Spåing eller logikk ?

For å forutse fremtiden må man se tilbake på fortiden.

Man spør : Hvorfor meg ? Positive som negative - gode som dårlige erfaringer gjentar seg selv igjen og igjen.Det er fordi at man tiltrekker seg og tiltrekkes av det man forventer å få.Og det man forventer å få,er på bakgrunn av alle de  personlige erfaringer man har hatt.

Alt for ofte må det skje noe vesentlig,det kan være både positivt og negativt,noe så avgjørende at det tvinger frem en forandring både på fokus og perspektiv.Om ikke,vil de samme erfaringene og mønstrene gjenta seg i fremtiden.Med mindre man innser at man selv kan bryte destruktive mønstre og skape seg den fremtiden man ønsker ved å forandre fokus på forventning om hva man får.

Og så må man begynne å spørre : Hvorfor ikke meg ?

Den som ikke har lært av historien sin er dømt til å gjenta den !!

                                                                                       Hilsen synskepeggy.

5 kommentarer

Anna

01.04.2011 kl.19:09

Så stilig!

laila58

01.04.2011 kl.19:33

Er helt enig og det høres så lett ut. Men har erfart at slike ting tar lang tid, mye som skal omprgrameres når man har levd noen år , hi hi. Så tålmodighet er viktig.

Fin blogg du har.

Klem Laila

Livet mitt som klarsynt.

01.04.2011 kl.19:45

laila58:Det er ikke lett,er enig i det.Men å bli klar over at det er slik det fungerer,å ha det i tankene og bli bevisst på det,kan ofte være med på å bryte mønstre og erfaringer man ikke liker.I det øyeblikket man er bevisst på det vil man utstråle en ny energi som gjør at energier man før tiltrakk seg holder seg i bakgrunnen.Man trenger ikke så mye "omprogrammering" til det,bare tanken om at dette vil jeg ikke mer er nok.Prøv på noe (noen) du ikke liker og du vil merke forskjell på måten det (dem) tilnærmer seg deg på.

takk så mye og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Mee

02.04.2011 kl.01:53

Danic (ordsomdanser) stiller seg et lignende spørsmål i det nest siste innlegget sitt. Se innom der, og legg gjerne igjen noen ord.

Livet mitt som klarsynt.

02.04.2011 kl.10:46

Mee:Hei,Mee.Jeg leser Danic sin blogg,jeg.Har også lest innlegget du nevner.

Akkurat dette tema her har jeg skrevet om,på forskjellige måter,mange ganger før her i bloggen.

Ha en fin dag,Mee.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits