Spiritisme.

Ta avstand til alt som har med spiritisme og åndemaning å gjøre.Det være seg sjamanisme,okkultisme,satanisme osv.Det fører ingenting godt med seg,slik aktivitet vil før eller seinere åpne for energier som man ikke ønsker.Man innser ofte ikke dette før det er "for seint",da uønskede energier ofte gir seg ut  for å være noe annet enn det de er.Å utføre slike ritualer  kan åpne dører som skal være lukket.

Ingen former for åndemaning er nødvendig,da man alltid er omgitt av ånder som skal være der.At man ikke merker dem,betyr ikke at de ikke er der og det finnes mange gode måter å få kontakt med dem på.

Hilsen synskepeggy.

 

19 kommentarer

Synes man skal holde seg unna alt som har med det og gjøre det er farlig!

Suia.blogg.no

24.04.2011 kl.11:16

Enig med det! Venninna mi har bestlit sånn spiritisme brett, men jeg sier til henne at hun ikke burde. Selv om jeg må si det ser spennende ut! :)

The Road

24.04.2011 kl.11:21

Ikke bra dette nei...Jeg så en blogg faktisk for litt side om ei jente på 14 år tror jeg det var som holdt på med dette.. Livsfarlig spør du meg...

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.11:22

pastelle:Det er ikke fysisk farlig,men det kan bli ubehageligt og i verste fall kan det få konsekvenser for enkeltes psykiske helse.Det skjer om man er så uheldig å åpne for at dårlige energier kan få slippe til,de "leker" seg med psyken til den/de som påkaller dem.Det finnes mange eksempler på at slik aktivitet har fått meget uheldige konsekvenser.Det er bare å holde seg unna det og ikke eksprimentere med det.

Hilsen synskepeggy.

Kristine Djupegot Raad

24.04.2011 kl.11:25

Det er syykt skummelt ! blir redd bare jeger i nærheten av noen som gjør det ! :s

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.11:26

Dworak:Jeg tror at det var den bloggen jeg leste nå.De vet ikke hva de holder på med,de som driver med slikt, og de dårlige energiene drar fordel av de som holder på med det sin uvitenhet.Hadde man visst hva man gjorde,ville ingen ha gjort det.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.11:28

ooy:Du trenger ikke å bli redd,å holde seg unna det er den beste forsikring man kan få om at ingenting "ille" skjer.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.11:29

Suia.blogg.no:Jeg håper at du klarer å få venninnen din på bedre tanker.

Lykke til.Hilsen synskepeggy.

extensionsgirls

24.04.2011 kl.11:50

Har prøvd spiritisme og det er jo kjempegøy! Det er jo bare tull uansett.

Ha en fortsatt fin påske!

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.11:59

extensionsgirls:Det er jo litt av det som er meningen,det skal virke gøy og det skal virke som tull som er helt ufarlig,men det er det ikke.Mange dårlige energier har "kommet seg igjennom" pga at noen har den innstillingen der.Det handler om at mange ikke forstår at det er krefter i sving og mekanismene til disse kreftene.

Fortsatt god påske til deg og.Hilsen synskepeggy.

veddemal

24.04.2011 kl.12:14

Suia.blogg.no: Hvis dette er et såkalt Ouija brett, så bør dere holde dere langt unna. Dette er farlige greier å leke med.

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.12:34

veddemal:Tak så mye,det er det jeg prøver å si her og nå hjelper du meg med det.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

kristin

24.04.2011 kl.13:31

Jeg prøvde selv spiritisme for første gang for et års tid siden, og etter det har jeg praktisert det sammen med flere rundt fem ganger. Før første gang var jeg VELDIG skeptisk og samtidig veldig nervøs, siden jeg alltid har vært åpen for å tro på at det er mer mellom himmel og jord, krefter vi ikke kjenner til. Nå har jeg derimot blitt mer trygg på dette, og jeg føler jeg får mer ut av det. Foreldrene til en av oss i "gjengen" har veldig mye erfaring på området, og vi vet veldig godt hvordan vi skal oppføre oss - hva vi skal gjøre, hva vi slettes ikke skal gjøre, og hvordan vi skal handle dersom noe uheldig oppstår. Dersom vi lar noen andre ta del sammen med oss, legger vi utrolig mye vekt på at de må ta det hele seriøst, vise respekt for de vi får kontakt med og så videre.

Vi er en nær vennegjeng som stoler på hverandre, og dette samt at vi stiller kontrollspørsmål (vi stiller spørsmål som kun én av oss vet, og som det kun finnes étt svar på. Deretter tar vedkommende som sitter med svaret av fingeren fra glasset) gjør at vi er sikre på at ingen av oss "flytter" på glasset. De fleste gangene har vi hentet nære, avdøde slektninger som gir oss en slags trygghetsfølelse. Vi er veldig nøye på hvordan vi praktiserer dette og vil ikke gå over streken, og vil ikke akkurat si vi opptrer som "fjortiser" der vi sitter :-)

Liker bloggen din veldig godt forresten, har fulgt med på den en stund nå. God påske!

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.13:39

kristin:Det høres jo bra ut,at det fungerer for dere.Poenget mitt er at det tilsynelatende virker greit,men i noen tilfeller er det ikke det,da dårlige og negative energier kan utgi seg for hva som helst og hvem som helst avhengig av intensjon,hva den/de ønsker å oppnå.

Det har vist seg mange ganger at selv de som tror at de har kontroll på sine handlinger og opplevelser ang.dette,har tatt sørgelig feil og har ingen kontroll i det hele tatt.Uansett hva man tror man vet - så vet man ingenting.

Takk for kommentar,så fint at du liker bloggen min.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy

sisselfish

24.04.2011 kl.22:58

Til alle som synes at dette er greit/ufarlig, tror ikke dere aner hva dere har åpnet opp for. Hold dere borte fra dette.

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.23:17

sisselfish:Jeg er så enig med deg !!!! Det er det jeg sier her,man må holde seg borte fra det.Jeg har aldri vært borti slikt,men allikevel føler jeg ubehag når jeg advarer mot det,det bør fortelle alle litt om hva det (kan) dreier seg om.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

26.04.2011 kl.09:51

Hei :-)

Er enig med deg her.Dette med spiretisme og åndemaning gjør også dette til noe skummelt og skremmende i tllegg til at det åpner for dårlige energier.

Noen ganger er det nok å stoppe opp litt,være oppmerksomme, og en vil merke energiene rundt oss som ikke er skummel i det hele tatt...

Maria<3

27.04.2011 kl.18:18

Vet ikke så mye om spritisme men kjenner att jeg grøsser litt ved tanken.., men hva kan konkret kunne skje under slike ritualer da.., du sier man kan få kontakt med dårlige ånder , men dem blir vel "borte" etter endt seanse...?

Hve er egentlig ett Ouiija brett , har det i det hele tatt noen "makt" og hvordan kan man med brett lettere tilkalle ånder enn uten brett..?

Livet mitt som klarsynt.

27.04.2011 kl.23:01

Maria:Hei,hei.Dette er et tema som krever litt forklaring så jeg tenkte å skrive et innlegg om det.Det blir vanskelig å svare kort på spørsmålene dine i en kommentar her.

Ha en fin kveld og takk for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits