Er alt håp ute nå ?

Irakiske myndigheter sier at Mulla Krekar vil bli dømt til døden og henrettet dersom han sendes tilbake til Nord Irak.Da blir han vel værende her,da,det er jo ingen andre land som vil ta i ham med ildtang engang og langt mindre huse på han der karen.

Etter amerikanske myndigheters uttalelse om at "de ville angripe alle land som huser terrorister",er det ikke godt å si hva vi (stakkars) nordmenn har i vente nå som det ser ut for at vi aldri vil bli kvitt han der Mullaen.Nå får vi bare håpe og tro at det bare var George W.Buch jr.sin personlige mening, som på mystisk vis var lekket ut offentlig, om at man skulle "angripe alle land som huser terrorister".

For pokker,altså......

Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

sisselfish

15.04.2011 kl.00:05

Godt poeng :) Har du sett hva jeg svarte på innlegget ditt som du hadde noe tidligere om sorg etc?

haley

15.04.2011 kl.00:13

jaha

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2011 kl.00:14

sisselfish:Huff,ser at jeg ikke svarte på den,beklager det,skal svare på den i morgen.

Hilsen synskepeggy.

Irene

15.04.2011 kl.00:24

Hei Hei :)

Du er synsk ja... kanskje du kan hjelpe meg men en kjærlighetssorg?? :(

Også har jeg en gutt jeg liker nå, men vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal gå frem :(

Linn

15.04.2011 kl.00:40

USAs kommenter gjelder vel ikke akkurat oss, de vet godt at vi har ham og vet ogsaa at det desverre er fint lite vi kan gjoere med det. Etter internasjonale avtaler har vi faktisk ikke lov til aa sende ham tilbake... Og det er ingen andre som vil ha ham heller. Saa da blir han visst her da...

Fruen

15.04.2011 kl.00:50

Bush har nok helt andre meninger enn store deler av USA's generelle befolkning. Godt han ikke er president mer. Uansett.

Kaja

15.04.2011 kl.03:13

det å angripe ALLE land som huser terrorister vil jo skape krig over alt. Det er jo og be om fiender over alt. Hva kan land som oss gjøre? Drepe en fyr eller ha han til han dør i fengsel? vi har jo ikke noe valg...

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2011 kl.07:33

Kaja:"Å angripe alle land som huser terrorister",var nøyaktig hva han sa,han der Buch,så får vi se da...Var ikke det en av grunnene til at de blandet seg inn i Afghanisten,Rart igrunnen at de ikke inntok Pakistan i samme slengen,for terroristen de jakter på sies å være i Pakistan.Og Irak,nei,det var visst "masseødeleggelsesvåpen" som var unskyldningen da,noe som er bevist at Irak ikke hadde og som jeg vedder på at Amerikanske myndigheter visste.

Ja,hva skal man gjøre med slike som han der Mullaen.Han oppholder seg ulovlig i Norge,men han kan ikke vises ut.Hver gang dette tema kommer på tale så sender norske myndigheter ut noen kvinner og barn.Skulle tro tro at de gjør det for ikke å virke helt handlingslammet,det har jo ikke skjønt at det er mullaen ingen vil ha her.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2011 kl.07:36

Linn:Ja,det ser slik ut nå !!!Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2011 kl.07:41

Fruen:At Busch hadde andre meninger enn USAs generelle befolkning betyr ikke at ikke hans meninger påvirket politikken da han var president,det finnes utallige eksempler på det,dessverre.Hilsen synskepeggy.

krimbloggen

15.04.2011 kl.12:32

Hei på deg Peggy:-)) Ja vi har lagt det berømte gullegget som får huse denne solstrålen "dulla dekar" som jeg pleier å kalle ham. Og han humrer nok i sjegget over disse koselig nordmennene, klarer ikke helt å forstå, han er jo stadig i kurdistan og er "still alive"...hmmmm mystisk, så farlig alt blir med en gang han skal utvises:-((

God helg til deg:-))

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits