Detaljer !!

Det er rart med det,man er omringet av vakre syn og natur som kan ta pusten fra enhver uten at man stopper opp og observerer og iallefall ikke tenker over.Man kan i brøkdelen av et sekund se det mest storslåtte i helt vanlige dagligdagse ting.Det er da,i det sekundet man er så heldig å få det på film,og når man ser på bildet man har tatt,blir det bare vakrere.

Det er på tide at denne vakre verden får både en og to...tanker i undring og takknemelighet.

Jeg har vært "høyt og lavt" i jakten på motiver og her er resultatet i dag.

Hilsen synskepeggy... :D

12 kommentarer

Sommerjentaa.

23.04.2011 kl.20:53

NYDELIGE bilder...

Innlegget mitt er også bilder idag. www.sommerjentaa.blogg.no :D

Benedicte

23.04.2011 kl.20:53

kjempe fiiine bilder :D

~kommenterer alltid tilbake! :-)

(trenger hjelp på bloggen angående header)

Ingunn

23.04.2011 kl.21:02

Så herlige bilder :-)

Amalie

23.04.2011 kl.21:05

Fine bilder :)

sisselfish

23.04.2011 kl.21:52

God kveld Peggy :) ja det var mange fine bilder. Som du selv sier, det er mye fint rundt oss. Vi er bare for travle til å legge merke til hvor mye naturen gir oss egentlig når vi stopper opp og senser. Det å kunne f.eks. legge seg ned i en moseseng,se opp mot himmelen.Høre på alt av fugleliv og innsekter. Virkelig suger naturen inn i sitt indre. Ja da er det godt å leve.

Blogger klemz SIssel

ANNE LILL

23.04.2011 kl.22:11

veldig mange fine bilder :)

christinaswords

23.04.2011 kl.22:13

Har du mulighet til å hjelpe meg med noen spørsmål jeg lurer på i livet mitt?=)

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2011 kl.23:31

christinaswords:Jeg bruker ikke ta imot slike henvendelser på blogg,men du kan sende meg en mld,så får vi se..Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2011 kl.23:41

sisselfish:Hei og god kveld.Det er så mye fint å se ute i naturen,og spesielt nå på våren.Dette er bare noen av bildene,skal legge ut flere seinere.Jeg er glad for at jeg både ser og hører,selv stillheten, ute i naturen.Kan sitte i timevis på terassen og se utover sjøen,og det gir en stor ro og fine meditasjonsopplevelser.Jeg prioriterer å bruke mye tid på det,helt for meg selv.

Takk så mye for kommentar.Vi blogges.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2011 kl.23:50

Jobber med klarsynt rådgivning:Takk for alle fine kommentarer om bildene mine.Dette var bare noen av dem,jeg legger ut flere seinere - også nye som jeg tar.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

26.04.2011 kl.09:57

Hei Synskepeggy!

Kjempeflotte bilder!!!!!! Likte spesielt godt fire av dem, som får meg til å lengte til et helt spesielt sted.. :-)........

Livet mitt som klarsynt.

26.04.2011 kl.19:07

Iceman:Jeg tenker at du likte dem,men alle er tatt i samme område.De av trærne er tatt ved et lite kappel rett innenfor porten til kirkegården der mine besteforeldre på morssiden ligger.De blå blomstene ser ut for å vokse vilt i området der man går ned til sjøen like bortenfor et hvitt hus,det var veldig vakkert akkurat der, blått på hele bakken.Jeg tok mange bilder og legger de beste av dem ut etterhvert.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits