HVA ?????

Her er nok en genial måte å gjøre det på om man vil være garantert et resultat man selv ønsker.Dette må da være å sette bukken til havresekken - eller verre,noe som aldeles ikke er nytt når det gjelder denne gjengen her.

Frp vil granske seg selv !!! Jaha,ja,som forventet og ingen overraskelse i det hele tatt.

Et internt granskningsutvalg skal granske Frp-ledelsens håndtering av Birkedal-saken.Det interne utvalget skal også gjennomgå Frps etiske og organisatoriske retningslinjer.

Glem granskning,mener jeg og forlang hele den "suverene" ledelsen å gå av på flekken !! Dette er nok et eksempel på at man viser null respekt for sine medlemmer,velgere og andre,og gir et tydelig signal om at alle andre enn dem selv er "idioter".Og nok et eksempel på at de er milevis ifra og i utakt med vanlige folks oppfatning.Ledelsen for dette partiets håndtering av nevnte sak og lignende saker,er mildt sagt forbi klandreverdig og skandaløs.De omtaler det inntruffne som "dumme episoder",og ferdig med den saken !!!

Det verste er at de kommer nok unna med dette også,tilsynelatende med flagget til topps !!!!

 Hilsen synskepeggy.

 

7 kommentarer

odagjellan

05.04.2011 kl.18:02

det er spørsmåls runde på bloggen min, håper du vil legge igjen en kommentar :)
Jeg er veldig enig i det du skriver. Og ja de kommer nok dessverre til å gå ut med falgget til topps nok en gang.

Livet mitt som klarsynt.

05.04.2011 kl.18:54

odagjellan:Hmmm !! Nei,det gjør jeg ikke.Men jeg svarer gjerne på kommentarer og spørsmål ang dette innlegget og andre innlegg her i bloggen.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

05.04.2011 kl.23:52

Hei Peggy :) nå har det seg sånn at ingen er feilfrie her i verden desverre.Se hva de andre partiene har vært i stormen med av ulike skandaler.Så at Frp virkelig blir hengt ut nå er jo bare helt naturlig fra spesiellt de som har stemt fram en rød/grønn regjering. Jeg har selv fulgt med på de ulike partiene,og at alle partier har ett råttent egg er jo selvsagt,så da må jo noen hoder rulle til 7 og sist.

Jeg er enig at dette er en skandale,som jeg synes svært lite om.Frp sin politikk har som sagt blitt gjort til Ap politikk.Hagen var 20 år fram i tid med det han hadde som parti program som Ap i dag liksom har tatt til sin egen politikk. Regjeringen i dag er bare ett skuespill for galleri. Ap ble dannet for arbeiderene,og i dag så blir de rike rikere og de med lite får enda mindre,så dette partiet er ikke for arbeidere lengre desverre.Jeg har aldri stemt på de og kommer aldri til å gi de min stemme heller. Så lenge skatter og avgifter er på dagsorden til denne regjeringen og flå en stakkars arbeidstaker med medium lønningspose, er ikke denne regjeringen ett speilbilde av demokrati i dette landet.

Ta f.eks skatter og avgift politikken til Ap.Hadde alle skattene og avgiftene på bil/vei/drivstoff ol. gått til vei bygging/innfrastruktur så kunne vi ha hatt 4 felts motorvei opp til kirkenes,avstikkere ut til Bergen,Stavanger etc etc.Neida, sugerøret ned i lommeboka blir bare større,og mye av olje pengene skal skippes ut av landet i fond,u-hjelp. Hvorfor skal ikke f.eks de som bygde landet få nyte godene?nei,her skal vi ligge i korridorene,fryse ihjel pga høye strøm utgifter....

Avslutter her,jeg kunne ha skrevet nesten Bibelen i 14 utgaver om politikk som er feilslått av regjeringen i dag.

Uansett,det å sette lys på en slik sak er forsåvidt viktig igjen,men det finnes mange råtne epler i regjeringskurven.

Blogger klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2011 kl.09:31

sisselfish:Jeg er så enig med deg.Det er mange råtne epler i regjeringskurven,det er sikkert og skandalene står i kø.Jeg har sparket til både høyre og venstre ved flere anledninger her i bloggen som ellers.Det er så mye at man bør ikke starte engang.Man får ta en sak om gangen og ¨å var det denne.

Må også nevne at jeg var medlem i Fremskrittspartiet i mange år.Det var i gamle dager,da partiet hadde en helt annen atmosfære og politikk,skal ikke komme inn på det for mye nå,men jeg har sett utviklingen og jeg liker den ikke.Etterhvert kunne jeg ikke lenger forsvare mye av det "mitt" eget parti sto for og meldte meg ut i protest,det var mange grunner til det,men dråpen var nok : Bybaneprosjektet (som frp alltid har vært imot) og ordfører Herman Friele.To saker (av mange) der partiet klart gikk imot sitt eget program og sine egne standpunkter.Jeg skulle likt å visst hvilken "hestehandel" som foregikk i kullissene da, som ikke engang partiets medlemmer fikk innblikk i.

Jeg kunne,som deg,skrevet mye både om dette og annet,men avslutter her - for denne gang.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Allis

06.04.2011 kl.15:46

Godt innlegg peggy;-))

Det er greit at FRP er flinke og sette på dagsorden sånne ting som folk er harniske om i nuet, men de sier ingenting om at de for.eks vil ha vekk sjukelønnsordningen , pensjonssystemet, alle må tegne helseforsikringer (som de gjør i Amerika) osv.. osv.. så vil folk ha det som vi har det med tannlegerekningene så er det bare og stemme FRP.. hehehe.. Men så klart.. vi trenger noen som står fram i media med ting som folk blir opprørt over, der gjør FRP en god jobb og som sikkert skaffer de mange tilhengere, men eg håper de aldri kommer til makten!! Jaja det er nå min mening om FRP, er ikke så veldig engasjert i politikk så eg vil ikke starte en politisk disputt med dere.. hihihi..

Forresten peggy.. er helt enig med deg i den klarsyntebloggen som er dukka opp, den er det bare vrøvl på og det er ikke vanskelig og se hvem som står bak, svindel svindel svindel.

Ha en flott dag videre;-)))

Livet mitt som klarsynt.

07.04.2011 kl.08:08

Allis:Jeg er helt enig med deg her ang.politikk.Det er flere gode grunner til at jeg ikke lenger er frpmedlem og dette du nevner er noen av dem.

Den bloggen vi snakker om er et nytt eksempel på at man kan utgi seg for hva som helst og skrive hva som helst på en blogg og det har svært lite med virkeligheten å gjøre.Jeg tipper den er slettet den også, om kort tid.Jeg har flere ganger blitt oppfordret til å besøke den bloggen,men det der er ikke noe jeg vil forbindes med eller kommentere på noe som helst måte,derfor er kommentarer som viser til bloggen slettet i mitt kommentarfelt.

Ha en flott dag,Allis.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits