AVSLØRT ???

Norske skattebetalere punger ut for å betale for livvakter nå som Martha reiser verden rundt for å promotere engleboka si.Såkalt engleturne er det visst.

Hun trenger vel ikke livvakter vel,hun som har så god kontakt med englene.Hun stoler på at englene passer på og beskytter henne.Hun har selv hevdet det ved flere anledninger.

Tror hun ikke på hva hun selv sier.Det tar seg ikke ut at hun drasser rundt med et kobbel med livvakter,som hun ikke engang selv betaler for,når budskapet hennes er at man kan stole fullt og fast på at engler finnes,at man kan stole på dem og at man er beskyttet.

Nå vet jeg sannelig ikke hva jeg skal tro - om hva Martha tror.Hun sier en ting og gjør noe annet,men det var vel bare et tidsspørsmål før det skjedde.Man blir forvirret når budskapet ikke stemmer med handlingen.Signalene hun ønsker å sende går i surr.Er hun avslørt nå,eller må det sterkere lut (signaler) til ?????

Hilsen synskepeggy.

20 kommentarer

Nika

15.05.2011 kl.03:27

Vansklig ja!

Camilla

15.05.2011 kl.08:00

Er nok ikke noe hun har bestemt selv for å si det sånn. Og burde ikke du vite bedre? Ånder og engler kan ikke gripe fysisk inn i ting...

Linda

15.05.2011 kl.08:53

Hei Peggy.

Jeg sliter litt om dagen, vet ikke hvordan jeg skal komme meg videre. Kan du se inn i fremtiden min? Vil ting ordne seg? Har du en mail eller noe så jeg kan kontakte deg? : )

Mvh Linda

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.09:03

Camilla:Vel,det er flere måter å forstå innlegget mitt på.Og,jo,jeg har opplevd selv og lest og hørt at det er nettopp det ånder og engler kan.Jeg leste for ikke så lenge siden en bok om en mann som på hengende håret blei reddet ut fra en husbrann....det finnes mange slike historier der man fks på mystisk vis blitt reddet fra sikker død og ulykke.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.09:07

Nika:Huff,ja det må være fryktelig vanskelig å være prinsesse og samtidig ivareta andre alternative interesser.Vi andre klarer oss fint,både i jobb,hjem og i alternative interesser.

Hilsen synskepeggy.

sisselfish

15.05.2011 kl.09:59

Nå som jeg har kommet meg litt i siget her så må jeg bare si; Jeg har sett film klippet om turneen hennes. Kan ikke si jeg ble overrasket. Jeg fikk ikke noe inntrykk av at dette var noe spesiellt. Virker litt mer som hun prøver for hardt, og blir latterliggjort i prosessen. Hun har helt sikkert noen til å passe på seg, og de blir betalt av staten som igjen vi betaler. Synes ikke at vi skal sponse henne på disse reisene, dette har hun da råd til å betale selv mener nå jeg. Helt greit at folk tørr å stå fram, men denne frua driter seg litt ut synes nå jeg.

Blogger klemz Sissel

gunnmargit

15.05.2011 kl.10:02

Da måtte hun ikke ha prinsesse tittelen, så lenge hun har den er det nok ikke opp til henne.

Skjønner synspunktet ditt, men er ikke helt enig. Noen mennesker kan overstyre intensjonene til det som åndene ønsker.

Engler er jo "myke" og jeg tror ikke de griper fysisk inn i?

Opplevelsene mine er mange og de er lærerike.

Martha har noe med seg, noe som dypt.

Hun lager også vei for mange andre.

Om det er rett at hun bruker prinsessetittelen er en annen sak,

men hadde vi andre hatt en fordel så hadde vi nok brukt den vi også!

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.10:06

sisselfish:Det begynner å bli litt mye fra den kanten,ja.Nå må hun ta å roe ned litt for ellers kan det fort "bikke over" og hun står i fare for å miste enda mer troverdighet.

Det er akkurat hva jeg mener,hun burde betale disse reisene sine selv.Det bør være grenser for hva "vi" skal måtte betale for.

Takk så mye for kommentar.Vi blogges.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.10:22

gunnmargit:Martha har så absolutt noe ved seg,men ødelegger hele sin troverdighet med denne overkommersialiseringen.Man har sett henne gjøre det før bl."engleskolen",og bokutgivelser.Hun spiller på media og får reklametid som andre bare kan drømme om og som hadde kostet andre millioner av kroner.Prinsessetittelen er helt greit,men slik jeg ser det, er dette et tilfelle av at man lar seg friste til å gjøre seg nytte av fordeler man har og som ikke andre har."Leilighet gjør tyv".Som en åndelig lærer,som hun prøver å være,burde hun holdt seg for god for å gjøre bruk av fordelene.Hun burde,så godt det lot seg gjøre,prøve å dempe ned forskjellene på henne og andre,og ikke fremheve dem i så og si alt hun foretar seg.Det ville også vært mer i tråd med hennes budskap og den troverdighet hun ønsker å ha.Vel,det var en gang en klok leder for Det Norske Healerforbund,Nina Torp, som sa til meg (ang.en annen sak her i min blogg) at hovmod står for fall.Jeg tenker at det gjelder for Martha også,da det ikke er mulig å vri seg unna en slik sannhet.......

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

fra "lettskremt"

15.05.2011 kl.11:47

Jeg har forstått at du ikke liker kongelige, verken her i landet eller utlandet. Er selv enig at tiden er moden for å legge ned kongestyret, det å bli født inn i en rolle (eller inngift: Mette Marit) er ikke forenlig med å være kompetent til stillingen.

Når det gjelder Märthas livvakter, så er det ingenting hun bestemmer over. Det blir satt opp livvakter for enhver som befinner seg i Norge, eller er norsk statsborger, og som er utsatt for trusler. Märtha ble utsatt for direkte trusler før hun møtte Ari Behn, og før hun begynte på den alternative veg. Av de første fysiske truslene som ble utført mot henne, så ble det utført hærverk på hennes bil og direkte beskjeder til henne. Livvakter betalt av staten er heller ikke nødvendigvis betalt av våres skattepenger. Staten tjener milliarder mer enn Norges befolkning betaler i skatt.

Når det gjelder Märthas bruk av medie for reklame, så vet jeg ikke helt om hvordan en får det til å stemme. Det har vert en heksjakt på Märta siden hun var russ. Hun har selv sagt fra seg H.K.M. tittelen, fødselsdagen hennes er ikke lenger flaggdag. Hun ønsket heller ikke prinsessetittelen, men den ble hun ikke kvitt. Hun er foretningskvinne og liker ikke media. Jeg har aldri lest noe av det hun har skrevet, men hun har studert litteratur og burde ha kompetanse for å skrive.

Om en ser alt fra en annen vinkel så er prinsesse Märtha Louise en kvinne som har vert utsatt for trusler i snart 20 år, har prøvd å bli kvitt prinsessetittelen for å leve normalt, vært utsatt for pressen hele sitt liv og vært uthengt offentlig i veldig negative ordvendinger siden 1990. Hadde det vert meg som ble utsatt for alt dette, ja da hadde jeg nok manet fram mer enn engler.

Jeg har ikke sansen for Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy sin bedrift, men de er ikke de eneste som driver slik virksomhet, og jeg liker heller ikke dem. Jeg liker ikke at folk tjener penger på religion og livssyn, om det er tradisjonell religion eller alternative retninger. På den andre siden så er det min mening, andre har stor glede av å ta kurs, gå på foredrag osv. Om Märtha driter seg ut eller om det er heksejakt, tja.......

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.12:15

fra "lettskremt":Mange "vanlige" folk har også vært utsatt for trussler....Det er dobbeltmoralen i alt disse kongelige foretar seg jeg retter kritikken mot,ikke de kongelige i seg selv.Jeg mener at det skal være forskjell på kongelige og andre vanlige folk,men den forskjellen viskes mer og mer ut.Den nye kongelige generasjonen gjør et stort nr av "å være som alle andre" det være seg alt fra flatfyll,narko til å gifte seg med klovner.Dette forventer (forlanger) de forståelse for,og de hadde nok fått forståelse også om ikke det hadde vært for at i noen ting (fordeler for dem selv) gjør de alt de kan for å opprettholde forskjellene.Det være seg alt ifra tillatelse til å bygge i strandsone til å gifte seg med tidligere (nå rusfrie) narkomane.

Jeg har heller ikke sansen for Martha og E.Samnøy sine bedrifter og heller ikke noen annen form for kommersialisering og proffitering av noe innen det alternative.Folk som har "hoppet av" engleskolen til disse to damene forteller urovekkende historier om "opplæringen" de får.

Kan bare ta med til slutt at jeg gikk et slikt,noenlunde likt,kurs for noen år siden,bare for nysgjerrighets skyld.Det første instruktøren sa til de fremmøtte (ca 60 personer) var at når man var ferdig med helgekurset var man klarsynt - om man ville det eller ikke - eneste kravet for å få bestått og være klarsynt var at man var fysisk til stede.Enhver kritisk stemme til dette og andre påstander underveis i kurset blei kontant avvist eller direkte oversett av instruktøren.Vi var 4 - fire - personer av ialt seksti som stilte oss noe spørrende og kritisk til endel av "undervisningen",de andre 56 tilstedeværende satt som tente lys,slukte alt som blei sagt og hadde ingen spørsmål eller tvil til noe.Så jeg vet ikke jeg......Alle disse alternative kursene er lagt opp etter samme prinsipp og det egentlig ikke så stor forskjell på dem.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Nora

15.05.2011 kl.13:14

Kjempefin blogg! :D

GRATIS APPLE PRODUKTER, bli medlem, verv: http://www.studenttorget.no/?partner=1fdfe44531a8c2ea465ce9357ec6138f

(ps: dette er ikke reklame eller spam)

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.13:27

Nora:Jeg synest det minner mistenkelig om spam eller reklame dette her,jeg.

Men godt påfunn i forsøk på å "verve",ikke lesere,men sidevisninger på bloggen din.Hilsen synskepeggy.

fra "lettskremt"

15.05.2011 kl.13:52

Jeg er klar over at mange vanlige også er utsatt for trusler. Det var det jeg poengterte over her, at alle som oppholder seg i Norge, eller er Norske statsborgere, har rett på beskyttelse/livvakter når de er utsatt for trusler. Når det er snakk om at staten betaler så skrikes det hele tiden opp i media at det er av våre skattepenger, men som sagt tjener staten flere milliarder enn vi betaler i skatt. Nå er det også et fakta at vi har kommet opp i en politisk situasjon der alle kongefamiliens medlemmer er truet. Det er ikke første gang det skjer, men denne gangen blir det slått opp i media som om det kun er Märtha som er på turne og trenger beskyttelse. Jeg kan ikke huske å lest kritikk av bruk av livvakter til politikere eller forfattere, men når det kommer større politiske trusler mot kongefamilien, nei da kan de betale selv. Statsledere har også fått økt livvakter, men det nevnes knapt.

Jeg forstår hva du mener med dobbelmoralen i kongehuset, og er helt enig her. Bortsett fra når det gjelder Märtha Louise. Da de endret loven i 1990 til at den førstefødte skulle arve tronen uansett kjønn som var født etter 1970, satte Märtha seg imot. Hun ville ikke arve tronen, hun ville ikke bli dronning. Enden på visa var at loven ble formulert til de som var født etter 1990, under dekket av at det var en overgangsperiode. Da hun ville bli kvitt titlene sine, sa Kong Harald først nei. Men hun fikk viljen sin og ble kvitt H.M.K. tittelen, men ble nektet å miste prinsessetittelen. Etterhvert virker det omtrent som om hun provoserende bruker prinsessetittelen for å miste den. Hun har ihvertfall sagt klart fra i alle år at hun ikke vil være kongelig, og før eller siden må nok kong Harald gi seg og la henne slippe tittelen.

Kongehuset i Norge "døde" med Olav. Han var ikke før kommet i graven før det ble startet storoppussing av Kongefamiliens eiendommer. Kong Olav var veldig streng økonomisk, og ville aldri ha godtatt det som nå skjer. Av Håkon og Mette Marit er jeg bare flau. Mette Marit har klart vist at hun ikke er annet enn en egosentrisk kvinne som kun tenker status. Håkon viser at han er jålete og ikke bryr seg om at reglene burde gjelde alle. Han poengterte at han betalte miljøavgift på spørsmål om hans private jetflyturer, akurat som om det gir mindre miljøutslipp fordi han betaler kvote. Mette Marit er bl.a beskytter av Norsk Design, og tropper opp med nyinkjøpte moteklær fra London, Paris New York osv, som hun har kjørt i deres privatfly. Hennes jobb er jo å profilere norsk design, men det er kun de dyreste designmerker som er bra nok for henne, det er sjelden hun går med noe som er Norsk. Og de har ikke bruk for så mange hytter, og det er unødvendig å sperre enda mer av kystsonen kun for dem. Kongefamilien har hytter i strandsonen, det er ikke behov for fler.

Må pressisere at jeg liker bloggsiden din. Selv om vi ikke alltid er enige, så går det ann å diskutere uten at det sklir ut. (ser bort fra svada-hetse-mobbingen tidligere i år, der du ble omtalt som alt annet enn sant) Stå på, skriv flere innlegg som får hjernecellene mine til å virke/knirke :D

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.14:19

fra "lettskremt":Takk så mye for en lang og god kommentar.Du er inne på mye av hva jeg ville sagt selv, og jeg er ganske enig med avsnittet ditt om Martha også.Jeg har allikevel vanskelig for å akseptere hva hun gjør og hvor hun gjør det.Om det nå er slik at hun vil fremprovosere et spørsmål om hvorvidt hun får beholde prinsessetittelen,eller ikke,burde hun finne seg en annen arena å provosere på.Hun bør ha mer respekt enn som så for alt som har med det åndelige og alternative å gjøre.

Det er en god stemning på bloggen min nå og jeg håper at det fortsetter slik.

Hilsen synskepeggy.

Catzy

15.05.2011 kl.18:43

Takk for et fint og godt innlegg, Synskepeggy. Jeg ser poengene dine, og kunne ikke vært mere enig!

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2011 kl.18:49

Catzy:Takk så mye for det,Catzy.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

magnhild

20.05.2011 kl.21:58

ER så enig i alt du skriver her synskepeggy ,godt skrevet ,svarene du gjir også .Når det gjelder klarsynte kurs trur eg det er noe tull ,dyrt er det også ,er ikke noe ein kan lære på kurs dette ,det er noe ein er født med,men som kanskje ikke gjir seg til kjenne før ein er moden for det .Eller? Klem

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2011 kl.11:23

magnhild:I utgangspunktet tror jeg at alle er født med evnene,men ikke alle er bevisst på den siden av seg selv,kurs kan hjelpe på den måten at man får hjelp til å "åpne opp" litt,men de færreste forstår at om evnene skal fungere må man jobbe med dem og være bevisst på dem hele tiden og ikke bare i kurssammenheng,man må ønske dem velkommen inn i livet og la dem bli der.

Jeg oppdaget tidlig i livet at "noe" var anderledes med meg.Det var tungt og vanskeligt for meg,og meget ensomt.Det var ingen som kunne fortelle meg,guide meg eller hjelpe meg,jeg var overlatt til meg selv, og var også overlatt til meg selv med å takle omgivelsenes reaksjoner på meg.Jeg opplevde stadig at (selv mine nærmeste) fant det lettere å gi medhold til alle andre enn forsvare og beskytte meg.Det måtte jeg lære meg å leve med og det var tungt.

Da jeg var helt ung var det vanskelig,men fra ca 8 års alder har jeg søkt trøst,hjelp,svar og støtte fra selve evnene og selv om det ikke har gjort tilværelsen lettere har det allikevel føltes tryggere.

Mange ting har skjedd,gode som vonde,alt er med på å forsterke og bevisstgjøre evnene og man kan aldri lære slike erfaringer på kurs,samme hvor god instruktøren er.

Mange ønsker seg slike evner,og forstår ikke at de allerede har dem.Og er noen av dem som ønsker seg dem villige til å "ta det vonde med det gode",jeg tror ikke det.

Takk så mye for kommentar og ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

magnhild

21.05.2011 kl.14:59

TAKK for svaret synskepeggy ,ja det kan ikke alltid vere lett og ha desse evnene ,serleg i barneårene,jeg har ikke slike evner,men eg bruker og ha magefølelser om ting ,og da gjor eg som den følesen seier meg ,eller ikke noe,så er eg ganske var på om noe kommer til og skje snart da føler eg det i hjertet mitt ,det er vel for att det har skjedd så mye i livet mitt ,og blir eg kjent med ein person ,da føler eg om den personen er bra for meg eller ikke ,etter og ha pratet ein stund ,da kjenner eg om kjemien er der eller ikke ,og ein del klarer og ta energien fra meg ,da er eg utslitt og deprimert etterpå og må bare legge meg ,rart dette ,men synsk er eg ikke lankt derifra,men da er det godt og ha dere som er det,ja dette var noen tanker fra meg,:HA EIN FLOTT DAG .KLEM fra Magnhild.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits