En god start.

Se på dette her,dette var synet som møtte meg da jeg såg ut av vinduet på soverommet mitt i dag morges.Hva kan man si.....det var vakkert og magisk og det er i slike øyeblikk man får en følelse av at man er en del av noe som er mye større....

Bedre start på dagen og påskeferien kan vel ingen ønske seg.

 God Påske Alle Sammen. <3

 

                                      Hilsen synskepeggy. 

8 kommentarer

Kamilla

20.04.2011 kl.11:31

Fin blogg :)

Sommerjentaa.

20.04.2011 kl.11:34

God Påske synskepeggy. Hilsen Sommerjentaa. <3 <3

The Road

20.04.2011 kl.11:41

God påske til deg og dine! Kos deg masse... :=)

Marte

20.04.2011 kl.11:49

God påske:) Kjempe fine bilder:)

Malin

20.04.2011 kl.11:51

Kjempe fine bilder! God påske:)

sisselfish

20.04.2011 kl.12:13

God dag Peggy :) Ja det var fine bilder det. Man blir noe andektig av slike syn, og som du sier; man blir en del av noe større der ute. Jeg føler også dette når jeg ser noe fint ute i vår verden, så blir det til at man ser på seg som en liten brikke i det store puslespillet. Ha en fin påske :)

Blogger Klemz Sissel

krimbloggen

20.04.2011 kl.14:39

Hei på deg Peggy, takk for at du delte disse vakre bildene:-)) Det er ikke vondt å våkne til en slik utsikt!

Ha ei fortreffelig flott påske så bloggast vi igjen:-))

Klem fra Sidsel

Iceman

26.04.2011 kl.10:22

Hei :-)

Ja dette var veldig flotte bilder!!!!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits