Monarkiet.For eller imot ?

Kanskje jeg er litt treig,men nå forstår jeg hvorfor det var så viktig å få fjernet fredelige demonstranter - med makt  om nødvendig - fra området rundt det britiske slott.Disse demonstrantene her demonstrert fredeligt i over ti år og om flere saker bla.klima og miljø.Det er helt klart for meg nå,at det var helt nødvendig å få fjernet disse fredelige demonstrantene når denne hårreisende nyheten blei kjent i dag.

__________________

Bryllupet vil koste klimaet dyrt.

Landscare Research har regnet seg frem til at prinsebryllupet i London vil føre til at det slippes ut 6750 tonn mer CO2.Det tilsvarer utslippet fra en jumbojet som flyr 723 ganger tur retur London og New Zealand.Utslippene tilsvarer ellers hva 1230 britiske husholdninger slipper ut i løpet av et år,og blir på 12 ganger mer enn det Buckingham Palace årlig har på samvittigheten.

__________________

Føyer ikke dette seg fint inn i rekken av erfaringer man har gjort seg av de kongelige,uansett hvem og hvilken nasjonalitet.De sier en ting og gjør noe annet.Dette er nok et eksempel på at man holder vakre taler,har tilsynelatende tatt et standpunkt som tar seg fint ut og ikke er i fare for å ikke bli allment akseptert,men handlingene viser at de gir blanke blaffen rett og slett,til og med i hva de selv sier.

Man lot seg nesten lure av propagandaen om at Prinsen og Kate ville leve et enkelt liv,mer som vanlige folk.Gå forran som ambasadører og et godt eksempel,sette på dagsorden bla.bevisstgjøring om miljø og klima.For noe "pisspreik" og aldeles ikke troverdig i det hele tatt.

De kongelige over hele verden er ikke noe bedre enn andre "vanlige" folk.Dobbeltmoral,dobbeltmoral synest å være melodien der i gården så det holder.De er for det meste interessert i egen komfort og egenpleie og med jevne mellomrom vise seg frem "fra sin beste side" for å tale mot det de selv gjør.

For ikke å snakke om den "nye" norske kongelige generasjonen.Det er rett og slett,ja,bare å la seg forbause og sjokkere igjen og igjen,eksemplene på det står i kø og før man har kommet over et sjokk,skjer noe nytt som topper det forrige.Må bare nevne Sveriges konge også,i denne forbindelse......

Det er på tide at slike som meg,helt vanlige folk,får stemme over om monarkiet fortsatt skal bestå !!!

Hilsen synskepeggy.

12 kommentarer

TT

30.04.2011 kl.11:39

Lenge leve monarkiet! De gjør en så stor og bra jobb for Norge, og store og små organisasjoner som hjelper mennesker, klim, fattigdom osv, over hele verden. Alt har sin pris!

30.04.2011 kl.11:39

Imot, j..vla sosialklienter ass

Livet mitt som klarsynt.

30.04.2011 kl.11:48

Anonym:Skal man være ærlig og kalle en spade for en spade,og det skal man jo,så har du rett.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.04.2011 kl.11:52

TT:Det finnes utallige frivillige organisasjoner som gjør en fantastisk innsats for vanskeligstilte over hele verden,men som ikke koster staten mer enn en brøkdel - og knapt nok det - av det representanter for kongehuset gjør.De er dyre i drift og det blir ofte slik at det koster mer enn det smaker.

Takk for kommentar.Hilsen synskepeggy.

lisbeth

30.04.2011 kl.12:12

for

fra "lettskremt"

30.04.2011 kl.18:17

Tja...Til det bryllupet kom det "kun" 1900 gjester med 1 til 2 overnattinger....... Jeg synes nå det er mer dobbelmoral i at 30 000 mennesker kommer tilreisende til klimatoppmøtene hvert år for å diskutere klimautslipp i 11 dager.......

Livet mitt som klarsynt.

30.04.2011 kl.18:57

fra "lettskremt":Jeg er helt enig med deg i det og det er vel verdt å diskutere for seg selv.Kanskje det blir tema en gang her i bloggen : Dobbeltmoralen som dominerer på klimatoppmøter.Det kunne jo vært overskriften.

Takk så mye for kommentar og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Maria<3

30.04.2011 kl.19:25

Synes ikke vi skal ha kongelige.., dem er helt vanlige folk som får en masse med penger og lever i sus og dus.., hva er vitsen.., er jo ikke noe poeng ved og ha dem , de er kun til "utstilling" og koster samfunnet masse med penger....

Og det bryllupet er jo ikke så veldig spennende..., Jeg finner hvertfall ikke den store interessen ved dette....., er så mye som skjer i verden som heller kunne fått mer publisitet enn ett bryllup mellom to mennesker...... , Er jo totalt uvesentlig for andre enn dem det gjelder og dem som kjenner dem da selvsagt !!

Livet mitt som klarsynt.

30.04.2011 kl.21:56

Maria:Ja,jeg er helt enig med deg,her.Slik som "kulturen" blandt kongelige har utviklet seg har de vel utspilt seg selv.Er forøvrig enig med en kommentar over her,de er noen svindyre "sosialklienter" som forventer en helt annen "kongelig" behandling enn det andre vanlige folk kan drømme om.

Prinsebryllupet er rett og slett bare flaut både ang.glitter og glamour og ang.tanke på alt som skjer rundt i verden og i England.Bare tenk på alle de millioner briter som har mistet jobben sin som følge av bla.finanskrisen,de har ikke engang til salt i maten.Det er ikke riktig at det skal være så stor forskjell på folk,de ser ut for å glemme at alle må på do for å......selv kongelige må det.

Takk så mye for kommentar og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Iceman

01.05.2011 kl.15:53

Hei Synskepeggy! :-)
Jeg er enig i at slik kongehuset og de som hører til der fungerer i dag, er det alt for dyrt for samfunnet å ha det. Mange av de millionvis av midlene som blir brukt på dette, kunne heller vert brukt på mennesker som virkelig er i nød.......
Får meg til å tenke på Alf Prøysens nydelige sang om Jørgen Hattemaker og Kong Salamo......

Livet mitt som klarsynt.

01.05.2011 kl.18:58

Iceman:Ja,det er en nydelig sang som tar for seg at det er forskjell på folk.For de kongelige er det stor dobbeltmoral i det også,de vil at det skal være en forskjell,samtidig som de forventer og forlanger forståelse for at de vil oppføre seg som en hvilken som helst annen person.Ingen andre,så langt jeg vet,kan få begge deler,i pose og sekk.

Takk for kommentar og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Vanja

15.05.2011 kl.00:14

Hei :) Har du ikke en mailadr som man kan kontakte deg på? :)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits