Litt trøst ???

Noen ganger blir jeg kontaktet av mennesker som virkelig er i en vanskelig livssituasjon.Noen ganger føler jeg at jeg ikke kan hjelpe disse menneskene og at jeg ikke kan gi dem den hjelpen de ønsker.Forståelig nok ønsker man en løsning på sine problemer nå med en gang og det er aldri mulig.Hjelp man ønsker er ikke alltid det samme som hjelp man trenger.Noen ganger føles det som om man tror at jeg skal ha svar som løser alle problemer umiddelbart,men det er ikke slik ting fungerer.

Når mennesker befinner seg i store,mange ganger livsforandrende problemer eller situasjoner,hjelper det ofte ikke samme hva jeg sier,det hjelper ikke at jeg gir råd som på sikt vil bidra til å endre på en uholdbar situasjon,det er ikke slik hjelp og slike råd mange ønsker å få.Det hjelper ikke om jeg sier at problemer oppstår fra tid til annen og at det tar den tid det tar å løse dem.Det hjelper ikke om jeg forklarer hva som er galt og hvordan situasjonen har blitt som den har blitt.Man vil uansett ofte ikke høre,man har hørt det samme før uten at det har løst noen av problemene man sliter med.

Noen ganger kan selv ikke jeg som er klarsynt hjelpe med annet enn å høre på historien og prøve å trøste og oppmuntre så godt jeg kan og håpe på at det gir litt håp i en håpløs situasjon.Mange livshistorier går sterkt inn på meg og mange livshistorier og problemer krever annen hjelp og oppmerksomhet enn den jeg kan gi.Det virker mot sin hensikt å "spå" i fremtid i slike situasjoner og ikke er det riktig heller av flere grunner.

Til alle dem som har kontaktet meg og jeg har følt meg ute av stand  til,eller følt at det ikke var riktig å gi den hjelp man ønsket vil jeg si at alt ordner seg,man vet selv at alt ordner seg,det har ordnet seg utallige ganger før.Man må bare våge å begynne å tro på det !!!!!

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

Gunnmargit

01.05.2011 kl.12:38

Alle mennesker som trenger hjelp har også ett valg.

Jeg har ett valg, du har ett valg.

Jeg sender ofte folk videre, fordi jeg ikke nødvendigvis er den som kan eller skal hjelpe dem over "kneika".

Mange mennesker synes synd i seg selv, og går inn i offerroller, da har man ei utfordring som ikke er lett, men den er lærerik:)

Lykke til videre

Livet mitt som klarsynt.

01.05.2011 kl.13:01

Gunnmargit:Du er inne på noe her som ofte er problemet.Man må først innrømme og innse før man kan komme videre og evt.løse noe.Offerrolle og mange ganger egen skyld i problemer er noen ganger store hinder og vanskelig for mange å "se i hvitøyet".I slike situasjoner er det lite jeg kan gjøre,men det betyr ikke at jeg ikke vil og ikke prøver i slike situasjoner også.

Alle møter med andre - og seg selv - er lærerike.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Gunnmargit

01.05.2011 kl.13:11

Ja, de aller aller flest må "vekkes" på ett eller annet vis.

Jeg har ofte sett at enkelte blir avhenig av teraputen sin, det er skremmende. Det gjelder like mye helse arbeidere som klarsynte etc. Psykologer terapauter alt henger i hop.

Jeg har sendt mine videre til andre terapauter som kanskje kommer igjennom på en helt annen måte enn hvordan jeg jobber..

Alle møter og mennesker har noe å lære oss, utveksling er det beste som finnes og det utvikler oss som mennesker:)

Ha en nydelig dag

Mee

01.05.2011 kl.15:55

Viktige ting du tar opp her. Samtidig fortsetter jeg å gruble på om framtiden virkelig kan være fastlagt, uansett hvilke valg man tar...Men velger jeg å si at framtiden er avhengig av de valgene vi tar, sier jeg samtidig at klarsynthet ikke eksisterer/er mulig...

Du har svart meg på dette før, men jeg fikk uansett ikke helt "tak" på det.

Gunnmargit

01.05.2011 kl.16:27

Jeg tror at vi har noe i livet som er fastlagt Mee, at det er noe vi skal gjennom, og noen valg vi må ta utfra det ståstedet som vi har.

Vi har alle en vei å gå, alle skal lære noe. Og noen ganger er det opp til oss å lære det vi skal.

Ett eksempel på læring kan være at du møter mennesker som f.eks "spiser" deg opp, all din ekstra fritid og energi blir borte.

Hva gjør du da? Beskytter du deg selv, lærer du av opplevelsen, eller legger du den i ryggsekken og lar den ligge der til evig tid?

Livet mitt som klarsynt.

01.05.2011 kl.20:19

Mee:Fremtiden er ikke fastlagt,men noen hendelser i livet er fastlagt og skal skje.Men med vårt frie valg som vi alltid har kan vi velge (og mange ganger forutse) i store trekk hvordan fremtiden blir,man kan velge en lett vei eller en vanskelig vei frem mot forutbestemte hendelser,å velge "riktig" kan ofte en klarsynt hjelpe til med.Forutbestemte hendelser har alltid en god hensikt,man må bare være åpen for å forstå hensikten,hendelser skjer som man ikke forstår at man kan ha vært delaktig i å bestemme lenge før man kom hit.Det er vanskelig å forstå at det er en god hensikt selv når den verste tragedie rammer, fks miste et barn.Når det skjer føles det meningsløst,men i etterkant kan man se at det føyer seg inn i rekken av hendelser som sammen gir en mening.Man får en innsikt og en forståelse for at hadde det ikke skjedd som det gjorde,hadde ikke ting blitt som de har blitt.

Å være klarsynt og å kunne forutse fremtidige hendelser som for lenge siden er forutbestemt,er ikke det samme.Den klarsynte kan bidra med en forståelse for hendelser som har inntruffet og hva man evt kunne lære av dem.Selv om en klarsynt til en grad kan "spå" livsforandrende hendelser er det ikke riktig å informere videre den viten,da det er lettere å forholde seg til hendelser i etterkant enn å vite om dem på forhånd.Å vite om dem på forhånd har mer med kontrollbehov man tror man har av å vite, enn selve hendelsen.Man har uansett ingen kontroll over forutbestemte hendelser.

Nå føler jeg at jeg havnet litt på siden av det du spurte om - igjen -,men det er som sagt ikke lett å forklare seg om dette.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy

Inger J

01.05.2011 kl.21:41

Det beste er og følge sin egen intuisjon, og ikke gjør alt det folk forventer, man må tørre og gå sine egne veier, og ta sine egne valg, da kan man bli et bedre og lykkeligere menneske.

jeg har noe av de samme evnene som deg,.mange har spurt meg om råd. jeg sier ingen ting, men jeg er der når folk spør meg, og sender dem gode tanker. Og sier at de må stole mere på sine egne evner og sin egen tro.

Livet mitt som klarsynt.

01.05.2011 kl.22:12

Inger J:Jeg sier det samme som deg,den beste til å gi seg selv råd er seg selv,den man kjenner best.Allikevel er det svært få som stoler på at det er deres egen stemme som er riktig for dem.Jeg er ofte inne på dette i forskjellige innlegg her i bloggen.

Det sørgelige for meg som klarsynt er at det er mye lettere å praktisere enn å forklare.Jeg har begynt å tro at det rett og slett ikke skal la seg forklare,men oppleves av hver enkelt.For å få til det hadde det virkelig hjulpet godt på om mange flere hadde våget å stole mer på sin egen stemme (intuisjon).Det er ikke lett,kanskje umulig,å få en klarsynt person eller en person med godt utviklet intuisjon til å gjøre noe som helst som folk forventer og som man selv ikke ønsker, eller ta noen som helst valg som en ikke selv bestemmer seg for å gjøre.Man går sine egne veier,det er både på godt og vondt.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.05.2011 kl.22:20

Gunnmargit:Det er nok dessverre mange som kan komme i et avhengighetsforhold,det tviler jeg ikke på etter personlig å ha opplevd det selv.Denne personen "tok" energi,krefter og masse tid fra meg helt til jeg til slutt måtte sette foten ned og avslutte "behandling".Etter den erfaringen har jeg blitt mye flinkere til å sette grenser og ha en sunn distanse til det jeg driver med.Det har også ført til at jeg har blitt mer objektiv,noe som igjen kommer de som spør meg om hjelp til hva det måtte være,til gode.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits