Hjelp !!!!!

Var en tur ute i hagen nå for å se til alle plantene jeg plantet ut i forrige uke,mange nydelige stemorsblomster og andre vakre vekster og jeg må bare innse at hagen min er innvadert av tusenvis på tusenvis av brunsnegler !! Små brune monster ser ut for å kravle frem fra alle steder og på stø kurs mot mine nyplantede flotte planter.Til og med opp på veggen kravler de på jakt etter hengeplanter i potter på veggen.Det er visst ingenting som kan stoppe dem i jakten på godbiter.

Jeg ser for meg en sommer,i år igjen,uten blomsterprakt i hagen - eller blomsterprakt i noen dager,til monstrene har spist dem.Fortvilende er det,rett og slett.

Finnes det noen gode råd,slik at jeg kanskje får ha plantene mine i fred for disse umettelige, ekle krypene denne våren og sommeren ???

Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

Allis

17.04.2011 kl.20:30

Heisan Peggy;-)))

Ja disse ekle krypa er over allt. har sjøl møtt på noen her på hytta nå . Har brukt kilovis med salt men syns det blir bare ekkelt. Kjøpte meg et stoff i fjor som eg trur hette feromol eller noe i den duren, det var noen blå perler som tålte vatn , det hadde utrulig god effekt, strødde i blomsterbed og ellers rundt i hagen, svineria forsvant som dugg for solen, så det er ikke tvil om at eg kjøper dette stoffet inn igjen , og strør det rundt omkring her ute;-)))

Ha en flott kveld videre og god påske til deg og vetla ;-))

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2011 kl.20:40

Allis:Jeg brukte det i fjor - flere ganger,men synest ikke at det hadde noen god effekt her.Det kan komme seg av den elendige sommeren vi hadde i fjor,da.Ikke en dag over 20+ og regn,regn,regn.Gir jo gode kår for de brune udyra.

Ha en fin påske du og dine også.Hilsen synskepeggy.

Mia Dallydia

17.04.2011 kl.20:45

http://no.wikipedia.org/wiki/Brunskogsnegl

Den såkalte "mordersneglen" står litt her om hva du kan gjøre, og hvilke planter den tiltrekkes av osv. :)
Salt hjelper !

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2011 kl.20:49

Maren Juvik:Salt hjelper ikke hos meg.Etter å ha brukt kilovis med salt,strødd i hagen,druknet snegl i saltvann osv,har jeg gitt opp den teknikken.

Men takk for tipset.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2011 kl.20:50

Mia Dallydia:Takk så mye,skal sjekke tipset ditt.

Hilsen synskepeggy.

17.04.2011 kl.20:57

en ting som er viktig er at du fjerner de sneglene du allerede har drept..for de tiltrekkes av lukten av sine egne..håper dette hjelper litt hvertfall:)

Mee

17.04.2011 kl.21:10

Jeg samler kaffegrut hele tiden, og legger i bedene, -snegler holder seg unna da. MEN de som har greie på det, mener at det ikke hjelper på brunsneglen.

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2011 kl.21:18

Mee:Takk,Mee,kaffegrut har jeg aldri prøvd,så det skal bli spennende å se om det hjelper.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2011 kl.21:21

Anonym:Jeg har gravd dem ned,har hørt at det er det beste ?

Hilsen synskepeggy.

krimbloggen

17.04.2011 kl.21:40

Hei på deg Peggy, huff de er så utrolig vemmelige de der brunsnegelen! Eg har ikkje noen råd til deg, bare ønske deg lykke til og håpe på at de utvandrer...til en annen planet helst...

Ha en fin kveld:-))

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits