MYE GALT...

Drapsforsøk på en 11 år gammel gutt !!! Det må være mye galt med dem som har forsøkt på noe slikt.Det skal ha vært en eller flere personer i tenårene.Hva holder man på med og hva er det som skjer ???

Den 11 år gamle gutten var HENGT !!!!! Noe så forbi grusomt,og bare tilfeldigheter og forbipasserende som for en gangs skyld BRYDDE SEG reddet livet hans.

Jeg har ikke mer å si til dette,det er utenfor mitt vokabular hva jeg tenker om det.

Bare at jeg håper at de skyldige blir straffet med strengeste straff muligt.....Huff,nei,nei,nei.Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant.

Hilsen synskepeggy.

17 kommentarer

susannsg

24.04.2011 kl.18:46

Det e jo heilt gale ! Ka feila folk ? :o

Sol

24.04.2011 kl.18:47

Nei dette er en grusom handling. Håper de får fatt i personen snart, det må være en tikkende bombe som går løs.

cecilie

24.04.2011 kl.18:49

Helt tragisk hele greia, og har vel egentlig ikke ord for hva jeg føler.. Vi bor i en gal gal verden som bare blir værre og værre...

Ann

24.04.2011 kl.19:10

Ja det er helt forferdelig, jeg har 2 barn som har blitt mobbet selv og er særlig en gutt her , han er bare 8 år men han kan være så stygg ass !! (ikke når foreldrene er i nærheten da.. Han passer seg slik) Men det er allikevel et langt skritt til å faktisk drepe / prøve drepe noen!!! De må jo totalt mangle empati og samvittighet !!

monicagauslå

24.04.2011 kl.19:31

jeg syns det er forferdelig at noe sånt skjer i det heletatt..

Ildvann

24.04.2011 kl.20:41

Vanskelig å si hva som trigger folk til å gjøre noe slikt, men uansett grusomt. Å spekulere om hvem og hvorfor er ikke opp til meg..... Håper bare at politiet finner ut av dette umiddelbart noe jeg har god tro på i dette tilfellet.

Allis

24.04.2011 kl.20:51

Ja dette var nesten ikke til og tru!!! Verden er pikadeg blitt hakkandes gal. Eg trur mye har sammenheng med alle voldsfilmer og spill som florerer nå, eg må si at eg er mildt sagt sjokkert når eg ser at sånne spill og filmer er dagligdags underholdning for ungane helt ned til ja... nesten bleie alderen, så påvirkningen er stor , og ikke alle klarer og se forskjell på virkelighet og fantasi. Eg er skremt!!! mest skremt over foreldre som ikke passer mere på.

Ha en flott kveld videre og fortsatt god påske

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.21:45

Ildvann:Jeg er enig med deg. Å spekulere i det hjelper ikke nå når skaden har skjedd.Jeg håper og tror også at politiet finner ut av det fort.

takk for kommentar og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.22:13

Allis:Nei,dette var vanskeligt å tro og jeg er helt enig med deg.

Jeg vet ikke om noen husker,men for flere år siden var det to gutter på 10-12 år som kidnappet en liten gutt på 2 år fra et kjøpesenter i England.I ettertid såg jeg en dokumentar på BBC som handlet om denne grusomme kidnappingssaken og det blei bla.vist deler av forhøret (eller intervjuet)som politiet gjorde av den ene av guttene.Politiet var interessert i å vite motivet for hvorfor de hadde drept gutten.Svaret var at de hadde blitt irritert over at han gråt og ville til mammaen sin,de ba ham om å slutte og da han ikke gjorde det hadde de begynt å kaste stein på ham,det resulterte i at han gråt enda mer så de hadde begynt å slå ham med store steiner for å få ham til å holde opp å gråte.

Jeg blei rett og slett fysisk syk av å se den dokumentaren,den samme følelsen hadde jeg i dag da denne grusomme historien om 11åringen blei kjent.

Kan bare ta med også,at moren til den gutten som blei avhørt i dokumentaren blei interjuvet av en avis i forbindelse med drapet.Der fortalte hun bla.at stefaren til denne gutten hadde vært svært voldelig mot ham helt fra han var baby,gutten hadde store sosiale problemer og fryktelige raserianfall som følge av sin oppvekst.Da politiet spurte moren hvorfor hun ikke hadde opplyst om dette før,svarte hun at hun ikke trodde det var viktig !!Begge de to guttene skulle holdes i forvaring til de var gamle nok til å sone livstidsstraffer for det de hadde gjort.Heldigvis.

Det var to saker som gikk sterkt inn på meg,det var denne og så var det saken om lille Bjørnar som forsvant sporløst oppe i Ålesund,tror jeg det var.Seinere var det Baneheia,de to nydelige jentene.

Huff,jeg kommer i tanker om slike fryktelige hendelser når nye fryktelige hendelser skjer.

Ha en fin kveld og fortsatt god påske til deg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.22:15

cecilie:ja,dessverre,det kan se ut som om du har helt rett i det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.22:20

Sol:Jeg er helt enig med deg.Det er nok mange slike tikkende bomber som går løs.Og det verste er at man har ingen mulighet for å beskytte seg mot det heller,da ingen vet hvem som er bomben før etter at noe ille har skjedd.

Politiet må bare gi denne etterforskningen høyeste prioritet og det tror jeg de gjør også.

Takk for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2011 kl.22:27

Ann:Du har helt rett,barn kan være helt grusomme mot hverandre.Noen mangler helt klart både empati og samvittighet,men hvorfor ? Og hvor tok slike naturlige medfødte egenskaper veien ?

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

24.04.2011 kl.22:47

God kveld Peggy :) Ja jeg hørte om dette på radioen, og det var mye som skjedde da ja. Uff virkelig forferdelig det der. Så nå gjennstår det å høre hva som skjer videre i saken. Noen ganger kan man lure på om andre unger virkelig er født onde.

Ønsker deg en god kveld videre

Blogger klemz Sissel

Iceman

26.04.2011 kl.09:39

Hei :-) Hei synskepeggy.

Ja, hørte også om denne saken, det tragiske er jo at no har de funnet ut at det er to gutter på under 15 år som står bak denne ugjerningen.Uff, ja, en kan spørre seg om hva som skjer i denne verden........barn som prøver å drepe barn...frykteligt!!!....Stakkars offeret, han må jo bli preget av dette resten av livet.......Og de som gjorde det......ka som får noen til å utføre en slik handling???? Noe må jo være frykteligt galt et sted....

Livet mitt som klarsynt.

26.04.2011 kl.19:11

Iceman:Jeg hørte det selv i dag og det gjør,om mulig,saken enda mer skremmende.Jeg har rett og slett ikke ord akkurat nå for hva jeg synest om det.

Jeg hadde håpet i det lengste at det ikke var barn som sto bak denne grusomme handlingen.Forferdeligt !!!

Hilsen synskepeggy.

Meivh♥ - Malinvh ♥

26.04.2011 kl.20:09

Fiiiin blogg, å du er en kjempe flink blogger ? men tror du jeg kan få en kommentar ? ♥ eller kan du bare gå innom bloggen min ? <3 hehe ! <3 det ville vært fint ! ♥

Livet mitt som klarsynt.

30.04.2011 kl.13:22

sisselfish:Hei igjen,sisselfish.

Nå har man fått vite,som også har vært framme tidligere,at det sansynligvis er to BARN på under 15 år som står bak denne grusomme hendelsen.Det er ikke til å tro.Og hadde jeg vært foreldre til barn som er i stand til slikt hadde jeg vært vettskremt,noe er fryktelig galt her,og når foreldre har grunn til og bør være redd sitt eget barn,da de kan få seg til å gjøre hva som helst,ja da rekker ikke min forstand så langt at jeg forstår det.

Takk så mye for kommentar og ha en fin dag.

Vi blogges.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits