Dårlige forbilder !!!!!

Eller en del av virkeligheten som man må forholde seg til ?

Jeg er forskrekket og sjokkert over den enorme oppmerksomheten disse,jeg håper for dem tilsynelatende, hjernedøde ungdommene får.Det er en kunstig ramme rundt både konseptet og de som deltar i denne fantasien.Det blir så flaut på deltakernes vegne at det er ekkelt å være vitne til.De ansvarlige for å produsere dette meget tvilsomme produktet burde også ta ansvar for å redde noen (alle) av disse deltakerne fra seg selv,da det ser ut for at de er ute av stand til å gjøre en slik vurdering selv til eget beste.En dag blir disse ungdommene,forhåpentligvis voksen.Det bør gjøre noe med dem at de har deltatt på noe så totalt meningsløst og idiotisk.Vil man være bekjent av seg selv og sin oppførsel seinere i livet,når man uungåeligt har fått litt mer "å rutte" med mellom ørene.Det er et spørsmål deltakere i et slikt konsept bør stille seg selv - før man deltar.Det kan virke som om disse deltakerene gir fullstendig blaffen i sin egen fremtid.At noen av dem som deltar oppnår såkalt kjendisstatus etter å ha vært med på noe slikt,er langt forbi hva jeg forstår.Og det forteller vel mer om dem som bidrar til at den såkalte kjendisstatusen er mulig,enn dem som får den.

Hvem som er målgruppen for dette tåpelige "showet" er vel noe uklart,selv for dem som produserer og sender det på tv i beste sendetid.Men det er et faktum at en målgruppe de når ettertrykkelig er barn mellom 10 og 14 år.Og disse barna mottar dermed en strøm av meget uheldige signaler.Kan bare nevne : Blonde jenter er i solid flertall,kun "perfekte" kropper som tar seg ut i bikini  eller mer eller mindre halvnaken (barna spør seg,naturlig nok,hva er feil med andre ?).Samtaler som er på et slikt lavt nivå at det er rart for meg at ikke mesteparten er klippet vekk.For ikke å snakke om at alkohol og sex flyter fritt.Gutta,som jentene er så fulle av seg selv at de knapt får plass i tvruta.Det er et absolutt krav om å være så tett opp til "det perfekte" som mulig for å få delta.Det er offentlig kjent at en av deltakerne mistet en nær slektning mindre enn en måned før "showet" startet.Jeg har (ikke) forståelse for det når denne deltakeren hevder at oppførselen var vedkommendes måte å takle tapet og sorgen på,men må man absolutt vise den overdrevne utageringen til vedkommende på tv,er det ingen som tar ansvar for denne personen som helt tydelig ikke vet sitt eget beste.Og hvilke signaler gir en slik utagerende oppførsel,etter noe så alvorligt som et dødsfall,til barn og unge som er vitne til galskapen.Oppførselen tyder på null respekt for seg selv eller noe som helst annet,selv ikke død i nær familie.Det er vemmeligt å se på og tar seg rett og slett ikke ut.

De mange ildsjeler som jobber utrettelig mot mobbing,forskjeller og at alle har verdi,blir regelrett motarbeidet av slike "show" og signalene slike "show" sender ut.Noen av dem som støtter nulltolleranse for mobbing,forskjeller og arbeid for egenverd og godt selvbilde i det ene øyeblikket - applauderer og oppfordrer til å følge med på slike "show" i det neste øyeblikk.Hva skal man tro at enkelte mener egentlig ?

Barn har fått mange nye ord i sitt vokabular i det siste.Bla."seksuelt frustrert".Jeg spurte en ca 10åring hva seksuelt frustrert betydde.Svaret var at,jo det betydde at en gutt var sint på en jente,da var han seksuelt frustrert.Nå er det plutselig ganske mange barn i vennekretsen som er seksuelt frustrerte.

Det svaret sier jo sitt om hva og hvordan barn får med seg mye av det de ser og hører rundt seg.

Hilsen synskepeggy.

 

 

26 kommentarer

Madde

07.04.2011 kl.16:58

Hva med å begynne innlegget med hva slags program du egentlig prater på? Skjønte det ikke før jeg hadde lest litt...Men uansett, paradise går sent på kvelden for at barn ikke skal se på det. Så da har foreldrene et ansvar for å sørge for at de ikke gjør det :)

Men ja, de fleste som er med er rimelig blåste. Skjønner ikke at de vil drite seg ut på TV ;)

synskepeggy

07.04.2011 kl.17:04

Takk for kommentar.Det blir for enkelt å "skylde" på foreldrene.Programmet sendes fra kl.21.30 - 22.30.Det er vel den timen barn (ikke helt unge) har til å slappe av litt før leggetid etter enorme mengder med lekser som må gjøres,som også er foreldrenes ansvar både for å hjelpe til med og at de er gjort.

Hilsen synskepeggy.

Songify - Musikkbloggen

07.04.2011 kl.17:12

Sykt fresh blogg :p Ser du har en litt mer erfaren blogg enn meg, starta for litt siden! Bare trykka helt tilfeldig og fant denne, men du skriver veldig bra :) Skal følge med! (Hvis du trenger musikk, sjekk ut min!:D )

Mojita

07.04.2011 kl.17:16

Regner med det er Paradis hotel du refererer til. Jeg har omdøpt det til Paradis Bordell. Noe mer er vel ikke å si om det programmet for min del. Det er absolutt ikke aktuelt å se på. Men jeg synes nå at "Gullungene" også er et forferdelig program. Det burde het "drittunger" spør du meg, og makan til språkbruk..:! Det er grusomt, jeg ble så provosert når jeg så på dette nå sist at jeg klarte ikke sitte stille i sofaen og høre på. Jeg hadde aldri latt det gå så langt, nå er mitt eneste barn 12 år da, men jeg forventer at hun fortsatt har respekt for oss foreldre når hun blir eldre. Og ikke minst - vi har respekt for henne, og derfor veileder og formaner vi henne.

Livet mitt som klarsynt.

07.04.2011 kl.17:22

Mojita:Takk så mye for kommentar.Jeg er helt enig med deg.

Jeg hadde Paradis Bordell i tankene,men man kan bare ta for seg av hvilket som helst tvprogram av samme type og det er nok av dem.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

DummeMenneske

07.04.2011 kl.17:22

Godt skrevet. Veldig enig med deg!

Også kult at du liker det åndelige og alternative :)

Livet mitt som klarsynt.

07.04.2011 kl.17:24

Songify:Takk så mye for det.Jeg skal huske din blogg om jeg vil ha musikk.Takk for tipset.

Hilsen synskepeggy.

Ruby

07.04.2011 kl.17:31

eg har ikkje sett på paradise hotel, eg har ikkje lyst heller. Foreldrene mine verken ser eller lar meg se på d. D e jo ikkje meningen at 10-15 skal se på det En "veninne" av meg driver og ser på d, men hun får jo gjøre som hun vil... Hun hører aldri på noen, og tar hvertfall ikkje nei for ett svar, så hvis resten av hjernen hennes blir spist opp så ekkje d min feil...

Livet mitt som klarsynt.

07.04.2011 kl.17:41

Ruby:Huff,jeg er ikke siker på om jeg forstår hva du mener med denne kommentaren.Det naturlige er å forstå det slik at du tror at deler av hjernen til din venninne er spist opp allerede og at resten av hjernen hennes blir spist om hun ser på Paradise Hotel.Om jeg forstår deg rett,hvordan kan du tro noe slikt ? Har du blitt det fortalt av noen andre så er det ille og ikke sant i det hele tatt.

Hilsen synskepeggy.

sisselfish

07.04.2011 kl.22:47

Kjære Peggy! Jeg vil i gjen si ett meget godt innlegg.

1.Jeg ser ikke på det søpple programmet,har bare hørt om det

2.Unge i dag skulle ha hatt juling og kaldt vann

3.Hvor ble det av sunn og frisk ungdom?Forsvant når data`n og tv spill kom

4.Vil si skolesystemet også har skyld i dette.Hadde vi innført skole uniformer hadde kleskode presset ikke eksistert.Mindre utfordrende jenter som skal vise seg fram.Ansvar for egen læring,dette gjør at ungdommen driter mye i skolearbeidet,henger mer på nettet etc etc.

5.Så kommer selvsagt karamellen;foreldrene,hvilken holdning de har til sine barn.Da tenker jeg på forhold til alkohol,sex,språk.En såkallet fri barneoppdragelse som jeg kaller det,yngler jo bare jævelunger.Grense setting er ett must mener nå jeg.

Nei sett disse unge ut i naturen i 3 uker,så får vi se om de overlever der ute,uten sminke,uten data,uten telefon,uten hårføner etc etc.....

Blogger klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2011 kl.08:50

sisselfish:Hei igjen,sisselfish.Jeg er helt enig med deg her - i alt du skriver.

Bare for å ha sagt det,så mener jeg at to turer ut i ødemarken uten noen form for "hjelpemidler" skulle vært obligatorisk i barneskolen.En tur i 5.klasse og igjen i 8-9.klasse.Da hadde kanskje elevene lært noe viktig i motsetning til opplæringen de får i klasserommet,noen ganger er den under enhver kritikk.

Jeg har vært så "heldig" at jeg har fått følge utviklingen i skolen siden 1987 da min sønn begynte i 1.klasse,nå har jeg en datter som går i 8.klasse,så etterhvert har jeg opparbeidet meg en slags kompetanse på utviklingen.Hele nedturen for skolesystemet - slik det var (som mange foreldre var fornøyd med)startet med reform -94,fra da av har utviklingen gått en vei - nedover.

Jeg er også meget kritisk til den rause utdelingen av diagnosen ADHD,det har ødelagt for mange barn.Istedenfor å forstå barns naturlige behov for aktivitet,og sørge for at de får dekket sitt behov,deler man ut diagnosen ADHD og deretter medisinering med rund hånd.Det er helt sykt,men meget komfortabelt for enkelte som hverken har tid eller lyst til å ta tak i "problemet".

Skolesituasjonen har kommet ut av kontroll - i negativ retning,det har gått prestisje i politiske vedtak og reformer som ikke fungerer.Da er løsningen for de virkelig ansvarlige for utviklingen å skyve ansvar for opplæring (kvalitet på opplæring) over på foreldrene,noe som de fleste foreldre hverken har tid eller kompetanse til,forutsetningene for at "foreldrene har hovedansvar for at barna lærer lovbestemt pensum" er allerede i utgangspunktet dødfødt,men måtte gjennomføres etterhvert som man såg den negative utviklingen og noen(politikerne) følte behov for å fraskrive seg alt ansvar.

Jeg kunne ha skrevet side opp og side ned om dette, og kanskje det kommer et innlegg om temaet snart, bare for å få frustrasjonen ut av systemet.

Ha en fin dag,sisselfish og takk for kommentar.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

08.04.2011 kl.10:15

God morgen Peggy :) Måtte bare våkne litt her,med en stoooor kopp med kaffe og selvsagt litt blogg :)

Jeg husker da jeg gikk i barneskolen,vi var da støtt ute i naturen,vi overnattet ute i all mulige værforhold,vi lærte om naturen,hvordan vi skulle klare oss etc...Virker som mye av dette er blitt borte fra undervisningen.Vel er foreldrene byfolk og ikke vet en døyt om natruren er det jo ikke å vente at barna havner i samme gata.Aner svært lite. Jeg er ett natur/fangst menneske.Lærte meg mye som barn som er faktisk veldig nyttig selv i dag. F.eks fyre opp bål i øsende regn uten vanlige opptennings midler.

Jeg fulgte med en del når min datter vokste opp,skolesystemet sviktet henne tydeligvis.Etter mange runder med skolen og diverse såkallet lærde innen skolevesnet/helsevesen så tok jeg min datter ut av skolen,satte henne på privat skole.Hun kom dit og hadde huller i læreplanen som tilsa at hun lå 3 år etter...Ansvar for egen læring????Mor blei forbanna ja....Her er bare en liten smakebit på hvordan en elev kan bli behandlet i det offentlige skolesystem.

Selvsagt var det mange som begynte å rope om ADHD diagnoser på slutten av 80 tallet (begynte så smått den gang) siden eksploderte jo omfanget av denne diagnosen. Jeg mener at helseNorge var litt for rause med denne diagnosen,igjen smittet dette over på engstlige foreldrer som hadde barn som bare kjedet seg og ville ha oppmerksomhet.(bare fordi de ikke hadde tid til egne barn)Ingen lang utredelse her he he he....,

Ja Peggy vi kunne nok ha skrevet mye om disse tingene,man blir så forbanna på politikere og Gud vet når det gjelder ens egne barn etc. Men som sagt disse unge i dag er jo ett produkt av vår utvikling i samfunnet...Jeg sjekker inn på Thon Hotel og ikke paradise Hotel.Alder/vekt/hårfarge/IQ blir da ett problem he he he he....

Blogger klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2011 kl.10:35

sisselfish:Takk så mye,sisselfish.Og jeg er enig igjen.Du har rett,man skraper bare borti overflaten på denne problematikken,på mange måter må det bli slik,da temaet er altfor omfattende.Spørsmålet er : Er nesten en hel generasjon misforstått for deretter å bli "feilbehandlet" bare pga total inkompetanse fra myndighetenes side og mangel på gode solide forbilder.Tar man for seg historien med alle dens nye "trender" og tolleranser,så er det et viktig spørsmål.

Kanskje noen føler for og blir inspirert til å skrive et innlegg om dette etter å ha lest vår diskusjon.Dette tema bør oppta mange og iallefall om man har ansvar for barn og det er mange,å sette seg inn i dette burde være et minimumskrav til alle.Det er en grunn for at ansvarlige myndigheter og andre myndighetspersoner kan ture fram som de ønsker og ikke alltid til felles (barnas) beste.

Vi blogges igjen.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

08.04.2011 kl.10:51

Helt korrekt tenkt.Jeg har selv lurt litt på om en hel generasjon har blitt"kuet" får jeg vel si.Vi kan jo bare se over til f.eks Russland/Polen og andre østblokk land.Her lever mange ennå 50 år bak i tid.Dette har en del med hvem som styrer landet.Hvor mye skal f.eks befolkningen få utvikle seg.

Norge har begynt å henge på denne grøftekanten med sin politikk,og gjort landet vårt til en såkallet politistat.Overvåking igjen.Da tenker jeg på f.eks Nav som kan styre livet ditt ned i ruinene med at du f.eks må søke på forhånd hvis du skal ta deg en ferie utenfor Norges grenser. De slår også ned på om du skal bare over grensa noen dager. Skal ikke gå så nær innpå denne problematikken.

Men tilbake til skole systemet igjen. Her blir barna også overvåket av skolen/helsesøster.Ser de noen få tegn som kan minne om f.eks mishandel så blåser de det stort opp selv om det faktisk ikke foreligger noe slikt.Jeg har gjentatte ganger hørt/sett episoder hvor faktisk skole ledelsen har grepet inn,barna har blitt henvist til psykologer/Bupp etc for ingenting.Ekstra lærer har blitt innført og der har ungene blitt kryssforhørt,ord har blitt lagt i munnen på ungene og da ruller ballen selvsagt videre i systemet. Jeg tok opp kampen om dette,pusset advokater på hele møkka,vant frem på alle fronter fordi jeg satte meg inn i sakens gang,så hva de var ute etter.

Etter mye om og men,og nesten mord av en viss innstans fikk jeg endelig mitt barn ut av klørne på offentligheta.Jeg følte der og da at jeg ikke hadde noen rett over mitt barn uansett hva jeg gjorde.Bare hadde ungen på lån fordi staten eide barnet mitt......Vel dette ble vel kanskje rotete...

Dette var på grunn av ansvar for egen læring.

Jeg tror at hvis denne politikken/utviklingen fortsetter så står vår nasjon for komplett forfall.Ungdommen i dag vet ikke hva slags verdier her i livet som faktisk gjelder. God helse,god utdannelse, og ikke minst respekt for sine foreldere.... Så slenger jeg over ballen til deg Peggy :)

Blogger klemz Sissel

krimbloggen

08.04.2011 kl.15:25

Hei igjen Peggy....er sååå hjertens enig med deg og flere andre her! Vi er av og til innom Paradise, ja det appelerer dessverre til kikkeren i meg, men de aller fleste gangene blir det for mye for oss...blir sittende å tenke på foreldrene til disse stupide barna som ikke eiger grenser hverken i språkbruk og oppførsel. huttetu..mange burde faktisk beskyttes mot seg selv, og det de gjør nå vil dessverre innhente de om noen år.

De skulle hatt godt i ræva som mor mi pleide å si:-))

Ha en fin fredda:-)))

anonym

08.04.2011 kl.15:29

Helt enig. Mange i klassen min ser på det. Jeg har kun sett lit av en episode for å se hva det var. Det var ikke et bra program. De folka var bare opptatt av,sex og alkehol,jenter/gutter. Skiftet kanal løpet av et kvarter. Synes ikke noe om at folk skal sitte å se på det.

Når det gjelder skolesystemet så blir det altfor lite praktisk arbeid. Har 2 timer med kunst og håndtverk i uka,men får aldri utfordra oss selv der. Og vi har bare 2 timer gym i uka også.

Og når vi kommer hjem blir det bare å sitte der med lekser. Hadde lært mer hvis vi hadde hat mer praktisk arbeid da hadde vi fått utnytta det vi hadde lært og prøvd oss mer. Da hadde det vært mer moro også.

Jeg hadde også vært for at vi skulle ha hat noen dager hvor vi hadde vært i skogen. Bare hatt med oss de helt nødvendige tinga og prøvd å fått fanget mest mulig av maten selv. Hadde jeg likt å vært med på.

fivrel

08.04.2011 kl.16:10

Har ikke sett det, og får ikke med meg så mye på tv, men hele konseptet med reality tv synes jeg er forkastelig.

Ellers så har jeg en naturlig mekanisme som "beskytter" meg mot tv. Det finnes ingen bedre sovemedisin i verden for meg, og som min eldste sønn sier : "du er ikke så flink til å se på tv du mamma". ;)

Ønsker deg en riktig god helg :))

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2011 kl.19:28

sisselfish:Hei igjen,står vår nasjon for forfall ? Jeg trodde den var.....nok om det.

Jeg forstår din frustrasjon over skolesystemet,følelsen av å bli overvåket osv.Min datter og jeg holdt på å bli offer for det samme da datteren min var i sorg over tapet av sin bror.Et helt kobbel med "overmakt" blei koblet inn.Det som jeg (dumme meg) trodde skulle være til hjelp for min datter i en vanskelig tid,gjorde det bare verre for henne.Til slutt måtte jeg steppe opp å "redde" henne fra disse menneskene.Og da innrømmet de for meg at de ante ikke hvordan de skulle forholde seg til saken,da ingen av dem hadde erfaring med sorgarbeid og sorgprosesser.Hadde det vært opp til dem personlig hadde ingen av dem tatt i saken,men det skjedde som så ofte før i andre saker : vansker med å innrømme feil og utilstrekkelighet og en god porsjon prestisje.Det var i denne tunge perioden - for oss begge og deler av øvrig familie,at jeg oppdaget hvilken fantastisk mann og godt menneske fastlegen vår er.

I tilegg til dette blei vi satt under overvåkning av barnevernet i ca seks mnd på bakgrunn av anonym bekymringsmld. som ikke hadde rot i virkeligheten på noen punkter,det tok seks mnd og mange,mildt sagt ubehagelige"evalueringer", før barnevernet innrømmet at de hadde tatt feil og at de ikke hadde noe "sak" mot meg.Seinere fikk jeg vite,ved en megatabbe fra barnevernets side,hvem som sto bak det hele og jeg kan bare si at sjokket var meget stort da jeg blei kjent med hvem det var.En ting lærte jeg under denne overvåkningstiden :Den vemmelige kvinnekulturen innad i denne "hjelpeinstansen" er rett og slett livsfarlig.

Jeg følte som deg at mine rettigheter over mitt eget barn - og meg selv (i den fryktelige kontakten med barnevernet)gradvis,planlagt fra deres side, var iferd med å bli tatt ifra meg.

God utdannelse blir vel ganske snart bare en drøm,da opplæring i skolene bare blir verre og verre og de ansvarlige myndigheter samt flere og flere lærere er totalt innkompetente.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2011 kl.19:31

anonym:Så fint at du ser det slik,det gjør mange andre også og håpet er at en dag vil alle som ser hvor galt det står til være dem som bidrar til en annen og bedre utvikling.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2011 kl.19:35

fivrel:Jeg er enig,jeg ser ikke på programmet jeg heller,men på onsdag blei det stående på etter "luksusfellen",det programmet ser jeg på når jeg husker det og kan (er jo ofte gått på jobb på den tiden).Den halvtimen jeg såg på det resulterte i dette innlegget.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2011 kl.20:31

krimbloggen:Jeg vil si det så sterkt som at foreldrene har skylda.Det er en stor forskjell på de barna som har vært så heldig å få oppdragelsen sin og omgang med voksne i hovedsak fra sine foreldre og dem som ikke har det.Man skal på død og liv ha barn,men ta ansvar for dem og alle deres behov,nei takk.Behov og oppdragelse blir ivaretatt av det offentlige fra ca ett års alder.

Mange foreldre er et sørgeligt kapittel for seg - og selvopptatte så det ligner ingenting og mangler fornuft,da slike rollemodeller også er forbilder for barna.Ingen er født drittunger,jævelunger osv,men med lite eller ingen oppfølging,stabilitet og gode påvirkninger underveis kan man jo bare tenke seg - og man ser hva det fører til.Mange foreldre har mer enn nok med seg selv og har hverken tid eller motivasjon eller interesse for å ta tak i det som burde være det viktigeste for dem.

Man kan hevde (overfor meg) til man ikke gidder mer, at man må det ene og man må det andre alltid er unskyldningene økonomiske forpliktelser.Det finnes alternativer,det er bare å se etter dem.Og kanskje senke sine egne krav til materiell komfort i en periode da man trengs mest andre og viktigere steder.Man overlever det.Eller gjøre som bla jeg,jobber på natt for å kunne være mest mulig sammen med familien min.Ingen av mine to barn har vært i barnehage,selv om jeg har jobbet hele deres liv - og det er jeg stolt av.

I et samfunn der alt er avhengig av kollektive beskjeder og kollektiv adferd blir ikke enkeltindividet sett.De som bryter ut av det kollektive samfunnet blir fort sett på som uromomenter og problembarn.Samfunnet gir utrykk for at slikt vil man ikke ha noe av og ofte til en grad der barna ser på seg selv som uønskede uromomenter og problembarn og som følge av det føler at de ikke passer inn.Da er den negative sirkelen startet.

Barna,stakkars,prøver å navigere seg så godt de kan i den stadig voksende jungelen av mer eller mindre negative påvirkninger og inntrykk,i tillegg skjer det mye fysisk med dem selv som de også må forholde seg til og ofte ikke forstår.Det kan umulig være lett for dem og om de da samtidig mangler stabile og fornuftige rammer - en motvekt som vi foreldre må sørge for at de får i livet sitt sier det seg selv at det blir en umulig oppgave for dem.Å blir "umulige å ha med å gjøre",utagerende og frustrerte er vel,når man tenker etter,en helt naturlig reaksjon og egentlig et sunnhetstegn.

Takk for kommentar,krimbloggen og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Det er bare meg

09.04.2011 kl.01:33

Ojoj, her var det fabelaktig mange gode innspill og utspill. Masse som skulle vært diskutert enda mer. Håper at noen griper tråden, og skriver innlegg om noe av alt det som fortelles her. Litt vanskelig å sile ut, her er det mange tema som nesten bør skilles ad, for å kunne diskutere det mer nøye.

Livet mitt som klarsynt.

09.04.2011 kl.10:10

Det er bare meg:Ja,denne debatten utviklet seg meget fint med mange gode og alvorlige poenger og til ettertanke for mange.Jeg er helt enig med deg i at man bør gå litt mer i dybden på enkelte av de tingene som kommer frem her.Det er sørgeligt at man kun kan skrape på overflaten i en slik diskusjon her på blogg,men hvert tema her er så omfattende at de faktisk hadde vært en fordel å gå i dybden på hvert tema med innlegg.

Man kan skrive om et tema man har personlig erfaring med vs det offentlige,det er nok av emner her å ta av.

Ha en fin dag,det er bare meg.Hilsen synskepeggy.

Maria<3

09.04.2011 kl.16:51

Paridise hotell er ett skikkelig dritt program , deltagerne driter seg totalt ut , og mange vet ikke bedre.., Noen hevder jo at eks. mammaen ønsket att hun skulle bli med på programmet , hvordan kan man ønske noe slikt for sitt eget barn skjønner ikke jeg..?!!

Mange av dem få jo problemer med jobb etc i etterkant , er jo ikke rart det når dem er på riksdekkende tv og opptrer som fjols.., har sex og er drita full på tv etc...

Gode forbilder for ungdommen er det vertfall ikke!!! er ikke slike ungdommer man vi ha.., mange foreldre bør begynne og oppdra mer istedet for og bare la barna bestemme og seile sin egen sjø........

Livet mitt som klarsynt.

09.04.2011 kl.17:49

Maria:Takk så mye for kommentar.Jeg er helt enig med deg.Det er uforståeligt for meg også at noen kan få seg til å være med på slikt.

Det har vært en meget god debatt under dette innlegget som har belyst mange sider og det har kommet fram mange meninger og personlige erfaringer til ettertanke for oss alle,du kan jo lese litt i kommentarfeltet her om du vil.

Ha en fin lørdagskveld.Hilsen synskepeggy.

Emma

15.04.2011 kl.13:11

Veldig bra inlegg, jeg er så enig med deg.

Jeg er snart 40 år nå, og jeg har to foreldre som er lærere, det jeg lærte på skolen, og det jeg lærte hjemme, har gitt meg mye kunnskap. Jeg er pedagogisk oppdratt, sånn blir det gjerne med lærerforeldre, men jeg skjønner meg ikke på dagens ungdom.

Jeg tror ikke det er barna som har skylden, jeg tror det er foreldrene. De har i sin tid, ikke fått en god nok oppdragelse, og fått vite hvordan en skal gi barna sine en gode og rette verdier.

Små barn blir som jeg leste over her ikke født som pøbler, de er noe de vokser opp til å bli, ved mangel på ansvar, omsorg og manglende evne til å ha foreldre, skole som veileder de.

Det er i mange kanter dette samfunnet må rettes på. Kravene til å komme inn på lærerskolen bør heves fra 4 til 5. Elever som har gjennomsnitt 4 på skolen, er ikke gode nok, beklager, men jeg mener at inntakskravene bør økes. Vi trenger de smarte elevene på skolen, men får vi det nei.

De smarte elevene med gjennomnitt på 5 og 6 søker på utdanninger som gir høy lønn. Fakta er det blitt sånn at betaler ikke en utfanning en seg, er det ingen som gidder ta den.

Øk kravene og øk lønningene, lærerutdanningen er den viktigste i verden. Den lærer våre barn om livet,kunnskaper, hva er viktigere en det ?

Er landet vårt i moralsk forfall ? Selvfølgelig er det det, vi er i ferd med å bli avkristnet, vår etikk og moral er svekket.

Hva er det som får sånne pogrammer til å bli produsert ? Etterspørselen selvfølgelig. Vi ser på programmet, kanalen får seerere, de lager flere sånne dumme programmer.

Vi som forbrukere (tv seere) må velge hva vi vil se på hva våre barn vil se på. Vi må ta tilbake den etikken og moralen vårt samfunn en gang var basert på.

Det mener jeg.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits