.2011 kl.20:35

Samsung ka i hælvette veit du om vænnan te Marie,og om mæ??????? NU støtte vi MariE,ka e det slags gjæng e dokker.Gå heim å vogg.Marie gjore rætt i å poste det ut på FB......E det noen som kjenne Marie e det æ

Samsung

24.02.2011 kl.20:35

Hehe, mariehelen56. Nei, jeg er ikke redd :) Les det du har skrevet her. Er du redd?

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.20:36

mariehelen56:På hvilket grunnlag fant du å kalle min gode bloggvenn Iceman for djevelens sønn ?????? Hilsen synskepeggy.

venn av marie

24.02.2011 kl.20:37

REDD Æ,DU SOM KJENNE MÆ BURDE VETTE DET,E IKKJE REDD EN DRITT

Samsung

24.02.2011 kl.20:38

venn av marie: hvem ba deg kommentere til meg? Og hvor kommer du fra? Andøya?

annonym

24.02.2011 kl.20:39

gud hjelpe nå må du skjerpe deg..makan til oppførsel. du mariehelene...jeg har ikke ord.. at du selv ikke ser hva du holder på med.sier det meste om deg......

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.20:39

venn av marie:Men,du venn av mariehelen65,du har jo samme ipadresse som henne...Snakk om å "drite seg ut".Du har jo flere ganger beskyldt meg for fusk....Nu er det rett før altså......jeg sansynligvis blir annmeldt,men til hvem..Hilsen synskepeggy.

Samsung

24.02.2011 kl.20:40

Hvorfor svarer du ikke synskepeggy, venn av marie/mariehelen56? Hehe, du avslørte deg selv. ;)

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.21:00

mariehelen56:Svar meg nå på spørsmålet mitt.På hvilket grunnlag fant du det for godt å kalle min gode bloggvenn Iceman for djevelens sønn ???? Kjenner du vedkommende elle bare slenger du om deg med slike grove beskyldninger uten å vite hva du snakker om,slik du bruker å gjøre.Mange bloggere har fått det glatte lag fra deg i de siste dagene - jeg, som er målet ditt har fått mest,men den påstanden om Iceman er for drøy,og jeg og flere med meg er meget interessert i hva du bygger din grovt krenkende kommentar om Iceman på.Stepp opp nå og svar meg,du som er så uredd og "tøff" ????? Hilsen synskepeggy.

Iceman

24.02.2011 kl.21:03

Kan virke som det har rabla fullstendig ........Eg må bare gjenta spørsmålet til synskepeggy--På hvilket grunnlag kan du kalle meg djevelens sønn???????Lurer på ka polisen sier om eg annmelder det??????skal vi møtes i retten vi to og da?????????

nina

24.02.2011 kl.21:07

uff og uff,jeg følger med i bakgrunn..men nå ser jeg ikke humor i dette lenger, du er tøff synskepeggy som holder hode kaldt oppi dette her.

men denne mariehelene eier ikke folkeskikk,hun ser ikke selv hva hun holder på med,å det sier det meste om henne.

stå på synskepeggy.ikke la deg knekke. tøft av deg å holde deg så rolig når hetsen mot deg har nådd nye høyder:=))

Iceman

24.02.2011 kl.21:07

Nå viser det seg hvem som er feig hær!!!!!!!!!!!!!!!!! for dette var nok det vanskeligste spørsmålet du har fått ever????????????

sisselfish

24.02.2011 kl.21:08

Litt av en underholdning.Noen har visst glemt pilla si her.......Jeg går å popper litt mer popcorn,må jo få med meg "grand finale" om den kommer i kveld eller fortsetter i morgen.Jeg savner noen svar her,siden Peggy ikke får responsen sin,så lurer jeg på om dette kvinne mennesket kan gi henne svaret.....Fortsettelse følger he he....

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.21:18

Iceman:Ja,hvem er feig her - enda en gang.Tøft dette her med ipadressen,da det var en av grunnene for hennes hets mot meg sist hun prøvde seg med forskjellige stunt her i bloggen,da var det healerhilde som fikk det verst,mye på grunn av denne (feige) bloggeren pluss noen par andre like feige spør man meg.Vi bør få svar på dette enkle spørsmålet,Iceman, såpass mener jeg at man må kunne forvente av æi så "tøff" "dame" som det her er snakk om.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.21:24

sisselfish:Nå tipper jeg at fortsetningen blir rolig.Kanskje man kan håpe på noen fornuftige og greie kommentarer, endelig, på bloggen her,savner det nå.Når det gjelder den "tøffeste damen i verden" har jeg bare en ting å si som også er gjentagende når det gjelder henne :opp som en bjørn og ned som en skinnfell.Bare så synd at hun klarer å stelle til så mye ugreie før hun "klapper sammen" som en skinnfell.Men følg med,det tar seg vel opp igjen enda en gang,tenker jeg.Hilsen synskepeggy.

Iceman

24.02.2011 kl.21:24

Hmmmmmmmm blei ganske taust no ja............va det nokken som blei redd no tro????

Ja, syns vi bør få svar på denne ALVORLIGE GUNNLØSE beskyldningen!!!

Samsung

24.02.2011 kl.21:30

Fint at flere her ser hvilken person mariehelen56 virkelig er. Nå kjenner jeg til henne fra før, men for hennes del også lar jeg være å komme med personlige opplysninger om henne. Dere ville blitt sjokkert. Og som sagt, politiet gjør ingenting med dette som hun truer med. Like bra at hun avslører seg selv.

Ja, synskepeggy. Du er en person man bør beundre i måten du håndterer dette på! :)

synskepeggy

24.02.2011 kl.21:31

nina:Takk så mye.Det går fint det,å holde hodet kaldt.Så langt iallefall.Dette er ikke morsomt,nei.Kan håpe på at bråket er over for denne gang,vi får se.Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy

sisselfish

24.02.2011 kl.21:33

Enig der ja :) Jeg bare lurer på dette med piller,hun burde jo få hjelp,synes nesten synd på henne,kan ikke ha det godt med seg selv nei....Uansett,jeg må snart bunkre mer popcorn om dette fortsetter.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.21:41

sisselfish:Om det viser seg at hun er "litt skjør" i sin psykiske helse,så bør hun ikke holde på å utfordre oss slik hun gjør,for sin egen del,da hun rett og slett ikke har godt av det og i verste fall kan det føre til forverring av hennes helse,og det verste av alt at hun selv er skyld i at hun blir dårligere.Men dette er sagt i beste mening - om hun nå er litt ute av vater da,det vet ikke jeg,men det er vel ikke rart om jeg undres..Bare som en opplysning til deg,som ikke har vært med på dette før.På dette tidspunkt i "debatten" bruker hennes forsvarere å komme på banen og kaste seg inn i "debatten".Med tanke på skal/skal ikke poppe mer popcorn,ikke se bort ifra at det er stille før stormen her nå.Hilsen synskepeggy.

Iceman

24.02.2011 kl.21:44

Lurer på eg..........kem va det som klarte den store"bragden" å skremme vekk en viss en??? Va det meg eller Samson. Ja,ja godt gjort uansett!!!!!

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.21:45

Samsung:Takk for kommentar,og for denne informasjonen.Man begynner på et tidspunkt å forstå at ikke alt er riktig som det skal,det er mer enn tydeligt i dette tilfellet her,for alle som har fulgt med i denne "debatten" og "debatter" før på denne bloggen med den samme personen/m flere.Skal ikke nevne navn her nå,da slikt blir det fort mer bråk av.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2011 kl.21:51

Iceman:Man blei vel svar skyldig på flere spørsmål etterhvert,det er vel det som er årsak til tausheten nå,tenker jeg.Hilsen synskepeggy.

Iceman

24.02.2011 kl.21:51

Sorry eg mente sefølgelig Samsung...har vært litt mye å fordøye i dag...E jo ganske rystet over å bli kalt djevelens sønn.............i tillegg til alt annet som har vært øst ut over denne bloggen de to siste dager.....

Samsung

24.02.2011 kl.21:56

Jeg har fulgt med i det stille her, rett og slett fordi jeg kjenner til mariehelen56 fra før. Men når jeg ser måten hun behandler folk på så klarte jeg rett og slett ikke å holde meg lenger. Nå var virkelig min grense nådd.

Det er bare meg

25.02.2011 kl.02:19

Jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor dere diskuterer med denne dama. Ser dere ikke at hun er helt sprøyte gæern?

Overse, overse og overse...ikke gi respons...da slokner hun helt av seg selv.

Lucet

25.02.2011 kl.03:54

Finnes mange syke folk i denne verden, uheldigvis! Lykke til videre synskepeggy :-)

Pling

25.02.2011 kl.07:29

samsung,: .

Men dere slutt og provosere henne med dette nå, hvis dere holder opp, så kan det hende vi slipper flere slike usaklige diskusjoner som vi ser på dette innlegget.

Slutt og rippe opp i snøen som har falt

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.07:59

Det er bare meg:Jeg er enig med deg,men samtidig er det sannelig ikke lett å overse denne "dama" heller,slik som hun langer ut drittkastingen sin mot meg,først og fremst,men også alle andre som tør seg inn på bloggen min,hun gjør det jo umulig for andre å slippe til med sakelig snakk.Hun skal nå uansett få lagt ned bloggen min i dag,så vi får se hvor langt hun kommer med det forsøket.Opp som en bjørn og ned som en skinnfell ang det stuntet også tenker jeg.Når mitt blotte nærvær på blogg provoserer henne så mye,så må det bare bli slik at hun blir provosert,for jeg etterkommer ikke ønsket hennes om å slutte å blogge og aller helst slette hele bloggen.Hun må finne seg i at jeg er her,for jeg akter å bli - lenge.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.08:12

Pling:Vi slutte å provosere henne ? Hva mener du med det ? Hun oppsøker denne bloggen og lar seg selv provosere,det er ikke mye vi andre kan gjøre med det.Det viser seg jo også at uansett hva jeg skriver så provoserer det henne.Merk deg at denne gangen startet bråket - fulstendig umotivert - under et,etter min mening,hyggeligt innlegg om solfest.Det verste er at det er ikke bare jeg som provoserer henne - det er alle andre også,som kommenterer her i min blogg,hun langer ut mot alle og urimeligheter,løgn og trakassering hagler fra henne og rammer alle.

Snøen som falt ? Si meg,er det ikke hun som stadig drar inn hendelser fra fortiden som jeg og mine bloggvenner overhode ikke kjenner til,du kan da umulig finner grunn til å legge skylden på meg for at denne sinnsyke "debatten" fortsetter.

Om hun kunne fortelle meg - og jeg har spurt henne selv utallige ganger - hva det er som provoserer henne så voldsomt,så kunne jeg kanskje navigere meg bedre og styrt unna temaer som jeg vet på forhånd virker provoserende på visse andre.Jeg har enda ikke fått et klart svar fra henne på det spørsmålet.Det siste svaret fra henne på dette var helt uhyggeligt,da svaret var at det var ingenting ved meg som provoserte henne i det hele tatt.Så hva gjør jeg ? Slutte å blogge,som hun helst vil,er ikke et alternativ.Hilsen synskepeggy.

Pling

25.02.2011 kl.08:20

SP: Har du nicket samsung???? Hvis ikke var det vel ikke deg jeg snakket til nå.

Sp: Resten av din kommentar til meg velger jeg og overse, da det ikke har noe med meg og gjøre.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.08:25

Pling:Jeg har ikke nicet "samsung",Jeg forstår ikke - hvorfor kommenterer du her om du henvender deg til andre enn bloggeier ? Hilsen synskepeggy.

Pling

25.02.2011 kl.08:38

SP: jeg er lei av og se all provoseringen fra enkelte som kommentere til MH, ikke rart det er mye bråk på denne bloggene, dere oppfordrer til det selv.

Ha en fin dag, folk får vel opp øynene etter hvert.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.08:47

Pling:Hvorfor følger du med her når du er så lei av åse på at denne "dama" som tross alt oppsøker min blogg,lar seg provosere.Hun kommer til denne bloggen,jeg oppsøker ikke henne på hennes,det er helt urimeligt det du skriver her..Blir man provosert og ikke liker det man leser - så ikke les,enkelt og greit.Hilsen synskepeggy.

MINSIN

25.02.2011 kl.09:00

Ser du ikke er ferdig å diskutere meg,men det blir bare en liten stund til.Ingen komentar mer på det og de andre vil ha svar på

Dere finner alt hær

http://minsin1.blogg.no

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.09:26

MINSIN:Så hadde jeg rett igjen da,minsin1 er din blogg,mariehelen65,noe du nektet for i går.Hvor lenge er denne oppe å går da,det skal bli spennende å se...Ha en fin dag.PS : Her i denne bloggen blir ingen navn nevnt,iallefall ikke av meg,så hvem som føler seg truffet av det jeg skriver i min egen blogg kan ikke jeg ta ansvar for.Du har igjen synset og tatt for gitt at det er deg det er snakk om..Hva om det ikke er deg det er snakk om i det hele tatt,bare noe du innbiller deg selv - igjen ??? Hilsen synskepeggy.

25.02.2011 kl.09:29

Hmmm første gang jeg er innom bloggen her... klikket meg tilfeldigvis inn gjennom denne først, http://minsin1.blogg.no/1298616141_25feb2011.html ...

Skjønner ingenting av konflikten, har heller ingen interesse av den... Ser heller ingen hensikt med å komme med mine meninger.. Men synskepeggy går det ikke ann å sperre hun mariehelen fra å poste på veggen din? Mariehelen forstår ikke hvorfor du bryr deg med denne bloggern her, kan du ikke la folk være ifred? Du virker lite seriøs mariehelen.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.09:35

Anonym:Dette er en kommentar som hadde vært på sin plass å poste i hennes blogg,dette er akkurat en slik kommentar som holder liv i denne utrivelige "debatten" her i min blogg,skjønner du ikke det selv ? Om da ikke hensikten er nettopp det,da.......Hilsen synskepeggy.

25.02.2011 kl.09:53

Vel tenkte vel ikke på det da !

25.02.2011 kl.09:57

Dessuten er det jo du selv som drar opp temaet på din blogg. Du starter jo selv debatten!

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.10:07

Anonym:Tenkte jeg det ikke..ganske riktig,noen er ikke helt fornøyd enda...Man har en blogg å henvende seg til,den du anonym klikket deg inn hit fra,jeg foreslår følgende :Fortsett "debatten" der - i den bloggen retter du alt du måtte ha å si om dette til den rette vedkommende,diskuter ivei....Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.10:09

Anonym:Merk deg følgende : "Debatten" startet under mitt,etter min mening,hyggelige innlegg om solfest.Hadde jeg visst at det innlegget skulle provosere noen så til de grader som her er vist så.......Hilsen synskepeggy.

Maria<3

25.02.2011 kl.10:53

hahaha., Jeg kan virkelig ikke tro det , forsetter dette enda....;P

Og Marie Helen , om En såkalt Toril virkelig er sykepleier og har gitt deg opplysninger om pasienter så er det meget alvorlig.., Er noe som heter taushetsplikt , og brudd på den er meget alvorlig!!!

Og jobber man i helsevesenet og går rundt og prater om pasienter til alle og enhver så er det av meget alvorlig karakter og man kan måtte fratre sin stilling , og forholdet kan bli anmeldt!!

Når man er i behandling i helsesektor skal man være trygg på at sensitiv informasjon IKKE kommer ut!!

Synes du skal slutte og kommentere så dumt her inne nå , jeg klarer ikke henge med , hva skal du frem til egentlig? , Og det du skriver gir lite eller ingen mening........, Om du ikke liker synskepeggy så la vær og besøk bloggen da.., Og synskepeggy - mariehelen har nok store problemer.., att hun er 56?!! år fatter ikke jeg...., Men kanskje det på ett vis er synd på hun....., Men

OVESE HELE DAMA! :)

Ha en riktig fin dag :)

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.11:02

Maria:Takk for kommentar.Alle som følger bloggen min har vel til nå forstått at det er noe alvorligt galt.Enda mer er galt enn det tilsynelatende ser ut for faktisk,men jeg kan og vil ikke avsløre hva det er pga bare mistanker ikke bevist,du hadde blitt sjokkert,tro meg.

Den utrivelige bloggerens neste stunt i hattoget mot meg er annmeldelse til blogg.no og politi for å få fjernet bloggen min,bloggeren er faktisk igang med dette prosjektet "as we speak" så følg med.Det kan skje mye "spennende" her i bloggen min enda.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

nina

25.02.2011 kl.11:45

Dette her har gått for langt. men jeg følger med i bakgrunn. dette som har skjedd fortjener du virkelig ikke synskepeggy. men oss normale oppegånde.skjønner at denne mariehelene er gal.blott for moral.og folkeskikk:=)) kommer til å følge med.

Ønsker deg å dine en fin fin helg:=))

MINSIN

25.02.2011 kl.12:03

Til deg synskepeggy

Nu har jeg snakka med blogg.no og politi,jeg var dessverre nødt å anmelde bloggen din,og politiet må kontakte blogg.no,da blir bloggen din slettet av blogg.no,Fikk time hos politiet på Mandag...

Bare så du har noe å gå etter,jeg har tillatelse av politiet å kopiere alt som har å gjøre ang meg over på min blogg,nå skjer det samme som det som skjedde med gringobloggen..Bare så du er obs

Snilla

25.02.2011 kl.12:18

Synskepeggy: da syns jeg du skal motanmelde. Her er adresse og telefonnummer til politiet på Andøya. De har e-postadresse også.

Andøy lensmannskontor

Telefon: 77 04 36 00

Besøksadresse: Sjøgt. 26 A

Postadresse: 8480 andøy

E-post: post.mhpd@politiet.no

Telfnr. til lensmannskontoret og forliksrådet: 76115370

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.12:21

nina:Takk så mye for det,nina.Dette har gått altfor langt,enig i det.Jeg venter nå på at blogg.no og politi skal kontakte meg for å avgi vitneforklaring,det skal bli meg en sann (og latterfull) fornøyelse.Får bare håpe at både blogg.no og politiet får seg mang en god latter av dette vannviddet,slik vi andre har gjort.Hun der utrivelige bloggeren skal få en påstand fra meg mot seg her :Hun annmelder meg til politiet,ok,men da "tvinger" hun offentlige innstanser til å bruke offentlige ressurser på dette tullet sitt,offentlige ressurser som skulle vært brukt til langt viktigere ting enn på hennes sårede ego.Det er ikke bare det offentliges ansvar hva de bruker ressursene sine til,det er også vårt,da vi selv må ta ansvar for hva vi skal annmelde og ikke.Skam deg,du din "tøffe" blogger,kanskje de ressursene du nå "gjør krav på" skulle ha blitt brukt til fks dyr,barn og andre i virkelig nød.Hvem/hva tror du egentlig at du er ???? Nei,vent,ikke svar på det er du snill,vi andre orker ikke mer.Og med dette siste stuntet ditt politi ol.har du også vist at du eier ikke samvittighet heller,det er bare meg,meg,meg og i dette tilfellet her bryr du deg fint lite om evt.konsekvenser for andre til fordel for din enorme egoisme.Jeg har sagt deg før og sier igjen : tenk,dine ord og handlinger kan få større konsekvenser enn noen kunne drømme om,det betyr ikke alltid at man ser konsekvensene for at de skal være der.Hilsen synskepeggy.PS : unnskyld,nina,måtte bare få ut litt "damp" her.Ha en fin dag og en fin helg du og familien din.

MINSIN

25.02.2011 kl.12:23

FOR SENT,de har fått vite alt,hva jeg har sagt,de brukte ikke bry seg med hva som ble sagt,menn når de fikk vite at noen ble kalt psykisk syke,da måtte jeg ta tak,så det er allerede gjort,alt som blir sagt og gjort,får jeg vite

MINSIN

25.02.2011 kl.12:27

Synskepeggy,de tar ikke kontakt med deg,de tar kontakt med blogg.no og blogg.no fjerner bloggen din,dersom politiet forlanger den bort

nina

25.02.2011 kl.12:35

skjønner veldig godt at du må få ut litt fustrasjon..tviler for at noen vil ta den dama seriøst.dem har andre viktigere ting å bruke tiden på. men blir spennende å følge med. men vet at du går ut som vinner av denne fighten også..støtter deg max her:=))

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.12:39

MINSIN:Du er bare ikke sann.....om blogg.no leser bloggen min - før avgjørelse om sletting,så bruker de sunn fornuft - og du har dummet deg ut - igjen.Politiet må kontakte meg for å få min forklaring før de kan foreta seg noe som helst...Jeg har aldri kalt deg psykisk syk,at du føler deg truffet av mine uttalelser kan ikke jeg klandres for.Dette her altså...jeg er sjokkert..er det min identitet du er ute etter fremdeles,kan du bare glemme det,hverken blogg.no eller politiet kan avsløre min identitet uten mitt samtykke,det er ulovligt.Er heller ikke redd for å bli avslørt,da enhver som leser bloggen min vil forstå at det beste er å fortsette å være anonym..Hilsen synskepeggy.

MINSIN

25.02.2011 kl.12:42

Nina jeg råder deg å holde deg i bakgrunnen hær.

Dette er mellom meg og synskepeggy.

Til deg synskepeggy.Skal jeg og du gjøre en avtale,før jeg drar til politi,du kan enten sende meg mail,eller ta det hær,jeg har skrevet opp mailadressa mi

Snilla

25.02.2011 kl.12:45

MINSIN: Åndsverkloven

§ 1. Den som skaper et åndsverk, har opphavsrett til verket.

Med åndsverk forståes i denne lov litterære, vitenskapelige eller kunstneriske verk av enhver art og uansett uttrykksmåte og uttrykksform, så som

1) skrifter av alle slag (ord, setning, tekst som består av skrevne el. trykte tegn)

Jeg gir deg dermed ikke tillatelse til å kopiere det jeg skriver her over til din egen blogg.

MINSIN

25.02.2011 kl.12:46

hva kaller du dette synskepeggy bla

Jobber med klarsynt rådgivning!

24.feb.2011 kl.21:41

sisselfish:Om det viser seg at hun er "litt skjør" i sin psykiske helse,så bør hun ikke holde på å utfordre oss slik hun gjør,for sin egen del,da hun rett og slett ikke har godt av det og i verste fall kan det føre til forverring av hennes helse,og det verste av alt at hun selv er skyld i at hun blir dårligere.Men dette er sagt i beste mening - om hun nå er litt ute av vater da,det vet ikke jeg,men det er vel ikke rart om jeg undres..Bare som en opplysning til deg,som ikke har vært med på dette før.På dette tidspunkt i "debatten" bruker hennes forsvarere å komme på banen og kaste seg inn i "debatten".Med tanke på skal/skal ikke poppe mer popcorn,ikke se bort ifra at det er stille før stormen her nå.Hilsen synskepeggy.

.......................................................................

Min psykiske helse er det ikke noe iveien med,den er helt topp skal jeg si deg..Du må ha bevis

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.12:49

MINSIN:Du har jo allerede vært hos politi sier du,jeg avventer heller hendvendelse fra dem - og blogg.no.Nå forstår jeg,de hadde ikke fått inn noe anmeldelse på bloggen min på det tlfnr du oppga,det var forøvrig feil nr,så måtte få riktig nr fra 1881,de jeg snakket med hadde ikke hørt om dette.Vi kan snakke via advokater fra nå av,det er jo det du ønsker også - ta saken i rettsapparatet,da tror jeg at det er lurt fra nå av å ha minst mulig kontakt oss imellom her på blogg.Som sagt,jeg avventer situasjonen og regner med å bli kontaktet for avhør,motanmeldelse kan du bare glemme,neste trekk i saken er ditt - og regien er din,versågod gi gass !!!!!! Hilsen synskepeggy.

MINSIN

25.02.2011 kl.12:50

Snilla da må du selv ringe til politiet og spørre om ikke jeg fikk tillatelse å kopiere,jeg sa at jeg kunne kopiere fra synskepeggy sin blogg,de komentarene som gjaldt meg,helt iorden sa de,sånn at de fikk se det selv

så ring politiet på Andenes du som er så opptatt av saken og hør selv

MINSIN

25.02.2011 kl.12:54

Synskepeggy har kun ringt de og blogg.no,skal utover på mandags formiddag,det er helg nu,Så vi kan enda gå inn med en avtale

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.12:54

MINSIN:Hvem nevner deg her ???? Ikke et navn er nevnt,ser du det ??? unnskyld,men nå ler jeg meg snart "ihjel" er det dette du har gått til politiet med.ja,ja.De skal få litt av en jobb med å bevise at det er deg jeg mener her.Kanskje det er Iceman,kan jo like godt være min gode bloggvenn jeg mener.Nei,seriøst,du må gi deg nå,dette er latterligt.Hilsen synskepeggy.

MINSIN

25.02.2011 kl.12:57

er jo meg det er ymtet på,og som dere diskuterer,dette har jeg vært med på før,og det vet både blogg.no og politiet.Vi kaller ikke sine gode venner psykisk syk,ikke si du begynner å bli redd,mange som ble redd på gringobloggen og,når de så at jeg gjorde alvor til slutt,borte vekk var gringobloggen

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.12:58

MINSIN:Som jeg sa,jeg avventer hendvendelse fra politi og blogg.no,det er nok det lureste også - for oss begge.Kopiering fra min blogg er ulovligt og virker rart på meg at politiet har foreslått.Alle kan lese bloggen min,så du får heller oppfordre dem til å lese istedenfor.Ja,for du vil vel ikke at politiet skal gjøre seg til tjuv og kjeltring for å gjøre deg tilfreds.Hilsen synskepeggy.

MINSIN

25.02.2011 kl.13:02

Greit synskepeggy,da fullfører jeg det jeg holder på med,drar ned til politi som de sa og andmelder bloggen din...De kontakter ikke deg,men blogg.no...........

Du må ikke sitte å lyve sånn synskepeggy,styggt å lyve vettu.....tlfnr står på bloggen din.

Men du har valgt synskepeggy

Iceman

25.02.2011 kl.13:02

Ser at noen oppfordrer til å overse denne dama totalt. Det er prøvd,med veldig dårligt resultat.. Hørte noen hviske om latterliggjøring av meg-mitt nick på den slettede bloggen hennes. Da valgte jeg å overse, men hva skjer, hun forsetter sjikanen her inne,og legg merke til mine henvendelser til henne, kom ikke med noe som kunne provesre henne før HUN kalte meg djevelens sønn. Ok så får hun det slik hun vil- klarer å hisse på seg noen.Men syns ikke hun skal unskyldes med at ---stakkar hun er syk....og det skal liksom gi henne lov å herje på akkurat slik hun vil, uten at noen tar til motmæle.Hun er jo ikke sann!!!!

helenemarie56/minsin.DU er temmilig nær å gli annmeldt selv, for selv om ikke synskepeggy vil annmelde, står jeg fritt til å gjøre det for grov forsjikane mot meg..........Og DUUUUUUU har enda ikke svart på hvilket grunnlag du har for å kalle meg djevelens sønn?????????????

MINSIN

25.02.2011 kl.13:04

Politiet lo ikke da jeg snakket med de,kan jo fare dit nu,så har jeg det gjort,ta med pc min og.hæfta ikkje

MINSIN

25.02.2011 kl.13:08

Kan du lese synskepeggy,jeg gjorde politiet oppmerksom på at jeg kopierte fra din blogg,komentarer som gjaldt meg,de sa det var helt iorden,for de skal ta utskrift skjønner du,eller vil du ikke skjønne det...

jatta iceman du er djevelsen sønn og jeg djevelske sin datter,går ut på ett fett haha

MINSIN

25.02.2011 kl.13:16

SAynskepeggy jeg og fikkmeg en latter,i det ene øyeblikket er du omprogramert i hode av Hilde,og i neste øyeblikk er du venn med henne hahahahaha.....Det er noe å le av.

Nu har blogg.no fått så mye klager via politi,at det spørs hva somm skjer med bloggstedet,ettersom de sa til meg

Snilla

25.02.2011 kl.13:25

MINSIN: de har ikke bedt om min tillatelse til at du skal få kopiere mitt skrevne ord. Uansett så tror jeg ikke på deg. Politiet oppfordrer ingen til å bryte loven. Oppfordrer alle her til å melde inn henne til blogg.no for å kopiere deres skrevne ord. Så kanskje de kan "banne henne" fra hele blogg.no.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.13:29

MINSIN:Jeg er ikke venn med healerhilde,men kan allikevel ta imot en oppriktig ment unskyldning fra henne.Lyver jeg ???? om hva da ???? Jeg avventer situasjonen og snakker gjerne med politi og blogg.no,og diskuterer ikke dette videre med deg,som jeg sa,neste trekk er ditt.Politiet kan lese bloggen min,men ikke kopiere uten mitt samtykke.Du har også vært inne på min blogg og kopiert derifra,så.....det har jeg ikke gjort i din blogg,hvem er det som er den største kjeltringen her,hva er din mening om det...Du har kopiert fra min blogg uten mitt samtykke....Du får rett og slett bare slette den "nye" bloggen din,det tross alt dumt å ha bevis for min påstand så lett tilgjengeligt for alle som vil å sjekke.Hilsen synskepeggy.

Snilla

25.02.2011 kl.13:33

MINSIN: Les nøye og få deg med deg:

blogg.no leverer teknologien bak synskepeggy. Bloggen skrives av © Jobber med klarsynt rådgivning! og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Iceman

25.02.2011 kl.13:35

minsin. Jassååååså dette skulle være en spøk, likte overhode ikke den spøken jeg....alle og enhver vet at det går en grense en plass.....men det gjør tydeligvis ikke DU...

MINSIN

25.02.2011 kl.13:41

Som sagt det jeg får tillatelse av politi,det gjør jeg,så jeg ffortsetter å kopiere støtende komentarer,det sparer jo politi for ekstra arbeid,med å gå gjennom hele denne bloggen din peggy.

Men vi avventer,dette er noe jeg ser fram til,Samsung ligner veldig på gringo,han sa de samme ordene,og den bloggen har jeg kopiert,ja hele bloggen,og politiet har kanskje utskrift fra den og,alt blir anmeldt med det samme jeg err igang,allis toril og hele gjengen som hadde gringobloggen,snakk om å ta to fluer i ett smekk,inger blir og anmeldt,da jeg sitter med grove beskyldninger mot meg på e-post.lurt å ta vare på bevis serdu,så det blir nok rettsak.Æreskrenkelse,trussler og trakkasering er meget straffbart,nu må du ikke bli vill peggy,det siste jeg skrev hær gjelder 3-4 stk

anonym

25.02.2011 kl.13:44

minsin: de folkene du har vært i kontakt med følger tydeligvis ikke loven.eller tenker du ikke har kontakta noen i det hele tatt,for du vet selv at det er du som får svi..

jeg ville ha fjerna en bil.kontakta politiet å lurte på hva jeg skulle gjøre.jeg fikk beskjed om at eier måtte få uttale seg før jeg fjerna den....så de du har snakka med har nok sin egen lov,eller du har kansje laget din egen,som alle må følge,å gjøær vi ikke det,så blir det helvete.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.13:48

MINSIN:Som jeg sa,det skal bli en fornøyelse å treffe deg i rettsapparatet,også ang.kopiering uten tillatelse - selveste politiet,jeg har bare ett spørsmål til politiet,jeg,er det slik at politiet selv er begynt å oppfordre folk til å begå lovbrudd,eller er det gjort et unntak her til fordel for - var det minsin1 denne gangen,eller ??? Hilsen synskepeggy.

Anonym

25.02.2011 kl.13:49

Jeg ser på facebook at noen har oppfordret gruppene Bry deg og Framsnakking om å gi Synskepeggy sin støtte:

http://www.facebook.com/brydeg?v=wall&filter=1

http://www.facebook.com/brydeg?v=wall&filter=1#!/FRAMSNAKKING

Jeg oppfordrer alle til å gi Synskpeggy sin støtte på begge gruppene!

MINSIN

25.02.2011 kl.14:01

merkelig at ingen av de lenkene dine ga resultat,da jeg er med i gruppen framsnakking,hvem skremmer du,ikke meg håper jeg,er ikke lettskremt,må skuffe deg igjen peggy,det er bare bloggen din som blir slettet,men tar saken om gringobloggen samtidig siden jeg vet hvem som står bak den,allis toril kari og den gjengen......er du en av de,da skal det bli en fornøyelse,er du ikke det da møtes ikke vi i retten,da må du anmelde meg,men det ser ut at du ikke tør det.Nu må du ikke røpe deg for mye hær peggy

Snilla

25.02.2011 kl.14:05

Jeg tror de fleste her inne rett og slett velger å være anonyme og ikke trykker "liker" siden du MINSIN kan se hvem vi er. Hvem vet hva du kan finne på.

Uff,

25.02.2011 kl.14:25

For en barnehage denne bloggen har blitt.

MINSIN

25.02.2011 kl.14:26

ser alt på framsnakking siden jeg er medlem,og nu har jeg trykt liker på gruppen bry deg og...jeg finne på ja si det du,finner ikke på noe hvis det er grunnlag for det...Jeg ser en del for angst nu hær inne...jaja.sånn går det når noen kaller noen for psykisk syk,ellers så brydde ikke politiet seg særlig med hva som ble skrevet på bloggene,hvis de det har gjort har blogg.no vært nedlagt for lenge siden,for rafael sa at de hadde hatt mange tlf fra politi ang dette bloggsteder og blogger,jajaja,da er det vel lov da......lett for rafael å sende folk til politi når ikke bloggstedet bryr seg,og politiet ikke bryr seg med krangling og sjikanering og kalling,jesus da har ikke politi hatt annet å gjøre enn å fjerne blogger.,men jeg gir meg ikke,greide det med gringobloggen,de ble og livredd

Snilla

25.02.2011 kl.14:30

MINSIN: Å si at noen har angst krever utdannelse som enten psykolog eller psykiater.

uten id

25.02.2011 kl.14:32

JA,det er ikke måte på hvor mange "feller" hun legger ut i forsøket på å få tak i ip adresser- identiteter......Tør ikke tenke på hvilket" privat "mareritt det hadde blitt for den som hun hadde fått kloa i....Så her gjelder det å være på vakt......Se bare oppfordringene om å gå til hennes blogg også.....

Snilla

25.02.2011 kl.14:35

Ja, skrive på hennes blogg gjør jeg ikke. ;)

MINSIN

25.02.2011 kl.14:38

nei det tør dere ikke,å skrivve på min blogg,da er dere avslørt.menmen skal gjøre som synskepeggy,avente til jeg har vært til politi,som jaaaaaa jeg både har ringt og prata med,og gjort avtale med,ringt blogg.no og

uten id

25.02.2011 kl.14:45

Der sa du det selv, blogg.no gives a shit, og plitiet gives a shit.Men du gir deg ikke! Hva har du tenkt å gjøre no da? Skjønner du ikke at slaget er tapt?Kan du ikke bare pelle deg tilbake på den nye bloggen din og kooooooose deg der og slutte bråke og kverulere her?

Maria<3

25.02.2011 kl.14:45

Hva maser du om marie Helen.., Purken bryr seg da døyten om dette , Ha!! ;D Du driter deg lodrett ut!!

Du snakker om rettsak og anmeldelse.., er bare snakk på deg , snikksnakkeren kan være ditt nye bloggnavn , tenker når du skifter igjen ;P!!

Se til og gjør noe med de ordene da.., gjør handling utav det, ikke sitt og gnål ., haha, du har det KUN i kjeften.........., Og den eneste dette vil ramme er deg selv, synd att du ikke evner og se det!!

Men kjør på...., få se hva du kan......... :(

Skjønner att purken ler, dem tenker vel : Hva i alle dager du driver med , skrullete er du...........

Og la slike innstander få ta seg av kriminalitet ikke slike tullinger som deg.., det er sløsing av ressurser!!!!

MINSIN

25.02.2011 kl.15:06

Gidd ikke diskutere med deg uten id,,,,politi har bedt meg komme å anmelde siden jeg ble kalt psykisk syk,du har helt rett æ gir mæ fan ikke,og får igjenom det jeg vil ha gjennom,som jeg sa både til blogg.no og politi,jeg gir ikkje fan,det er min person det gjelder

MINSIN

25.02.2011 kl.15:12

Maria nå nei jeg har det ikke i kjæften,jeg har det i handling,husk det.Se ingen a dokker kjenne mæ haha.skal vise dere kæm som drit sæ ut hær.kom på min blogg og diskuter,så slipp peggy dette,men kæm e pyser,jo dere,som ikke tør å komentere på bloggen min,men besøke den det gjør dere,har alt jeg treng fordet,har et zitemeter dær,som viser alle som e på bloggen min,til og med peggy har vært dær

Hilde

25.02.2011 kl.15:42

I følge politisjef Ingelinn Killengren er politiet sterkt underbemanna. Det er ikke bevilga økonomi til meir resursar. Dette fører til at sjølv anmeldelser for alvorleg tjuveri, overgrep og vald ikkje vert etterforska. Dei fleste saker vert henlagt pga mangel på bevis, og bevisets stilling.

Ta hensyn til politiet, ikkje anmeld kvarandre. Ver vaksne mennesker og ordne opp sjølv.

Iceman

25.02.2011 kl.16:31

Det er kun EN peson som HAR-SKAL annmelde her inne.Jeg har sakt at hun er temmelig nær en annmeldese selv, og med det mente jeg -for det første,man kaller ikke folk de verste ting uten noe som helst grunnlag.-for det andre mente jeg at hun hadde ikke komt noe særlig langt med noe annmeldese når det er hun som burde annmeldes.Trodde kanskje det kunne stanse henne litt, men neida,,kjerringa va tebake hun.....

Er enig med deg i at politiet må få slippe å bli innvolvert i dette idiotiske tøvet til denne kjerringa.Men er jo fryktelig slitsomt dette, så jeg håper hun snart går tom for krutt......

MINSIN

25.02.2011 kl.16:51

kruttet tar slutt når denne bloggen e slætta,PUNKTUM.........

INGEN KALLER MEG PSYKISK SYK USTRAFFET

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.17:02

Hilde:Jeg anmelder ikke,det kan herved alle se bort ifra.Jeg også mener at politiet har langt viktigere saker å bruke ressursene sine på.Jeg vet hva denne minsin1 vil - og slik hun vil blir det ikke.Jeg fortsetter å blogge,sånn er det bare og det må hun leve med.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.17:06

MINSIN:Ta å gi deg nå,det er nok tull fra deg.Du får aldri fjernet meg fra blogg og du får aldri straffet meg for noe straffbart forhold.Innse nederlaget - enda en gang i "debatt" mot meg - og gå videre.En ting skal du vite : Jeg kommer aldri til å oppsøke deg på noen blogg du måtte ha i fremtiden,du skal få fred fra meg...Hilsen synskepeggy.

Iceman

25.02.2011 kl.17:09

minsin, vett du, du e rett og slett ikke sann!!!!!!!!!!!! Tror du at du kan få denne bloggen slettet?????? På vilket grunnlag???????? Kor dum går det an å bli????????Les HVA synskepeggy skriver!!!!!!!!! BOKKEN KOMMER TIL Å BESTÅ!!!!!!! --- PUNKTUM.........

MINSIN

25.02.2011 kl.17:19

Synskepeggy du vet ikke va jeg vil da jeg sa at vi kunne gå inn for en avtale,Hværtfall ikke slette bloggen din jeg mente med det.joda synskepeggy,gringobloggen ble slettet pga meg,men den va værre enn din,dær var det trussler mot meg..

HOLD OPP ICEMAN

anonym

25.02.2011 kl.17:24

minsin: det er du som er det store problemet her,det er du som starta det hele.i mitt syn er du en trassig dritt unge,som ikke har lært hverken moral eller folkeskikk.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.17:27

MINSIN:Vi kan avtale hva det måtte være i rettsapparatet etter at du har anlagt sak mot meg - noe motsak blir det ikke fra min side.Kun juridisk bindende avtaler forholder jeg meg til når det gjelder deg.Gjøre opp oss imellom...du tror virkelig at jeg er stokk dum,du,som visse andre.Har du ikke snart brukt opp alle dine slue forsøk på å få meg til å "bite på".Slutt nå !!! Du får aldri denne bloggen slettet.Du har prøvd alle "knep" og du har ikke lykkes med noe,annet enn å gjøre deg selv til spott og spe for alle som leser bloggen min.For din egen del,stopp nå,og konsentrer deg heller om å slikke dine sår,litt "førstehjelp" trenger du vel nå,tenker jeg.Hilsen synskepeggy.

MINSIN

25.02.2011 kl.17:35

DU ANONYME THANK YOU

Ska vi se på,denne drittslengings bloggen ska bort,belive me,,,få noen andre å slenge dritt om,og FAN IKKE MEG.....hmmmmmmmmmmmmmmmmmm komenterer du selv på bloggen din peggy,under de rare nickene og anonyme,kanskje det det er jeg som er synsk og klarsynt,hvis det er det,så er det synd i deg.....nå forlater jeg denne mobbebloggen din peggy,så længe den består da......Husk ka æ sa,greier det utrulige

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.17:42

MINSIN:Så flott,håper at du mener det denne gangen,da og lykke til...med anmeldelsene av meg både til politi og blogg.no - venter i spenning,jeg - og møter deg gjerne i retten.Håper ikke at det er bare trusler og tomt snakk fra deg denne gangen også - både du og jeg husker godt sist du drev med samme leksa.Hilsen synskepeggy.

MINSIN

25.02.2011 kl.17:44

Kosn i hærrens navn skal vi kunne møtes i rætten når du ikke tør anmelde mæ hææææ,jeg går til politiet for å få dæ fjerna,det tre andre som æ ska ha i rætten,eller er du gringo

sisselfish

25.02.2011 kl.17:47

Hurra,alle sammen så blei det GULL HER :)

MINSIN

25.02.2011 kl.17:50

Synskepeggy ikke vær redd du e nok rappotert både til politi og blogg.no idag,vær du trygg,at du sa jeg var psykisk syk,det fikk begeret til å flyte over,hvorfor skulle jeg ikke tørre å ringe politi hehe,kjenner de jo godt,da de er fra plassen min,koslige menn,hun kvinnelige politibetjenten bor 5min fra hær jeg bor,men er permitert,på grunn av at hun har fått liteban,og han andre bor heller ikke langt hærfra,heldig sånn

MINSIN

25.02.2011 kl.17:54

sisselfish kæm vant nu då,vært så opptatt hær hehehehe

anonym

25.02.2011 kl.18:08

stå på synskepeggy,glede meg til flere bra innlegg fra deg,bloggen din vil alltid bestå:=))

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.18:13

MINSIN:Du kan trekke meg inn for rettsapparatet helt uavhengig av om jeg anmelder deg.Du anmelder meg til politiet - du hyrer en advokat som på din anmodning lager en såkalt rettsprotokoll,den bruker inneholde de forhold som du ønsker rettslig belyst,samt strafferamme for de forhold du/advokaten din mevner i begjæringen.Jeg blir da innkalt til retten som motpart og blir samtidig informert om at om jeg ikke møter til rettsforhandlingene osv osv..det er ca sånn det foregår,og du trenger ikke min hjelp til det,anbefaler heller at du får hjelp fra en advokat.Men problemet ditt skjønner du,er bare at det er du som må ta et slikt initiativ,du trenger heller ikke blande inn politiet for å dra meg inn for retten,det kan du i sammarbeid med advokaten din begjære, det er da en sivilsak og i og med at det er en sivilsak så kan du risikere at den blir avvist i tingretten,men jeg regner med at den sjansen vil du ta.Henger du fortsatt med på min lille forklaring her ???? Jeg trenger ikke anmelde deg for noe for at du allikevel kan anlegge sak mot meg.Så som jeg sa,neste trekk er ditt - og jeg vil bli fryktelig skuffet nå om det viser seg igjen at det er tomme ord og trusler du holder på med.Hilsen synskepeggy.

MINSIN

25.02.2011 kl.18:14

nu drar man på besøk

MINSIN

25.02.2011 kl.18:20

alt det dær vet æ,har da fan vært i rætt før,om noe jeg anmeldte og vann...NÆSJ FORETREKKE POLITI,DE GJØR ALL JOBBEN,SORRY ANMELDER DEG IKKE,BARE FÅR DÆ FJÆRNA,TAR OPP GRINGOBLOGGEN,SÅ DET BLIR 3ANDRE.....,SORRY FOR Å SKUFFE DEG

MINSIN

25.02.2011 kl.18:24

Har avtalt med politi at jeg skal møte opp på Mandag,siden han som eier blogg.no sa det,han ba meg si til politiet at de måtte ringe dem,fort gjort,da har æ gjort mitt,ferdig med det.men nu drar jeg på besøk

Samsung

25.02.2011 kl.18:33

Minsin er kjent av politiet der oppe for andre forhold. Tar alt hun sier med en stor klype salt. :) Av politiet blir man jo som oftest bedt om å komme og anmelde, men ikke dermed sagt at noe blir gjort. Saken blir i såfall henlagt. Jeg kjenner bl.a ordføreren der oppe som er tidligere lensmann.

MINSIN

25.02.2011 kl.18:48

ser sisselfish er på allis sin blogg ,og samsung begynner jeg å få en aning kæm e...da e toril og inger og hær,synskepeggy e du gringo,ligner jævlig på gringobloggen dette ja

Samsung

25.02.2011 kl.18:49

MINSIN: du kan aldri gjette hvem jeg er. :)

MINSIN

25.02.2011 kl.18:56

Skaal vi se på,får jeg snart vite,fortsett du så er det grunnlag for at synskepeggy sin blogg blir slettet,da e det din skyld...Vi kjører ut,og da skal æ en tur innom ordføreren,han og bor 5min hærfra,VÆR DU SIKKER

Samsung

25.02.2011 kl.19:01

Lykke til! :) Du er vel redd for hva jeg vet om deg. Derfor du stresser sånn. Men vær du sikker. Jeg kommer ikke til å røpe deg, for sånn er jeg ikke. Oppfør deg. Nå skjemmer du deg mer ut.

Gringo-looser

25.02.2011 kl.19:03

Inger har ikke kontakt med oss Marie .

Hilsen gringogjengen

MINSIN

25.02.2011 kl.19:08

S AMSUN NÆSJ,VET DU HVIS DU IKKE HAR KJØRT I FYLLA OG IKKE BLITT TATT DA E DU IKKJE VOKSEN,HAR DU ALDRI VÆRT BORTI POLITI DA E DU EN JÆVLA DRITT,ALLE ANDØYVÆRINGAN HAR VÆRT I KONTAKT MED POLITI,VI E VOKSEN HAAAAAAAAAAHAHA OG STEIKE TØFFE,VI BER POLITI DRA EN VISS PLASS OG,UUUUUUUUUUUUUPS ROPTE Æ.mEN VET DU SAMSUNG DU E EN FEIG JÆVLA DRITT,KOM Å STÅ FRAMFOR MÆ HVEST DU TØRR.,HVIS AT DU E TØFF,IKKJE BÆRRE BAK TASTATURET MEN UTENOM OG,DET E KUNST Å KJØRE I STOLPA I FYLLA,MEN Æ E EKSPERT

anonym

25.02.2011 kl.19:10

minsin: du er så tåpelig.uff. tar sin tid å reise på besøk. ell er det mer viktig å lage kvalme.kansje du er venne løs.etter all dritten du har slengt om deg med????

MINSIN

25.02.2011 kl.19:12

kanskje det anonym hahaha....Må vente på min kjære først,han pynter sæ skjønne du.men nu drar vi ska til jon are på dverberg

Samsung

25.02.2011 kl.19:13

Eh, Marie: jeg kjenner andøyværinger godt jeg. Og de jeg kjenner kjører ikke i fylla. Det sier litt om din vennekrets. Æ har stått framførr dæ fleire gånga skjønna du. Æ e også steike tøff kan æ førtælle dæ. Æ e nordlending æ, kossen e det med dæ? E du fostra opp på kokfesk sånn som æ?

25.02.2011 kl.19:17

NASSERSISTISKE personer har alle de trekkene du har vist frem her.GET A LIFE.Du skulle f.. meg ha vært medisinert for 39 år siden,noe mer sykt menneske skal man lete lenge etter her.Få deg ett liv,slutt å plag andre her inne.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.19:31

MINSIN:Nei nå må du skjerpe deg..Du har jo holdt oss alle for narr...tenk på alle som nå sitter og venter på et resultat fra en rettsak som du har startet på meget falske grunner.Tviler igrunnen sterkt på om tingretten gidder å bruke tid og ressurser på dette her tullet ditt...om politiet velger å gjøre det,ja da må man undres på det også.Kan også nevne for deg (for å skryte litt av meg selv)jeg har hatt en sak gående i rettsystemet i fire - fire år,det er riktignok en stund siden og saken var langt ifra dramatisk,den gang var jeg saksøker (i din sak,derimot vil det være en fordel å være saksøkt)jeg var hele rettsrunden fra tingretten til høyesterett,man lærer litt om de juridiske irrganger og "regler" etter slike opplevelser som kan komme godt med ved seinere tilfeller - man lærer det viktigeste - å ikke være redd for hverken lensmann eller prest eller advokat,så bare kom igjen.Foruten god lærdom om jus er jeg en av meget få sivile personer i Norge som har en høyesterettsdom - i min favør - liggende i skuffen.Dommen var endog enstemmig i høyesterett,meget skjelden det også.99pst av alle lignende sivile saker blir avvist av høyesterett,så bare det å få saken min behandlet i Norges høyeste rettsinnstans er en seier i seg selv,så summa summarum,etter fire år i rettsystemet kan man oppsummere slik :en høyesterettsdommer "skylder" meg en tjeneste,kan du gjette hvorfor ? - og saken min skapte presidens,vet du hva det er ??? Nei,nå blei jeg så stolt over meg selv at jeg tror at jeg må skrive om denne saken min i ett innlegg.....bare du ikke lar deg provosere så mye,må jo ta "hensyn" til det og nå,plutselig.Hilsen synskepeggy.

lilliann

25.02.2011 kl.19:32

minsin1 ,har allerede kopiert på fra din blogg både dine kommentarer og andre sine

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.19:43

MINSIN:En ting til,hvordan er det mulig at ikke politiet selv annmelder deg til politiet slik du omtaler politiet,dette er jo grov sjikane av offentlig tjenestemann du holder på med her.Fy....du eier virkelig ikke grenser og respekt for noen,du.Kanskje noen lesere av min blogg finner denne omtalen av offentlig tjenestemann så alvorlig at man tipser politiet om å se inn på bloggen her - kanskje jeg gjør det selv - og da tror jeg ikke at det er nødvendig at andre sier noe mer - da ordner politiet opp med deg selv.Du må styre deg nå....tenk på hva du holder på med...Om ikke politiet på ditt hjemsted vil ta denne sjikanen av offentlig tjenestemann alvorligt (ifølge deg) så vil helt sikkert andre politidistrikt gjøre det,for tross alt så er slikt hele politikorpset i Norge sin sak.Nå bør du være redd for konsekvenser på dine uttalelser.......Du er ikke til å tro,altså...Kom deg på fest nå,er sikker på at mange ikke kan vente på at du skal dukke opp å redde kvelden.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.19:45

lilliann:Det har jeg fått tips om før i dag,la henne bare styre på.Det er til slutt hun selv alt dette går utover som før.Hilsen synskepeggy.

Sommerjentaa.

25.02.2011 kl.19:49

OY! Crazy house!

Du MINSIN som antakelig er mariehelen56: jeg kopierte denne for å bare vise deg. takk samsung,den ble kopiert,denne bloggen roper etter å bli slettet me tvang,trakkasering på det groveste,gjett om dere og ikke minst synskepeggy må svare på en del ting

alså du sier at du har blitt trakasert og grovt mobbet osv. Men jeg har jo sett alle kommentarene fra deg og jeg må si de er helt forferdelige det er no heller du som trakaserer for det eneste synskepeggy vil er vel fred eller?

Jeg synes du bør politianmelde dette ja for dette tror jeg ALDRI kommer til å stoppe med deg i bildet. no faans ass!

Det du kalte iceman om at hun var djevelens sønn? alså halo?

Hilsen Sommerjentaa. Håper det får fred over denne bloggen og at dere kan leve som normalt igjen!

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.19:52

sisselfish:Det er ikke gull riktig enda,men er ikke i tvil om hvem som får gullet tilslutt.La dama holde på,hun graver sin egen grav her,og det er ikke første gangen her på min blogg.Men for pokker,hun graver aldri dypt nok,hun kommer seg opp igjen gang etter gang for å lage mer kvalme og ugreie.Jeg stopper henne ikke og det er fordi at håpet er at denne gangen blir det dypt nok......Ha en fin kvel,sisselfish.Hilsen synskepeggy.

Hilde

25.02.2011 kl.19:58

Psykopati (fra gresk psyche "sjel", "liv" og pathos "lidende") er en personlighetsforstyrrelse som karakteriseres av en svikt eller total mangel på grunnleggende sosiale ferdigheter og følelser som medfølelse og empati. Personer som lider av psykopati er utpreget egosentriske.

Psykopat (av psykopati, også kjent som sosiopat) er en diagnostisk betegnelse på et syndrom av abnormale personlighetstrekk. Vanlige kjennetegn er at personer med en slik lidelse kan ved første inntrykk virke sympatiske, intelligente og sjarmerende, men som ved nærmere kontakt viser seg å være manipulerende, løgnerske og impulsive. Utad kan en psykopat være vellykket, med en godt betalt jobb og godt rykte etc, mens en innad viser seg å ha en utiltalende oppførsel. Det er ofte de nærmeste, familie/nære venner som merker det og får oppleve psykopatens virkelige personlighet.

Det kan ta lang tid, før de viser sitt "virkelige jeg", og det kan skje fortløpende. De er drevet av sterk trang til å tilfredsstille egne behov og lyster og viser nedsatt evne til å føle empati og frykt. Dette kommer til uttrykk gjennom manglende hemninger i å utnytte andre personer og til å involvere seg i risikabel adferd. Andre vanlige symptomer er aggresjonsproblemer, manglende evne til langsiktig planlegging, nedsatt forståelse for ansvar og moral, logiske brister, patologisk løgnaktighet med mer.

Man legger til grunne både sosiale og psykobiologiske faktorer for utvikling av psykopati. Omsorg- og oppdragelsessvikt i barndom så vel som nedsatte nevrale funksjoner i forbindelse med impulskontroll og opplevelse av frykt er blant de fremste forklaringer på lidelsen.

For bruk av diagnosen psykopati kreves det at man oppnår 25 poeng på en skala, av 40 mulige. Manglende forståelse for lidelsen hos pasienten selv og dermed motvilje gjør behandling vanskelig. Det finnes ingen effektiv behandling spesifikt for lidelsen, men gruppeterapi og adferdsterapi har hatt en viss effekt. Enkelte medikamenter kan hjelpe mot eventuelle generelle aggressive symptomer.

De fleste forskere mener det i likhet med andre psykiske lidelser også er grader av psykopati. Man kan derfor ikke utelukke at også de med en lavere poengsum må ansees som psykopater.

De fleste psykopater er ikke kriminelle. Det meste av forskningen på psykopater er gjort på kriminelle psykopater. Problemet er ofte at psykopater ikke regner seg selv for å være syke. Av den grunn er de også vanskelige å avsløre. Psykopater har også evner til å manipulere andre personer med seg mot offeret, og dette gjør dem til hensynsløse og destruktive faktorer i mange sammenhenger i samfunnet.

Den til dels store forvirringen rundt begrepet psykopati kommer mye av at nærliggende diagnoser som antisosial personlighetsforstyrrelse og dyssosial personlighetsforstyrrelse blandes sammen med og likestilles med psykopati. Sistnevnte er imidlertid en langt snevrere diagnose enn de øvrige.

Sosiopat er synonymt med psykopat. Begrepet sosiopat ble innført av en del amerikanske forskere for å underbygge at psykopatens konflikt er i samspill med sitt sosiale miljø.

1.Glatthet / overflatisk sjarm

2.Egosentrisk / storhetsideer om egen verdi

3.Behov for stimuli / lett for å kjede seg

4.Patologisk løgnaktighet, bedrageri

5.Bløffmakeri / manipulering

6.Manglende anger eller skyldfølelse

7.Manglende dybde av følelser

8.Ufølsomhet, manglende empati

9.Parasittær livsstil

10.Oppfarende / dårlig kontroll over sinne

11.Promiskuøs seksuell adferd

12.Tidlige adferdsproblemer

13.Manglende realistisk langtidsplanlegging

14.Impulsivitet

15.Uansvarlig adferd

16.Hyppige ekteskap / samboerforhold

17.Ungdomskriminalitet før fylte 15 år

18.Svikt under prøvetid eller løslatelse

19.Manglende ansvarsfølelse for egne handlinger

20.Flere typer lovbrudd blant følgende: tyveri, innbrudd, ran, narkotika, frihetsberøvelse, vold/mishandling, mord, mordforsøk, ulovlig våpenbesittelse, grov uaktsomhet, bedrageri, flukt fra fengsel

Hilde

25.02.2011 kl.20:00

DSM-IV er det ikke noen egen diagnose på psykopati. Psykopati er ikke det samme som antisosial personlighetsforstyrrelse. Antisosiale personligheter kan være, men er ikke nødvendigvis psykopatiske! Antisosial personlighetsforstyrrelse karakteriseres med følgende kriterier:

Fra 15 års alderen har det vært neglisjering og brudd på andres rettigheter, rettigheter som blir ansett normale I gjeldende kultur, angitt ved minst 3 av følgende:

Ute av stand til å følge sosiale normer for lovlydig adferd, kjennetegnet ved stadig å gjøre deg skyldig i handlinger som danner grunnlag for arrestasjoner.

Svikaktighet som angitt ved kronisk løgnaktighet, bruk av andre navn, eller ved å lure andre for å oppnå fordeler, eller for moro skyld.

Manglende evne til å planlegge for fremtiden eller impulsivitet

Irritabilitet og aggressivitet, som angitt ved stadige slagsmål eller overfall.

Vist hensynsløshet/ringakt når det gjelder egen eller andres sikkerhet.

Konsekvent uansvarlighet, som angitt ved stadig å mislykkes når det gjelder å stå i jobb eller oppfylle økonomiske forpliktelser..

Mangel på anger som angitt ved å være likegyldig til eller bortforklarende til det å ha skadet noen, ha behandlet andre dårlig eller stjålet fra

Vedkommende er minst 18 år gammel.

Det foreligger en adferdsforstyrrelse som foreligger før fylte 15 år, og som er karakterisert ved vedvarende atferdsmønster hvor andres grunnleggende rettigheter, eller sentrale aldersadekvate samfunnsmessige normer og regler brytes, og hvor i løpet av 12 måneder minst 3 av følgende kriterier er oppfylt:

Aggresjon mot mennesker og dyr

plaget, truet eller skremte ofte andre.

starter ofte slåsskamper

brukte våpen som kunne skade andre fysisk (for eksempel balltre, murstein, knust flaske, skytevåpen, kniv)

var fysisk grusom mot andre mennesker

var fysisk grusom mot dyr

stjal i kontakt med offer (for eksempel væpnet ran, pengeutpressing, ran, lommetyveri, veskenapping)

tvang noen til seksuelle handlinger

Ødeleggelse av eiendom

Anstiftet branner med hensikt å skape alvorlig skade.

Ødela med vilje noe som tilhørte andre (på noen annen måte enn ved brannstifting)

Upålitelig eller tyveri

brutt inn i andres bygning, hus, bil

løy ofte for å oppnå goder eller fordeler, eller for å unngå forpliktelser.

stjal ting av en viss verdi uten kontakt med offer, enten hjemme eller borte (for eksempel butikknasking, innbrudd, forfalskning)

Alvorlige brudd på regler

var ofte ute hele natten til tross for foreldrenes forbud, begynte før 13 år.

stakk av hjemmefra og var borte over natten minst to ganger mens vedkommende bodde sammen med foreldrene eller foreldre erstatninger (eller en gang uten å vende tilbake etter lengre tid)

skulket ofte skolen før 13 år (eller hvis i jobb, var borte fra jobben) Forstyrrelsen må ha skapt klinisk betydningsfulle problemer i sosial, skolemessig eller yrkesmessig tilpasning.

Symptomene kommer ikke av en annen mental forstyrrelse som schizofreni eller manisk periode.

Hilde

25.02.2011 kl.20:01

Dyssosial personlighetsforstyrrelse betegner en tilstand med avvikende adferd, tanker og følelser. Tilstanden defineres som en personlighetsforstyrrelse i det internasjonale diagnosesystemet ICD-10, som er det offisielle diagnosesystemet som benyttes i Norge. Denne personlighetsforstyrrelsen kjennetegnes av et varig mønster med manglende eller betydelig nedsatt samvittighet/skyldfølelse/anger, manglende ansvarlighet, impulsivitet og aggresjonsproblematikk og at samfunnets regler, normer og lover ikke følges. Mennesker som fyller kriteriene til dyssosial personlighetsforstyrrelse har ofte, men ikke alltid, fylt kriteriene til en adferdsforstyrrelse i barndommen. Mennesker som fyller kriteriene til en dyssosial personlighetsforstyrrelse er med sine væremåter ofte til stor belastning for sine nære omgivelser.

Dyssosial personlighetsforstyrrelse er en diagnose i ICD-10 systemet og har svært mye til felles med diagnosen antisosial personlighetsforstyrrelse i DSM-IV som er det amerikanske diagnosesystemet. Kriteriene i de to diagnosesystemene er ikke helt overlappende, slik at en person som tilfredsstiller kriteriene i DSM-IV ikke nødvendigvis gjør det i ICD-10. Selv om det er en betydelig overlapping i symptomer skiller både diagnosene dyssosial personlighetsforstyrrelse og antisosial personlighetsforstyrrelse seg fra det gamle psykopati-begrepet.

Innhold [skjul]

1 Symptomer

2 Årsaker

3 Behandling

4 Se også

5 Eksterne lenker

SymptomerFor å oppfylle kriteriene for en dyssosial personlighetsforstyrrelse skal man i tillegg til de generelle kriterier for personlighetsforstyrrelse ha minst tre av følgende personlighetstrekk stabilt vedvarende over tid:

Utvise kald likegyldighet overfor andres følelser, manglende empati.

Uansvarlighet og manglende ansvarsfølelse og respekt for sosiale normer, regler og/eller forpliktelser.

Mangle evner til å opprettholde/forbli i relasjoner med andre mennesker, men uten vansker med å etablere nye relasjoner.

Har lav frustrasjonstoleranse eller en lav aggresjonsterskel eller begge, inkludert voldelig adferd.

Manglende evne til å føle skyld eller til å lære av erfaringer eller straff.

Har tendens til å komme med bortforklaringer og til å være projiserende, dvs. til å gi andre skylden for sine egne negative sider.

ÅrsakerMan vet ikke nøyaktig hva som er årsaken til at noen mennesker utvikler patologiske dyssosiale personlighetstrekk. Som ved andre personlighetsforstyrrelser handler dette om et komplisert samspill mellom arvelighet og miljøpåvirkninger. Man antar at dyssosial personlighetsforstyrrelse er en av de personlighetsforstyrrelsene som har en forholdsvis sterk arvelig komponent, og man ser ofte betydelige atferdsvansker hos disse personene i ung alder. Samtidig vil forskjellige miljøpåvirkninger kunne styrke eller svekke en utvikling mot dyssosiale personlighetstrekk.

BehandlingDisse personene er ofte vanskelig å få til å delta i behandling rettet mot dyssosiale personlighetstrekk, da de ofte selv ikke opplever noe ønske om endring og ofte legger skylden for problemer på andre. Det finnes lite dokumentasjon for at medikamentell behandling hjelper for dyssosial personlighetsforstyrrelse og de fleste behandlingstilnærminger er forskjellige former for psykoterapi.

Samsung

25.02.2011 kl.20:02

Politiet finner nok bevis på at hun ignorerer åndsverksloven. Tror hun fokuserer på meg nå siden jeg vet hvem hun er i det virkelige liv. Vet ikke helt hva hun mener jeg skriver som skal brukes som bevis. Fortell meg den som vet. :) At jeg kjenner henne? Jaja.

Jeg har ikke gitt henne tillatelse til å kopiere mine kommentarer til sin egen blogg. Få med dere dette, politiet og blogg.no. (som jeg fortsatt mener ikke kommer til å gjøre noe med dette).

Hilde

25.02.2011 kl.20:04

Narsissistisk personlighetsforstyrrelse er en diagnose som har visse fellestrekk med psykopati. Diagnosen finnes ikke i det europeiske diagnosesystemet ICD, men finnes derimot i det amerikanske diagnosesystemet DSM («Narcissistic Personality Disorder»).

Noen mener at denne personlighetsforstyrrelsen oppstår som følge av vanskelige opplevelser i tidlig barndom, men akkurat hvordan dette skjer er det flere ulike teorier om. En teori bygger på at barnet utsettes for stress (cortisol) i tidlig alder og at det skader viktige komponenter i hjernen slik at de genetiske baserte forutsetninger for tilfredsstillelse av en del primærbehov ikke blir dekket. Slike primærbehov er behovet for selvbekreftelse, og der igjennom oppbygning av en psykologisk terskel for krenkelse. Gjennom læring i tidlig alder kobles milliarder av nerveceller sammen, stresshormonet cortisol (ol.) skader slike nerveoppkoblinger samt vitale komponenter i hjernen (hippocampus, amygdala) som styrer våre emosjoner. Stress i tidlig barndom fører derfor til færre enn normale "oppkoblinger" samt skade eller redusert utvikling på viktige komponenter. En må anta at hjernen derfor primært kobler de koblinger som er viktige for organismens overlevelse og at de sekundære og høyere hjernefunksjoner tar skade/blir dårlig utviklet. Empati er en slik høyere hjernefunksjon, der igjennom utvikles den narsissistiske personlighet, mangel på empati og frykt for krenkelse av eget selv, eller sagt på en annen måte, frykten for at andre ikke skal ha empati med en selv, også kalt egoisme.

Sigmund Freud snakket om «primær narsissisme», en naturlig tilstand for nyfødte barn, og «sekundær narsissisme» som betyr at personen ikke kom ut av spedbarnstilstanden og dermed vokser opp med et udekket behov for bekreftelse av sitt eget selv.

En person med narsissistisk personlighetsforstyrrelse fremstår som «selvopptatt», men det er en overflatisk og altfor enkel beskrivelse. Egentlig mangler personen en klar utvikling av sitt «Selv». Selvet ble aldri utviklet normalt (på det tidspunkt det skulle vært utviklet) fordi barnet i tidlig alder ble lært opp til å bygge opp omsorgspersonens selv gjennom frykten for ikke å få nødvendige oppmerksomhet. Resulatet var at barnets selv ble underutviklet/skadet. Som et desperat (biologisk drevet) forsøk på kompensasjon for dette prøver personen til enhver tid, og på forskjellige måter å bringe omgivelsene til å bekrefte eksistensen av personens «Selv», ettersom den eneste måten personen kan ha noe forståelse av egen eksistens er gjennom tilbakemeldinger fra andre. Bekreftelse og tilbakemelding fra omgivelsene er viktig for alle mennesker, men for en person med narsissistisk personlighetesforstyrrelse/fungering er behovet desperat, som om personen ville opphøre å eksistere dersom andre ikke retter sin oppmerksomhet mot dem. De styres i realiteten av primitive psykologiske forsvarsmekanismer normalt utviklede vokste av seg i barndommen. Projeksjon er en slik mekanisme.

Kritikk mot slike personer utløser naturlig nok følelse av krenkelse mye tidligere enn hos normalt utviklede og dermed blir aggresjonen synlig gjennom passiv aggresjon, løgner (virkelighetsfordreininger), manipulasjoner, og i en del tilfeller vold. Slike mennesker utsetter oftere barn for vold fordi deres frustrasjonsterskel er så lav og fordi de gjennom sosial arv (læring) ofte har lært at konflikt løses med vold. Slike foreldre har lært at konflikter løses med vold i egen barndom, og utsetter ofte egne barn for den samme psykiske og fysiske vold. Særlig synlig blir dette om slike foreldre utsettes for kritikk av sin foreldrerolle. Å slå barn synes de er helt greit for det var det de selv "lærte" var greit som små! Påpekninger om slik vold møtes av umiddelbar benektelse selv om barnet fremviser tydelige skader.

Likevel mangler en person med NPF i en forstand muligheten til å anerkjenne andre personer som selvstendige vesener. Dette som en følge av deres behov for objektrelasjoner. "Covert narsissister" investerer ofte i ytre objekter (barn, partner) og speiler seg således i disse objekters vellykkethet: "Se så fine klær mitt barn har ..og jeg er dets mor", eller "Se så vellykket dette firmaet er.. og jeg jobber her", eller "Se så vellykket min mann er ..og jeg er gift med ham". Slik brukes ytre objekter til bekreftelse på egen tilkortkommenhet. Dette må ikke forveksles med å være stolt av et ytre objekt, som alle kan være. Forskjellen ligger i at barnet ikke trenger fine klær, men emosjonell speiling, hvilket det ikke får. Isteden må barnet speile den voksene!

Uff

25.02.2011 kl.20:05

Er dett lov og kopiere åndsverk , uten og spørre opphavsrett-haver først Hilde????

Hilde

25.02.2011 kl.20:06

De har ikke utviklet en normal evne til å vise respekt for andre, og har ikke normal mulighet til å føle empati, dermed blir en egosentrisk adferd viktig for å dekke behovet for egen bekreftelse. Oppførsel som kan se respektfull og/eller empatisk ut er motivert av mål styrt av bevisste/ubevisste behov for selv-bekreftelse. Det vil si at tilsynelatende respektfull og empatisk fremferd fra en person med denne forstyrrelsen er et skuespill/virkemiddel som blir brukt aktivt i en slags svindel for å manipulere omgivelsene. I realiteten har de ingen empati med andre, da all psykisk energi går med til "empati" for seg selv, det man kaller egosentrisme. Oftest er det partner eller "det ytre objekt" som opplever den avvikende adferd, fordi omgivelsene kun ser skuespillet!

Siden en person med «NPF» mangler en klar oppfattelse av seg selv har personen vanskelig for å ha noen mening eller oppfatning av noe som ikke er direkte relevant for personens egen agenda. Derfor er det nødvendig å kopiere normale mennesker så godt som mulig når det gjelder fremvisning av personlige kvaliteter. Verdisyn, meninger, smak, talemåter og så videre, blir hentet fra andre, og den syke personen fremfører i neste omgang det som skal forestille tegn på ekte, egne personlige kvaliteter. De kopierer det de oppfatter som akseptabelt og høyverdig, for det dekker deres grandiose behov for bekreftelse. Herav kommer begrepet det falske «selvet», som utgjør fasaden de omgir seg med. Kritikk avslører at denne fasaden er meget sårbar og oppfattes derfor av slike som alvorlige krenkelser. Ofte kan talemåter høres ut som «copy & paste» og virke unaturlige og kanskje absurde i sammenhengen. Angivelige synspunkter og meninger kan være vanskelige å følge presentasjonen av, kan ha dårlig innbyrdes sammmenheng og til og med avvike grunnleggende ifra personens faktiske handlinger og livspraksis. «Forestillingen» kan virke forvirrende for den som er «publikum», og inntrykket i tillegg blir forverret av at den syke selv åpenbart ikke legger merke til mangel på sammenheng i uttalelser. Logiske brister i adferd er typiske.

Narsissistisk personlighetsforstyrrelse regnes som vanskelig å kurere fordi den er så kronisk i sitt fundament.

Innhold [skjul]

1 Nyere forskning

2 Teori

3 Kjennetegn på patologisk narsissisme

4 Sjekklister

5 Eksterne lenker

Nyere forskningDe senere års forskning, empiri og teori legger nå til grunn en todeling av narsissistisk personlighetsforstyrrelse. Den ene undertypen kalles internasjonalt for Overt Narcissism og de som har denne personligheten fremstår som grandiose og ekshibisjonistiske. De fremstår med en ubegrenset tro på egne ferdigheter og attribusjon. Denne typen er beskrevet i DSM-IV (1994)og kan avsløres gjennom NPI (Narcissistic Personality Inventory). Overt narsissisme korrelerer positivt på selvfølelse.

Den andre typen kalles Covert Narcissism og her fremstår personligheten som sårbar, sensitiv og stadig på utkikk etter kritikk, som umiddelbart fører til aktivering av en rekke psykologiske forsvarsmekanismer. Dette er en sky, avhengig, personlighetsfungering som lett kan forveksles med depresjon, og er meget vanskelig å diagnostisere, uten tilgang på omfattende historikk. Denne typen er ikke så godt beskrevet i de eksisterende diagnosesystemer, men kan avsløres ved HSNS (Hypersensitive Narcissism Scale).Covert narsissisme korrelerer positivt med mål på depresjon og angst. (Rose, P. (2002) The happy and unhappy faces of narcissism)

TeoriDet er i hovedsak to teoretikere som har gitt vesentlig informasjon om narsissisme, Kernberg og Kohut. Kernbergs (1975) beskrivelser av narsissime bygger i hovedsak på et innlagt klientell og man antar dette var tungt belastede narsissistiske personligheter. Dette i motsetning til Kohut (1977) som bygger sin teori på et klientell som ikke er innlagt, men som kom til psykoanalyse for sine i hovedsak depressive og nevrotiske plager. Mens Kernberg i hovedsak beskriver narsissister av den Overt typen, beskriver Kohut en mer Covert type.

På bakgrunn av dagens kunnskap er det grunn til å tro at de begge hadde rett. Det ulike klientellet gav opphav til de hva de forskjellige teoriene presenterer. En rekke andre teoretikere og klinikere har gitt litt ulike navn til disse to hovedtyper. En liste over dette er beskrevet bla. av Holdren (2004) og Fardal (2006,s.32).

Hilde

25.02.2011 kl.20:07

Kjennetegn på patologisk narsissismeSkam er den følelsen som lurer under all usunn narsissisme, samt en manglende evne til å behandle skam på en sunn måte. Frykten for skam fører til at de projiserer egne feil og mangler (skam) over på andre. Utstrakt mindreverdsfølelse, redusert selvtilit og skyldfølelse grunnet konflikten mellom den grandios fanatsi og realiteten.

Magisk tenkning - Narsissister ser på seg selv som perfekte og bruker forvrengning og illusjon, kjent som magisk tenkning. De er ikke psykotiske, men har en lite fleksibel og forstyrret perseptuell virkelighetsforståelse og deres persepsjon preges av perseptuelle sett. Minimalt begrenset av virkeligheten, tilpasser de fakta til egne behov.

Arroganse ? Arrogansen søkes skjult, men kommer til syne indirekte gjennom adferd. Hvis en narsissist føler redusert betydningsfullhet, (noe de lett gjør i møte med omgivelsenes krav) kan han / hun gjenopprette sin egen betydning ved å klandre eller nedverdige andre. Manglende respekt møtes med forakt.

Misunnelse ? Kronisk missunnelse på andres talenter, som de nedsettende kritiserer. Hvis narsissisten har behov for å sikre en følelse av overlegenhet, møte en hindring på grunn av noen andre, vil hun/han nøytraliserer det ved hjelp av forakt for å redusere den andre personens betydning.Benekter avhengighet av andre.

Krenkelse ? Narsissister er svært sårbare for alt de oppfatter som kritikk av sin person, sitt skjøre Selv. Det andre kan oppfatte som livets normale utfordringer, kan narsissister oppfatte som grove krenkelser. Lav kognitiv fleksibilitet kombinert med rigide perseptuelle sett, umuliggjør samarbeid og konfliktløsning. Det er ?My way or the high way?! Fremstiller seg ofte som ofre for omgivelsenes krav.

Mistillit ? manglende evne til å stole på, ha tiltro til andre, som et resultat av tidlige tap og krenkelser.

Empati ? Manglende empati. Dette kan skjules bak en fasade av ofte uvanlig forståelse og selvoppoffrende interesse i andre. En overdreven involvering i egne barn, en gruppe, en forening osv. Eller som psykiater Finn Skårderud skriver i boken Uro (2002,s.187) "Han samlet på ofre. Hans omsorg for ofrene gav ham - iallfall for en stund - en følelse av å være et betydningsfult menneske"

Selvberettigelse - Narsissister har urimelige forventninger om særlig gunstig behandling og automatisk imøtekommelse, fordi de anser seg selv unike og spesielle. Enhver manglende oppfyllelse, vil bli vurdert som et angrep på deres grandiose selvoppfatning og overlegenhet og gjerningsmannen anses å være en ?klosset" eller "vanskelige" person. Trossing av deres vilje er en narsissistisk skade som kan utløse narsissistisk raseri. Dårlig impulskontrol.

Utnytting - kan ta mange former, men vil alltid involvere bruk av andre uten hensyn til deres følelser og interesser. Ofte er den andre i en underordnet posisjon (barn, ektefelle, ansatt) hvor motstanden ville være vanskelig eller umulig. Barn og ektefelle av narsissister kan innta en slik rolle. Noen ganger er underdannigheten ikke så mye virkelig som antatt.

Dårlige Grenser - Narsissister anerkjenner ikke egne og andres grenser, og ser ikke på andre som selvstendige individer men som forlengelser av seg selv. Særlig blir de som fungerer som narsissistisk supply sett på som forlengelse av dem selv. Barn er svært utsatt i slike settinger. Andre enten eksisterer for å møte deres behov, eller vil ikke eksistere i det hele tatt. De som forsyner narsissistisk supply til narsissister, vil bli behandlet som om de er en del av narsissisten og forventes å leve opp til dennes forventninger. I narsissistens bevissthet, er det ingen normal grense mellom seg selv og andre. Både generasjonsgrenser og individgrenser blir utydelige og overskrides.

Primitive forsvarsmekanismer ? Typisk er bruk av projeksjon, projektiv identifikasjon, rasjonalisering og benekting, fortrengning. Slike primitive mekanismer brukes for å fylle udekte grunnleggende behov som tilknytning, selvfølelse og anerkjennelse.

Grandiose ? Har et overdrevet grandiost selvbilde, preget utad av et falskt Selv.

Moral og Etikk ? Samvittighet hard og nådeløs, slik de selv opplevde i sin egen barndom. Ekstrem moralsk fleksibilitet over egne behov og adferd, men svært firkantet og rigid hva gjelder andres etterlevelse av moral og etikk. En lov for narsissister, en annen for alle andre, opphevet som de tror de er. De kan gi utrykk for at de hater løgn og juks, mens de selv avsløres i den ene løgnen etter den andre. Svært lav terskel for å lyve eller fremsette halvsannheter, ekstremt manipulative og egosentriske. Betydelig redusert selvinnsikt når de avsløres i usannheter. Dårlig evne til konfliktløsning. Samarbeid umulig, da det fordrer evne til kompromiss, som for en narsissist vil si å gi etter eller innrømme feil (ikke perfekt).

Hilde

25.02.2011 kl.20:08

SjekklisterHSNS - The Hypersensitive Narcissism Scale (HSNS), er den mest kjente skala for avsløring av covert narsissisme.

HSNS besvares ved å skåre 10 spørsmål på en skala fra 1 (usant) til 5 (sant). Vennligst besvar følgende spørsmål ved å avgjøre I hvilken grad hvert ledd er typisk for dine følelser og adferd. Velg et tall fra 1-5 på skalaen under.

1= usant, helt uenig

2= utypisk

3= nøytral

4= typisk

5= sant, helt enig

[ ] 1. Jeg kan bli helt oppslukt av å tenke på personlige ting, min helse, karriere og mitt forhold til andre.

[ ] 2. Jeg blir lett såret av kritikk eller sårende bemerkninger fra andre.

[ ] 3. Når jeg kommer inn i et rom føler jeg meg ofte selvfokuserende og føler at andre ser på meg.

[ ] 4. Jeg liker ikke å dele æren for egne bragder med andre.

[ ] 5. Jeg føler jeg har nok bekymringer om jeg ikke skal bekymre meg om andre også.

[ ] 6. Jeg føler mitt temperament skiller seg fra andre.

[ ] 7. Jeg tolker ofte andres bemerkninger på en personlig måte.

[ ] 8. Jeg blir ofte opptatt ev egne interesser og glemmer andres tilstedeværelse.

[ ] 9. Jeg misliker grupper, med mindre jeg vet jeg blir akseptert av minst en av de tilstedeværende.

[ ] 10. Jeg føler meg brydd når andre mennesker kommer til meg med sine problemer og ber om min tid og sympati.

Et poengantall over 35 regnes som en høy score og et antall under 23 regnes som en lav score.

Kilde:Hendin, H.M., & Cheek, J.M. (1997). Assessing Hypersensitive Narcissism: A Re-examination of Murray's Narcissism Scale. Journal of Research in Personality, 31, 588-599.

Andre skalaer brukt til å avsløre covert narsissister er Narcissistic Personality Disorder Scale (NPDS; Ashby et al., 1979# og Serkownek Narcissism Scale #SNS; Serkownek, 1975#. Begge avledet fra MMPI.

Overt narsissisme kan avsløres ved DSM IV-TR Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders kriterier:

Et vedvarende mønster av grandiositet #i fantasi eller adferd#, behov for beundring, mangel på empati, begynnende i tidlig voksenalder og tilstede i en rekke sammenhneger, som indikert av fem #eller flere# av de følgende :

1.Har en grandios oppfatning av egen betydning

2.Er opptatt med fantasier om ubegrenset suksess, makt, briljering, skjønnhet eller ideell kjærlighet #megalomania)

3.Tror de er "spesielle" og kan bare bli forstått av, eller bør assosieres med, mennesker (eller institusjoner) som også er spesielle eller av høy status.

4.Krever betydelig beundring

5.Har en følelse av rettigheter (entitlement)

6.Er mellomenneskelige utnyttende

7.Mangler empati

8.Er ofte misunnelig på andre eller tror andre er misunnelige på han eller henne

9.Viser arrogant, overlegen adferd eller holdninger

Eksterne lenkerhttp://www.freud.org.uk/narcissism.html (engelsk)

http://www.selfpsychology.com (engelsk)

Hilde

25.02.2011 kl.20:10

http://no.wikipedia.org/wiki/Psykopati

Informasjon koipert fra Wikipedia er tillatt.

lilliann

25.02.2011 kl.20:16

har sendt en meil til blogg.no angående mariehelen56 ,eller minsin1 som hun kaller seg no ,og tar dem ikke det eg har skrevet ,alvorlig,til eterrettning ,har eg sakt eg går til media med dette for dette er grov sjikanering av deg som person ,synskepeggy ,media tar gjerne imot slikt som handler om grov mobbing etc,da det er på agendaen no .

Hilde

25.02.2011 kl.20:18

Heilt enig med deg, ingen skal kunne trakasere nokon på denne måten uten at det får konsekvenser.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.20:19

Uff:Det kan jeg svare på og det er klart nei.Fra tid til annen verserer slike opphavsrettsaker i media og i rettsystemet.Og uten unntak,så langt,er det forfatteren,forskeren,grunderen,oppfinneren osv som kommer mer enn seirende ut av slike saker/tvister.Selv i saker der "tyven" ikke med hensikt har "stjålet,vinner "opphaveren" frem.Vi har alle hørt om plagiat/kopiering og det har i mange tilfeller kostet "tyven" dyrt,selv logoer er det eiendomsrett og opphavsrett til og loven er like streng med brudd på dette.For ikke lenge siden fikk McDonalds en klekkelig erstatning pga påstått for lik logo hos annet konkurrerende firma.Vær forsiktig,alle sammen,det er lett å havne i klemma her,selv uten at man kanskje er klar over det selv.Det er derfor jeg alltid,uten unntak,opplyser om hvor jeg har "lånt" mine sitater,tekster osv.Appropo det,jeg skriver mye fra andre (reklamerer)men har enda ikke blitt sponset...hmmmmm.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.20:21

Hilde:Alt som ligger offentlig tilgjengelig på nett fks google kan med loven i hånd kopieres,men man legger alltid for sikkehets skyld inn en link til aktuell tekst.Hilsen synskepeggy.

Hilde

25.02.2011 kl.20:22

http://no.wikipedia.org/wiki/Psykopati

Har oppllyst kvar eg har henta det.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.20:24

lilliann:Kjempefint at noen endelig reagerer slik,det sier seg selv at det er dumt om jeg gjør det selv,da hat,hets og hevntoktet mot meg antakelig ville blitt enda mer intenst enn det allerede er.Takk.Hilsen synskepeggy.

Hilde

25.02.2011 kl.20:24

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Uff

25.02.2011 kl.20:26

Ja SP: Det var det jeg mente selv og ,ja.

Jeg legger bestandig med en kilde, selv om det er meg selv.

Spennende!

25.02.2011 kl.20:31

Jeg har i mange år kommet over bloggere her og der i forbindelse med en studie. Jeg skal være ærlig å si at det er noen som er mer sosiopornografiske enn andre. Det som slår meg, og oppleves som særlig skremmende, er repetisjonsfrekvensen av dialogutviklingene. Dialogen er en blåkopi fra gang til gang. Det er noe som heter at en hendelse som gjøres en gang er tilfeldig, gjentas denne hendelsen tre ganger er det et mønster og et vedvarende karaktertrekk.

Nå er det hevet over en hver tvil at noen bloggere har spesielle vedvarende karaktertrekk. Når man så ser på hva dette innebærer blir jeg fristet til å kommentere. Selvfølgelig kan man ikke godta den særdeles dårlige oppførselen noen bloggere har, men på den andre siden så har vi også et samfunnsansvar for å ta vare på hverandre. Det samfunnet vi lever i er bygd opp på nettopp en slik tanke, sten for sten.

Vi må hjelpe de som ikke kan ta vare på seg selv til nettopp det. Friske mennesker reflekterer over hva vi sier, vi tar til oss det andre sider og vi handler ut fra en tanke om at vi møtes i ulike fora for nettopp diskusjoner og interesser. Når man så er på et forum, i dette tilfelle en blogg, som går under navnet synskepeggy, er det jo nettopp av den interessen man er der, synske peggy. Ikke et sted der personangrep og usakelige emner topper listen over samtaleemne. Jeg retter ingen kritikk til eier eller mange av diskusjonenes deltagere, da jeg opplever mesteparten av kommentarene som friske, reflekterte og velskrevne. Derimot ser vi godt at dette ikke gjelder alle, og at noen har store problemer med nettopp de vanlige sosiale normene vi lever etter. Dette igjen er et signal på at ting ikke er i orden og at når man ikke er i stand til å sette egne grenser må andre faktisk gå inn å hjelpe til.

Hva om vi gjør dette i stedetfor å la noen bloggere faktisk skade seg selv. Jeg blir bekymret for tankerekkene, de grenser helt til det paranoide og syke. De det gjelder har en særlig unormal virkelighetsoppfatning og vrangforestilling.

Hva hadde vi gjort om vi møtte vedkommende i kasse på Rema? Vi hadde enten gått bort eller ringt etter hjelp....

Det er bare rett og slett trist at vedkommende ikke lar bloggen her være det spennende stedet det er, og ikke bare som en arena for egne vrangforestillinger....

Jeg tror nok at ignorering er den beste medisinen, men dette er bare min tanker:)

MINSIN

25.02.2011 kl.20:33

Hær har det skjedd mye,lillian=toril håper du får svar fra blogg.no.

Hilde hvem er det myntet på det du har kopiert,og hvorfor.

Synskepeggy er antakelig en mann,det har vi fått vite via en annen blogg,men det får tiden vise på mandag.

fyyfan spysjuka e nokka hærk,starrs ungene te j.a

go natt

Anne-Birgitte

25.02.2011 kl.20:42

I dag greide jeg ikke lenger å sitte og se på den stygge trakasseringen, de grove tuslene og den uhørte sjikaneringen som mariehelen56 har drevet mot deg på bloggen din, og jeg har også skrevet mail til blogg.no i dag. Jeg håper blogg.no tar tak i dette her, og at de hører på slike som meg som ikke har blogg, men som er leser av blogger.

Hver formiddag leser jeg faste blogger som jeg synes er interessante, og din blogg er blandt de jeg leser hver dag. Jeg trodde aldri jeg skulle oppleve å lese noe så hatefulle utsagn skrevet av en voksen dame!

Hvis hun anmelder deg, anmelder hun seg selv. Så enkelt er det!

Bloggen din kommer aldri til å bli slettet. Den kommer alltid til å bestå.

Paff

25.02.2011 kl.20:48

Var det ikke 1 dame som er anmeldt ca 40 ganger av damen her og hennes medsammensvorende da?? Men meg bekjent så har den damen verken sett eller hørt noe fra politiet.

Ikke visste vedkommende dame hvorfor hun skulle anmeldes heller.

Men hun trodde at hun ble lagt for hat for at hun svarte for seg,

Samsung

25.02.2011 kl.20:51

Anne-Birgitte: jeg har faktisk også skrevet mail til blogg.no om dette i dag. :) Godt å se at vi er flere.

Iceman

25.02.2011 kl.21:12

Ja, det er godt å se at det er flere som reagerer på denne galskapen! Flere her inne har oppfordret til å overse...men det har vert prøvd, og ikke nyttet, har også på flere måter bedt om fred, det har heller ikke nyttet, så hva gjør man da??? Mest slitsomt er det jo for synskepeggy, men vi har jaggu fått vårt vi som prøver å forsvare henne også....Kan ikke bare sitte rolig og ikke gripe inn når en er vitne til noe som dette.....

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.21:13

Spennende!:Takk så mye for en meget god og riktig kommentar,jeg har mange ganger tenkt samme tanke og har prøvd forskjellige måter for å prøve å dempe dramaet,men uten å lykkes så langt.Mye av grunnen til det er noen par andre aktører som passer på at "debatten" holdes i gang.Jeg prøver å stoppe dem,men de kommer stadig tilbake med nye nicnavn.Mine egne bloggvenner våger ikke identifisere seg av frykt for disse aktørene,men kommer hit med avtalte navn og andre tegn slik at jeg kan kjenne dem igjen,og de er jeg alltid hyggelig mot,er egentlig hyggelig mot alle,men noen par stykker bare sakelig og objektiv,noe som også provoserer dem.Dette er jammen meg ikke lett.Jeg er enig med at noen bør rett og slett reddes fra seg selv,men jeg spør meg selv,har ikke disse "fortapte" noen i sin nærhet som bryr seg så mye at de kan stoppe dem,er det virkelig vi bloggere som må ta ansvar for hvordan noen oppfører seg,jeg er ikke spesiellt interessert i et slikt ansvar,og jeg tror ikke at noen andre er det heller.Utallige oppfordringer fra meg,underveis her om å tenke seg om,slutte med tullet sitt,trakassering av meg og bloggvenner og trusler har ikke ført frem.Så nå oppfordrer jeg til å "gjøre opp" i rettsystemet.Ingenting hjelper.En aktør,men to tre aktører generellt har virkelig lagt meg for hat,de mener at det er en "seier" for dem om jeg gir opp og fks sletter bloggen,uansett hva jeg skriver vil jeg provosere disse,da de ser som sin oppgave å sette meg på plass,avsløre meg som svindler osv.Til nå har det ikke ført dem noe annet sted henn enn enda mer frustrasjon over meg som er så frekk,at jeg tar "rotta" på dem en etter en.Det ser ut for at jeg må leve med dette på ubestemt tid,og det triste er at det ser ut for at alle mine gode bloggvenner må leve med det også.Ignorering er absolutt det beste i alle tilfeller untatt dette,nettopp fordi at her er flere "fordekte" aktører som avløser hverandre i å fyre opp igjen en mange ganger stilnet "debatt".Så hva gjør man,forslag tas imot med takk.Hilsen synskepeggy.

Paff

25.02.2011 kl.21:18

Du har IP adressen hennes, den kan du bruke, så både du og andre får fred,

Blokkering er det eneste fornuftige når slike ting foregår.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.21:23

Paff:Jeg synest ikke at blokkering er det rette og hvorfor har jeg redgjort for i bloggen her før.Dessuten har hun skrevet hit med forskjellige bloggnavn og ipadresser og bare tilfeldigheter (dumskap) avslører at det er henne,skal jeg blokkere henne,må jeg blokkere alle og det er da ikke riktig heller,eller..Men takk for forslaget.Hilsen synskepeggy.

Spennende!

25.02.2011 kl.21:27

vet du, dette var et genialt svar! Jeg likte veldig godt det du skrev om at vil vi ta et slikt ansvar? Jeg mener bestemt at så lenge man faktisk blogger under noen som har et overordnet ansvar (blogg.no) så burde ansvaret for de fortapte sjelene ligge der. Samsung sier så fint at det er forsøkt med ignorering, du sier så korrekt at du har forsøkt mange ulike måter å gripe det ann, men til syvende og sist så gir det seg ikke. Når jeg så refererer til samfunnsansvar mener jeg ikke nødvendigvis deg og meg, men de som har muligheten til å gripe inn, og i denne sammenhegen blogg.no. Noen bloggere burde ikke få ha tilgang til ulike blogger. Det burde vært en rapporter denne brukeren knapp ved alle postere:)

Spennende!

25.02.2011 kl.21:28

Altså svaret ditt synskepeggy:))

Paff.

25.02.2011 kl.21:37

Jeg har flere forslag, men er redd jeg blir drept om jeg nevner dem.

Jeg prøvde 1 av de selv for noen år siden, med livet i en tynn tråd i etterkant, Så. tja......

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.21:43

Spennende!:Takk så mye.Blokkering er foreslått,jeg er ikke enig,da blokkering pålegger meg et ansvar som jeg ikke ønsker å ha.Jeg tenker at hadde noen i min nærhet fks familie oppført seg slik på blogg som enkelte gjør her ville jeg umiddelbart grepet inn og stoppet det herifra,nettopp fordi at jeg bryr meg så mye om personen at jeg ikke vil se på at personen gjør slikt,når alt kommer til alt - mot seg selv.Hvordan tenker man i slike menneskers nærhet,er man helt likegyldig til hva fks kona gjør mot seg selv.Akkurat dette er mer uforståeligt for meg enn at blogg.no ikke griper inn.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.21:46

Paff.:Ikke sett deg selv i fare på noen måte.Det er ikke verdt det.Denne "damen" har kommet med indirekte drapstrussler til meg allerede lenger oppe i kommentarfeltet her,eller var det under forrige innlegg,fikk du med deg den drapstrusselen ? Hilsen synskepeggy.

Paff.

25.02.2011 kl.21:50

Å du og har fått ja, da er vi 2 om ikke flere.

Nei jeg rekker ikke følge med alt som skrives her.

Paulina

25.02.2011 kl.21:52

Jizzes! Hvem trenger hotell cesær, når man kan lese bloggen til Synskepeggy?:P Sorry, må bare spøke litt i alvorheten. Jeg støtter deg SP i denne debatten! Syns du er en utrolig sterk dame som har klart å holde hodet hevet, og vist en ro som ikke hvem som helst hadde klart. Sender deg masse gode vibber!:)

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.21:58

Paulina:Takk så mye for det,det går fint,disse aktørene har prøvd seg på meg før,uten hell da også.Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Anne-Birgitte

25.02.2011 kl.21:58

Det var de indirekte drapstruslene mot Synskepeggy som gjorde til at jeg skrev mail til blogg.no med en gang. Jeg tente på alle pluggene og ble sint. Synskepeggy har prøvd alt i sin makt for å be mariehelen666, minsin om å stoppe, men til ingen nytte. Jeg opplever mariehelen666,minsin som svært truende mot Synskepeggy og oss som støtter Synskepeggy. Minsn,mariehelen666 beskylder oss i hytt og pine å være noen jeg aldri har hørt navnet på.

Jeg er spent på om blogg.no tar ansvar, og gjør noe med Minsin, mariehelen666.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.22:01

Anne:Takk så mye for støtte.Det er jeg spent på også,men på den annen side,da blir det vel ingenting av rettsaken hun truer meg med....Hadde virkelig sett frem til en rettslig avklaring på dette en gang for alle,først da tar denne forfølgelsen av meg (og andre bloggvenner) slutt tror jeg.Hilsen synskepeggy.

Allis

25.02.2011 kl.22:03

Dette er det verste eg har sett av trakkasering . Eg er imponert at du klarer og holde fokuset inni dette virrvarret her, visst ikke dette er bloggeren fra helvette så vet ikke eg, det tar aldri slutt, den bare formerer seg. "rister på hodet"

Uansett så vil eg ønske deg en fin fredagskveld videre.

Paff

25.02.2011 kl.22:06

Ikke rart er anonym på blogger, de tørr rett og slett ikke annet.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.22:08

Allis:Takk så mye,Allis.Håpet er at det tar slutt,skal vi si mandag..Da reiser den godeste madammen til politiet og anmelder meg,hun bør informere samtidig til politiet om sin meget ufine omtale av offentlige tjenestemenn,det er ikke mer enn rett og rimeligt synest jeg.Ha en fin fredagskveld du også.Hilsen synskepeggy.

Allis

25.02.2011 kl.22:16

Eg må le, for eg har visst hatt både polis og diverse på mi dør og.. kanskje kommer de nok en gang og skal ta meg for all mobbingen min.. Nå er det jo gått noen år da og eg har fortsatt ikke sett noe til hverken polis eller andre, men men den som lever får se.. hihihi .

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.22:17

Paff:Det er bare trist,rett og slett at man må behøve å gjemme seg bak anonym,slik skal det ikke være,men jeg forstår det meget godt.Hilsen synskepeggy.

Samsung

25.02.2011 kl.22:20

Hun har lagt ut link til bloggen din på sin side. Fint. For da er det jo bare mer grunn for politiet å ta ut tiltale mot henne. Indirekte drapstrusler og hinting om at hun ikke er redd for å gå til handling, og ikke bare har det i kjeften, sier sitt.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.22:27

Allis:Ja,den som lever får se..jeg begynner å kjenne "musa på gangen" nå ang fremgangsmåten til disse to - tre aktører.Nå er det ikke lenge før man gir seg til kjenne i form av sympatikommentarer til virusene,alt i forsøk på å holde "debatten" gående,så snart den stilner litt er de der og fyrer oppunder igjen og bedre måte enn sympati for virusene finnes ikke å gjøre det på.Når det skuespillet er på nedad,kommer hovudaktøren selv tilbake med syk humor og når ingen synest at det er spesiellt morsomt provoseres hun så voldsomt at hun begynner å lange ut trakassering,sjikane,trusler osv med den begrunnelse at "inne på denne her bloggen eier man ikke humor",da er man igang igjen...Skal vi se om ikke jeg får rett i dette.Du kjenner vel gangen i dette du også,tenker jeg,du som også har fått i glatte lag fra den gjengen der.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.22:29

Samsung:Ja,hun graver sin egen grav - akkurat som før.Hun er ikke lite....."tøff" hun der,altså.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2011 kl.23:32

MINSIN:Er jeg en mann,ja.Vel sist jeg sjekket så.....nå kan du lure nå...det er vel en av dine "synske" venner som har informert deg om dette..Du har jo kontakt med så mange slike,sier du.Litt valutta for pengene synest jeg at du bør få,selv fra "synske" tjenester.Eller var det minsin1bloggen som informerte deg om at jeg er en mann.Den minsin1bloggen påberoper seg jo snev av evner så...ja kanskje.Hilsen synskepeggy.

lilliann

26.02.2011 kl.04:45

tar meg den frihet og skrive noen visdomsord her på bloggen din synskepeggy,til ettertanke for oss alle ,men spesielt til MINSIN,og hennes venner ,om ho har noen.

Tenk deg om før du snakker,.Da slipper du kanskje å såre noen .

Tenk om du tok deg tid til å rose noen,istedenfor å kritisere.

Tenk om du lot andre være ifred ,istedenfor å bry deg.

Tenk om du gjorde noe med dine egne feil,istedenfor andres.

TENK OM:TENK OM.

Paff

26.02.2011 kl.07:28

Kan jo hende at de personene som sympatisere litt, vet at vedkommende som driver slik trenger hjelp, og derfor prøver og gjøre skaden så lite som mulig for vedkommende, og for deg?? Jeg tror det.

For det er jo helt klart at vedkommende ikke har det bra med seg selv som holder på slik til alle som sier sin egen mening, og tror at alt som enkelte sier/skriver på blogger , handler om vedkommende.

Ha en fin dag!!§

Uff

26.02.2011 kl.08:16

Men du har rett i en ting, De er to-tre stykker som samarbeider, det har de gjort noen år nå.

De ringer pårørende til andre bloggere og lager et helvete på jord for bloggere som de vil ha vekk fra nettet. Og dom de har noen rettighet til og fjerne folk fra nettet, NOT.

De tar ikke 5 flate øre for og gjøre livet surt for andre mennesker.

Som Allis sier, ja hun er ikke alene om og fått oppleve de to-tre hevnegjerrige damers adferd, som ja, vi kan vel lese alle som kan skrive her!!

De laget nå blogger som de hadde åpne for seg selv den gjengen , der de trakasserte ,de kom med så grove trusler, mobbet og baksnakket en annen dame, og som de etterpå driver og skryter av på nettet. Ingen ved sine fulle 5 gjør slikt.

Hilde

26.02.2011 kl.09:12

Synskepggy no har eg vondt av deg, korleis går det med deg ?

Eg la ut info om psykiske lidelser for å vise at det kan være alvorleg og at ein ikkje skal tulle med slikt. Ein bør ta hensyn til andre mennesker, og ikkje slenge om seg med stygge ord.

Til mariehelen. No bør du skjerpe deg, ta til fornuft før det går ut over ditt ettermæle. Du lar dummer deg ut for alle her, vær vaksen og gi deg no.

Då eg oppdaga kva slags menneske denne mariehelen var då mista ho all min sympati, ingen bør vere slik mot andre, om ein er aldri så uenig.

Drapstruslar bør takast på alvor.

Sperr IP adressa hennes då får du fred.

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2011 kl.10:42

Hilde:Takk så mye,Hilde,for omtanken.Det går fint,man kan rett og slett ikke ta slik galskap innover seg.Hun sier at " kruttet tar slutt nær denne bloggen er slættet",da skal hun få vente lenge - jeg elsker nemlig å blogge og har etterhvert blitt ganske så glad i bloggvenner og bloggen min.Men hvorfor er det så viktig å få bloggen min slættet tro,er det fordi at da mener hun at hun har gått seirende ut av denne "debatten",det er i så fall meget syk tankegang (som mye annet fra den kanten),og det skjer ikke.Takk også for opplysende kommentarer,sikkert flere med meg som fikk litt ny kunnskap der.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2011 kl.10:55

Uff:Nå vet ikke disse to - tre aktørene hvem jeg er,og derfor kan de heller ikke trakassere meg personlig eller mine nærmeste,det aleine må jo drive dem til vannvidd.Slik som saken er kaller jeg min fortsatte anonymitet for skadebegrensning og ikke feighet,som de gjør.Og denne "annmeldelsen" hennes går i hovedsak ut på at jeg - og flere med meg skal ha kalt henne psykisk syk,det er bare hun,såvidt jeg kan se,som har uttalt at hun er psykisk syk,vi andre har kun antydet at det kan være en mulig årsak til oppførselen.Politiet skal få problemer med å bevise at det er henne man omtaler som muligens psykisk syk.Jeg gikk igjennom alle kommentarer i går kveld og er nå sikker på at både jeg og andre bloggvenner har vårt på det tørre,vi er alle langt innenfor grensene for det akseptable,det er betryggende,så får hun bare annmelde så mye hun vil.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.PS:Hvorfor er de hevngjerrige mot meg ? Hva har jeg noesinne gjort disse "damene",skulle virkelig like å vite det.

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2011 kl.11:00

Paff:Desverre så tror jeg ikke at "sympati" er rette motivet,da kunne de i så fall henvendt seg på den aktuelle aktørens blogg,nei hele hensikten er å holde "debatten" igang og noen av kommentarene fra disse er gjennomsyret av det motiv.Og å få meg til å "bite på" fellene de legger ut.Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Samsung

26.02.2011 kl.11:09

De "vennene" hun har er en alen av samme slag. De trigger hverandre opp.

sisselfish.

26.02.2011 kl.11:12

Hey Peggy!

Inne her å leser siste meldingene,må jo le litt her.Uansett,det ser ut til at våren har begynt så smått her og der i vårt langstrakte land.Iallefall så har statestikken på arm/bein brudd økt igjen.Lurer litt på denne damen som fortsatt er savnet etter skituren på vestlandet ett sted,og ikke minst båten Berserk.har du noen form for info om dette?Ønsker deg en ROLIG OG HYGGELIG lørdag videre. Mvh Sissel

Samsung

26.02.2011 kl.11:17

Ser forresten på bloggen til minsin at hun har fjernet kommentarer skrevet og kopiert herfra. Fint at du tok til fornuft mariehelen. :) Og ja, antrekket ditt var stilig.

Synskepegge: det nytter å stå imot. Og som du sier, de fleste av oss her har alt på det tørre hva gjelder kommentarer:) God helg!

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2011 kl.11:19

sisselfish.Bråket her ser ut for å være stilnet for øyeblikket.Der finnes bla ikke spor etter sjikane,politianmeldelse osv.på minsin1 sin blogg i dag.Hmmm.Jeg tenker på gutta på Berserk,jeg også,så lenge man ikke vet så har man håp,det er min tanke.Det er høysesong for savnede i fjellet og ikke alle får et tragisk utfall,heldigvis.I dag har jeg også fått vårstemning,fuglene synger og 10+,ikke lenge nå til det begynner å spire i beddene rundt huset,savner bare solen i dag.Ha en fin lørdag,du også.Hilsen synskepeggy.

Uff

26.02.2011 kl.11:26

Samsung,: det var en dame som fikk roet gemyttene på et innlegg så jeg i morres.

på hennes blogg

SP: Nei vanskelig og si hva som er rett og galt for og hjelpe henne til en bedre hverdag, ikke sikkert noen av oss er utdannet i den retning, jeg er ihvertfall ikke utdannet psykolog,lege osv...

men no sport og helg.

Ha en fin helg, kos deg masse:)

PS: Ja du skal være skjele glad du er fullstendig anonym her. Fortsett med det.

minsin1

26.02.2011 kl.11:28

Samsung det var ikke meg,fikk en komentar på bloggen min,at værken blogg.no og politi tok sånt alvorlig.Hun mente at jeg skulle slette bloggen på nytt.Men måtte forklare at det trengte jeg ikke,bare slette det jeg hadde,skifte profil osv,ei jeg har på fb som sa det.Hun hadde erfaring fra ei fra før som hadde anmeldt eller tipsa en blogg,men alt havna i en skuff....

men takk for det Samsung hehe,blir mase bilder nu på bloggen min,privat og litt av hvært..har forresten linket bloggen på fb.Dere får se hva mitt virkelige liv består av

Samsung

26.02.2011 kl.11:31

Det høres fint ut minsin :) Det er sånn jeg liker å se deg skjønner du :) Og legg ut flere bilder av hva du strikker! Kan du ikke legge ut flere bilder fra Andøya også for oss som er utflyttet? God helg til deg. :)

minsin1

26.02.2011 kl.11:38

Skal se om jeg finner noen bilder fra andøya hehe.Men jeg blogger masse bilder når vi e ute å kjører:)

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2011 kl.11:39

Uff:Det er fullt mulig å vise seg fra en mindre aggresiv side,da blir man også møtt på en annen mer behagelig måte av andre.Man velger selv hvordan man vil fremstå og blir møtt av andre deretter.Å reagere på uhørt,umotivert slem oppførsel er menneskeligt og,for meg,fullt forståeligt.Jeg har dessverre ingen sympati for dette mennesket og de to-tre andre aktører,de har forsøkt seg her på bloggen før,uten å vinne frem med sine motiver - og de vil gjøre det igjen så lenge jeg ikke sletter bloggen min,tro meg.Ha en fin helg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2011 kl.11:45

Samsung:Ja,alt er fjernet,merket meg det jeg også.Hmmm - fikk jeg kanskje rett igjen - opp som en bjørn og ned som en skinnfell - når skal denne personen (og flere) forstå at å bråke med meg kommer de ingen vei med,untatt å gjøre seg selv til spott og spe og vise seg som de handlingslammede personer de virkelig er.De har det mest i ..... alle som en,det har de på nytt igjen vist her.Jeg er bare glad for at slike ikke greier å provosere meg ned på deres eget nivå og at det er roligt på bloggen min for øyeblikket.Ha en fin dag og god helg.Hilsen synskepeggy.

Uff

26.02.2011 kl.11:46

Åja, jeg vet det SP: Jeg har sett,kjent det på kroppen i dette i mange år no,

men de tre er experter til og tro at alt som andre sier handler om dem, selv om ingen nevner navn, eller sier noe som helst som kan antyde at det er dem det snakkes om.

Kos deg SP, bra flere som står oppreist etter slikt faenskap.

jeg ga ikke opp bloggingen eller slettet hjemmesiden min jeg heller, jeg har hjemmesiden for at slekt og familie elsker min hobby!

Jeg har og en blogg som ikke den gjengen vet om, og ikke skal de få finne den heller, hihi. Og det er vel det værste at de ikke kan stalke meg i alt lengre.

Jeg har også stengt den gjengen ut fra FB:)

minsin1

26.02.2011 kl.11:56

Samsung,har lagt inn noen bilder som jeg googlet

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2011 kl.12:05

minsin1:Med respekt å melde,men denne diskusjonen dere har om bilder kan dere kanskje ta på din egen blogg,skulle tro at temaet har større interesse der...Hilsen synskepeggy.

minsin1

26.02.2011 kl.12:13

Jada svare han når han spurte,ikke vær redd,komenterer ikke mer på denne bloggen

Maria<3

26.02.2011 kl.16:03

Jeg tror kanskje minsin1 har vært full når hun har skrevet alt tøvet sitt :P

For hun kan skrive skikkelig også.., og det virker som om hun plutselig snur og blir...... snill igjen , denne oppførselen kan jo skyldes så mangt , men hvordan ett slikt raseri og så vender hun til og bli såkalt "normal" igjen.. merkverdig oppførsel.., men men ;)

,Håper du denne gangen klarer og "holde deg i skinnet" minsin1 , for DITT eget vedkommende det gagner deg selv så MYE MER og du kommer bedre utav det.., Jeg undres bare over hva som driver deg slik minsin1 , fått noen timer på puten og tenkt litt?.., Ikke dumt......... :)

lilliann

26.02.2011 kl.16:08

KJære synskepeggy,eg har no fått mail tilbake fra blogg.no og en av dem som jobber på support vil ta tak i den så raskt som mulig og da vil eg få en epost fra den ,eg sa i brevet til dem att gjør dem ikke noe med dette ,så går eg til media med dette ,da går og til forbruker,inspektørene(FBI) på NRK .mvh M:O:lilliann.

lilliann

26.02.2011 kl.16:28

minsin1 ,side er ikke der lenger,nytt navn kanskje?

god helg ,synskepeggy.mvh.m,o,lilliann

minsin1

26.02.2011 kl.16:35

Maria må skuffe deg,jeg drikker,men når noen kaller meg psykisk syk,da kan hvem som helst bli forbanna,og komme med drapstrussler hahaha.greie ikke drepe ei flue,men neven min,ja den kan smake hehe....

lillian,til opplysning det fremdeles meg,men nu har jeg blogg om min hværdag,mitt sanne meg med andre ord....Samme nick og og samme blogg

lilliann

26.02.2011 kl.16:38

da eg trykkte på minsin her på din side kom den fram ,men søkte på goole søk der eksisterte den ikke ,bare til underrettning GOD HELG

Håper det blir ro no på bloggen din,og att vi fremover får lese dine gode innlegg .men blogg.no slipper ikke unna ,de må tak i sånne ufyselige saker ,hadde eg hatt mail adressen din kunne eg sendt deg en kopi ,men det går jo ikke for kan ikke stole på noen her,men kan sjå om eg kan linke det til en annen ,og vedkommende sender det til deg .KLEM

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2011 kl.16:55

minsin1:Ingen har kalt deg psykisk syk,man har undret seg om at kanskje en noe ustabil psyke kan være årsak til oppførselen di - og det må du være helt enig i er fullt forståeligt i denne "debatten" her.Det er noe helt annet enn å kalle noen psykisk syk,dessuten er det ikke nevnt navn overhode i den forbindelse,det er kun du som har følt deg truffet,og det kan ingen av oss andre klandres for.Tenk nå om det er min gode bloggvenn Iceman jeg hentyder til...ja for det kan like godt være Iceman,du vet ikke...Og dine spekulasjoner om at jeg er en mann,må du bare fortsette med.Du vil uansett aldri få vite sannheten.Uansett,jeg liker bloggere som skriver bra - og det betyr lite for meg hvilket kjønn en god blogger har,men jeg forstår at slik tenker ikke du,det kalles se sak fra person..Har du hørt om det.Om noen drikker eller ikke drikker er ikke min sak for meg å legge meg borti,men det hadde vært å ønske at vedkommende som evt drikker innser selv at det er meget uheldig for dem om drikkingen får slike konsekvenser som man ser her i min blogg.Dette er til deg minsin1 - og to tre av dine "bloggvenner" som stadig bråker med fredelige bloggere.Du har flere ganger under denne "debatten" "truet" med at du er ferdig med meg og bloggen min og det som er her,ser enda ikke at du har gjort alvor av den "trusselen" - er det en løgn det,da - og hva da med din egen troverdighet - du som hardnakket påstår at jeg er en fake,bløff,svindler og løgner,er det slik at på seg selv kjenner man andre her,kanskje....Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2011 kl.17:01

lilliann:Takk så mye.God helg.Hilsen synskepeggy.

minsin1

26.02.2011 kl.17:11

Lillian merkelig,du må skrive minsin1.blogg.no da kommer det fram

Synskepeggy,bare maria som trudde æ va full,men desverre drikker ikke.....

Ustabil psyke herreguud menneske,naturlig at folk bi forbanna,og ja æ har meget kort lunte.....Bi aldri du forbanna,har en dårlig dag,skulle ønske gulvet åpna sæ,føle dæ helt i kjelleren synskepeggy,hvis ikke så e du en av de heldige.....

At du var mann så jeg på en annen blogg.

Må jo svare de som henvender seg til meg hær inne,ser at jeg enda er samtaleevne hær inne,dæven æ må være en intr. person hææææ.Har dere ikke annet å diskutere,enn meg...Følg mæ på bloggen min,så kanskje du og de andre får ett annet syn av mæ,får det kommer masse.....Træng ikke komentere...

Nå trur æ at du og de andre ikke diskutere mæ meir,og lar både mæ og dæ blogge ifred,greit??? æ like ikkje å være så mye i søkelyse skjønner du

ha en flott hælg

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2011 kl.17:32

minsin1:Det er helt latterlig og ikke til å tro at du kommer med slike unskyldninger for din uhørte oppførsel her i min blogg,men ok,skal la denne urimelige kommentaren din passere uimotsagt.Du får garantert fred for meg på din blogg,du trenger ikke engang be meg holde meg unna.Lykke til.Hilsen synskepeggy.

Hilde

26.02.2011 kl.18:36

Ang Berserk båten dei har funne vann poser, padleåre og redningsflåte frå båten. Me får håpa dei er i live, men det er iskaldt vatn der, og sjansen for å overleve er liten.

sinmin

26.02.2011 kl.18:42

Får fred fra meg og MinSin, jeg trenger ingen beskjed om og ikke skrive eller holde meg vekk .

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2011 kl.20:35

Hilde:Huff ja,men så lenge man ikke vet er det håp,det er min tanke.Jeg fikk med meg nyhetene,mannskapet på "Steve Irwing" er ikke særlig opptimistiske lenger.Dette er meget trist.Berserk og mannskapet på Berserk er noen herlige gutter og har forlengst fått velfortjent status.Hilsen synskepeggy.

Lill jacobsen

08.02.2013 kl.09:00

Herre gud hvem er det som skriver sonn det går ikke ann er psykisk sjøl man holder ikke på sonn og hva galt har du gjort da ingenting ikke bry deg om det k de n dama kan bare takke seg selv ingen andre klem lill

Lill jacobsen

08.02.2013 kl.09:52

Ælig talt så er kjerringa mere enn forstyrret og gal et utrykk til den dama selv omm det ikke kanskje kommer med her litt stygt sjønner du og lagd den selv spade er en spade er men man må drite på den selv. Klem lill

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits