Jeg bare måtte.Jeg bare måtte ut i regnværet ikveld å ta noen bilder. Det regnet sånn at jeg måtte gå inn å ta bildene fra vinduet i stedet. Men fantastisk fine for de. Slik såg det ut på himmelen kl 22:30 ikveld.Bildene snakker for seg selv!!!!!

Hilsen synskepeggy.

18 kommentarer

fivrel

15.05.2011 kl.02:09

Vakkert :)

Yvrean

15.05.2011 kl.02:11

Åh, så nydelige bilder

15.05.2011 kl.02:12

Nydelig!

Netteh

15.05.2011 kl.02:17

Fine bilder :-)

Tonje Gajda

15.05.2011 kl.02:34

Kjempe fine bilder! Elsket fargen på himmelen!

Synskepeggy

15.05.2011 kl.09:27

Takk så mye til alle for fine tilbakemld på bildene.

Det var så rart i går kveld,det styrtregnet der jeg var og snudde jeg meg til høyre var det bare svart himmel å se og snudde jeg meg til venstre såg jeg dette synet her som jeg bare måtte ta bilder av.Jeg ser også at jeg muligens må skaffe meg et nytt kamera og håper at jeg da kan gjengi inntrykkene mine i den vakre naturen litt mer som jeg ser det.Kameraet mitt yter ikke rettferdighet til inntrykkene slik de virkelig er.Allikevel synest jeg at disse bildene blei veldig gode,man ser jo på bildene også hvor flott det er.Jeg fikk (som vanlig) med noen orbs også på noen av bildene.

Hilsen synskepeggy.

Toril

15.05.2011 kl.09:27

Kjempenydelige bilder med kjempefine farger!:) Jeg skjønner godt at du måtte ut for å fotografere den himmelen der ja. Du burde vise frem noen av dine bilder på bloggen til http://petunia.blogspot.com Hver fredag har hun noe hun kaller for "Himmelsk fredag". Jeg ønsker deg en kjempefin søndag!:)

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.09:36

Toril:Hei igjen,i går var det fantastisk flott,men et merkelig vær,tre forskjellige værtyper på en gang.

Jeg skal se om jeg kan plukke ut noen fine bilder å vise fram.Mange sier til meg at jeg burde melde noen av bildene mine med på div,fotokonkurranser.Det har ikke blitt til enda,men jeg liker å vise bildene mine og gjøre andre oppmerksom på hvor vakkert det er rundt oss.Og det får jeg jo gjort nå,her i bloggen.

Takk så mye for kommentar og ha en fin søndag.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

15.05.2011 kl.09:52

God morgen Peggy :) Nydelige bilder, helt magisk. Her i Nord får man tatt mange slike bilder utover sen sommeren spesiellt. Jeg tok mange bilder ifjor av solnedgangen på høsten. Litt vanskelig på sommeren siden det er lyst døgnet rundt her oppe he he he.

Blogger klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.10:00

sisselfish:God morgen,sisselfish.Ja,i går kveld var det helt spesiellt fint her.Og tenk på at dette var i går kveld kl 22.30 og jeg sto ute under en paraply og tok bildene.Nå på denne tiden kan man ta bilder av hva som helst i naturen og det er like vakkert.Man trenger ikke gå langt vekk fra gatedøren før man finner nydelige motiver.Noen av disse bildene fra i går kveld blei tatt gjennom vinduet,da jeg måtte gå inn pga.regnet.

Ha en fin dag i dag.Hilsen synskepeggy.

gunnmargit

15.05.2011 kl.10:07

Ja det var magisk i går.

Med noen brak uten like,men likevel var det deilig.

Friskt ble det også:)

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.10:51

gunnmargit:Jeg hørte ikke brak her som jeg er i går kveld,men himmelen var svart på den andre siden av solnedgangen.Det oppsto noen klare flotte regnbuer,men valgte å ikke legge ut bildene av dem,da jeg ikke var så fornøyd med dem.Av erfaring vet jeg at jeg får mange nye sjanser til å ta vakre bilder av regnbuen,da den viser seg ganske ofte her.

Hilsen synskepeggy.

Catzy

15.05.2011 kl.18:34

Eventyrlig vakre bilder, Synskepeggy;=) Fargen på himmelen er ubeskrivelig vakker, og det er som om himmelen brenner.

På det nest øverste bildet, er det det jeg tror det er som kommer til syne (de runde flekkene)? Når jeg ser på spesielt det bildet blir jeg fylt med varme. Det er vanskelig å beskrive.

Ha en fin søndags kveld;=)

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.18:56

Catzy:Jeg forstår presis hva du prøver å si.Den samme varme følelsen har jeg når jeg går rundt huset og knipser disse fantastiske bildene,har samme følelse når jeg tar bildene innefra,gjennom vinduet.Jeg er heldig, som uhemmet får nyte denne vakre utsikten.Og jeg er heldig fordi at jeg vet at jeg aldri kommer til å ta det (vakker natur) for gitt.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Iceman

18.05.2011 kl.16:50

Hei Synskepeggy!

Ja, nydelige flotte bilder... :-)

Livet mitt som klarsynt.

18.05.2011 kl.20:52

Iceman:Ja,tenk at det er utsikten fra vinduet mitt.Er jeg ikke heldig ? Jeg slutter aldri å la meg bli slått over hvor nydeligt det er.

Hilsen synskepeggy.

magnhild

21.05.2011 kl.01:13

Har mange slike bilder eg tatt ,disse bildene var heilt fantastiske,trur ikke du trenger nytt kamera,vi som tar bildene får oppleve dette på en annen måte enn dei som ikke står attmed oss når vi fotograferer slike øyeblikk,om du forstår,ja vakkert er det,eg forstørrer slike bilder ,på fotopapir ,og henger dei opp ,heile trappeoppgangen er der fullt ,du må forstørre dei du og ,var så nydelige ,eg har ein plass som heiter ,origo.no som eg legger ut bilder ,mvh,Magnhild.

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2011 kl.10:55

magnhild:Jeg forstår akkurat hva du mener,Magnhild.Alle kan se det,det vakre i all natur,men det er svært få som virkelig opplever det.

Man er heldig som har lært seg å oppleve,man får mange fantastiske "åndelige" øyeblikk.Og tenk at jeg (og alle) er så heldig å ha det rett utenfor egen dør.

Takk så mye for kommentar og ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits