Nå er det nok !!!

Hele vinteren går man og gleder seg til vår og sommer,tiden går ikke fort nok.Da er det slutt på å gå og hutre og fryse på jobb.Da er det slutt på at man noen ganger ikke ser dagslys på flere dager.Man gleder seg til det er behageligt varmt hele natten.Det er knapt mørkt,kanskje noen timer bare avhengig av været.Det er en fin tid.

Problemene man hadde i fjor vår og sommer , og året før osv.er forlengst glemt,men plutselig er vår og sommer her igjen og problemene for den "stakkars" nattevakten står i kø,alle sammen velkjente.Problemene topper seg i helgene,sover man to-tre timer mellom vaktene får man si at man er heldig.I tillegg til allergiplager,bjørk,gress,pollen osv,jeg er fryktelig plaget av alt sammen fra april til september,har jeg en nabo som rett og slett elsker å sage ved med motorsag rett utenfor vinduet mitt.Hver lørdag fra tidlig morgen til seint på ettermiddag holder han på med den sagen,og spesielt de lørdagene da jeg har arbeidshelg.Det verste er at jeg alltid treffer denne naboen ute for å lufte hunden om morgenen på vei hjem fra jobb,og han sier,av alle ting,sov godt.Så,etter en times tid - akkurat når jeg har lagt hodet på puten - starter sagingen.

Søndager har til nå vært litt roligere,men nå er "alle" naboene mine iferd med å sette båtene sine på sjøen og da må selvfølgelig motor ruses og testes rett nedenfor huset mitt,der naustene ligger.Om ikke dette er nok bråk,har naboen min på den andre siden (for han "galningen" med sagen) bestemt seg for  -akkurat i dag,selvfølgelig -  å pusse/slipe smijernsgelenderet sitt.Om det er mulig så bråker den slipemaskinen hans mer enn motorsagen til han andre,det høres sånn ut.Naboen lenger oppe over veien holder på å vaske bilen,eller hva han gjør på der oppe i veien og da må musikk,som jeg ikke engang liker,stå på for full guffe.Det er ingen av naboene mine som ikke vet at jeg jobber på natten....Men,klok av tidligere erfaringer så vet jeg at jeg har mer å glede meg til.Gressklipping som må skje lørdag eller søndag formiddag er enda ikke begynt,da pleier naboene mine å avløse hverandre med klippingen så er de sikker på at det pågår lenge.........

Er man så heldig at man sovner en stund i alt bråket som pågår,våkner man etter en liten stund skrekkslagen og dehydrert etter ekle drømmer,som ofte skjer når man sovner overtrøtt,og man ser ut som et monster fra en annen planet pga.allergiplager.Øynene igjenklistret,hodet verker,tørr i halsen og generelt ikke i særlig god  form akkurat.Man kunne faktisk mistenke at man kom fra et helt annet sted enn jobb,og med alkohol inne i bildet.Symptomene er mistenkelig likt noe annet,ja.

Det skal ikke være lett,nei,det er sikkert.En vakt igjen nå,så fri.Det går fint det !!!!!

Hilsen synskepeggy.

 

14 kommentarer

Tonita - kommenterer tilbake

08.05.2011 kl.13:43

Håper du får en kjempe fin søndag! Og du kan bli dagens blogg hos meg :-)

Gunnmargit

08.05.2011 kl.13:45

Alle burde holde hviledagen hellig, om ikke annet for å respektere at mennesker faktisk trenger litt ro og fred:) Lykke til med sov i ro...

På fjellet får man heller ikke så mye ro..

NarakPloy

08.05.2011 kl.13:45

Høres ut som du trenger en laang ferie ;)

Livet mitt som klarsynt.

08.05.2011 kl.13:54

NarakPloy:Ja,jeg trenger en ferie nå.Men problemene er der fortsatt etter ferien også.Da er man oppi det samme og føler at man ikke har hatt ferie i det hele tatt.Eneste måte å få ro på er å "kvitte" seg med naboene......

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.05.2011 kl.13:58

Gunnmargit:Håpet er at det iallefall er stille om søndagen,det hadde hjulpet mye.Sov i ro har jeg prøvd,men det er så ubehageligt å bruke.

De gangene det er ro i nabolaget høres dyre og fuglelivet på sjøen spesielt godt.Men det er mere hyggelige lyder som jeg lett sovner til.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Mee

08.05.2011 kl.18:20

Putt sov-i-ro i ørene.

Livet mitt som klarsynt.

08.05.2011 kl.19:15

Mee:Har prøvd det,Mee.Synest ikke at det hjelper og det er ubehageligt å ha i ørene,særlig når det dunker i ørene fra før av grunnet allergisymptomer.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Hurragutter og lekepiker

08.05.2011 kl.22:16

Ett tips! Du vet vel egentlig fra før om at du kom til å få dette tipset. Tror imidlertid ikke på synske evner så velger å skrive det: øreklokker! Gitt at du sover på ryggen fungerer dette utmerket, selv med allergi.

#2

Allis

09.05.2011 kl.10:54

Off ja dette er et typisk fenomen arrrg... Det hadde passet fint om naboene leste bloggen din;-))) kanskje de hadde begynnt og bruke "huet" litt og tatt litt mer hensyn. Det er jo så merkelig.. begynner 1 med gressklipping så starter de i nabolaget i tur og orden.. hehehe.. Det skulle egentlig vert avsatt et fast tidspunkt til sånne ting , slik at det vart litt roligere for de som jobber skift.

Ha en fin fin dag videre

Livet mitt som klarsynt.

09.05.2011 kl.11:45

Hurragutter og lekepiker:Øreklokker,ja.Har ikke prøvd det,takk så mye for tips.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.05.2011 kl.12:03

Allis:Vanligvis er dette stedet ett av de to roligste steder jeg vet om.Det er ikke ofte at det topper seg slik som jeg har beskrevet her,men denne gangen virket det som om alle skulle gjøre alt samtidig og når aktivitetene faller sammen med arbhelg så er det jammen ingen spøk.Jeg er vel ekstra følsom nå for tiden også pga. fryktelige allergiplager.

Det er ingen av naboene mine og svært få venner,bekjente,kollegaer osv. som vet om bloggen min,mange vet at jeg blogger,men kun noen få vet bloggnavnet mitt.Det er slik jeg vil ha det,det er fordi at jeg ikke ønsker at mange av mine meninger og synspunkter blir gjennstand for diskusjon i det daglige,noe som er lett for,og (ikke for å være negativ)det er mange som ikke klarer å se sak fra person og det ønsker jeg ikke å forholde meg til mer enn jeg må.Det passer meg fint å være anonym.

Naboene mine vet at jeg jobber på natten,så om de hadde visst om og lest bloggen min,tviler jeg på om det hadde gjort noen forskjell.

Takk så mye for kommentar og ha en fin dag videre du også.Hilsen synskepeggy.

Lost Artistic

09.05.2011 kl.14:37

aww. Jeg er enig om at vinteren er en egen tid som i seg selv er fantastisk. Ja jeg har gledet meg til sommeren, men det siste året har jeg funnet sjarmen i hver årstid og merket at tiden går bare fort om man lar den. Er ikke så påvirket av båtlyd eller plagsomme oppussingsprosjekter, men pollen holder ting gående. Men det er verdt det med syrintrærne som er av naturen plassert perfekt avstant til hverandre til at det kommer en sval duft hele tiden bare et vindkast kommer din vei Jeg sniffer og mimrer . Er så sint over at nå som karsene blomstrer på sitt sterke, så klipper de gresset. Jeg har aldri forstått hvorfor vi skal klippe gresse når det er så fine blomster. Og de er jo ikke der lenge heller. Om en måned er jobben dems gjort og igjen går de i dvale. Godt er det å vite at de kommer igjen.

Anbefaler å sjekke ut himmelen idag. Virkelig bissare skyer takket sterk vind høyt oppe. Kanksje blir det torden :P:P:P .

magnhild

23.05.2011 kl.22:38

MÅTTE bare le når eg leste innlegget ditt ,unnskyld,men det er så typiskt dette du skriver,her vert ut for ein del av det sjølv ,det med plen klipping etc,da eg bodde i ett boligfelt ,no bor eg fritt og godt med lite naboer rundt meg ,den som er nerme er i det huset som stod på eigendomen vår og som vi solgt men hører ikke noe av dem foreløbig,så det eg hører er saude bjeller og mækring ,koselig lyd,ja så bilene på veien ,kystvegen går ca 500m nedenfor oss ,men no er eg så vandt til det ,så hører det ikke,no kan eg sitte på terrassen uten og høre bråket fra plenklippere om helgene ,ja eg føler med deg ,ikke kjekt dette ,serleg når ein kommer fra nattevakt.KLEM

Livet mitt som klarsynt.

23.05.2011 kl.23:18

magnhild:Ja,magnhild.Det var en tung arbeidshelg,og det verste av alt er at jeg tror det blir flere slike utover sommeren.

Ha en fin kveld og klem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits