Forvarsel??

 

Denne sangen har jeg ikke fått meg til å høre på på flere år.Men i dag morges våknet jeg av at jeg hørte den ,som om den ble spilt på lav styrke tett inntil øret.Siden har jeg gått å nynnet på den i hele dag.

Sønnen min hadde mange favorittlåter - alle med meningsfulle tekster,men i de siste månedene før ulykken spilte han denne ofte.Han sa til meg mange ganger : hør på denne sangen, hør på teksten,hva tror du han synger om mamma.Og vi hadde mange fine stunder hvor vi tolket denne teksten og mange andre,det er gode minner.

I ettertid tror jeg at denne sangen/teksten ville fortelle oss noe,gi oss et forvarsel om hva som skulle skje.Sønnen min visste ikke,som oss andre,hva som var i vente,men alikevel tror jeg at han uten å vite det selv,ville fortelle et viktig budskap til oss med denne sangen.

Noen uker etter dødsfallet tok jeg denne sangen med meg hjem til min mor og ba henne høre på den.Da ,etter ulykken ga teksten mer enn mening og min mor oppfattet umidelbart budskapet akkurat som jeg selv hadde gjort.Hun sa at hun forsto hva den ville fortelle,men at hun ikke trodde at hun ville klare å høre den mer enn en gang,det blei for sterkt.

Jeg er sikker på at da sønnen min spilte denne sangen for meg og ba meg høre etter var det et forvarsel (et av mange ulike forvarsler den siste tiden hans her).Og jeg er sikker på at når jeg plutselig begynner å nynne på den,eller som i dag,hører den i nærheten,uten at hverken radio eller tv står på,da er han i nærheten på besøk her hos oss.

Den "beautiful stranger" det blir sunget om i teksten tolker jeg slik at det  er min mormor,hans oldemor han blei møtt av da han gikk videre.

Hilsen synskepeggy.

5 kommentarer

Happypain

03.04.2011 kl.21:47

Det er helt utrolig nydelig sang.

Trist og høre om ulykken, heier på deg

krimbloggen

04.04.2011 kl.11:49

Hei på deg Peggy:-))

Ja det er mer mellom himmel og jord en det vi vet, tror også at man får et slags varsel, men det er kanskje ikke alltid vi fanger det opp før etterpå?

Nydelig sang og flott tekst!

Ha en fiiiin dag, her skinner solen varmt i dag!

Livet mitt som klarsynt.

04.04.2011 kl.20:35

krimbloggen:Hei,krimbloggen.Det er mer mellom himmel og jord,jeg får en føling med det hver dag.

Det skjedde mye i de siste månedene før ulykken,ting han sa som jeg stusset over,slikt skulle liksom ikke komme fra en livsglad ungdom med fremtiden fremfor seg.Jeg sa det til han også flere ganger at han hadde rett,men at han ikke skulle tenke på sånt.Jeg spurte han også om hvorfor han tok opp slike tema,men fikk aldri noe klart svar på det.Det var som om han skulle forsikre seg om at jeg forsto hva han ønsket av meg videre...Alle sangene vi analyserte "ihjel" mye han sa gir perfekt mening nå i ettertid.Jeg har fremdeles viktige ord han sa ofte i tankene.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Iceman

05.04.2011 kl.14:29

Hei Synskepeggy. Sitter her og hører på denne nydelige sangen.Har "gåsehud"over hele meg. Den får meg til å føle meg ufattelig trist over de kjære som vi har mistet, samtidig finner jeg også en trøst i denne sangen....

Tror slik du skriver om i ditt siste innlegg, at denne sangen også får en helt annen betydning for de som har opplevd å miste noen av sine nærmeste.

Selv har jeg opplevd det med mange sanger -en betydnig for meg før....og... -en annen betydning for meg etter.....og som du skriver, noen sanger har jeg måttet vente med å spille, for jeg har ikke vært klar,det ville blitt for vondt.....

Livet mitt som klarsynt.

05.04.2011 kl.15:07

Iceman:Jeg tror ikke at noen opplever å miste noen eller annet traumatisk i livet uten å ha fått varsler på forhånd,det er bare så synd at det er først når man føler at det er "for seint" at alt som man ikke forsto da, gir perfekt mening.

Er det for at man ubevisst alikevel på en måte er forberedt på det som skal skje,og at forståelsen kommer i ettertid fordi at man ikke skal ha en mulighet til å prøve å forandre eller forhindre en hendelse som allerede er forutbestemt.Jo mer jeg tenker på det,jo mer mening får det for meg,at det er slik det er.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits