Diskriminering !!!

Jeg tror ikke at kjønn og seksuell legning har noe med om man er gode foreldre å gjøre.Gode forbilder,trygge rammer,stabilitet osv.forutsetter ikke nødvendigvis en mor og en far.Men ikke alle er enige i det.Hvem og hva tror man at man er som gjør at man kan vite hva som er best oppvekstvilkår for barn.Igjen er det noen som faller for fristelsen til å ta på seg en formynderrolle og "jeg vet best" holdning som er helt hinsides og meget diskriminerende.Jeg blir opprørt av å lese slikt som sto å lese på TV2 Tekst-tv i dag :

 _____________________________________________

Vil ikke befrukte lesbiske.

Norges Kristelige Legeforening,som har mer enn 800 medlemmer ønsker å kunne si nei til å befrukte lesbiske.

Vi mener at det er til barns beste at de får både en far og en mor.Derfor vil vi ha muligheten til å nekte å medvirke til at lesbiske får kunstig befruktning,sier kontaktperson Aage Sant.Han sier videre at foreningen sammenligner også prøverørsmetoden med abort.

_____________________________________________

De fornekter seg jammen ikke,disse moralens voktere.Er det oppmerksomhet de vil ha med slike diskriminerende utspill,så håper jeg at den oppmerksomheten de måtte få blir meget negativ.

                                                                       Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Allis

03.04.2011 kl.11:16

God morgen synskepeggy;-)))

Ja eg såg det der, her snakker vi om moralens voktere. Dette blir for dumt, men de skyter seg vel litt i foten her, vi har ei prestedame (hetro aleinemor) som adopterte et barn , skulle liksom det barnet ha det vondere med ho som mor enn og sitte på et barnehjem i for eks.. colombia....

Min sønn er homofil, han har skrevet en sang (tekst) om adopsjon, første gangen eg leste (hørte teksten så grein eg, den var hjerteskjerende og fikk meg til og tenke) om du vil kan du gå inn på youtub her og høre sangen http://www.youtube.com/watch?v=aXR48xTkSPc

Ha en fortsatt fin søndag videre

Livet mitt som klarsynt.

03.04.2011 kl.13:51

Allis:Så sneversynte mennesker som fatter slike vedtak,har ikke snev av perspektiv og jeg tviler på at de vet noe som helst om hva som foregår i den virkelige verden.Det er vel derfor det faller dem lett å fatte /foreslå slike vedtak også som rammer så diskriminerende.Ved å ha slike holdninger sender man ut negative signaler som ikke er bra og som alle burde holde seg for god for.

Ha en fortsatt fin dag,du også.Hilsen synskepeggy.

anonym

03.04.2011 kl.16:06

De som kommer med slike vedtak kan umulig tenke langt. De som er lesbiske eller homofile kan være akuratt like gode foreldre som de som ikke er det.

Fin blogg du har. Iiker at du tar opp de temane du gjør,

03.04.2011 kl.18:06

går det ann att jeg spør deg her i komentarfeltet spm om fremtiden osv?

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits