KONTRAST!

 

Jeg ser - og tenker.Bloggen synskepeggy har noen røde tråder og et tema som alltid går igjen.De som leser vil finne de røde trådene.Ett av temaene er å se bak hendelser og ikke minst enkeltskjebner.Nå har det versert en nyhet i media i flere dager som gir mulighet for å utdype det jeg er opptatt av litt mer.

Båten Berserk med tre av dens mannskap er savnet,jeg ser at det får mye oppmerksomhet bla her på blogg.En slik ulykke er selvsagt en tragedie.Men man må håpe og tro at disse herlige guttene klarer seg.Mye tyder på det også,da ingen av dem er ukjent med det de holder på med.Jeg har fulgt med på disse herlige guttene sine stunts helt siden Alex Rosèn var med på deres "herjinger" og eventyrlige reiser.Derfor tror jeg,så lenge annet ikke er påvist,at de klarer seg.Mine tanker går selvsagt til dem og deres pårørende og venner.Men samtidig leser man en liten notis om at en 20 år gammel gutt på tragisk vis har omkommet i en trafikkulykke i Levanger nå i helgen.Ser ingen omtale av det noen steder.Denne gutten,og det som skjedde er ikke mindre tragisk,selv om han ikke er noen "kjendis" annet enn hos sine nære og kjære.Tapet er stort for de etterlatte.En 20 år gammel livsglad ungdom gjør mye av seg og tomrommet blir stort både ute og hjemme.Jeg vet det.Jeg vet også nøyaktig hvilken stor mental jobb som venter fremmover for dem som er etterlatte.Mine tanker går selvsagt til dem også.

Alt handler om å se mer,enkeltskjebner,ha det i tankene og ha medfølelse - Da er man langt på vei til å oppnå ett av mine ønsker for denne bloggen - å se hendelser i et større bilde til fordel for alle.

                                                               Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

ailicec

28.02.2011 kl.16:18

Bra skrevet:-)

Allis

28.02.2011 kl.18:43

Nå sperra eg augene litt opp for nettopp et sånt eksempel brukte min samboer ovenfor meg i dag og. Vi må se alle og ikke bare noen få. off

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2011 kl.18:49

Allis:Så fint,jo flere som ser det (alt) slik - og er bevisst på det,jo bedre er det og bedre energier,tegn og omtanke for hverandre vil vise seg.Takk til samboeren din (og deg).Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits