Nye begynnelser...

 

Noen ganger føles det som om savn rett og slett overmanner meg.Og alltid når det går mot sol og sommer føles det sterkere,det er fordi at mye av det man savner forbinder man med sommer og alt det som sommeren bringer med seg.Det kan være savn etter noen som ikke er blandt oss lenger,savn etter noe som ikke lenger er som det var,eller savn etter noen man ikke har sett på lenge men som allikevel er en stor og viktig del av livet.

Avslutninger som man slett ikke ønsker å gjøre,og som man skyver fremfor seg så lenge man kan,begynner å bli helt nødvendige for å gi plass for nye begynnelser.

I det siste har jeg igjen blitt påminnet om noen avslutninger som det er på høy tid å ta,men som er så vanskelige.Og derfor traff denne sangen meg rett i hjertet i dag.Jeg får gåsehud over hele meg og klump i halsen når jeg lytter til denne teksten.Og jeg vet at det ikke er tilfeldig at jeg kom til å tenke på akkurat denne sangen akkurat i dag.

                         Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Kjempe fin blogg! :)
Fine bilder,fin blogg,skal følge deg videre ! :)

Levepositivt

23.04.2011 kl.19:09

Ja sånn kan det være.. Jeg mistet min søster i mai 1993, og vær vår så kjenner jeg på savnet.. Etter det som var.. Minner sitter også i musikken, i lukt i mange ting faktisk... Nydelig sang:)

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2011 kl.23:47

Levepositiv:Jeg forstår godt,jeg opplever det samme.Stort sett går det bra å leve med sorg og savn,men noen ganger blir man ekstra påminnet og da kjenner man det på både kropp og sjel.Noen ganger er det helt små bagateller som utløser det.I dag var det det nydelige været,jeg kjenner en som elsker slikt vær,han stråler som solen og jeg kan nesten føle at han er i nærheten,smiler og ler og er så fornøyd med alt.Det er gode minner,men sårt at man ikke får oppleve det igjen.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Iceman

26.04.2011 kl.10:15

Hei Synskepeggy :-)

Har nok kjent på den følesen du beskiver ja...

Satt i påsken og så på video fra den yngste sønnen min var "liten", og må nok innrømme at jeg fikk klump i halsen da jeg så hvor "liten" han var. Jeg er jo kjempeglad for at han utvikler seg, vokser og blir større, men det er noe med dette som er ugjenkallelig over....

Livet mitt som klarsynt.

26.04.2011 kl.18:59

Iceman:Det er mye symbolikk i både teksten på sangen og i videoen.Ørnen.Du kan spørre BABYDOLL,som forstår hva jeg mener og kan forklare det for deg.

Jeg er ikke noen Tina Turnerfan og har prøvd å finne denne sangen sunget av andre,det har jeg ikke funnet og måtte bruke denne,jeg kom til at siden det er teksten som er viktig,er det ikke så viktig hvem som synger den.Og melodien er jo selvsagt fin den også.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits