Mystiske ting skjer her - igjen !!!

Fra tid til annen skjer det mystiske ting her i huset.Det kan være stille i flere måneder og så starter det opp igjen.Vi som bor her er fortrolig med det og stort sett observerer vi det og tenker ikke så mye mer på det.Nå etter flere rare hendelser tror jeg at vi er igang igjen.Jeg har også registrert mer aktivitet,skygger,lukt osv.enn på lenge.Og i går ettermiddag,da jeg låg på sofaen i stuen for å prøve å hvile litt,kan jeg sverge på at jeg hørte noen som romsterte på kjøkkenet.

Vi har en liten hamster.Denne hamsteren er en skikkelig rakkar og han har tatt oss med storm og sjarmert oss i senk med sin herlige personlighet for lenge siden.Han heter Lykke,men jeg kaller ham for fantegutt.Han er helt tam og vi har mye kos med ham.At han ikke finnes redd for noe er et problem pga.kattene.De bryr seg ikke om ham når han sitter i buret,men når han er løs blir det en helt annen sak,og det er fort gjort at han kan ende som et måltid for en av dem.Han er så nysgjerrig,denne hamsteren, at det kan bli livsfarlig for ham.Han får aldri være ute av buret uten tilsyn.

Men selv hvor påpasselig vi har vært med å sjekke at døren på buret er lukket,har han flere ganger i det siste kommet seg ut,døren er åpen og hamsteren ute.Ingen av oss kan forstå hvordan det har skjedd og etter at det skjedde for første gang,har vi ofte dobbeltsjekket,for sikkerhets skyld,at døren på buret er lukket,uten at det hjelper.Døren er noe treg å få opp.Det er ikke slik at hamsteren kan klare å åpne døren selv.

Jeg dobbeltsjekket i går kveld før jeg gikk på nattevakt,men allikevel,da jeg kom hjem i dag morges var døren til buret åpen og leiteaksjon etter hamsteren startet.At han har hatt en travel natt var lett å se,en pute og putevar var tygget istykker og putefyll var spredt utover alle steder.Hvordan han har kommet seg opp i sengen og fått tak i puten,er også en gåte.Ikke nok med det,men inne i buret har han laget seg et fint rede av putefyll og inne i puten, inntullet i putefyll, låg hamsteren og sov,helt utslitt etter nattens harde jobbing.Nå vet jeg ikke annen råd enn å sette ham på badet,inne i lukket bur,ta vekk alt som kan skade ham og som han kan tygge istykker,så får vi se i morgen tidlig når jeg kommer hjem om det hjelper.

Jeg har et telys i en fin liten telysholder stående på kjøkkenbenken ved siden av et bilde av sønnen min.Dette lyset er tent for ham og det er aldri slukket så lenge jeg er hjemme og våken.Det siste jeg gjør om kvelden før jeg legger meg er å blåse ut lyset og si god natt,og det første jeg gjør om morgenen er å tenne lyset og si god morgen - til ham.Når jeg skal på jobb er det det siste jeg gjør før jeg går ut døren,så også i går kveld.Men da jeg kom hjem i dag morges var lyset tent,det sto og lyste på kjøkkenbenken.Dette var et telys som har en brennetid på fire timer,jeg bytter det ut flere ganger for dag når det er nedbrent.Det er helt umulig at jeg kan ha glemt det i går kveld,dessuten vet jeg at det siste jeg gjorde var å blåse ut lyset.Og om jeg hadde glemt det,skulle det ha brent ned av seg selv mange timer før jeg kom hjem.Nok en gåte og svært mystisk.

Man kan utelukke helt at noen har vært i huset.Leieboeren min har reist på påskeferie,han har heller ingen mulighet for å komme seg inn i huset.Jeg ville aldri mistenkt ham for noe,selv om han hadde vært hjemme.Datteren min er hos min søster,som hun alltid er i mine arbeidshelger,dessuten ligger nøkkelen hennes til huset igjen her hjemme.Jeg låste meg ut av huset i går kveld og låste meg inn igjen i dag morges og jeg er helt sikker på at ingen har vært her mens jeg har vært borte.

Men,selv så sikker jeg er,mye tyder på at noen har vært her !!! Hmmmm mystisk...

Hilsen synskepeggy.

 

14 kommentarer

Inger J

16.04.2011 kl.20:54

Sønnen din som viser deg!

The Road

16.04.2011 kl.20:58

Du finner nok ut av det... Ta tiden til hjelp.. :=)

Rebecca Kathinka

16.04.2011 kl.21:00

Jeg tror på det paranormale :)

Bor i et hus der det har gått bort 2 gamle mennesker. Og man har hørt hosting fra stua om natta, fotskritt fra loftet når ingen er der... ting som skrur seg på av seg selv, ting som forsvinner.. men det ekleste er at jeg hørte en mannestemme som sa Pschooo rett ved hodet mitt en natt jeg skulle sove!

Likte innlegget ditt :) gøy å høre om andres opplevelser med unormale hendelser!

Livet mitt som klarsynt.

16.04.2011 kl.21:01

Inger J:Ja,han er nok innblandet,men må han/de åpne døren til buret.Om han/de absolutt må "tulle" slik,får han/de jammen meg passe på hamsteren også så han ikke skader seg.Jeg stoler på at han/de gjør det.Ang.lyset,det har skjedd flere ganger før,men da har det vært tvil om jeg har glemt det selv,da det har skjedd ifbm at jeg bare har vært en snartur ute (selv om jeg vet da også at det ikke er meg).I dag var det ingen tvil,det var ikke meg.

Hilsen synskepeggy.

fizz.no

16.04.2011 kl.21:33

Kjære venn!

Vi åpner nettsiden til gratis annonser.

Private annonser og annonser for selskaper kjøp og salg.

Kjæledyr,hvitevarer,elektronikk,eiendom,biler,klær og mye mer.

www.fizz.no

Inger J

17.04.2011 kl.00:00

Han skøyer med deg:)

sisselfish

17.04.2011 kl.13:38

God dag kjære Peggy :)

Tidens under er ikke forbi mener nå jeg. Jeg var selv vitne til en merkelig hendelse i 1995 da min kjære bestemor gikk bort. Jeg var tilstede da hun utåndet, jeg stod som sagt henne meget nært. Jeg stelte henne selv og tok de tunge skrittene til hennes siste hvilested. Kvelden før hadde jeg satte ned en fakkelboks på graven som hun skulle dele med min bestefar. Brennetiden der var 24 timer. I det kista blir senket så slukker boksen. Alle de som var tilstede der bemerket akkurat dette siden det ikke var vind den dagen. I ettertid har det vart en del hendelser, så jeg velger å tro at det er mer mellom himmel og jord enn vi kan forklare, og av og til, hvorfor skal vi ha forklaring på ting. Kan vi ikke bare akseptere dette som skjer?

Igjen ett godt innlegg fra deg her :)

Blogger klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2011 kl.14:16

sisselfish:God morgen,sisselfish,får jeg si.Er nettopp oppe.

Jeg har opplevd rare ting hele livet,for meg er det helt normalt.Det er også,heldigvis,helt normalt for datteren min.Som den første episoden med hamsterburdet,hennes kommentar var : det er iallefall ikke jeg som har gjort det og ferdig med det.

Da min mor blei død skjedde det mye rart,en av de merkeligste tingene skjedde ute i huset hos mine foreldre.Da var mine tre søsken og min far tilstede,men merkelig nok var det bare jeg og to av mine søsken som fikk det med seg,selv om vi sa se der og peikte på stedet der vi såg,fikk ikke min far og min ene søster det med seg.Det eneste de to merket var et stort fall i temperaturen inne i stuen.Dette var i juli og stuen blei plutselig iskald.Min far og søster er blandt de største skeptikere jeg kjenner.Det skjedde også merkelige ting i begravelsen hennes som faktisk alle i begravelsen reagerte og kommenterte på,men man forklarte det bort med andre mer forståelige forklaringer.Det er greit,vi tre som var vitne til "mirakelet" ute i huset visste bedre.

Da min tante (søster til min far) døde i september året før min sønn,var hun på besøk på soverommet mitt i det minutt hun døde.Kl 04.06 på morgenen våknet jeg av at hun var der.

Det var sommeren 1983 at jeg for alvor begynte å interessee meg for alt som alltid har skjedd og skjer rundt meg.Den sommeren var sønnen min og jeg på ferie hos min mormor (der min mor er født og oppvokst)i flere måneder.Så og si daglig den sommeren skjedde det noe og jeg bestemte meg for å prøve å finne ut hvem og hva,etter det har jeg hatt mange flotte opplevelser.Det samme som alltid,men forskjellen er nå at jeg er bevisst på dem og ønsker dem velkommen.

Som du sikkert forstår kunne jeg ha skrevet side opp og side ned om mine erfaringer,jeg skriver også mye om mange hendelser her i bloggen,både det som skjer nå og hendelser som har skjedd tidligere.

Det er mer mellom himmel og jord,for å få et innblikk i det må man først og fremst ønske det velkommen.Her i huset stiller vi ikke spørsmål ved det lenger.Det bare er slik det er.

Bestemoren din er helt sikkert med deg videre,selv om du ikke merker henne så betyr ikke det at hun ikke er der.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2011 kl.14:32

Rebecca Kathinka:Hendelser du nevner her skjer stadig her hos oss.Både datteren min og jeg har et avslappet forhold til det.Men ved to anledninger har min datter blitt litt skremt.Den første gangen var da hun oppdaget en mann som sto på rommet hennes og såg på henne,jeg sa til henne at han helt sikkert ville bli borte igjen,men dette gjenntok seg flere kvelder på rad og hun var ikke sikker på om hun ville gå å legge seg.Så,like plutselig som han kom, blei han borte og min datter har ikke sett ham siden.Den andre gangen var da hun opplevde det samme som deg,akkurat som om noen pustet tungt eller stønnet rett ved siden av henne etter hun var lagt seg.Hun blei da også litt engstelig for å gå å legge seg,tenkte at det ville skje igjen,men det gjorde ikke det.Og nå har hun heldigvis roet seg med det,det har skjedd,men "so what",ser ut for å være hennes tanke om det nå,heldigvis.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2011 kl.15:00

Inger J:Han gjør nok det,ja.Han og flere,og det er slett ikke første gangen,og for å være helt ærlig så håper jeg ikke det blir den siste.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

natterstanker

19.04.2011 kl.10:04

takk for titten innom min blogg :)

Wow, paranormale hendelser er spennende. Tydelig er det en energi her som vil ha din oppmerksom her. Jeg vil gjerne råde deg prøve å lytte. Skaff deg en digital båndopptaker og ett eller annet kamera som du retter mot t-lyset ditt eller hamster burdet.

Om, du ikke føler deg truet eller er redd av det som skjer burde du en gang sette deg ned i mørker og prøve å lytte.

Har hørt om slike ting (og som du så i innlegget mitt jeg følger med på Ghost Hunters), energier som vil ha kontakt med oss. Ofte kan det forsvinne med engang det "føler" seg hørt.

By the way, do sa du viste svaret på livet etter døden. Det vil jeg gjerne høre mer om, hvordan vet du svaret på dette?

Livet mitt som klarsynt.

19.04.2011 kl.10:44

natterstanker:Takk så mye for kommentar.Jeg har mange bilder av åndelig aktivitet i huset og rundt meg ellers.Jeg føler at jeg har en god kommunikasjon med åndene som "følger" meg.Kommunikasjonen foregår ikke alltid slik at man kan lytte,noen ganger forekommer kommunikasjon (ikke hørbar) helt spontant og uten at man er klar over det selv før i etterkant.

Om du vil se noen bilder kan du lese innlegget "Åndelig besøk",der ligger noen av bildene.Jeg kommer til å legge ut flere,har nok å ta av.

Jeg,som alle andre er opptatt av liv etter død,åndelige temaer,energier osv.Jeg er så heldig at jeg har fått "svar" på mange av mine spørsmål og jeg deler gjerne svarene jeg har fått med andre bla.her i bloggen.Har mange innlegg om nettopp dette tema.

Jeg har aldri følt meg truet,redd eller skremt på noen måte av dette,for meg er det helt normalt og akkurat som det skal være.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Iceman

26.04.2011 kl.10:48

Hei. :-)

Ja, av og til skjer mystiske og uforklarlige ting. Har selv vert ute for det flere ganger, så jeg vet at det kan forekomme. Syns det er en flott og trøstende tanke at det kan være en hilsen fra våre venner i åndeverden :-) --at de gir oss et lite tegn på at --vi er her...

Livet mitt som klarsynt.

26.04.2011 kl.18:49

Iceman:Det er akkurat slik jeg opplever det også og ikke skremmende i det hele tatt.Jeg tror at livet mitt hadde blitt ganske tomt og savnet stort om disse bekreftelsene sluttet å komme til meg.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits