Det begynner å bli litt mye....

Det forestående bryllup mellom Prinsen og Kate kunne med fordel vært dempet ned flere hakk.Det tar seg ikke ut og grenser til frekkhet og arroganse både med tanke på pengebruken,sløsingen med alt fra papir til mat og med tanke på hva den vanlige mann i gata sliter med i England og resten av verden.

I ti år har en fredelig gruppe demonstranter holdt til utenfor slottet,nå skal disse fjernes med makt om nødvendig,fordi at de ikke passer inn i glansbildet man liker å skape rundt denne begivenheten.

Dette bryllupet er ikke verdens største begivenhet ute i den store verden akkurat nå.Men det ser ut for at altfor mange lar seg lure til å tro det.

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

anonym

27.04.2011 kl.19:23

Helt enig.Greit at det står litt,men de skriver nesten ikke om annet. Synes dem kune ha tatt opp mer alvorlige saker feks det som skjer i libya og syria og de andre araberlanda.

Livet mitt som klarsynt.

27.04.2011 kl.19:29

anonym:Du er presis inne på akkurat hva jeg vil frem til.Takk så mye.

Hilsen synskepeggy.

Allis

27.04.2011 kl.20:03

Er bare helt enig med deg i dette. Fyttigrisen for et sirkus!!! Når dette blir viktigere enn alt det forferdelige som skjer rundt omkring , ja da har journalistane såtte for lite på skulebenken.. thihi.. off den var teit..

Livet mitt som klarsynt.

27.04.2011 kl.20:46

Allis:Det har jammen tatt fokus dette bryllupet,ja.Skulle nesten tro at det var timet og tilrettelagt i den hensikt å tåkelegge andre,mye mer alvorlige ting som foregår.

Journalistene skriver,som forventet,om saker de tror så mange som overhode muligt er interessert i,det er forståeligt utifra at de er avhengig av lesertall.Men det journalistene ikke har fått med seg er at det faktisk er forbausende lite interesse for bryllupet generellt ute blandt folk.Iallefall om man skal tro meningsmålingene.Heldigvis !!!

Takk for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Iceman

29.04.2011 kl.13:30

Hei Synskepeggy! :-)

Er helt enig med deg i at det er for mye styr og ikke minst altfor stort pengebruk rundt dette bryllupet.Som du sier, sliter kanskje den vanlige mann i gata med å få endene til å møtes, for ikke å snakke om de stakkarsene som ikke har penger til hverken mat el hus.Og så blir det ødslet ut milliomvis på dette bryllupet......lurer på hvor mange som kunne fått hjelp for bare halvparten de millionene.......

Iceman

29.04.2011 kl.13:38

Og forresten, når vi først er inne på dette, syns jeg at vårt eget kongehus også har et ALT for stort pengeforbruk......

Livet mitt som klarsynt.

30.04.2011 kl.12:29

Iceman:Les innlegget mitt "Monarkiet.For eller imot ? Jeg er helt enig med deg.Kongehuset er dyre i drift.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits