Grundig lurt !!!!!

Jeg har blitt arilsnarret i dag,ja.Ettertrykkelig og grundig også.Nå er jeg så irritert på meg selv at jeg kunne ha sparket meg selv hardt på leggen.Det skal jo ikke være mulig å narre meg,jeg skal gjennomskue slikt ,klarsynt som jeg er !!,det gjorde jeg ikke og tenkte ikke engang på at det er 01.april.Irritetrende altså,virkelig !!

Ja,ja, jeg får skylde på at jeg har hatt mye å tenke på for tiden.Og være glad for at det bare var stoltheten og egoet mitt som fikk seg en lei trøkk.Men det er jo nettopp det som svir mest !!! Og ikke trodde jeg at jeg hadde ego og stolthet,det er godt å bli påminnet om at jeg har det,akkurat som alle andre,men er det nødvendig å bli påminnet på en så brutal måte,da.Det må da finnes andre måter å påminne,som er litt mer skånsom,vel.

Jeg får trekke meg tilbake og slikke mine skrubbsår.Og være glad for at det er et helt år til noen forsøker seg på lignende stunt igjen.

Og så må jeg få gratulere vedkommende som aprilsnarret meg så grundig - gratulerer,den satt - du klarte å narre meg - med glans.

                                                Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Ina

01.04.2011 kl.21:16

Haha =)

Lost artist

01.04.2011 kl.21:18

Må erlig talt si jeg koblet lurt med nicket ditt

awesomepie

01.04.2011 kl.21:27

Jeg har ikke blitt lurt i dag :P Men HAR lurt noen andre! ;D
Dette stemmer:

Les dette innlegg av meg:

http://mfncn.blogg.no/1301741436_barn_velger_det_selv_.html

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits