Det ordner seg...


For noen dager siden hadde jeg en kjedelig opplevelse etter besøk i en butikk for å handle noen småting.Jeg skreiv om det i innlegget "Er jeg offer for svindel".Jeg ville slett ikke la saken ligge slik den blei avsluttet før helgen,så jeg sendte butikken en e-post,forklarte, igjen ,hva jeg mente  var skjedd og redgjorde samtidig for en meget kjedelig telefonsamtale jeg hadde med en av deres ansatte om saken.Jeg tenkte at det sikkert ikke ville hjelpe å sende den e-posten,men det kunne ikke skade heller.Jeg hadde ikke stort håp om at jeg ville høre noe fra dem.

Stor og gledelig var derfor overraskelsen da jeg utpå dagen i dag blei oppringt av en hyggelig dame som sa at hun hadde sett på saken og det var helt klart at her hadde det skjedd noe som ikke skulle skje.Forklaringen hennes på hva som trolig har skjedd er troverdig for meg og skyldes "feil" hos både ekspeditøren og meg.

Saken endte godt,hun skulle overføre pengene mine med en gang,hun skulle godskrive meg beløpet jeg egentlig hadde handlet for og det skulle ligge et gavekort til meg i butikken som jeg kunne bruke å handle for neste gang jeg kom innom.Det var slett ikke slik mitt inntrykk var ,de ønsket å fremstå for sine kunder.

Oppfordringen fra denne hyggelige damen var,sjekk alltid at beløpet på skjermen i bankterminalen stemmer med det beløpet man har handlet for før man taster inn pin-kode og klar.Og det gjør man jo...eller denne ene gangen gjorde jeg det kanskje ikke....

Hilsen synskepeggy.


 

9 kommentarer

Mee

18.04.2011 kl.23:19

Mm, jeg må sjerpe meg selv der, er altfor rask til å trykke koden...og glemmer å se på beløpet... Bra det ordnet seg, -puh.

OOOO

18.04.2011 kl.23:40

Ja ordner seg bestandig for snille damer;)

God kveld

Livet mitt som klarsynt.

18.04.2011 kl.23:42

OOOO:Ja,ikke sant.Jeg tror på det selv.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.04.2011 kl.23:47

Mee:Ja,-puh,sier jeg også.Det ordnet seg mye bedre og fortere enn jeg håpet på,heldigvis.Jeg skal sjekke bedre selv heretter, at alt stemmer og er som det skal, før jeg taster ett eneste tall.Jeg påtar meg litt skyld for det som skjedde.

Ha en fin kveld,Mee.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

19.04.2011 kl.10:10

God morgen Peggy :) Så flott at du slipper mer styr ang denne butikken. Det er som jeg skrev sist gang, en prinsipp sak. Ergelig når man føler seg som en løgner. Uansett så er det fint gjort at dette ble ryddet opp i og at de attpåtil legger til ett gavekort. Dårlig pr er jo skadelig for butikken. Ønsker deg en fin dag videre :)

Blogger klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

19.04.2011 kl.11:08

sisselfish:Ja,dette var mer enn jeg håpet på,særlig etter den lite hyggelige første telefonsamtalen.Men dette bekrefter vel det jeg har hørt andre si mange ganger og også til en grad opplevd selv : Det er helt avgjørende for hvilken som helst sak og hvordan den skal utvikle seg,hvem man treffer på i andre enden av telefonen.Det tror jeg på !

Takk så mye for kommentar,sisselfish.Hilsen synskepeggy.

Maria<3

19.04.2011 kl.22:30

Så flott att det ordnet seg !! :)

Ha en riktig fin kveld videre :D

Iceman

26.04.2011 kl.10:35

Hei Synskepeggy! :-) (likte overskriften......)

Ja det var jammen bra det ordnet seg....Heldigvis hjelper det som regel å ikke gi seg når en vet at en har rett...

Livet mitt som klarsynt.

26.04.2011 kl.18:53

Iceman:Jeg tenkte ikke over overskriften før nå,og du har rett.

Etter den første tlfsamtalen trodde jeg at det ville bli en vanskelig sak å ordne opp i.Heldigvis så viste det seg at det var bare "kundeservice" som var vanskelig.Damen som ringte meg opp var så hyggelig og ordnet opp i alt før påske.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits