ER DET MULIG ?

Det er visst det,ja.Hvordan er det mulig at en - ofte flere mobbere kan vri en alvorlig mobbesak i den retning at det er mobberen selv som blir mobbet ?? Man går løs på andre - helt umotivert og mobber,sjikanerer,trakasserer,kommer med trusler og løgner.Og når mobberen innser at man ikke kommer noen vei med oppførselen sin,ja,da er det mobberen(e) som plutselig på mystisk vis får vridd det hele til å se ut som om det er de selv som er mobbeofferet.Og det aller verste av alt,skaffer seg sympati for sitt syn fra andre som ikke aner hva saken dreier seg om.

Er det slik at de som mobber har en så forvrengt virkelighetsoppfatning, at for dem er dette sannheten ? Det er i så fall mye mer skremmende enn selve mobbingen.Og mobbingen tar aldri slutt fordi at den (de) som mobber annser seg selv uten noe form for skyld.

Mobberen(e),for å få enda mer sympati,skylder på vanskelig oppvekst,uheldige hendelser i livet osv.Men man har alle opplevd episoder som man i etterkant selv beskriver som traumatiske.Det gir ingen rettferdigjøring av å terrorisere andre uskyldige.

Uansett hva man har opplevd av godt og gale gjennom livet,kommer man alle til det punkt at man må steppe opp for seg selv og selv ta ansvar for sine egne handlinger og valg.Før eller seinere vet man med seg selv hva som er riktig eller galt,uavhengig av tidligere erfaringer.Er det slik at for noen er det lett å ignorere denne viten (som alle får),for seinere å kunne bruke sitt tragiske liv som unnskyldning for sin uhørte og skandaløst dårlige oppførsel mot andre.

Det oppleves i så fall ikke som en unnskyldning hos dem som blir rammet av slik oppførsel,trussler og mobbing - det oppleves kun som feigt og patetisk !!!!!!!

                                                              Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

Paff.

28.02.2011 kl.14:27

Ja, det kan man lure på, det har vel flere en du lurt på i mange år.

Men da ser man hvor mye man selv må stå oppreist for og stå imot, slik du har gjort.

Ha en fin dag:)

Pia Bjørnsen

28.02.2011 kl.14:55

bra skrevet!

Emilie <3

28.02.2011 kl.15:11

Drit bra skrevet, og er helt enig i deg, JEG HATER MOBBERE

Det er bare meg

28.02.2011 kl.18:11

Hm, har det skjedd noe mer med "den" saken? Politianmeldelse el.a.?

(Du kan slette denne kommentaren om du vil)

Allis

28.02.2011 kl.18:34

Med fare for at eg nå kanskje starter den tredje verdenskrig så våger eg meg inn med en kommentar;-))

Her traff du spikern på huet. Har mang engang lurt på åssen i huleste noen som hetser andre på det groveste klarer og vri det til sånn at de sjøl framstår som offer, og etterhvert som ÅRA går så blir historien utvidet og utvidet om kor forferdelig de har hatt det.. Repeat knappen blir aldri oppbrukt, noe som din blogg kan bekrefte når en leser igjennom disse feidene som har oppstått her. Alle må ta ansvar for sine handlinger samma pokkern om det har vert aldri så mye traumatiske hendelser i fortiden, eller trur enkelte at de er fritatt for folkeskikk og attitude nettopp pga traumer fra fortiden? Det finnes ingen unnskyldninger for sånn oppførsel.

Innlegget ditt var knakandes godt ;-)

Ha en fin fin kveld videre

synskepeggy

28.02.2011 kl.18:35

Jeg har ikke hørt noe enda.Jeg er jo spent på hva den anmelelsen inneholder,og utfallet av saken,men det er vel alle dere andre også som har fulgt med.Evnt. fortsettelse på saken informeres åpent om her på bloggen.Kan bare nevne at jeg ringte tlf.nr oppgitt i komentarfeltet,det var feil nr,da jeg søkte selv fikk jeg et annet nr til kriminalvakten i Harstad som tok seg av alle henvendelser ang anmeldelse.De hadde ikke hørt om saken og heller ikke fått inn noen anmeldelse på synskepeggys blogg,dette var fredag - etter at vedkommende anmelder selv informerte at dette var blitt gjort.Kanskje det er en bløff fra hennes side det også.Jeg håper ikke det,jeg er interessert i å få dette overstått og ferdig med en gang for alle,jeg tror nemlig ikke at bråket stopper før juridisk inngåtte "avtaler".Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2011 kl.18:43

Allis:Du har forstått min mening presis her.Spørsmålet er nå,er de så tykke i hodet disse mobberne at de alvorlig mener at alle andre skal akseptere deres uhørte oppførsel fordi at de har hatt det så fryktelig selv ? Jeg mener nei,skulle tro at mennesker som har vært utsatt for traumer ville anstrengt seg for å ikke lesse byrder på andre.Eller krisemaksimerer man litt ekstra for sympatiens skyld.Det er vanskeligt å se noe klart motiv for hvorfor her.Unskyldninger for ulykke,mishandling,traumer av alle slag,holder ikke for meg.Ha en fin kveld du også.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits